Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankaraspor Mesaisi Başladı
SivasSpor.Com 06.03.2009, 14:49 http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/idmanlar1.jpg
Kupa maçının ardından dün havayoluyla Sivas'a gelen ve Ankaraspor maçının hazırlıklarına başlayan Sivasspor, bugün yapacağı idmanla hazırlıklarını sürdürecek.
Öte yandan, iki ekip arasında 8 Mart Pazar günü saat 15.15'de Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda oynanacak maçın biletleri, Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi bahçesi yanındaki Sivasspor Gişesi'nde satılıyor. Gişede, maraton ve kapalı yanı tribünü biletleri 10, kale arkası tribünü biletleri ise 5 TL'den satışa sunuldu.
Sivassporlu taraftarların, şu anda lider durumda olan takımlarının şampiyonluk yarışı açısından önem taşıyan Ankaraspor maçının biletlerine ilgisinin düşük olduğu gözlendi. Biletlerin 2 Mart Salı günü satışa çıktığını belirten gişe yetkilileri, ancak yarın ve maç günü bilet satışlarının artmasını beklediklerini kaydettiler.
Sivasspor ile Ankaraspor arasındaki maçı, Deniz Çoban yönetecek. Çoban'ın yardımcılıklarını Selçuk Kaya ve Serkan Akarca'nın yapacağı maçta, Mehmet Fatih Gökçe dördüncü hakem olarak görev alacak.
myyiğido58 06.03.2009, 14:57 ALLAH SİVASSPOR GÜÇLÜK VERSİN.........
esentepeli58 06.03.2009, 14:58 sivasspor a pazar gunu başarılar dileriz ?bu maçı alıcaz
GokhanTurna 06.03.2009, 14:58 Hocam bu maçı istiyoruz lütfen asılın maça.
Benim kadrom;
Kaleci
1-Akın(Hocam bu maçta Akını oynat adam futbolu unutcak nerdeyse)
Defans:
2-Murat Sözgelmez
3-Sedat
4-Abdurrahman
5-Bilica
Orta Saha:
6.Murat Erdoğan(Orta)
7.Sergio(Orta)
8.Musa(Sağ)
9.Balili(Sol)
10.Sylla(Ön libero)
Forvet:
10.Kamanan
şampıyonluk iddamız için kesin almalıyız..................... ...............
07reis58 06.03.2009, 15:03 şampıon olana kadar
oynayın sonuna kadar
biz varız ölene kadar
birimiz kalana kadar.....
GokhanTurna 06.03.2009, 15:23 Sivasdaki kardeşlerimize sesleniyorum maça akın edelim. En son oynadıgımız Eskişehir maçında güzel destek vardı inşallah artarak devam eder.
muhsin koçak 06.03.2009, 15:28 Moralleri bozmayalım,her gün gelir geçer! Büyük mutlulukları bizlere yaşatanda sizlerdiniz,kötü oynama kredinizde var elbet ama bu krediyi lütfen Ankaraspor maçında kullanmayın.
FANATIK YIGIDO 06.03.2009, 15:50 iki mackaybettik diye taraftarimiz hemen pes etti sanpiyonluk yolunda bu onemli karsilasmada ankaraspor biletleride dusus gorunmus bide kalkmis biz takimimizi sonunakadar desdekliyoruz nasil boylemi desteklenir iyi gunde doslar cok olur onemli olan kotugunde takimimizi desdeklememiz gerekirken takimimizi sahada yanlizmi birakacagiz bizim ne fb ne gs ne bjk li taraftara hitiyacimizyok oz ve tek takimtutan taraftarimiz bizeyeter kirmizi beyaz tum runum sivas
lider takımın biletelerine ilgi göstermiyorsunuz siz nasıl insanlarsınız ya size bu takım fazla size 2. lig yeter gardaşlar
ankara hep ters gelıyor bıze ınsallah bu sefer bız ters getırecez YİĞİDOLARA GÜVENİMİZ TAM YETERKİ İSTESİNLER
FANATIK YIGIDO 06.03.2009, 16:31 ankaraspor son haftalardir cok hayel kirikliklari yasiyo bizim icin iyi firsat avlamanin tam zamani hem bu arada sanssligimizida kirariz;)
konartr58 06.03.2009, 16:36 bir burukluk olması normaldir.ben bile kombine bilet sahibi olmama rağmen gitmeyerek protesto etmeyi düşünmüştüm.ama sonra gideyim dedim.sivassporun yenilmesi değil insanların zoruna giden.yenilme biçimidir buruklaştıran.birde gidilir gidlmez kalkıp hakaret etmenin anlamıda yoktur.Yok sivasspor sivasa çokmuş diye ne biçim sözler bu sözler katılmayı teşvik edici sözler değil.
sivaslimete 06.03.2009, 16:41 Hadi sivasim bu macta patlama yapalimm
kadir984 06.03.2009, 16:57 HOCAM LÜTFEN RİCA EDİYORUM.
ŞU SERGİO OLİVİERAYI OYNATTTTTT LÜTFEN OYNAT KAZANALIM ŞU ADAMI NEDEN KAZANMIYORUZ OYNATALIM BİR KAÇ MAÇ
FANATIK YIGIDO 06.03.2009, 17:02 bir burukluk olması normaldir.ben bile kombine bilet sahibi olmama rağmen gitmeyerek protesto etmeyi düşünmüştüm.ama sonra gideyim dedim.sivassporun yenilmesi değil insanların zoruna giden.yenilme biçimidir buruklaştıran.birde gidilir gidlmez kalkıp hakaret etmenin anlamıda yoktur.Yok sivasspor sivasa çokmuş diye ne biçim sözler bu sözler katılmayı teşvik edici sözler değil.
hepimizin icinde vurukluk var ama baca gitmemekle poretosto olmaz takimin motivasyonunu bozar
Murat ARICI 06.03.2009, 18:10 bir kaç maça bakıp takıma kesinlikle küsmeyin o zaman galatasaray ligin son sırasındaki takımdan kendi sahasında 5 yedi ama herkes desteğini artırıyor bizde kesmemeli aksine ARTIRMALIYIZ ARKALARINDA OLDUĞUMUZU BİLMELİLER..
SEVDAMSIN58 06.03.2009, 21:12 SIVASSPORUMUZ NE YAPTIGINI DISARIDAN UYE OLUP MORAL BOZMAYA CALISANLARA SORMAYACAKTIR GEREK YONETIMIMIZ GEREK HOCAMIZ GEREKSE FUTBOLCULARIMIZ BIZ NE YAPTIGIMIZI BILIYORUZ ARADIGINIZI BURADA BULAMAYACAKSINIZ HER TAKIM KAYBEDIYOR INSALLAH BIR AN ONCE TOPARLANIP HAVLAYANLARIN SESINI KESECEGIZ
hep destek tam destek.takıma kızgın olan arkadasların ben evde oturmaya gonullerının elverecegıne ınanmıyorum.. bana kalırsa maca gıtme ımkanı varken gıdıp desteklemeyen arkadasların baskanımıza ve bulent hocamıza maca asılmadılar deme hakkı kalmıcak bence.. bu arada bulent hoca ve futbolcuların forumu takıp ettıklerınıde bılıyorum..ılgılı dusuncelerı gorduklerını sanıyorum.. sıtemler bı tarafa bırakılıp destege devam arkadaslar..bıze bu yakısır..
Hemşerilerimizin şevki kırılmış olabilir.Ama iyi günde de kötü günde de takımımızı desteklemek lazım ben hemşerilerimizin stadı doldurcagına yürekten inanıyorum.Elimde olsa bende gelmek isterdim ama sakaryada oturuyorum..
omercoskun 06.03.2009, 22:02 bu maçı kazanarak yola devam edeceğiz inşallah haydi bülent hocam takımı bi kıvılcım lazım !!!!!!
|