Orijinalini görmek için tıklayınız : Maçı Değerlendirelim
SivasSpor.Com 04.03.2009, 23:08 http://www.sivasspor.com/images/stories/maclar/fbsvs4.jpg
Fenerbahçe - SivasSpor maçı hakkında ki görüşlerinizi bekliyoruz.
Maçın yıldızı kimdi ?
Maçın en kötüsü kimdi ?
Maçta göze çarpanlar ?
Ne gibi eksiklerimiz var ?
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?
Taraftar nasıldı ?
http://resimzade.com/Show.html?i=2440 (http://resimzade.com/Show.html?i=2440)
http://resimzade.com/Show.html?i=2441 (http://resimzade.com/Show.html?i=2441)
http://resimzade.com/Show.html?i=2442 (http://resimzade.com/Show.html?i=2442)
http://resimzade.com/Show.html?i=2443 (http://resimzade.com/Show.html?i=2443)
sivaslimete 04.03.2009, 23:10 BLİCA DİSANDA HERKES kötüydü
eksiklerimiz:HERSEY
GÖZE CARPANLAR:TAKİİMDA ACAYİP BİR FB SEMPATİSİ VAR
Besyo_cu 04.03.2009, 23:11 Maçın yıldızı kimdi ? Oyunda kaldıgı sürece İbrahim ve Blica
Maçın en kötüsü kimdi ? Sedat bayrak bu takıma yakışmıyor Diallo cok daha iyi
Maçta göze çarpanlar ? Herşey zamanlar güzel olacak biraz sabır bu takım çok şey başaracak
Ne gibi eksiklerimiz var ? Kazanma hırsımız eksikti
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? 2 - 0 yeniğiz ve Mehmet YILDIZ cıkıyor yerine orta saha defansif oyuncu ONUR GİRİYOR....
Taraftar nasıldı ?Stadyuma gidip destek veren tüm yiğidolara tebrikler
GokhanTurna 04.03.2009, 23:11 Takımın en iyileri Bilica ve Murat Erdogan
En kötüsü Faruk Bayar
Gecenki maçı değerlendirdim silindi. bu maç değersiz kalsın benim için
muratduru58 04.03.2009, 23:14 FARUK BLICA MURAT ERDOGAN MACIN YILDIZLARIYDI. SIVASTA FENERBHCE SEMPATIZANLIGI VE HAYRANLIGI BITMEDIKCE FENERI YENEMEYIZ....................
Geçen seneki -30daki Trabzon maçına mazaretsiz gelmeyenler,ve Cumartesi ve bugün Kadıköy'de rakip takım tarafatr bölümünü mazeretsiz boş bırakanlar eleştirilerini belli seviyenin üzerine çıkarmasın..;):rolleyes:
SİVAS'TA FENER TRİBÜNÜ MAÇ BİLETİ 40 TL OLSUN.
NASILSA FB'Lİ ÇOK KULÜP KAZANSIN.
Maç değerlendirmesi değil ama bazı gerçeklerin görülmesi gerek:
-21 maçta sadece 13 gol yiyen Sivasspor, dört günde oynadığı 2 maçta 7 gol yedi!
-En ufak faullerde ve hakem hatalarında yerinde duramayan, hop oturup hop kalkan Bülent Hoca iki maçta da kuzu gibiydi!
-Bjk, Ts ve Gs karşısında aslanlar gibi yapılan mücadelenin onda birini bu iki maçta da göremedik.
Bunlar gerçekler, yorum sizin...
Üzüldüm, kahroldum, içim yanıyor, hoca hala futbolun güzelliklerinden bahsediyor, yazık! Futbolun güzelliği fenerlilere, futbolun acısı, kederi, hüznü, gözyaşı bize mi?
üçyıldız58 04.03.2009, 23:19 sahanın en iyisi bilica murat erdoğandı hoca murat erdoğanı oyundan aldı 90 dakika gezen sezer ile muhammede iyi tahaamül etti korktum hoca bilicayıda oyundan alacak diye
birde içlerinde fener sevgisi olupda klavye başında sivasspor taraftarlığı yapanlara gün doğdu
macın yıldızı yine emreydi .... sivasspordan abdurrahman .... en kötüsü mohammed ...göze carpan bilicanın golü ... eksiklerimiz inancsız ruhsuz en ufak bişeyde hocamıza baskanımıza söven taraftar olmaz olsun ... taraftar ne diyimki 3 milyon sivaslı varmıs yalan dolduramıyorlar gidenlerin ayagına saglık ...
ALEX'i devleştiren BÜLENT UYGUN hoca kendini aldatabilirsin ama bizi asla.
sen fb'ye karşı profesyonel olmadıkça ne yazar.
BEN SPORCUNUN ZEKİ ÇEVİK AYNI ZAMANDA AHLAKLISINI SEVERİM.
NASILSA TARAFTAR DA YOK SİVASSPOR DÜŞSE DE FARK ETMEZ.
yigido_musta 04.03.2009, 23:22 bulent hocam allah askına ne yapmaya calıstıgını anlamadım kazanmak hırsına bır gıdım bır sey yoktu
Birde sunu acıklar mısınız gs macındakı taktıkler bumuydu degısıklıkler bu muydu hocam ne yapmaya calıstın soler mısın ne dır yanı bu fb sevgısı unut artık sivassporun basındasın ve sıvasın basarısını dusun???
Maçlar İSTANBUL'da pahalı oluyuor.
velibircan 04.03.2009, 23:24 Maçın yıldızı kimdi BİLİCA.FARUK.ABDURRAHMAN
Maçın en kötüsü kimdi MECNUN ODYAKMAZ
Maçta göze çarpanlar MECNUN ODYAKMAZ
Ne gibi eksiklerimiz var HALA İSTANBUL ETKİSİNDEYİZ
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler CANINIZ SAĞOLSUN..SİVAS'DA GEÇERİZ TURU İNŞALLAH...
Taraftar nasıldı ?
GurbetSokakLari 04.03.2009, 23:25 Tv den izledik, genelde maci seyretmem bitince skoru ögrenirdim...izlerken enisteme sordum: " Sivasspor bu oyunla mi yeniyordu ? " Bu oyunla mi lideriz ? ":confused:
sasirdim, izlemeseydim daha iyidi :-(
iki macta Fb den 7 goL ! Lig in en iyi defansi degilmiydi bizim takim..:confused:
Sivas´da rövans da 2-0 yapabilecekmiyiz ?:rolleyes::confused:
Üzgünüz,Insaallah umudlarimiz yeserir.
yerliturkuaz 04.03.2009, 23:26 Geçen seneki -30daki Trabzon maçına mazaretsiz gelmeyenler,ve Cumartesi ve bugün Kadıköy'de rakip takım tarafatr bölümünü mazeretsiz boş bırakanlar eleştirilerini belli seviyenin üzerine çıkarmasın..;):rolleyes:
Geçen maçta trbünler boş değildi kaldı ki geçen maçtaki durumu gördükten sonra tövbe bir daha Fenerbahçe-Sivasspor maçına gidersem....
Maçın yıldızı:Aragones idi tek kelimeyle mükemmel hazırlamış takımı....
58eskeli58 04.03.2009, 23:27 macın en iyisi yıldızı BİLİCA
macın en kötüsü bülent uygun
göze carpan 3 üncü golden sonra aziz baskan ile bizim baskanın gülmesiiii
2 macta 7 goll yedik fenerbahceden bülent hoca neden fenerbahce sevgisini bu kadar belli ediyor anlamadım tamam takımı iyi yerlere getirdin bu futbol yenmek ve yenilmek var bir takımla üst üste oynarsın yenilirsin bu normal ama nasıl oynayıpta yenildiğin daha önemlidir tamam bülent hoca seneye belkide sivassporda degilsin ama bunu bu kadar belli etme hocamm......
şmdi ben utanıyorum diye konu açında bir kısım arkadaşımız bana saldırdı yorumlarım silindi doğal olarak ama ben sivasla sivassporla hemşehrilerimle gurur duyuyorum ben şu son 2 fener maçında ortaya çıkan skordan bülent uygunun kadıköyde sessiz bir kuzu gibi duruşundan 21 maçta 13 gol yiyen bir takımın 2 maçta 7 gol yemesinden maç sonun sivasın yollarına türküsünün çalınıp eğlenilmesinden, ben işte bunlardan utanıyorum, utanmayan mutlu olan varsa buyursun olsun ama ben bu 2 maçta alınan sonuçtan utanıyorum..:mad:
izmirliyigido 04.03.2009, 23:31 Maçın yıldızı kimdi ?
Maçın tek yıldızı Bilica'ydı. Attığı gollede herkesin gözüne parmak soktu, Fener'e haber yolladı. Ben Lugano'dan daha iyiyim sene sonunda görüşürüz diye. Murat Erdoğan'dı kendine acımasızca eleştirenlere göstere göstere top oynayarak en güzel cevabı verdi. Alkışlar onada gelsin.
Maçın en kötüsü kimdi ?
En kötüsü Sezer ve İbrahim'di. Futbolun sadece adam markajı ve top kesmek olmadığını, aynı zamanda pozisyona girmek, pasörlük yapmak ve isabetli şutlar da atmak olduğunu söylemeli birileri bu arkadaşlara.
Maçta göze çarpanlar ?
İlk yarıda adeta panter olan Petkoviç, ataklara etten duvar olurken, İkinci yarıya çıkarken her halde sıkı bir tembih aldı. 3 golde de hatalıydı. Adeta ellerinin arasından golleri yedi, Edu'nun golünde ise boşa çıktı. Ah Petkoviç ah!
Bülent hocamızın bugüne kadar ki maçlarda gördüğümüz hırsı ve oyunu okuyuşu eksikti. Fenerbahçe'yi yeneceğiz derken inancımız eksikti.
İlk yarılarda çok güzel oynuyoruz, ikinci yarılarda çözülüyoruz. Vardır herhalde bunun bir hikmeti. Öküz altında buzağı aramakta istemeyiz ama, haydi hayırlısı.
Taraftar nasıldı ?
Taraftar nasıl olsun, kahır içinde, ağlamaklı, perişan, isyankar, üzüntülü ve kızgın. Ama yine de Bülent hocayı seviyor ve inanıyor. İçimiz kan ağlasa da, biz hocamızı, başkanımızı, futbolcularımızı ve SİVASSPOR'umuzu halen seviyoruz.
AYK
unutmadan haftaya bu fenerden kayserispor güle oynaya puan alacaktır buna inancım tama fenerin yıldızlarını birde o maçta görelim. ayrıca kupadan elendiğimize göre kupayıda umarım bjk alır da bu artist fenerlilere bir ders verir.
lutfiakarcay 04.03.2009, 23:34 unutmadan haftaya bu fenerden kayserispor güle oynaya puan alacaktır buna inancım tama fenerin yıldızlarını birde o maçta görelim. ayrıca kupadan elendiğimize göre kupayıda umarım bjk alır da bu artist fenerlilere bir ders verir.
la git bi şurdan,senin sıkıntının ne olduğu yazdığın şu mesajdan belli zaten,rengin de!!!:mad:
SenSetik 04.03.2009, 23:35 maçı değerlendirmiyorum...
sonuna kadar takımımın arkadasındayım ve ölene kadar Sivassporluyum...
işte o kadar...
inadına başkanımı, hocamızı ve futbolcuları seviyorum...
gemiyi terkeden fare değil gemiyle batan kaptan olmaya söz veriyorum...
bazı söylem ve yorumlara inat......
rebelife58 04.03.2009, 23:36 bilica kötü olunca bütün takım kötü oluyor, takım olmanında kötü tarafı bu kötü oyun kişisel değil takımsal oluyor. neyse hayırlısı bu takıma demir attık bikere ölmek var dönmek yok
http://egazete.fotomac.com.tr/syf-PF-20090304-07.html bugunkü fotomaç okuyun bakalım ne demişiz ne olmuş...:-)
yigido_musta 04.03.2009, 23:38 şmdi ben utanıyorum diye konu açında bir kısım arkadaşımız bana saldırdı yorumlarım silindi doğal olarak ama ben sivasla sivassporla hemşehrilerimle gurur duyuyorum ben şu son 2 fener maçında ortaya çıkan skordan bülent uygunun kadıköyde sessiz bir kuzu gibi duruşundan 21 maçta 13 gol yiyen bir takımın 2 maçta 7 gol yemesinden maç sonun sivasın yollarına türküsünün çalınıp eğlenilmesinden, ben işte bunlardan utanıyorum, utanmayan mutlu olan varsa buyursun olsun ama ben bu 2 maçta alınan sonuçtan utanıyorum..:mad:
katılıorum hemşerim benım sivasın butun maclarına gıttım formamla hadı lıgde yenıldık kupada alırız dedım ama bu aksamda boynum egılı geldım ya bana işte o koydu bırde sunu dusundum benım boynumu boyle egenler UTANSIN!!!!!
O KENDINI BILIOR
hursit0658 04.03.2009, 23:39 BLİCA DİSANDA HERKES kötüydü
katılıyorum deneçek başka birşey yok
Besyo_cu 04.03.2009, 23:39 Sonuna kadar başta Başkanımız sayın MEcnun Odyakmaz'a , Bülent Hocaya ve oyuncularımıza güveniyoruz ne olursa olsun bu takıma inancımız ve güvencimiz tam.
Bülent hoca bana göre Fener macında hata yaptı evt ancak Fener de calışmak istiyorsa önce Fener i yenmesi gerekirdi bunu kenside bilıyor. O yuzden artık bırakın şu fener e macı verdi laflarını.
yigido_furkan 04.03.2009, 23:40 2 sezondur sampıyonluga oynayan hatta yurt dısında adından soz ettıren ve bu senede kupada yarı fınale cıkan ve henuz hersey bıtmemısken bu yorumları anlamak cok zor. karsımızda sonucta fb vardı kaybettık. ama bu takımı bu taraftar hıc hak etmıyo. bu tarftar bu takıma ne yaptı bır kac mac harıc stadmı doldu hangı macı taraftar destegı ıle kazandık sımdı 2 mac yenılınce yok fb sempatızanlıgı. gercek Sıvasspor taraftarı bunları soylemez. yorumlardan gercek Sivassporlular anlasılıyo. hafta sonu Ankara macında stada gelıp takımı destekleyen gercek taraftarlardır ama forumlarda satılmıs dıyenler ıse satılmıs taraftardır
GAZİANTEPTEN 04.03.2009, 23:40 Maçın yıldızı kimdi ? Bilika (Fenerin askeri alacaktı az daha, fener bahçe adına gol gelmeseydi)
Maçın en kötüsü kimdi ? (Orta Hakem adam utanmasa fenerin direkten dönen topunda direğe sarı kart verecekti fenerliler tüm ailesinin kulağını çınlattı ama hakemde tık yok yuh olsun)
Maçta göze çarpanlar ? (Faul pozisyonlarında ss lara sarıkart fb lilere neredeyse bir buket çiçek verilecekti)
Ne gibi eksiklerimiz var ? (Eksiğiimiz yok fazlamız var. Nemi o fazlamız. Bazılarının FB sevgisi)
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? (Boyumuz uzun yakışırız halaya ..........)
şmdi ben utanıyorum diye konu açında bir kısım arkadaşımız bana saldırdı yorumlarım silindi doğal olarak ama ben sivasla sivassporla hemşehrilerimle gurur duyuyorum ben şu son 2 fener maçında ortaya çıkan skordan bülent uygunun kadıköyde sessiz bir kuzu gibi duruşundan 21 maçta 13 gol yiyen bir takımın 2 maçta 7 gol yemesinden maç sonun sivasın yollarına türküsünün çalınıp eğlenilmesinden, ben işte bunlardan utanıyorum, utanmayan mutlu olan varsa buyursun olsun ama ben bu 2 maçta alınan sonuçtan utanıyorum..:mad:
Öncelikle konunu görmedim..Ama görseydim ben de silerdim..
Maçın değerlendirilmesini "maçı değerlendirelim "konusunda yapıyoruz..Herkes kendi görüşü için konu açacaksa forumun ne hale geleceğini sen düşün!!
KIZILCAN 04.03.2009, 23:41 Maçın yıldızı Abdurranmandı.Koştu,presini yaptı,top çaldı,her zamanki oyununu ortaya koydu.
Maçta birden fazla kötü var.Takımın nerdeyse yarısı sarı kart gördü.Kesin birisi atılacak diye korktum ama korktuğum başıma gelmedi.Sedat her zamanki gibi çok sert oynadı.Sedatta sarı kart görme hastalığı var.Daha dikkatli olması lazım.Mehmet Yıldız kayıplardaydı.Hakemle olur olmaz diyaloglara girdi.Hakem,şimdi hatırlamıyorum ama sanırım İ.Dağaşandı bizim futbolcuya sarı kart gösterecek ama Mehmet hakemin elini tutuyor.Olacak iş mi bu şimdi!Belki başka hakem olsa Mehmet'e de sarı kart gösterir.Mehmetin Kaçırdığı yüzde yüzlük bir gol pozisyonunu vardı.Gerçi her golcü kaçırabilir ama özellikle bu gibi maçlarda fırsatını bulduğunda acımayacaksın.Mohammed hakkında yazmaya gerek duymuyorum bile.
Bülent Hoca,Mehmet Yıldız'ı almakla çok geç kaldı.Neden her maçta aynı senaryoyu izliyoruz?Balili hep son 10 dk oyuna giriyor.Bir de ilk yarı oyuna girsin,ikinci yarı çıksın. Faruk'un sayesinde Fenerbahçe korner kazandı ve gol de beraberinde geldi.Ne gereği vardı Faruk,pas hatası yapmanın?
Fenerbahçe önceki maçtaki gibi oynasaydı ve birsürü basit hatalar yapmasaydı skor daha da farklı olurdu.Yine havadan toplarla kaleye gitmeyi denedik ama yine beceremedik.Kimse Mohammed'in vuruşu gol olsaydı maçın skoru farklı olurdu demesin çünkü Fenerbahçenin bizden daha çok net pozisyonu vardı.
Bülent Uygun iddialı açıklamalarda bulundu.Hepimizi umutlandırdı ama değişen birşey olmadı.Osmanlı İmparatorluğu gibi kurulduk,yükseldik,duraklama dönemine girdik.Bu maç bizim gerileme dönemine girdiğimizin belgesidir.Kimse kusura bakmasın.Maçtan önce skor tahmininde bulunurken şöyle yazmıştım:
Gönlümün skoru Fb:1 Sivas:2
Mantığımın skoru Fb:2 Sivas:1
Ama mantığım bile skorun yanında çok iyimser kaldı.Ve şu da bir gerçekki Sivas bu futbolla her hafta Kadıköyde 10 maç yapsın 9'unda mağlup olur.Görünen köy kılavuz istemez.Artık yanımdaki Fenerlilerle maç izlerken bu Sivas şampiyon olamaz yorumlarından bıktım.
Mecnun Odyakmaz'a kızmaya gerek yok.Belliki sinirden gülüyor.Avrupaya giden kestirme yola maalesef veda ediyoruz.Bunun 4 eylül'ü de var ama bu futbolla çok zor!
Maçın bitiminde stadyumda Sivasın yollarına çalınmış.Çalsınlar...Birsürü sitede bizi yine kötüleyecekler,küçümseyecekler .Küçümsesinler...Artık kimseye kızmıyorum.Hatta Esat'a da kızmıyorum.Çünkü elalemin dilinize düşüyorsak bunu biz kendimiz yapıyoruz.
SİVASSPOR GERÇEK SİVASLILARINDIR HİÇ BİR TAKIMIN HİÇ BİR ŞAHSIN KENDİ MALI DEĞİLİDR SİVASSPOR SİVASLILARINDIR ÖYLE KALACAKTIR.
lutfiakarcay 04.03.2009, 23:43 akıllı ol adam gibi konuş şurdan gitmesi gerekn birileri varsa fener yalakalarıdır..
senin ne yalakası olduğun bir önceki mesajından belli oldu zaten..:mad:
senin derdin sivas değil başka şey!!
burada yorum yaparken de adam gibi yorum yap,bülent uygun ve mecnun odyakmaz senden öğrenmedi adamlığı ve de fener i sivas ta yenerken de gösterdiler adamlıklarını!:mad:
istersen sivas ın başına senin talebin üzerine gönlündeki renklerden bi başkan ve td transfer edelim,olur mu??:mad:
.....
elbeylili...
sivaslı1980 04.03.2009, 23:43 garipti.. kötüydü... lig maçında 4-2, sonra 3-1. yorumlarda hep musaya yüklenilmişti. musalı da musasız da yenildikkk... tek adama yüklenmemek gerekmişşş gördükkk... balili ne kadar da erken girdi oyuna :confused: değil mi??? elinde sihirli değnek mi var adamın? 40 dk.lık adamlar 90 dk. oynadı. 90 dk.lıklar kulübede... sağlık olsun. inşallah bir dahaki sefere.. en ii en kötü seçmeye değer mi artık? son zamanlarda düşüşteyiz; iki maçta da iyi değildik işte bütün mesele bu.
izmirliyigido 04.03.2009, 23:45 BASKANIN HOCAM SIVASSPOR COK EMEGİNİZ VAR AMA ARTIK FB ANILMAK İSTEMIYORUZ BİRAN ÖNCE İSTİFA EDIN .............................. .............................. .............................. .............................. ......ARTIK FB ARKA BAHCESI OLMAYALIM BİZ SIVASLIYIZ SIVASSPORLUYUZ ANTI ISTANBUL FORZA ANADOLU ARTIK ANADOLUNUN YOLUNU ACIN VE EN KISA ZAMANDA İSTİFA EDIN İSTİFANIZI BEKLIYORUZ SAYGILARLA
Delikanlı biraz ağır ol bakalım. Ne istifası? Ne ayrılması? Takım kaçıncı sırada? Bu takım nerelerden nerelere nasıl geldi? Bir düşün sonra bunları yaz. Ortalığı karıştırmayın.
AYK
BÜLEN HOCA KUPAYA COK ERKEN HAVLU ATTI, DAHA MACIN IKINCI DEVRESINDE YEDIGIMIZ ILK GOLDEN SONRA ; KAMANANI MUSAYI ANKARA SPOR MACINA SAKLIYOR BU YÜZDEN MEHMET YILDIZI DA ERKEN CIKARDI
ve anlasilan bülent uygun internete giripte bunca taraftarin yorumlarini hic kalee alip ta okumadigi besbelli , demekki biz bos yere yaorumlarimizi yaziyoruz
benim kupadan hic ama hic umudum yok bülen hoca fenere en büyük kiyagini gecmistir , fenere cok büyük hizmet etmistir bilerek sistemi bozdu 21 haftadir ayni sistemle oyna fenere gelince degisik sistem yap takimi elendir yemezler yemezler
zaralı ulkucu 04.03.2009, 23:46 Delikanlı biraz ağır ol bakalım. Ne istifası? Ne ayrılması? Takım kaçıncı sırada? Bu takım nerelerden nerelere nasıl geldi? Bir düşün sonra bunları yaz. Ortalığı karıştırmayın.
AYK
ben agırım ama hocam ve baskanın ck hızlı :...............-- takımı neden oynamadı bulent hoca baskan neden balılı hep 80 lerde gırdı
senin ne yalakası olduğun bir önceki mesajından belli oldu zaten..:mad:
burada yorum yaparken de adam gibi yorum yap,bülent uygun ve mecnun odyakmaz senden öğrenmedi adamlığı ve de fener i sivas ta yenerken de gösterdiler adamlıklarını!:mad:
istersen sivas ın başına senin talebin üzerine gönlündeki renklerden bi başkan ve td transfer edelim,olur mu??:mad:
.....
elbeylili...
ben seni muatap almayacam beni bilenler bilir bu siteye yıllardır üyeyim önce üzerindeki fener formanı çıkar sonra yorum yap..
------------petkovic----------
abdur-----bilica---murat s---hayro
musa---muhammet---sezer----balili
---------kamanan---yildiz---------
ne zaman bülent hoca bu kadro ile oyuna baslarsa bize rakip kimse olamaz
balili, kamanan ve yildiz üc beraber öyle bir oynarlarki hemide bal gibi oynarlar
beli ki balili nin morali yavas yavas bozuluyor (bence hakli), adam ne zaman oyuna girse harketlilik gerliyor ama yinede yeterince sans bulymiyor, bence sivasspor un oyunu icin balili cok önemli, hem gol atiyor hem attiriyor ve rakibi her zaman 10 kisi birakabilecek bir oyuncu
GAZİANTEPTEN 04.03.2009, 23:50 2. gol olmuş odyakmaz kahkahalar içinde.
Maçlarda hakemlere kafa atmaya yeltenen hocamız maçtaki hakemin çok çok aleni taraflı kararlarını melül melül izledi..
Kimse maval okumasın
Şimdiye kafdarki hakları elbette inkar edilemez ama BU İKİ MAÇ .... bunun başka bir izahı olomaz.
21 maç 13 gol 2 maç 7 gol
dhada anlamayana birşey demiyorum
ertor58 10 lafından 9 u fenere laf sokmak ha umrumda deil ama sen galatasaraylı sivaslıları takıma ve hocaya kışkırtmaya calısan bi provakatörsün ... biraz önce istifaya cagıran konu acan adi adamı bulacaksınız bana :mad: kimsin ... sennnn
lutfiakarcay 04.03.2009, 23:54 ben seni muatap almayacam beni bilenler bilir bu siteye yıllardır üyeyim önce üzerindeki fener formanı çıkar sonra yorum yap..
sen bundan sonra açtığın sitede de sivas ın rengini kullan sonra da fb düşmanlığı yap,kayseri fb yensin,kupada bck fener i yensin vs...
ben senin gibi kaypak zeminde değilim,43 yaşındayım ve de hem sivaslıyım hem de fb liyim ama objektifim aynı zamanda..
sivas-fb maçlarında da çok rahatım biliyor musun,senin gibi sıkıntılı değilim,kim kazanırsa veya kaybederse etsin rahatım ve de sevinçliyim..
...
elbeylili..
sicuro1907 05.03.2009, 00:00 maçın en iyileri faruk ve bilca dır.
kötüsü ise bülent hocamızın fbye olan BÜYÜK sempatisi m.yıldızda öyle artık fb ye karşı pek warlık gösteremiyo onun için çıkardı :S
KADİR AKTÜRK 05.03.2009, 00:00 SİVAS MAÇI SATTI ANTRÖNÖR FBLİ DİYENLER 5 YIL ÖNCESİNE KADAR
SİZ NEREDEYDİNİZ KARAKTERSİZ HERİFLER BEN BÜLENT HOCAYA İNANIYORUM
maçın en iyileri faruk ve bilca dır.
kötüsü ise bülent hocamızın fbye olan BÜYÜK sempatisi m.yıldızda öyle artık fb ye karşı pek warlık gösteremiyo onun için çıkardı :S
sen kımsınde bu yorumu yazıyorsun once bı avatarına bak cekıl gıt stemızdende ezık sempatızanıı:mad:
KADİR AKTÜRK 05.03.2009, 00:04 :mad::mad::mad::mad::mad::mad: :mad::mad::mad::mad::mad::mad:
İNŞ HOCAMIZ BİZİ BIRAKIP GİDER BİZDE 3.LİGE TEKRAR GERİ
DÖNERİZ BU TARAFTARDAN UTANIYORUM YAZIKKİ BÖYLE 1 2 MAĞLUBİYETTE TAKIMINI SATAN TARAFTAR VAR ASIL SİZLERİN YÜZÜNÜZDEN BU MAÇ SATMA OLAYI ÇIKTI BİDE EZİKSARAYLILAR ÇIKARTTI
EZİKBAHCEYİ YENEMEDİK DİYE MAÇI SATMIŞ OLUYORSAK BİZ BU BAŞARIYI HAKETMİYORUZDUR BURSA ANKARAGÜCÜ ESKİŞEHİR TARAFTARI BİLE BİZDEN TAKIMINA DAHA ÇOK SAHİP ÇIKIYOR
GAZİANTEPTEN 05.03.2009, 00:04 Şerefinle 3.Ligde hatta amatörde olmak birinci ligde kupa finalinde satılmaktan iyidir.
Karakterden mahrum olan ayan beyan birşey yazmaya gerek yok
yigido_musta 05.03.2009, 00:04 SİVAS MAÇI SATTI ANTRÖNÖR FBLİ DİYENLER 5 YIL ÖNCESİNE KADAR
SİZ NEREDEYDİNİZ KARAKTERSİZ HERİFLER BEN BÜLENT HOCAYA İNANIYORUM
hopss
agır ol bılader orda sen kıme kalaktersız dıorsun yazdıklarına dıkkat et bız hep sıvasın yanındaydık ve yanındayızda tmm mı??
KENDI ARAMIZDA KAPISMAYALIM TMM MI HERKEZ SEVİYELİ OLSUN!!!!
tribünbrothers 05.03.2009, 00:06 Biz Sivastan ligdekı maca gıttık cebımızde bılet parasını denklestırmek ıcın yemek yemedık su ıcmedık sıgara ıcmedık ama stada gırdık.Bakıyoruz ligin en kotu futbolu en kotu defansı sıvasspor adına kadıkoy stadında mac ta durum 4 2 tırbunde bız aglıyoruz bız utanıyoruz bu mac bole olmayacaktı gercekten de oynasak da fenerbahce ye yenılsek eyw ama oynamadan yenılıyoruz ve lıgde kac macta yedıgımız goln 3te 1 ıne yakınını sadece 1 macta yıyoruz kadıkoyde 55 bın fenerlıyı maca baslamadan sivas sesıyle ınletıyorr sadece ıslıklarla susturulabılıyoruz ıstanbuldakı yıgıdo olsun sıvastan ve cevre ıllerden gelen yıgıdo olsun var gucuyle bagırarak anadolunun gururu sıvassporumuzu desteklıyoruz macta durum 4 2 fb futbolcuları yuruyerek sıvassporumuzu ezerken dıger yandan 55 bın fenerlı 'pezevenk sivas ananıda sat ' 'soyle sıvas soyle soyle ne oldu ananın a.... fenermı koydu ' dıe stadı ınletıyor otobusde sınırımızden aglıyoruz bız bunları yaparken hıc vıcdanı sızlayan olmuyor mu dıyede dusunmuyor degılız ama hanı herkes dıyorya KARDESIM SIVASTA NEDEN TRIBUN OLMUYOR SİVASSPORU DESTEKLEYEN GENCLERE SORUN DA CEVABINI ALIN TURKIYEDE EN ZOR GIRDIGINIZ STAD HANGISI DEYIN SİVASSPOR 4 EYLÜL STADI cevabını almanız hıc de zor degıl ve dogru olanda bu ama bız pes etmıyoruz bugun sorarsanız arkadaslar daha maca gıdermısınız Hayır cevabınıda almanız hıc zor degıl macı ızleyenler salakda degıl 55 bın fenerlı sıvasın anasına bacısına kufur edıyor adamlar burda gelıyorr elını kolunu sallayarak ıcerı gırıyorr.Artık sadece sıvassporlu olmak ıstıyoruz sadece sıvasspor ...!
tribünbrothers 05.03.2009, 00:06 Maca gelınce fazla soze gerek yok fb ye fınalde basarılar ...!
yigido_musta 05.03.2009, 00:09 EWT KARDESIM HAKLISIN HER SEFERINDE BIZE KUFUR EDILIOR BIZE BICAKLAR CEKILIOR BIZIM USTUMUZE OYNANIOR SIVASA GELDIGINDE NEDEN CICEKLER VAR BIZE REST CEKENE BIZDE RESTIN KRALINI CEKELIM ARTIK
KADİR AKTÜRK 05.03.2009, 00:10 MAÇTA KÜFÜR OLMADI MİLLETİ KIŞKIRTMA ......:mad:
SADECE ...BAHÇELİ TARAFTARLAR SİVASIN YOLLARINA TÜRKÜSÜNÜ ÇALDI
GAZİANTEPTEN 05.03.2009, 00:10 EWT KARDESIM HAKLISIN HER SEFERINDE BIZE KUFUR EDILIOR BIZE BICAKLAR CEKILIOR BIZIM USTUMUZE OYNANIOR SIVASA GELDIGINDE NEDEN CICEKLER VAR BIZE REST CEKENE BIZDE RESTIN KRALINI CEKELIM ARTIK
Yiğidonun farkı olmalı..
Yakışmaz bence...
lutfiakarcay 05.03.2009, 00:11 KARDEŞ SANA LAFIM YOK AMA BURASI MALESEF BJKLİ GSLİ FBLİ KAYNIYOR HEPİMİZ YALANDAN BİR NİCK TAKMIŞIZ YİĞİDO FALAN
HERKES KARALIYOR İFTİRA ATIYOR YAZIK BU SİTEYE BU KADAR KOLAY YORUM YAZILIYOR YAZILMAMASI GEREK ÇÜNKÜ NTVSPOR BU SİTEDEN BAHSETTİ VE TARAFTARIMIZIN BÜLENT UYGUNA OLAN ÖFKESİNDEN BAHSETTİ YAZIKTIR :mad::mad::mad::mad:
işin garibide bu yaaa zaten..:mad:
bu takım ligde lider,kupada yarı finalist ve de oynayacağı bir rövanş maçı daha var kendi evinde ve de burda kimi akl-ı evveller başkan ve td gönderiyor:mad::mad::mad:
bu takım şu anda tarihindeki en büyük başarıyı yakaladı bu yönetim ve teknik ekiple,biraz ağır gidin yorumlarınızda..:rolleyes:
buraya kadar gelen takımın boyle bır macı satması dusunulemez tarıhınde ılk dafa fınal heycanına ortak olmaya calısan bı takım bu macı satamaz nasıl satabılır bunu dusunen zekadan yoksul ınsalar sıze seslenıyorum hadı dıyorsunuz ya fener sempatızanı bülent hoca futbolculara dıyecekkı bu macı fenere verelım onlar 26 yıldır alamıyıor bız 40 sene bekledık bı 40 sene daha mı beklerız dıyecek hadı bunu dedı dıyelım boyle bırsey hayatta olmaz bu takımı buraya getıren on onemlı adam cunku bulent uygun hadı dedı dıyelım futbolcularda tamam hemen bunu kabul edecek ve macı fenere verecekler oyle mı ya bırı bana gelıp dese kı bu macı rakıbe verın ben o maca acayıp motıve olurum ve o macı kazanmak ıcın elımden gelenın en iyisini yaparım ve bızım yureklı oyuncularımızda oyle yaparlar emınım cunku bu takımı takım yapan bu futbolcular ve teknık heyettı onlara sonsuz guvenıyoruz
maglubıyete gelınce de en onemlı sebeb stadın atmosferı ezıkler ne kadarda takıma destek olmayı bılmeselerde statta yaptıkları ıslıklama bagırtı ınanılmaz etkı yapıyor ve olur olmaz rakıbı baskı altına alıyor yoksa ezıklerın taraftarında ıs yok bızde o stadda oynasak en az onlar kadar rakıbı baskı altına alırızz işte bu atmosfere alısık olmayan takımımızın maglup olmasının en onemlı sebebı budur[/B]
tribünbrothers 05.03.2009, 00:12 MAÇTA KÜFÜR OLMADI MİLLETİ KIŞKIRTMA .......:mad:
SADECE ...BAHÇELİ TARAFTARLAR SİVASIN YOLLARINA TÜRKÜSÜNÜ ÇALDI
Kardesım bız lıg macından bahsedıyoruz sen dıkkatlı oku ıstersen yorumunu ondan sonra yap lıgde 4 2 kaybettıgımız macta karı kız coluk cocuk kadıkoyde kı 55 bın kısı p...k sıvas ananıda sat soyle sıvas soyle soyle ne oldu ananın a.... fenermı k... dıye stadı ınlettı bız oturduk agladık hıc mı vıcdanı sızlayan olmadı onu soruyoruz ...!
akıncı_58 05.03.2009, 00:13 BU SAÇMA SAÇMA YORUMLARI YAZAN KENDİNİ SİVAS LI SANAN BAZI ÖZÜRLÜLER WAR. BU TAKIM İKİNCİ LİGTEYKEN NEREDEYDİNİZ HADİ ONUDA GEÇTİK BU TAKIMA SÜPER LİGE İLK ÇAIKTIĞINDA NEREDEYDİNİZ. BAKTINIZ TAKIM LİDERŞİĞE OYNUYO HOŞUNUZA GİTTİ TABİ HERKES SİVASI KONUŞUNCA HOŞUNUZA GİTTİ TAKIMI SAHİPLENDİNİZ. GERÇEK SİVASSPORLULAR BELLİ OLDU. ŞİMDİ SİZLER DOLAPLARINIZDAN ÇIKARIN İSTANBUL FORMALARINIZI GİDİN ONLARIN ŞAKŞAKÇILIĞINA BIRAKTIĞINIZ YERDEN DEWAM EDİN. BIRAKIN BİZ SAHİP ÇIKARIZ SİVASIMIZA BİZ KORURUZ SİVASIMIZI HERKESE KARŞI. SİZİN GİBİ KARAKTERSİZLER BU RENKLERDEN UZAK DURUN YETER. BUGÜN MEMLEKETİNİ SATAN YARIN ÜLKESİNİ SATAR. ADAM OLUN!!
İSTANBUL YALAKASI DEĞİL MEMLEKET HASTASIYIZ
ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNE SİVAS..
serhatcan 05.03.2009, 00:16 senin ne yalakası olduğun bir önceki mesajından belli oldu zaten..:mad:
.....
elbeylili...
ya sen harbiden bi fener yalakasıymışsın beee.
tribünbrothers 05.03.2009, 00:16 Arkadaslar ben macı sattık felan demıyorum bole sacma bır konu olmadı olamazda ama sıvasspor yonetımı taraftarına sahıp cıksa bugun ezıkbahcenın kadıkoy stadı sıvas seslerı ıle ınleyecektı yonetım ıstanbula otobus kaldırmıs olsa bız bu mactada o ezıklerı sıvas seslerı ıle susturacaktık ...! Artık sıvassporlu genclere destek olunmasını ıstıyoruz...!
GAZİANTEPTEN 05.03.2009, 00:18 Yiğido ölçer kimde verin onu
Hadi herkeste sıraya geçsin ölçüm başlayacak..
Mantıklı bişeyler yazın.
Hocayada başkanada söyleyen acıştığından söylüyor.
Belki bende dahil haddi aşan şeyler yazıldı ama kendi adıma söylüyorum, yarıfinalde elenme endişesinin verdiği hırçınlık. Hemde takım böylesine formdayken. Bir rüzgar yakalamışken..
Seviyesizliğin alemi yok. Kelimeleri dikkatli sçmek lazım diye düşünüyorum.
tribünbrothers 05.03.2009, 00:20 BU SAÇMA SAÇMA YORUMLARI YAZAN KENDİNİ SİVAS LI SANAN BAZI ÖZÜRLÜLER WAR. BU TAKIM İKİNCİ LİGTEYKEN NEREDEYDİNİZ HADİ ONUDA GEÇTİK BU TAKIMA SÜPER LİGE İLK ÇAIKTIĞINDA NEREDEYDİNİZ. BAKTINIZ TAKIM LİDERŞİĞE OYNUYO HOŞUNUZA GİTTİ TABİ HERKES SİVASI KONUŞUNCA HOŞUNUZA GİTTİ TAKIMI SAHİPLENDİNİZ. GERÇEK SİVASSPORLULAR BELLİ OLDU. ŞİMDİ SİZLER DOLAPLARINIZDAN ÇIKARIN İSTANBUL FORMALARINIZI GİDİN ONLARIN ŞAKŞAKÇILIĞINA BIRAKTIĞINIZ YERDEN DEWAM EDİN. BIRAKIN BİZ SAHİP ÇIKARIZ SİVASIMIZA BİZ KORURUZ SİVASIMIZI HERKESE KARŞI. SİZİN GİBİ KARAKTERSİZLER BU RENKLERDEN UZAK DURUN YETER. BUGÜN MEMLEKETİNİ SATAN YARIN ÜLKESİNİ SATAR. ADAM OLUN!!
İSTANBUL YALAKASI DEĞİL MEMLEKET HASTASIYIZ
ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNE SİVAS..
Bak kardesıme benım 2 lıgde yenıcelerıler ıle trıbundeydım en kral trıbun taraftar donemını sıvasta yasatan abılerımıze bugun de olsa sukranlarımızı bır borc bılırız ...! Su an 2 lıgde olsak bız yıne varız...! Belkı burda yazı yazan arkadasların cogundan fazla deplasmana sıvassporu desteklemeye gıtmısımdır kı gecen sene olaylı trabzon macına sıvastan gıttık onun ıcın bılmedıgın ınsanlar hakkında yorum yapmayacaksın ...! YENİÇERİLERİ HERKES IYI TANIR ...!
lutfiakarcay 05.03.2009, 00:20 ya sen harbiden bi fener yalakasıymışsın beee.
senin şu mesajından da ne yalakası olduğun belli oluyor,söylememe gerek yok zaten..:rolleyes:
ben bir önceki mesajımda açıkça ve dürüstçe yazdım,43 yaşında olup da takım tutmayan bir sivaslı yoktur,tanımadım da zaten..
sen önce o mesajımı oku,merak etme senden daha harbi sivaslı olduğumu görürsün..
burda başka renklerden olupta fener düşmanlığı yapma adına suret-i haktan görünme ihtiyacıda duymadım ben..:rolleyes:
serhatcan 05.03.2009, 00:20 :mad::mad::mad::mad::mad::mad: :mad::mad::mad::mad::mad::mad:
İNŞ HOCAMIZ BİZİ BIRAKIP GİDER BİZDE 3.LİGE TEKRAR GERİ
DÖNERİZ BU TARAFTARDAN UTANIYORUM YAZIKKİ BÖYLE 1 2 MAĞLUBİYETTE TAKIMINI SATAN TARAFTAR VAR ASIL SİZLERİN YÜZÜNÜZDEN BU MAÇ SATMA OLAYI ÇIKTI BİDE EZİKSARAYLILAR ÇIKARTTI
EZİKBAHCEYİ YENEMEDİK DİYE MAÇI SATMIŞ OLUYORSAK BİZ BU BAŞARIYI HAKETMİYORUZDUR BURSA ANKARAGÜCÜ ESKİŞEHİR TARAFTARI BİLE BİZDEN TAKIMINA DAHA ÇOK SAHİP ÇIKIYOR
KARDEŞİMMMM. SİVASI ANCAK YÜREKLİ SİVASLILAR ZİRVEYE ÇIKARIR. BAŞKA İLDEN GELİPDE KENDİNİ SİVASLILARDAN DAHA SİVASLI GÖRMEYE ÇALIŞANLAR DEĞİL. ONLAR ANCAK KENDİLERİ İÇİN BİŞEYLER YAPARLAR VE SİVASI BASAMAK YAPARLAR. BU FENER MAÇI BÜLENT HOCANIN DÜŞÜŞE GEÇMESİNİN Bİ BAŞLANGICIDIR.MAÇI İZLEYEN HERKES GÖRDÜ. ARTIK ANADOLU TAKIMLARIDA SİVASA KARŞI SEMPATİSİNİ BİTİRECEKLERDİR. TAKIMIN FENERBAHÇEYE KARŞI FENER RUHUYLA OYNADIĞINI HERKES GÖRDÜ. AYRICA BÜLENT HOCA GİDERSEDE KİMSE ÜZÜLMESİN. TAŞ GİBİ DELİKANLIMI DELİKANLI YİĞİDOMU YİĞİDO ÖZ BE ÖZ SİVASIN ÇOCUĞU RIZA ÇALIMBAY VAR.BÜLENT GİBİ DAĞLARI BEN YARATTIM DEMEZ HEMDE..
hakandemirezen 05.03.2009, 00:21 Fenerbahçeye yenilmek her şeyin sonu demek değildir.Bu takımı bu günlere bu yönetim ve teknik heyet getirdi.O nları kaybedilen 2 maç sonrası eleştiri yağmuruna tutmak hiçte hoş değil,hiç bir başkan yada hoca maç satecak kadar da hassiyetsiz değildir.Kupada sadece fenerbahçe 1 adım öne geçti sivasta her şey çok farklı olabilir.Futbolun güzelliklerini yaşamaya bakalım,daha 2 sene öncesine kadar ligte sürekli kalalım düşmeyelimde ne olursa olsun derken şimdi kupayı ve ligi kazanmalıyız durumuna geldik bu takım Türkiyede hiç bir takımın yapamadığı işlere imza attı.O yüzden TEK SEVDAMIZ SİVASSPORUMUZA TEKNİK HEYETE FUTBOLCULARA VE YÖNETİME SAHİP ÇIKMA GÜNÜDÜR.BİZ ONLARI SEVİYORUZ BÜYÜK TAKIM OLMAK İÇİN İLK ÖNCE BÜYÜK TARAFTAR OLMAYI UNUTMAYALIM......
tribünbrothers 05.03.2009, 00:22 Arkadaslar ayrıyeten sıvasta fenerbahceyı 2 0 yenerek turuda gecerız fınal oynarız ama trıbun ınsalarına sahıp cıkalım ...! Sıvassporumuz 4 4 lukken bu tırbunler de ole olsun ...!
serhatcan 05.03.2009, 00:22 senin şu mesajından da ne yalakası olduğun belli oluyor,söylememe gerek yok zaten..:rolleyes:
ben bir önceki mesajımda açıkça ve dürüstçe yazdım,43 yaşında olup da takım tutmayan bir sivaslı yoktur,tanımadım da zaten..
sen önce o mesajımı oku,merak etme senden daha harbi sivaslı olduğumu görürsün..
burda başka renklerden olupta fener düşmanlığı yapma adına suret-i haktan görünme ihtiyacıda duymadım ben..:rolleyes:
SEN BOŞUNA YIRTINMA KARDEŞİM. SENİN KANININ BİLE KIRMIZI OLDUĞUNA İNANMIYORUM. SENİN KANIN TEK RENKTE DEĞİL. sarı lacivert RENK DAMARLARINDA DOLAŞIYOR.
lutfiakarcay 05.03.2009, 00:22 Yiğido ölçer kimde verin onu
Hadi herkeste sıraya geçsin ölçüm başlayacak..
Mantıklı bişeyler yazın.
Hocayada başkanada söyleyen acıştığından söylüyor.
Belki bende dahil haddi aşan şeyler yazıldı ama kendi adıma söylüyorum, yarıfinalde elenme endişesinin verdiği hırçınlık. Hemde takım böylesine formdayken. Bir rüzgar yakalamışken..
Seviyesizliğin alemi yok. Kelimeleri dikkatli sçmek lazım diye düşünüyorum.
mantıklı seyleri önce sen yazsan iyi olacak,sabahtan beri maçın satıldığını söylüyerek yönetim,td ve futbolcuları şaibe altına sokuyoprsun,antep ten ne adına mesaj attığını söyle de bilelim:mad:
KIZILCAN 05.03.2009, 00:24 Arkadaşlar yazdığım yazıda belki ileriye gitmiş olabilirim ama benim eleştirim sadece son haftalardaki kötü futbola.Biz bu değiliz.Şimdiye kadar hocamız ve başkanımız hakkımızda kötü birşey yazmadık,yazmayız da.Onlar bizim baş tacımızdır.Lütfen birbirimizi kırmayalım.Bakın hepimiz bir emek veriyoruz,gecenin şu saatini Sivasspor'a ayırıyoruz.Ortak noktamız da bu zaten: SİVASSPOR SEVDASI...
lutfiakarcay 05.03.2009, 00:26 SEN BOŞUNA YIRTINMA KARDEŞİM. SENİN KANININ BİLE KIRMIZI OLDUĞUNA İNANMIYORUM. SENİN KANIN TEK RENKTE DEĞİL. sarı lacivert RENK DAMARLARINDA DOLAŞIYOR.
senin yaş 43 değil mi?..
peki söyle bakalım bir sivaslı olarak bu yaşa kadar başka takım tutmadığını?..
ben 2.hatta 3.ligdeyken takip ederdim maçları ama her sivaslı gibi 1.ligde tuttuğum takım da vardı,şimdi de sivas ile beraber daha farklı ve gururlu bir sevinç yaşıyorum ve de fb maçlarında da çok rahatım,senin gibi sıkıntıya girmiyorum en azından..:)
GAZİANTEPTEN 05.03.2009, 00:31 Lütfiakarçay aksini benim külahıma anlatsınlar..
Ha hoca ve başkan taaa nerelerden aldı geldi bu takımı ikinci ligde şampiyonluk sonrasında ne pahasına olursa olsun süper ligde kalma sonrasında kafaya oynama kupa yarı finali filan denilirse anlarım.
Ama bu yaptıkları için bu kadarcığına (fb maçları) hakları yokmuydu filan denirse onada diyecek birşeyim yok..
Gaziantep işine gelince kardeşim sivrisinekler birçok insanın poposunu havaalanı olarak kullanmakta iken sabahlara kadar havaalanlarının selameti için beklemek amacıyla çıktık memleketten 18 senedirde buralardayız. Öz be öz sivaslıyız
Umarım merakını gidermişimdir.
Besyo_cu 05.03.2009, 00:34 Arkadaşlar Lütfen hitap şeklimize dikkat edelim bize yakışmayan uslupları kullanmayalım. Hepimiz ortak bir amaç 'SİVASSPOR' için burdayız bunu unutmamaya özen gösterelim.
Ancak aramızda neye hizmet ettiği bazı kişiler var onların oyununa gelmeden hareket edelim.
serhatcan 05.03.2009, 00:35 yav arkadaşlarrr kendinizi yırtmayın. en güzel yorumu RIDVAN DİLMEN YAPTI :EĞER TÜRKİYE LİĞİNDE LİDER OLAN TAKIM BÖYLE KÖTÜ FUTBOL OYNAYAN BİR TAKIMSSA Kİ ODA SİVASSPOR ARTIK TÜERKİYE LİGİNİN KALİTESİNİ DÜŞÜNÜN.
lutfiakarcay 05.03.2009, 00:37 Lütfiakarçay aksini benim külahıma anlatsınlar..
Ha hoca ve başkan taaa nerelerden aldı geldi bu takımı ikinci ligde şampiyonluk sonrasında ne pahasına olursa olsun süper ligde kalma sonrasında kafaya oynama kupa yarı finali filan denilirse anlarım.
Ama bu yaptıkları için bu kadarcığına (fb maçları) hakları yokmuydu filan denirse onada diyecek birşeyim yok..
Gaziantep işine gelince kardeşim sivrisinekler birçok insanın poposunu havaalanı olarak kullanmakta iken sabahlara kadar havaalanlarının selameti için beklemek amacıyla çıktık memleketten 18 senedirde buralardayız. Öz be öz sivaslıyız
Umarım merakını gidermişimdir.
o takımı oralardan alıp buralara getiren insanların emeğine saygı duyacaksınız o zaman!!
1-2 maçla takım satılmaz ve de bu takım haftalardır düşüşteydi zaten mental ve fizik olarak,saracoglu atmosferini kaldıramadılar,normaldir..
eski,bursa,gençler vs.maçlarında bu takım daha mı iyiydi?..
hayır,bu takımında yorulma ve formsuz olma hakkı var,ve bu takım hala şampiyonluk adayı,sabırlı olun..:rolleyes:
mahmutabbas 05.03.2009, 00:37 bülent hoca nedense ligdeki fenerbahce yenilgisinden ders cikartamamis. Ayrica hic üzgün durmuyor ve mac zevkliydi diyor. Benim sivasim 3-1 maglup olmus ve benim sivasimin teknik direktörü oyundan memnun ve zevk almis. Gol yiyerek tek tekik direktör bülent hoca olsa gerek. Sivas gs bjk ts yeoynadigi macin yarisini oynasa feneri kesin elerdi. Elerdi diyorum rövansin nasil olacagi hocanin beyanindan belli. Hocam sana seneye Fenerbahce de basarilar!!! (Demedi demeyin!!!) Keske Sivasimizi yakmasaydin...
KIZILCAN 05.03.2009, 00:40 yav arkadaşlarrr kendinizi yırtmayın. en güzel yorumu RIDVAN DİLMEN YAPTI :EĞER TÜRKİYE LİĞİNDE LİDER OLAN TAKIM BÖYLE KÖTÜ FUTBOL OYNAYAN BİR TAKIMSSA Kİ ODA SİVASSPOR ARTIK TÜERKİYE LİGİNİN KALİTESİNİ DÜŞÜNÜN.
Belki Rıdvan Dilmen kendince haklı olabilir ama kendisi de dahil insanların kalın kafasına şunu sokamadık bir türlü.O yüzden bağıra bağıra diyorumki: SİVASSPOR BURALARA KADAR ELİNİ KOLUNU SALLAYARAK GELMEDİ.SİZLER GERÇEK SİVASSPOR'U İZLEMİYORSUNUZ.DÜŞÜŞ İÇERİSİNDEYİZ.ANLAYIN ARTIK BUNU!!
mahmutabbas 05.03.2009, 00:42 bülent hoca nedense ligdeki fenerbahce yenilgisinden ders cikartamamis. Ayrica hic üzgün durmuyor ve mac zevkliydi diyor. Benim sivasim 3-1 maglup olmus ve benim sivasimin teknik direktörü oyundan memnun ve zevk almis. Gol yiyerek zevk alan tek teknik direktör bülent hoca olsa gerek. Sivas gs bjk ts yeoynadigi macin yarisini oynasa feneri kesin elerdi. Elerdi diyorum rövansin nasil olacagi hocanin beyanindan belli. Hocam sana seneye Fenerbahce de basarilar!!! (Demedi demeyin!!!) Keske Sivasimizi yakmasaydin...
Not: Yazida hata vardi düzelttim. O yüzden 2 kere yazmis bulundum.
akıncı_58 05.03.2009, 00:44 ----------------PETKOVİÇ------------
--ABDUR.----BİLİCA----SEDAT----HAYRO---
(m.söz.) (faruk)
--MUSA----MOHAMED---SEZER---BALİLİ--
(sergio) (sylla) (m.erd.)
--------- MEHMET Y.----KAMANAN---
1-===>> BİZDE SERGİO DİYE MÜKEMMEL Bİ OYUNCU WAR BUNDAN NİYE FAYDALANMIYORUZ.ADAM OYNADIĞI MAÇLARDA FAYDALI OLDU.AMA GENELDE YEDEK KALDI ŞUANDA YİNE YEDEK. ZATEN ŞUANDA SİVASIN FORVETLERİ TAM SERGİOYA UYGUN, ONUN ARA PASLARINA KOŞUCAK MÜKEMMEL İSİMLER.
2-===>> BALİLİ SOL KANATTA SİVASTAKİ O BÖLGEDE OYNAYANLARIN HEPSİNDEN BİN KAT DAHA İYİ OYNAR Kİ BUNUDA OYNADIĞI MAÇLARDA GÖSTERDİ.BANA GÖRE BALİLİ YAVAŞ YAVAŞ KÜSMEYE BAŞLADI.
3-===>>EĞER SİVAS ŞAMPİYON OLACAKSA BU KADROYLA OLUCAK BU İŞ.TABİ MAÇIN DURUMUNA GÖRE TAKTİK DEĞİŞCEK. GEREKİRSE TEK ÖN LİBERO SYLLA DEFANSIN ÖNÜNE GEÇİCEK. BU İŞİN YOLU BUDUR.
(teknik direktörlüğemi başlasam ne yapsam :))
tribünbrothers 05.03.2009, 00:45 "Avantajlı bir skor almak istedik, arzuladık ama olmadı. 2-0 mağlup olmaktansa 3-1 olmak daha iyidir. Bu tür maçlarda atılan her golün değeri fazladır. Bugün poziyona girik ve verdikde. Futbol keyif oyunu, izleyenler keyif aldı. Bir söz vardır; 'yaşlılarlar sırayla gençler ara sıra' derler. Büyük takımlar sırayla kazanır bizim gibi takımlar ara sıra kazanır. Bunun zevkini yaşarız. Büyük takımlar hata yaptığınıda affetmiyorlar. Arzulamadığımız bir skor oldu. 2-1'ken skoru koruyabilsekdik iyi olurdu, bireysel hatadan gol yedik. Hiçbir şey bitmemiştir. Elimizden geleni yapacağız. Sivasspor çok güzel şeyler yaptı. İnşallah bunu kupayla taçlandırır. Olmasa da önemli değil, yolumuza devam ederiz. Futboldan herkes keyif almalı. Bugün oynadıkları oyunla taraftarlarını mutlu eden iki takım vardı. Ankaraspor maçı var önümüzde. Liderliğimizi devam ettirmek açısından çok zor bir maç bizi bekliyor." Bulent hocamızın acıklaması hanı avrupaya gıden en kısa yol kupa idi...!
serhatcan 05.03.2009, 00:46 Belki Rıdvan Dilmen kendince haklı olabilir ama kendisi de dahil insanların kalın kafasına şunu sokamadık bir türlü.O yüzden bağıra bağıra diyorumki: SİVASSPOR BURALARA KADAR ELİNİ KOLUNU SALLAYARAK GELMEDİ.SİZLER GERÇEK SİVASSPOR'U İZLEMİYORSUNUZ.DÜŞÜŞ İÇERİSİNDEYİZ.ANLAYIN ARTIK BUNU!!
KARDEŞŞ BANA BİTANE SİVASSPOR MAÇI GÖSTERİRMİSİN Kİ ŞÖYLE GÖZE HOŞ GELEN FUTBOL OYNAYARAK MAÇI KAZANDI DİYEBİLİRMİSİN.DEFANS TAŞ GİBİ,FORVET GÜÇLÜ DEFANSTAN ATILAN UZUN TOPLARLA FORVET GİDİP GOL ATIYYOR. BU ACABAA OLUMLU FUTBOLMU. AVRUPADA NE YAPACAK GİTSE. AVRUPALILAR HER ATILAN UZUN TOPTA MEHMETİ KAMANANNI BALİLİYİ BUYRUN GEÇİN Mİ DİYECEK. BİRAZ OBJEKTİF OLALIM. BEN KÖTÜ FUTBOLLA GALİP GELECEĞİMİZE İYİ FUTBOLLA YENİLMEMİZDEN YANAYIM. ÇÜNKÜ İYİ FUTBOLUN SONUNDA KAZANMAYI ÖĞRENİR TAKIM AMA KÖTÜ FUTBOLLA KAZANMAK İLERDE ÇÖKÜŞ DEMEKTİR HEMDE GERİ DÖNÜLMEZ ÇÖKÜŞ OLUR.
GAZİANTEPTEN 05.03.2009, 00:47 o takımı oralardan alıp buralara getiren insanların emeğine saygı duyacaksınız o zaman!!
1-2 maçla takım satılmaz ve de bu takım haftalardır düşüşteydi zaten mental ve fizik olarak,saracoglu atmosferini kaldıramadılar,normaldir..
eski,bursa,gençler vs.maçlarında bu takım daha mı iyiydi?..
hayır,bu takımında yorulma ve formsuz olma hakkı var,ve bu takım hala şampiyonluk adayı,sabırlı olun..:rolleyes:
Takımın Ankara maçındaki oyununu ve maçın sonucuna bakın ben başkaca birşey yazmıyorum..
benim bakmama gerek yok zira ankarayı dağıtacağımızı biliyorum..
FB maçları için aynı şeyleri düşünüyorum ve bu düşüncemi hiçbirşey değiştirmez..
21 maçta 13 gol
2 maçta 7 gol
21 maçta 2 yenilgi
2 maçta iki yenilgi
Beni asıl rahatsız eden BJk ve gs lilerin sattınız satıldınız şeklindeki sataşmaları.
Ben bilene öyle düşünürken onların düşünmesini çok görmüyorum aslında ama satılıdınız ithamına mağruz kalmak kabuledersinizki utanç verici, üzücü bir durum
çoğunuz ya sivastasınız yada sizvaslıların bol olduğu yerlerde.
Gaziantep maçı öncesi ve sonrası 58 plakalı, arka camında kocaman sivasspor yazan araçla Gaziantep sokaklarında gezinde göreyim sizi
Hele bi gelip buralarda bir kahvede maç seyredinde göreyim sizi
Tek başınıza bir kahve dolusu adama karşı.
Neyse siz yinede sivaslılığı kimselere vermeyin.
Ne ben anlatabildim düşündüklerimi nede siz anladınız
Haydin iyi geceler size
GAZİANTEPTEN 05.03.2009, 00:50 Düzenle butonu yok..21 maçta 2 yenilgi olacaktı
serhatcan 05.03.2009, 00:50 Belki Rıdvan Dilmen kendince haklı olabilir ama kendisi de dahil insanların kalın kafasına şunu sokamadık bir türlü.O yüzden bağıra bağıra diyorumki: SİVASSPOR BURALARA KADAR ELİNİ KOLUNU SALLAYARAK GELMEDİ.SİZLER GERÇEK SİVASSPOR'U İZLEMİYORSUNUZ.DÜŞÜŞ İÇERİSİNDEYİZ.ANLAYIN ARTIK BUNU!!
kARDEŞŞ BİDE HEP YORUMCULAR BİZİM GÖZÜMÜZÜ BOYARLAR YAA. AYNI BÜLENT HOCANIN BOYADIĞI GİBİ : TAŞ GİBİ TAKIM YARATMIŞLAR. SİŞVASSPOR TAŞ GİBİ TAKIM. İŞTE BUYUR SANA TAŞ GİBİ TAKIM. ORTASAHASI OLMAYAN,TOP KULLANMASINI BİLMEYEN YARDIMLAŞMASI OLMAYAN BİR TAKIM ,YANİ SADECE KUVVETLE OYNAYAN BİR TAKIM. UNUTMAYIN AVRUPA DAKİ TAKIMLAR SİVASSPORDAN DAHADA TAŞ GİBİ TAKIMLAR. BİR İTALYANLARIN,BİR ALMANLARIN,BİR İNGİLİZLERİN BİER İSPANYOOLARIN KARŞISINNDADA TAŞ GİBİ OLURLARMI YOKSA BİR KUM GİBİ AYAK ALTINDA EZİLİRMELRMİ BUNA BÖYLE BAKMAK LAZIM.
serhatcan 05.03.2009, 00:54 kısacası sivasspor iyi futbol oynamıyooooooorrrr. bülent hocada iyi futbol oynatmıyooorrrr. rıza hocanın eskişehiri geldi sivasta nasıl oynadı gördünüz. bizimkiler sadece mücadele etti. ama eskişehir hem deplasmandaydı,hem göze hoş gelen futbol oynadı ,hemde dişe diş mücadele verdi. buyrun siz kıyaslayın
mahmutabbas 05.03.2009, 00:58 Bülent hocanin aklinda zaten seneye sivasta kalmak yok. O yerini ayarlamis arkadaslar daha anlamadiniz mi. Yeri hazir. 3-1 lik skorla ve bu oyunla nasil yenilen takimin teknik direktörü oyundan zevk alabilir.
serhatcan 05.03.2009, 00:58 yav bide bülent hocanın şu söylemleri demeçleri öldürüyor. futbolun güzelliklerini sahaya yansıtıyoruz diyor yaa kafayı yiyorum :))))) uzun topla gol pozisyonu ne zamandan beri futbolun güzelliği oldu,3pas yapamauyan bir ortasaha nezamandan beri futbolung güzellişğini yansırrı. sene başından beri atılan gollere bakın belki 2 belkide 3 ü dışında varyasyonlarla,ortasahadan pazslaşmalarla hazırlanmış gol varmı.kaçtane kenar akınlarıyla gol atıldı hatırlayan varmı,ortasahadan kenarlara pas atılıpta kaç akın la gol atıldı.
ya mac sonrası ıstatıklere baktım fener500 uzerınde pas yapmıs bunların 400 flan kadarı ısabetlı paslar bız bızde 400 cıvarında pas yapmısız bunların 300 cıvarındakıler basarılı paslar bu mu futbolun guzellıgını sahaya yansıtmak adamların ısabetlı pas yaptıgı kadar bıle pas yapamamısız hocamm
Bu sene Sivasspor şampiyon olsa bile şu skorlar şampiyonluk sevincinin üzerinde kalacaktır.
En azından beraberliği kurtarmalıydık. gol atıp iki dakka sonra gol yiyoruz.
Böyle basit golleri hacettepe dışında hangi takım yedi bi allahın kulu söylesin.
Büyük takımları yenemeden alınan şampiyonluk nasıl haz verecek bize.
Bu fenerbahçeyi gelen yeniyor giden yeniyor. bize gelince moral buluyorlar.
Bütün sitelerde sivasspor buraya kadar, yok hakemlerle gelmiş yok büyük takımların kötü olmasından dolayı buralardaymış.
Şimdi şu fenerden en azından bi beraberlik alsaydık daha iyi olacaktı.
Ama bütün itibar yok olup gitti.
TS'lilere BJK'lılara gün doğdu.
LANET OLSUN İÇİM YANIYORRRRRR...MAÇTAN SONRA SİVASIN YOLLARINA TÜRKÜSÜNÜ ÇALDILAR...NE OLUR ELEYELİM SİVASTA BİZ ÇALALIM O TÜRKÜYÜ.İÇİM YANIYOR İÇİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
yorumyapıyombenya 05.03.2009, 01:19 Hatırlamak daha istemediğim maç olarak tarihdeki yerini alacaktır. Yiğidom kendi sahamızda nasıl olsa yenersiniz üzülmeyin fazla.
Dark Force 05.03.2009, 01:25 Değerlendirilecek bir tarafı yok ligdeki istikrarı sürdürürüz İnşallah...
serhatcan 05.03.2009, 01:25 ya mac sonrası ıstatıklere baktım fener500 uzerınde pas yapmıs bunların 400 flan kadarı ısabetlı paslar bız bızde 400 cıvarında pas yapmısız bunların 300 cıvarındakıler basarılı paslar bu mu futbolun guzellıgını sahaya yansıtmak adamların ısabetlı pas yaptıgı kadar bıle pas yapamamısız hocamm
BİDE LİDER TAKIMIZ DEM. EVET EVET EN SONUNDA FUTBOLU BÜLENT HOCA ANLAYACAK.
candayanmaz58 05.03.2009, 01:26 ARKADAŞLAR BURADA LÜTFEN DEĞERLİ HOCAMIZ HAKKINDA OLUMSUZ YORUMLARDA BULUNMAYALIM BİZ TARAFTARMIYIZ Kİ BÖYLE BİR LÜKSE SAHİP OLALIM? SÜPER LİG LİDERİYİZ VE BU HAFTA ANKARASPORU 3 PUANLA GEÇİP ŞAMPİYONLUK YOLUNDA DAHA EMİN ADIMLARLA İLERLEYECEĞİZ VE İNŞALLAH SONUNDA ŞAMPİYON OLACAĞIZ. İLLAKİ YENİLEBİLİRİZ DE AMA BU DURUMDA HOCA VE FUTBOLCULARIMIZIN MORALİNİ DAHA DA BOZMAYALIM ZİRA BU DURUMUN YARARDAN ÇOK ZARAR GETİRDİĞİNİ GÖRÜYORUZ İŞTE... DAHA ÖNCE FENERİ EVİMİZDE YENDİK ŞİMDİDE 2 FARKLI BİR SKORLA NEDEN YENİPTE KUPADAN ELEMEYELİM
Benim canim yigidolarim yinemi KUPA yi alamayacagiz yine istanbul takimlari alacak türkiyede baska takimlar yok galiba bana utanc veriyor türkiyede sade ve sade dört takimdan bahsediliyor O zaman dört lü süperlig yapsinlar geri kalan onaltisini lig yapsinlar ayri bir katogori olsun yani her takim yenilmek istemez bundan mutlaka eminim ama bu fener sempati görüsüne katilmadigimi da söyleyemem belkide bazilari kendine yer yapmaya calisiyor.ben sahsen istanbul takimlarina kicigim cok fanatikler hep mafia olmuslar benim icin anadoludan olsun kupayi alanlar doguda olsa fark etmez yeterki onlar olmasin selamlar.
muhsin koçak 05.03.2009, 01:32 Genel olarak takım savunmamızda zaafiyetler olduğunu gördük gerek bu maçta gerekse bundan önceki lig maçında.Bunun çaresinide bulacak olan yine Bülent hoca ve talebeleri.
candayanmaz58 05.03.2009, 01:39 ülkemizde taraftar yönetim ve futbolcular makinanın onun çalışmasını sağlayan dişlileri gibidir bunlardan herhangi birinin eksikliğinde makinanın arıza vermesi doğaldır
bizler taraftar olarak sivassporumuz bu durumdayken bize ayrılan kısmı bile dolduramıyorsak hocamıza olumsuz yönde söylemlerde bulunma hakkına sahip olamayız
yenilmekte doğaldır ama bu yenilgiyi teselli edecek ve telafisi için yeniden ateşleyebilecek taraftar gibi etkili bir merci olmalıdır
bizler teselli ve yeniden ateşleme yerine yerin dibine sokarak olan morali daha da bozuyoruz unutmayalım bu tür davranışlar takımımıza yarardan çok zarar getiriyor
önce bizler taraftar olalım da takımımızı her maçı alma parolasıyla motive edelim başarılar esnasında yaşanan bazı başarısızlıklarda da teselli edelim ve telafisi için yeniden ateşleyelim başarısızlık devam ederse o zaman da kimin hakkından gelinecekse hep beraber gelelim
futbolcularımızı 90 dakika susmayan taraftar yendi fenerbahçe değil eğer ki 22 nisan günü burasını cehennem yerine çevirirsek feneri kupa dışı bırakırız
22 nisanda tribünlerimizin etkisiyle inşallah onları burada dağıtacağız
ŞARTLAR FARK YAPMAZ KUPADA LİGDE... ŞAMPİYON SİVASSPOR
artık bu ankaraspor maçı cok önemli oldu..herşey bu maça bağlı..umarım burda oldugu gıbı stadtada vefasızlık edılmez yonetıme ve hocamıza..
mev58lüt 05.03.2009, 02:46 Takimin en iyileri Bilica ve faruk
ADAM GELDİ GELELİ DİYORUM SERGİO PAŞEKO YU OIYNATIN DİYE. AMA BÜLENT HOCA SADECE MENEJERLİĞİNİ YAPTIĞI FUTBOLCULARI OYNATIYOR. UMURUNDA DEĞİL SİVASSPOR.SADECE PAZARLAYACAĞI FUTBOLCULARI BİLİYOR.BENCE ÇOK YAZIK.
Abdullah DuMaN 05.03.2009, 08:59 ADAM GELDİ GELELİ DİYORUM SERGİO PAŞEKO YU OIYNATIN DİYE. AMA BÜLENT HOCA SADECE MENEJERLİĞİNİ YAPTIĞI FUTBOLCULARI OYNATIYOR. UMURUNDA DEĞİL SİVASSPOR.SADECE PAZARLAYACAĞI FUTBOLCULARI BİLİYOR.BENCE ÇOK YAZIK.
Bülent hoca bu işi senden daha iyi bilir merak etme;);)
ercan_dpinar 05.03.2009, 09:22 BLİCA DİSANDA HERKES kötüydü
aynen katılıyorum sana kardeş hatta yönetiminden teknik heyetine kadar fener sempatizanı zaten fenerli bi yönetici demedimi sivasla kardeş kulubüz diye al işte boyuna yatıyor sivas kardeş kulübüne bunların alayı azizin uşağı olmuş
Fb ile yaptığımız son iki maçta özellikle ikince devre ortaya koyduğumuz futbolu bir türlü çözemiyorum.
21 lig maçında 13 gol gören bir ekip son iki maçında kalesinde 7 gol görüyor? Bu takım Türkcell süper liginin en iyi defans yapan ekibi değil mi?
Dünki maçta ilk yarı 0-0 bitmiş. İkinci yarı fb gol için yükleniyor. Tam da Kamanan ve Balili'den yararlanacağımızı düşünürken 1. golden sonra Kamanan'ı, 2. golden sonra Balili'yi oyuna alıyoruz ve Mehmet Yıldız'ı da kenara çekiyoruz. Ben bu oyun kurgusunu anlayamadım.
Gol atıyoruz ama 2 dakika topa basamıyor ve hemen gol yiyoruz. Bu sorunu iki maçta'da yaşadık.
Umarım bu yenilgiler lige yansımaz. Ankaraspor maçı şimdi çok daha önem kazandı.
ercan_dpinar 05.03.2009, 09:36 ADAM GELDİ GELELİ DİYORUM SERGİO PAŞEKO YU OIYNATIN DİYE. AMA BÜLENT HOCA SADECE MENEJERLİĞİNİ YAPTIĞI FUTBOLCULARI OYNATIYOR. UMURUNDA DEĞİL SİVASSPOR.SADECE PAZARLAYACAĞI FUTBOLCULARI BİLİYOR.BENCE ÇOK YAZIK.
kardeş bülent hocada fenerli sivasta fenerin pilot takımı bak ikinci maç içinde bo
şuna heveslen meyin adamlar 25 senedir alamadığı kupa için herşeyi yaparllar sivasıda bağlamışlar nasılsa 3 maçta cimboma yenilmeyen bjk yı devamlı yenen sivas ne hikmetse fb de tırtlıyo sakın bana ligdeki maçı demeyin o maçı fener verdi dedikodular bitsin diye
sariyolak 05.03.2009, 09:38 üzülmeyelim arkadaşlar bu yolda yenmekte var yenilmekte.
iki maç yenildik diye yigidoların yiğitliği bu kadarmış deyip rakipleri sevindirmeyelim.
bu takım bizim takım,bu sivas bizim vatanımız,bu taraftar bizim taraftarımız
bu yigidolar bizim yiğitlerimiz.el ele omuz omuza gönül gönüle verip şampiyon olmak en büyük dileğimizdir.ben buna inanıyorum eminim bütün sivaslılar inanıyordur.izmirden sevgiler.KANGALLI
FANATIK YIGIDO 05.03.2009, 09:39 kendi sahamizda turu gecmek icin iki gol atariz ama tabi sugolyeme aliskanligini birakmamizlazim sasma sapan golleryedik bence sans onlardanyanaydi
58_babacan_58 05.03.2009, 09:51 şimdi bizim sivasta 2-0 yenmemiz lazım ki turu geçelim olmayacak bişey değil neden olmasın ki.
millisivaslı 05.03.2009, 10:00 MAÇTA İLK YARIDA İYİYİDİK İKİNCİ YARIDA YANLIŞ DEĞİŞİKLİKLERLE MAĞLUBİYET KAPISINI KENDİ ELLERİMİZLE FENER BAHÇEYE TESLİM ETTİK BU TAKIM BİZLERİN HERŞEYİ ONUN İÇİN SAHİP ÇIKMALIYIZ TABİKİ YERİNDE YAPILACAK ŞEYLER TAKIMIZI DAHA İYİ YERLERE TAŞIYACAK YİNEDE MORALİMİZİ BOZMADAN TAKIMIMIZI DESTEKLEMELİYİZ HERKEZE TEŞEKKÜRLER :confused:
atababa111 05.03.2009, 10:04 SİVAS'TA FENER TRİBÜNÜ MAÇ BİLETİ 40 TL OLSUN.
NASILSA FB'Lİ ÇOK KULÜP KAZANSIN.
Kardeşim Trabzonlusun ama doğru söze ne hacet.Fenerliler olduğu sürece yenemezsin kardeşim feneri.bu psikolojik bir durumdur.sinerjiyi sen nasıl oluşturucaksın fenerlilerle.
atababa111 05.03.2009, 10:04 Şöyle bir açıklama yapayım.hiç bir zaman ümitsizliği sevmem fakat gerçeklerden de kaçmam.Tur büyük ihtimalle gitmiştir arkadaşlar.
neden mi? İstatistikler ikili eleminasyon sisteminde ilk maçın ev sahibi tarafından 3-1 kazanıldığında, rövanşında %80 deplasmanda da iyi bir skor yakaldığını saptamıştır.genelde istatistikler fenerbahçeden yana.bu bilimsel olanı.bir de psikososyal olanı var ki bu daha önemli.o da şu.3-1 yenilginin ardından sivasın yollarına çalınıyor ise size hiciv den de öte başka manalar yükleyerek (ne işiniz var burada allahın sivaslıları gibi)aşağılanıyorsak ve takımımızın hocası biz keyif aldık keyif alınmalı diyorsa,ve sivas 4 eylülde takım kötüyken ,iyiyken sahayı dar eden,maçı kopartan bir taraftarımız yoksa Biz bu turu alırız kazanırız diyemeyiz arkadaşlar.Umarım bu faktörler sahada eriyip gider ama kolay eriyen cinsten değil.
Saygılarımla Ataman Başpınar.
ya arkadaslar ben bu bulent hocayı halen cozemıyorum gıdıyo tum la memetı oynatıyo su balılıyı zamanında alsa sıvas gol bulcak artık bulent bırak su fener askını sen sıvassporlusun artık ama en super gol bılıcanındı superdı valla aatık fortısı unutalım super lıge donemlım su ank macını kazanmamız gerekıyor BAŞARILAR SİVASSPOR bence forvette kamanan balılı tum olması gerekıyor ben memetı dun hıc beyenmedım
atababa111 05.03.2009, 10:07 ilaveten,bu takım sivasta fenerden gol yer.yiyecekte.o halde uzatmalara taşıman için 3 tane atman lazım.saldırman lazım.oyun anlayışından uzaklaşıp yediğin golün etkisiyle açılacaksın.bu da fenere yarayacaktır.gayet rahat bir şekilde seni sinir ederek oyunu idare edecektir.yani sivassporun fenere 3 tane atması da zor bir ihtimal.bu şartlar altında işimiz çok zor.
maça çok iyi başladık.oyunu tutmak için sert agresif tepki verdik.sonra bireysel hatalardan pozisyon verdik.ilk yarı oyununu çok beğendim.2 tane net pozisyonumuz var.fb nin ise 3.onların ikisi ise duran top.ikinci yarı baskıyı yiyince muhammed musa deişikliği beklerken kamanan geldi.goller gelince koptuk.muhammed düşünce oyundan yerine adam almamız lazım.neticede öğrenen takım ve öğrenen hocayız.sabır önemli bir özelliktir.sabredelim.takımımı z bu yıl da yukarlarda.şöyle olmalı.her yıl ilk 5 içinde olursak gelişim tamamlanır ve arzulanan hedefe varılır.bakın 4 büyükler hep ilk5 de kalıyor.bu ömemli bence.
konartr58 05.03.2009, 11:03 değerli sivassporlular
öncelikle futbolun yenmek yenilmek adına kurulu bir oyun olduğunu bazen hiç yenilmez denilen takımların yenilir mi denilen takımlara yenildiğini görmekteyiz.Yenildi isek güzel olmadı.Ama yenildik.Herşey bitmiş değil.Ama bundan da oyuncularından,çalıştırıcısına ,yöneticisine ve ve seyircisine kadar hepimize düşecek dersler vardır.
bazen insanın zoruna giden bazı şeyler insanın hayrına da olabiliyor.Feneri liğin dışına itse idik belkide bundan sonra trabzon,beşiktaş ve galatasaray maçlarına asılmayacaktı.Şimdi onları yenmesi demek biizm lehimize bir sonuç olacaktır.Önemli olan bundan sonra bizim fener bahçe ve galatasaray ile puan farkını koruyacak şekilde sonuçlar almamızdır.
hem kupa hem de lig Sivassporun götürebileceği bir güç değil.İki kulvarda işi götürebilmek için daha kırkdokuzumuz var ki elli olalım.Sivas şimdi lige asılmalı.Bunu sadece Sivas için değil,tüm anadolu takımları adına yapmalıdır.
Sivasspor bizim adımızı taşıyan bizleri gururlandırmış her şeyden önce sivaslıları nerede olursa olsun birleştirici unsur olmuştur.Bu açıdan bile bizm için önemlidir ve değerlidir.
Yensek güzel olurdu.Yenildik.Kötü bir duygu.Ama yenildik.Atın ayağı sürçtü diye attan vazgeçilmez diye bir atasözümüz var.Daha çok maçlar yapacağız.Fener maçına takılıp kalırsak önümüzdeki maçları da kaybedebilriz.
bizimle bu yenigiyi fırsat bilip dalga geçenler olacak.küçümseyenler olacak.Bizi tahrik edip takımızdan soğutmak isteyenler olacaktır.Birliğimizi,bağlılığ ımızı bozucu etkinin yaratılmasına çalışılacaktır.başarılarımızı unutturmaya çalışanlar olacaktır.Bunlara aldrımadan en güzel cevabı ligin bitiminde vereceğimizi düşünerek ona göre silkinmeliyiz.Üzerimize atalet yığınlaşmasına izin vermeden ileriye bakmalıyız.
Evet sevgili Bülen Uygun hocamız,sende biraz kendine dikkat et.Basınla oynaşmayı bırak.İşine bak.Artık işlerin son anlarındayız.Ufak bir dikkat dağınıklığından dolayı bu işi kaybetmek asıl üüzntüyü yaşamak istemiyoruz.Artık şu toplantılardır,panellerdir,bir takım görüşmelerdir hepsini askıya al.Bu işe ne kadar önem verdiğini göster.Sen türkiye'ye lazımsın.Büyümelisin.Ama bunun yolununda Sivas'tan geçtiğini iyice anlamalısın.
Evet takımın yöneticileri.Sizlerde çok emek veriyorsunuz.Teşekkür ediyoruz.Sizlerde medya eline Sivas'ı oyuncak edecek söz ve hareketlerden sakınınız lütfen.
Takım oyuncularımız.Hepinize teşekkürler.Hepiniz Sivas için alınteri döktünüz.Emekler sarfettiniz.Ama biraz daha sabır.Biraz daha dikkat.Burada ednineceğiniz başarı sizleri daha ileriye taşıyacaktır.
Kaptan mehmet Yıldız.Sİzde artık kafanızı toplayınız.Kendinizi meşgul eden şeylerden sıyrılınız.Arkadaşlarınıza kızmakla topu ısırmakla bu işleirn olmadığını anlayınız.Bazı şeylere inanmak istemesek te özel yaşamınıza dikkat etmeniz gerektiğini anlayınız.
Evet Muhammed ile Murat Erdoğan kardeşlerimiz.Takımın büyüklerisiniz.Oyun olarak da yaş olarakda.Abilik,işine daha fazla önem veriniz.Diğer futbolcuları tek tek saymıyorum.Ama Hepsinede teşekkür ediyorum.Hepside elelrinden geldiğince canla başla çalıştılar.Olmadı.İyi iblen kazandı.Kötü olan da kaybetmedi.Bunu böyle gördü herkes.
tekrar diyorum.Bazen oyunda bizim kazanmamız kadar başkalarının aldığı sonuçlarda kazandırabiliyor.Bekleyelim görelim.İnşallah iyi olacaktır.
Evet en büyük görev düşen biz taraftarlar.Onlar bizim yavrularımız.Bizim için koşuyorlar.Bizlerin gönlümüz buruk ama onların yürekleri de yaralı.Onlara sahip çıkacak tek güç biziz.Ele ele gönül gönüle verelim büyük sivasspor için desteğimizi esirgemiyelim.Bu hafta da çok şeylere gebe.Sivas Yine arayı açabilir.Yeter ki biz kazanalım.
MURAT ERDOĞAN ACABA FORVET ARKASINDA OYNANAMAZ MI?ÇÜNKÜ TOPU TUTUYOR.ADAM EKSİLTİYOR,ŞUT ATIYOR VE ARAYA TOP ATABİLİYOR.AYRICA FİZİK MÜCADELESİ DE İYİ.
Maçın yıldızı kimdi Bilika
Maçın en kötüsü kimdi:Mehmet yildiz ve petkovic
Maçta göze çarpanlar:Hocanin Taktik zayifligi oyuna müdahelede yetersizligi.
Ne gibi eksiklerimiz var:Rakibe oynayacak cok genis alan birakiyoruz.Asiri top kaybi yapiyoruz.Cabuk ve etkili top kullanamiyoruz.organize hucumlarda zayiflik yasiyoruz.
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler: Zayifligimiz ortaya cikti Kaybettik. adini ister fener hayranligi koyun, ister son haftalardaki sinyal veren hatalar zincirinin disa vurumu deyin.sonucta giderilmeyen eksiklikler iste böyle bizi vuruyor. Bu maca kadar kalitesinden söz edenlerin degeri yüzde yetmis bes düstü. ligde sanpiyon olmak icin ligin en güclüsü olmak gerekiyor. bu durum beni endiselendiriyor.
Taraftar nasıldı ? Benim gibi cok üzgün.!!!!!!!!!!!!!
Ayidan Post Istanbul Takimlarindan Dost Olmaz
sandal5877 05.03.2009, 11:30 yapmayın arkaşlar el insaf diyecekte başka bir şey yok sizler bari yapmayın
sizler böyle agır şekilde eleştrirseniz el ne yapmaz biz bizi yiyoruz
rahat bırakın yönetimi hocayı ve futbolcuları biz böyle yaparsak yarınki maça nasıl çıkacak bu futbolcular herkeze satıldı demek bir sivaslıya yakışıyormu
kimse 2-1 biten maçı hatırlamıyor lütfen akadaşlar lütfen sadece takımda bir düşüş var yoksa aynı herkez
özgühertaş 05.03.2009, 11:31 değerli yiğidolar bir çoğunuz yorumlarda fb yi diğer takımlardan ayırıyordunuz.fb stadında bize küfür edilmiyor diyordunuz.son iki maçta kadıköyde yapmadıkları ********lik kalmadı hele kupa maçında maratondaki ********ler maç boyunca bizlere küfür ettiler.maç bitimindede fb yönetiminin yaptıgı ********likte cabası.maç bitiminde fb tribünlerinin yaptıgını sadece ve sadece orda olanlar bilir ve anlar.hele maratondaki ******** yanında bayan olmasına ragmen terbiyesiz hareketler yaparak bizleri tahrik etti.ama içimizdeki fb sempatizanları hala onlara farklı yaklaşsınlar bakalım.bi gerçek varkı AYIDAN POST İSTANBUL TAKIMLARINDAN DOST OLMAZ.SİVASIN SİVASDAN BAŞKADA DOSTU YOKTUR.BUNU HERKES BİLSİN.
effenberg 05.03.2009, 11:39 Ligde üst siralar da oynayan her iki takimin bir birine dost olacagina inanmiyorum ben.
Son zamanlar yok Fener Sivasspor dost veya dosca geciyor maclar yalan ve düzmece Bülen hoca sayesinde.
Simdiye kadar Sivasspor Fenerbahce nin yoluna tas koymadigi icin öyle görünüyordu ve Sivasspor son maclarina Feneri biraz zorlamaya baslayinca dostluk hikayasi rafa kalkti.(Bülent hocaya ragmen)
Bunlar Anadolu takimlari icin de gecerlidir bak bakalim iki takim birden ya düsmeye veya Sampiyonluga oynasinlar bak neler olur hatta daha fazlasi olur.
sandal5877 05.03.2009, 11:51 kARDEŞŞ BİDE HEP YORUMCULAR BİZİM GÖZÜMÜZÜ BOYARLAR YAA. AYNI BÜLENT HOCANIN BOYADIĞI GİBİ : TAŞ GİBİ TAKIM YARATMIŞLAR. SİŞVASSPOR TAŞ GİBİ TAKIM. İŞTE BUYUR SANA TAŞ GİBİ TAKIM. ORTASAHASI OLMAYAN,TOP KULLANMASINI BİLMEYEN YARDIMLAŞMASI OLMAYAN BİR TAKIM ,YANİ SADECE KUVVETLE OYNAYAN BİR TAKIM. UNUTMAYIN AVRUPA DAKİ TAKIMLAR SİVASSPORDAN DAHADA TAŞ GİBİ TAKIMLAR. BİR İTALYANLARIN,BİR ALMANLARIN,BİR İNGİLİZLERİN BİER İSPANYOOLARIN KARŞISINNDADA TAŞ GİBİ OLURLARMI YOKSA BİR KUM GİBİ AYAK ALTINDA EZİLİRMELRMİ BUNA BÖYLE BAKMAK LAZIM.
bu puanları federasyon bagışlamadı hersene 4 büyüklerin oralarada rezil oldugunu görmüyorsun heralde para vardıda transferi yapmadılarmı gerçi parası olanıda görüyoruzda gerçekleri yazmakmı gerekiyor sivas ta bu yönetim ve bu teknik adam giderse ben bu takımın halini düşünmeyi bile istemiyorum.ama bazı gs ve bjk sempatizanı şimdi fenere yenildi diye herkez takımın üzerine geliyor burda kimse takımı düşünmüyor
1. yarı herkesinde bildiği gibi iyiydik. Anacak 2. yarı fenerin saldıracağı belliydi. Kanaman ve Balili daha erken oyuna alınmalıydı. çünkü tamamaen defansa gömülürsen yaptığın hatalarda gol yeme riskin büyük. Burdaki maçta başlarken Kanaman ve Balili ilk onbirde oynamalı. Tabi bu benim düşüncem Hoca daha iyisini bilir. 2-1 yeniyorsak 2 0 da yenebiliriz. Veya ilk 20 dakikada Kadıköyde iki gol atıyorsak Sivas da daha çok atarız. İstatistiklerde bizden yana: yani fenerin deplasman ki ve Sivassporumuzun da kendi evinde oynadığı maçlarda ki istatistikler.
spidey58 05.03.2009, 12:03 Bence maçın en kötüsü mehmetti.
İkinci golde de bence defansın hatası var, akıllarda kalan da bilica nın füzesi oldu ama o da pek bir işe yaramadı malesef...
ayhan5860 05.03.2009, 12:39 bu alem tek büyük var oda sivas spor
mehmet yıldız:tam bi hayal kırıklığı ne gol atabiliyo ne pas verebiliyo tamam mücadele ediyonda mehmet çok kötüsün bide su arkadaslarını azarlamayı bi bırak
tum:kamanan kadar teknik değil ama sürekli mücadele ediyo orta sahayı rahatlatıyor idare eder
i,dağaşan:ben son zamanlarda en çok hoşuma giden oyuncu gizil kahramanlardan mücadele ediyo ayağa pas böyle devam et
faruk:bazen hata yaptı ama bunda fenerin hep o noktadan yüklenmesinin bizim oyuncuların oyunu o noktada kitlemesini payı büyük.ama ilk yarıdaki bindirmesinde mehmet e güzel pas attı ama yıldız dokunamadı.murattan iii bunu belirteyim
murat erdoğan:bu maçta ii mücedale etti ama hala uyum problemi var
bilica:duygusal konuşmuyorm bunu yavaş yavaş herkes kabul ediyor türkiyenin su anda ve gelmiş geçmiş en ii yabancı defans oyuncusu
bülent uygun:sezer ve muhammedi uzun süre ıyuna tutmasına sasırdım.dağaşan ı oyundan çıkarması hata idi
baracuda9 05.03.2009, 13:10 önemli olan lig maçı şuanda lige konsantre olmalıyız.
Arkadaşlar ben tek bir yorum yapacam.sivassporun yönetim ve oyuncuları dahil fenerbahçe sempatizanlığını bırakıp özümüze yani gerçek sivassporluluk kanımıza dönmemiz gerekir.geçen sene fenerbahçenin bize neye mal olduğunuda lütfen unutmayalım...
bozkurt187 05.03.2009, 14:13 Maçın yıldızı kimdi ? Sivasspor, Bilica ; Fenerbahce, Deivid.
Maçın en kötüsü kimdi ? Deniz Baris (Fenerbahce)
Maçta göze çarpanlar ? Sivassporun Fenerbahceye karsi hep yenilmesi.
Ne gibi eksiklerimiz var ? Savunmada cok eksigimiz var
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? Iyi oynayan kazandi
Taraftar nasıldı ? Fenerbahce taraftari her zamanki gibi büyüleyiciydi
constantine3458 05.03.2009, 15:49 en kötüleri mehmet yıldız bülent hoca ve mecnun başkandı
kim bilir bu 2 maçı ne kadara sattılar . yazık yaa sivas en kötü futboluyla bile yenerdi şu feneri ama şu azizin paraları araya girince üzülen böyle biz oluyoruz...
bilicaya sonsuz teşekkürler...
avsarli58 05.03.2009, 16:18 Maçın yıldızı kimdi ? Sivasspor, Bilica ; Fenerbahce, Deivid.
Maçın en kötüsü kimdi ? Deniz Baris (Fenerbahce)
Maçta göze çarpanlar ? Sivassporun Fenerbahceye karsi hep yenilmesi.
Ne gibi eksiklerimiz var ? Savunmada cok eksigimiz var
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? Iyi oynayan kazandi
Taraftar nasıldı ? Fenerbahce taraftari her zamanki gibi büyüleyiciydi
fenerlisin galiba karde$
öne gecince bizim mahalle takımını ızleyen bile cosuyor.
fenerbahcenın cekirdek cıtlatan taraftarlarını cumle alem biliyor...
Ha bide Sivaslıysan ve bu yorumları yaptıysan o zaman sana gercekten cok acıyorum yazık haline!!!!
Fener taraftarını ben hiçbir zaman buyuleyıcı bulmadım
Renklerı bıle ınsanı tıksındırmeye yetıyor ;)
Fenere kaybetsekte sampiyonuz RAAATT OL!!!
avsarli58 05.03.2009, 16:22 Sivaslıyım diyip baska takımda gönül bagı kuranlar silsinler uyelıklerını !!!
musa3458 05.03.2009, 16:27 maçın en iyisi bilika,murat erdoğan,faruktu,en kötüsü kulübede fenere yaranmaya calışan ama bizede güzel günler yaşatan bulent uygundu buyuk adam olmak için buyuk duşünmek gerek buyuklerin yanında yer almak değildir.
Mursallı yiğido 05.03.2009, 17:11 Fenerbahçe karşısında son iki maçta da ezildik.Fakat henüz herşey bitmiş değil.Finale çıkamasak da 22 Nisan'daki maçı kazanmamız gerekiyor.Yoksa daha çoook Sivas'ın Yollarına türküleri çaldıracağız.
Bu arada Bülent Uygun ve futbolcuların üzerine de fazla gitmememiz lazım.Daha uzun bir lig var önümüzde.Kaybettiğimizde nasıl onların sayesinde üzülüyorsak,kazandığımız maçlarda da onlar sayesinde seviniyoruz.Bunu unutmayalım.
yigidozan 05.03.2009, 17:11 bilica muhteşem bir gol attı... yemin ediyorum atacağını biliyordum çünkü son bi kaç maçtır o noktalardaki serbest vuruşlara geliyordu. çalışmış o noktaya.. penaltı gibi attı valla:D
ahmettasci 05.03.2009, 17:13 herşeye rağmen sadece sivasspor!!!
AYDIN1985 05.03.2009, 17:44 macin ikinci yarisini izledim ve pisman oldum. Bilica golü atti, aha tamam hadi bastirin olacak Insallah derken, dakika gecmiyor gol yiyoruz.
LANET OLSUN, AYNI LIG MACINDAKI GIBI, NE HIKMETSE SEMIH´IN ATTIGI GOL GIBI BU SEFERDE, BIZ GOL ATAR ATMAZ DEVID CIKTI SAHNEYE. GOLUN POZISYONU VE ATILSI BIREBIR AYNI. BU NE YA KARDESIM ANLAMADIMKI.
Arkadaşlar çevremdeki insanlara ilk maçtan önce gs maçındaki gibi oynarsak biz yeneriz dedim olmadı. 2. maçta yeneriz dedim olmadı. Ama ilk maça göre çok daha iyiydi. inşallah rövanş maçını alacağız başka yolu yok. Bir lafımda bülent hocaya "hocam 2 maçtada sakindin diğer maçlardaki gibi değildi adam senin önünde resmen kendini attı oyuncumuz sarıkart gördü bir şey yapmadın hocam" ayrıca hakem düzgün yöneeti ama kartlarda bize daha cömer davrandı.
maçın eniyisi; bilica, murat erdaoğan
maçın kötüsü; Zamanında ve yerinde oyuncu değişikliği yapmayan bülent uygun her zaman 60. dk veya 2. yari balili veya kamanan girerdi, almadı tum yerine kamanan i.dağaşan(faruk) yerine balili girmesi gerekirdi.
mutlaka sivastaki ankara ve fener maçlarını almamız gerekli sivasın morale ve kendine güvene ihtiyacı var. Performansımızda bir düşüklük gözlemliyorum son maçlarda.
-Benim anlamadığım sizin iyi futboldan ne anladığınız..İyi futbol oynamak sadece saldırmak mıdır?Bu nasıl bir anlayış yahu..Antep gibi iyi oynayıp orta sıralarda gezeceğime,Sivas gibi oynarım şampiyonluğa oynarım daha iyi..
-Bizler taraftar olarak bu takıma hakettiği değeri verdik mi...?17 bin kişilik stadı doldurmaktan aciziz sonra da gel takımı eleştir..Kimse kusura bakmasın ısttığınız yerlerinizi soğutmak zorundasınız bu takımın şampiyonluğu için..Maça gelme,bağırma etme sonra hakareti savur..Geçin efendiler geçin..
-Biz bile burdan olmadık lafları ettik başkanımıza Bülent Uyguna...yazar diye ortalarda gezinen piyonlar Sivas'a laf söyleyince ateş püskürüyorsunuz..Olmazz!!
Yahu her şeyi bırakalım sırf şu iki yüzlü Trabzon taraftarını sevindirmemek için destek olalım lütfen!
SempaticH 05.03.2009, 19:13 ya hoca bu muhammete nasıl katlandı anlıyamıyorum doğrusu sahada 10 kişi oynadık vede yenildik bunun başka bir nedeni yok 90 dk da bir firikik kullandı varmı sahada yaptığı bir hareket söyleyin lütfen sanki ondan başka oyuncu yok ta halen israr ediyor ben anlamıyorum anlayan varmı yiğidolar
ataga kalktıgımız zaman geriye dönüşlerde zorlanıyoruz bu da çabuk gol yememize neden oluyor
Turan 59 05.03.2009, 19:46 BENİM SAYIN HOCAMIZ BÜLENT UYGUN'A NAÇİZANE BİR SORUM VAR.DİALLO'YU NEDEN OYNATMIYORSUN.....!
sivastatlıbelam 05.03.2009, 20:47 ya şu sivaslı yönetimin fb hayranlığı diye eleştiri yapanlar derhal kendinize gelin.
fb kim oluyormuş da sivas gibi dev bir camia onlara hayran olsun.
ne kadar saçma konuşuyorsunuz konuştuğunuz lafta hiç mantık var mı allah aşkına sivasspor zaten kendini kanıtlamış bir takım ne hayranklığı ne rüşveti adam gibi doğru konuşun.
forzasivasspor...
anti fb gs ts bjk...
Bu da Abdullah Yiğit üstadın yazısı, buyurun okuyun:
İki farklı Sivas izledim
Maçın ilk yarısında topla daha çok oynayan rakibine pas yaptırmayan bir Sivasspor izledik. Bu yarıda Fenerbahçe’nin kadar olmasada Sivasspor’unda önemli atakları vardı.Murat Erdoğan’ın karşı karşıya kaldı ve Mehmet Yıldız’ın yakın mesafeden topu boş kaleye gönderemediği top akıl alacak gibi değildi.
Maçın ilk yarısı tam bizim istediğimiz gibi en azından golsüz sona erdi.
Devre arasında hemen herkes ”Bülent hoca ikinci yarıya Balili ile başlamasada en fazla 65’te oyuna alır” şeklinde yorumlar yaptı. Ancak Bülent hoca öyle yapmadı. Aragones hamle üstüne hamle yaparken,Bülent Uygun izlemekle yetindi. Maçın 75. dakikası 1-0 geçiliyor ve Balili kenarda oturuyor, akıl alacak gibi değil. Bu dakikalarda Fenerbahçe 2. golü bulmak için sık sık ileri çıkarak tam Balili’nin istediği boş alanlar bıraktı ama ne yazıkki Balili yoktu. Maç 2-0 oldu ve sürpriz bir şekilde Mehmet Yıldız’ı oyundan alan Bülent hoca genç Onur’u soktu. Hayret! Sivasspor’a gol lazım ve forvet oyundan alınıyor.
Hadi maç 1-0 olsa anlarımda 2-0 olduktan sonra forvetten adam almakta neyin nesi? Beni bu yenilgi kadar üzen bir başka olayda,Balili’nin 81’de oyuna girmesi oldu. Galiba Bülant hoca ” Balili’yi niçin oyuna almadın?” demesinler diye Balili’yi son 9 dakikada aldı. Balili oyuna girerkende söylediğim gibi, o dakikadan sonra Balili’nin ayağına top ya bir defa değdi,yada hiç!
Şaka gibi! Eğer ciddi bir sakatlığı yoksa (Gördüğümüz kadarıyla yoktu) Mehmet’in oyundan alınması ve Balili’nin son 9-10 dakikada oyuna girmesi gerçekten insana şaka gibi geliyor.
Bülent hoca hemen her maç öncesi şu cümleyi kullanır ” Oynayacağımız futbolla izleyenlere futbolun güzelliklerini sunup zevk vereceğiz”
Gerçektende Bülent hoca izleyenlere çok büyük bir zevk verdin, ( Tabi Sivassporlu’lar dışında)....
Abdullah Yiğit/Hurdogan
tuzlugollu 05.03.2009, 21:50 SONUCU HAKKINDA YORUMA GEREK YOK HERSEY ORTADA AMMA BEN BILICAYA TESEKKUR ETMEK ISTIYOM BIZE OYLE GUZEL BIR GOL IZLETTIRDIGI ICIN KESKE IKINCI SERBEST VURUSTA MUHAMMET ALI BENCILLIK ETMEYIP BILICAYA VURDURSAYDI BELKI YINE GOL OLURDU
AKLIMA NORVEC MACINDA HAMITIN GOLLERI GELDI DEDIM KALECI KORKTU BIDAHA VURURSA BUNUDA YER
AMMA OLMADI NEYSE BUNDAN SONRAKI MACLARDA BASARILAR DILERIM .....
tuzlugollu 05.03.2009, 21:52 Bu da Abdullah Yiğit üstadın yazısı, buyurun okuyun:
İki farklı Sivas izledim
Maçın ilk yarısında topla daha çok oynayan rakibine pas yaptırmayan bir Sivasspor izledik. Bu yarıda Fenerbahçe’nin kadar olmasada Sivasspor’unda önemli atakları vardı.Murat Erdoğan’ın karşı karşıya kaldı ve Mehmet Yıldız’ın yakın mesafeden topu boş kaleye gönderemediği top akıl alacak gibi değildi.
Maçın ilk yarısı tam bizim istediğimiz gibi en azından golsüz sona erdi.
Devre arasında hemen herkes ”Bülent hoca ikinci yarıya Balili ile başlamasada en fazla 65’te oyuna alır” şeklinde yorumlar yaptı. Ancak Bülent hoca öyle yapmadı. Aragones hamle üstüne hamle yaparken,Bülent Uygun izlemekle yetindi. Maçın 75. dakikası 1-0 geçiliyor ve Balili kenarda oturuyor, akıl alacak gibi değil. Bu dakikalarda Fenerbahçe 2. golü bulmak için sık sık ileri çıkarak tam Balili’nin istediği boş alanlar bıraktı ama ne yazıkki Balili yoktu. Maç 2-0 oldu ve sürpriz bir şekilde Mehmet Yıldız’ı oyundan alan Bülent hoca genç Onur’u soktu. Hayret! Sivasspor’a gol lazım ve forvet oyundan alınıyor.
Hadi maç 1-0 olsa anlarımda 2-0 olduktan sonra forvetten adam almakta neyin nesi? Beni bu yenilgi kadar üzen bir başka olayda,Balili’nin 81’de oyuna girmesi oldu. Galiba Bülant hoca ” Balili’yi niçin oyuna almadın?” demesinler diye Balili’yi son 9 dakikada aldı. Balili oyuna girerkende söylediğim gibi, o dakikadan sonra Balili’nin ayağına top ya bir defa değdi,yada hiç!
Şaka gibi! Eğer ciddi bir sakatlığı yoksa (Gördüğümüz kadarıyla yoktu) Mehmet’in oyundan alınması ve Balili’nin son 9-10 dakikada oyuna girmesi gerçekten insana şaka gibi geliyor.
Bülent hoca hemen her maç öncesi şu cümleyi kullanır ” Oynayacağımız futbolla izleyenlere futbolun güzelliklerini sunup zevk vereceğiz”
Gerçektende Bülent hoca izleyenlere çok büyük bir zevk verdin, ( Tabi Sivassporlu’lar dışında)....
Abdullah Yiğit/Hurdogan
DUSUNDURUCU BIR YORUM SONUCTA BU SAHIS SIVASSPOR KOSE YAZARI ONUN BILE DIKKATINI CEKEN SEYLER VAR DEMEKKI VE YORUMUNA KATILIYORUM...
CİHAN_sVs 05.03.2009, 22:44 ÖNCELİKLE ŞUNU BELİRTMELİYİMKİ SİVASI VE SİVASSPORU BU SEVİYELERE TAŞIYAN YÖNETİME,TEKNİK HEYETE SONSUZ TEŞEKKÜRLER SİVAS SİVAS OLALI BU KADAR DİLLERDE DOLAŞMAMIŞTI HAKKINIZ YENİLMEZ ASLA BUNU BİLMELİSİNİZ.
TARİH BU KADAR CÖMERT DAVRANMAYACAK SİVASSPORA ELİNİZDE BİR FIRSAT VARDI,VARDI DİYORUM ÇÜNKÜ SİVASIMI SİVASSPORU SEVİYORUM AMA ZİLLETE DÜŞMEYİ HİÇ SEVMEM,HERŞEY PARA ŞAN ŞÖHRET DEĞİLDİR KİMSE BANA DEMESİN FENER BÜYÜK KULÜP BENCE HERŞEY EŞİT,ÇANAKKALE DESTANI DİYE BİR DESTAN VAR BİLİRMİSİNİZ EY SİVASSPORLU FUTBOLCU ABİLERİM VE BÜLENT HOCAM DÜŞMANIN KAT KAT ÜSTÜNLÜĞÜNE RAĞMEN DÜŞMANA TESLİMİ SİLAH ETMEMİŞTİR İMANLI OSMANLI NEFERLERİ KANININ SON DAMLASINA KADAR SAVAŞMIŞTIR BEDRİN ARSLANLARI VE SONUÇ İNANCIN ZAFERİ OLMUŞ ,İMANIN ZAFERİ... ALLAH O YİĞİTLERİN YÜZÜNÜ KARA ÇIKARMADI ÇIKARMAZDIDA.ŞİMDİ BANA BUNUN FUTBOLLA NE ALAKASI VAR DİYEBİLİR HERKES,AMA VAR KARDEŞİM HASMINDAN KORKARSAN ÜSTÜNE GELİR EZER SENİ ,NİTEKİM SİVASSPORDA ÖYLE YAPTI BİR KORKAK GİBİ OYNADI İKİ MAÇTADA..HİÇMİ YÜREĞİNİZ YOKTU ABİLERİM NEYİNİZ EKSİK,
ONLAR DAHA İYİ İMKANLAR ALTINDA DEMEYİN,ORAYA İŞSİZ BİR VATANDAŞI KOYUP OYNATSAN YÜREĞİNİ PARÇALAR YİNE EKMEĞİNİN HAKKINI ÇIKARIRDI,
SEN VE SİZ ÖYLE YAPMADINIZ YAPAMADINIZ BÜLENT HOCAM EĞER ADAM GİBİ KAFA TUTUP YENİLSEYDİNİZ FENERE CANINIZ SAĞOLSUN DERDİM AMA BİR KORKAK GİBİ OYNADIK OYSA BİZİM ADIMIZ YİĞİDO ADIMIZI YERİN DİBİNE SOKMAYIN NE OLUR YENİLİN AMA ERKEK GİBİ OYNAYIN SİZ SALDIRIN ONLAR KORKSUN SİZDEN.UMUDUM VARDI ÖNCEDEN AMA ARTIK YOK BİZ HAKETTİĞİMİZ YERDE DEĞİLİZ ,LİDER DEDİĞİN LİDER GİBİ OYNAR EĞER SİVAS BÖYLE KORKAK OYNUYORSA BEN O TAKIMI TUTMUYORUM 2. LİGDE OYNAYIN AMA ERKEK GİBİ OYNAYIN UMARIM BENİ ANLARSINIZ...
DOST ACI SÖYLER DERLER BU MUSİBETLER DERS OLSUN BİZE AMA BİRDAHA BUNLARI YAŞAMAYALIM. EĞER YÜREĞİNİZ VARSA UTANDIRIN BİZİ BARİ ŞAMPİYONLUĞU BÖYLE OYNAYARAK KAÇIRMAYALIM.HERŞEYE RAĞMEN ARKANIZDAYIZ DUA EDİYORUZ DUA EDİN ALLAH İNANANLARIN VE ÇALIŞANLARIN HAKKINI VERİR SEVGİLER SELAMLAR SÜRÇÜ LİSAN ETTİYSEM AFFEDİN...
ÖNCELİKLE ŞUNU BELİRTMELİYİMKİ SİVASI VE SİVASSPORU BU SEVİYELERE TAŞIYAN YÖNETİME,TEKNİK HEYETE SONSUZ TEŞEKKÜRLER SİVAS SİVAS OLALI BU KADAR DİLLERDE DOLAŞMAMIŞTI HAKKINIZ YENİLMEZ ASLA BUNU BİLMELİSİNİZ.
TARİH BU KADAR CÖMERT DAVRANMAYACAK SİVASSPORA ELİNİZDE BİR FIRSAT VARDI,VARDI DİYORUM ÇÜNKÜ SİVASIMI SİVASSPORU SEVİYORUM AMA ZİLLETE DÜŞMEYİ HİÇ SEVMEM,HERŞEY PARA ŞAN ŞÖHRET DEĞİLDİR KİMSE BANA DEMESİN FENER BÜYÜK KULÜP BENCE HERŞEY EŞİT,ÇANAKKALE DESTANI DİYE BİR DESTAN VAR BİLİRMİSİNİZ EY SİVASSPORLU FUTBOLCU ABİLERİM VE BÜLENT HOCAM DÜŞMANIN KAT KAT ÜSTÜNLÜĞÜNE RAĞMEN DÜŞMANA TESLİMİ SİLAH ETMEMİŞTİR İMANLI OSMANLI NEFERLERİ KANININ SON DAMLASINA KADAR SAVAŞMIŞTIR BEDRİN ARSLANLARI VE SONUÇ İNANCIN ZAFERİ OLMUŞ ,İMANIN ZAFERİ... ALLAH O YİĞİTLERİN YÜZÜNÜ KARA ÇIKARMADI ÇIKARMAZDIDA.ŞİMDİ BANA BUNUN FUTBOLLA NE ALAKASI VAR DİYEBİLİR HERKES,AMA VAR KARDEŞİM HASMINDAN KORKARSAN ÜSTÜNE GELİR EZER SENİ ,NİTEKİM SİVASSPORDA ÖYLE YAPTI BİR KORKAK GİBİ OYNADI İKİ MAÇTADA..HİÇMİ YÜREĞİNİZ YOKTU ABİLERİM NEYİNİZ EKSİK,
ONLAR DAHA İYİ İMKANLAR ALTINDA DEMEYİN,ORAYA İŞSİZ BİR VATANDAŞI KOYUP OYNATSAN YÜREĞİNİ PARÇALAR YİNE EKMEĞİNİN HAKKINI ÇIKARIRDI,
SEN VE SİZ ÖYLE YAPMADINIZ YAPAMADINIZ BÜLENT HOCAM EĞER ADAM GİBİ KAFA TUTUP YENİLSEYDİNİZ FENERE CANINIZ SAĞOLSUN DERDİM AMA BİR KORKAK GİBİ OYNADIK OYSA BİZİM ADIMIZ YİĞİDO ADIMIZI YERİN DİBİNE SOKMAYIN NE OLUR YENİLİN AMA ERKEK GİBİ OYNAYIN SİZ SALDIRIN ONLAR KORKSUN SİZDEN.UMUDUM VARDI ÖNCEDEN AMA ARTIK YOK BİZ HAKETTİĞİMİZ YERDE DEĞİLİZ ,LİDER DEDİĞİN LİDER GİBİ OYNAR EĞER SİVAS BÖYLE KORKAK OYNUYORSA BEN O TAKIMI TUTMUYORUM 2. LİGDE OYNAYIN AMA ERKEK GİBİ OYNAYIN UMARIM BENİ ANLARSINIZ...
DOST ACI SÖYLER DERLER BU MUSİBETLER DERS OLSUN BİZE AMA BİRDAHA BUNLARI YAŞAMAYALIM. EĞER YÜREĞİNİZ VARSA UTANDIRIN BİZİ BARİ ŞAMPİYONLUĞU BÖYLE OYNAYARAK KAÇIRMAYALIM.HERŞEYE RAĞMEN ARKANIZDAYIZ DUA EDİYORUZ DUA EDİN ALLAH İNANANLARIN VE ÇALIŞANLARIN HAKKINI VERİR SEVGİLER SELAMLAR SÜRÇÜ LİSAN ETTİYSEM AFFEDİN...
Önümüzdeki 12 lig maçı ve fenerle Sivas'ta oynayacağımız kupa maçıyla beraber toplam 13 maçımızda çıkın aslanlar gibi oynayın, Bilica gibi oynayın, yüreğinizle oynayın, tarih yazın, çılgınlar gibi sevinelim, sizi omuzlarımızda taşıyalım, Sivas'ta bir meydana hepinizin heykelini dikelim. Sizde bu kalite bu kumaş var, sizde bu yürek var, buralara kadar zaten sizin yüreğinizle ve emeğinizle gelmedik mi?
Haydi Yiğidom! Sevindirin, coşturun, sevinçten ağlatın bizi! Geçirdiğimiz son beş altı günlük kötü periyot, aydınlık yarınların ve doğacak güneşin habercisi olsun! Haydi toparlanın, Sivas olun, Sivasspor olun, Yiğido olun!
TracyMcGrady58 06.03.2009, 12:50 Maçın yıldızı kimdi ?
Herzamanki gibi Bilica
Maçın en kötüsü kimdi ?
Sedat Bayrak, Deniz'in golü onun hatasindan kaynaklandi.
Maçta göze çarpanlar ?
Mehmet Yildiz'in alinmasi, sanirim bir sakatlik söz konusu olabilir mi acaba ? Böyle bir mantiksiz degisiklik düsünemiyorum
Orta sahamiz iyi mücadele ediyor ama orta sahada halen bir liderimiz yok.
Ilk yari korakor gecti. Ikinci yari goller vardi ama 3-1'den sonra Sivasspor pek varlik gösteremedi.
Taraftar nasıldı ?
Küfür felan yoktu. Tüm gidenlere tesekkürler
sivasli215 06.03.2009, 17:58 iki maçı da malesef stadda izledim,malesef diyorum çünkü radyodan dinlesem bu kadar sinir olmazdım!
kupa maçından sonra da ilk kez bugün siteye giriyorum.maça gelince maçın tek adamı vardı o da tabiki bilica!!!
sezeri ve mehmet yıldızı da ilk maça göre iyi buldum!!!
maçın en kötüsü bülent uygun.balili gibi bir adamı 82. dakikaya kadar klübe de oturtmak resmen çılgınlık.faruk tel tel dökülürken o resmen seyretti.
en sinir olduğum olayda ertesi gün yine iş yerinde alay konusu olmamdı.valla yazık ya,o kadar emek verip gidiyorum o stada ve düştüğüm duruma bakın!!!
yinede desteğe devam,sonuna kadar sivasspor...
iki maçı da malesef stadda izledim,malesef diyorum çünkü radyodan dinlesem bu kadar sinir olmazdım!
kupa maçından sonra da ilk kez bugün siteye giriyorum.maça gelince maçın tek adamı vardı o da tabiki bilica!!!
sezeri ve mehmet yıldızı da ilk maça göre iyi buldum!!!
maçın en kötüsü bülent uygun.balili gibi bir adamı 82. dakikaya kadar klübe de oturtmak resmen çılgınlık.faruk tel tel dökülürken o resmen seyretti.
en sinir olduğum olayda ertesi gün yine iş yerinde alay konusu olmamdı.valla yazık ya,o kadar emek verip gidiyorum o stada ve düştüğüm duruma bakın!!!
yinede desteğe devam,sonuna kadar sivasspor...
Hocam ruh halini anlayabiliyorum. Ben de lig maçında staddaydım ancak kupa maçında çalıştığım için stada gidemedim. Özellikle staddan 4-2 ile ayrılıp eve geldiğimde resmen çökmüştüm. İki üç günde kendimi zor toplarladım, inan ki gece uyurken bile neredeyse maçın üzüntüsünü yaşadım iki üç gün boyunca. Tabii sonra kupa maçı için umutlandık ama yine hüsran yine acı yine hüzün.
Ancak şimdi düşünüyorum da şöyle diyorum, olsun sağlık olsun, Sivassporumuzun canı sağolsun. Onlar da olmasa kimle gurur duyacağız, bir hafta boyunca hafta sonu oynanacak maçı beklemeyeceksek o haftayı nasıl geçireceğiz, Sivassporumuzun boşluğunu neyle dolduracağız? Bu takım bu aşk bizim. Ben kulübümü seviyorum, toprağımı, renklerimi, Yiğidomu seviyorum. Benim sevdam işte burada. Biz değil, fenere yatanlar, fener için takımının ütüsünü bozmayanlar utansın!
olanla ölene çare yok..bence bu macı gerıde bırakma zamanı geldı bı sure.
su ankaraspor macından bı kaypsız cıksaydık hayırlısyla..
su fener maçları hic oynanmasa takımda her kes hoca dahıl fb li herkes bilica haric petkovic de zaladı hatırlattı.........cok üzgunum ....bulent hoca tıyatro gibi izledi ....fenerin gol atmasını bekledi..ikinci yarıda iki orta sahası oyuncu alabilirdi...
macın en ıyısı bılıca en kotusu mehmet yıldız bu adam artık zarar vermeye basladı takıma keske devre arası satılsaydı
|