Orijinalini görmek için tıklayınız : Efsane Başkan Mecnun Otyakmaz Resimleri
Dark Force 17.03.2009, 03:53 http://www.gencturkhaber.com/images/galeri/big/images.php?imgfile=12347960445 2.jpg&max_width=600
http://www.gencturkhaber.com/images/galeri/big/images.php?imgfile=12347958317 28.jpg&max_width=600
Resimlerin Devamı için Tıklayın (http://www.gencturkhaber.com/galeri/Mecnun-Otyakmaz-Resimleri-Sivasspor-Efsane-Baskani.html,0090e0:4)
Not: Bu site sivassporumuzun her zaman haberini yapan geniş kapsamlı haber sitesidir...
mysuskunx 17.03.2009, 08:10 Büyük Başkan Bize Chelsea'yi Getir......
altuntas58 17.03.2009, 09:21 Sayın başkanımızla her zaman gurur duydum duymayada devam edeceğim iyiki varsın başkanım evvel Allah sonra senin sayende Sivassporumuz süper liğde bütün takımların korkulu rüyası oldu siz bu takımın başında olduğunuz müddetce sivassporumuz her daim zirvedeki yerin koruyacaktır
Deliilyasliyiz 19.04.2009, 23:38 bence mecnun baskan sivasın şampiyonlugundan sonra milletvekili adayı olsun bagımsız...gozum kapalı oyum onadır...o kadar mantıklı o kadar duzgun şeyler soyluyoki...bence sivas yeni bi lider kazanacak...bu isimde mecnun odyakmaz olacak...buraya yazıyorum ;)
58SİVAS58 20.04.2009, 00:06 Her Zaman Her Yerde En BÜYÜK SİVASSPOR!!! başta yönetim ve sayın MECNUN OTYAKMAZ ve teknik kadroda BÜLENT UYGUN A ve ter akıtan tüm futbolculara teşekkürler... ALLAH seni başımızdan eksik etmesin büyük başkan...
Borte Tarkan 11.05.2009, 17:24 mecnun baskan seni seviyoruz.karizmana-idarene-kulubu cevirisine hayraniz.sivassporumuz bu zor gunleri atlatip;son 3 macini kazanacak.ve seni eminim ki;barcelona-real madrid gibi takimlarin baskanlarinin yaninda mac izlerken gorecegiz.
özgühertaş 11.05.2009, 17:27 mecnun baskan seni seviyoruz.karizmana-idarene-kulubu cevirisine hayraniz.sivassporumuz bu zor gunleri atlatip;son 3 macini kazanacak.ve seni eminim ki;barcelona-real madrid gibi takimlarin baskanlarinin yaninda mac izlerken gorecegiz.
büyük başkanımada yakışırrr...........
ferhat_58_oğuz 11.05.2009, 17:42 sevgili başkanımız seni çok taktir ediyorum sen sivasspor ve sivas için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan değerli bir şahsiyetsin bizlere yaşatmış olduğun bu sevinç ve gurur için sana ne kadar teşekkür etsek azdır her ne olursa olsun hep yanındayız almış olduğun her kararda sana inanan ve güvenen bir traftar topluluğu olacaktır başarılarına başarı katmak için geceni gündüzüne verdiğinin farkındayız sen büyük denizlerde tek başına dalgalarla mücadele etmeye çalışırken bazı acımasızlar mücadelenizin çok basit olduğunu düşünüp sizi bile yerden yere vurmaya çalıştılar ve biz sivaslılyız dediler unutmamalıyızki sivassporun başına bu denli büyük düşünceli ve karalı bir başkan gelmemiştir bu sebeptendirki seni çok ama çok seviyoruz hep yanındayız
muratduru58 11.05.2009, 18:39 CENABI ALLAH NAZARDAN SAKLASIN. HER YONUYLE BASKAN ADAM GIBI ADAM.
58ÖREN58 23.07.2009, 00:04 vallaha tambı anadolu evladı tambı yıgıdo tambı beyfendı sayın mecnun baskan yakısıyor da sivassporumuzun basına
subasi29 12.11.2009, 23:30 Buyuk Adam Vesselam.
Otoriter,Saygin,Kisilikli,
Dogru,Titiz,Mert
tekdoktirin 13.11.2009, 03:05 TAM BİR YİGİDO BAŞKAN HARBİ SIVASLI ADAM NERDE O HANİ SIVASLI LAR HEPSİ ÇAKMA SEHTEKAR ZENGİNMİŞLER SİZİN GİBİ ZENGİNLERİ,,,,,,,,,ADAMOLUN ADAM İSTİYORSANIZ ADAM GÖRMEK İŞTE ADAM MECNUN BAŞKAN SA OL BAŞKAN SENİ SEVMEYEN SIVASLI OLAMAZ ,,
58SİVAS58 13.11.2009, 08:37 Başkan dediğin böyle olmalı Adam Gibi Adam Dürüst,Mert, Delikanlı.... Helal Olsun sana başkanım seni çok seviyoruz arkandayız
Rallim58 13.11.2009, 08:51 Başkanın geçen sezon cezalı olduğu dönemde, bir vesile ile müsabakayı maraton özel bölümde izledik.
Şahsına münhasır kişiliği, kimliği ve mütevazi davranışlarına bizatihi şahit oldum. Gerçek bir Sivas sevdalısı, Sivasspor aşığı, fanatik bir taraftar edasında bizlerle birlikte, tezahüratları ile dikkat çekiciydi.
Samimi ve içten sohbetleri ile herkesin gönlünü fetheden başkanı, yürekten kutluyor, Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun.
Rabbim herkesin gönlüne göre versin.
handsome5867 13.11.2009, 09:02 büyük başkanımada yakışırrr...........adam gibi adam mecnun odyakmaz
sivaslihakan 13.11.2009, 11:36 en büyük baskan bizim baskan........................ .
SEVGİLİ ARKADAŞLAR: Konu açmayı bilmediğim için buraya yazıyorum.Ama bilen arkadaşlardan veya site yönetiminden rica ediyorum.Mutlaka konu açılarak Sivasspor Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür edilmesini istiyorum.KONU :Geleneğimizde olduğu üzere bayramdan önce mezarlık ziyaretinde bulundum.Birde ne göreyim Kayseride ölen şehitlerimizin mezarları yapılmış.Şehitlik 26.11.2009 günü açılmış o kadar sevindim ki sevincimi sizinle paylaşmak istedim. Bu vesile ile de Başkanımıza ve Yönetim Kuruluna teşekkür etmek istiyorum.Bayramlarını da kutluyor Saygılar sunuyorum.
Eğerki bu kişiliğine ait bir yorumsa evet kişiliğine diyecek bir kelime yok tabiki Sivasspor'u iyi temsil ediyor.
Şu durumda Sivasspor çok zor dönemlerden geçiyor ve iyi oyunculara ihtiyacımız var.
Başkanımızın bu konuda artık çalışmaları vardır sabırla bekliyoruz.
tekdoktirin 30.11.2009, 17:07 YA BAŞKAN ALLAH AŞKINA ARTIK YETER BUNLARA NEYAPACAKSANIZ YAPIN YADA TAKIMI LİGDEN ÇEKİN ARTIK SOKA ÇIKACAK YÜZÜMÜZ KALMADI BUNLAR NASIL ÇIKIYOR BEN ANLAMIYORUM
mucahitbaba58 30.11.2009, 23:17 sevgili baskanim bundan eminim ki senin yerin burasi degil sen turkeyede ve avrupada en saygin kisi niteligindesin dilerim bu yerini en kisa zamanda alirsin senin yerin en iyi yerdir bu taraftar senin arkanda seni inan cok ama cok seviyoruz sen bizim efsane baskansin seni cok seviyoruz
tekdoktirin 01.12.2009, 04:31 SAYIN BAŞKANIM CEFAKAR,,, REİS ,,,SIVAS ÇOK ŞEYBORÇLU SANA AMA BU HİÇ OLMADI BİZ BİTTİK SENDE ÖYLEDİR EMİNİM VERİN BU TOPCULARA AGIRCEZA BAKNASIL OYNUYORLAR DENSİZLER ,,,,,,ANADOLUNUN ,,YÜKSELEN SESİ ,ALP ,,,ERENLER,,,
yigidokentli58 01.12.2009, 04:49 Mevlam sizi başimizdan eksik etmesin başkanim sivas i sivassporu dünyaya duyurdun ikinci yari başkanimiz gereken tranfersleri yapar ve bizim ligde tutar eski günlere geri döndür
t.kilicer 01.12.2009, 10:18 başkanım bizi buralara getirdin helal olsun sizlere amma bizi bu dertten kurtarın
sayın baskan sakın ha kamanan ı bursaspor a vermeyın
bursa kamuoyu kamanan a özel teklif verildiğini iddia ediyor yerel televizyonlar.hatta sezon sonunda kamanan dan söz alınmış.....sakın..sakın
sayın başkanım sizinle her zaman gurur duyuyorum işalllah takımımız daha iyi olur yigido gençlik
Harbi Selim 03.03.2010, 12:22 Başkanın mekanı harika gözüküyor. İyi çıkmış resimlerde başkanımız.
yigidogençlik06 03.03.2010, 14:29 BAŞKANIM SİVAS İÇİN YAPTIGIN ÇALIŞMALARINA TEŞEKKÜR EDİYORUZ BİZLER YİGİDOGENÇLİK ARKANDA
|