Orijinalini görmek için tıklayınız : El Ele Şampiyonlar Ligine
SivasSpor.Com 19.03.2009, 01:28 http://www.sivasspor.com/images/stories/ibrahimtoraman%20(5).jpg
Ailesinin halen Sivas'ta yaşadığını belirten Toraman : "Doğduğum yerin plakası olan 58'i giymekten onur duyuyorum. Sivas maç kazandığı zaman arkadaşlarım beni tebrik ediyor, bundan ayrı bir keyif alıyorum.
"Elbette biz de kazanmak için gideceğiz. Gönlümden geçen Beşiktaş'ın ligi şampiyon, Sivas'ın 2. tamamlaması ve birlikte Şampiyonlar Ligi'ne gitmemiz".
AMATÖRDEN GELDİ
Sivas amatör kümede oynadıktan sonra A Milli Takım'a kadar yükselen İbrahim Toraman, hafta sonunu iple çekiyor. Tecrübeli oyuncu, "Memleketimin takımının zirvede olması beni mutlu ediyor. Gönlümden Beşiktaş'ın şampiyon, Sivas'ın 2. olarak Şampiyonlar Ligi'ne gitmesi geçiyor" dedi.
heeee hacaaaaaaaa vardıya bekle sen belki şampıyon olursunuzzzzzzzzzzz.....insan hak eden olsun der....................
bu adam okadar cirkeflik yapti istanbuldaki maclarda.. Ama bu sozleri hosuma gitti gercekten (: Sivasli oldugunu unutmamis en azindan
Besyo_cu 19.03.2009, 01:48 İnönüde oynanan ilk maçta yaptıgın çirkefliklerini ve kavgayı ayırmaya çalışan Mehmet YILDIZ'ın üstüne yürümeni unutmadık.
Şimdide gelmiş bunlardan mı bahsediyorsun. Sen o 58 numaralı formayı Haketmıyorsun.
Dark Force 19.03.2009, 02:47 "Elbette biz de kazanmak için gideceğiz. Gönlümden geçen Beşiktaş'ın ligi şampiyon, Sivas'ın 2. tamamlaması ve birlikte Şampiyonlar Ligi'ne gitmemiz".
Çok düşüncelisin.. Ama gönlünden geçenlerin tam tersi olacak...
B.DUMANLI 19.03.2009, 05:30 Sivas ligi 1. bitirme sartiyla ,BJK´da 2. olarak bitirebilir.Böyle kastediyorsa bir Sivas´li olarak ibo´nun görüslerine katiliyorum.Aksini düsünüyorsa ,daha cok firin ekmek yemesi lazim.Cumartesiye cok az kaldi ibo´cuk ,akmi ,karami göreceksin.Sivas´dan önünüze bakarak ayrilacaksiniz.
mysuskunx 19.03.2009, 07:28 Geçen sene hakkımızı yedini gidip metalistten 4 yediniz almayın yine ahımızı
GokhanTurna 19.03.2009, 07:33 Olmadı Toraman Beşiktaş birinci olsun diyip beşiktaş taraftarlarıyla ters düşmemek istiyorsun. Bana hemşerilerinle ters düşüyorsun. Bence şu birinci olsun şu ikinci olsun gibisinden cümlen çok saçma olmuş.
Seni bir gün Sivassporda görmek isteriz.
yürü ibrahim kimse tutmaz seni,sivas maçlarına özel pislik ve çirkefliklerini ise hala çok iyi hatırlamaktayız.senin yorumunda sende bizden uzak olda nereye yakın olursan ol.sivasıda ikinciliğe layık görmekle ne büyük lütfetmişsin bee.
izmirliyiğido35 19.03.2009, 08:29 İSTANBULDAKİ ÇİRKEFLİĞİNİ UNUTMADIK TORAMAN BEY...
SenSetik 19.03.2009, 08:34 hadi ordan ! hadi ordan toraman !!!
çıkar o 58 numarayı kirletme sırtında !!!
yaptıklarını böyle sempatik görünerek unutturacağını düşünüyorsan yanılıyorsun demektir...sen kendini Sivaslının gözünde bitirdin bir kere...boş yere yalakalık yapıp daha da düşme yerlere...
musakaya58 19.03.2009, 08:58 geçen sene bu takım değilmiydi bizim hakkımızı yiyen ozaman nerdeydi bu sivaslılar
Sivas maçlarında yapmadıgı terbiyesizlikl çirkeflik kalmadı şimdi kalkmış 58 numarayı giymekten gurur duyuyorum diyor sen 58 numarayı giymeye layık degilsin
ÇATAYAZBUZGIŞ 19.03.2009, 09:02 ibrahim toraman çok iyi mesaj veriyor sağolsun , tabii ki oynadığı takımın başarılı olmasını ister ve onun için mücadele eder. delikanlılık bunu gerektirir. sonuna kadarda maçta mücadelesini yapar. takdir ederiz.
Ancak stada çıktığı andan itibaren hareketlerine dikkat etmeli seyirciye , futbolcumuza bir kaba davranışı , hırçınlığı onu ayak altı eder .
Benim tavsiyem taraftar yiğidoların durduk yere ona küfür falan etmemesi , onun da anası babası gardaşı sivasda yaşıyor . taraftar ne yaparsa yapsın toramanın sakin olması cevap vermemesi onun faydasına olur. yalnız maçta gereksiz faul , hırçınlık, futbolcularımıza sataşma, yiğidolarla sataşma gibi işleri kesinlikle yapmaması lazım , yoksa gelip gittiği memlekinde, ekmeğini yiyip suyunu içtiği memleketinde rezil olur. Bu taraftar ne yaparsa yapsın sineye çekmesi lazım . Bizim taraftarın da onun da bir sivaslı olduğunu unutmaması lazım.
Ben olsam İbrahim Toramanın yerinde böyle bir açıklama yapmazdım. Eğer gerçekten Sivassporu ve Sivaslıları seviyoram en azından bu maçta çıkıp oynmazdım. Çünnkü artık İbrahim TORAMAN'ın artık ne paraya nede şöhrete ihtiyacı var. Ancak Sivassporun ve Sivaslıların eline bu imkan bir asırda bir defa getçi belkide yarın geçmeye bilir. Onun için bu düşünceler doğrultusunda kendimi feda ederdim. İkinci bir neden ise Beşiktaş her zaman şampiyomn ola bilir vede avrupa kuplarına katıla bilir .aynen şunu söylerdim İnşalalh memlekteimin takımı yani Sivasspor şampiyon olsun bizde ikinci olalım derdim
SEVDAMSIN58 19.03.2009, 09:14 evet degerli hemserileriminde soyledigi gibi yaptiklarini unutmadik aslini inkar eden bizden degildir yaptiklarindan sonra sivas a gelmek sikiyor galiba boyle bir aciklamaya gerek duydun hic gerek yoktu bence beklemiyordukta zaten insallah otturecegiz sizi kartalin ciyak ciyak bagirarak donecek tilkilere bastuttugunuzu sanmayin karsinizdaki tilki degil kangal unutmayin kangal kanadinizi kiracagiz ucamayacaksiniz
hanedan58 19.03.2009, 09:17 İbrahim ile sivaslı olarak kaliteli bir futbolcu olarak bizler gurur duyuyoruz ama ondan da beklediğimiz memleketinden memleketinin takımından sözde degil özde gurur duyması ilk maçtaki yaptıklarından bahsetmeye gerek yok cümlealem biliyor ama en azından bu maçta kabalık yapma .......
Bu adam aslında tam bir Sivas düşmanı...Ben bunu bilirim..
hanedan58 19.03.2009, 09:23 Ayrıca bazı arkadaşların görüşlerine tm olarak katılıyorum İbrahim nede olsa sivaslı biz taraftarlar olarak yinede onu en iyi şekilde karşılayarak ona nekadar büyük bir hata yaptığını gösterelim ona küfür etmektense onu kuçaklayarak sivaslının nekadar birbirine baglı olduğunu gösterelim ve umarım oda yaptığından pişman olur ve bir daha bu tür hatalar yapmaz bu siz degerli sivassporlu arkadaşlarımızdan önemle rica ediyorum arkadaşlar Maç başlamadan tribünlere cagırarak onu alkışlayabilriz ne dersiniz
konartr58 19.03.2009, 09:29 toraman şirinlik yapmaya çalışıyor.istanbul maçında o kadar gerilmesine gerek yoktu.kimsede madalya vermedi.
hele sivas maçı öncesinde de konuşmasına hiç gerek yoktu.susması gerekirdi.
ne oldum delisi olmuş.allah büüyktür diyelim.inşallah sivas beşiktaşa ve takımına güzel bir ders veririr gönderiri.
beşiktaşta oynamış sivaslılar nasılsa aynı model çıkıyor.rıza çalımbayda eskişehir maçında öyle yırtınmıyormuydu.
izmirliyigido 19.03.2009, 09:32 SUS YALAKA ADAM !.
Geçen sene ve bu sene ilk maçta yaptıklarını sen unutturmaya çalışsanda BİZ UNUTAMIYORUZ !. Tamam ekmek yediğin kapıya ihanet etmez insan ama İstanbul'da ki maçtaki olayların tamda içerisinde yer almamalıydın. Takımını koruyacaksın ama provakatör olmayacaktın, futbolcularımıza fiili harekette bulunmayacaktın. Sadece orada ayırıcı ve sakinleştirici olacaktın. Ama sen tam tersini yaptın.
Şimdi de tepkilerden korktuğun için kıvırıyorsun !. Yalakalık yapıyorsun.
Oluum var ya, maça daha 3 gün var. Bir sakatlık bahanesi falan uydur maça çıkma. Çıkarsan var ya, bu taraftar seni oynatmayacak. Islık yağmuruna boğacağız seni.
Seni gidi tatlı su kurnazı...
AYK
iyi dileklerine teşekkür ederim.ancak sivas maçlarında daha efendi olmanı dilerim.sivaslı oldugunu unutmaman elbette güzel 58 nolu formayı giymen dahada güzel tebrik eder ligi sivasın arkasında bitirmenizi dilerim.her şeye ragmen seni yinede seviyoruz ibo.çünkü 58 i ne rıza ne erdal nede ümit giydi sen onlardan daha fazla sivaslısın başarılar dilerim.
kangallı58 19.03.2009, 09:46 Bu ibrahimden adam olmaz...istanbulda yaptıklarını tüm sivas gördü utanmadan hala konusuyorsun..Formandaki numarandan utan.
SenSetik 19.03.2009, 09:47 her şeye ragmen seni yinede seviyoruz ibo.
bu konuda forumda sana katılan kaç kişi vardır bilmiyorum. Ama bildiğim birşey var toramandan nefret ediyorum. hiçbir sözü veya dileği bu fikrimi değiştiremez..
omercoskun 19.03.2009, 09:54 İnönüde oynanan ilk maçta yaptıgın çirkefliklerini ve kavgayı ayırmaya çalışan Mehmet YILDIZ'ın üstüne yürümeni unutmadık.
Şimdide gelmiş bunlardan mı bahsediyorsun. Sen o 58 numaralı formayı Haketmıyorsun.
bu toraman kadar çirkefinide görmedim he sivasa gelio ya şirin gözükmeye çalışıo aklınca yemezler toraman yemezler inönüdeki maçı unutmadık biz çirkef toraman :mad:
karahisarli 19.03.2009, 10:11 bu adam sivas maclarinda ölümüne oynuyor benim gönümdende sivasi sampiyonlugu bjk ninde küme düsmesi
yorumcuyuz 19.03.2009, 10:11 Bu ibrahimden adam olmaz...istanbulda yaptıklarını tüm sivas gördü utanmadan hala konusuyor.şimdide şirin gözükmeye çalısıyor... Formandaki numarandan utan.
Del Piero 19.03.2009, 10:22 bence biraz fazla üstüne gidiyorsunuz arkadaşlar... sonuçta profesyonel ve ekmek yediği yere hizmet etmeye çalışıyor...
bir çok sivaslıyım diye geçinenden çok daha iyi ki istanbulda kazandığ parayı sivasta yatırım olarak değerlendiriyor..
sivasıyım diyebiliyor.. bence fazla üstüne gidiyorsunuz...
KIZILCAN 19.03.2009, 11:03 İlk maçta Mehmet Yıldızla dalaşırken iyiydi değilmi İbocum?O zaman Sivaslı olduğun aklına gelmedimi? !!!
SEVDAMSIN58 19.03.2009, 11:09 utanmaza bakin sivasspor ikin ci olacakmis sanami soracagiz kacinci olacagimizi once sen adam ol ondan sonra sivasspor hakkinda yorumyam yaptigin cirkeflikleri unutmadik sen ruhunu kaybetmissin birde sivasli gibi cikip konusuyorsun
Sivasli Hayri 19.03.2009, 11:12 Boyle Sivasli olmaz olsun, bence butun mac surekli isliklanmali
..Doğduğun yermi doyduğun yermi,'' Evet doyduğu yerdir.'' Tabiki''! böyle kendi toprağına ağresif tavırlarla yalakalık yaparak değil.
Havası sert insanı mert toprağın evladıyız hiç bir çıkarı olmadan Sivas'ın ve S.spor'un sevdalısıyız.
muhsin koçak 19.03.2009, 11:24 Bakalım bu hafta yenilince arkadaşların seni yine tebrik edecekler mi? Şampiyonlar liğine elele gitme düşünceni saygıyla karşılıyorum,ama şampiyon biz olalım siz ikinci olarak gidin,olmaz mı?
uzeyircoskun 19.03.2009, 11:50 toraman bıle bırıncılıgı yakıstıramamıs bize gurur duy be kardesım memleketıyın takımı sampıyonluga oynuyor destek olmasanızda kostek barı olmayın ıyı dıleklerınızı ıletın o bıze yeter haydı yıgıdolar safak bize cok yakın şampiyonluk gelıyorum diyor taraftarımız cekırdek yıyor lutfen bu hafta çekirdeklerı bı kenara bırakıp şampiyonumuza destek gunu hepsı 90 dakka zorlu 90 dakıkadan sonra gonullerın şampıyonu sıvasspor olacak anadolu şampiyonu liğ sampıyonu varmı otesı kıskandıralım tum anadoluyu olalım sampiyon ama destek vererek cekırdek yıyerek kos kos oturarak şampiyonluk vermezler kolay kolay lutfen bu hafta desteklerınızı esırgemeyın 12 cı kısı olalım 4 eylulde bu fırsatı kacırmayalım ŞAMPİYON SİVASSPOR gelıyor haydı yıgıdolar ALLAH yardımcınız olsun
ArkadasLar ßence YanLıs Yapıyoruz Adam Beşiktasın Ekmegini Yiyor eger Sivas Şampiyon Olsun Dese KulupTen KovarLar Bnce Yine NazikLik Etmiş ßen ßeşiktasLı diqilim sivaslıyım ama Yinede gurur duyması cok iyi bişey
ßence Tekrar Düşünün !
Divriği58- 19.03.2009, 12:05 BU mac BIZIM OLACAK ------------------
TracyMcGrady58 19.03.2009, 12:08 Böyle bir aciklama yakistiramadim. Insan hak eden Sampiyon olsun der. Ama neyse cevabini sahada verecez
yorumyapıyombenya 19.03.2009, 12:38 58 in yakışmadıgı tek oyuncusun unutmadık cirkefliğini.
effenberg 19.03.2009, 12:38 ArkadasLar ßence YanLıs Yapıyoruz Adam Beşiktasın Ekmegini Yiyor eger Sivas Şampiyon Olsun Dese KulupTen KovarLar Bnce Yine NazikLik Etmiş ßen ßeşiktasLı diqilim sivaslıyım ama Yinede gurur duyması cok iyi bişey
ßence Tekrar Düşünün !
Bir Sivasli olarak ben de Senin dediklerine katiliyotum.......
Toraman yillardir bjk da Futbol oynuyor ve ekmegini orda kazaniyor ne demesini beklerdik(siniz).
SIVASIN SAMPIYON OLMASINI ISTEMEYEN SIVASLI OLAMAZ ,BU NE LAA, yaziklar olsun sizin gibi sivaslilara , BESIKTAS KIM LAAA, SIMDIYE KADAR 3 veya 4 TAKIMLA LIGIMIZ FUTBOL OYNAMIS TABI BEDAVADAN SAMPIYONLUKLAR ALMISSINIZ ADINIZ OLMUS BÜYÜK KLUP , o büyüklünüzü avrupada yapin öyle kolaysa ,TÜRKIYEDE BÜYÜK KLUP YOK ZENGIN KLUP VAR
onerbaykal 19.03.2009, 12:45 yapma be bjk lig şampıyonu olsun sivas 2.olsunmuş sivas şampiyon olsun da gerisi yalan
iskin_58 19.03.2009, 13:08 Bizim futbolculara özelliklede ilk yarıdaki maçta Mehmet YILDIZ'a yaptıklarını unutmadık. Böyle şeyler söyleyerek kendini küçültmene gerek yok bizi senin nasıl biri olduğunu gördük maçlarda. diğer bütün beşiktaşlı futbolculardan daha çok SİVAS düşmalığı yaptın bugüne kadar oynanan maçlarda. bana göre beşiktaş futbolcuları arasında en antipatik futbolcudur sivaslılar için. geç bu hemşehrim ayaklarını
toraman samimiyetine inanıyorum --- bir sivaslı bir sivaslıya asla küfretmez toramanı tribüne cagırın diye ısrarım yok ama küfür edenler var kınıyorum --- sonucta 58 i taşıyor
yigidomustafa58 19.03.2009, 14:12 niye 2.bitirelim Lider olarak bitireceğiz ligi...
67nattramn58 19.03.2009, 14:21 Kusura bakma toraman. Bi tarafına baka baka istAnbula gideceksin bu bir. 2. side şampiyonlar ligine gidilecekse o biziz. Siz oraya göre değilsiniz 8 taNEyiyip geri geliyosunuz :)
kadir0911 19.03.2009, 14:30 Arkadaslar Ibrahim Toraman Profesyonel davranmasi gerek.
Ne bekliyorsunuz????
Gidip "Sivas Sampiyon olsun" demesini mi bekliyorsunuz ??
ÖYlese Abdurrahman Dereli Trabzon'u tutmasi gerek!
PRIMERA_58 19.03.2009, 14:33 Şurdaki yorumlara çok ayıp, çok yazık tam çocukça yapılmış yorumlar.Bu beğenmediğiniz Toraman'nın takım 2.ligde iken kamp masrafların ve forma alımına katkı sağladığını unutmuşlar veya bilmiyorlar.Yazık bir insanı eleştirirken boşa atmayın.Evet ilk maçta biraz agresifliği vardı, o da maçın stresi olamaz mı?
Malesef bizim memleket insanının tepkisi bu; bir olayda adamı tüü kaka yaparız.En üzülecek konu gençlerimizin kendi insanına sahip çıkma duygusunun körelmesi.Bu adam hiçbirzaman memleketini ikinci plana atmadı, onun sayesinde SİVASSPOR yokken de herkes Sivas lı İbrahim Toraman diye Sivas ı beyinlere yazdı.
Milli futbolcuya beyler sahip çıkın F.terim milli takıma, o kadar sakat varken neden almıyor diye sorun.Ama biz kendi değerlerimizi yok etmeyi seven toplumuz.
BU KAFA YAPISINI DEĞİŞTİRMEK LAZIM....GENÇLER GELECEĞİNİZE HOŞGÖRÜ KOYUN!!!
iskin_58 19.03.2009, 14:33 Arkadaslar Ibrahim Toraman Profesyonel davranmasi gerek.
Ne bekliyorsunuz????
Gidip "Sivas Sampiyon olsun" demesini mi bekliyorsunuz ??
ÖYlese Abdurrahman Dereli Trabzon'u tutmasi gerek!
bizim ondan bişey beklediğimiz yokki böyle bir açıklamayı neden yapıyor yapmasın. Abdurrahman maçtan önce çıkıp böyle bir demeç veriyor mu? Kendisi bize şirinlik yapmak istemiş ama ondan bişey istediğimiz yok. çıksın adam gibi futbolunu oynasın.çirkeflik yapmadan bizim futbolculara saldırmadan tek istediğimiz bu
HayaLpereSt 19.03.2009, 14:52 ibrahaaam güzeL hoş diyonda tam tersi oLsun biz şampiyon oLaLım siz ş.Ligine gidin oLmamı?
savaşoğlu58 19.03.2009, 15:25 istanbul da,sivasta hiç farketmez yiğidolar alır maçı.
Birgün su içeceğin çeşmeye çamur sıçratma.
hursit0658 19.03.2009, 16:04 yaw bazılarınız saçmalamış o profesyonel tabiki ekmek yediği takımın yenmesini şampiyon olmasını isteyecek.bizim takımdada bi tane sivaslı var diğerleri farklı ozmn onlarda başka takımın şampiyon olmasını ister.bencee ibrahim normal bi konuşmuş eğer sizin düşündüğünüz gibi düşünürsee ekmek yiyemez!!!
iskin_58 19.03.2009, 16:09 yaw bazılarınız saçmalamış o profesyonel tabiki ekmek yediği takımın yenmesini şampiyon olmasını isteyecek.bizim takımdada bi tane sivaslı var diğerleri farklı ozmn onlarda başka takımın şampiyon olmasını ister.bencee ibrahim normal bi konuşmuş eğer sizin düşündüğünüz gibi düşünürsee ekmek yiyemez!!!
Düşünüyorsa düşünür kardeşim bizim kendi takımının şampiyon olmasını düşünmesinene bir lafımız yok. gelip sivasspor taraftarına şirinlik yapmak zorundada değil. ona mı kalmış sivassporun ikinci olması. böyle bir açıklama yapması hata. gitsin kendi taraftarına desin ne diyecekse. Profesyonelse Sivasspor ikinci olsunda demiycek o zaman.
Bu takımla elele küme bile düşmem..:)
izmirliyigido 19.03.2009, 16:25 bizim ondan bişey beklediğimiz yokki böyle bir açıklamayı neden yapıyor yapmasın. Abdurrahman maçtan önce çıkıp böyle bir demeç veriyor mu? Kendisi bize şirinlik yapmak istemiş ama ondan bişey istediğimiz yok. çıksın adam gibi futbolunu oynasın.çirkeflik yapmadan bizim futbolculara saldırmadan tek istediğimiz bu
Aynen katılıyorum aklı sıra şirinlik yapıyor. Ne orada bize saldırsaydı, ne de şimdi tatlı su kurnazlığı yapsın.
Şurdaki yorumlara çok ayıp, çok yazık tam çocukça yapılmış yorumlar.Bu beğenmediğiniz Toraman'nın takım 2.ligde iken kamp masrafların ve forma alımına katkı sağladığını unutmuşlar veya bilmiyorlar.Yazık bir insanı eleştirirken boşa atmayın.Evet ilk maçta biraz agresifliği vardı, o da maçın stresi olamaz mı?
Malesef bizim memleket insanının tepkisi bu; bir olayda adamı tüü kaka yaparız.En üzülecek konu gençlerimizin kendi insanına sahip çıkma duygusunun körelmesi.Bu adam hiçbirzaman memleketini ikinci plana atmadı, onun sayesinde SİVASSPOR yokken de herkes Sivas lı İbrahim Toraman diye Sivas ı beyinlere yazdı.
Milli futbolcuya beyler sahip çıkın F.terim milli takıma, o kadar sakat varken neden almıyor diye sorun.Ama biz kendi değerlerimizi yok etmeyi seven toplumuz.
BU KAFA YAPISINI DEĞİŞTİRMEK LAZIM....GENÇLER GELECEĞİNİZE HOŞGÖRÜ KOYUN!!!
Kimse çocukça yorum yapmıyor. Gördüğün gibi çocuklarımız bile yapılanın farkında. İbrahim çocuktan daha çocuk. O hareketleri yapmayacaktı. Biz 2. ligde iken İ.Toraman G.Antepspor'da sıradan para kazana bir futbolcuydu. Kazancı neydi ki bizim kamp paralarımızı karşılamış. O zamanki yönetimin de paraya ihtiyacı yoktu. Herşeyi biliyoruz biz kardeşim.
AYK
_bling_lady- 19.03.2009, 16:41 ibrahim toraman gibi sivasli yok bu dünyada ya
heklal olsun ,süper bi insan :)
titizyiğido 19.03.2009, 18:18 sivasa gelecek ya aklınca yalakalık yapıyo..............hakettiğin muameleyi iyi yada kötü sivasta mutlaka görürsün yalakalık yapmana gerek yok
O bunu demiş, şu bunu demişlerle kendinizi oyalamayın. Siz taraftar olmasını öğrenin artık, gerektiği gibi bu efsane takımın arkasında 12. güç olun.
Kim ne derse desin ondan sonra. Kimsenin iyi sözlerine ihtiyacımız yok.
furkancfc 19.03.2009, 18:36 Senin kadar adi senin kadar çirşef bir insan görmedim ibo .
Sivaslısın ama SİVAS maçında ettiğin küfürlerin tekrar sana iade ediyoruz ve bu maçda daha fazlasını göreceksin diyoruz.
üçyıldız58 19.03.2009, 18:49 süper lig tarihine bakıyorum sivaslı toprağımız olan kaç tane evladımız futbol oynadı diye aklıma fikret geliyor memleketini sevdiği için biz 3.ligdeyken destek için gelmiş sivasspor forması giymişti efendiydi adam gibi adamdı yani kısacası sivaslıydı
sonra aklıma atom karınca rıza geliyor sivaslı kelimesi onun ismine ne çokda yakışıyordu sivaslı rıza hoca hayatım boyunca onu hayranlıkla izlediğim efendiliğyle yüreğiyle ahlakıyla yeşil sahalarda top oynadı adam gibi geldi adam gibi veda etti şimdi ise hoca olarak futbola hizmet ediyor biz onun sivaslı olduğu için binlerce kez gurur duyuyoruz
erdal keser vardı galatasarayda yıllarca futbol oynadı hep beyfendiliği ile gündeme geldi alman terbiyesiyle büyüdü ama sivaslılık vasıfları kemiklerine iliklerine kadar işlemişti bu efendiliği sayesinde futbol oynadığı takımda kaptan olmuştu
sonrasındaa sivasdan çıkan senin gibi sivasın suyunu içen hayrettin yerlikaya sonrası kendisine transfer teklifi yapıldığında memleketimin takımı seve seve oynarım deyip gerekirse boş mukaveleye imza atarım diyen ibrahim dağaşan
sonrasında yusufumuz vardı birde tahir bunları teker teker bir düşünürsek hiçbirine ALLAHIN bir kulu kaşının üstünde kara var diyemez
şimdi gelelim sana ibrahim toraman sivaslısın sivasda büyüdün dış sahada futbol oynadın sivasın ekmeğini suyunu yedin bu memlekette doğdun dsi spordan antepe gittin genç yaşında hepimiz gurur duyduk senlee sonrasında istanbul takımına gittin tüm sivaslılar senlee gurur duydu hele 58 numaralı formayı giymen hepimizin gönlünde taht kurmuştu biz senide o tahta layık biri olarak görüyorduk taki sivas süper lige çıkana kadar ilk maç aklımda istdeki maç mehmetin kafa topuyla attığı goldeki maçtada çok agresiftin sanki sivastan alınacak bir hıncın bir intikamın var gibi oynadın sonrası bu bütün maçlarda böyle oldu hele o istanbuldaki son maçta mehmet yıldıza it gibi çemkirmen varyaaa bizi çok derinden yaraladı sana yakışmadı ibrahim toraman belki o oynadığın istanbul takımından gün gelecek kovulacaksın belki gelecek sivasspor forması giyeceksin düşmez kalkmaz bir ALLAH ama sana soruyorum hangi yüzle oynayacaksın hiç yüzün kızarmayacakmı hiç utanmayacakmısın
empisyan 19.03.2009, 19:55 Olmadı Toraman Beşiktaş birinci olsun diyip beşiktaş taraftarlarıyla ters düşmemek istiyorsun. Bana hemşerilerinle ters düşüyorsun. Bence şu birinci olsun şu ikinci olsun gibisinden cümlen çok saçma olmuş.
Seni bir gün Sivassporda görmek isteriz.
Bu hiçbir zaman gerceklesmicek bunu sizde biliyorsunuz.. Toraman beşiktaşta sezon basında transfer listesine konduğunda bile ne kadar beşiktaşlı olduğunu göstermiştir
Seviyoruz seni ibo..
SenSetik 19.03.2009, 20:47 gün gelir hesap döner, keser döner sap döner ibooooooo...
memleket memlekettir hiçbirşeye benzemez unutma...
yaptığın yanlışı anladın ama iş işten geçti bikere..
artık Sivasta zerre kadar sevilmiyorsun...bunu bil !!!!!!!
altuntas58 19.03.2009, 21:12 Sivassporun arkasından ikinci olarak nereye giderseniz gidin isterseniz cehennemin dibine gidin istanbulun ayıları
partner58 19.03.2009, 22:46 HADİ BE İBOCUM SENİN İSTANBULDA YAPTIKKLARIN UNUTULMADI SEN BENCE BİZİ AGZINA ALMA SİZE 2.İLİK BİLE LAYIK DEİL SİZ GİDİN LİVERPOOL DAN SEKİZ ( 8 ) YİYİN SONRA GEL BİZE 2. LİGİ LAYIK GÖR
muhsin koçak 19.03.2009, 23:42 Sizinle şampiyonlar liğine gidip rezil mi olalım Toraman,sekizden aşağı yemiyorsunuz.
toramana tesekkur ederım.kalkıp sıvas bırıncı olsun dıyemez. bunu dıyen adamın ne adamlıgı kalır ne delıkanlılıgı.ekmek yedıgı yere tabıkı baglı olacak arkadaslar.. bence ne kadar sıvaslı oldugunu yorumlamaya bende dahıl kımsenın hakkı yok.oturdugumuz yerden cok kolay yorumlar yapıyoruz.
azcık el insaf..
kayayatakci 20.03.2009, 11:00 ibrahim toraman denen ??? günah cikarmak icin simdi sivasi ve sivasli olmayi hatirladi bütün cirkinliklerin mimari elinden gelse sivasi bir kasik suda bogar tam bir piskopat .tüm yigidolar ve sivasi sevenler güvenmeyelim o adama sivasin yüz karasi yarin yine görecegiz elinden geleni yapacak sivasin yenilmesi icin diger maclarda yaptigi gibi
konartr58 20.03.2009, 11:08 bu adamın haberide resmi de kaldırılmadı.istanbulda nerede ise mehmet yıldızı boğazlayacaktı.
sivaslılığını bilmeyene sivaslılık sevgisi gösterilmez.
ÇAĞLAR GİYİM 20.03.2009, 11:30 ARTIK İKİ TAKIM TUTMA DEVRİ BİTTİ TEK TAKIM VAR ODA ALEMİN KRALI SİVASSPOR
Sivassporumuz şampiyon olsun
sizde kaçıncı olursanız olun,umurumuzda değil
ilk maçta Mehmet Yıldızı tribünlere karşı kışkırtmıştın
Şu karı tipli adamıda hiç sevmem. bjk keşlerine çok yakışıyor.
MERİTHAN58 20.03.2009, 13:15 ben anlamıyorum bu adam profesyonelse böyle bir konuşmayı neden yapmış. Sivaslıysa sivaslı sivaslılığına bişey demiyoruz. ama çok gereksiz bir açıklama olmuş sırf SİVASSPOR taraftarından tepki almamamak için yapılmış bir açıklama ama senin bizim maçlarda yaptıklarını bu açıklamalarla unutturamazsın. ekmek yediğin yere ihanet etme tamam ama bizede yaranmaya çalışma. yemezler bu numaraları. adam gibi çık futbolunu oyna etrafa saldırmadan bu yeter bize.
SenSetik 20.03.2009, 13:26 Sivassporun arkasından ikinci olarak nereye giderseniz gidin isterseniz cehennemin dibine gidin istanbulun ayıları
++++++++++++++++ budur .........
babysever 20.03.2009, 14:12 Biz seninle gurur duymuyoruz seninde yaptığın çirkeflikleri unutmadık..
http://www.sivasspor.com/images/stories/ibrahimtoraman%20(5).jpg
Ailesinin halen Sivas'ta yaşadığını belirten Toraman : "Doğduğum yerin plakası olan 58'i giymekten onur duyuyorum. Sivas maç kazandığı zaman arkadaşlarım beni tebrik ediyor, bundan ayrı bir keyif alıyorum.
"Elbette biz de kazanmak için gideceğiz. Gönlümden geçen Beşiktaş'ın ligi şampiyon, Sivas'ın 2. tamamlaması ve birlikte Şampiyonlar Ligi'ne gitmemiz".
AMATÖRDEN GELDİ
Sivas amatör kümede oynadıktan sonra A Milli Takım'a kadar yükselen İbrahim Toraman, hafta sonunu iple çekiyor. Tecrübeli oyuncu, "Memleketimin takımının zirvede olması beni mutlu ediyor. Gönlümden Beşiktaş'ın şampiyon, Sivas'ın 2. olarak Şampiyonlar Ligi'ne gitmesi geçiyor" dedi.
İbrahim gardaş iyi veya kötü sen bizim toprağımızsın senin düşüncelerinede saygımız vardır ama eminim dilin şampiyon beşiktaş diyor ama gönlün sivası istiyor yalansam söyle ama düşüncelerimde yanılmadığımı biliyorum senin kanında bizim toprağın kokusu var ne yaparsan yap ne söylersen söyle gönlünün sultanı sivastır derim
bortecine 20.03.2009, 15:29 Kine nefrete gerek yok. Sonucta 58 formayı giyip bizleri temsil ediyor.
myyiğido58 20.03.2009, 16:09 ULAN BÖYLE DİYOSUNUZ SONRA MAÇTA Ş....SİZ OLUYOSUNUZ
gün gelir hesap döner, keser döner sap döner ibooooooo...
memleket memlekettir hiçbirşeye benzemez unutma...
yaptığın yanlışı anladın ama iş işten geçti bikere..
artık Sivasta zerre kadar sevilmiyorsun...bunu bil !!!!!!!
Öle Düsünme Bnce Cok quzeL bir Futbolcu Bn Hala Seviyorum BasarıLarın Devamını qeTiresin :D
ByTOVBEKAR34 20.03.2009, 18:02 Bir sivasli olarak 58 numarali formayi taşiyan her futbolcuyu seviyorum bu insanlarda sivasli olmanın gururu olmasaydı o forma numaralarını sırtlarına geçirmezdi.. kendisine sanki acımasizca eleştiri yapıyorus bizdede 61 numarali abdullah dereli var.. o yarın çıkıp deseki trabzonun şampiyon olmasini istiyorum sivasinda ikinci olmasini ne düşünürüz hakkında.. profosyenel futbolcu olarak tabiki bu şekilde konuşacak acaba yüreği ne diyor.. ben hala bu mücadeleyi verirken takımımız sivasli olupta diğer 3 büyük denen takımlari destekleyenleri kınıyorum..
hursit0658 20.03.2009, 19:23 Düşünüyorsa düşünür kardeşim bizim kendi takımının şampiyon olmasını düşünmesinene bir lafımız yok. gelip sivasspor taraftarına şirinlik yapmak zorundada değil. ona mı kalmış sivassporun ikinci olması. böyle bir açıklama yapması hata. gitsin kendi taraftarına desin ne diyecekse. Profesyonelse Sivasspor ikinci olsunda demiycek o zaman.
sivasspor taraftarı için konuştuğunu kim demişki demeç vermiş...abartmaktan başka birşey değil
Turan 59 20.03.2009, 20:19 Vay şikeci ibo,hangi yüzle sivas'a geldin.
|