Orijinalini görmek için tıklayınız : Beşiktaş Maçında Tribün Şovuna Var mısın Yiğido?

a.yurdakul
16.03.2009, 18:49
beyler ne yapabiliriz.güzel fikirler sunalım.içinden en güzellerini beşiktaş maçında yapalım.türkiye şampiyon takımın şampiyon taraftarını görsün...

a.yurdakul
16.03.2009, 18:52
orinal tezahuratlar bulalım artık ya.en azından klasik ama güzel tezahuratları sivasspora uygulayalım.ben sivas dışındayım.okuyorum.maçları hep lig tv den izliyorum.tv den hiç iyi görünmüyo tribünler.çok amatörce görünüyor

ssozan
16.03.2009, 19:13
yapalım güzel bir tezahürat yeter bize ama bize çoşku verecek başka birşeyler de olmalı...

Cley
16.03.2009, 19:16
Tezahürat anlamında bişey yapılabileceğini sanmıyorum. Ama görsel olarak (bayrak, konfeti, balon, renkli kartonlar vs.) bişeyler yapılabilir.

sinan-58
16.03.2009, 19:18
herkes trubun gruplarına ayak uydursun yeter

subasi29
16.03.2009, 19:18
oncelikler taraftar gruplari birlessin buneya biri bir yerde kendi basina birsey baskasi biryerde baska birsey birlik yok tv den duydugumuz tek sey zurna sesi

a.yurdakul
16.03.2009, 19:23
sadece gollerde değil maç boyunca sürekli destek verelim.sesimiz kısılsın ne olacakki.şampiyon olunca bunda kendi payımız olduğunu bilmek ayrı bi keyif ve coşku verir diye düşünüyorum beyler...

subasi29
16.03.2009, 19:24
bizimde temennimiz bu insallah kalici bir birliktelik olur

halis585858
16.03.2009, 19:25
TEK GEREKLİ OLAN BENCE SİVASSPOR TARAFTAR GRUPLARININ MAÇ DIŞINDA AYRI OLSADA MAÇ İÇİNDE BİRLİK DE HARAKET ETMELERİ VE TÜM TARAFTARIN ONLARA UYMALARI.
BENCE BU YETERLİ. AMA BAYRAKLAR FELAN EKSTRA BİR ŞOV OLUR TABİKİ DAHA GÜZEL OLUR.

esentepeli58
16.03.2009, 19:26
maçta susmak yasak....................;)

a.yurdakul
16.03.2009, 19:27
herkes trubun gruplarına ayak uydursun yeter

dooru söylüyosun gardaş.adam bağırmak istiyo ama bulunduğu yerde herkes sus pus olunca o da bağıramıyo,çünkü tuhaf duruma düşüyo.böyle harbiş sivassporlu gardaşlarım gelsin yiğido gençliğin oraya hep beraber bağıralım sesimiz daha gür çıksın.bir elin nesi var ile başlayan atasözünü söyletttirmeyin yauu bana :)

Kibrisli
16.03.2009, 19:32
500 tane yazarkasa fişi rulosu alınır ağzı açılır ve maç başladığı an sahaya atılır... Bir o kadar da kırmızı beyaz kağıt parçalanıp komfeti haline getirilir maç başladığında o da atılır sahaya... Davul dışında bir alet daha çalınmalı eskişehir taraftarı trombon felan getiriyor stada... Maç başladığında bunlar sahaya atıldığında tüm stadın yapacağı, bilinen bir tezahurat zıplanarak yapılır.... Karton gösterisini beceremiyoruz bir örneğini yaşamıştık geçmişte yapalım derken rezil olduk... Bizim büyük bir bayrak vardı sitenin nerde o o da açılmalı bence.... Birde oyuncuların isimlerinin ve numaralarının yazılı olduğu pankartlar çubukların ucunda kaldırılabilir... Örneği altta...

http://www.guzel-resimler.org/data/media/199/Fenerbahe_Taraftar_Resimleri.J PG

http://img442.imageshack.us/img442/3770/adszju5ol5.png

http://www.boluolay.com/images/news/n32000/n31600/detail/Taraftar_solene_hazirlaniyor.J PG

a.yurdakul
16.03.2009, 19:38
500 tane yazarkasa fişi rulosu alınır ağzı açılır ve maç başladığı an sahaya atılır... Bir o kadar da kırmızı beyaz kağıt parçalanıp komfeti haline getirilir maç başladığında o da atılır sahaya... Davul dışında bir alet daha çalınmalı eskişehir taraftarı trombon felan getiriyor stada... Maç başladığında bunlar sahaya atıldığında tüm stadın yapacağı, bilinen bir tezahurat zıplanarak yapılır.... Karton gösterisini beceremiyoruz bir örneğini yaşamıştık geçmişte yapalım derken rezil olduk... Bizim büyük bir bayrak vardı sitenin nerde o o da açılmalı bence.... Birde oyuncuların isimlerinin ve numaralarının yazılı olduğu pankartlar çubukların ucunda kaldırılabilir... Örneği altta...

http://www.boluolay.com/images/news/n32000/n31600/detail/Taraftar_solene_hazirlaniyor.J PG

gardaşım konfeti işi sakat ya.iyi fikir ama kulübe ceza gelebilir. yanlış mıyım?

myway
16.03.2009, 19:43
Bizim stadimizda oturup cekirdek citlemeyene hakaret ediliyor maalesef..Aci ama gercek....

Kibrisli
16.03.2009, 19:47
gardaşım konfeti işi sakat ya.iyi fikir ama kulübe ceza gelebilir. yanlış mıyım?

Yoo yo komfetiden gelmez ceza... Zararlı madde olmadığı için....

gangster
16.03.2009, 20:01
maraton ve kale arkası tirübünlere sadece taraftarın görebileceği şekilde tellere birer tane pankart asılsa "burası stat burda utanma olmaz" veya "lütfen herkes bağırsın elalem bize hayran kalsın" cinsinden belki etkili olabilir.eminim ki taraftar grupları daha etkili yazılar bulabilirler.

şunuda unutmamak gerekir ki Türkiyede yaş ortalaması en yüksek tribünler bizimdir.herkesin bildiği katılabileceği tezahüratlar yapılırsa katılım artabilir.

yada statda çekirdek satılması yasaklansın :)

GokhanTurna
16.03.2009, 20:02
Yoo yo komfetiden gelmez ceza... Zararlı madde olmadığı için....

Burak abi boca ve milan usulü teksasın yaptıgı gibi pankartları nerde yapıtarabiliriz ne zamndan beri bunu düşünüyorum

Cley
16.03.2009, 20:07
maraton ve kale arkası tirübünlere sadece taraftarın görebileceği şekilde tellere birer tane pankart asılsa "burası stat burda utanma olmaz" veya "lütfen herkes bağırsın elalem bize hayran kalsın" cinsinden belki etkili olabilir.eminim ki taraftar grupları daha etkili yazılar bulabilirler.

şunuda unutmamak gerekir ki Türkiyede yaş ortalaması en yüksek tribünler bizimdir.herkesin bildiği katılabileceği tezahüratlar yapılırsa katılım artabilir.

yada statda çekirdek satılması yasaklansın :)

Tellere pankart asmak yasaktı bir zamanlar. Bu uygulama devam ediyor diye biliyorum.

Kibrisli
16.03.2009, 20:20
Burak abi boca ve milan usulü teksasın yaptıgı gibi pankartları nerde yapıtarabiliriz ne zamndan beri bunu düşünüyorum

Evde yapabiliriz Gökhan :) Dışarıya gerek yok....

Kartonları kesersin, sprey boyayı alır, kartonları koyar bezin üstüne sıkarsın, vileda sopası ile bu iş tamam ama sopaları sokarlarmı stada onu bilmem :D

özyiğido
16.03.2009, 20:59
BENİM UZUN ZAMANDAN BERİ DÜŞÜNDÜGÜM BÜYÜK BAYRAKLARA BEYAZ BAYRAĞIN ÜZRİNDE KIRMIZI KIRMIZI BAYRAGIN ÜZERİNDE BEYAZ YİNE BEYAZ BAYRAĞIN ÜZERİNDE ŞAMPİYON KIRMIZI BAYRAĞIN ÜZERİNDE SİVAS YAZISI PEŞPEŞE DALGALANMASI BUNUNLA BERABER YİNE BÜYÜK BAYRAKLARABAŞKANIMIZ TEKNİK TREKTÖRÜMÜZ VE FUTBOLCULARIMIZIN RESİMLERİNİ DALGALANDIRMAK İNŞALLAH OLUR.....

konartr58
16.03.2009, 21:21
taraftarı tribünlerin görüntüsüde havaya getirmekte etkili oluyor.Sivasta hiç tirbün süslemesi yok.
bu nedenle güzel süslemeler olmalı.Tüm anadolu takımlarının flamaları asılmalı.madem anadolu adına yürütüyoruz bu işi o şekilde tüm türkiyeye mesaj verilmelidir.
birde bilmem yapabilirmiyiz.
bir gurup illerin plakalarını sırası ile bağırıp ardından alkışlarla burada diye seslenmeli
ondan sonrada hiç kesintisiz "Anadolu burada ,Türkiye burada" diye bağırmalıyız

B[AŞK]KENT
16.03.2009, 21:30
Sıvasspora ezıktas karsısında basarılar dılerım.Taraftar konusuna gelınce arkadaslar cok buyuk eksıklıklerınız var.En azından mac baslarken butun stad aynı agızdan bır tezahuratla maca baslayabılırsınız.Sonra oturan yıne oturur.Ama o coskuyu gordukten sonra oturacak taraftar olacagınıda sanmıyorum.Takımınızın kıymetını bılın arkadaslar destegı esırgemeyın.Tekrar gonulden basarılar.Hadı yıgıdolar sızden elınızden geldıgı kadar taraftar sov beklıyorum.Iyı aksamlar ;)

Yiğiter
16.03.2009, 21:35
Takım maçtan önce omuz omuza kuyp yemin ederken,o anda tüm trübünlerde omuz omuza verse..Güzel bir görüntü olur herhalde!

memet24
16.03.2009, 21:53
taraftarı yönetecek kişiler olmalı organize bir biçimde belki o zaman istedimiz taraftar destegini görürüz sebo nere gitse ora hareketleniyor:):)

GuVeN
17.03.2009, 01:10

dogru yazmıssın kardesım,pankartlar falan guselde o resımdekı taraftarlarada bakmak lazım her yer yesıl beyaz.bızım taraftarda buna dıkkat etse cok gusel bı goruntu olusacak.tanımayan adam baksa ekrandan bu takımın renklerı kahverengı sıyahmı dıyecek nerdeyse.. herkes kırmızı beyaza burunup gelse,dısarda satılan ucuz bayraklar kaşkoller ellerden dusmese ne gusel bı goruntuye kavusurdu tribünlerımız. bazı maclarda bıze konfetı dagıtılmısdı ama onda bıle organıze deılız daha takım sahaya cıkmadan bı cok adam keyfıne sahaya konfetı sallarsa bu ısler zor.. ayrıca grupların yapdıgı bır cok seyde ekranlardan gorunmuyor havada kalıyor,su maraton bı gruplar veya bagıracak taraftarlarca ısgal edılebılse hersey daha kolay olurdu..tabı ısler hesap ısı,harclık ısı..kale arkasından bılet alanlarada kızamıyoruz,onlarda haklılar..
bu maca ozel olarak bayrak ve flamalara donatılsa stad super olurdu,en azından dosta dusmana bu takımın bu seyırcının sampıyonluga olan ınancını gosterebılmelıyız..televızyonl arda besıktası sampıyon ılan edenlerın gozune gozune sokmalıyız o lafları takımımızla beraber....

YiğidoGençlik
17.03.2009, 12:44
Maratonda 67 Derneği var Kale Arkasında grup olarak sadece biz varız kiminle birleşelim söyleyinde bi birleşelim maçta 90 dk boyunca bağırmak isteyen Kale Arkası Gar tarafına gelsin

davulcu
17.03.2009, 12:53
susmak yok yola devam.............

YigidoGenclik38
17.03.2009, 14:49
KENT;492560']Sıvasspora ezıktas karsısında basarılar dılerım.Taraftar konusuna gelınce arkadaslar cok buyuk eksıklıklerınız var.En azından mac baslarken butun stad aynı agızdan bır tezahuratla maca baslayabılırsınız.Sonra oturan yıne oturur.Ama o coskuyu gordukten sonra oturacak taraftar olacagınıda sanmıyorum.Takımınızın kıymetını bılın arkadaslar destegı esırgemeyın.Tekrar gonulden basarılar.Hadı yıgıdolar sızden elınızden geldıgı kadar taraftar sov beklıyorum.Iyı aksamlar ;)

saol kardesim düsüncelerin icin ama gelde bi taraftara sor

eger ankaragücü sampıyonluga oynasın

ankaragücü taraftarı statı yıkar

merkez_emre
17.03.2009, 15:07
bu maç herkes maratonda olmaya çalışsın birLeşmek isteyenler özellikLe

sinan-58
17.03.2009, 16:03
bu maç herkes maratonda olmaya çalışsın birLeşmek isteyenler özellikLe

abi siz maratonda hangi bolumde olacaksınız

a.yurdakul
17.03.2009, 16:28
taraftarı tribünlerin görüntüsüde havaya getirmekte etkili oluyor.Sivasta hiç tirbün süslemesi yok.
bu nedenle güzel süslemeler olmalı.Tüm anadolu takımlarının flamaları asılmalı.madem anadolu adına yürütüyoruz bu işi o şekilde tüm türkiyeye mesaj verilmelidir.
birde bilmem yapabilirmiyiz.
bir gurup illerin plakalarını sırası ile bağırıp ardından alkışlarla burada diye seslenmeli
ondan sonrada hiç kesintisiz "Anadolu burada ,Türkiye burada" diye bağırmalıyız

çok güzel bir fikir gardaş.hepsini tek tek saymamız biraz zor olur ama temsili onu anımsatacak bişeyler çok güzel olur.ii düşünmüssün

a.yurdakul
17.03.2009, 16:30
KENT;492560']Sıvasspora ezıktas karsısında basarılar dılerım.Taraftar konusuna gelınce arkadaslar cok buyuk eksıklıklerınız var.En azından mac baslarken butun stad aynı agızdan bır tezahuratla maca baslayabılırsınız.Sonra oturan yıne oturur.Ama o coskuyu gordukten sonra oturacak taraftar olacagınıda sanmıyorum.Takımınızın kıymetını bılın arkadaslar destegı esırgemeyın.Tekrar gonulden basarılar.Hadı yıgıdolar sızden elınızden geldıgı kadar taraftar sov beklıyorum.Iyı aksamlar ;)

gardaşım desteğiniz için sağolun. ankaragücü taraftarı gibi bi taraftar topluluğu oluşturma amacındayız.çok iisiniz bu konuda. inşallah bizde bu konuda daha ii oluruz.

a.yurdakul
17.03.2009, 16:33
Maratonda 67 Derneği var Kale Arkasında grup olarak sadece biz varız kiminle birleşelim söyleyinde bi birleşelim maçta 90 dk boyunca bağırmak isteyen Kale Arkası Gar tarafına gelsin

bencede.ya adam sağındfaki solundaki bağırmayınca bağıramıyor.gelsin kale arkası gar tarafına.hep beraber sesimiz daha gür çıksın.inletelim.işte taraftar işte şampiyon sloganının hakkını verelim.takım iyi bu taraftra bu takımı taşıyamıyor.gelin birlik olalım.

a.yurdakul
17.03.2009, 16:34
abi siz maratonda hangi bolumde olacaksınız

gardaş maratondakiler bir yerde toplansın.kale arkalarıda bi yerde.satdın 4 bir yanından inletelim.

a.yurdakul
17.03.2009, 16:44
sivas-beşiktaş maçını kim kazanır diye anket var fanatikte beyleri.sivasa oy verelim.sesimizi nettede duyuralım.beşiktaş açık ara farkla önde gidiyo...
http://fanatik.ekolay.net/fanatik/SÜPER-LİG-Sıra-geldi-Kartal'a_3_HDetail_88_128052.h tm

PirO58
17.03.2009, 17:32
çArsi gibi grubun yaninda hersey viz gelir tiris gider, ne yapip edip bastirirlar yine sesimizi. Besiktas taraftari harika ötesi gerçekten.

ready
17.03.2009, 17:35
çarşı grubunun ne oldugu ortada senin taraftarın çekirdek çıtlatıp maç seyrediyorsa eger sen ayaga kalkıp bagırmaya çalıyorsan arkadan bir ses hop yigenim otur hele göremiyoruz diyorsa çarşının sesi çok çıkar bütün stad bi bagırsın bakalım çarşının sesi fıss olur

emreakbulut58
17.03.2009, 18:00
durmak yok yola devam:D
haydi siwasım göster onlara

özsivasli1903
17.03.2009, 18:03
arkadaslar bol bol bayrak getirin ve cok ses cikarin sivasspor formasiyla maca gelin mac oldugunu bilelim... ve bjkyi ezip sampiyonluga göz kirpalim...

a.yurdakul
17.03.2009, 18:07
çArsi gibi grubun yaninda hersey viz gelir tiris gider, ne yapip edip bastirirlar yine sesimizi. Besiktas taraftari harika ötesi gerçekten.

gardaş istersen sen de git onlarla bağır.öyle bi konuşuyonki gardaşım.yakışmıyo bir yiğidoya.burda bizim sesimiz çıksın diye çırpınıyoz zaten.bizde biliyoruz çarşıyı.ama BURASI 4 EYLÜL...

a.yurdakul
17.03.2009, 18:09
yönetimin bayrak falan dağıtmsı lazım aslında maç girişinde

ready
17.03.2009, 19:04
Burası 4 eylül burdan çıkış yok

mfegri
17.03.2009, 19:30
ya bende maça çok gelmeyi istiyorum ama biletler tükenmiş nasıl gelecem ki ölesiye bağırarak takımımı desteklemek istiyordum olmadı baya üzüldüm ama:'(

GLoBe-Y-Gençlik
17.03.2009, 19:33
Alayına ısYan Ölümüne Sivas Sen Çok YaŞa....!

3mC
17.03.2009, 19:43
ben stadda olamayacağım ama dualarımla destek olacağım.hocamız bugün güzel bi konua değindi kan ihtiyaca olan bi hemşerimiz için çarşı grubu kan verme kampanyası yapmış.bence pankartlarımızla onlara teşekkür ve tüm türkiyeye ne kadar centilmen bi taraftar gurubu olduğumuzu gösterelim oyunu yumuşatcak bizim takımıda gereyecek pankartlar olsun ...

myway
17.03.2009, 19:47
Biz Ankaradan galibiyetle moralle ugurladik Yigidoyu.. Simdi sira sizde Yigidolar.. Taraftarlik bilincinde ne yapilmasi gerekirse yapin...!

necroxeon
29.03.2009, 03:37
Sivas is a top team in Turkish League and Europe now and has great players including some fantastic foreign power. Why not have an English site for your world wide fan base. Or maybe you do not want anyone other than Turks to join the club? How about Balili fans in Israel, Petkovic fans in Australia and Kamanan fans around the world?