Orijinalini görmek için tıklayınız : Mükerrermiyiz YOKSA 6.991.000 i nerede ?
existence 03.03.2009, 16:23 Arkadaşlar stadımız boş, anketlerde son sıralardayız, 5858 e mesaj gelmedi. Yoksa birileri bizimi kandırıyor 7 MİLYON SİVASLI VAR diye.
Bence 9 bin sivaslı var. onlarda stda geliyorlar zaten.
Sorgulayalım bakalım 6.991.000 kişi nerede. Mükerrermiyiz yoksa.
çoğu sivaslı istanbul takımlarını destekliyor..sivasspor umurlarında bile degil..ama sorsan sivaslıyız diye övünürler..
58_babacan_58 03.03.2009, 16:33 en büyük kaybımımız sivaslıların çogu istanbul takımlarını desteklemeri sadece sivaslılar sivassporu tutsa fenerbahçeden bile çok taraftarımız olurdu bizim.
ekecikli 03.03.2009, 16:37 ya gardas sivasta oynana sivas gs macinda sivasimizin ankaraya gonderdigi millet vekili bile gs bonesi takiyorsa baska bir sey demiyecegim bu nasil sivaslilik ya anliyamiyorum sunu unutmuyalimki sivastan baska sivas yok sivaslilar olara buyuk takimlarin destekciliginden cikalimda kendi goz bebegimiz olan sivassporumuzu destekliyelim tum sivasliyim diyen herkese slmlar
muhsin koçak 03.03.2009, 16:38 Arkadaşlar stadımız boş, anketlerde son sıralardayız, 5858 e mesaj gelmedi. Yoksa birileri bizimi kandırıyor 7 MİLYON SİVASLI VAR diye.
Bence 9 bin sivaslı var. onlarda stda geliyorlar zaten.
Sorgulayalım bakalım 6.991.000 kişi nerede. Mükerrermiyiz yoksa.
ben stada gelenlenderdinim,yani 9bin mutlu azınlıktan biriyim.
mustafa_kavak58 03.03.2009, 16:42 ben sivasta yasasam her maca kesin gideridim
Del Piero 03.03.2009, 16:45 ya gardas sivasta oynana sivas gs macinda sivasimizin ankaraya gonderdigi millet vekili bile gs bonesi takiyorsa baska bir sey demiyecegim bu nasil sivaslilik ya anliyamiyorum sunu unutmuyalimki sivastan baska sivas yok sivaslilar olara buyuk takimlarin destekciliginden cikalimda kendi goz bebegimiz olan sivassporumuzu destekliyelim tum sivasliyim diyen herkese slmlar
aynen katılıyorum
millet vekili bile febe beresi takarak stadyuma geliyor...
hani bir söz vardır imam o....sa cemat
sivaslıbaki 03.03.2009, 16:48 çoğu sivaslı istanbul takımlarını destekliyor..sivasspor umurlarında bile degil..ama sorsan sivaslıyız diye övünürler..
örneğin benim arkadaşlarım sınıfta tek sivassporu tutan benim gerisi istanbul takımı hatta biri varki Sivasın şampiyon olmasını istemiyor.
9000 in içinde olanlara kendini o küme içinde bulanlara selam olsun
Del Piero 03.03.2009, 16:50 9000 in içinde olanlara kendini o küme içinde bulanlara selam olsun
Çok şükür bende grubun içerisindeyim gururlarr
sadece sivassporluyum diyenlere benden de seamlar...
sivaslıbaki 03.03.2009, 16:54 4 Eylül Stadyumunda 9000 kişi var Sivassporlu değil !!! Maça gelemeyenler oluyor bunları tek tek sayayım.
1) parası yetmeyenler
2) hasta olanlar
3) yurt dışında olanlar
4) evinde lig tvsi olanlar
5) öğrenci olanlar
6) işte çalışanlar
7) yaşı küçük olanlar
8) dershanesi vs. olanlar
GokhanTurna 03.03.2009, 16:55 Beyler farkındamısınız her hafta aynı konuları tartışıyoruz iki yıldan beri.. sizlik bizlik bi iş değil bu adamlar gitmek istemiyorsa maça napabiliriz ki.
Siz tartışmaktan sıkılmadınız mı ben şahsen sıkıldım. Olumsuzlukları unutalım artık. Zamanla her şey oturacak yerli yerine eminim.
Buradan diğer takımları tutan sivaslı kardeşlerime sesleniyorum lütfen!!!!!!
S.spor'adestek verin
BEN SİVASTA OLSAM HER MAÇA GELİRDİM HASRETİMSİN SİVASIM!!! :):):)
dülger58 03.03.2009, 17:09 SİVASLI OLUPDA SİVAS RUHU OLMAYAN ÇOK.İNSANLARDA MEMLEKET SEVGİSİ YOK.DAHA HALA BAŞKA TAKIMLARI TUTAN BİR ÇOK SİVASLI VAR.
GEÇMİŞİNİ GİZLEYEN,SAKLAYAN,YALANLAYAN,B İZDEN DEGİLDİR
izmirliyiğido35 03.03.2009, 17:21 yeter artık yaa yok taraftar şöle yok taraftar böle
kardeşim 7 milyon sivaslı var diyosun evet doğru
sivas il genel nüfusu kaç yaklaşık 700 bin civarı
stadımız kaç kişilik ortalama 15 bin... yaşlısı var bebeği var hastası dünyanın binbirtürlü hali var herkes gelemiyo maça belkide futbolu sevmiyo nerden bilebiliriz lütfen sivas ve sivasspor hakkında yorum yazarken düşünün
site yöneticilerine duyurulur böyle gereksiz konuları lütfen silelim... saygılar...
58_babacan_58 03.03.2009, 17:42 DELİKANLI ADAMIN TUTTUĞU TAKIM NÜFUS KAĞIDINDA YAZARRR.
Besyo_cu 03.03.2009, 17:49 Tüm Sivasslılar Futbol'u sevecek hali yok ki ?
Artık şu tüm Sivaslıları suçlamaktan vaz gecelim herkes tutacak yada sevecek diye bir şart yok.
Bize gercekten Sivas ve Sivasspor aşkı ile yüreği yanan taraftarlarımız olsun yeter..
YigidoGenclik38 03.03.2009, 18:01 arkadasım 7 milyon sivaslı var ama
bak 3.5 milyonu bayan düsün hadi 10 bini sivaslı
geriye kaldı erkekler 3.5 milyon 3.5 erkek sivassporlu degilye
5 sene evvel sivası kim biliyodu dogru düzgün
demek istedigim
parası olan var olmayan var
düsündükce neler cıkıyo kendini
ve yarısı istanbul yalakası
bu bi gercek
S1vasLee 03.03.2009, 19:02 Herkes kendi ilinin takımnı tutsa ozaman 3 büyüklerin ne hale geleceğini düşünemem.................
existence 04.03.2009, 07:35 Diğer takımların sanki nufusları bizden fazla. 300 bin şehir nufusumuz var. hangi süper lig takımlarında büyük şehirler hariç 300 bin nufusu var. ama stadları fuul. Birde tanıtım yok. Geçen sene gs maçı nasıldı. 2 gün önceden hazırlandık maça. Etrafı inlettik. İstersek oluyor tabiki. Şehir merkezinde neden büyük boy bayraklar yok. neden hala camlar süslenmedi.
atababa111 04.03.2009, 08:22 Zor bir dönemdeyiz.bu söylediklerimiz ancak 4-5 sene sonra ve üst üste alacağımız şampiyonluklar ve kupalardan sonra düzelmeye başlayacaktır.temennim şudur ki,sivassporluyum diyenlerin sivaslıyım diyenler kadar olabilmesidir.
existence 04.03.2009, 12:29 evet malesef o çoşkuyu yakalayamadık. ama beni şaşırtan 3 ve 2. ligte iken sivas taraftarları daha çoşkuluydu. hatırlarmısınız bilmem 3. ligte bu kadar taraftarı var diye tvlere çıkardık. Polanya Türkiye gençler maçını 4 eylülde yapmışlardı.
Onları görmesek bişey demezdik ama sivasspor üst seviyelere çıktıkça takıma daha az destek geliyor taraftar olarak. Bunu anlayamıyorum.
existence 07.03.2009, 10:24 Şimdi birlik zamanı. Şimdi destek zamanı. Taraftar toplamak zamanı. herkes çalışmalı pazar günü stadı dolduralım arkadaşlar. EN ÖNCELİKLİ KONUMUZ BU. ŞAMPİYONLUĞA OYNUYORUZ.
ben sadece sivaslı olup baska takımı tutanlara ve gerıye kalan 6.991.00 kısıye tek soru soruyorum. sorunun cevabını kendılerıne versınler ama.. suan zırvede olan sampıyonluga oynayan. bır aralar ılcemız olan kayserıspor olsaydı. kayserılılerın neler yapabıleceklerını dusunsunler ve azda olsa utanma varsa utansınlar.. buyukten kucuge herkese soruyorum...
fatih_bm 12.03.2009, 00:57 Sivaslı olupta başka takımı tutanlar Allah ından bulsunlar.BEn 2 senedir Sivaslıyım o kadar.Bundan sonrada ölene kadar Sivas ı tutmaya çalışacağım.
çoğu sivaslı istanbul takımlarını destekliyor..sivasspor umurlarında bile degil..ama sorsan sivaslıyız diye övünürler..
aynen sana katılıyorum kardeşşşşşşşşş................ ........
CANIM BENIM GUZEL INSAN 1964 DOGUMLUYUM 1967 DEN BERI SIVASSPORU TUTUYORUM TAA 3 LIG DEN BUGUNKU ZIRVEYE KADAR DAHA NASIL TARAFTAR OLUNUR HERKES BENIM GIBI OLSA REAL MADRID GIBI DUNYAYA DUYURURUZ SESIMIZI SIVASSPORU VE TUM SIVASSPOR TARAFTARLARINI COK SEVIYORUM 30 YILDIR GURBETCI PARISLI YIGIDO SELAMLAR GAZI
lütfen kendi adınıza konuşun.
ben GS LİY ama belkide senden çok sivasspor u takip ediyorum.
o yüzden bilip bilmeden 2 de 1 İSTANBUL a laf atmayın...
|