Orijinalini görmek için tıklayınız : ÖDLERİ KOPUYOR !!!


SenSetik
12.03.2009, 09:44
Bırakalım artık şu yazıp çizmeyi! Hele hele Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş yazarlarının bu konuda tek bir söz bile söylemeye hakkı yok. Eskişehir maçının üzerinden neredeyse 2 hafta geçti ve hâlâ "Eskişehir'in penaltısı verilseydi, Sivas'ın puanı şu kadar olurdu" diyenler bile var. Ya arkadaş! Biz bu Süper Lig'de eliyle gol atanları, hakemlerin kendi sahasından topla çıkan futbolcuya ofsayt bayrağı kaldırdığını gördük. Fazla uzağa gitmeyelim. Fenerbahçe ile oynanan iki maçta hakemler, Sivas'ın aleyhine inanılmaz kararlar verdi. İlk aklıma gelen ve sonuca etki edenleri hemen sıralayayım: 1-Sivasspor'un yediği ilk gol 84 cm ofsayt (Lig TV'deki piero teknolojisine göre...) 2-Vederson topu durduruyor. Volkan "Bırak bende" diye bağırıyor ve topu eline alıyor. Endirekt vuruş yok! 3-Alex, Sedat'a çok tehlikeli giriyor ve sakatlıyor. Herkes kart bekliyor, hakem bakıyor! Bunlar yeterli mi?

Herkes konuşsun, siz susun
Ey Fenerbahçe'nin kalemşörleri bırakın artık amigoluğu... Sivas şampiyon olacak diye ödünüz kopuyor, ödünüz... Anadolu insanına tepeden bakmayı, oturduğunuz yerden ahkam kesmeyi bırakın. Eğer hakemler sayesinde maç kazanan takımlar sıralansa, 3 büyük takım açık ara önde gider. "Suçlu bağırmış, suçsuzun ödü kopmuş" misali... Herkes konuşsun ama siz susun! Sivas'a, Kayseri'ye, Konya'ya, Eskişehir'e ve Gaziantep'e gidin ve o insanların sizden ne beklediğini bir görün. Ben söyleyeyim, sadece şunu istiyorlar: Yüzde 80 tuttuğunuz takım, yüzde 20 doğrular! Eğer sadece takımınızı desteklemekse amacınız, kulüp kanalları olsun adresiniz.

Abdullah YİĞİT / FOTOMAÇ

SenSetik
12.03.2009, 09:46
gerçekten duygularımızı tüm Türkiye'ye yansıtan bir yazı...
bu imkanı bize sunan fotomaça bu vesileyle tekrar teşekkürler..
ağzına, kalemine sağlık Abdullah Abi...

Holigan Sivaslı
12.03.2009, 09:47
Öncelikle sentetik hocama teşekkür ederim paylaşım için.

Ve Abdullah yiğit abim her zaman ki gibi güzel kalemiyle süper yorumuyla okadar güzel ele almış ki bugünlerde yaşananları bizlere söylenecek fazla söz bırakmamış.

Bu arada Abdullah yiğit abimizin e-posta adresini bilen varmı arkadaşlar bir teşekkür postasıda kensine atmak istiyorum.

altuntas58
12.03.2009, 09:53
Abdullah yiğit kadeşimze gercekleri dile getirdiği için çok teşekkür ederim ayrıca fotomacada bu fırsatı verdiği için teşekkürler

Ahwettt
12.03.2009, 09:55
Aldullah abi eline sağlık güzel kaleme almışsın. Tek kelime ile mükemmel yazı olmuş birde bze ahkam kesen Sivassporu kıskanan bazı anadolu takımlarının büyük dediğimiz takımlarla yaptıkları maçlara değinseydin. Mesel Bursasporun Galtasaraya 3 gol atıp nasıl yenildğini oftaş kalecisinnin nasıl gol yedğini bizim maçta kırmızı kart gören Tolunay Kafkasın Fenerv maçında yaklaışık 45 dk. 10 kişi oynayan takıma nasıl yenildiğini inşalalh zmanla bunlarda değinirsin.

YiğidoGençLiKTr
12.03.2009, 09:56
Evet aynen biz olursak onlar biter bence Tarih yazacağız emınız

ZALIM_58
12.03.2009, 10:12
AGZINA YÜREGİNE KELEMİNE SAGLIK ABDULLAH YİGİT... AMA ÖDLERİ KOPMAKLA KALMAYACAK ALDIKLARI NEFESTEN BİLE KENDİLERİ KORKACAK

mysuskunx
12.03.2009, 10:21
Yıllarca kandırdılar halkımızı çok büyük kulüp zannedip kendielrinin o sponsorlar paralar sivassporda olsa ne olacağını biz onlara olmadan gösterdik.....

karahisarli
12.03.2009, 11:01
bizim isimizde bu düzene son vermek hocam ama cok zaman lazim

Besyo_cu
12.03.2009, 11:06
Hocam paylaşım için teşekkurler yine Abdullah abi mükemmel dile getirmiş. Bu kadar korkmalarının nedeni makyajlarının ortaya cıkacak olmasından. Yıllardır Türk Futbolunu ileriye taşıyamamanın ve bunu başaracak kısıtlı imkanlarla bir takım olan SİVASSPOR'un ortaya cıkması bunlar fena halde korkutmaktadır ama bilmelilerdir ki bu korkularıyla bir an evvel yüzleşmeleri onların menfaati içindir.

Çok değil Abdullah YİĞİT gibi 2 tane daha savunucumuz olsun başka birşey istemem.