Orijinalini görmek için tıklayınız : Kaybedecek Hiçbir Şeyimiz Yok!
SivasSpor.Com 18.03.2009, 08:53 http://www.sivasspor.com/images/stories/bulent/b.uygunn1.jpg
Bülent Uygun, hafta sonu yapacakları Beşiktaş maçında kazanan taraf olmak istediklerini belirterek, ''Kaybedecek hiçbir şeyimiz yok ama Anadolu'da bu güzellikleri başaran futbolcularımın kazanacağı çok şeyi var'' dedi.
Turkcell Süper Lig'de cumartesi günü yapacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarını sürdüren Sivasspor'da, teknik direktör Bülent Uygun, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, taraftarlarından bu maça karanfillerle gelmelerini ve maçın sonucu ne olursa olsun rakiplerini alkışlarla uğurlamaları isteğini yineledi.
4 büyüklerin başarılarına bakıldığında bu maçta Beşiktaş'ın favori gösterilmesinin doğal olduğunu ifade eden Uygun, şöyle konuştu:
''Bu maçta en iyi şekilde sahaya futbolumuzu yansıtıp kazanmak istiyoruz. Bunu başaracak gücümüzün olduğunu biliyoruz. Kaybedecek hiçbir şeyimiz yok, ama Anadolu'da bu güzellikleri başaran futbolcularımın kazanacağı çok şeyi var. O yüzden bu isteği, bu arzuyu, bu coşkuyu içimizde taşıyarak inşallah kazanan taraf olmak istiyoruz.''
Bir basın mensubunun, Çanakkale'de yaptığı bir açıklamanın bugün tekrar gündeme getirildiğini belirterek, bu konudaki değerlendirmesini sorması üzerine Uygun, şunları kaydetti:
''Gazetecilerin zaten işi bu, hep gündem yaratmak. Ben orada sadece onlara dedim ki, 'hocam Avrupa'ya giderseniz, fark yersiniz' sözüne karşı '6 da yemeyiz, 8 de yemeyiz, 10 da yemeyiz, 11 de yeriz, ama bizi desteklemez misiniz?' dedim. Özellikle bazı büyük gazetelerimizde 4 büyüklerin formasını giyememiş olanların bu işi bu şekilde yaparak o takımın fanatiklerinin sevgisini kazanma isteği var. Benim orada söylediğim, Sivasspor ile kimse alay edemez, o anlamda söylenen bir laftı. Ve ona karşılıkta, (evet yeriz, 6, 8, 10 ama bizi desteklemez misin?) dedim.''
Uygun, aldığı cezayla ilgili bir soru üzerine ise maçı tribünde izlemenin çok daha zor olduğunu ifade ederek, ''Allah'tan benim en büyük şansım yardımcılarımın çok iyi olması. Onlar benim zihniyetimi neler olduğunu iyi bilen ve takımımı en az benim kadar iyi yöneten kardeşlerim'' diye konuştu.
Tahkim Kurulu'nun bu cezayı kaldıracağını tahmin ettiğini ifade eden Uygun, ''Çünkü hak etmediğim bir cezaydı diye düşünüyorum'' dedi.
altuntas58 18.03.2009, 09:06 Turkcell Süper Lig'de cumartesi günü yapacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarını sürdüren Sivasspora ben şahsen çok güveniyorum bu macta en iyi futbolcularımızla cıkıp sahaya futbolumuzu yansıtırsak galibiyet kendiliğinden gelir Bunu başaracak gücümüzün olduğuna inanıyorum Kaybedersek dünyanın sonu değil, ama kazanırsak Anadolu'da bütün takımların önünü acmış olacağız ben sivassporumuza başarılar dilerim
GokhanTurna 18.03.2009, 09:23 Kaybedecegim bişi yok mu hocam bu maçı alamazsak şampiyonluk şansımız dahada azalacak. Bu maçı istiyoruz olmadı bi puan
Del Piero 18.03.2009, 09:42 3 büyütlmüş istanbul takımları hepiniz kolpasınız!
emremoni 18.03.2009, 09:54 Yine bulent hocamız KOnustu Fenerbahce Maçında da Kaybedecek bişeyimiz yok demişti Hocamız.Yenildik Şimdi İnş Öyle olmaz.....
http://www.sivasspor.com/images/stories/bulent/b.uygunn1.jpg
Turkcell Süper Lig'de cumartesi günü yapacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarını sürdüren Sivasspor'da, teknik direktör Bülent Uygun, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, taraftarlarından bu maça karanfillerle gelmelerini ve maçın sonucu ne olursa olsun rakiplerini alkışlarla uğurlamaları isteğini yineledi.
Onlar değilmiydi hiç bir suçu olmayan sivaslılara sivassporlulara küfür eden, Sivaslı ayılar İstanbulda ne arar diye bağıran teknik direktörümüze mehmet yılda baliliye küfürler savunan.
Kimse kusura bakmasın değil karanfil bir kavak ağacının yaprağını bile vermem
sivas_sevdamiz 18.03.2009, 12:10 Yine bulent hocamız KOnustu Fenerbahce Maçında da Kaybedecek bişeyimiz yok demişti Hocamız.Yenildik Şimdi İnş Öyle olmaz.....
gerçekten de doğru... tamam, futbolcularının rahat, stressiz oynaması lazım ama bu kadar da rahat olmalılar bence. Aşırı olmamak kaydıyla "hırs" da olması lazım
''İşte' yine kaybetme küksümüz var !!! Bülent hocam bazı Kelimeleri kullanmak çokmu zor S.Spor taraftarı bunu duynak istiyor.
Ondan sonra sen 5 yönlü kazanma yöntemini uygula ne uygularsan uygula S.Spor hak ettiği yere BÜTÜN FATURALARI KESECEK BİRİLERİ BULUNUR VE ŞİMDİ BAŞLIYOR.
KİM ÖDEYECEK BAKALIM DAHA BAŞKA KİMLERE ÖDETECEKLER
BÜLENT HOCANIN FATURASINI ÖDEYECEK VARMI SIRADA DİYER GÜNLERDE DUYARIZ
Artık gelsin En zor maçımız diyorum ve Mehmet Yıldız, Balili, ve Kamanan'dan gol bekliyorum.....
Ve skor'un S.Spor'un atacağı gollerle 3 0 bitmesin temenni ediyorum.
Medyada çıkan ve 3 BİYÜK SÖZDE TAKIMLARIN' bu yılki düşüşü karşısında BJ NİN S.Spor'la oynayacağı maçta dahada bilinçli oynayacaklarını düşünüyorum.
Çıkan haberlerle kendilerini S.Spor'la aklamak düşüncesiyle oynayacaklar
LÜTFEN YİĞİDOLAR CANLA BAŞLA OYNAYIN BU BİZİM İÇİN GEÇİŞ DÖNEMİDİR
ÖYLE KAYBETME LÜKSÜMÜZDE ZATEN OLAMAZ BİZİMLE KİMSE KENDİNİ AKLAYAMAZ........
BU GÜNE OLMADI İSE YARIN OLACAK S.SPOR YİNE TARİH YAZICAK GEÇMİŞE MAZİ DERLER S.SPOR'U GÖRÜNCE O MAZİ BİTER
BU BİR MAÇ YENMEKTE VAR YENİLMEKTE AMA ŞİMDİ DEĞİL KAYBETME KÜKSÜMÜZ ASLA YOK 1 2 PUAN VAR ARADA
hocam ve futbolcuları ders çıkardı bülent uygun kendini eleştirenlerden 100 kat dah iyi bir futbol bilgisi var bu kadroyla bjkyi önce psikolojik olarak yenmek lazım eğer bjk çok iyi oynarsa zaten yener sivası oyunun kaderini değiştirecek güce sahip bjk son 5 maçını tek kale oynadı biz bjkyı önce rahatlatmalıyız nasılsa alırız havasına girmeliler
sivassporummm58 18.03.2009, 12:26 Yapma bülent hocam bari sen yapma.Ne demek kaybetme lüksümüz yok.Takımı buraya kadar getirdin bundan sonra da tek amacımız vardır, o da şampiyonluk.Biz bu maçı kaybedersek rakibimiz liderlik koltuğuna oturacak.Böyle demeçler vermekten vazgeç hocam yanlış yapıyorsun.FB maçından önce de böyle demiştin ama sonuç ne oldu???.Yapma hocam biz maçı alacaz de başka yolu yok de başka birşey istemiyoruz senden...
Eger sivasspor şampiyon olmak istiyorsa bu maçı almak zorunda kaybetme lüksümüz yok
muratduru58 18.03.2009, 14:17 SIVASSPORUMUZUN DEGERLI FUTBOLCULARI VE TEKNIK ADAMLARINA SESLENMEK ISTIYORUM. SAYIN FUTBOLCULARIMIZ SIZLERIN HEPINIZ BIRER MARADONA, HEPINIZ BIRER RONALDINYO VE HEPINIZ BIRER YIGIDOSUNUZ. BESIKTAS MACINA VE DIGER MACLARA YUREĞİNİZİ KOYUN. ŞAMPİYON OLDUGUMUZ TAKTIRDE SIZLERIN DEGERLERININ NE KADAR ARTACAGINI VE HEPINIZ HER TAKIMDAN TEKLIFLER ALACAĞINI UNUTMAYIN. SIZLERIN DE BU DUYGULARIMI GOZARDI ETMEYECEGINIZI BILIYOR, HEPINIZE BASARILAR DILIYORUM.
yeniceri_can 18.03.2009, 14:38 çok sevdiğim bi laf var.şimdi onlar düşünsün.
4 Eylülde Hiç kaybetmedik gene kaybetemeyeceğiz.bundan şüphe duymuyoruz.
67nattramn58 18.03.2009, 17:02 Nasıl kaybedecek bişey yok ya. Buraya kadar gelmişken, bunca emek boşamı gitsinHOCAM. SSEN BÖYLE DÜŞÜNÜYOSAN TARAFTAR OYUNCULAR NE YAPSIN BE ,HOCAMM..
Hepsumer 18.03.2009, 17:09 sivasspor beşiktaş macını kazanmassa şampiyon olmasın ztn. ama yenerse o gazla ztn olur..bülent hocada hiç kıvırmasın.kaybedecek çok şeiyimiz var bi kere bnce şampiyonluk gitçek..bu macın mutlaka kazanılması lazım...bide kendi evindesin yane...önce sivas ii oynasında...ilk bastaki sorun o ii oynasın ve bu macı kazansın...herkez tek yürek olsun sanki kazanan şampiyon olcakmış gibi oynasınlar...ve lütfen artık sivasspor sergio oliveira yı oynatsın. harika bi futbolcu ama 18 e bile giremio anlayamadım....
Murat ARICI 18.03.2009, 17:27 HOCAM HAKLI KAYBEDECEK BİŞEYİMİZ YOK DERKEN FUTBOLCULARI RAHATLATMAK AMACINDA YOK DİYECEK AMA SİZ SAHAYA SİVASSPORU GÖSTERMEK İÇİN ÇIKIN DİYE TELKİN EDECEK..
sivaslimete 18.03.2009, 17:35 Bu KARANFİL olayina karsiyim bize insanlik göstermeyenlere biz insanlik göstermeyiz.
beyazkus 18.03.2009, 19:30 http://www.sivasspor.com/images/stories/bulent/b.uygunn1.jpg
Bülent Uygun, hafta sonu yapacakları Beşiktaş maçında kazanan taraf olmak istediklerini belirterek, ''Kaybedecek hiçbir şeyimiz yok ama Anadolu'da bu güzellikleri başaran futbolcularımın kazanacağı çok şeyi var'' dedi.
4 büyüklerin başarılarına bakıldığında bu maçta Beşiktaş'ın favori gösterilmesinin doğal olduğunu ifade eden Uygun, şöyle konuştu:
''Bu maçta en iyi şekilde sahaya futbolumuzu yansıtıp kazanmak istiyoruz. Bunu başaracak gücümüzün olduğunu biliyoruz. Kaybedecek hiçbir şeyimiz yok, ama Anadolu'da bu güzellikleri başaran futbolcularımın kazanacağı çok şeyi var. O yüzden bu isteği, bu arzuyu, bu coşkuyu içimizde taşıyarak inşallah kazanan taraf olmak istiyoruz.''
Bir basın mensubunun, Çanakkale'de yaptığı bir açıklamanın bugün tekrar gündeme getirildiğini belirterek, bu konudaki değerlendirmesini sorması üzerine Uygun, şunları kaydetti:
''Gazetecilerin zaten işi bu, hep gündem yaratmak. Ben orada sadece onlara dedim ki, 'hocam Avrupa'ya giderseniz, fark yersiniz' sözüne karşı '6 da yemeyiz, 8 de yemeyiz, 10 da yemeyiz, 11 de yeriz, ama bizi desteklemez misiniz?' dedim. Özellikle bazı büyük gazetelerimizde 4 büyüklerin formasını giyememiş olanların bu işi bu şekilde yaparak o takımın fanatiklerinin sevgisini kazanma isteği var. Benim orada söylediğim, Sivasspor ile kimse alay edemez, o anlamda söylenen bir laftı. Ve ona karşılıkta, (evet yeriz, 6, 8, 10 ama bizi desteklemez misin?) dedim.''
Uygun, aldığı cezayla ilgili bir soru üzerine ise maçı tribünde izlemenin çok daha zor olduğunu ifade ederek, ''Allah'tan benim en büyük şansım yardımcılarımın çok iyi olması. Onlar benim zihniyetimi neler olduğunu iyi bilen ve takımımı en az benim kadar iyi yöneten kardeşlerim'' diye konuştu.
Tahkim Kurulu'nun bu cezayı kaldıracağını tahmin ettiğini ifade eden Uygun, ''Çünkü hak etmediğim bir cezaydı diye düşünüyorum'' dedi.
Sevgili bülent hoca kardasim fener bahce macinda rllerini bagladin agzindan futbolculara bir talimat bile vermedin,maglup olduk,Fenere karsi diyet borcun var herhelde.Ankara macinda hakem locasini kirdin,bu yaptigin cifte standart degilmi.? Istanbul takimlarina karsi kuzu kesiliyon,Anadolu takimlarina karsi kurt kesiliyon,Anlasilan 3 büyüklerden birine karsi transfer bekliyon.Sivas basamagini iyi kullaniyorsun.Sivas Besiktasi yenecek gücte ve kalitede dir yalniz Muhammedin biraz kulagini cek bu mac 3-0 sivas galibiyetiyle biter.Fenerle oynadigin 2 maci isvicreden oglum ve kizimla seyredip sivasi destekledim, Ama hocam Tabir caizse ellerini dul kadin gibi bagladin maglubiyeti pesinen yüklenmistin agzini acip bir itirazi bile yapmadin .Tüm Yigidplar bilir 1967 kayseri macinin gazisiyim,kafamdaki kirik iyilesti iziz hala durur.Sivasin ekmeginin hakkini vermeye calisiyorsun yalniz 3 büyükleri yenki senin elin öpülsün.Gurbetten sivasa selam.beyazkus.
bu lafı en son fener maçından önce duymuştuk, artık böyle bir lüksümüz yok çıkıp yiğitler gibi oynayacaz ve bu maçı alacaz inşallah.
mehmetyildiz58 18.03.2009, 19:40 bu maçı kaybedersek çok şey kaybederiz...bütün rakiplermiz ensemizde yaa...
TracyMcGrady58 18.03.2009, 19:59 Bülent Hocamizin böyle demesi beni sasirtmadi. Taktik icabi böyle söylentilerde bulunuyor, gecen sezonda yapmisti. Futbolculardan baska almak istiyordur böyle aciklamalarla
1- hocam yine konustun keske konusmasaydin
2 -yenilirsek kaybedecek cok seyimiz var anlatmayla bitmez......
3- kusura bakmasin ama 3 büyük 4 büyük diye bisey yok iyi oynayan her
zaman kazaniyor bizim onlardan hic bir eksimiz yok 11 e 11
4 -hocam sen bu cezayi hak ettin kusura bakma doruya doruu
5 -hocam istanbul takimlarindan korkarak ve futbolcularimizi
korkutarak mac kazanamiyoruz unutmayinki bjk yi daha önce 3 defa
yenmistik
6- hocam yüzüp yüzüp kuyruguna geliyorsunuz sonra pes etmis gibi bir halle
gözüküyorsunuz asil esas maclar bundan sonra
7- korkanlar hic bir zaman kazanamaz
8- böylesi büyük maclarda genc dinamik kosup mucadele eden iyi pas yapan
futbolcularimizin oynamasi gerekir yasli kosamayan futbolcularla bu maci
kaybederiz
9- futbolcularimizin böylesi büyük maclarda iyi motife edilmeleri gerekiyor , iyi
hirslandirilmalari gerekiyor , ve inanc gerekiyor , macdan önce ant icseler
daha iyi olur
10-artik seyircilerimizin taraftar olma zamani geldide geciyor lig tv den mac
seyrediyoruz (almanyadan ) hic ses gelmiyor taraftarlardan.....:((
farangıl 18.03.2009, 22:03 yaw hocam ALLAH aşkına fener maçına da böyle dedin yaw senin korkun ne kaybedecek birşeyimiz yok dedin ya biz şimdiden verdik maçı geçmiş olsun bunlarla hangi konuda anlaşıldı acaba fortis kupa maçı için mi tamam fener kupayı bize verdi ligi biz verdik diye bjk yedemi aynı formul ona göre gelelim maça çıldıracam valaaaa
yigido Atilla 18.03.2009, 23:06 Yenemiyorsan yenilmeyeceksin, Beraberlik bile bizi sampiyon yapar, Akilli olan Bülen Hoca takimi Gaza getirme Kaybedecek cok seyimiz olu 2-2 berabere kalmak bile bizi ikili avarajda geriye düsürür....Tek gollü galibiyet 2 -3 -4 olursa zevkten dörtköse oluruz. yenemez isek maci berabere bitirmeli, Panik yok sakin akill, i futbol sahanin her yerinde alan savunmasi ile BJK yi cözeriz....
subasi29 18.03.2009, 23:14 kaybedersek cokseyi kaybetmis oluruz artik kredimizde kalmadi:confused:
etzel1967 18.03.2009, 23:35 eğer sivasspor şampiyon olursa, tüm futbolcular da takımla birlikte tarihe geçecek...kim bu onuru yaşamak istemez ki???
Yadigar Barcin 19.03.2009, 10:26 Hocam seni elestiren arkadaslara katilmiyorum!!!!!!!!!!!!!!
Sen burada yazan ve seni elestiren insanlardan daha iyi tanirsin takimini....
Haftasonu oynanacak BJK macinda evimizdeki yenilmezligimizi koruyup insallah Sampiyonluk yolunda büyük adim atacagiz, bunu basaracaginizdan hic süphem yok.......
Bizim Sivasimizda bir atasözü vardir ( At aksamayla, ayagi kesilmez ) ama belliki senin ayagini kesmek istiyolar, yaptigin bir hatadan dolayi.....
Seni elestiren ve sana güvenini kaybedenlere bu macta bir tokat atki, bi daha seni veya takimi elestiren insanlar, agzini acarken kirk defa düsünsünler ve öyle konussunlar...
Dogru diyorsun kaybedeceklerimizi degil kazanacaklarimizi düsünelim, ve BJK i karanfillerle karsilayalim, aglatarak ugurlayalim, Sivasa da bu yakisir......
Gecmisi gecmiste birakalim artik önümüze bakalim, bu takim Sampiyon olacak gücte, bunu sade biz degil tüm Türkiye artik kabullendi, icimizdeki bazi korkak taraftarlarimiz haricinde, Allahima binlerce Sükür olsunki o korkak taraftarlar az sayida.....
Haydi YIGIDOM sana yakisani haftasonu sahaya yansit.......
Gönlümüz sizinle
SEVDAMSIN58 19.03.2009, 10:51 insallah bu maci alacaz ben yigidolara guveniyorum insallah bu gucumuzun farkinda olarak oynayacagiz ve bu maci kazanacagiz
KIZILCAN 19.03.2009, 10:51 Hocam karanfile ne gerek var.Onlar buna değmez.Boş yere masraf...Cezanın indirileceğini de sanmıyorum.
|
|