Orijinalini görmek için tıklayınız : Her Şey Sivasspor İçin
SivasSpor.Com 19.03.2009, 08:18 http://www.sivasspor.com/images/stories/bilica.jpg
Sessiz sedasız Kırmızı-Beyazlı renkleri giyen ve oynadığı futbolla her geçen gün büyük beğeni toplayan Bilica, Sivas´ta çok mutlu olduğunu söyledi.
Sezon sonu bitecek olan sözleşmesini bir yıl daha uzatarak hakkındaki transfer dedikodularını sonlandıran Brezilyalı stoper, Sivasspor’un başarısından başka bir şey düşünmediğini ifade etti. FANATİK’e konuşan Sambacı, liderliği sezon sonuna kadar sürdürmek istediklerini belirterek, “Bu doğrultuda ilk hedefimiz Beşiktaş karşısında sahamızdan zaferle ayrılmak. Fenerbahçe maçlarında aldığımız yenilgilerle ne kadar sarsıldak da, o günler geride kaldı. Tartışmasız liderliğimizi sezon sonunda ipi göğüsleyerek kanıtlayacağız” diye konuştu.
M.Ali SABUNCU
GrP_GARDAŞLAR 19.03.2009, 08:21 esas oğlan bilica.bizde seninle mutluyuz başırılarının devam etmesi dileğiyle.
GokhanTurna 19.03.2009, 08:38 Bilica seni çok seviyoruz ya. Trabzonun nasıl Yattarası,Beşiktaşın Delgadosu,Fenerin Alexi ve Gsnin Ardası varsa bizimde Bilicamız var
Del Piero 19.03.2009, 08:58 tam bir fenomen :D:D:D seni çok seviyoruz bilica :) ;)
SEVDAMSIN58 19.03.2009, 09:09 tebrikler bilica basarilarinin devamini dileriz ben burdan iyi bir takima transfer olmani degil en iyi takimin sivasspor olmasi umidindeyim insallah basaririz
muhsin koçak 19.03.2009, 11:19 Basına yasak uygulanıyor diyoruz ama hemen her yerde bir futbolcumuzun açıklamasını okuyoruz,bu nasıl iştir anlamadım.
aslanefe58 19.03.2009, 11:20 daşşaııııınıııı yiyim laaaa bilica gardaş. bi tanesin bu takımda bi taneee!!!! yüreğinle karakterinle tam yiğidosun helal olsun sana..
esentepeli58 19.03.2009, 11:36 bizde seninle cok mutluyuz bilika :)
bilica sen bizim bel kemiğimizsin bu maçta sana çok iş düşecek
effenberg 19.03.2009, 12:41 Sivasspor icin gercekten cok önemli bir Futbolcu insallah uzun yillar Sivasspora hizmet verir.
böylesine yüreği ile oynayan topçu az bulunur bilica sen bizim herşeyimizsin
yigidomustafa58 19.03.2009, 14:14 bilica gerçekten bu sezon takımlar arasında en iyi transfer bence yarar sağlayan tek futbolcu maliyetine göre...
67nattramn58 19.03.2009, 14:25 Sessiz sedasız diyo ya... O adam sene sonunda avrupada bomba yaratsın sen o zaman gör sessiz sedasızı. bu gidişlede bomba yaratacak
I love You BİLİCA...................
mysuskunx 19.03.2009, 15:27 En büyük Transfer Bilicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaa
:D :D :D :D :D
Dark Force 19.03.2009, 18:01 Cnı yerim bilica sen bizim herşeyimizsin.............:)
titizyiğido 19.03.2009, 18:11 çok başarılı bi sezon geçiriyorsun.........başarılar ın daim olsun..................
yigidozan 19.03.2009, 20:52 bilica sen de bizim herşeyimizsin.bu takım sensiz olmaz.. HASTA SIEMPRE BILICA!!!!
altuntas58 19.03.2009, 21:07 size sonuna kadar güveniyoruz bu sene şampiyon anadoludan
kağanhan58 19.03.2009, 23:41 dikkat ettiniz mi her gol sevinçlerinde blica müthiş seviniyor.gerçekten yüreğiyle ve severek oynadığı her halinden belli.ömer üründül ün dediği gibi şu an süper ligin en iyi defans oyuncusu.şimdiden sivassporun unutulmaz yabancı oyuncuları arasına girdi.
Basına yasak uygulanıyor diyoruz ama hemen her yerde bir futbolcumuzun açıklamasını okuyoruz,bu nasıl iştir anlamadım.
valla hocam bende anlamadım.tesıslerden kacıp kacıp roportajmı verıyo bunlar nedır:)
Bilica 'ya gelince helal olsun,bi insan bu kadar mı yürekli olur,bu kadar mı alçak gonullu olur. allahına kurban onun..
beşiktaşa gecit vermeyecek ınsallah..
şimdiye kadar türkiyeye gelen yabancı oyuncuların içinden en asili en karakterlisi en savaşçısı bilicadır kendisine başarılar diliyorum kendisini çok seviyorum:)
aydından sevgiler sivas sporum fenerde saatlerce aglattınız inşallah bjk da yüzümüzü ğüldüreceksiniz uzaktada olsak yüregimiz sivasım için atıyor rabbim bjk kalesini acsın sivas kalesini kapatsın. amin.allah yolunuzu acık etsin sivas sporum
MERİTHAN58 20.03.2009, 13:10 Bilaca süper futbolcu. İnşallah ^büyütülmüş istanbul takımlarına gitmez. bence Bilica avrupada üst düzey takımlarda oynar eğer gidecekse avrupaya gitsin. Ama biz şampiyon olmadan hiç biryere gitmemeli:)
DeeHSHeT 20.03.2009, 22:17 türkiye süper liginde defans olarak kewell,lugano,bilica kadar tecrübeli oyuncu görmek çok zor..Helal OLsn....
ÇAĞLAR GİYİM 20.03.2009, 22:18 OOOOOOOOOOOOOO BİRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR YILDDDDIIIIIIIIIIIIIISZZZZZZZZ ZZZZZZZZZZ ARTIK BUYUK TAKIM OLMA YOLUNDA BUYUK AŞAMA ATLATTIK GELEN YABANCILARDA KALİTELİ OLUYO
SÜPER TANSFERLER EMEGİNİZE SAGLIK SİVASA KİMİN EMEGİ GEÇTİYSE
|