Orijinalini görmek için tıklayınız : Futbolcular Ne Düşünüyor

SivasSpor.Com
03.03.2009, 09:07
http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/sivasgolsevinci.jpg

Fortis Türkiye Kupası yarı final ilk maçında 4 Mart çarşamba günü Fenerbahçe ile Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda karşılaşacak olan Sivasspor, mücadelenin hazırlıklarını Riva'da bulunan Futbol Federasyonu Tesisleri'nde sürdürüyor. Çanakkale'de düzenlenen bir panele katılan teknik direktör Büyent Uygun antrenmanda yer almadı. Kupa maçı öncesi Kırmızı - Beyazlı takımda sakatlığı bulunan İbrahim Dağaşan ise takımdan ayrı olarak çalıştı.

Antrenman sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Murat Erdoğan, Musa Aydın ve Faruk Bayar Süper Lig'de oynadıkları ve 4-2 kaybettikleri Fenerbahçe maçından dersler çıkardıklarını söylerken, Fortis Türkiye Kupası'nda finale yükselen taraf olmak istediklerini ifade ettiler.

MURAT ERDOĞAN:"SON OYNADIĞIMIZ FENERBAHÇE MAÇINDAN DERSLER ÇIKARACAĞIZ"

"Haftasonu Fenerbahçe'ye karşı beklemediğimiz bir sonuç aldık. O maçtan dersler çıkartıp kupa maçına yöneldik. Biz iki kulyvarda da devam etmek istiyoruz. Fenerbahçe ile oynayacağımız ilk maça en azından kaybetmemiz gereken bir maç olarak bakıyoruz. Çarşamba günü iyi bir oyunla istediğimiz skorla sahadan ayrılmak istiyoruz".

FARUK BAYAR:"4-2 MAĞLUP OLDUĞUMUZA DEĞİL, AYNI EKMEĞİ YEDİĞİMİZ ARKADAŞLARIMIZIN BİZE LAF SÖYLEMSİNE ÜZÜLDÜK"

"Fenerbahçe'ye 4-2 yenilmek bizi üzmüştü ama aynı ekmeği yediğimiz Fenerbahçeli arkadaşlarımızın bize laf söylemesi daha da morelimizi bozdu. Birbirimizi kırmadan dostça maçlarımızı oynamak istiyoruz. Ben Fenerbehçili futbolcu arkadaşlarıma çarşamba günü zor bir olacağını söylemek istiyorum. Finale çıkan tarafın biz olacağına inanıyorum. Uğur Boral'ın maçtan sonra bizle ilgili neden öyle bir açıklama yaptığını anlamadık. Biz her zaman iyi futbol oynamaya çalışan bir takımız. Biz Uğur'ur en azından telefonla özür dilemisini bekliyorduk ama aramadı. Biz hırslıyız ve tküm gücümüzü sahaya yansıtacağız. Çarşamba günü kora kor ve kıran kırana bir maç oynayacağız".

MUSA AYDIN:"MÜCADELEMİZİ ORTAYA KOYU, BU MAÇTAN İYİ BİR SKORLA AYRILMAK İSTİYORUZ"

"Son maçta basit gollerle mağlup olduk ama kupa karşılaşmasında böyle goller yemek istemiyoruz. Mücadelemizi ortaya koyup mu maçtan iyi bir skorla ayrılmak istiyoruz".

ZALIM_58
03.03.2009, 09:11
FARUK BUNLARI SİZİN SÖYLETMEMENİZ LAZIM UGUR KİM YA SENİN AYAGININ İPİ OLAMAZ AMA ÖLESİ ADAMLARI KENDİNİZE KONUŞTURYONUZ

sametkarayün
03.03.2009, 09:15
bence lig de yenildik ama kupada bu bize hırs olur inş fenerbahçeyi yeneceğiz

Del Piero
03.03.2009, 09:27
FARUK BAYAR:"4-2 MAĞLUP OLDUĞUMUZA DEĞİL, AYNI EKMEĞİ YEDİĞİMİZ ARKADAŞLARIMIZIN BİZE LAF SÖYLEMSİNE ÜZÜLDÜK"

"Fenerbahçe'ye 4-2 yenilmek bizi üzmüştü ama aynı ekmeği yediğimiz Fenerbahçeli arkadaşlarımızın bize laf söylemesi daha da morelimizi bozdu. Birbirimizi kırmadan dostça maçlarımızı oynamak istiyoruz. Ben Fenerbehçili futbolcu arkadaşlarıma çarşamba günü zor bir olacağını söylemek istiyorum. Finale çıkan tarafın biz olacağına inanıyorum. Uğur Boral'ın maçtan sonra bizle ilgili neden öyle bir açıklama yaptığını anlamadık. Biz her zaman iyi futbol oynamaya çalışan bir takımız. Biz Uğur'ur en azından telefonla özür dilemisini bekliyorduk ama aramadı. Biz hırslıyız ve tküm gücümüzü sahaya yansıtacağız. Çarşamba günü kora kor ve kıran kırana bir maç oynayacağız".

o zaman sizde bu maçı alın ve uğur borala gereken cewabı maçtan sonra werin !!!!!!!!

atababa111
03.03.2009, 09:42
Sevgi ve Saygıdeğer Sivassporlu futbolcular ve Teknik Yönetim;
Bu Yazımı bireysel olarak yazdığımı ve içinizden herhangi birinin okuyabileceğini veya haberdar olabileceğini düşünerek yürekten yazıyorum.Daha düne kadar sıradan bir futbolcu görüntüsünde olan ,bugüne kadar oynadığı ve takımını kurtardığı maç sayısı 4 veya 5 i geçmeyen UĞUR BORAL denilen futbolcuyu maç sonrasında hiç birşey araştırmadan dinlemeden sormadan yaptığı açıklama bir Sivasspor taraftarı olarak beni çok üzmüştür.kendisine verilecek cevap çok fazladır.fakat onu bireysel olarak muhatap almak Sivassporumuzu ve taraftarlarını büyütmez.Büyütecek olan şey 4 Mart Çarşamba 20:00 da Şükrü Saraçoğlunda Hadlerini bildirmektir.Ebediyete kadar olacak Uğur Boral'ın bu suskunluğu biz Sivasspor Taraftarları olarak yeterli tatmin ve rahatlama olarak kabul edilecektir.Her ne sebebten olursa olsun Uğur Boralı bir daha konuşturmayın ve Çarşamba günü bu maçı alın,alın ki arkanızdaki bu kadar Sivaslının yüreğine su serpilsin.
Saygılarımla;
Ataman Başpınar

S1vasLee
03.03.2009, 09:54
Futbolcularımız cok üzgün..
inş kupada da biz kazanacağız....

konartr58
03.03.2009, 10:47
söze değil işe bakılır.sende uğur boral gibilere can verecek yanlışlar yaparsan konuşur konuşur.evet bu kadar azimlimisiniz göreceğiz çarşambaya çok kalmadı.
şunuda biliniz ki takımın bir sivassporlu taraftarı vardı.birde başka yerlide olsa sempatizanı.onları yitirsiniz bir daha fenere yenilirseniz.

vedat58
03.03.2009, 11:37
BURDAN FUTBOLCULARIMIZA SESLENIYORUM BU MACI YA ALACAKSINIZ YA ALACAKSINIZ KORKARAK OYNARSANIZ KAYBEDERSINIZ ; 4-2 NIN INTIKAMINI ALACAKSINIZ YÜREGINIZI ORTAYA KOYUN VE INANIN INANIN INANIN

abdulhadiocakci
03.03.2009, 11:39
faruk boşver duygusallığı.4 martda çıkıp kadiköyü başlarına yoktığınız zaman onlar anlar sivasspor neymiş.

vedat58
03.03.2009, 11:43
SIVAS SIPOR FENERI EVINDE SIMDIYE KADAR HIC YENEMEMISTIR ;HAYDI YIGIDOLARIM BIR ILK DAHA GERCEKLESTIRIN DEFANSIF OYNAYIN KONTRA ATAKLARLA DEVIRIN SU G..T FENERI, yeterki inanin saldirin cesur oynayin rakibi korkutun rakibe bos alan birakmayin ayaga hizli pas yapin capraz paslar uzun paslar yapin ama sakin TOPLARI KALEDEN KALEYE SISIRMEYIN, cok kosun cok mucadele edin hata yapmayin göreceksiniz yeneceksinizzzz

Hasim
03.03.2009, 14:59
Bu hırsla feneri sahadan sileceklerine inanıyorum. Ayrıca şunu söylemek istiyorum . Gollerden sonraki sevinçlerini maç sonuna biraksınlar. Çünkü gördük ki gollerden sonraki dakikalar çok önemli.

belalı_yiğido58
03.03.2009, 14:59
moralleri bozmamak lazım kupa maçını düşünmeliyiz.................. ...

vedat58
03.03.2009, 17:55
Bu hırsla feneri sahadan sileceklerine inanıyorum. Ayrıca şunu söylemek istiyorum . Gollerden sonraki sevinçlerini maç sonuna biraksınlar. Çünkü gördük ki gollerden sonraki dakikalar çok önemli.

katiliyorum sana arkadasim gol atinca hemen geri cekilelim sevinmeyi falan birakin konsantrasyon kaybi oluyor , biz inaniyoruz sizde inanin ölümüne oynayin ve yemin ederk baslayin unutmayin yemin ederk and icerek maclara cikin rakip korksun sizden

YigidoGenclik38
03.03.2009, 18:08
onlar ist yalakası her seyi yaparlar

kendimize güvenirsek yapamayacagımız yenemicegimiz takım yok

rebelife58
03.03.2009, 19:19
bir maçı kaybettik 3 büyüğü tutanlar başımın etini yediler
şu feneri yeninde ben onları o takımı tutduklarına pişman ediyim. kalbimiz de ruhumuzda sizinle

kadirakin58
03.03.2009, 21:24
defansif oynarsak asla fener sivassporu yenemez. sivas türkiyenin en iyi defans yapan takımı. bülent hocam, lütfen fenere karşı defansif oynıyalım, kamanan kontra ataktan atar golü. eğer atak oynarsak gerideki boşlukları alex doldurur.

FANATIK YIGIDO
04.03.2009, 00:21
bukupada koskoca aslani hyvanak bahccesine gonderdik kucucuk kusumu kafese dikamiyacagiz kanaryanin sesinikesmeliyiz

ferhat_58_oğuz
04.03.2009, 08:23
biz tüm sivassporlu futbolcu kardeşlerimizin sahada gereken cevabı vereceğini düşünüyorum ve ekliyorum uğur boral denilen mahlukat acaba kendini fasülyeden nimetmi zannediyo 2 gol atmakla dünyanın en iyi topcusu olma ve sivassporumuz hakkında böyle hakaret vari konuşma hakkınımı buluyor uğur boral unutmaki sivassporumuzda her takım gibi yenilebilir tıpkı sizin gibi artı biz 11 hafta yenilmedik sizin gibi 1hafta yenip 1 hafta berabere kalıp 1 hafta yenilmiyoruz istikrarımız belli 11 hafta acaba uğur boral bunlarmı zoruna gidiyo herhalde pisikolojin bozulmuş 5 puan gerimizdesiniz ve düşünüyosun sana göre ufak bir anadolu kulübü bizden 5 puan önde ama fenerde oynamak seni en iyi futbolcu yapmaz iyi futbolcu daha doğrusu iyi sporcu her alanda ahlaklı olmalı senin bu seviyesiz uslubun sadece kendine zarar verir ve antipati kazanırsın ALLAHIN izni ile bu akşam maçı alırız ama 1 maç yenilince hiçbir takım küçülmez 1 maç galip gelincede hiçbir takım büyümez biz sezon sonuna bakacağız biz kendimizi anadolu takımı (küçük takım ) tırnak içinde işte efendim futbolcular eşit değil gibi kelime oyunları yapmayacağız her şey eşit sizde 11 kişi bizde 11 kişi sizde alex bizde musa sizde semih bizde mehmet her futbolcu etten kemikten inanan başarır biz fener maçına inansaydık bu ğün sivassporumuzun galibiyetinden bahsederlerdi ama olsun biz bir gün değil her gün sivassporluyuz bizim kimliğimizde yazıyor tuttuğumuz takım biz inkar etsekte kimlik ele verrir neyse herkese slmlar

TracyMcGrady58
04.03.2009, 13:03
Sivasspor kupa macina daha hirsli cikacaktir ve avantajli bir skorla Sivas'a geri döneceklerdir