Orijinalini görmek için tıklayınız : ARKADAŞLAR TARAFTAR GÖSTERELİM

06kaan058
20.03.2009, 10:35
ARKADAŞLAR BİLETLER TÜKENDİ BİLET YOKK NEYSEKİ BİZLER ALDIK BİLETİMİZİ ONUN İÇİN ALLAH AŞKINA BURDAN YETKİLİLERE SESLENİYORUM STATI ÇOŞTURALIM MEŞALE ALALIM BİR DAVULLA DİGİLDE 3 TANE KOŞGOLSÜZ İÇERİ ALMAYALIMM YA NE OLUR YALVARIYORUMM STATI ISITALIMM ÇARŞININ TEZARRATLARINI İZLEMEYELİM LÜFTFENN MEŞALE ALALIMM OKK

YiğidoGençlik
20.03.2009, 10:39
Bu hafta sağlam gidiyoruz stad bize ayak uydurursa ne çarşının ne de pazarın sesi duyulmaz..

ChaRisMa
20.03.2009, 11:12
ARKADAŞLAR BİLETLER TÜKENDİ BİLET YOKK NEYSEKİ BİZLER ALDIK BİLETİMİZİ ONUN İÇİN ALLAH AŞKINA BURDAN YETKİLİLERE SESLENİYORUM STATI ÇOŞTURALIM MEŞALE ALALIM BİR DAVULLA DİGİLDE 3 TANE KOŞGOLSÜZ İÇERİ ALMAYALIMM YA NE OLUR YALVARIYORUMM STATI ISITALIMM ÇARŞININ TEZARRATLARINI İZLEMEYELİM LÜFTFENN MEŞALE ALALIMM OKK
Stadda Yigido Genclikten Baska Taraftar Gruplarınında oLduqunu UnutMa;)

ÇAĞLAR GİYİM
20.03.2009, 11:35
ARKADAŞLAR MAÇTA TRUBUNDEKİ
GRUPLARA AYAK UYDURURSAK ÇOK
İİ OLUR
SADECE ÇEKİRDEKLE OLAY BİTMİYO BU HAFTA OTURDUGUNUZ YERDEDE BAGIRA BİLİRSİNİZZZZZZZZZZZZMESELA YİGİDO GENÇLİK GAR TARAFINI HAREKETLENDİRİYO
ONLARA
1967 TARAFTAR DERNEGİ
MARATONDA
ADAMLAR TEZAHURAT YAPIYO
BİR İNŞALLAH DEMEK BİLE ZORLARINA GİDİYO ÇEKİRDEKÇİ TAYFASININ BU MAÇTADA İNŞALLAH HER ZAMANKİ GİBİ OLMAZ

YiğidoGençlik
20.03.2009, 11:38

Birde maratonda 67 derneği var da başka kim var tarftr grupları derken ben başka göremiyorumda bi yardımcı olursan sevinirim..

58 memo
20.03.2009, 11:39
sakın meşale sokmayın stada,para cezası veriliyor
Sivassporun taraftarı yok diyenlere gösterin arkadaşlar
tüm Türkiye bu maçı izleyecek sizin sesinizi tv den duyalım
haydi yiğidolar....

muhsin koçak
20.03.2009, 11:39
Bu hafta sağlam gidiyoruz stad bize ayak uydurursa ne çarşının ne de pazarın sesi duyulmaz..

Yıkın o stadı YiğidoGençlik olarak,nede olsa yeni yapılacak.Sizlere güveniyorum.

mysuskunx
20.03.2009, 11:41
çok pasif kalıyoruz biraz destek olalım bu takım her şeyi hak ediyor, çekirdek yiyip oturarak maç izlenmez yada destek olunmaz.....

Lütfen Destek.... tam Destek..........

ZALIM_58
20.03.2009, 11:42

YA ARKADAŞIM TAMA BAŞKA GURUPLARDA VAR AMA NEDEN BAŞKA GURUP YENİ BİR İSİMLE YİGİDOLAR 58 GURUBU ALINDA TEK ÇATI ALTINDA TOPLANSANIZ NE OLUR ACABA KIYAMETMİ KOPAR BAKIN ÇARŞI TEK URUP VEDE ONLARI KENDİ SAHALARINDA İZLEMEK İÇİN MAÇA GİDENLER C-VAR BUNLARI UNUTMAYALIM

YiğidoGençlik
20.03.2009, 11:46
YA ARKADAŞIM TAMA BAŞKA GURUPLARDA VAR AMA NEDEN BAŞKA GURUP YENİ BİR İSİMLE YİGİDOLAR 58 GURUBU ALINDA TEK ÇATI ALTINDA TOPLANSANIZ NE OLUR ACABA KIYAMETMİ KOPAR BAKIN ÇARŞI TEK URUP VEDE ONLARI KENDİ SAHALARINDA İZLEMEK İÇİN MAÇA GİDENLER C-VAR BUNLARI UNUTMAYALIM

Ya abi güldürmeyin adamı gurup varda biz mi birleşmiyoruz Sivassporun menfaatleri herşeyden önce gelir maratonda 67 derneği var az da olsa onlar maratonu hareketlendiriyor başkada gurup göremiyorum gören varsa söylesin allah aşkına stada gelmeyen insanlar burda klavye başında yorum yapıyor..

ZALIM_58
20.03.2009, 11:51
Ya abi güldürmeyin adamı gurup varda biz mi birleşmiyoruz Sivassporun menfaatleri herşeyden önce gelir maratonda 67 derneği var az da olsa onlar maratonu hareketlendiriyor başkada gurup göremiyorum gören varsa söylesin allah aşkına stada gelmeyen insanlar burda klavye başında yorum yapıyor..

VAR SEN SÖYLÜYOSUN 67 ONLA BİRLEŞ MARATONA GEÇ SENLE GELMEYENDE KENDİ ŞAHSIMA Ş.... SİZ BEN HER MAÇTA SİZLERİN ARASINDYIM AMA TANIRSIN AMA TANIMAZSIN.. BULAMAZSAN KENDİŞ GURUP KİTLENİ KUR ARKADAŞIM YİGİDO GENÇLİK Bİ İDOL OLSUN BUNU YAP 40 50 KİŞİ İLE DEİLDE 250 300 KİŞİ İLE GEL STAT A

YiğidoGençlik
20.03.2009, 11:54
VAR SEN SÖYLÜYOSUN 67 ONLA BİRLEŞ MARATONA GEÇ SENLE GELMEYENDE KENDİ ŞAHSIMA Ş.... SİZ BEN HER MAÇTA SİZLERİN ARASINDYIM AMA TANIRSIN AMA TANIMAZSIN.. BULAMAZSAN KENDİŞ GURUP KİTLENİ KUR ARKADAŞIM YİGİDO GENÇLİK Bİ İDOL OLSUN BUNU YAP 40 50 KİŞİ İLE DEİLDE 250 300 KİŞİ İLE GEL STAT A

Haklısın ama onlar maratonu canlandırıyor bizde kale arkasını hem sen gel bu maçta yine aramıza kaç kişiyiz gör 50-60 mı yok 200-250 kişi mi

ZALIM_58
20.03.2009, 12:01
Haklısın ama onlar maratonu canlandırıyor bizde kale arkasını hem sen gel bu maçta yine aramıza kaç kişiyiz gör 50-60 mı yok 200-250 kişi mi

valla görüyorum sizleri ön tarafta 60 kişi ok ama arkaa taraftakiler sizdenmi bilinmez ses seda yok onlarda ha bu hafta belki bagırırlar belki bagırmazlar onada garanti yok her hafta aynı polemik yaşanıyo sizdenbiri arka tarafa gidit oraya canlandırmaya ama nafile :)

YiğidoGençlik
20.03.2009, 12:19
valla görüyorum sizleri ön tarafta 60 kişi ok ama arkaa taraftakiler sizdenmi bilinmez ses seda yok onlarda ha bu hafta belki bagırırlar belki bagırmazlar onada garanti yok her hafta aynı polemik yaşanıyo sizdenbiri arka tarafa gidit oraya canlandırmaya ama nafile :)
bu hafta yukarıdan itibaren bizim gurubun olacak o zaman yukarıda bağırır

furkancfc
20.03.2009, 12:23
Sağlam geliyoruz sağlam yıkacaz 4 Eylül'ü . YİĞİDOGENÇLİK.

Kale arkası gar hadi beyler.

ZALIM_58
20.03.2009, 12:29

O ZAMAN TAMAM BENDE ARANIZDAYIM AMA O SADECE BU HAFTAKİ MAÇTA KALMASIN HER ZAMAN SİZLERLE OLSUN SİZLERE UYSUN SİVASSPOR A GÖNÜL VERSİB YİGİDO GENÇLİK İDOL OLSUN

GLoBe-Y-Gençlik
20.03.2009, 12:44
KAPIMIZ ACIK YİĞİDO GENÇLİK HER YERDEYIZ 4 EYLÜLÜ YAKACAGIZ INS...

ELBET BİR GÜN SİVASSPORA TRİBÜNLÜK GELİR DİYORUM. LÜTFEN KLAVYEDE YAZIP GERIDE BOŞ KALMIYALIM SEN GELSIN O GELSINKI DEDIGINIZ OLA ZARALI ABIME TSK EDERIM GELIP GIRTLAK PATLADIR...

YİĞİDO GENÇLİK

sivaslimete
20.03.2009, 12:50
keske imkanlarim olsada bende gelsem girtlami patlatsam gikim cikamayana kadar bagirsam ama su zalim gurbet birakmiyor

davulcu
20.03.2009, 12:56
haydi yiğidolar coşturalım stadı alalım 3 puanaı;)

MERİTHAN58
20.03.2009, 13:00
Beşik-taşının sitesinde bizim taraftarla dalga geçmişler arkadaşlar gösterlim şunlara taraftar nasıl olurmuş.

Biz o şereften yoksun mahluklar gibi kendi futbolcumuza ve yönetimimize küfür etmiyoruz ya beğenmemişler bizi:D:D:D

sivas_sevdamiz
20.03.2009, 13:05

Arkadaşım farklı yerlerde olmanız da çok güzel. Ama birlikte hareket etmeniz lazım. Bir taraf bi tezahürat yaparken diğer grup farklı bi tezahürata başlayınca adeta "birbirinizi susturuyorsunuz". İki grup zaman zaman birbirini dinlendirerek sırayla tezahürat yapmalı. Ama genel olarak karşılıklı tezahüratlar yapılmalı diye düşünüyorum.

sivas_sevdamiz
20.03.2009, 13:09
ARKADAŞLAR MAÇTA TRUBUNDEKİ
GRUPLARA AYAK UYDURURSAK ÇOK
İİ OLUR
SADECE ÇEKİRDEKLE OLAY BİTMİYO BU HAFTA OTURDUGUNUZ YERDEDE BAGIRA BİLİRSİNİZZZZZZZZZZZZMESELA YİGİDO GENÇLİK GAR TARAFINI HAREKETLENDİRİYO
ONLARA
1967 TARAFTAR DERNEGİ
MARATONDA
ADAMLAR TEZAHURAT YAPIYO
BİR İNŞALLAH DEMEK BİLE ZORLARINA GİDİYO ÇEKİRDEKÇİ TAYFASININ BU MAÇTADA İNŞALLAH HER ZAMANKİ GİBİ OLMAZ

ayağa kalkmak millete zor geliyosa oturarak da tezahürat edebilirler. Önemli olan ses çıkması, ayakta veya oturarak.

ZALIM_58
20.03.2009, 13:09
Arkadaşım farklı yerlerde olmanız da çok güzel. Ama birlikte hareket etmeniz lazım. Bir taraf bi tezahürat yaparken diğer grup farklı bi tezahürata başlayınca adeta "birbirinizi susturuyorsunuz". İki grup zaman zaman birbirini dinlendirerek sırayla tezahürat yapmalı. Ama genel olarak karşılıklı tezahüratlar yapılmalı diye düşünüyorum.

çok haklısın hemşo bencedce sadece bir birlerini susturmaya çalışıyolar birlik olursa şahane olur

yigidolar06
20.03.2009, 13:12
250 kişiye bu hafta çok büyük sorumluluklar yükledik kale arkası gar tarafını organize edecekleri sözünü ankarada aldık 250 kişi yanına türübünden en az birkişi alsın anında 500 kişi olursunuz başkentte olduğu gibide karşılıklı tezaruhat yaparsınız şimdiden keyifle tv den maçı izliyecem

06kaan058
20.03.2009, 13:50
evet kardeş trabzonspor kadar olamıyazazmı yeter diyelim artıkk hadi gardaşlarımm gösterelim kendimizii

06kaan058
20.03.2009, 13:52
ya sinirimden delirecem ha şu çarşı ne böle kardeş 10 kişide olsa 10 bin kişid4e olsa stat iniliyor abii yapalım bizde eyetr yaww YETERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRYET ERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR RRRRRRRRRRR

06kaan058
20.03.2009, 13:54
NASIL SOKMAYALIM KARDEŞİMM KURU KALABALIK DEVAMMI ETSİN ARTIK GÖZÜMÜZÜ ACALIM NE EMNİYETE NE YÖNETİM ETKİLEYECRK BİZİ BU HAFTAA YETERRRRRRRRRRRRRR

babysever
20.03.2009, 14:09
Sevgili Yiğidolar bu hafta biz 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği olark yine herzamanki yerimiz olan Maraton Tribünü A Kısmında olacağız..Maç için Maratondan bilet alan Yiğidoların bizim yanımıza gelmelerini istiyoruz.Bizim maça gelecek Yiğidolardan tek isteğimiz bizim yaptığımız tezahüratlara katılmasalar bile alkış ve benzeri tarzda destek olmaları...Örneğin bizim söylediğimiz bestelere eşlik etsinler...

Örneğin 2 Kupayı getirin bize canımızı verelim size bestesinin sonuna İnşallah kısmını gür bir şekilde bütün maraton söyleyebilir..Ve bu beste yapılırken alkış ile destek verilebilir..Lütfen biraz duyarlı olalım...

RK sTyLa 58
20.03.2009, 14:23
4 EYLÜLÜ inlettin yigidolarr
ah keske macta bende tribünde olsamm ama gurbet iste--ha diyince gelemiyorsun..
ama gidebilenler cekirdek yemeyi biraksinn bagirsinn....
bizdee Tv den diyelimm aha bizim taraftarlarr....

-------------------------------------------------
http://i33.tinypic.com/2mqri46.jpg

ChaRisMa
20.03.2009, 14:34
Birde maratonda 67 derneği var da başka kim var tarftr grupları derken ben başka göremiyorumda bi yardımcı olursan sevinirim..
Bende Onu demeK istedim Zaten!!!
YenıcerıLerde Yenıden DonuyorLar!!!!!!!

06kaan058
20.03.2009, 16:10
YA ZATEN SİVASTA TARAFTAR ZOR BİRDE 3 4 GRUB VARYA NE DİYİMM

myyiğido58
20.03.2009, 16:15
ARKADAŞLAR LÜTFEN TAKIMIMIZI TAM ANLAMIYLA DESTEKLİYELİM ÖZELLİKLE MARATONUN BAZI BÖLÜMÜ

kupecikli58
20.03.2009, 16:33
meşale yüzünden ceza yeriz aklınızı başınıza alın bagırın rakibi telaşa getirin bizimkileride gaza getirin 1 vites degilde 5 viteste gidelim bjk nin üzerine

sivaslı_cagdas
20.03.2009, 19:15

ii söylüyon gedçen ankara maçında gördük çekirdekçiler yerimizden kaldırdılar bizi sonrada oturun biz maç izleyecez die

ready
20.03.2009, 19:39
taraftar grupları bir yandan takımı destekliyor bir yandan da trübünde ki insanlarla tartışmak zorunda kalıyor tam bagıracaksın kendini hazırlamışsın amcanın biri ordan bagırıyor hoppp yigenim otur hele maçı göremiyorum abiler amcalar tamam bagırmıyorsunuz saygı duyarım da fakat bagırmak isteyenlere müdahele etmeyin sonra da millet kalkmış diyor seyirci neden tezehurat yapmıyor halen kendi içimizdeki insanlarla tartışıyoruz

GuVeN
20.03.2009, 20:12
taraftar grupları bir yandan takımı destekliyor bir yandan da trübünde ki insanlarla tartışmak zorunda kalıyor tam bagıracaksın kendini hazırlamışsın amcanın biri ordan bagırıyor hoppp yigenim otur hele maçı göremiyorum abiler amcalar tamam bagırmıyorsunuz saygı duyarım da fakat bagırmak isteyenlere müdahele etmeyin sonra da millet kalkmış diyor seyirci neden tezehurat yapmıyor halen kendi içimizdeki insanlarla tartışıyoruz

valla ıkı amca keyıf yapacak dıye yılmamak lazım,ama bu konuda taraftarlara hak verıyorum,sıvaslı oldugum zamanlarda ben de cok terslestım o seyırcılerle.yuzlerıne baka baka adammısınız bagırsanıza lan dıye bagırmama ragmen kendılerı cekırdek cıtlamaya devam ettıler.malesef arsızlasmıslar.
gerekırse kendı ıcımızde kavga edecez ama bu mac susmayacaz ve buda bundan sonrakı şölenlerın baslangıcı olacak..
bıde yonetıme yalvarıyorum adam gıbı bı amıgo bulunsun.soytarının bırı stadda bos bos dolanıp duruyo..adamı kımse sallamadıgı gıbı herkesede antıpatık gelıyo,bagıracak adamlarda bagırmıyo..

ready
20.03.2009, 20:26
bir bursa bir ankaragücü seyircisi olmak için daha 40 fırın ekmek yememiz lazım kimse alınmasın bizim seyircimizin yaptıgı tek şey sivasspor takımı sahaya çıkarken alkışlarlar bir de hakem yanlış bir kara verdigi zaman i..ne hakem diye hakeme ana avrat küfür etmeyi taraftarlık sayarlar taraftar olmak takımı desteklemek bu degildir kimse stadda bagıracak diye bir kural yok güzel abicigim iş degilse takımı destekleyene mani olmayın ne hikmetse halen birileri takıma destek neden az diyorlar sen takıma destek verenleri atmışsın kale arkalarına yaws gardaşım kale arkasından bagırsan nolur tavşan daga küsmüş dagın haberi olmamamış misali ancak o bagıranlar da kendini yırtmakdan başka bi işe yaramaz adam akıllı ne yaptıgını bilecek trübün kültüründen anlayacak kendini geliştiren kitlere hitap etmeyi onları etkisi altına alabilecek seyirciye pozitif enerji yayacak saglam bir amigoya ihtiyaç var diger kluplerin taraftar gruplarının liderlerine bakıyoruz herşeyi dörtlük yapıyorlar bi de kendimize bakıyoruz taraftarlık olsun takım sevgisi olsun hep lafta kalıyor

ERDEM[71]
20.03.2009, 20:53
Bizi Hiç Kimse Durduramaz Sivas Efsanesi Asla Sönmez Söndürmeyeceğiz de

yerliturkuaz
20.03.2009, 21:09
Yarın tarihi bir sınava çıkacağız. Süper ligde yeni olmamıza rağmen kısıtlı bütçesine kısııtlı medyasına kısıtlı taraftarına rağmen yarın Sivas'ımız yarın takım olarak değil şehir açısından çok önemli bir maça çıkacaktır...

Bu maç bizim için çok önemli biz bu maçla her kesimlerin yeniden gözlerini açmalarını sağlayacağız açsınlarki bizim bu tarihi başarılarımız görmemezlikten gelmesinler.

Yarın stadda taraftarlarımız bu takımı ateşlemeli arkalarında olduğumuzu bizim ne kadar şampiyonluk istediğimizi bir kez daha göstermeleri gerekecektir. Herkez canı gönülden bağırmalı takıma sonsuz destek vermelidir.

Son sözümüz; Arman için, forman için, bizim için, Anadolu için, BU MAÇI ALIN!

06kaan058
20.03.2009, 21:13
bir bursa bir ankaragücü seyircisi olmak için daha 40 fırın ekmek yememiz lazım kimse alınmasın bizim seyircimizin yaptıgı tek şey sivasspor takımı sahaya çıkarken alkışlarlar bir de hakem yanlış bir kara verdigi zaman i..ne hakem diye hakeme ana avrat küfür etmeyi taraftarlık sayarlar taraftar olmak takımı desteklemek bu degildir kimse stadda bagıracak diye bir kural yok güzel abicigim iş degilse takımı destekleyene mani olmayın ne hikmetse halen birileri takıma destek neden az diyorlar sen takıma destek verenleri atmışsın kale arkalarına yaws gardaşım kale arkasından bagırsan nolur tavşan daga küsmüş dagın haberi olmamamış misali ancak o bagıranlar da kendini yırtmakdan başka bi işe yaramaz adam akıllı ne yaptıgını bilecek trübün kültüründen anlayacak kendini geliştiren kitlere hitap etmeyi onları etkisi altına alabilecek seyirciye pozitif enerji yayacak saglam bir amigoya ihtiyaç var diger kluplerin taraftar gruplarının liderlerine bakıyoruz herşeyi dörtlük yapıyorlar bi de kendimize bakıyoruz taraftarlık olsun takım sevgisi olsun hep lafta kalıyor

vallaha helal olsun kardeşim cok dogru demissinn

hursit0658
20.03.2009, 21:16
hayır taraftarın derdi svs-bjk değil grup dertleri avr amaç sivasspor değl amaç gruplar yarışıyor... allah adamı çarpar böle bir takım olaçak bunu başka yerlere çekileçek eğer halen grup derdindeyseniz HELAL OLSUN...

Cley
20.03.2009, 21:19
Kale arkasında Yiğido Gençliğe maratonda 1967 GTD ye uyum sağlanırsa iyi bir taraftar show yapılır. Takımına destek vermek isteyen yiğidolar bu grupların arasına girsin.

GuVeN
20.03.2009, 21:34
BANA KALIRSA HER ZAMAN SOYLUYORUM KAPALI YANINDAKI KISIM DA BI GRUP OLMALI,DEPLASMAN TAKIMININ HEMEN YANINDA DURARAK ONLARLA UGRASMALI:) GS ILE OYNANAN KUPA MACINDA COK IYI YAPILMISTI O:) HATTA GS LILER ARASINDAKI BI KISIM SIVASLI TANINMIS:)) VE SENI TANIDIM DIYE ISARET EDILEREK SINDIRILMIS:)VE ICLERINDEKI SIVASLILARIN BIR KISMI SUSTURULMUSTU:D:D:D:D:D BI KISIMDA MARATONU COSTURDUMU ARTIK GELEN DEPLASMAN SEYIRCILERINI DINLEMEK ZORUNDA KALMAZ BU STAD..YARINKI MACTA EKSTRA BI EFOR OLACAGINI GOREBILIYORUM.TEK TEMENNIMSE BU HIRSI BUTUN MAÇLARDA GÖREBILMEK..

zarabilgisayar
20.03.2009, 22:05
çarşı sesi degil sivassporumuzun sesi çıkıcak innşallah her kez bu maça kitlendi

zaralı19
20.03.2009, 22:12
yarın maçta coşacağız işallah bende ordayım hiç susmayacağım

zarabilgisayar
20.03.2009, 22:38
geliyoruz bu sefer nasıl seyirci var görecek tüm dünta beyler golden sonra meşale şov yapalım meşale ucuz bu siteden gelen olanlar direk meşaleyle gelsin golden sonra duman altı yapalım stadı

sevda58
20.03.2009, 22:42
insalah karga sesi duymam....:P:D

ssk58
20.03.2009, 22:42
bence bu maçta sivasspor taraftarıda tarihe geçecektir şovuyla öyle tamin ediyorum innşallah öyle olucak her kez elinden geleni yapsın meşale bayrak atkı bu maçı her kez izliycek çünkü 60 basın mesubu izliyucek maçı

amigosivas
21.03.2009, 11:27
HAYDİ ARKADAŞLAR STADI YERİNDEN OYNATALIM 21/03/2009 TARİHE GEÇSİN HAYDİ ARKADAŞLAR STAD DA KİMSE YERİNE OTURMASIN HEP AYAKTAYIZ ÇÜNKÜ BİZ YİĞİDO GENÇLİĞİZ

mcsedat
21.03.2009, 12:03
SİVASSPOR ÇOK SEVİYORUM BJK YENMENI BEKLIYORUZ KALBİM SİZLE OLCAK HERZMAN SİZLE :

GrP_GARDAŞLAR
21.03.2009, 12:33
sadece şu videoyu izleyin yeter...........

http://www.metacafe.com/watch/2181906/
http://www.metacafe.com/watch/1706764/

izmirliyigido
21.03.2009, 12:59
.
ARKADAŞLAR ,

"NE ÇARŞI, NE PAZAR
BUGÜN SİVAS TARİH YAZAR"

Haydi bakalım sizleri görelim, inletin stadı şöyle bir.

AYK

OrKiNoS
21.03.2009, 13:12
Biletler bitti. Burada biletlerin bitmesi değil.Biletlerin kimin aldığı önemli..

Çekirdekçiler mi aldı. yoksa asıl taraftar mı??

GLoBe-Y-Gençlik
21.03.2009, 21:12
Kardeşim örnek vererek ne alacagını sanıyorsun sivasın adamı trıbun sevgısı yok az cok ıns olucak dıyorum... bugun ınlettık dıyorumm...

yigidolar06
22.03.2009, 12:47
Taraftarlara teşekkürler üzerlerine düşeni en iyisini yapmışlar bundan sonraki maçların dahada şova dönük geçeçeğinin sinyalini verdiler

reis25
23.03.2009, 08:58

unuttum bile
kardeş unutturma bizler unuturmuyoruz