Orijinalini görmek için tıklayınız : B. Uygun İle Röportaj

SivasSpor.Com
02.03.2009, 09:30
http://www.sivasspor.com/images/stories/bulent/b.uygunn1.jpg

Turkcell Süper Lig’de lider durumda bulunan, Fortis Türkiye Kupası’nda ise Fenerbahçe ile yarı final mücadelesinde karşılaşacak olan Sivasspor’un başarılı teknik direktörü Bülent Uygun, MAARATON`un konuğu oldu.

Kısıtlı bütçeyle, zor şartlarda inanılmaz bir başarıya, istikrarlı bir biçimde imza atan Sivasspor’un teknik direktörü Bülent Uygun ile Sivasspor’un Riva kampında konuştuk.

Takımının son durumu, Fenerbahçe’ye ligde 4–2 kaybettikleri maç ve Fortis Türkiye Kupası’nda yapacakları müsabaka hakkında ilginç açıklamalar yapan Uygun’un Mehmet Yıldız’ın transferi konusundaki sözlerini de keyifle takip edeceğinizi düşünüyoruz:

“ALEX, HER GOLDEN SONRA CEVAP VERDİ”

MARATON.COM.TR: HOCAM, DÜN AKŞAM İLK 30 DAKİKA İYİ BİR FUTBOL OYNADINIZ VE 2 GOL ATTINIZ. SONRA NE OLDU DA TAKIMDA BİR DÜŞME OLDU VE BU FARKLI SKOR OLUŞTU?

Bülent UYGUN: Düşme olmadı. Karşılaşmadan önce yaptığımız bütün analizlerde rakibimizin en etkili tarafının duran toplar olduğunu konuştuk ve bu konu ile ilgili yaptığımız idmanlar sonucunda maçın 90 dakikası bittiğinde rakibimizden duran toptan gol yemeyen bir Sivasspor oluşturduk. Ama bizim iyi tarafımız dediğimiz ve bu iyi tarafla birlikte kendimize ait olan kontra atak anlayışını rakibimize bu tarzda oynamasına imkân veren yapıya büründük. Yani golü koruma adına defans çok geri kaçtı, orta sahamızda önde baskıya çalıştığı zamanlarda bu arada oluşan boşlukları Alex gibi dünya çapındaki bir yıldızda kendi klasına yakışır bir şekilde kullanarak her attığımız golden sonra cevabını vermesini sağladı. Bunun sonucunda da 30 dakikanın sonunda 3–2 geri düşmemizden sonra belli ölçülerde takımda düşmeler başladı. İkinci yarıya daha değişik düzen ve taktikle oyuncu değişiklikleri ile oyuna başladık ama çok coşkulu olan istekli olan Fenerbahçe açıkçası buna imkân vermedi.

“HÜSEYİN GÖÇEK’İ BULAMADIM”

MARATON.COM.TR: KARŞILAŞMANIN HAKEMİNİ NASIL BULDUNUZ?

Bülent UYGUN: Hakemi ben bulamadım. Bulan varsa bana söylesin. Hüseyin Göçek neyin ne olduğunu iyi biliyor bana sormayın kendisine sorun.

“KAVGAMIZ SADECE FUTBOL TOPUYLA OLMALI”

MARATON.COM.TR: KORİDORDA MEHMET YILDIZ VE DEIVID’İN BİR TARTIŞMASI OLDU BUNUN SEBEBİNİ ÖĞRENEBİLDİNİZ Mİ?

Bülent UYGUN: Galiba Deivid gelip Mehmet’e hareket yapmaya kalkınca orada bir arbede çıkmış. Ben futbolcuların bu tarz olaylara girmelerini bu tarz ilişkiler içinde olmalarını açıkçası hiçbir zaman tasvip etmiyorum. Bunların onlara yakışmadığını söylemek istiyorum. Kavga bize yakışın bir sorumluluk değil. Kavgamız sadece futbol topu ile olmalı. Eğer diğer bir alan olsaydı iki futbolcuda başka bir spor ile uğraşırdı.

“HERKESİN ALTERNATİFİ VAR”

MARATON.COM.TR: KAMANAN ÇOK İYİ VE SÜRATLİ BİR OYUNCU ÖNÜMÜZDE Kİ SENE SİVASSPOR’DA KALIR MI?

Bülent UYGUN: Bizde şöyle bir durum var bende dâhil olmak üzere her futbolcumuzun alternatifi vardır. Kamanan bize yeni gelmesine rağmen eğer değerini bulup Sivasspor’un menfaatine olabilecek her hangi bir şey olduğu zaman onunda transferine izin veririz. Biz Sivasspor için hepimizin alternatifini yaratmak zorundayız ve yaratıyoruz. Kamanan bu performansını lig sonuna kadar daha da arttırarak devam eder ve Sivasspor menfaatine transferine izin veririz.

“BALİLİ, GEREKLİ OLAN PERFORMANSI VERDİ”

MARATON.COM.TR: HOCAM BALILI’Yİ HEP İKİNCİ YARIDA OYUNA ALIYORSUNUZ VE BU OYUNCUNUN MORALİNİ NASIL YÜKSEK TUTMAYI BAŞARIYORSUNUZ?

Bülent UYGUN: Balili geçen sezon çok büyük bir sakatlık geçirdi. Altı ay omzundan bir sakatlık geçirdi. Fizik kondisyon yönünden çok hazır değil ve bizim antrenman metotlarımızda hiçbir futbolcunun oynayan veya oynamayan ayrımcılık yapmamamız bunun yanında oynamayan futbolcularımıza daha çok şefkat göstermemiz onun daha iyi gelişimi sağlamak ve bu formayı kazanabilmesi için belli sistemlerimiz var ve bu sistemleri onlara en iyi şekilde uyguluyoruz. Şuana kadarda Balili bize gerekli olan performansı verdi.

“BİZİMLE DEVAM ETMEK İSTEYENLERLE SÖZLEŞMEMİZ BİTMİYOR”

MARATON.COM.TR: SEZON SONUNDA SİVASSPOR’DA HANGİ OYUNCULARIN SÖZLEŞMELERİ SONA ERİYOR?

Bülent UYGUN: Sivasspor’da oynamak istemeyen bütün futbolcuların sözleşmeleri sona eriyor. Bizimle birlikte olduğuna inandığımız ve bizimle birlikte en iyisini yapacağına inandığımız oyuncularınki de devam ediyor.

“DÜŞMEZ KALKMAZ BİR ALLAH”

MARATON.COM.TR: HOCAM DÜN AKŞAM KAYBETTİĞİNİZ ÜÇ PUANI SEZON SONUNDA ARAR MISINIZ?

Bülent UYGUN: Sivasspor 11 maçtır yenilmeden yoluna devam ediyordu ve Sivasspor’un bütçesine ve imkânlarına baktığınızda bugün yenilen ve yenildiğiniz takımda Türkiye’nin 4 büyüklerden bir tanesi. Bundan önceki zamanlarda dört büyük takımlardan birine yenildiğiniz zaman bu kadar üzüntü ve problem duymazdınız. Derlerdi ki “dört büyüklere zaten yenilmeye gidiyoruz.” Ama artık öyle bir sistemi geliştirdik ki 2 senedir bizim herhangi bir şekilde maçı kaybetme lüksümüz yokmuş gibi düşünüyoruz. Geçen haftaya baktığımızda Real Madrid, Milan, Chelsea herkes yenildi. Sivasspor da yenilecektir. Yenilmez diye bir şey yok, düşmez kalkmaz bir Allah. Geri kalan herkes yenildi, yenilecek, yenilmeye devam edecek yenmeye de devam edeceğiz.

“5 YERİZ 7 YERİZ AMA 6 YEMEYİZ, 7 YERİZ, 9 YERİZ AMA 8 YEMEYİZ”

MARATON.COM.TR: SİVASSPOR’UN PERFORMANSINA BAKTIĞIMIZ ZAMAN ÖNÜMÜZDEKİ SENE AVRUPA YOLU GÖZÜKÜYOR. SİVASSPOR’UN AVRUPA İÇİN KADROSU YETERLİ Mİ, BUNUN İÇİN ÇALIŞMALARINIZ VAR MI?

Bülent UYGUN: Yeni sezona başladığımız zaman gittiğimiz yer neresi ise ona göre çalışmalarımıza başlayacağız. Hedefimizde ona göre büyüyor. UEFA mı, Şampiyonlar Ligi mi? Bunlara hep beraber bakacağız. Benim 5 türlü planım vardır. Bu plan gideceğim yerle ilgilide 5 türlüdür, kendimle ilgilide 5 türlüdür. Yani sadece bir plana bağlı hareket etmem. Dolayısı ile 5 türlü plan yaptığım ortamda bu takımın kurgusuna, yapısına ve hedefine götüre bilecek şekilde transferler yapılacaktır. Hangi platforma gideceksek ona göre transfer yapılacaktır. Tabi ki burada hemen eleştiri yapmak isteyen arkadaşlar olacaktır. Bizim ülkemizde herkes futbolu çok biliyor ya. Onlara da bir laf söyleyeyim; evet 5 yeriz, 7 yeriz ama 6 yemeyiz. 7 yeriz, 9 yeriz ama 8 yemeyiz.

“BU GÜZEL İNSANLAR GÜZEL ŞEYLER YAPACAK”

MARATON.COM.TR: GALATASARAY’DA BÜLENT KORKMAZ BAŞARILI OLUR MU?

Bülent UYGUN: Bizim jenerasyonun en başarılı duruşu ile bilgisi ile Ertuğrul Sağlam’a ben saygı duyuyorum ve çok başarılı buluyorum. Geçmişinde futbol kariyerinde inanılmaz başarılar elde eden ve başardıkları ile kazandıkları şampiyonluklarla ile ki bu şampiyonlukların hiç biri ne parayla nede her hangi bir şeyle alınabilir tecrübe bambaşka bir tecrübedir Bülent Korkmaz gibi Hakan Şükür gibi özel insanlar tabi ki teknik direktörlükte çok başarılı olacaklardır zamanı geldikçe. Bülent kardeşimizde şuana kadar yaptıklarıyla bu başarıyı başarabileceğini gösterebilen bir hocadır. İnşallah oda kendi takımında kendi hayallerini gerçekleştirip başarıya koşacaktır diye düşünüyorum. Çünkü çok kaliteli ve çok yetenekli futbolcularımız var Bülent, Hakan Kutlu, Ünal Karaman, Mehmet Özdilek ve aklına gelmeyecek kadar çok insanın başarıya aç olan bu güzel insanların zamanı geldiğinde çok güzel şeyler yapacaklarına inancım sonsuzdur.

“HERKES İSTİYOR Kİ 3,5 GOL ATIP KAZANALIM”

MARATON.COM.TR: LİGE ZEVK VEREN BİR FUTBOL OYNUYORSUNUZ AMA SON HAFTALARDA BİR DÜŞÜŞ OLDUĞU KONUŞULUYOR BUNA KATILIYOR MUSUNUZ?

Bülent UYGUN: Şimdi bundan önceye baktığımızda İntertoto kupasına katılan bütün Anadolu takımları o sezon küme düşmüş. Ama Sivasspor’a baktığınızda ilk yarıyı tekrar lider bitirmiş ve lider bitirdikten sonra devre arasında ki tatil sürecini çok kısa olduğu bir ortamda istirahat edemeden geçen sezondan bu zamana devamlı yükselen bir ivmenin sonucunda da tatil yapmadan ikinci sezonuna girmiş. Ve bu ikinci sezonda da gene ilk yarıyı lider bitirmiş. Galatasaray’ı ligde yenip, kupada yenip yarı finale çıkıp ve bu süreç içerisinde Eskişehir’i Kocaelispor’u yenip Bursa, Kayseri gibi deplasmanlarda berabere kalıp Fenerbahçe deplasmanında mağlup olmuş. Herkes istiyor ki Sivasspor çıksın 3–0, 5–0 yensin. Yani sizin tuttuğunuz takımlar 3–0, 5–0 yenemiyor ki ben nasıl yeneyim. Ufak tefek düşüşler olacak. Önemli olan bir haftalık iki haftalık düşüşler değil. Sezon sonu performansımızı ne kadar iyi ortaya koyacağımızdır.

“MEHMET YILDIZ İLE İLGİLİ KİMSEYE SÖZ VERMEDİK”

MARATON.COM.TR: HOCAM SEZON SONU MEHMET YILDIZ’I GALATASARAY’A TRANSFERİ KONUSUNDA SÖZ VERDİNİZ Mİ?

Bülent UYGUN: Hayır, hiç kimseye söz vermedik. Biz sadece Sivasspor’un menfaatine olacaksa gelişimine, büyümesine sağlayabilecek bir ortam olursa o zaman transfere izin veririz yoksa onun dışında kimseye verilmiş bir sözümüz yok.

“MEHMET YILDIZ’IN ALTERNATİFLERİ HAZIR”

MARATON.COM.TR: MEHMET YILDIZ SEZON SONUNDA AYRILIRSA ALTERNATİFİ HAZIR MI?

Bülent UYGUN: Kesinlikle hazır hem de 2 tane 3 tane olmak üzere hazır. Evet, Mehmet’i kaybeder çok gücümüzden kaybederiz ama Mehmet, Sivasspor’un buraya gelmesinde yardımcı olan özel bir futbolcu ama alternatifini de hazırladık.

“DEĞİŞİK BİR SİVASSPOR İZLETECEĞİZ”

MARATON.COM.TR: ÇARŞAMBA GÜNÜ FORTİS TÜRKİYE KUPASINDA NASIL BİR SİVASSPOR İZLEYECEĞİZ?

Bülent UYGUN: Kupa iki ayaklı, İki ayaklı olduğu içinde iki ayağına göre hareket etmemiz lazım. Buradan avantajlı bir şekilde dönmek zorundayız. İşte bu yüzdende hem oyun sistemi anlamında hem de düşünce anlamında daha değişik bir Sivasspor izleteceğimizi umut ediyorum ve inanıyorum.

MARATON.COM.TR: HOCAM BU YOĞUN TEMPODA BİZİ KABUL ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

Bülent UYGUN: Ben teşekkür ederim.

MARATON.COM.TR/ ÖZEL
RÖPORTAJ: Burak ÖZKAYA
burak@maraton.com.tr

sivaslıbaki
02.03.2009, 09:42
gerçekten Bülent hoca şampiyonluğu sonuna kadar kovalayacak burdan bunu anlayabiliriz.

SenSetik
02.03.2009, 09:49
Tabi ki burada hemen eleştiri yapmak isteyen arkadaşlar olacaktır. Bizim ülkemizde herkes futbolu çok biliyor ya. Onlara da bir laf söyleyeyim; evet 5 yeriz, 7 yeriz ama 6 yemeyiz. 7 yeriz, 9 yeriz ama 8 yemeyiz.

aaaaa !!! hocam o nasıl sözler öyle!!!

hangi Türk takımı simdiye kadar avrupada bu kadar gol yemiş yapma yaa!!!

siz gördünüzmü arkadaşlar hiç 8 yiyen 6 yiyen ???

abircan
02.03.2009, 10:25
5 yeriz 7 yeriz ama 6 yemeyiz, 7 yeriz 9 yeriz ama asla 8 yemeyiz

hoca lafını koymuş alan almış satan satmış :)))
hocamıza helal olsun

Besyo_cu
02.03.2009, 10:43
Hocam cok güzel röportaj olmuş haklısın bizim paf takımı cıkartsan 8 yemez ! ne Kendimizi nede Ülkemizi rezil ederiz. Halada bunca Avrupada beceriksizliğe rağmen bize laf atıyorlar ya bu da ne kadar aciz olduklarının en iyi göstergesi.

gül5858
02.03.2009, 10:46
Bülent UYGUN: Yeni sezona başladığımız zaman gittiğimiz yer neresi ise ona göre çalışmalarımıza başlayacağız. Hedefimizde ona göre büyüyor. UEFA mı, Şampiyonlar Ligi mi? Bunlara hep beraber bakacağız. Benim 5 türlü planım vardır. Bu plan gideceğim yerle ilgilide 5 türlüdür, kendimle ilgilide 5 türlüdür. Yani sadece bir plana bağlı hareket etmem. Dolayısı ile 5 türlü plan yaptığım ortamda bu takımın kurgusuna, yapısına ve hedefine götüre bilecek şekilde transferler yapılacaktır. Hangi platforma gideceksek ona göre transfer yapılacaktır. Tabi ki burada hemen eleştiri yapmak isteyen arkadaşlar olacaktır. Bizim ülkemizde herkes futbolu çok biliyor ya. Onlara da bir laf söyleyeyim; evet 5 yeriz, 7 yeriz ama 6 yemeyiz. 7 yeriz, 9 yeriz ama 8 yemeyiz.

Yani herşeyi kabul ediyorsunuz Bülent bey diyecek bişey kalmadı 5 türlü planınız var bu planlarınız dilerim S.Spor'u onurunu ve şampiyonluK yolunu riske etmez

Diyarbekir21
02.03.2009, 12:01
içindeki cfb ateşi sönmediği sürece 8 maçta bir galibiyet 16 maçta 2 galibiyet 32 maçta 3 galibiyet 64 maçta 4 galibiyet alırsın sayın hocam

esentepeli58
02.03.2009, 12:40
biz sana güveniyoz hocam inş sivasspor u en iyi yere taşıyacaksınz ?

fatihtuztas
02.03.2009, 12:49
içindeki cfb ateşi sönmediği sürece 8 maçta bir galibiyet 16 maçta 2 galibiyet 32 maçta 3 galibiyet 64 maçta 4 galibiyet alırsın sayın hocam

sana asla katılmıyorum.içinde fb ateşi varsa da bizi buralara kadar getirdiği için ona teşekkür etmelisin.onun sayesinde takımımız spor programlarında yer aldı.onun sayesinde sivasa avrupa takımı geldi.onun sayesinde şampiyonluğa oynayan bir takımımız oldu.onun sayesinde sivas denildiğinde akla ilk gelen sivasspor oldu.şundan eminim ki sen de sivassporlu değilsin ve de gsli olduğu için bülent uygun hakkında böyle konuşuyorsun.adamın yaptıkları ortada.

35fulya58
02.03.2009, 13:50
Bizi bu günlere getiren Bülent hocadır, ona sonuna kadar güveniyoruz.

67nattramn58
02.03.2009, 14:43
Çok doğrı konuşmuş çok hırslanmış belli :)

Kokomo
02.03.2009, 15:27
3 gündür yazılanlara bakıyorum, utanıyorum ! Ne Bülent Uygun kaldı ne Başkan kaldı ne de takım kaldı ortada vurula vurula ! İçten gelen kurşunlar en ağır kurşunlardır !

Sizlere sesleniyorum ey gafiller ! Karşındaki takım Fenerbahçe. İstediği zaman dünya devi Chelsea'yı dağıtmış, ligdeki tüm derbileri almış, gerektiği zaman en büyük rakibine 6 tane atmış bir takım ! Bülent hoca değil Alex Ferguson olsa ne olurduki o geceki oyun karşısında ? 2 kez öne geçmemiz bile büyük başarıdır. Her otoritenin dedigi gibi, FB sezonun en iyi oyununu oynadı ! 1 haftadır herkesi uyardım ama nafile, 1 puan bile büyük başarıdır diye ! TR Lig şampiyonu olmayı sadece 4 takım başarmış bu ülkede arkadaşlar !

Her futbolcumuzun, Bülent hocanın, oraya giden taraftarların alınlarından öperim ! Hepsine helal olsun ! Bizi bu noktaya getirdikleri için ! 3.Ligde Ağrı, Fatsa, Palandöken deplasmanlarını yaşamayanlar bu günlerinde kıymetini de bilemezler ! Bu takım şampiyonda olmasa , kupayıda almasa yine de helal olsun helal olsun ...

Bu tip ilk mağlubiyette takıma, hocaya böyle saldıran densizler olduğu sürecede, bırakın Trabzon gibi 6 şampiyonluk almayı, büyük takım olmayı, 2 sene sonra 2.Lig yolunu tutar bu camia ...

Kendinize gelin arkadaşlar ve ne olursa olsun takıma destek verin ! Anadolu insanı ilk olayda hemen yanındaki dostunu , arkadaşını satmaz, bunu da kafanızın en ücra köşesine yazın !

RECEP_YÜKSEL
02.03.2009, 16:05
3 gündür yazılanlara bakıyorum, utanıyorum ! Ne Bülent Uygun kaldı ne Başkan kaldı ne de takım kaldı ortada vurula vurula ! İçten gelen kurşunlar en ağır kurşunlardır !

Sizlere sesleniyorum ey gafiller ! Karşındaki takım Fenerbahçe. İstediği zaman dünya devi Chelsea'yı dağıtmış, ligdeki tüm derbileri almış, gerektiği zaman en büyük rakibine 6 tane atmış bir takım ! Bülent hoca değil Alex Ferguson olsa ne olurduki o geceki oyun karşısında ? 2 kez öne geçmemiz bile büyük başarıdır. Her otoritenin dedigi gibi, FB sezonun en iyi oyununu oynadı ! 1 haftadır herkesi uyardım ama nafile, 1 puan bile büyük başarıdır diye ! TR Lig şampiyonu olmayı sadece 4 takım başarmış bu ülkede arkadaşlar !

Her futbolcumuzun, Bülent hocanın, oraya giden taraftarların alınlarından öperim ! Hepsine helal olsun ! Bizi bu noktaya getirdikleri için ! 3.Ligde Ağrı, Fatsa, Palandöken deplasmanlarını yaşamayanlar bu günlerinde kıymetini de bilemezler ! Bu takım şampiyonda olmasa , kupayıda almasa yine de helal olsun helal olsun ...

Bu tip ilk mağlubiyette takıma, hocaya böyle saldıran densizler olduğu sürecede, bırakın Trabzon gibi 6 şampiyonluk almayı, büyük takım olmayı, 2 sene sonra 2.Lig yolunu tutar bu camia ...

Kendinize gelin arkadaşlar ve ne olursa olsun takıma destek verin ! Anadolu insanı ilk olayda hemen yanındaki dostunu , arkadaşını satmaz, bunu da kafanızın en ücra köşesine yazın !

İMZA : YETER YORUM YOK*********

Yiğiter
02.03.2009, 16:14
Sayın hocam biz yüreğimizle inanıyoruz..
Bu takım şampiyon olacak..
Olmazsa ne olur?
Sevmeye hep devam edeceğiz..
Skora göre yorumda bulunmadan,Trabzonsporun taraftarı gibi ucuz taraftarlık yapmayacağız..

özsivasli1903
02.03.2009, 16:21
bülent hoca fenere yenildi diye arkadaslar bülent hoca fenere maci verdi bile diyenler var yuh be bu kadar alcalmayalim lütfen... feneri kupadan eledigimiz zaman görün siz sivassporlu bülent uygunu... insallah bu sezón sampiyon olacagiz baska bisey düsünemiyorum bile...

omercoskun
02.03.2009, 16:51
bülent hocanın yorumuna katılıyorum altına imza mı atarım bu adam size daha ne yapacak ağzı ile kuş tutsa dişlerini niye kullandı dersiniz. niye çünkü ...... da boncuk aramaya alışmışsınız .

barakudaboy
02.03.2009, 17:02
tesekkur ederim BULENT HOCAM. ALLAH yolunu acik etsin.

poseidon61
02.03.2009, 19:26
Sayın hocam biz yüreğimizle inanıyoruz..
Bu takım şampiyon olacak..
Olmazsa ne olur?
Sevmeye hep devam edeceğiz..
Skora göre yorumda bulunmadan,Trabzonsporun taraftarı gibi ucuz taraftarlık yapmayacağız..

Ne taraftarlığı yapıyosunuz ki Trabzonspor taraftarı gibi olmıycakmışsınız ? 2 sene öncesine kadar kaçınız Sivasspor'u tutuyodu? Şimdi kaçınız Sivassprlu ? Biz 25 senedir şampiyonluğu bırak, doğru düzgün kupa bile görememişiz hala her deplasmanımız da full çekiyoruz.Geçen sene en kötü zamanımızda bile Kadıköy'ü, doldurduk.Siz bu sene ne kadar doldurabildiniz?

GuVeN
02.03.2009, 19:54
Ne taraftarlığı yapıyosunuz ki Trabzonspor taraftarı gibi olmıycakmışsınız ? 2 sene öncesine kadar kaçınız Sivasspor'u tutuyodu? Şimdi kaçınız Sivassprlu ? Biz 25 senedir şampiyonluğu bırak, doğru düzgün kupa bile görememişiz hala her deplasmanımız da full çekiyoruz.Geçen sene en kötü zamanımızda bile Kadıköy'ü, doldurduk.Siz bu sene ne kadar doldurabildiniz?

arkadaşım ben şahsen trabzon taraftarını, kendı takımına olan vefası baglılıgı ıcın her zaman takdır etmısımdır.. arkadasın sıze olan sıtemı bana gore forumlarınızdakı asırı holıgan yorumlarınızdır..anadoluya dusmanlık getırıyorsunuz. ben ts taraftarını seven bırı olarak forumlarınızdakı yorumlara gırdım.mesajları okuduktan sonra ınanılmez bı kın beslemeye basladım. anadolud baska bı takım cıkmıs,sizler bunlar sampıyon olmasında istanbul takımları olsun dıyecek kadar.bır hakemdır tutturuyorsunuz,yok sedat pekerler yok yahudı sırketlerı!!! ınsanın agzı acık kalmıyor degıl.. ts taraftarı gıbı olmayız derken arkadasın ne demek ıstedıgı gayet acık.. bu takıma abılık yapacak olan trabzon bızans oyunlarına malese coktan baslamıs. anadoluda bıze bı sempatı akısı olması trabzonluların pek hosuna gıtmemıs.. tabıunları yazarken cok buyuk bı azınlık olan centılmen t.s taraftarlarını bu yorumlarımın dısnda tutuyorum..
bu takım elındekı ımkanlarla aslanlar gıbı mucadele edıyor ısteyen takdır eder,ıstemeyen orta yerınden çatlar..

GuVeN
02.03.2009, 20:02
[QUOTE=cactuss58;485729]arkadaşım ben şahsen trabzon taraftarını, kendı takımına olan vefası baglılıgı ıcın her zaman takdır etmısımdır.. arkadasın sıze olan sıtemı bana gore forumlarınızdakı asırı holıgan yorumlarınızdır..anadoluya dusmanlık getırıyorsunuz. ben ts taraftarını seven bırı olarak forumlarınızdakı yorumlara gırdım.mesajları okuduktan sonra ınanılmez bı kın beslemeye basladım. anadolud baska bı takım cıkmıs,sizler bunlar sampıyon olmasında istanbul takımları olsun dıyecek kadar.bır hakemdır tutturuyorsunuz,yok sedat pekerler yok yahudı sırketlerı!!! ınsanın agzı acık kalmıyor degıl.. ts taraftarı gıbı olmayız derken arkadasın ne demek ıstedıgı gayet acık.. bu takıma abılık yapacak olan trabzon bızans oyunlarına malese coktan baslamıs. anadoluda bıze bı sempatı akısı olması trabzonluların pek hosuna gıtmemıs.. tabıunları yazarken cok buyuk bı azınlık olan centılmen t.s taraftarlarını bu yorumlarımın dısnda tutuyorum..
bu takım elındekı ımkanlarla aslanlar gıbı mucadele edıyor ısteyen takdır eder,ıstemeyen orta yerınden çatlar..[/QUOTE

baya bi eksik ve devrik görünüyo yazdıklarım:)... sebebı tus takımı.. okurken bıras zorlanacaksınız artık:)

Yiğiter
02.03.2009, 20:21

Geçen sene Avni Akerdeki maçları doldurdun da ..:)

Trabzonsor taraftarı skor taraftarıdır..O kadar!

ÇAĞLAR GİYİM
02.03.2009, 20:23
HOCAM İNŞ BU SENE ŞAMPİYON OLURUZ BİRAZ DAHA SAKIN OYNASAYDIK DAHA İİ OLURDU AMA HAKEMDE İZİN VERMEDİİİİİİİİİİİ

SEVDAMSIN58
02.03.2009, 20:49
yigidolar hani tek yurektik hani sonuna kadar sivassporun yanindaydik hani olumune vardik nolduki hemen hocaya hemen futbolculara hemen yonetime soz atmaya basladik ben sahsen bir sivasli olarak yakistiramiyorum bu tavir ve dusunceler ancak istanbul takimlarina yakisir eger bir sivasli olarak zerre kadar fikrime deger verip okursaniz sevinirim unutmayalim sevda iyi ve kotu gunde sevince sevda olur yoksa ne anlami olur yigidolugun elestireli ama yermeyelim ovelim ama sovmeyelim tebrik ederkende ayaklarimizi yerden kesmeyelim diyorum
insallah bu zor gidisi buyuk zarar gormeden atlatiriz
sevdaysa sevda yigidolar sonuna kadar sizinleyim sonuna kadar duacinizim biliyorumki istiyorsunuz arzuluyorsunuz ve de calisiyorsunuz
ALLAH yardimcimiz olsun

poseidon61
02.03.2009, 22:06
Geçen sene Avni Akerdeki maçları doldurdun da ..:)

Trabzonsor taraftarı skor taraftarıdır..O kadar!

Sen Sivasta ki maçları doldurdun da...

Sivassporlular takım düşüşe geçsin, İstanbul takımlarına geri döner.Gerçi ne kadarınız Sivasspor'lu o da meçhul :).Milletvekiliniz bile fenerli.

GuVeN
02.03.2009, 22:12
Sen Sivasta ki maçları doldurdun da...

Sivassporlular takım düşüşe geçsin, İstanbul takımlarına geri döner.Gerçi ne kadarınız Sivasspor'lu o da meçhul :).Milletvekiliniz bile fenerli.

bütün trabzonun bu hafta oldugu gıbı degılmı..kanınız bu hafta sarı lacıvert akar artık..

bela~~ömer
02.03.2009, 22:19
neden hep büyük takımlarla karşı karşıya geldiğimizde içimizde bir tedirginlik başlıyor bu korkuyla yaşarşak hayatta istediğimiz hedefe varamayız sivasın kalbi yiyidolarla atıyor hayde yiyidolar çarşamba günü sahayı öle bir titretinki yer gök inlesin bilsinlerki tek korkumuz var oda ALLAH şimdiden hepinizi tebrikliyorum nice galibiyetlere nice kupalara :D

poseidon61
02.03.2009, 22:21
bütün trabzonun bu hafta oldugu gıbı degılmı..kanınız bu hafta sarı lacıvert akar artık..

Bizim feneri desteklememiz sadece TRABZONSPOR'un menfaati için.Trabzonspor şampiyon olmadıktan sonra kim olursa olsun umrumuzda değil.Bizim şehrimizde 25 yıldır şampiyonluk turu atılmıyo.Bir de kendi şehrinize bakın.

GuVeN
02.03.2009, 22:23
Bizim feneri desteklememiz sadece TRABZONSPOR'un menfaati için.Trabzonspor şampiyon olmadıktan sonra kim olursa olsun umrumuzda değil.Bizim şehrimizde 25 yıldır şampiyonluk turu atılmıyo.Bir de kendi şehrinize bakın.

üstat o yuzden forumlarınızda genelde bu sıvas sampıyon olmasında kım olursa olsun dıye yazıyo cogunluk..

Besyo_cu
02.03.2009, 22:55
BAşka bir konuyada bu mesajımın aynısını yazmıştım tekrar yazmakta fayda görüyorum.

Bülen hocamıza olamadık sözler söyleyen arkadaşlar Fener 4. golu attıkdan sonra Bülen Hocamızın halini gösteren bu fotografa iyi bakmanızı istiyorum iyi bakın ki olmadık sözler söylemekten vazgecin.

http://resimzade.com/Show.html?i=2401 (http://resimzade.com/Show.html?i=2401)

orkun85
03.03.2009, 11:32
Sivassporumuzun fenerbahceye bulent uygunun hediyesiyle yenildigi mac sonrasinda Sivassporumuzun hocasi olan bulent uygun soyle bir aciklamada bulundu...

"tabii ki bu maçın ardından hemen eleştiri yapmak isteyen arkadaşlar olacaktır. onlara da bir laf söyleyeyim; 'evet biz 5 yeriz, 7 yeriz ama 6 gol yemeyiz. 7 yeriz, 9 yeriz ama 8 gol de yemeyiz"

Bu aciklamada laf vurdugu takimlarin galatasaray ve besiktas olan bulent uygun acik bir sekilde fenerbahce sovenligi yapmakta ve Sivassporumuzun hocaligi gorevi sirasinda boyle amatorce ve fanatikce bir aciklamada bulunmustur. Aslinda bu aciklama ne ilk nede sondur bulent uygun icin. Acikcasi bu tur aciklamalar onun tek dusundugu seyin fenerbahce oldugunu ve basarayi tasiyamadigini bizlere cok net bir bicimde gosteriyor...

tabi burada ona guzel bir cevapta ben vereyim 5 yeriz 7 yeriz 6 yemeyiz diyor ya kendi takimi zaten galatasaraydan 7de yemis 5 te kabul ediyor manchester unitedtan 6 da yemis halbuki onu es geciyor yemeyiz diyor, birisi fenerbahce tarihinide bu amator ruhlu hocaya ogretse iyi olur...

0758yigido
03.03.2009, 12:03
gardaşlar gönül isterki SİVASIM feneri kupadan elesin ama bu yazıda da belirtilmiş zaten bakın görün çarşamba günü SİVAS fenere karşı nasıl oynuyor......
diğer büyüklerle oynadığı maçlardaki hırsı neden fener maçlarında göstermıyor..hem fener maçından önce bir hafta boyunca yenılsekde herseyın sonu degıl dedi... yani bizi bu laflarla yenılgı gıbı duruma şartladı... adam kendını yenılgıye hazırlamış zaten bu kadar...
inşallah yazdıklarımda yanılıyorumdur...

ŞAMPION OLANA KADAR
OYNAYIN SONUN KADAR
BİZ VARIZ ÖLENE KADAR
BİRİMİZ KALANA KADAR....

KADİR AKTÜRK
03.03.2009, 12:08
UFAKLIK YAŞIN 17 GALİBA BAK BEN 35 YAŞINDAYIM EĞER BÜLENT UYGUN OLMASAYDI ŞİMDİ KÜME DÜŞMEMEYE OYNUYORDUK NANKÖR
OLMAYIN KADIKÖYDE FENERİ KİM YENMİŞ BÜYÜKLERDEN
SİZİN GİBİ 2 YÜZLÜ TARAFTAR OLDUĞU MÜDDETÇE SİVASIM ŞAMPİYON OLAMAZ SİZİN GİBİ TARAFTARLAR YÜZÜNDEN HOCAMIZDA SEZON SONU KAÇAR ŞAYET BEN ONUN YERİNDE OLSA KAÇARDIM ÇÜNKÜ BİZ HAKETMİYORUZ LİDERRLİĞİ HOCAMIZA BİLE SAYGIMIZ YOK
LİGİN İLK YARISINDA YENDİĞİMİZDE NERDEYDİN HEEEE:mad::mad::mad:

KADİR AKTÜRK
03.03.2009, 12:16
TRABZONSPORLU SEN KENDİ TAKIMINA BAK GS YALAKASI TRABZONSPOR
EN SON GALATASARAYI NE ZAMAN YENMİŞ MİLLETVEKİLİMİZ FBLİ
DİYORSUNYA SEN KENDİ ŞEHRİNE BAK HALUK ULUSOY GSLİ ERGÜN GÜRSOY GSLİ TRABZONLULARINDA GENELDE GALATASARAY SEMPATİSİ OLDUĞU HER ZAMAN BİLİNİR BUNU EN YAKIN TSLİ ARKADAŞLARIM BİLE
SÖYLÜYOR

orkun85
03.03.2009, 12:23
Sivassporumuzun fenerbahceye bulent uygunun hediyesiyle yenildigi mac sonrasinda Sivassporumuzun hocasi olan bulent uygun soyle bir aciklamada bulundu...

"tabii ki bu maçın ardından hemen eleştiri yapmak isteyen arkadaşlar olacaktır. onlara da bir laf söyleyeyim; 'evet biz 5 yeriz, 7 yeriz ama 6 gol yemeyiz. 7 yeriz, 9 yeriz ama 8 gol de yemeyiz"

Bu aciklamada laf vurdugu takimlarin galatasaray ve besiktas olan bulent uygun acik bir sekilde fenerbahce sovenligi yapmakta ve Sivassporumuzun hocaligi gorevi sirasinda boyle amatorce ve fanatikce bir aciklamada bulunmustur. Aslinda bu aciklama ne ilk nede sondur bulent uygun icin. Acikcasi bu tur aciklamalar onun tek dusundugu seyin fenerbahce oldugunu ve basarayi tasiyamadigini bizlere cok net bir bicimde gosteriyor...

tabi burada ona guzel bir cevapta ben vereyim 5 yeriz 7 yeriz 6 yemeyiz diyor ya kendi takimi zaten galatasaraydan 7de yemis 5 te kabul ediyor manchester unitedtan 6 da yemis halbuki onu es geciyor yemeyiz diyor, birisi fenerbahce tarihinide bu amator ruhlu hocaya ogretse iyi olur...

burko58
03.03.2009, 12:26
takıma zara verecek bu tür haberlerin forumtan acilen çıkarılması gerekir site yönetimi üzerine düşen görevi yapsın ve bu haberi acilen çıkarsın

isa60
03.03.2009, 12:27
ha ha helal sana hocam sana şike yaptın diyenlere tokat gibi cevapsen eğer 2 kez öne geçip 4 2 yenildiğin maç için şike diyolarsa fb 6 gs 0 ve liverpool 8 bjk 0 bu nedir heralde bu mailyonlarca şikedir her ne kadar eleştirilecek olsada bu açıklamandan dolayı seni kutluyorum

isa60
03.03.2009, 12:28
takıma zara verecek bu tür haberlerin forumtan acilen çıkarılması gerekir site yönetimi üzerine düşen görevi yapsın ve bu haberi acilen çıkarsın

kesin katılıyorum bura sivasımızın site

poseidon61
03.03.2009, 16:36
TRABZONSPORLU SEN KENDİ TAKIMINA BAK GS YALAKASI TRABZONSPOR
EN SON GALATASARAYI NE ZAMAN YENMİŞ MİLLETVEKİLİMİZ FBLİ
DİYORSUNYA SEN KENDİ ŞEHRİNE BAK HALUK ULUSOY GSLİ ERGÜN GÜRSOY GSLİ TRABZONLULARINDA GENELDE GALATASARAY SEMPATİSİ OLDUĞU HER ZAMAN BİLİNİR BUNU EN YAKIN TSLİ ARKADAŞLARIM BİLE
SÖYLÜYOR

40 yılda 1 kere gs'yi yenmişin konuşuyosun.Bende 1 tane sivassporu tutan sivaslı görmedim şu ana kadar.Bi bizim şehrimizde ki gs maçında gs tribünlerine bak, bir de sivastaki maçta bak.Bakalım nerde daha kalabalıklar

KADİR AKTÜRK
03.03.2009, 16:54
BAK SİTEMİZE ÜYE OLDUĞUN İÇİN TŞK AMA BİZ LİGİN İLK YARISINDA
FENERBAHCEYİ YENMEDİKMİ PEKİ SİZ NE ZAMAN GALATASARAYI YENDİNİZ BE KARDEŞ Bİ ARA 10 YILDIR KENDİ SAHANDA YENİLDİĞİN VE AĞLADIĞIN
GÜNLERİ UNUTMA :D:DÜSTELİK TS GS MAÇLARINIDA İZLİYORUM
BAYA Bİ GSYE SEMPATİNİZ VAR BUNUDA BİLİYORUM

mysuskunx
03.03.2009, 17:18
Komutanım sen başımızda ol yeter .................

GuVeN
03.03.2009, 19:55

üç beş hadsiz geldi diye konu neden kapansın arkadasım.baslık gayetde gusel.. konusurlar cvplarını alırlar,efendı gıbı gıderler.. hadlerini aşarlarsa. editör arkadaşların eşliğinde giderler.. bu ezıklere gore karar verselerdı acacak konu kalmazdı..

hanedan58
04.03.2009, 11:33
BEN BÜLENT HOCAYA TAM DESTEK VERİYORUM ÖNEMLİ OLAN FB YE YENİLMK DEGİL ŞİMDİ ASIL SIKINTI ANADOLU TAKIMLARINA KARŞI DİRENMEK ARTIK KİMİN KİMİ YENECEGİ BELLİ OLMAYAN BİR LİĞ YAŞIYORUZ BAKIYORSUNUZ DÜŞME HATTINDA OLAN TAKIM GS YE 5 ATIYOR BAKIYORSUN DİGERİ FB Yİ YENİYOR
AMA FB KARŞISINDADA İYİ BİR PERFORMANS SERGİLEYEMEDİK BELKİ AKIL VERMEK BİZE DÜŞMEZ AMA DİKKAT EDİN TÜM KAFA TOPLARINDA B ETKİLİ İDİ BİZ FB NİN İSTEDİĞİ ŞEKİLDE OYNADIK DEFANSTA AÇIK VEREREK İLERİ ÇIKTIK BU SİVASIN HİÇ BİR KARŞILAŞMADA YAPMADIĞI BİR STİL FB HIZLI ÇIKAN BİR TAKIM DEFANSI SAGLAMA ALMADAN ÇIKMAMAK GEREKLİ Dİ AYRICA FB SERT OYNAYAN BİR TAKIM BİZDE O ŞEKİLDE OYNALI İDİK YERDEN TOPLARDA AYAKTAN AYAGA PASLARLA VE SONRASINDA İLERİYE TOP ATARAK GOL ARAMALI İDİK AMA OLMADI SAĞLIK OLSUN BİZ ŞAMPİYON OLSAK DA KÜME DÜŞSEKKTE SİVASLIYIZ

TracyMcGrady58
04.03.2009, 12:32
Cok güzel röportaj olmus. Bülent Hocamiza sonsuza kadar güveniyoruz. Futbolda yenilmekte vardir ama hem Bülent hoca hem Sivasspor olarak biz bu Fenerbahce yenilgisinin altindan kalkmasini iyi biliriz.

swoden
04.03.2009, 12:55
40 yılda 1 kere gs'yi yenmişin konuşuyosun.Bende 1 tane sivassporu tutan sivaslı görmedim şu ana kadar.Bi bizim şehrimizde ki gs maçında gs tribünlerine bak, bir de sivastaki maçta bak.Bakalım nerde daha kalabalıklar

Senin nickinin altında niye yeni yiğido yazıyor. adama yazdırırlar böyle :) Sen git gel git gel gel git git gel git gel git git git git gel Sivas'taki maçlara bak daha sivas'ı bir kere bile yenememişsin hala konuşuyorsun. yok 40 senede bir gs yi yenmişte nolmuş önce sivas'ı yen sen öyle konuş git geli bırak trabzon sivas arasını