Orijinalini görmek için tıklayınız : YİĞİDO ŞOV YAPACAK

RüStü ElmaS
22.09.2005, 12:26
Yiğido Erciyes karşısında şov yapacak.
Sivasspor Teknik Direktörü Werner Lorant Sivasspor’un Kayseri Erciyesspor karşılaşmasında şov yapacağını söyledi. Teknik Direktör Lorant “Sivasspor Turkcell Süper Liginin renkli takımı. Bu takımın hedefi belli. Hedeflenen noktaya adım adım ilerliyoruz” dedi.

Geçtiğimiz hafta Trabzonspor galibiyetinin ardından Kayseri Erciyesspor karşılaşması hazırlıklarına başladıklarını ifade eden Teknik Direktör Lorant, Sivasspor’un ligde bir hedefi olduğunu ve bu hedef için çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi. Lorant şöyle devam etti: “Sivasspor Turkcell Süper Ligi’nde belirlediği hedefe adım adım ilerlemektedir. Sezon başında çalışmalarımıza başlamadan önce kendimize bir hedef koyduk ve bu hedef doğrultusunda da çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Amacımız ligde gücümüzü göstermek ve hedefimize ulaşmaktır. Sivasspor bu sezon lige bir renk katmıştır ve bütün karşılaşmalarında seyircisine ümit vermiştir. Milyonlarca Sivasspor taraftarının gönlünde takımın iyi bir yere ulaşması yatmaktadır. Bizde bu düşünceden dolayı kendimize hedef belirledik. Hedefimiz belirli ve bu yönde de azimle, gayretle mücadele ediyoruz. Kayseri Erciyesspor karşılaşmasından da üç puan alarak hedefimize bir adım daha yaklaşacağız” dedi.
GÜCÜMÜZ BELLİ
Sivasspor Genel Menajeri Bülent Uygun ise Sivasspor’un gücünün belli olduğunu söyledi. Uygun, “Kayseri Erciyesspor çok güçlü ama bizimde gücümüz belli. Hafta sonunda Erciyesspor önünden galibiyetle ayrılacağız” dedi.
Sivasspor’un her karşılaşmaya 3 puan parolasıyla çıktığını belirten Uygun şöyle devam etti: “Sivasspor bu sezon güçlü bir ekip kurmuştur ve gücü bellidir. Hiçbir takımdan korkumuz yok. Bütün karşılaşmalara 3 puan parolasıyla çıkıyoruz ve kazanmak için var gücümüzle mücadele ediyoruz. Sporcularımız bütün karşılaşmalara çıkarken tek bir yürek olarak çıkıyorlar ve kazanma hırsını ortaya koyuyorlar. Kayseri Erciyesspor karşılaşmasında da sporcularımız yiğidolardan aldığı gücü ortaya koyacak ve üç puanı alacaktır” dedi.
Yeniülke Gazetesi

serhankaburcuk
22.09.2005, 13:23
Sivassporu 6 haftadır canlı izliyorum...Sivassporumuz gerçekten 6 hafta boyunca süper futbol oynadı...Ligin yeni takımı Erciyessporda iyi oynuyor güzel ve zevkli bir maç olacak...Ama kazanan biz olacağız inşallah...

twity_58
22.09.2005, 14:18
kayserı cıdden kendısınden beklenmedıgı kadar guzel oynadı lıgın bombalarından bırı oldu ama ben sıvas a GUVENIYORUM ve macın BIZIM olacagına butun kalbımle ınanıyorum ınanmakla kalmıyorum öyle gözuktugunu de dusunuyorum sovumuza hepınızı beklerız :D

serrkann58
22.09.2005, 14:21
Gerçekten lige iyi başlayan 2 takımın maçı kıran kıran geçicek ama inşallah kazanan biz olucagız

revenge58
23.09.2005, 04:52
kayseri lige iyi başladı ama bizim kadar zorlu maçlar ve deplasmanda oynamadı!Trabzon maçındaki hırslı ve iy konsantre olmuş sivası bu maçta da görürsek galibiyet süpriz değil belki farklı bile bitebilir.

Kaptan-58
23.09.2005, 09:47
YA ŞİMDİ ŞOVU BOŞVERİN... ÖNCELİKEL YENELİM.. HEMEN REHAVETE KAPILMAYALIM... KAYSERİYİ ÖNCELİKLE DEVİRMEMİZ LAZIM....

3 YILDIZINLA HÜRSÜN SİVAS GÜMBÜR GÜMBÜRSÜN

*Aktaş*
23.09.2005, 10:33
İnşallah kardeşler şova gerek yok 1.0 olsun bizim olsun

abircan
23.09.2005, 11:03
Sivassporu 6 haftadır canlı izliyorum...Sivassporumuz gerçekten 6 hafta boyunca süper futbol oynadı...Ligin yeni takımı Erciyessporda iyi oynuyor güzel ve zevkli bir maç olacak...Ama kazanan biz olacağız inşallah...
SERHAN YAPAM GARDAŞ YA ÇEKİRDEKÇİ TAYFALARINI AYAĞA KALDIRIP BAĞIRTMAK İÇİN AZMI UĞRAŞIYOSUN GÖRMEDİKMİ HEP SIRTIN DÖNÜKSÜN SAHAYA HEM MAÇA GİDİP TEK POZİSYON İZLEMEYEN TEK ADAM SENSİN BE SERHAN BU FEDAKARLIK KİMDE VARKİ
SİVASSPOR SENİNLE GURUR DUYMALI
:):):)

acakislalimahoni
23.09.2005, 11:53
MALATYA MAÇINDAN BERİ CANLI İZLİŞYORUM SİVASI İLK HAFTALARA NAZARAN COK İYİ UYUM VAR SU AN TAKIMDA İNŞALLAH KAYSERİY DE DEVİRİP GÜCÜMÜZE GÜÇ KATARIZ

ŞAMPİYON SİVAS

extrasivas
23.09.2005, 19:13
sivasimiz erciyese fark atarak herkeze aldigimiz puanlarin tesaduf olmadigini gosterecek bana adanada guluyorlar biz biliriz boyle takimlari bi parlarlar sonra ne oldugunu anlamadan sonerler diyorlar bende onlara bu laflarinizi unutmayin lig bitince size hatirlatip gulucem diyorum cunku ben sivasima guveniyorum

sinan58_34
23.09.2005, 20:47
SERHAN YAPAM GARDAŞ YA ÇEKİRDEKÇİ TAYFALARINI AYAĞA KALDIRIP BAĞIRTMAK İÇİN AZMI UĞRAŞIYOSUN GÖRMEDİKMİ HEP SIRTIN DÖNÜKSÜN SAHAYA HEM MAÇA GİDİP TEK POZİSYON İZLEMEYEN TEK ADAM SENSİN BE SERHAN BU FEDAKARLIK KİMDE VARKİ

evet abı bu fıkırlerınıze bende katılıyorum taraftarları costurmak ıcın buyuk emek sarfettınız hep beraber yardımcı olmaya calıstık ama sızın emegınız daha buyuk bu cabanızdan dolayı tesekkuru bır borc bılırız

Sivasli-Imparator
23.09.2005, 21:33
Insallah bu zorlu maçi alacagiz.. HAYDI YIGIDO

5841
23.09.2005, 22:09
İNŞALLAH KAZANAN TARAF BIZ OLURUZ .

drummer
24.09.2005, 01:27
bu maçoda alırsak kimse tutamaz bizi.

gercek58li
24.09.2005, 01:27
Takima sov yaptirmak taraftarin elindedir.Takim cok iyi ama arkasindaki destegi görmesi lazim.Bunun icinde bize seyirci degil taraftar lazim. Serhan Gardasimiz ve onun gibiler insallah cogalir...

ErdalGüler
24.09.2005, 09:17
sivasimiz erciyese fark atarak herkeze aldigimiz puanlarin tesaduf olmadigini gosterecek bana adanada guluyorlar biz biliriz boyle takimlari bi parlarlar sonra ne oldugunu anlamadan sonerler diyorlar bende onlara bu laflarinizi unutmayin lig bitince size hatirlatip gulucem diyorum cunku ben sivasima guveniyorum

Asıl ben onlara gülüyorum.. :D
Kıskançlar Sivasspor'un başarısını çekemiyorlar..

kakikli
24.09.2005, 10:59
tek sonuç var ERCİYES: 1 - 2 :SİVASSPOR...
ANDERSON MOHAMED ALİİİİİ.....

acakislalimahoni
24.09.2005, 11:15
ŞOVUMUZU DU YAPARIZ MAÇIMIZI DA ALIRIZ

SİVAS:3
ERCİYES:2

harmanyeri
24.09.2005, 13:03
ALLAH cc nin izniyle bu hafta ligde 3. sıraya yerleşiriz.inşallah

yigidolara başarılar dilerim.

ErdalGüler
24.09.2005, 13:06
ŞOVUMUZU DU YAPARIZ MAÇIMIZI DA ALIRIZ

SİVAS:3
ERCİYES:2

BENDE AYNI SONUÇLA KAZANACAĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM...

ali agca
24.09.2005, 13:47
YA ŞİMDİ ŞOVU BOŞVERİN... ÖNCELİKEL YENELİM.. HEMEN REHAVETE KAPILMAYALIM... KAYSERİYİ ÖNCELİKLE DEVİRMEMİZ LAZIM....

3 YILDIZINLA HÜRSÜN SİVAS GÜMBÜR GÜMBÜRSÜN
...............

kadir20
24.09.2005, 14:17
süpheniz olmasin bu maci sivas havada karada suda demir yolunda alir bu maci

drummer
25.09.2005, 00:51
bu maçı alacakmışız gibi bir his var içimde.
ve zirvede kendimize iyi bir edineceğiz heralde

gercek58li
25.09.2005, 02:10
Yigidolar sov yaparak zirveye ilerliyor.Ciktigi yerden kolay kolay inmeyecegini
gecen sezon gördüler,bu sezonda aksi olmayacaktir.

GuNaY
25.09.2005, 02:59
yendiğimiz takdirde 3. sıraya yükselecek olmamız futbolcularımıza ayrı bir hava verecektir...

gürünlü_58
25.09.2005, 04:41
andersonbu maç andersonun maçi olacak ve 3:1 alırız

5841
25.09.2005, 07:17
süpheniz olmasin bu maci sivas havada karada suda demir yolunda alir bu maci
SANA HELAL OLSUN. AGZINDAN BAL AKIYO.

HakkıTİMUÇİN
25.09.2005, 08:57
bu maçta dannyz (bebeto) oynar inşallah...performansını cok merak ediyorum

BLACK_MASK
25.09.2005, 11:01
serhan abi niye öyle diuosunuz bende ist maclardatdim siz sivassporumuza bağırmaktan maç izleyemediniz ki haha

BLACK_MASK
25.09.2005, 11:03
serhan abi öyle deme siz sivasimiza bagirmaktan maclari izliyemiyonuz ki hahahaha

serhankaburcuk
26.09.2005, 12:49

Abicim herkesin fedakarlık yapması lazım... Abi daha sonra televizyondan gidip tekrar maçı izliyorum...Evet insanları çoşturmak için çok uğraşıyoruz..Ama gerçekten takımda taraftar olmadan oynayamıyor..Bu haftada Kayseride maçta idim...Yine insanlar çekirdekle boğuşup durdular...Sivasspor benimle değil tüm destek olan taraftarları ile gurur duymalı...