Orijinalini görmek için tıklayınız : Takımda Sıkı Yönetim
SivasSpor.Com 15.03.2009, 14:52 http://www.sivasspor.com/images/stories/tesisler.jpg
Sivasspor Yönetim Kurulu'nun, Beşiktaş ile 21 Martta oynanacak lig maçına kadar tesisleri tüm ziyaretlere kapattığı, sporculara da röportaj yasağı getirildiği bildirildi..
Beşiktaş maçının önemi üzerinde durularak, bu maç öncesinde teknik heyetin verdiği rapor doğrultusunda sporcuların motivasyonları göz önünde bulundurularak ziyaretçi yasağı getirildiği belirtilen açıklamada, şu ifadeler kullanıldı: ''Özellikle seçim sathına girildiği bu günlerde siyasetçilerimizin, siyasi partilerimizin, adayların ve sivil toplum örgütlerinin aldığımız kararlara saygı göstermesini beklemekteyiz. Sivasspor Tesisleri Beşiktaş maçı bitimine kadar tüm ziyaretlere kapatılmıştır.''
Sadece teknik heyetin belirleyeceği gün ve saatlerde basın mensuplarının kısa süreli görüntü alabileceklerinin belirtildiği açıklamada, sporculara röportaj yasağı da getirildiği kaydedildi.
Basın mensuplarının alınan bu karara riayet etmeleri istendi.
futbolcularımızın açısı bakımından iyi olacak
güzel olmuş geçenseneki fener,galata maçlarına benzememişşşşşşşşşşşşş........ ......................
evet güzel fikirr,daha önce medyatik olunca başımıza gelenlerden ders almalıyız inşallah sivasspor bjk maçı ile yükselişe geçer yoksa durum vahimm:-(
Özellikle Bülent Uyguna Yasak Getirilsin.
bahadır erdem 15.03.2009, 15:53 BENCE DE,BÜLENT UYGUN'A YASAK GETİRİLMELİ.
BIRAKSIN ORDA BURDA BOY GÖSTERMEYİ,OYUNCULARI MOTİVE ETSİN.
OYUNCULARIMIZIN BU KADAR SİTRESİ KALDIRMASI ZOR.
mehmetyildiz58 15.03.2009, 15:58 iyi fikir futbolcuların kafası karışmaz hiç deilse
Dark Force 15.03.2009, 16:09 En güzeli çok doğru karar............
Alperen58 16.03.2009, 12:40 Cok yerinde bir karar olmus gecen seneki fener macindan önce röportaj yapmayan idmanlari soyunma odalarini görüntülemeyen bir BBC kalmisti.Bülent hoca ve Fiket Ünsal in konusmasi yeterlidir, futbolcular önce sahada konussunlar ondan sonra istedikleri kadar röportaj yapabilirler.
muhsin koçak 16.03.2009, 12:49 Doğru bir uygulama,zira maç saatine kadar Beşiktaş medyası futbolcularımızın motivasyonunu bozabilmek için ellerinden geleni yapacaklar.Bunun dersini geçen sezon Fenerbahçe ve diğer İstanbul takımlarıyla oynadığımız tüm karşılaşmalarda aldık.
İnşallah iyi motive olur kazanırlar.
beşiktaş son haftalarda sürekli kazandı. artık kaybetme zamanı geldi.
iyi motive olur maçtada istekli olursak beşiktaşa güle güle deriz.
Beşiktaş FB ve GS'ye mutalak takılacaktır.
altuntas58 16.03.2009, 13:26 Sivasspor Yönetim Kurulu'nun, Beşiktaş ile 21 Martta oynanacak lig maçına kadar tesisleri tüm ziyaretlere kapattığı, sporculara da röportaj yasağı getirmiş olası şarttı gectiğimiz senelerde bunun yüzünden çok cektik gecen sene FB macı öncesi istanbul basını bize müthiş bir oyun oynadı bizim tecrübesizliğimizden yararlanarak futbolcularımızın yatak odalarına girerek sözde röportaj yaptı maksat futbolcuların akıllarını celmekti bunuda çok iyi becerdiler ama bu sefer aynı hataya düşmemeliyizeğer şampiyonluğa oynuyorsak bazı tedbirleri almamız lazım ben şimdiden SİVASSPORumza başarılar dilerim
Del Piero 16.03.2009, 13:28 Sivasspor Yönetim Kurulu'nun, Beşiktaş ile 21 Martta oynanacak lig maçına kadar tesisleri tüm ziyaretlere kapattığı, sporculara da röportaj yasağı getirmiş olası şarttı gectiğimiz senelerde bunun yüzünden çok cektik gecen sene FB macı öncesi istanbul basını bize müthiş bir oyun oynadı bizim tecrübesizliğimizden yararlanarak futbolcularımızın yatak odalarına girerek sözde röportaj yaptı maksat futbolcuların akıllarını celmekti bunuda çok iyi becerdiler ama bu sefer aynı hataya düşmemeliyizeğer şampiyonluğa oynuyorsak bazı tedbirleri almamız lazım ben şimdiden SİVASSPORumza başarılar dilerim
aaynen yani + ++++++++++++++++++++++++ imza
özsivasli1903 16.03.2009, 17:53 gazete <falan da okumasinlar bu maci alirsak acayip olacak tüm türkiye yavas yavas inanacak sivasin sampiyonluguna... cok zor mac...
Evet güzel haber bu!!!!:rolleyes::rolleyes:
ZATEN BASİN VE YORUMCULAR SİVVASİN ÜSTÜNE GELİOP EN DORUSU ... GECEN SENEKİ GİBİ SAMPİYONLUK HAVASİNA GİRMYELİ :..
GokhanTurna 16.03.2009, 17:57 gazete <falan da okumasinlar bu maci alirsak acayip olacak tüm türkiye yavas yavas inanacak sivasin sampiyonluguna... cok zor mac...
Bbicim bi istegim olcaktı senden yanlş anlama. Bu nicklerde hem sivaslı hemde başka takımların simgesini görmek çogu sivaslıları delirtiyor. İnsan bi takım tutar hele sivaslıysa bu kişi sivasdan başkası yalan. Nickini değiştirmeni istiyorum sitede böle kişi çok. Yanlış anlama sivaslı değilsin demiyorum
dülger58 16.03.2009, 18:26 GÜZEL VE DOGRU BİR HAREKET.BENCE TELEVİZYON VE MEDYADAN DA UZAK TUTMAKTA FAYDA VAR.TAKIM İYİ MOTİVE OLMASI GEREKİR.ARTIK BU MAÇLARIN TELAFİSİ OLMAYAN 6 PUANLIK MAÇLAR.
subasi29 16.03.2009, 19:09 evet bencede uygulamaya uygun adim devam
rebelife58 16.03.2009, 19:25 çok güzel bir adım inş. maçta hepsi motive olmuş bilinçli bir şekilde sahaya çıkar...
sade bulent hocaya gelsede yeterdi acikcasi. Cunku en cok konusan o ve herkesde sivas antipasisi basladi.
sivaslimete 17.03.2009, 16:29 cok güzel bir karar alinmiss bence
yigidomustafa58 18.03.2009, 17:39 artık beşiktaşı 4 eylül arenasına gömmemiz gerekir...
|