Orijinalini görmek için tıklayınız : Başkan Otyakmaz bakın ne demiş


SivasSpor.Com
18.03.2009, 09:09
http://www.sivasspor.com/images/stories/abdullah_yigit.jpg

Abdullah YİĞİT / Hürdoğan Gazetesi

Geçen sezon böyle bir maça çıkmış olsaydık Sivasspor’dan tereddüt ederdim,ama şimdi çok rahatım,Sivasspor’dan çok eminim.
Sivasspor böyle maçları kaldıracak ve kazanacak noktaya geldi. Hatırlanacağı gibi Galatasaray’la peş peşe kupa ve lig maçı oynamış ve kazanmıştık. Sivasspor sıradan lig maçlarına ve stratejik maçalara nasıl çıkacağını,bu maçlarda nasıl oynayacağını çok iyi biliyor.
Sivasspor’un Beşiktaş’ı yenmesi halinde şampiyonluk şansı yüzde yüz olmasa da, Şampiyonlar ligine gitme ihtimalini bir hayli yüksek olacak. Dahası, Beşiktaş’la aradaki puan farkını 4+1’e çıkaracak. Geçen sezon ikili averajın ne kadar önemli olduğunu maalesef çok acı bir tecrübe ile görüp yaşadık.Kazanılması durumunda puan farkı 4 olacağı gibi, ikili averajda da öne geçeceğiz.
Hayrettin ve Faruk’un dışında eksiği olmayan Sivasspor’da Herve Tum ve Sedat’ın hafif sakatlıklarının giderilmesi için yoğun çaba sarf ediliyor. Herve Tum’da Sedat’ta Sivasspor için son derece önemli iki isim. Özellikle oynadığı mevkii olarak Herve Tum’un Beşiktaş defansının dengesinin bozulması açısından mutlaka oynaması lazım,inşallah oynar.
Buradan Yiğidolara bir çağrı daha yapmak istiyorum.Gelin bu hafta 4 Eylül stadında “ seyircilik” değil “taraftarlık” yapın. Bu maç öyle bir maç ki,kazanan ve kaybeden 3 puanın ötesinde şeyler kazanacak.
Yaklaşık 15 bin seyirci kapasiteli 4 Eylül stadını doldurmak taraftarlık değil,önemli olan üzerine düşeni yapmaktır. Bakın Ankaragücü taraftarına. Maçtan sonra Başkan Mecnun Otyakmaz çok önemli bir ifadede bulundu. Sayın Başkan dedi ki “ Beşiktaş maçında taraftarlarımızın tribünleri oldurmasını,rakip futbolcuları ve hakemi baskı altına almasını bekliyoruz”
Ben sürekli benzer şeyler söylediğim zaman, bana kızanlar acaba Başkanın bu açıklamasından sonra ne düşündüler acaba?

SenSetik
18.03.2009, 09:18
sayın başkanım o istediğiniz şey Sivas'ta gerçekleşmesi en zor şeylerden birisi...rakibi çıt çıt çekirdek sesleriylemi baskı altına alacağız?

SS'li
18.03.2009, 09:25
Sivas'ın şampiyon olmasından daha zor bir olay ise sivaslıların gerçek anlamda taraftar olmasıdır. Bu yörenin insanını anlamak mümkün değil.

Sanki bu kentte sosyal faaliyetler bir biriyle yarışıyor da taraftar olmaya sıra gelmiyor.

Yahu zaten yapacak hiçbir şey yok kentimizde, bari 2 hafta da bir stadyum da bir şeyler yapın.

GokhanTurna
18.03.2009, 09:25
sayın başkanım o istediğiniz şey Sivas'ta gerçekleşmesi en zor şeylerden birisi...rakibi çıt çıt çekirdek sesleriylemi baskı altına alacağız?

Zor değil tribün lideri çıkartsın sivasdaki gruplar. İleriki senelerde o seviyeye ulaşırız

Del Piero
18.03.2009, 09:35
olur ama çok zor :confused::rolleyes: :mad:

ZALIM_58
18.03.2009, 10:28
sayın başkanım o istediğiniz şey Sivas'ta gerçekleşmesi en zor şeylerden birisi...rakibi çıt çıt çekirdek sesleriylemi baskı altına alacağız?

MAÇA GİDECEZ CIT CIT ÇEDENE SESLERİYLE ONLARI YIKACAZ AMA MAÇA GİDECEZ İLK ÖNCELİK BU