Orijinalini görmek için tıklayınız : 05.04.1999 Sivassporumuz tur attı...
bortecine 16.03.2009, 10:51 Sivasspor tur attı:4-2
Üçüncü Lig 2'nci Grup'ta Pazarspor'u kendi evinde 4-2 yenen Sivasspor, bitime 5 hafta kala, şampiyonluğunu ilan etti. Maçın bitiminde Sıvassporlu futbolcu, yönetici, teknik heyet ve taraftarlar sevinç yumağı haline geldi. Sıvasspor'un 4 Eylül Stadı'ndaki şampiyonluk turu muhteşem oldu.Üçüncü Lig 6.Grup'ta da dün Akhisar'ı deplasmanda 3-1 yenen Yeni Nazillispor şampiyonluğunu ilan etti.
STAT: 4 Eylül
HAKEMLER: Metin Çakarel (**), Murat Eti (**), Mehmet Güzel (**)
SIVASSPOR: Ekrem (**)- Cemil (***), Taner (***), Turgay (***), Ahad (***)- Yusuf (***) (Dk.79 Caner **), Erkan (***) (Dk.72 Muhammet **), Mahmut (***), Muharrem (**) (Dk.82 İsmail **)- Ayhan (***), Halil (****)
PAZARSPOR: Cengiz (*)- Ufuk (*)(Dk.43 Erhan **), Muharrem (*), Ümit (*), Cumhur (**)- Hüseyin (**), Fuat (*) (Dk.67 Fahri **), Rüstem (**), Barış (**)- Savaş (**), Selçuk (*) (Dk.72 Murat *)
GOLLER: Dk.7-18 ve 90 Halil, Dk.25 Erkan (Sıvas), Dk.36 Savaş, Dk.70 Barış (Pazar)
SenSetik 16.03.2009, 10:57 Sivasspor tur attı:4-2
SIVASSPOR: Ekrem (**)- Cemil (***), Taner (***), Turgay (***), Ahad (***)- Yusuf (***) (Dk.79 Caner **), Erkan (***) (Dk.72 Muhammet **), Mahmut (***), Muharrem (**) (Dk.82 İsmail **)- Ayhan (***), Halil (****)
vay be ne kadroyda bu ya...
sanırım çarşambaspor maçlarının olaylı geçtiği seneydi o sezon...
nerden nereye...dün gibi...
Ordaydim bombaci halil yine sov yapmisti :)
Ankaradan Sivasa gelirdim maclara..
O sezon gittigim maclar...
Sivasspor 5-0 Fatsa
Sivasspor 6-1 Merzifonspor
Sivasspor 2-1 Carsamba
Sivasspor 5-0 Turhalspor
Sivasspor 4-2 Pazarspor
Sivasspor 3-2 Bayburtspor
Efsane bir sezondu...Dun gibi aklimda tum maclar..O gunki coskuyu bir daha yakalayamadik maalesef....
SenSetik 16.03.2009, 11:00 birde kalecimiz Abdullah vardı...onun da ismini anmadan geçmeyelim...şimdilerde termede amatör takım çalıştırıyormuş..onada selamlarımızı ileteyim buradan..
bortecine 16.03.2009, 11:10 Bir macta top kalecimizi gecerken dışardan biri içeri girip golü çnlemeye çalışmıştı :)
Dikkatinizi çekmiştir muhammad ali şu andaki muhammed ali.;)
Bir macta top kalecimizi gecerken dışardan biri içeri girip golü çnlemeye çalışmıştı :)
Hocam o divrigispor macinda olmustu diye hatirliyorum ama :)
Ben bir de seyi unutmam Ardesen deplasmaninda 1-1 berabere kalmistik.. Caner tac cizgisine yakin yerden oyle bir gol atmisti ki.. Pazartesi gunleri srt de ozetleri izlerdik. Iple cekerdik Pazartesi aksamlari gelsin diye :) Hey gidi gunler...
Turgayi muthis kafa vuruslariyla hatirliyorum.. Yusuf Sivasliydi Numune Hastanesinde karsilasmistik konusmustuk.. O zamanlarin Hayrettiniydi...
Muharrem de cok iyi bir golcuydu..Halil saclarini taramadan maca cikmazdi :D
vay be ne kadroyda bu ya...
sanırım çarşambaspor maçlarının olaylı geçtiği seneydi o sezon...
nerden nereye...dün gibi...
Evet abi olaylar olmustu o macta Carsambaspor un bi futbolcusu imamdi ayni zamanda tribunde dalga geciyorduk :D
Ama en cok olay Gumushane Dogan macinda cikmisti diye hatirliyorum. Hakem dayak yemisti :)
bortecine 16.03.2009, 11:20 Yok divriği de değildi. Gar tarafına atılan bir golde dayanamayıp sahaya girmişti biri. Kilimli macımı neydi Tam hatırlamıyorum.
SenSetik 16.03.2009, 11:28 Evet abi olaylar olmustu o macta Carsambaspor un bi futbolcusu imamdi ayni zamanda tribunde dalga geciyorduk :D
Ama en cok olay Gumushane Dogan macinda cikmisti diye hatirliyorum. Hakem dayak yemisti :)
buradaki 4-0 lık maç sonrası deplasmandaki maçın hırsıyla bizim arkadaş çarşamba otobüsüne koşup yumruk atmıştı...polisten yediğimiz cop ve arkadaşın çatlayan bileği yanımıza kar kaldı :)
evet arkadaşlar bende hepsini an ve an hatırlıyorum o sene en fazla 1-2 maç kaçırmışımdır.çarşamba bld.maçını unutamam özellikle çok kritik bi maçtı gitti denilirken yusuf son saniyedeki kafa vuruşu direğe çarpıp gol olmuştu şampiyonluğa bir adım daha yaklaşmıştık müthiş bir sevinç yumağı olmuştu...şu anda süper ligde şampiyonluğa oynuyoruz hayal gibi gerçekten ama taraftarımıza bakınca o zamanki kadar ne heyecan ne destek var herkesi biraz daha o günleri hatırlamaya davet ediyorum...
evet arkadaşlar bende hepsini an ve an hatırlıyorum o sene en fazla 1-2 maç kaçırmışımdır.çarşamba bld.maçını unutamam özellikle çok kritik bi maçtı gitti denilirken yusuf son saniyedeki kafa vuruşu direğe çarpıp gol olmuştu şampiyonluğa bir adım daha yaklaşmıştık müthiş bir sevinç yumağı olmuştu...şu anda süper ligde şampiyonluğa oynuyoruz hayal gibi gerçekten ama taraftarımıza bakınca o zamanki kadar ne heyecan ne destek var herkesi biraz daha o günleri hatırlamaya davet ediyorum...
Beraber senle ne maclara gittik vay be Omer..Hatirla bir gun Sivasspor-Adanaspor maci kapali tribundeyiz.. Hava nasil soguktu oyle ..Mac 0-0 Bitmisti donmak uzereydik bizde tribunde eve zor atmistik kendimizi :)
atababa111 07.04.2009, 16:47 Peki nerede o zamanlardaki heyecan,hırs azim,fanatizm?
YigidoGenclik38 07.04.2009, 17:26 Ordaydim bombaci halil yine sov yapmisti :)
Ankaradan Sivasa gelirdim maclara..
O sezon gittigim maclar...
Sivasspor 5-0 Fatsa
Sivasspor 6-1 Merzifonspor
Sivasspor 2-1 Carsamba
Sivasspor 5-0 Turhalspor
Sivasspor 4-2 Pazarspor
Sivasspor 3-2 Bayburtspor
Efsane bir sezondu...Dun gibi aklimda tum maclar..O gunki coskuyu bir daha yakalayamadik maalesef....
vay be skorlara bak
helal olsn yhaa
belliymis ztn o zmnlar :D:D
anadoludan sampıyon cıkacagı:D
subasi29 07.04.2009, 17:55 helal olsun bu taraftara herzaman heryerde sivasimiz sahlanmis bir at gibi karedeniz takimlarina cokmus :D
FatihCan 07.04.2009, 17:58 bu kaleci ekrem takla atan ekrem mi :)
halil muharrem yusuf mahmut vay bee nerden nereye hakkaten
bortecine 07.04.2009, 23:00 vay be skorlara bak
helal olsn yhaa
belliymis ztn o zmnlar :D:D
anadoludan sampıyon cıkacagı:D
Çok güzel özetlemişsin. Günler oncesinden mac heyecanı sarar mac saatıne saatler kala stad dolar tıklık tıklım mac izlerdik :)
titizyiğido 07.04.2009, 23:03 iyi bi nostalji oldu.......................... ..........
etzel1967 07.04.2009, 23:23 Bir macta top kalecimizi gecerken dışardan biri içeri girip golü çnlemeye çalışmıştı :)
o muhammet'in bugünkü muhammet ali ile ilgisi yok...muhammet genç bir oyuncuydu ve sivaslıydı yanılmıyorsam...muhammet 2. ligde transfer edilmişti...
sivasli_boy 07.04.2009, 23:31 Vay anasını ya 10 sene gecmis su geldigimiz noktaya bak meşale dumanından boguldsugumuz gun dun gibi :) insanın aglıyası geliyor...
fatihtuztas 07.04.2009, 23:45 ya ordaki ahad geçen sene sivas pafı şampiyon yapan hoca olan ahad kömürcüoğlu mu acaba.ayrıca 10 yılda süper ligde şampiyonluk kovalayan bir takım oluşturan gelmiş geçmiş tüm herkese teşekkürler.
muhammed şimdiki muhammed ali değil.o muhammed sivas demirspordan gelmişti.orta sahanın solunda oynardı.sonra bursaspora gitti.
o sezonki takımımız 3.ligin çok üzerinde bir kalitede idi.
o sezon takımımızı çalıştıran teknik direktör murat özgen( bizden önce de yozgatsporu 2.lige çıkarmıştı) daha lig başlamadan,yerel televizyon muhabirinin sorusu üzerine, "bu kadro beni heyecanlandırıyor" demişti,yani daha lig başlamadan şampiyon olcağımızı anlamıştı.zaten o sezon kelimenin tam anlamıyla geleni gideni devirdi sivasspor.
ama ondan yıllar önce 3.ligde keçiörengücü ile çekiştiğimiz bir sezon vardı,takımımızın tüm oyuncuları sivaslı idi, o sezon içeride tüm maçları kazanmamıza rağmen şampiyon olamamıştık.keçiörengücünde eski ankaragücülü bombacı nazmi vardı. ne günlerdi..........
ankaradaki ankara demirspor-sivasspor maçı mesela.bizim maçtan sonra gençlerbirliği-beşiktaş maçı vardı. aynı statta..akşam trt beşiktaş maçının özetini verdiğinde tribünlerdeki çok sayıda kırmızı beyaz bayrak-pankart göze çarpmıştı.çünkü o maçtan önceki ankara demirspor-sivasspor 3.lig maçına 10.000 civarında sivaslı gitmişti.90.dakikada yediğimiz golle 1-0 mağlup olmuştuk,ne üzülmüştüm o maçtan sonra..
bugün süper ligde bitime 9 hafta kala lideriz,denizli deplasmanında taraftar sayımız 100 kişi yoktu maalesef.gene de o maça gelen tüm yiğidolara teşekkürler
yigidozan 08.04.2009, 01:09 hey gidi günler hey. bir zamanlar 3.lig.. şimdi de şampiyonluga koşuyoruz
|