Orijinalini görmek için tıklayınız : Final inancımız nedir ?

Abdullah DuMaN
05.03.2009, 10:45
Finale olan inancımız nedir sizce kupada rövanş maçında Fenerbahçeyi farklı yenebilirmiyiz?

.

FatihCan
05.03.2009, 10:46
Eğer gerçekten istersek 2-0

3-0 yenebilirz.

ama yok sözde kardeşimiz olan ki benim asla deği sözde dostumuz ki benm asla değil...

bu istanbul takımı feneve kupayı hediye etmezsek yeneriz.

SenSetik
05.03.2009, 10:51
buradaki maçın atmosferi çok daha farklı olacak...

kimse dereyi görmeden paçaları sıvamasın..

elenmeyi aklımdan bile geçirmiyorum...

oNuR
05.03.2009, 10:56
Sivas'ta ki maçı 2-0 kazanıp turu geçeceğimiz düşüncesindeyim

pover58
05.03.2009, 11:00
sivastaki maç atmosferi farklı olacak feneri yenmesine yenerizde turu geçermiyiz bilmiyorum. takım gününde olursa elbet geçeriz.her zaman yazıyorum bu iş muhammed le olmazzzzz.gönlümden geçen elbet 3 0 ama olmazsada olmasın saglık olsun ne yapalım,buralarda olmakta güzel.

FANATIK YIGIDO
05.03.2009, 11:02
kendi evimizde gs 2-0 ligde yendik bumacta neden olmasin bence kendi evimizde bugucumuz var yeterki isteyelim inanalim basarabiliriz inaniyorum.

konartr58
05.03.2009, 11:04
değerli sivassporlular
öncelikle futbolun yenmek yenilmek adına kurulu bir oyun olduğunu bazen hiç yenilmez denilen takımların yenilir mi denilen takımlara yenildiğini görmekteyiz.Yenildi isek güzel olmadı.Ama yenildik.Herşey bitmiş değil.Ama bundan da oyuncularından,çalıştırıcısına ,yöneticisine ve ve seyircisine kadar hepimize düşecek dersler vardır.
bazen insanın zoruna giden bazı şeyler insanın hayrına da olabiliyor.Feneri liğin dışına itse idik belkide bundan sonra trabzon,beşiktaş ve galatasaray maçlarına asılmayacaktı.Şimdi onları yenmesi demek biizm lehimize bir sonuç olacaktır.Önemli olan bundan sonra bizim fener bahçe ve galatasaray ile puan farkını koruyacak şekilde sonuçlar almamızdır.
hem kupa hem de lig Sivassporun götürebileceği bir güç değil.İki kulvarda işi götürebilmek için daha kırkdokuzumuz var ki elli olalım.Sivas şimdi lige asılmalı.Bunu sadece Sivas için değil,tüm anadolu takımları adına yapmalıdır.
Sivasspor bizim adımızı taşıyan bizleri gururlandırmış her şeyden önce sivaslıları nerede olursa olsun birleştirici unsur olmuştur.Bu açıdan bile bizm için önemlidir ve değerlidir.
Yensek güzel olurdu.Yenildik.Kötü bir duygu.Ama yenildik.Atın ayağı sürçtü diye attan vazgeçilmez diye bir atasözümüz var.Daha çok maçlar yapacağız.Fener maçına takılıp kalırsak önümüzdeki maçları da kaybedebilriz.
bizimle bu yenigiyi fırsat bilip dalga geçenler olacak.küçümseyenler olacak.Bizi tahrik edip takımızdan soğutmak isteyenler olacaktır.Birliğimizi,bağlılığ ımızı bozucu etkinin yaratılmasına çalışılacaktır.başarılarımızı unutturmaya çalışanlar olacaktır.Bunlara aldrımadan en güzel cevabı ligin bitiminde vereceğimizi düşünerek ona göre silkinmeliyiz.Üzerimize atalet yığınlaşmasına izin vermeden ileriye bakmalıyız.
Evet sevgili Bülen Uygun hocamız,sende biraz kendine dikkat et.Basınla oynaşmayı bırak.İşine bak.Artık işlerin son anlarındayız.Ufak bir dikkat dağınıklığından dolayı bu işi kaybetmek asıl üüzntüyü yaşamak istemiyoruz.Artık şu toplantılardır,panellerdir,bir takım görüşmelerdir hepsini askıya al.Bu işe ne kadar önem verdiğini göster.Sen türkiye'ye lazımsın.Büyümelisin.Ama bunun yolununda Sivas'tan geçtiğini iyice anlamalısın.
Evet takımın yöneticileri.Sizlerde çok emek veriyorsunuz.Teşekkür ediyoruz.Sizlerde medya eline Sivas'ı oyuncak edecek söz ve hareketlerden sakınınız lütfen.
Takım oyuncularımız.Hepinize teşekkürler.Hepiniz Sivas için alınteri döktünüz.Emekler sarfettiniz.Ama biraz daha sabır.Biraz daha dikkat.Burada ednineceğiniz başarı sizleri daha ileriye taşıyacaktır.
Kaptan mehmet Yıldız.Sİzde artık kafanızı toplayınız.Kendinizi meşgul eden şeylerden sıyrılınız.Arkadaşlarınıza kızmakla topu ısırmakla bu işleirn olmadığını anlayınız.Bazı şeylere inanmak istemesek te özel yaşamınıza dikkat etmeniz gerektiğini anlayınız.
Evet Muhammed ile Murat Erdoğan kardeşlerimiz.Takımın büyüklerisiniz.Oyun olarak da yaş olarakda.Abilik,işine daha fazla önem veriniz.Diğer futbolcuları tek tek saymıyorum.Ama Hepsinede teşekkür ediyorum.Hepside elelrinden geldiğince canla başla çalıştılar.Olmadı.İyi iblen kazandı.Kötü olan da kaybetmedi.Bunu böyle gördü herkes.
tekrar diyorum.Bazen oyunda bizim kazanmamız kadar başkalarının aldığı sonuçlarda kazandırabiliyor.Bekleyelim görelim.İnşallah iyi olacaktır.
Evet en büyük görev düşen biz taraftarlar.Onlar bizim yavrularımız.Bizim için koşuyorlar.Bizlerin gönlümüz buruk ama onların yürekleri de yaralı.Onlara sahip çıkacak tek güç biziz.Ele ele gönül gönüle verelim büyük sivasspor için desteğimizi esirgemiyelim.Bu hafta da çok şeylere gebe.Sivas Yine arayı açabilir.Yeter ki biz kazanalım.

ZALIM_58
05.03.2009, 11:05
İNŞALLAH SİVASTAKİ MAÇ DAHA FARKLI OLACAK BİZ BU FENERİ YENERİZ AMA İLK ÖNCE BUNA FUTBOLCULAR İNANMALI VEDE BİLENT UYGUN İDEAL KODROSUNU SÜRMELİ TUM LA ONURLA BU İŞLER GİTMEZ

atababa111
05.03.2009, 11:08
Şöyle bir açıklama yapayım.hiç bir zaman ümitsizliği sevmem fakat gerçeklerden de kaçmam.Tur büyük ihtimalle gitmiştir arkadaşlar.
neden mi? İstatistikler ikili eleminasyon sisteminde ilk maçın ev sahibi tarafından 3-1 kazanıldığında, rövanşında %80 deplasmanda da iyi bir skor yakaldığını saptamıştır.genelde istatistikler fenerbahçeden yana.bu bilimsel olanı.bir de psikososyal olanı var ki bu daha önemli.o da şu.3-1 yenilginin ardından sivasın yollarına çalınıyor ise size hiciv den de öte başka manalar yükleyerek (ne işiniz var burada allahın sivaslıları gibi)aşağılanıyorsak ve takımımızın hocası biz keyif aldık keyif alınmalı diyorsa,ve sivas 4 eylülde takım kötüyken ,iyiyken sahayı dar eden,maçı kopartan bir taraftarımız yoksa Biz bu turu alırız kazanırız diyemeyiz arkadaşlar.Umarım bu faktörler sahada eriyip gider ama kolay eriyen cinsten değil.
Saygılarımla
Ataman Başpınar.

GokhanTurna
05.03.2009, 11:10
2-0 ile tur atlıcağız takımıma hala güveniyorum. Fener nasıl kendi evinde kralsa bizde kendi evimizde Kralın Kralıyız beyler

Abdullah DuMaN
05.03.2009, 11:15
Banada en uygun olarak 2-0 galip gelmemiz geliyor iyi savunma hızlı ataklarla alabiliriz

sivaslimete
05.03.2009, 11:15
Fener deplasmanda kötü oynuyor benim tahminim 2-0

Abdullah DuMaN
05.03.2009, 11:21
her şerde vardır bir hayır demişler 2-0 yenilmektense 3-1 daha iyi gol yemezsek çıkabiliriz

Murat ARICI
05.03.2009, 11:48
GERÇEKTEN YENEBİLİRİZ BUNA ŞÜPHE YOK 2-0 BİZE YETİYOR GOL YEMEYELİM YETER Kİ..AMA TUM BU KADRODA YER ALMAMALI ADAM PAS ATMAKTAN ACİZ PRES YAPMAYLA FUTBOLCU OLUNMAZ Kİ PAS VERME ADAM KAÇIRMA VEYA ARAYA KAÇMA ÖZELLİKLERİNE SAHİP DOLAYISIYLA 10 KİŞİ MÜCADELE EDİYORUZ OLMUYOR BENCE..

spidey58
05.03.2009, 12:13
Dünkü maç 2-1 bitseydi çok iyiydi ama artık yapacak birşey yok.Ben yine de sivasıma güveniyorum , bi de o maça kadar daha zaman çok , ibreler bizim lehimize dönebilir belki

spidey58
05.03.2009, 12:16
Bir de şu bir gerçek ki kupada çok şanssız bir eşleme yaptık, hatırlasanıza geçen sene kayseri hiçbir üç büyükle oynamadan kupayı aldı, beşiktaş yine öyle finali garantiledi sayılır.Bu sene bizim kadar çok büyük takımla maç yapan kimse olmadı.

oguzcan58
05.03.2009, 12:18
Arkadaşlar bizim takımımız 4 yılda bu seviyelere geldi.Ben inanıyorumki bu çıta dahada yükselecek.4 pislik takımla yaptığımız maçlar "dev maç" diye söyleniyor artık. Ben hocamıza, başkanımıza ve futbolcularımıza sonuna kadar güveniyorum.Bizlere bu heyecanı yaşatmaları bile çok güzeldi. Sivas ta feneri 2-0 yenip finale çıkacağımıza inanıyorum.

YiğidoGençlik
05.03.2009, 12:46
Kadıköydeki maçlar gibi oynarsak sabaha kadarda oynasak tur atlayamayız ama Sivasspor gibi oynarsak rahat atlarız hem de EZE EZE.....

mrt5880
05.03.2009, 13:46
Kadıköydeki maçlar gibi oynarsak sabaha kadarda oynasak tur atlayamayız ama Sivasspor gibi oynarsak rahat atlarız hem de EZE EZE.....

ZATEN BURDA GÖREV BİZ TARAFTARA DÜŞÜYOR FB MAÇI ÖNCESİ BU STADA GELEN TÜM HERKESE ŞÜNÜ BELİRTMEK GELİYOR.İST MAÇ SONRASI ÇALINAN PARÇAYI HADİ YAVRUM SEN EVİNE GİT DİYE AŞAĞILIYORLAR. BU MAÇTA FB TOP AYAĞINDA İKEN HUYLAMAĞI 60 YAŞINDAKİ DEDEM BİLE YAPAR.90 DAKİKANIN SONUNDA İNANAN VE 12. ADAMIYLAN KAZANAN VE KUPAYI ALAN ELBETTE BİZ OLACAĞIZ

hiko58
05.03.2009, 14:17
ben kupayı artık unutalım diyorum.kupa treni elimizden kaçtı.tam avucumuzda tuttuğumuz bir nimeti biz yiyemiyoruz siz yiyin dedik ve ikram ettik. biz lige bakalım artık.

Agcalli
05.03.2009, 14:49
Şimdi bazilari bana kızabilir ama boşuna hayal kurmayın arkadaşlar ben kurdum üzüldüm size de aynı şey olacak.. Sivas Feneri kupadan elemez eleyemez.. Herkes istediği gibi yorumlayabilir..

muhsin koçak
05.03.2009, 14:52
Futbolu bu kadar cazip kılan şey ne olacağının öncecen bilinememesi değil mi? 2-0 kazanmak imkansız değil bence.

Agcalli
05.03.2009, 14:57
Fener deplasmanda kötü oynuyor benim tahminim 2-0

Geçen yıl ki Sivas Fener maçını hatırlamanızı tavsiye ederim arkadaşlar.. o zaman yeneceğimizden adım gibi emindim.. Herkes sivas kesin yener diyordu.. Orda Sivas sezonun en berbat oynunu oynadı ve Fenerden o maçta 4 tane gol yedi !!.. Biri bana gelse dese ki Sivas Real Madridle maç yapacak ne diyorsun deseler Sivas yenilmez ama maçı da alma ihtimali var derim, ama Sivasın Fener paf takımla maçı var deseler sadece susmayı tercih ederim..

esentepeli58
05.03.2009, 15:13
ya bencede sivasspor bu turu atlayacak skoru bilmem ama finale çıkacaz ne olursa olsun burda maç farklı olucak bu maçta TUM değilde SERCİO adlı oyuncumuzu kullanalım yaa adam çürüdü resmen kulübede birde KAMANAN her zman ilk 11 de olmalı gol atıyor gol attırıyor,ama hoca bilir tabı kalbimz hep sizinle sivasspor başarılar?

58ELBEYLI58
05.03.2009, 15:31
INSALLAH SIVASTAKI MAC DAHA FARKLI OLACAK BIZ BU FENERI 2-0 KAZANIP TURU GECECEGIZ.

mehmetyildiz58
05.03.2009, 16:51
Sivasspor ard arda 2 kere yenildi hemde aynı takıma kendi evinde...Gerçekten çok hırslılar.....Benim inancım KESİNLİKLEE FİNAL OYNAYACAĞIZ....Ne olursa olsun!

MeXeS58
05.03.2009, 16:59
atlayacagız buna ınancım tam ..........

velibircan
05.03.2009, 17:00
DÜNKÜ MAÇ 5-0 BİLE OLSAYDI HALA UMUDUM OLCAKTI...

fenevbahçe'yi ELİCEZ ÇOK UMUTLUYUM

sivaslıkamber
05.03.2009, 17:14
bence zor gibi gözüküyor ama imkansız değil

ahmettasci
05.03.2009, 17:18
allah o günleri inşallah gösterirde fark atarız

bekçi
05.03.2009, 17:21
selam arkadaşlar . yazılarınızı okudum doğrudur güzel bir yazı olmuş. tebrikler. başka sdöze gerek yok.

sivaslıbaki
05.03.2009, 17:21
sivasspor 4 Eylül satadyumunda liverpoolu manchester un..ı da yenebilir yeterki onlarda yürek olsun!

memet24
05.03.2009, 17:22
yene biliriz ama bir şartla seyirci doksan dakika boyunca maçı ayakta izleyecek sesinin çıktı kadar testekleyecek suzmadan usanmadan o zaman yeneriz ve elerizde bu dedimde olmayacana göre zor yada olursa....................

Mursallı yiğido
05.03.2009, 17:27
Benim Fenerbahçe karşısında hiç umudum kalmadı.2.maçta finale çıkacağımızı düşünmesem de en azından bir galibiyet alabiliriz diye düşünüyorum.

Hasim
05.03.2009, 17:42
Geçen yıl ki Sivas Fener maçını hatırlamanızı tavsiye ederim arkadaşlar.. o zaman yeneceğimizden adım gibi emindim.. Herkes sivas kesin yener diyordu.. Orda Sivas sezonun en berbat oynunu oynadı ve Fenerden o maçta 4 tane gol yedi !!.. Biri bana gelse dese ki Sivas Real Madridle maç yapacak ne diyorsun deseler Sivas yenilmez ama maçı da alma ihtimali var derim, ama Sivasın Fener paf takımla maçı var deseler sadece susmayı tercih ederim..
Susmana gerek yok ilk yarıyı hatırlaman yeterli. Badurun 90 a giden topunu ne çabuk unuttun!

harmanmeydani58
05.03.2009, 18:11
Sivas rövans macinda evinde Fenere yenilmez, ama eleyemezde. Neden?
Cünkü...
Aziz Yildirim tecrübeli bir isadamidir, sadece turu garantilemek istiyor, fazla istek zarara gelebilir.
Sivas yenilse taraftarin tepkisi fazla olur. Bikere bu Sivasa inanlar hala var, bunlari kayip etmemek gerekiyor.
Bi yenilgi daha gelse, o kalanlarda fener-iliskisinin var oldugunu anlayip, tepkisini gösterir ve ortalik sonunda tamamen karisir.

Onun yüzünden Aziz Yildirim bu sefer az anlayisli olup, Bülent beyi ve Baskani rahatlatip fazla Alis yapmaya gerek duymaz.. Ondan dolayida bizimkiler bu sefer fazla Satis yapmaya gerek duymaz.

Isi anlamak icin, olaya Fenerin bakis-acisindan bakmak gerekiyor. Bu sezon:
1- Avrupa elden gitti
2- Süperligde sampiyonluk imkansiz gibi
3- Türkiye Kupasi tek care (ve üstelik FBnin Kupa hasreti var. kazansalar, taraftara süper hediye)

Cözüm:
1- Buna Cözüm yok. UEFAyi bile kacirdilar. FB Taraftarini bi sekilde memnun etmek gerekiyor.
2- Süperlig olayi enteresan.

Plan A: Fener sampiyon olamayinca, n'olursa olsun devlerden birisi olmamasi gerekiyor. -> Sivasa destek
Ancak matamatiksel bakarsak , Fenerin hala sansi vardir. Ondan bu Planin B si de var.
Sen büyük takim ol, isler imkansiz gözüktügünden dolayi simdiden birak sampiyonluk yarisini... olmaz tabii, sonradan pisman olabilirsin, cünkü diger 16 takimin yapacagi belli olmaz...Zirvede sans gözükebilir.
O yüzden isi saglama baglayip Sivasin 3 puanini almak gerekiyordu. (zaten bedava - yani emek istemez). Fener icin Sampiyonluk gözükdügü saniye... saniye diyorum... Fener Sivasi dinlemez, kapar Sampionlugu.

Peki bu Fenerin Lig macinda, Sivasi yenmesi Plan A ya zarar verdi mi?
Hayir, Sivasin sampiyonluk yarisinda bir dev takima (GS,FB vs..) 3puan kaybetmesi fazla önemli degil, bunlar kalküle edildikten dolayi hesap bozulmuyor. Ama Gücsüz bir takima yenilsen, bu 3puan ciddii bir kayip demek, cünkü hesabi bozuyor.

3-Gelelim Türkiye Kupasina. FB sana S.Ligde destek olacak, sen karsiligini vermeyeceksin? Olmaaaz. TR Kupasi Fenerin (sadece iki takima baktigmiz zaman ve bjk finalde FByi yenemezse). Kisasi Al Gülüm Ver Gülüm

Hadi bakalim, Sivasi neler bekliyor?
1- Sivas büyük ihtimalle Sampiyon olacaktir. Öncelike Süperligde diger 17 takimi yenebilecek bir futbol sergilemektedir. Ancak SINIRLI lisansi bu sayiyi 16ya düsürüyor....
2- Fener Türkiye Kupasinda Turu gececektir.
3- Gelecek sezon Sivas basarisiz olacaktir.
Sivas Fenerin fazla isine gelmiyecekdir artik (FBnin performansi düzelirse)
Iyi oyuncularin satilma ihtimali büyük. Kamanan, M Yildiz vs.. (Kadro bozulacak yani - Hani GS UEFA Kupasini aldiktan sonra kadro bozulmustu ya... ayni olay iste)
Bagimliliga devam ederse, ayni Fenere dönecektir Sivas.
- Avrupada basarisiz olmaya devam eder (Gelecek sene Sampiyonlar Ligi var)
- Türkiye Kupasini alamaz (Fenere Kupa biletini verir, Fener Kupayi yine alamaz. Bu olay senelerce sürecektir)

Yalan söyliyorsun. Sivas Feneri evinde 2-1 yendi!
Tabii yendi, yendi degil... istese duman ederdi Feneri ikinci yarida o futbolla.
Sezon basinda ve Sezon sonunda 3puanin degeri ayni degildir.
Sezon sonuna dogru bakarsin, isler olacak gibi degil. Terlersin, tüm hatlarinla o puan icin savasirsin.
Hayatin her yönünde vardir bu olay "Zaman azalinca, isin önemini anlarsin"
Fener resmen sezonun ilk yarisinda bu puanlarin önemini görmedi, ondanda o macin satin almadigini düsünüyorum.

Simdi sahsi görüsüm su. Umarim Sivas ile Fenerin arasindaki isler bozulur. Kendimize göre hareket ederiz. Eger bu olmazsa, suan Sivasspor dedikleri Külübü Sivastan kovsunlar. Isterse Corumspor olsun ismi.
Cünkü bu mac satan külüp Sivasin ismini tasiyamaz.
bir sivasli yigitdir. isterse 3üncü ligde oynar. Serefi ile yener. Serefi ile yenilir
bir sivasli yigitdir. isterse kulübü 3üncü ligde oynasin. Serefi ile maclari izler. Serefi ile kulübünü destekler.

2.Ligdeyken zaten Sivassporluydum. Birinci Lige cikdiktan sonra GSyi biraktim, koyu Sivassporlu oldum.
GS-Sivas maclarinda sesim kesilinceye kadar tezahüratlar yaptim, cünkü Sivasliydim gönlüm rahatdi.

Ama su olaya disdan baktiktan sonra , digerleri hakli. Sivas satiyor, biz icindeyiz diye göremiyoruz, görmek istemiyoruz.

GS dedikleri takim borclara girmis, oyuncularin parasini veremiyor ama hala serefiyle oynuyor. Ihanet etmisim Aslanim... Affet beni..

Bundan sonra Sivasspor dedikleri takim ömüstür benim icin. Sivasin ismini kullanip kirletiyor. Ama bu Yigidonun yüregini kullanamazsiniz. Bizi hickimse kandiramaz

sinan*58*
05.03.2009, 18:22
valla ben birinci mactan cok umutluydum maci izledikten sonra hic bir inancim kalmadi gene yenilir gideriz fenerde sanir kupa aldim oda gider gene bjk nin elinde kalir kupa olan gene garibim sivassporuma olur yenildigimiz yanimiza kalir

RK sTyLa 58
05.03.2009, 18:25
arkadaslar lütfen stadiii doldurun Sivassporu yanliz birakmiyaliiimm bir üst tura cikmak icin stadinn full olmasi lazim ve taraftar 90 dakika boyunca susmamasi gerekir haydi yigidolarr....ben inaniyorum sivassporun bir üst tura cikabilcene sizde inaninn ;);)

LosTie58
05.03.2009, 18:26
2 maçta aynı takımdan yediğimiz 7 gol bende inanç falan bırakmadı pek.

izmirliyiğido35
05.03.2009, 18:28
bu maçı alıcaz başka yolu yok... her türlü...

ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM...

SİZ DEĞERLİ TARAFTARLARIMIZ İNANDIKÇA...

B.DUMANLI
05.03.2009, 18:30
Sansimizi yitirdik.3-1 ´in rövansini alabilecek kadroya sahip degiliz gücümüz bu kadar.

Yiğiter
05.03.2009, 18:39
İlk başa geri dönelim..
Ne dedik!!
Bu yıl çifte kupa!!!
İnanmayan ısıttıkları koltuklardan kalkmasın!
Biz hep Sivasspor'umuzun yanındayız!
Çünkü Sivas'tan ve Sivassporda başka sevdamız yok!

byCERAN58
05.03.2009, 18:48
Sevgili arkadaşlar,bizler sivaslı doğduk vede sivaslı öleceğiz.Bu gerçek hiçbir şekilde değişmeyecek...

Ama bizim takım son 2 fener maçında oynadığı gibi oynarsa vede aynı taktik ile sahaya çıkarsa,tur şansı %0 olur..

Sevgili Uygun hoca, kendileri bu işin profosörü olur.. nedense her fener maçında,takımı farklı taktiklerle oynatıyor.şu zamana kadar takımımızın hiç bir deplasmanda çift forvet vede orta sahanın forvete daha yakın olduğunu görmedik.. Uygun hoca,zor durumda olan fenerin kurtarıcısı oldu. tebrikler.. Takımımız resmen fenere ilaç oldu ve bizlerde alay konusu olduk.. Tekrar tebrikler bulent hoca.. Lig maçından sonra asıl hedef kupa idi diyor. Kupa maçından sonrada her zaman ki klasik cümlesi " futbolun tüm guzellikleri sahaya yansıtmaya çalıştık" acaba biz mi göremiyoruz bu futbolun guzelliklerini ??? ortada guzelik denen birşey yok,sadece alay edilmiş bir sivas haklı var değerli hocam.. tabii bunu sivaslı olmayanlar anlamaz ..

velhasıl, içimizdeki fenerliler olduğu sürece,bizim bu turu geçmemiz mucize

Saygılarımla

GuVeN
05.03.2009, 18:52
gol yemedıkce 2-0 cokda ımkansız bı skor degıl..ama gol atarlarsa fınal cok uzak olur.. bızım bu futbolcularda bu baskıyı kaldırır mı? bana kalırsa zor.. defansımızda hata yapmaya meyıllı futbolcular var.. ama sonuc ne olursa olsun bız o turu gececekmısız gıbı takımı desteklemek zorundayız..
elenselerde canları sagolsun..

Agcalli
05.03.2009, 19:35
hadi be sivas güldür yüzümüzü..

ready
05.03.2009, 19:40
futbol doksan dakikadır top yuvarlaktır yine de belli olmaz neyin ne olacagı

zaralı ulkucu
05.03.2009, 19:53
ıns kazanırız ve gıderız benım ıcınden gonlumden gecen skor sıvasspor 2 fenerbahce 0 bence

patedes
05.03.2009, 20:06
feneri elememiz için fener gibi oynamamız lazım iş

AmiRaLL
05.03.2009, 20:12
Beyler bence penaltilara kalmaz 3-1 skorla oynarsak son dk sonu olabilir ama gs ye nasil bomba gibi iki salliyorsak onlarada sallamamiz gerek bune ya alah askina biraz yurekten inanc hani sivasspor ruhu inanci ve yuregi vardiya onu koyarsak sahaya mac 2- 0 bizimdir ..o zaman iste mehter marsini calariz sonrada fenarbahce bizim kardes takimimiz deriz hani dostlukmusyaaaaaaa onlarinki ee o zaman bizimki de kardeslik...hadi gardaslar.bol sanssss

GuVeN
05.03.2009, 21:08
valla sımdı dusundumde kupa rovansından sonra trabzonla mac var.arada 3-4 gunluk bı sure olacak..bence bu durum bır tercıh meselesne donusebılır..bu formsuzlukda en ıyı sekılde cıkarız umarım..

cem
05.03.2009, 21:37
ne finali ya...bizim artık kupayı degil ligi düşünmemiz lazım..kupa artık sivasspor için bir hayal olmaktan öteye gidemez..bu hafta ankarasporu yenemezsek.. dördüncü bitiririz ligi..takımda düşüş başlar........

ellisekizSVS
05.03.2009, 22:05
Valla hiç kimse kendini kandırmasın. Olsaydı o istikrar en azından kupanın ilmaçında olurdu berabere bilemedin bir farkla yenilirdik. Sivasın feneri yenmesi hiç o kadar zor degilde bülent hocayı yenmek zor bu fener muhabetinde adam gidiyor başka biri oluyor orda. 26 sene kupa alamamış birde sivas gibi nimet var önündeki ooh hem ligten koparmayan hemde dogrudan finale bırakacak bundan güzel şeymi var. 4 eylül eylülde Sivas yener olabilir ama nasılmı 1-0 2-1 gibi sadece bir farkla onuda ayarlarlar merak etmeyin geçmiş olsun beyler.

fatihtuztas
05.03.2009, 22:35
biz final oynayacağız inşallah.sonsuz inancımız var.elememek için hiçbir neden yok.

ademgoze
05.03.2009, 23:00
innşalah güzel bir futbol oynuyup eler ve şaşırtırız

GuVeN
06.03.2009, 01:21
hocasıyla,futbolcusuyla,taraft arıyla inandıktan sonra neden olmasın..

DOCKA
06.03.2009, 08:57
görünen köy kılavuz istemez ancak ortada şöyle bir durum var rövanş maçı 22 nisanda bildiğim kadarıyla yani nerdeyse 1,5 ay gibi bir süre var o zamanki ligdeki duruma göre farklı bir oyun oynayarak bir ihtimal finale kalabiliriz diyorum o zamana kadar köprünün altından çok sular akar inşallah o zamana kadar ligde ve kupada giden kötü oyun mantalitesi devam etmez ve her iki kulvarda başarı için mücadele ederiz

effenberg
06.03.2009, 10:40
Gercekci olmak gerekirse gol yemeden 2 gol atmak Fener Muz Cumhuriyetine karsi cok zor diyorum.
Artik bundan sonra tüm dikkatimizi lige vermemiz gerekiyor.

Diyarbekir21
06.03.2009, 11:47
zerre kadar sivasspor alır düşüncem yok açıkcası

Eyvaz94
06.03.2009, 12:40
Evet Fenerbahçeyi en az 2-0 yenerek çıkarız 122 43,88%
3-1 galip gelir uzatma yada penaltılarda eleriz 9 3,24%
Fenerbahçeyi eleyemeyiz 147 52,88%
Katılımcı sayısı: 278. Siz Bu Ankette Oyunuzu Kullanmışsınız

2-0 olsumn bizim olsun

58_babacan_58
06.03.2009, 13:34
2-0 olsun bizim olsun sivas gol gol gollllllll

azgeç
06.03.2009, 14:55
3-1 4-1 5-2 sanmıyorum ... atlıyacagımz tek skor 2-0 dır buna oynamalı takımımız

baris kücük
06.03.2009, 14:55
TABIKI INANCIMIZ SONSUZ KESIN FINAL OYNARIZ

sinan-58
07.03.2009, 11:09
final oynuyacağımıza eminim fener 1.5 ay sonra aynı performansta olmuyacak

existence
07.03.2009, 11:18
Şimdi birlik zamanı. Şimdi destek zamanı. Taraftar toplamak zamanı. herkes çalışmalı pazar günü stadı dolduralım arkadaşlar. EN ÖNCELİKLİ KONUMUZ BU. ŞAMPİYONLUĞA OYNUYORUZ.

Diyarbekir21
07.03.2009, 12:52
kupadan ümidi kestim ama ligden çok umutluyum

yigidozan
07.03.2009, 13:00
elleriz:) takımımıza ve futbolumuza güvenim sonsuz

ekremcekırdek
07.03.2009, 13:17
- eğer bu maça inanarak , kazanacağız ve bu kupa bizim diye maça çıkarsa takımımız bu maç 2-0 da olur 3-0'da gerekli olan tek şey İNANMAK !!!

özsivasli1903
07.03.2009, 13:54
sivasspor fenerbahceyi evinde 2:0 yenecek güce ve kapasiteye sahiptir...
benim hic süphem yok ve sivas finale adini yazdiracak...

hırçın58
07.03.2009, 15:18
biz koca avrupa fatihini devirdiysek feneri öle devirip finale çıkarız güvenim takımımıza sonsuzdur ben inanıyorum kupayı da alıcazzzz skor ise farklı 3-0 4-1 gibi olabilir:)

muhammed5858
07.03.2009, 15:52
abiler bencede farklı yenerız ama biraz inanç olacak eyer macı fener'e bilerek verirsek ozaman bizden kotusu yok:confused:

ay5858
07.03.2009, 16:10
sivastaki macin havasi bir baska olacaktir yigidolarimizin neler yapacagini tek Türkiye degil bütün dünya görmüstür hic bir seyin sansla olmadigini herkes anlamistir veben inaniyorumki sivas sporumuz bir zoru basarip final oynayacaktir artik Türkiyedeki su inanisada son verecektir artik 4 büyükler yok 5 büyükler olacaktir 5 büyüklerden biride sivas tir artik bundan sonra böyle bilinsin
GÜRBETCI AHMET YILMAZ

yğido58
07.03.2009, 17:44
ya arkadaşlar hayretinin yoluğu bizi etkiledii 22 nisana çok var belki ozamanda fenerin sakatı bizde onları 2 0 yener turu geçewriz dikkata ederseniz sivas yedekleriyle çıkyo balilliyi 10 dakka oynadıı bunları da düşünün!:confused:

winner58
07.03.2009, 19:03
sadece şunu derim
EY KOCA SİVASSPOR,BÜLENT UYGUN VE MECNUN ODYAKMAZ TİTREYİN VE KENDİNİZE GELİNNNNNNN

TS58
07.03.2009, 23:37
bu duygusallıkla asla yenemeyiz.

( mECNUN BAŞKAN-BÜLENT HOCA-MEHMET YILDIZ-SEZER BADUR.

58MySouL
08.03.2009, 00:42
Şöyle bir açıklama yapayım.hiç bir zaman ümitsizliği sevmem fakat gerçeklerden de kaçmam.Tur büyük ihtimalle gitmiştir arkadaşlar.
neden mi? İstatistikler ikili eleminasyon sisteminde ilk maçın ev sahibi tarafından 3-1 kazanıldığında, rövanşında %80 deplasmanda da iyi bir skor yakaldığını saptamıştır.genelde istatistikler fenerbahçeden yana.bu bilimsel olanı.bir de psikososyal olanı var ki bu daha önemli.o da şu.3-1 yenilginin ardından sivasın yollarına çalınıyor ise size hiciv den de öte başka manalar yükleyerek (ne işiniz var burada allahın sivaslıları gibi)aşağılanıyorsak ve takımımızın hocası biz keyif aldık keyif alınmalı diyorsa,ve sivas 4 eylülde takım kötüyken ,iyiyken sahayı dar eden,maçı kopartan bir taraftarımız yoksa Biz bu turu alırız kazanırız diyemeyiz arkadaşlar.Umarım bu faktörler sahada eriyip gider ama kolay eriyen cinsten değil.
Saygılarımla
Ataman Başpınar. bülent uygun her zaman fener yenilgilerinden keyif almıstır ve almaya devam edecektir gercekci olalim tur gitmistir.bülent kına yaksin

memet24
08.03.2009, 01:24
feneri kesin yenmeli ve kupayı almalıyız..................... ......3-0 olsa güzel olurrrrrr:):):)

YigidoGenclik38
18.03.2009, 17:31
arkadaslar fener ne yapar ne eder bi tane atar

bizim 3 gol bulmamız lazım

gül5858
18.03.2009, 17:51
Fb'ce karşısında nasıl yenilgiyi kabul edebilirizki bu olan biten olumsuzlukları. Bu kez farkımız olsun yenerek, ''Her fb maçı kabusumuz, her hakem taraf tutmasın artık. Bu tapuyu yıkalım artık.
Başarı inanmaktan geçer ve bizler inanıyoruz'ki ''Yensekte yenmesekte bu maçı yine taraftar olarak S.spor'un yanındayız ve hep sahip çıkacağız ve Yiğidolar bu sevinci ve coşkuyu bize yaşatacaklar eminim.

sivasdostuu
18.03.2009, 21:51
öncelikle amacım sizleri tahrik etmek değil. bu sene bizim oyuncular kuayı çok istiyorlar. ligde oynamadıkları oyunu kupa maçlarında oynuyorlar. biz Kayseri deplasmanındaki gibi Sivas'ı geride karşılayıp alan daraltırsak bulduğumuz pozisyonlardan birini gole çevirip turu 2-1'lik bir mağlubiyetlede olsa alırız diye düşünüyorum ama sonuçta futbol. hiçbirşey belli olmaz.

fatihada58
18.03.2009, 22:29
Eğer Sivasın chelse m.united hatta ve hatta liverpool rakibi olsun sivas alır der güvenirim lakin rakip fenerbahçe olunca hiç birşey diyemem(fenerliler fener büyükde ondan öle demesin anlayan anladı..)Es kaza bi kere her nasıl olduysa galibiyetimiz var ama ben fenerbahçeye en sevmediğim takıma şimdiden final hayırlı olsun demekle yetiniyorum...

mnt3
18.03.2009, 23:06
fenerbahçe yi kupadan eleyeceğiz.2-0 kazanmak zor bir şey değil bizim için.sivastaki maçın atmosferi çok farklı olacak.taraftarlar olarak bize büyük görev düşüyor.o gün 4 eylül stadını gerçek anlamda inletmeliyiz.fenerbahçeli futbolcular sahaya çıktıklarında turu geçemeyeceklerine inanmalılar

yigido Atilla
18.03.2009, 23:47
Süperligin 24 cü haftasinda ve haftalarca lider koltuguna japon yapistiricisi ile yapistik birakmaya da hic niyetimiz yok sivassporumuz bir takim 3 kez yenilme Lüksü yok olamaz !!!!! Fenebahceyi Sivasta eli bos gönderecegiz bundan hic kimsenin Süphesi olmasin , Cinconlari Nasil 2 gol atip gönderdik isek Fenerbahceyide eli bos Gönderecegiz, ilk önce 8 tas jimnastik klübünde onlarin hesabini cumartesi günü görecegiz , Her kes sirasini beklesin...

KIMSEYE ACIMA YOKSA ACINACAK DURUMA DÜSERSIN

ellisekizSVS
18.03.2009, 23:50
Oynanacak olan kupa rövanşının tarihine kadar takımın motivesi sakatlıklar durumu ligdeki yeri konumu bunlarda çok önemli. Durum ne olursa olsun en kötü halde bile olsa uefa adına olsada canla başla son koz olarak sıkı oynanması gerekir. Evimizde olmanın ve bu evimizde olmanın sadece avantajı taraftarın güzel destegi olması takımı fişekler. İnşallah turu eleyip geçeriz. Fenerbahçe ile olan maçlarımızda pek net istikrar kesinlik olan yönümüz olmadı hayırlısı diyorum.

ÇAĞLAR GİYİM
19.03.2009, 00:05
İNŞALLAH FENERBAHCEYİ EZE EZE YANECEGİZ

subasi29
19.03.2009, 00:05
yeterki gercek futbol olsun ruhumuz yeter

ÇAĞLAR GİYİM
19.03.2009, 00:13
İNŞALLAH İİ BİR SKORLA ÇIKIP FENERBAHCEYİ YENEREK TUR ATLAYACAGIZ

coloniaeco
19.03.2009, 00:21
bu tur bizim kimse takmasin kafasina

iskin_58
19.03.2009, 14:27
En az 3 atarız arkadaşlar F5 kaçamayacak elimizden.
eleyeceğimizden şüphem yok.

noname87
23.03.2009, 23:22
fener çok kötü oynuyor bir iki maç daha kaybederlerse demoralize olurlar evimizde oynamamız avantaj bu maçı büyük ihtimalle kazanırız ama 2 farklı kazanmamız lazım şans da yanımızda olursa bu turu geçeriz.

korsan hüsam
14.04.2009, 17:06
önce fenerbahçeyi yeneceğimize inanmamız lazım kesinlikle yenip finale çıkacağız

Arif Coşkun
17.04.2009, 19:00
Ceza aldı oyuncuları, yenip kazanacağımıza inanırsak işi sıkı tutarsak FB 2-0 yenilmeyecek bir takım değil, inşallah yenip turu geçen taraf biz oluruz.

serdal58
17.04.2009, 19:05
çok zor bi maç,ümitlensek mi bilmiyorum

Siiivasliii
17.04.2009, 19:11
Insaallah Allah'in izniyle yenecez

oº°»§ıvã§Lı«°ºo
17.04.2009, 19:52
ewt daha farklı da yenebilriz bunu yapabilecek gücümüz varrr fener bahçenin önemli oyuncularının yoklugundan da yaralanarakk finale çıkarızz takımımıza güveniyoruzzzz

cücü baba
17.04.2009, 23:08
Bu işin istatistiği falan yok hesaplar bir yerden öteye geçmez sahaya çıkıp aslanlar gibi mücadele edeceksin hele maçın başında öne geçersek dahada farklı kazanırız bu hesap kitap işini bırakalım bu yıl çifte kupa alıp 2 kere tarihe geçelim...

subasi29
17.04.2009, 23:20
finalist olacagiz bu inanciimiz iyice kuvvetlendi

Yiğiter
17.04.2009, 23:33
Kendimizi yormadan kazanırsak kazanalım..
Trabzon maçında arıza vermeyelim de kupa umrumda değil.!

klong58
18.04.2009, 00:09
gönül isterki fenerbahçeyi eleyelim ama fenerbahçenin skor avantajı var..işimiz çok zor

club7house
18.04.2009, 00:45
Bence rahat bir maçı alacağız, ama gönlümden lig geçiyor kupayı pekte önemsemiyorum. Kupa maçında fazla riske girmemiliyz diyede düşünmeden edemiyorum ( sakatlık , kart cezası allah korusun ) .

mustahasso
18.04.2009, 01:17
Fenerbahçe ligten koptu, 25 senedirde kupayı alamıyorlar ve alay konusu oldular. İlk maçta da avantaj sağladılar. Ben buradan sonra ne Fenerin bırakacağına ne de Sivas'ın feneri eleyeceğine inanmıyorum.

Bu fikrime sebep olan şey daha önce oynadığımız FB maçları ve içimizdeki fenerlilerdir. FB yerine BJK, GS olsa ümitlenirdim ama hayal kurmanın gereği yok. Umarım yanılırım bile demiyorum, yanılmadığımdan eminim.

FB kupayı alır bizde şampiyon olursak yine karşılaşacağız işte o zaman yenebiliriz ama kupadan eleyeceğimize zerre inanmıyorum.

emreakbulut58
18.04.2009, 13:32
arkadaşlar burda yürek meselesi sıradan bir takım değiliz biz buralara nasıl geldik bileniniz wardır bu maçı alacağız
ztn fb nin eksikleri çok luga emre yok alex sakat gerçi bunlar olmasada yenerdik ama neyse inş bu turu atlarız çifte şampiyonluk yaşarız ;)

sivaslıbaki
19.04.2009, 11:25
benim pek inancım yok ama yeneriz gibime gelio.

kangalli58yasin
19.04.2009, 11:32
Basinda zor olarak görüyordum - imkansiz degil ama sansimiz az diyordum simdi ise bütün umutlarim yeniden ortaya cikti :D

Fenerde Lugano,Gökhan Gönül,Edu,Semih,Volkan;Emre'de yeni katildi bu kervana dünkü macta sakatlandi vee Alex ancak daha tam belli degil 50% 50% diyor alex !!

takimin yarisi yok hele hele defans komple cöktü - dünkü Fenerbahceyi rahatlikla eleriz Erman Toroglunun dedigi gibi

mustafa_kavak58
19.04.2009, 11:58
sivasspor fenrbahceyi 2:0 ile turu gececek cok eksikleri var mecbur yenmemiz lazim eger sivasspor bu maci yenilirse sampiyon da olamaz

altuntas58
19.04.2009, 12:32
Bence en az fenerbahce kadar bizimde şansımız var bizim Türkiyede yenemeyeceğimiz takım yoktur bence final oynarız

caynina
19.04.2009, 13:46
Sivas Mutlaka iyi oynayacaktır.çünkü kendi sahasında oynuyor.ama fenerbahçe finale çıkar.

bhdr5858
19.04.2009, 14:05
hem kupa hem şampiyonluk zor ikisinden birini alsak yeter

GuVeN
21.04.2009, 02:40
Fenerbahçeyi küçümseyerek oynarsak hiç beklemediğimiz bir sonuçla karşılaşabiliriz ama sahaya final aşkıyla çıkarsak bu feneri yenip fınale çıkmamak elde degil,İnşallah aksilikler olmazda finale çıkarız.. ama asıl maçımız hafta sonundaki trabzon macı..kaybedersek çok kötü olacak,kesinlikle kaybetmememiz lazım.

azgeç
21.04.2009, 09:18
bu fenerbahçeyi as sivasspor parçalar :)

sivaslim58
21.04.2009, 10:42
büyük otelin önüne gelip feneri destekleyenler.çocuklarına fener forması giydirip otele gidenler.havaalanında feneri çiceklerle karşılayanlar.daha sonra stadta fener tarafına geçip sivasa küfür edenlere yazıyorum.hepinizi Allaha havale ediyorum.Allah bin türlü belanızı versin siz içinden size uygun olanı seçin alın.