Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmirdeki Sivaslı hemşerilere duyrulur.
İlköğretim okullar arası küçükler futbol gurup elemeleri için Sivası temsilen gelen ÜLKÜ İLKÖĞRETİM OKULU futbol takımının, BORNOVA şehir stadında yapacağı futbol karşılaşmalarına İzmir ve yakın illerdeki hemşehrilerimizin çocuklara moral açısından katılmalarını rica eder saygılar sunarım.... HAYDİ YİĞIDOLAR MAÇA.. ZAFER ŞANLI
Temsilcimiz
SİVAS ÜLKÜ İLKÖĞRETİM OKULU
Müsabaka tarihi ve saatleri
12/03 2009 Perşembe (bugün) saat 11.45 ve 15.15 de
13/03/2009 Cuma günü saat 11.45
Yer
İzmir-Bornova şehir stadı
SivasLiMuratt 11.03.2009, 23:06 zaten ege üniwersitesne gidiyorum giderim ben =))
muallim058 11.03.2009, 23:07 İzmir'deki Tüm Sivas'lı hemşerilerimizi bekliyoruz. Çocuklarımızın başarısı için lütfen destek olalım. Saygılar.
muallim058 11.03.2009, 23:10 Aşağıdaki linkten ÜLKÜ İLKÖĞRETİM OKULU KÜÇÜKLER FUTBOL TAKIMI'nı görebilirsiniz..
http://sivasulku.k12.tr/kucukler_futbol_musabakasi/index.html
GokhanTurna 11.03.2009, 23:18 Bu maç için organizasyon düzenlemek isterdik ama malesef o saatte işte oluyoruz. İşi olmayanlar lütfen kardeşlerimizi desteklemeye gitsinler
muallim058 12.03.2009, 08:23 Sivaslı çocuklarımıza başarılar diliyoruz.
muallim058 12.03.2009, 08:24 Ülkü İlköğretim Okulu Sivasspor yararına kermes düzenledi. Fotoğraflar aşağıdaki linkte.
http://sivasulku.k12.tr/sivassporkermesfoto/photo476.htm
evet izmirde yaşayan sivaslı kardeşlerimiz. ülkü ilköğretim okulunu lütfen izmirde yalnız bırakmayın. destekleyin onları.bütün futbol seven sivaslıları maçlara davet ediyoruz. ben o okulun müdür yardımcısıyım.çocuklarımla gurur duyuyorum.
LÜTFEN YİĞİDOLAR İZMİRDE SİVAS ÜLKÜ İLKÖĞRETİM OKULUNU YALNIZ BIRAKMAYIN
Rallim58 12.03.2009, 09:21 evet izmirde yaşayan sivaslı kardeşlerimiz. ülkü ilköğretim okulunu lütfen izmirde yalnız bırakmayın. destekleyin onları.bütün futbol seven sivaslıları maçlara davet ediyoruz. ben o okulun müdür yardımcısıyım.çocuklarımla gurur duyuyorum.
Evet hocam, çocuklar hepimizin, Onlar bizim geleceğimiz, Onlar futbol sevdasına kapılmış minik kuşlarımız... Allah emeklerinin karşılığını verir inşaallah...
Linklerinizi izledim güzel organizasyonlara imza atılmasından dolayı, Ülkü İlköğretim Okulu idaresini tebrik ediyorum. Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Mücahit bey ile Belediye Başkan yardımcımız Erdoğan Tuç beyin katıldığı geçen yıl ki organize resimleri ise bir başka güzel olmuş. Ellerinize emeğinize sağlık, tebrik ediyorum...
Çocuklarımızın yaklaşık 2 saat sonra çıkacakları müsabaka için duacıyız, inşaallah İzmirde yaşayan hemşehrilerimiz yalnız bırakmazlar. Keşke bu bilgi daha önce haber verilse idi, İzmir il temsilcimiz Yalçın bey koordinesi ile bir geniş organizasyon yapılırdı, ama olmadı hayırlısı olsun...
Rabbim, çocuklarımızın öncelikle sağlıklı gidip gelmelerini nasip etsin. Allah ayaklarına, bedenlerine güç kuvvet versin... Dualarımız minik yavrularımızla... Ses getirecek derece ile döneceklerine inanıyorum...
Başarılar diliyorum...
N O T : Takımın proğram detayı varsa buradan iletelim, yapılan müsabakaların neticelerini duyuralım, bu sayfa çocuklarımızın dönüşüne kadar açık kalmış olsun.
ÜLKÜ İLKÖĞRETİM OKULU futbol takımının 12/03 2009 Perşembe günü saat 11.45 - 15.15 ve 13/03/2009 cuma günü saat 11.45 de BORNOVA şehir stadında
bize ulaşan bilgi şimdilik bu kadar maç sonuçlarınıda haber alır almaz yazarız.
izmirliyigido 12.03.2009, 09:55 Öncelikle Zafer beye teşekkür ediyor çocuklarımıza başarılar diliyoruz. Organizasyon çok geç haber verildiği için bizim bir program yapma şansımız olmadı. Geçen haftadan veya hafta sonu haber verilseydi en azından gidebilecek durumda olan kardeşlerimizi oraya yönlendirirdik. Maalesef ki o saatlerde çoğunluk işte veya okulda olacak.
Ama yine de kendi adıma bugün (perşembe günü) olmazsa bile cuma günkü final maçına gitmeye çalışacağım. Gidebilecek olan izmirliyiğidolar varsa çocuklarımızı yalnız bırakmayalım. Özellikle gençler !, lütfen işlerinizi ayarlayıp tribünlere koşun. Minik yürekleri yalnız bırakmayın. Onların heyecanına ortak olun.
Zafer bey size tekrar başarılar diliyorum, görüşmek ümidiyle.
AYK
muallim058 12.03.2009, 10:25 Hadi çocuklar başarılı haberlerinizi bekliyoruz...
GokhanTurna 12.03.2009, 10:27 İnşallah alır minik yiğidolar maçı
Kibrisli 12.03.2009, 11:31 Bende Bornova'da çalışıyorum bir fırsat bulursam Yarın kaçar gelirim maça... Haber daha erken verilseydi Celal Bayar'daki, Ege'deki kısacası Bornova'da oturan arkadaşları yönlendirirdik, hem Denizli maçına hazırlık olurdu... :)
Bu sene şampiyon görelim sizi,
Ölmeden mezara koymayın bizi... :D
ARKADAŞLAR ÜLKÜ İLKÖĞRETİM OKULU İLK MAÇINDA KOCAELİ CUMHURİYET İLKÖĞRETİM OKULUNU 4-0 YENEREK TURNUVAYA MUHTEŞEM BİR BAŞLANGIÇ YAPTI. BURADAN BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİMİZ ŞEMSETTİN POYRAZA VE ÖĞRENCİLERİMİZE SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNUYORUZ.
DİĞER MAÇIMIZ MANİSA İLE İNŞALLAH BU MAÇIDA ALARAK GURUPTAN ÇIKARIZ.
ALDIĞIMIZ SON BİLGİLERE GÖRE OYUNCULARIMIZIN MORALLERİ YERİNDE BUGÜN YAPACAKLARI İKİNCİ MAÇIN HAVASINA GİRMİŞ DURUMDALAR.
NEŞELERİ YERİNDE.
MANİSA MAÇINI ALACAKLARINA İNANIYORLAR.
HAYDİ GENÇ YİĞİDOLAR GÖREYİM SİZİ.
GÜLDÜRÜN SİVASIN VE YİĞİDOLARIN YÜZÜNÜ.
izmirliyigido 12.03.2009, 13:26 Minik yiğidolara Manisa maçında başarılar diliyoruz. İnşallah o maçı da alırlar.
AYK
GokhanTurna 12.03.2009, 13:37 Helal olsun kardeşlerimize inşallah iyi bir derece yaparlar
yigidolar06 12.03.2009, 13:40 ARKADAŞLAR ÜLKÜ İLKÖĞRETİM OKULU İLK MAÇINDA KOCAELİ CUMHURİYET İLKÖĞRETİM OKULUNU 4-0 YENEREK TURNUVAYA MUHTEŞEM BİR BAŞLANGIÇ YAPTI. BURADAN BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİMİZ ŞEMSETTİN POYRAZA VE ÖĞRENCİLERİMİZE SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNUYORUZ.Genç yiğidoları başkentli yiğidolar olarak kutlarız manisa maçındada başarılar dileriz
başarılarrrrr takımımızaaaaaaaaaaaaaaaaa.... .............................. ....
BİZLERE BU FORUMLARDA DESTEK VEREN YÜREĞİ GÜZEL YİĞİDOLARA İNANIN ÇOK ÇOK TEŞEKKÜRLER EDİYORUZ. ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN. BU ÇOCUKLARIMIZ BELKİ SİVASSPORUMUZUN ALT YAPISINI OLUŞTURACAK.SAĞOLUN YİĞİDOLAR DESTEKLERİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER..
Rallim58 12.03.2009, 14:38 İlköğretim okullar arası küçükler futbol grup müsabakalarında Sivas'ımızı temsil eden, Ülkü İlköğretim okulunun 2. karşılaşması az sonra saat 15.15'de başlayacaktır. Bornova şehir stadına yakın olan hemşehrilerimizin, Şemsettin Poyraz hocamızı ve minik yavrularımızı yalnız bırakmayacaklarına inanıyorum...
Kocaeli Cumhuriyet ilköğretim okulu karşısında alınan, 4-0 sonuç için öğrencilerimizi tebrik ediyoruz...
Temsilcimizin 2. müsabakası Manisa temsilcisi ile olup Kocaeli tarifesi olmasa da kazanan tarafın Sivas Ülkü İlköğretim okulu öğrencilerimizin olması dileklerimizle...
Başarılar Şemsettin hocam, başarılar geleceğin yiğido futbolcuları...
manisa maçı başladı 0-0 devam ediyor
üzücü bir haber manisa 2 ülkü ilköğretim okulu 1 maçın son anları
allah yardımcıları olsun çocuklarımızın
maç sonucu manisa 3 - sivas ülkü ilköğretim okulu 1 kötü bir skor aldık çocuklar sanahki performansı göstermediler yarın saat 11.15 te ankara ile son maçımıza çıkacağız eğer yenersek yolumuza devam edeceğiz yoksa sivasa dönüyorlar.
Rallim58 12.03.2009, 16:08 Hocam sağlık olsun...
Yarın ki maç onların olacaktır inşaallah...
Sadece gruptan çıkma garantisini bir gün tehir etmiş olacaklar...
Şemsettin hocam akşam inşaallah çocukları bu siteye baktırır arkalarında olan, bir sivas ve sivassporlu yiğido kitlesi olduğu motivasyonu aşılar...
Başarılar ve başaracaklarına inanıyorum... Bir günde iki müsabakayı kaldıramamanın problemini yarın teklafi edeceklerdir.
GokhanTurna 12.03.2009, 16:12 İnşallah alırlar maçı tahmini skor 5-2
umuyorumki yarın 11.15 teki ankara maçı ile ülkü ilköğretim okulu yoluna devam edecektir.
muallim058 13.03.2009, 11:08 Çocuklarımıza bugünkü maçlarında başarlar diliyoruz. İnşallah iyi bir sonuç alıp yollarına devam ederler.
MAÇ BAŞLADI ARKADAŞLAR 0-0 DEVAM EDİYOR.ALDIĞIMIZ BİLGİLERE GÖRE ÜLKÜ İLKÖĞRETİM OKULU MAÇA İYİ BAŞLAMIŞ. ALDIĞIMIZ BİLGİYE GÖRE İYİ OYNUYORLARMIŞ.
sivas ülkü ilköğretim okulu ikinci yarıya fırtına gibi başladı ilk dakikada golü buldu.sivas ülkü ilköğretim okulu 1 ankara 0
talihsiz bir gol yedik durum 1-1
maç böyle biterse penaltılara kalacak
maçı 2-1 aldık ve bişr üst tura çıktık
artık sıradaki gelsin minik yiğidolar sizlere teşekkürler
GokhanTurna 13.03.2009, 12:47 İnşallah devamı gelir maç takvimini bizimle paylaşırsanız maçlardan seviniriz hocam
Rallim58 13.03.2009, 14:58 Miniklerimizin alınlarından öpüyor, Şemsettin hocayı kutluyoruz.
Müsabaka proğramları hakkında bilgisi olan, gerek Ülkü İlköğretim yönetimi gerekse siteye giriyorsa Şemsettin hocam bilgi verirlerse seviniriz.
yigido_sampiyon 13.03.2009, 15:58 vaybe ben ülkü ilköğretim okulunda okudum ilkokulu...
ayrıca evimde bornova stadla yanyana ama saati kötü...okuldaydım o saatler...
ülkü ilköğretim okulunu kutlar miniklerin gözlerinden öperim...
izmirliyigido 13.03.2009, 17:04 Minik kardeşlerimizin bu sevincine yanlarında bulunup ortak olmayı çok isterdim ama işlerimin yoğunluğu nedeniyle bunu paylaşamadım.
Hocaları ve minikleri tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum. İzmir'de bir daha böyle organizasyon olursa, derneğimizi (SİDAYDER) ve sitemizden (izmirliYiğidolar'ı) haberdar ederseniz elimizden gelen yardımları yapmaya çalışırız.
AYK
|