Orijinalini görmek için tıklayınız : 4 Eylül`ü Cehenneme Çevirin

SivasSpor.Com
18.03.2009, 09:02
http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/balili09.jpg

Sivasspor´un İsrailli yıldızı Balili, Beşiktaş maçıyla ilgili FANATİK´e çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Golcü futbolcu, Siyah-Beyazlı taraftarlarının takımlarına itici güç olduklarını belirterek, “Bana göre Türkiye’nin en ateşli taraftarı onlar. Ancak onlar Sivas’a geliyor. Şimdi bizim tribünlerimize iş düşüyor. Nasıl ki, İnönü rakipler için cehennemse; 4 Eylül Stadı’nı da taraftarlarımız rakiplerimize cehenneme dönüştürsün. Ancak kavga, dövüş olmasın” ifadelerini kullandı. Beşiktaş maçının çok zorlu geçeceğine de değinen Balili, “Şampiyonluk yolunda en kritik maçlarımızdan birini oynayacağız. Rakimizin son haftalarındaki yükselişini göz ardı edemeyiz. Biz de Ankaragücü karşısında aldığımız galibiyetle zirvede önemli bir adım attık. Seyircimizin önünde ipi göğüslemek için önemli bir engeli de aşacağız” açıklamasını yaptı.

M.Ali SABUNCU

Del Piero
18.03.2009, 09:07
4 eylül kartala mezar olacak....

çıldırt bizi çıldırt bizi sivasımmm

4 eylülü başlarına yıkalımmmm...

altuntas58
18.03.2009, 09:12
Bu macın mutlak galibi Sivassporumuz olacak onların ateşli seyircisi varsa bizimde kendi capımızda seyircimiz var bu macta herşeyimizi ortaya koyacağız artı saha avantajımız var bu bir tarihi fırsat lütfen kardeşlerim bu macta takıma her zamankinden daha fazla destek verelim şu istanbul büyütülmüşünü eli boş gönderelim

sivaslı_cagdas
18.03.2009, 09:35
inş. cumartesi günü gerçek bir taraftar gibi bağırmayı başaracağız

FALÇATA 58
18.03.2009, 09:46
stada da çekirdek yasak olsun başka hiç bişey istemiyorum ;)

Kangal(ss)
18.03.2009, 09:53
4 eylul ceenneme çevirelim susmak yok heneolursa olsun hep destek tam destek

EneS ElmaS
18.03.2009, 10:22
Söyledikleri cok dogruda, Oyuncularimiza Medya yasagi verilmemismiydi?

nL58
18.03.2009, 10:28
Söyledikleri cok dogruda, Oyuncularimiza Medya yasagi verilmemismiydi?

ben verildi diye biliyorum.. ama demekki verilmemis? yada yalan haber

ZALIM_58
18.03.2009, 10:35
İNŞALLAH MAÇTAYIM SESİM NE KADAR ÇIKARSA SON NEFESİME KADAR BAGIRMAYA HAZIRIM

myway
18.03.2009, 11:01
Bence o gun ust arayan polisler cekirdek kuruyemis minder yatak dosek battaniye kontrolu de yapsin bunlar stada alinmasin :)

Var bazi sayinabilerimiz battaniyesine varana kadar getiriyolar stada Guzel Sivasim ya :)

Besyo_cu
18.03.2009, 11:06
Bu maçta Sivas adına trübünde anlamında büyük değişiklik olacağını herkesin tek ses tek yürek olup muhteşem zaferimizi cılgınca kutlayacağımıza inanıyorum. İnşallah Yiğidom bizleri mahcup etmez.

omer58
18.03.2009, 11:07
arkadaşlar aldığım duyuma göre bjk lilerin bir kısmı bilet bulamadığı için kalearkası(havuz) kısmından bilet alacaklarmış

Del Piero
18.03.2009, 11:08
arkadaşlar aldığım duyuma göre bjk lilerin bir kısmı bilet bulamadığı için kalearkası(havuz) kısmından bilet alacaklarmış

ozaman trübün olayları kaçınılmaz olur... bunu emniyette engelleyemez...

Del Piero
18.03.2009, 11:09
ozaman trübün olayları kaçınılmaz olur... bunu emniyette engelleyemez...

veee sivas ile bjk arasında kapanılamaz derin yaralar açılır... bursadan beter olur bakında görün.

azgeç
18.03.2009, 11:23
bunun kuralları var 1- üzerlerinde ürün varsa polis almaz içeri uzaklaştırır 2- çaktırmadan girerler ve polisten rica ederler deplasmana geçirilmeleri için , bununda kuralı acık stad dışı edilirler ama buras türkiye bakarsınız hedeflerine ulasırlar deplasman bölümüne kaydırılırlar ----

Del Piero
18.03.2009, 11:28
bunun kuralları var 1- üzerlerinde ürün varsa polis almaz içeri uzaklaştırır 2- çaktırmadan girerler ve polisten rica ederler deplasmana geçirilmeleri için , bununda kuralı acık stad dışı edilirler ama buras türkiye bakarsınız hedeflerine ulasırlar deplasman bölümüne kaydırılırlar ----

bak sana katılıyorum ama burası türkiye diyemicem burası sivas.. sivas emniyeti rakip takım taraftarlarına gıkım diyemiyor ama her ne hikmetse bizlere yapmadıkları kalmıyor bence bu durumu yönetim il emniyet müdürlüğüne bildirmeli...

en son ankara maçında çıkan olaylar ise açık ve net bir şekilde sivas emniyetnin sivasspor tarftarlarına karşı bir garezinin olduğunu açık ve net bir şekilde göstermiştir.

omer58
18.03.2009, 11:31
bekleyip göreceğiz inş kötü sonuçlar olmaz sivasspor a saha kapatma falan çıkarmaya zaten bahane arıyolar bu da tuz biber olabilir , kendi formlarında kalearkası alan kişilerde diğerlerini de almaya teşvik edip orda sayıca çoğunluğu sağlayıp orda baskın olmak istiyolar

sivas_sevdamiz
18.03.2009, 12:05
Arkadaşlar herkes maça gelirken 1 adet "düdük" getirse ve her Bjk atağında hep bir ağızdan çalınsa inanıyorum ki inanılmaz bir ses çıkar ve rakibi bayaa rahatsız etmiş oluruz. Aslında çok kolay, çok ucuz.. Hem bağırmayan taraftarlar bile bu şekilde destek olmuş olurlar. 10-15 tanesi bile iyi ses çıkarır, bi düşünün 1000 tane olduğunu...

Bu konuda siz de fikirlerinizi yazın, işe yarar mı yaramaz mı?

GLoBe-Y-Gençlik
18.03.2009, 12:07
Ah yönetim neredesın bırak su stadı yakalım bır sıs alınca polıste bızı alıyor nerde bu devlet...:!!

sivassporummm58
18.03.2009, 12:18
Bu maçta herkes Sivasspor taraftarının ne kadar ateşli olduğunu görecek.
Arkadaşlar artık kabuğumuzu kırmanın vakti geldi.
Bu maçı alırsak çok büyük bir avantaj yakalamış olacaz.Çünkü şampiyonlukta bizden sonraki en ciddiyi adayı devirmiş olacaz.Bu bizim için çok büyük bir moral onlar için de çok büyük bir yıkım olacak.

O yüzden tüm sivassporlular hadi hep beraber bjk i 4 eylülün çimlerine gömelim.Bunun için de taraftar olarak bizden beklenileni bu maçta gerçek anlamda gösterelim.Artık sivas kendine gelmeli.

67 efsanesi tekrar dönmeli...

ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNE SİVAS ULANNNN

4 Eylül'de görüşürüz yiğidolar...

gül5858
18.03.2009, 12:26
Havası sert insanı mert toprağın evladıyız hiç bir karşılığı olmadan Sivas spor'un sevdalıyız

gül5858
18.03.2009, 12:32
Yok öyle susmak şimdi sıra bizde yiğidolar alın bu maçı .Spor'dan puan alma hazırlıklarında olan Beşiktaş'a şimdiden geçmiş olsun.
burası anadoludur yolu yokuştur gelenler mağlup OLUP DÖNECEK CEHENNEM AZ GELECEK
........GEÇMİŞ OLSUN BJK............

memet24
18.03.2009, 12:58
stadta kim oturmamalı ama çekirdek cımhuriyetı gene oturur birde kendi sahamızda 1 gol yedimiz zaman taraftar tamamen susuyor................

memet24
18.03.2009, 12:58
baliliiiiiiiii ve çoşkuyuu...................... ...........................

muhsin koçak
18.03.2009, 14:01
Aslında Balili gibi sevilen bir amigomuz olsa neler olur neler.

effenberg
18.03.2009, 14:29
Balilli gercekten cok dogru bir konuyu gündeme getirmis!!!!!!!!

Sampiyonluga oynayan bir takim Sivasspor Onun icin taraftarlarin(maca gidenler) Fair-Play icin de biraz atesli olmalari lazim.

Ben maclara TV den baktigim icin O atesili destegi göremiyorum veya TV göstermiyor diyecegim ama Bursaspor ve Eskisehirspor taraftarlarini gösteriyorlar gercekten hic de fena degiler.

Insallah bu hafta Sivas futbol severleri 4 Eylül Stadini bjk dar ederler.

YigidoGenclik38
18.03.2009, 15:03
güzel ni konuyu deginmissin balili

haydi taraftar sıra sende

göster kendini

mysuskunx
18.03.2009, 15:13
Sesim kısılana kadar, bağıracağım :D

onetanem58
18.03.2009, 15:18
ligin basindan beri en onemli mac bizim icin bu maci alin yigitlerim,...

67nattramn58
18.03.2009, 16:59
Bjk taraftarı tabi bağırır. adamların taraftarları genç... Bizde maraton olduğu gibi yaşlı. maraton da havuzda kimse bağırmıyo

Mursallı yiğido
18.03.2009, 17:12
Sivas'taki hemşerilerimizi desteğe bekliyoruz.

gençyiğidoyunus
18.03.2009, 17:15
ölüm kalım maçı. bizim için çok önemli bi maç. 8jk 4 eylülden çıkamasın

buca5835
18.03.2009, 17:16
crzzzy22 Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar aldığım duyuma göre bjk lilerin bir kısmı bilet bulamadığı için kalearkası(havuz) kısmından bilet alacaklarmış...

valaa bız bunu ızmırde altay_cincon macında gormustum...adamlar kale arkasından ucuz bılet alıp ayrı bır trıbun olusturdu...centılmen altay terafterı ses cıkarmadı ama bız sessız kalmamalıyız...sonucuna katlanılmalı...

furkancfc
18.03.2009, 17:23
Burası 4 Eylül Burda Çıkış Kötü Ulan beşiktaş İyi Kolla .

Haydi Herkesi Destek İçin Kale Arkası Gar Tarafına Bekliyorum. YİĞİDOGENÇLİK

ready
18.03.2009, 17:27
crzzzy22 Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar aldığım duyuma göre bjk lilerin bir kısmı bilet bulamadığı için kalearkası(havuz) kısmından bilet alacaklarmış...

valaa bız bunu ızmırde altay_cincon macında gormustum...adamlar kale arkasından ucuz bılet alıp ayrı bır trıbun olusturdu...centılmen altay terafterı ses cıkarmadı ama bız sessız kalmamalıyız...sonucuna katlanılmalı...

öyle bişey olursa maçdan önce ve sonra ne olacagını kimse kestiremez umarız beşiktaşlılar öyle bir aptallık yapmazlar yaparlarsa da sonuçlarına katlanırlar

ssk58
18.03.2009, 17:34
bu sefer 4 eylül mükenmel olucak innşallah tıklım tıklım olucak seyircide bu sefer kendini gösterecek şampiyonluk geliyor

Dark Force
18.03.2009, 17:45
Bu maçı kesinlikle kazanıcaz.................

GuVeN
18.03.2009, 17:58
valla bu sıtenın trıbunlere ne kadar etkısı var bılmıyorum.buyuk takımlar genelde ınternet uzerınden bırlık olup planlar yapıyolar.. gorecez bakalım besıktas macında stadda nasıl artı yonde degısım olacak..
umarım tahmın ettıgımden daha buyuk etkı edilebiliyordur hemsehrılerımıze..

erhan 10
18.03.2009, 18:49
Arkadaşlar maça yoğun ilgi war özellikle genç arkadaşlar ilgi gösterdiini gördüm umarım müthiş bi atmosfer yaratırız.Ama ne olursa olsun herkes 58.dakika şov için bayrak konfeti balon bişeyler getirsin.....

MTS
18.03.2009, 19:26
haydi memleketim bu maçda tek nefes tek yürek olalım sadece sivasda değil bütün türkiyeden sesimizi duyuralım. kimsenin göstermediği bir coşkuyla bağıralım, allah yar ve yardımcımız olsun.

mehmetyildiz58
18.03.2009, 19:42
Sen mrak etme balili..vehennemden de beter olacak inanıyorum..

fatihada58
18.03.2009, 21:25
Kim demiş cehennem sıcaktır diye...Belki 4 Eylüldeki gibi soğuktur...Cehennemin soğuk yüzü olacak beşiktaşa 4 Eylül...

Yiğiter
18.03.2009, 21:31
Bu maç Sivas2ın tarihine kazınacak maçlardan biri olacak..Ama gelin bunu güzellikle,sevinçle kazıyalım,kötü andığımız bir gün olmasın..
Lütfen oturmayı bırakalım,bağıralım,çağıralım. ..
Bayraklar gelsin,atkılar gelsin..İnanın zor değil!

Forza Beşiktaş!
18.03.2009, 21:33
4 eylül kartala mezar olacak....

çıldırt bizi çıldırt bizi sivasımmm

4 eylülü başlarına yıkalımmmm...

Beşiktaş özentiliği görüyorum sanırım. Ne zamandan beri "Çıldırt bizi delirt bizi Kartal'ım , Bu stadı başlarına yıkalım" "çıldırt bizi çıldırt bizi sivasımmm

4 eylülü başlarına yıkalımmmm" şekline dönüştü. Ha ayrıca sizin stad zaten biraz daha kalırsa yıkılacak kendiliğinden orası da ayrı mesele tabi.:)

Arkadaşlar maça yoğun ilgi war özellikle genç arkadaşlar ilgi gösterdiini gördüm umarım müthiş bi atmosfer yaratırız.Ama ne olursa olsun herkes 58.dakika şov için bayrak konfeti balon bişeyler getirsin.....

Burda da hamsi özentiliği var. Bu dk olayları baştan aşağı saçmalık zaten. Tam takım gaza gelmişken sağdan soldan balonlar konfetiler yağıyor adamda konsatrasyon kalır mı hiç?

farangıl
18.03.2009, 21:54
4 eylülü başlarına yıkalımmmm" şekline dönüştü. Ha ayrıca sizin stad zaten biraz daha kalırsa yıkılacak kendiliğinden orası da ayrı mesele tabi.:)[/B]

Burda da hamsi özentiliği var. Bu dk olayları baştan aşağı saçmalık zaten. Tam takım gaza gelmişken sağdan soldan balonlar konfetiler yağıyor adamda konsatrasyon kalır mı hiç? [/QUOTE]

samurai58
18.03.2009, 22:20
arkadaşlar lütfen yapmayalım biz örnek taraftar olalım diyoruz sizin söylediğiniz laflara bakın lütfen bu konuda dikkatli davranalım..

58 ulan
18.03.2009, 22:22
çıkın karşımıza sokalım çarşınıza SİVAS GENÇLİK ŞAMPİYONLUĞA AND İÇTİK bumaçıda aldıkmı daha kimse tutamaz bizi

yigido Atilla
18.03.2009, 22:35
Bu maci alacagiz 8 Tasi Sivasta Dikilitas yapis istanbula gönderecegiz.... Pislik,karaktersiz Ayilar ....maymunlar Jimnastik klübü... Bize yapilan küfürleri unutmadik ........

ÇAĞLAR GİYİM
18.03.2009, 23:11
İNŞALLAH İİ KARŞILAMA OLUR BEKLEMEDİGİ BİR HEZİMETLE YOLLARIZ 8JK YI
TARAFTARIMIZ ARTIK TEZAHURAT YAPMIYOSADA GRUPLARIN YAPTIGI SLOGANLARA TEMPO UYDURSUN

subasi29
18.03.2009, 23:18
basin yasagi delindi galiba antremana format cekmisler ne ayak

FANATIK YIGIDO
18.03.2009, 23:32
Beşiktaş özentiliği görüyorum sanırım. Ne zamandan beri "Çıldırt bizi delirt bizi Kartal'ım , Bu stadı başlarına yıkalım" "çıldırt bizi çıldırt bizi sivasımmm

4 eylülü başlarına yıkalımmmm" şekline dönüştü. Ha ayrıca sizin stad zaten biraz daha kalırsa yıkılacak kendiliğinden orası da ayrı mesele tabi.:)

Burda da hamsi özentiliği var. Bu dk olayları baştan aşağı saçmalık zaten. Tam takım gaza gelmişken sağdan soldan balonlar konfetiler yağıyor adamda konsatrasyon kalır mı hiç?

ulan sizin neyinize ozeneceyiz be bakiyorumda usus 3 4 mac kazanmayla hemen havalara girdiniz be hele durunbakiyim ogun gelsin 90 dakka bitsin ozaman gorelim sizi biz 10 haftadir yenilmediyimiz halde bukadar havaya girmedik biz sizingibi bir mac kaybetmeyle hemen hocayi yonetimi istifaya cagirmayiz

etzel1967
18.03.2009, 23:38
bu maça gidenler oturup da maç seyretmeyi düşünmesin, evinde otursun ve herhangibir maçı seyretsin...bu maça gelen yerinde durmasın, bağırsın, sonuna kadar destek versin ve susmasın...

etzel1967
18.03.2009, 23:41
şu 58. dakika saçmalığını da bırakalım artık...bir kere özgün değil çalıntı...ikincisi trabzonun başına bu hafta ne işler açtı gördük...stada gidip 90 dakka boyunca takımı destekleyin yeter...bizim kimseyi taklit etmeye ihtiyacımız yok...yakışmaz bize...

HayaLpereSt
18.03.2009, 23:54
KısKananLar çatLasın çatır çutur :):):):) çekemeyenLer anten taksın..!

hanedan58
19.03.2009, 09:36
EVET BALİLİNİN GÖRÜŞÜ SON DERECE DOGRU ARTIK ŞU KABUĞUMUZDAN BİR ÇIKALIM VE ŞAMPİYONLUĞA ADAPTE OLALIM AMA YÖNETİMİNDE EKSİKLERİ VAR BU KONUDA TARAFTAR BAŞKANLARINA BİR MİKROFON VERİLSE HER TARAFTAR TRİBÜNÜ ÖNÜNE BİR KİŞİ GÖREVLENDİRİLSE HER KÜMEDE BİR DAVUL BULUNDURULSA AYRICA TEZAHURAT LİSTELERİ YAPILSA GRUP GRUP DEGİLDE TÜM STAD AYNI ŞEKİLDE TEZAHURAT YAPSA ARTIK 10 HAFTA KALDI VE ŞAMPİYONLUĞUN EN BÜYÜK ADAYI BİZİZ AMA UYANALIM ARKADAŞLAR
VE AYRICA ÖNEMLE BELİRTMEK İSTEDİĞİM BİR KONUDA BALİLİ KONUSU OYUNU VE TAKIMI ATEŞLEMESİYLE MUHTEŞEM BİR KİŞİLİK AMA NEDENSE OYUNA YA SON DAKİKALRDA GİRİYOR YADA HİÇ GİRMİYOR İLK YARIDA MEHMET VE BALİLİ UYUMUNU ANLATMAYA GEREK YOK ŞİMDİ TAKIM BİR DÜŞÜŞ İÇİNDE ESKİ TAKIM ŞEKLİMİZE DÖNSEK DAHA İYİ OLMAZMI UMARIM BU YAZDIKLARIMI BİRİ DUYAR VE GEREĞİNİ YAPAR

GokhanTurna
19.03.2009, 09:43
Of ya orda olmak çok istiyorum. Tabiki İzmirli Yiğidolar grubumuzla

SEVDAMSIN58
19.03.2009, 10:55
evet hep beraber sivassporumuzu destekleyelim son saniyeye kadar ben fransadayim gelemiyorum ama dort kisi yolluyorum benim yerime son saniyeye kadar yigidoyu destekleyecekler insallah uc puani alip acik ara liderligimizi devam ettirecegiz

YiğidoGençlik
19.03.2009, 15:04
Yiğido Gençlik olarak yine elimizde gelenin en iyisini yapacağız ama bu maç çok sağlam olacağız hafta başından beri çalışmalarımız sürüyor bağırmak ve destek vermek isteyen herksi yanımızda görmek isteriz ayrıca maraton bize ayak uydurursa çok daha güzel olur adamlar 90 dk kafaları bir oyana bir buyana..

ÇAĞLAR GİYİM
20.03.2009, 22:08
arkadaşlar yarın ki maça forma ve atkılarınız la gelinnnnnnnnnnnn

zarabilgisayar
20.03.2009, 22:31
haydi maça gelen arkadaşlar tarihe geçelim bu maçta öyle bir çoşalım ki çılgınca şaşırsınlar

ssk58
20.03.2009, 22:44
şiişşşşştttttt geliyor şişşştttttt geliyor yigidolar geliyor taraftarımız bu maçta tarihe geçeçek

Yiğiter
20.03.2009, 22:54
Evde kırmızı ve beyaz ne varsa alın gelin stada..:)

sevda58
20.03.2009, 23:14
insalah cok guzel olacak, her taraf kirmizi beyaz.

ÇAĞLAR GİYİM
21.03.2009, 00:02
inşallah guzel atmosfer olacak
her şey bizim için guzel

vedat58
21.03.2009, 00:20
Arkadaşlar herkes maça gelirken 1 adet "düdük" getirse ve her Bjk atağında hep bir ağızdan çalınsa inanıyorum ki inanılmaz bir ses çıkar ve rakibi bayaa rahatsız etmiş oluruz. Aslında çok kolay, çok ucuz.. Hem bağırmayan taraftarlar bile bu şekilde destek olmuş olurlar. 10-15 tanesi bile iyi ses çıkarır, bi düşünün 1000 tane olduğunu...

Bu konuda siz de fikirlerinizi yazın, işe yarar mı yaramaz mı?

vay Allah iyilini versin hic benim aklima gelmemisti cok doru bir düsünce hemen bunu her tarafa duyuralim düdük sayisi artmali hadi sivasim yolun acik olsun

konartr58
21.03.2009, 00:28
evet slogan önerlierim.dilerim taraftar yöneticileri yararlanırlar
*ARTIK YETER
ANADOLU VAR

*ANADOLU BURADA
TÜRKİYE BURADA

*YALAKA BASIN
İSTEMİYORUZ

*SİVASA DÜŞMAN
OLACAKLAR PERİŞAN

GuVeN
21.03.2009, 03:51
Evde kırmızı ve beyaz ne varsa alın gelin stada..:)

ne guzel soylemıssın..once goruntuyle taraftarlık yapılmalı,sonrada sesle,çoşkuyla ses tellerı zorlanmalı..

bhdr5858
21.03.2009, 14:17
çarşı ne kadarı gelecek ki bi iş olmaz