Orijinalini görmek için tıklayınız : ankarada karsılama

gaziliugur
12.03.2009, 11:58
arkadaaslar sıvasspor bugun yola cıkıyormus nerede kalacak bı bılgısı olan var mı kalacagı yerı ogrenıp bı karsılama yapalım moral olur takımımıza

Holigan Sivaslı
12.03.2009, 11:59
bencede otelde bir ziyaret çok iyi gelir arkadaşalr başkentli yiğidolar organize olursanız seviniriz.

gaziliugur
12.03.2009, 15:33
baskentlı yıgidolardan ses yok yok mu ankarada olan arkadaslar bugun otele ınmeden yada yarın otele zıyarete gıdecek olan toplanıp bırsey yapalım

GokhanTurna
12.03.2009, 15:36
Ankarali yiğidoların duyarsız kalcagını sanmıyorum. Takımı şampiyon gibi karşılıyalım beyler

yener_sahin
12.03.2009, 15:42
Fotoğraf çektirmek forma imzalatmak için harika bir fırsat :) biz bursada karşıladığmızda çok sıcak karşılamışlardı.

yigidolar06
12.03.2009, 17:34
Saati kalınacak yer bellimi bu konuda yöneticilerin ilgisizliğide ayrı bir sorun bu gibi konular açıklansa iyi olmazmı

nightmanali
12.03.2009, 22:58
Görünen o ki yiğidolar Ankara Gücü maçına fazla ilgi göstermiyorlar.Enteresan, taraftarlık pazara kadar değil,mezara kadardır.Her neyse,orası sizlerin bileceği bir şey.Fakat şunu aklınızın bir köşesine kazıyın,GençlerBirliğimiz Sekiztaşa inöyü dar edecek.Puansız dönmeyeceğiz,İstanbuldan.Geris i size kalmış.Birde Ankarada oynanan maçın televizyondan izlenmesini öneren arkadaşa bir çift sözüm var.Dijitürk taraftarlığı Anadoluyadeğil;bizans taraftarlarına özgüdür. Eğer Sivassporumuzun alacağı puan yada puanlar birilerini rahatsız edecekse ( içimizdeki bizanslılar) onlar istedikleri cafede izleyebilirler.

myway
12.03.2009, 23:05
Okul is guc derken Ankara gibi bi sehirde hafta ici buna organize olmak zordu..Cumartesi gunu stadda 90 dakika susmadan destegimizi verecegiz...!

Lutfen herkes gelsin tum tanidik es dostlarinizi da davet edin bu maca.. Cok onemli bizim icin Yigidolar Ankarada sahlanmali tekrar..!

Gorusmek uzere macta Yigidolar....

gençyiğidoyunus
13.03.2009, 17:30
başkentli yiğidolar olarak bir yerde toplanıp maça öyle girsek nasıl olur???

Cley
13.03.2009, 17:49
Başkentteki yiğidolar. Sadece maçlarda iletişime geçmeyelim. Diğer zamanlarda da birbirimizden haberdar olalımki daha güzel organizasyonlar yapabilelim. Ankara temsilcisi myway (Mustafa) irtibat adresini yazmış imza olarak. Mustafa ile irtibat halinde olalım her zaman.

YigidoGenclik38
13.03.2009, 17:55
takım icin güzel olur

moral acısından

tskklerr arkadaslar

bekiro0758
13.03.2009, 18:07
bncede hem futbolculara destek olur hemde kaynaşmış oluruz taraftarlada

myway
13.03.2009, 18:14
Macta baskentli yigidolar yine toplaniyoruz..Aramiza yeni katilan arkadaslarla hepimiz tanisalim... Deniz abi Muhammet abi ben hepimiz ordayiz..Orda mutlaka biraraya gelelim Baskentli Yigidolar...

babayigido
13.03.2009, 22:52
yigidolar hiçbir zaman takımı yanlız bırakmadı gene bırakmazlar ama az ama çok.kesin gelir bizim taraftarımız,şimdiden hepsine başarılar dilerim.

muhsin koçak
14.03.2009, 02:03
Oyuncularımız ve teknik heyetimizin morale ihtiyaç duydukları şu dönemde böylesi bir organisazyon çok kral olur.

TS58
14.03.2009, 12:22
TAKIM CROWNE PLAZA AKKÖPRÜ 'DEKİ YENİ OTELDE KALIYOR. gEÇEN GELDİKLERİNDE OĞLUM MEHMET YILDIZ İLE FOTOĞRAF ÇEKTİRMİŞTİ.

JABA99
14.03.2009, 13:34
TAKIM CROWNE PLAZA AKKÖPRÜ 'DEKİ YENİ OTELDE KALIYOR. gEÇEN GELDİKLERİNDE OĞLUM MEHMET YILDIZ İLE FOTOĞRAF ÇEKTİRMİŞTİ.

agzımdan kaptınız ben orayı yazacaktım :)

keskin5858
23.11.2010, 23:52
BAŞKENTLİ YİĞİDOLAR OLARAK ARKADAŞLAR SAMİMİ OLDUĞUMUZ ARKADAŞLARI MAÇA GETİRELİM MAÇTAN ENAZ 2 SAAT ÖNCEDEN STAD BİLET GİŞELERİNDE VEYA ATATÜRK KÜLTÜRMERKEZİ BAHÇESİNDE BİRARAYA GELELİM.

GuVeN
24.11.2010, 00:51
agzımdan kaptınız ben orayı yazacaktım :)

Bayadır yoktun hoşgelmişsin kardeşim;)

GuVeN
24.11.2010, 00:52
Başkentteki yiğidolar. Sadece maçlarda iletişime geçmeyelim. Diğer zamanlarda da birbirimizden haberdar olalımki daha güzel organizasyonlar yapabilelim. Ankara temsilcisi myway (Mustafa) irtibat adresini yazmış imza olarak. Mustafa ile irtibat halinde olalım her zaman.

aslında bunun en ıyı yolu baskentlı yıgıdolar olarak bır deplasman yapmanız,yol boyunca hem kaynasma ımkanı daha fazla olur.Hemde daha sonrası ıcın ırtıbatı koparmazsınız:) İlerisi için bir tavsiye..

Cley
24.11.2010, 00:58
Ankaraspor düşmeseydi deplasmana Yenikent Asaş Stadına gidiyorduk. Artık deplasmana da gidemez olduk :) Karabük Konya Eskişehir maçlarından birine gitmemiz gerek aslında

GuVeN
24.11.2010, 00:59
Ankaraspor düşmeseydi deplasmana Yenikent Asaş Stadına gidiyorduk. Artık deplasmana da gidemez olduk :) Karabük Konya Eskişehir maçlarından birine gitmemiz gerek aslında

.............................. :D :D :D ....

Kasım Öktem
24.11.2010, 02:18

Abi ben geçen sene Eskişehir deplasmanına sizden haber bekledim naktım haber yok tek başıma gittim :)

Gitmem gereken bir maçtı 09.05.2010 Sivassporumuz'un kuruluşunun 43. yıldönümüydü, Ligde kalmayı garantilediğimiz maçtı :) Ertesi gün de doğum günümdü :D :D

Eskişehir maçı 20 Şubat gibi olacakmış o tarihte büyük ihtimalle Sivasta olurum sömestr

Nisan sonu Karabük, Mayıs ortasında da Konya.
Toplu gidebilirsek giderim yoksa gidemem Çünkü Tren yok oralara :D
Ankara Zonguldak arası yük treni var herhalde :)

Salim58
24.11.2010, 08:18
Macta baskentli yigidolar yine toplaniyoruz..Aramiza yeni katilan arkadaslarla hepimiz tanisalim... Deniz abi Muhammet abi ben hepimiz ordayiz..Orda mutlaka biraraya gelelim Baskentli Yigidolar...

Gelelim toplanalımda nereye gelelim ora neresi.?:)