Orijinalini görmek için tıklayınız : Maçın Ardından

SivasSpor.Com
21.03.2009, 20:49
http://www.sivasspor.com/images/stories/Sivasspor_Logo.jpg

Bülent Uygun'un cezası sebebiyle maç sonrası açıklamayı Sefer Yılmaz yaptı. Yılmaz; Galibiyet için saha çıkmıştık ama olmadı dedi.
Sefer Yılmaz yaptığı açıklamada "Galiiyet için çıkmıştık ama olmadı. Hem lidere hem de ikinciye yakışan bi oyun oldu.

Golü de bulduk ama psikolojik olarak geri çekildik. Sonra usta ayaklar sahneye çıktı. Yusuf ortaladı Tello çok güzel vurdu. Birer tane golle puanlar paylaşıldı.

Rakiplerimizin puan kaybettiği haftada biz 1 puan aldık ve yolumuza devam ediyoruz. Oynadığımız bu büyük maçlar bizim için çok önemli. Sonuçta 1 puan aldık Beşiktaş'tan" dedi.

Mustafa Denizli yaptığı açıklamada "Ne iyi ne kötü. Arada bir durum şu anda. Buradan galip gelerek avantajlı duruma gelmek istiyorduk. Zaman zaman iyi oynadık. Bazı pozisyonlarımız vardı. İkinci yarı daha dengeli bir oyun oldu. Hatta ikinci yarı da daha iyi oynayan takım bizdik ama yakaladığımız pozisyonları kullanamadık.

Çok söylenecek bir şey yok. Lig stratejisi olarak bakarsak 1 puan iyi. Ama genel olarak bakarsak da kötünün iyisi diyebiliriz. Futbolda gol sonrası 5 dakikalık bölüm, gol yemelerin yüzde 85'ini oluşturuyor. Golden sonra ilk 5 dakika en tehlikeli anlardır.

Neticede buradan seviçli de ayrılmıyoruz, üzüntülü de ayrılmıyoruz. İki takımın da kendini emniyete alacak şekilde oynaması gayet normaldi. Ben takımımın durumundan memnunum" dedi.

m.murat
21.03.2009, 21:01
DENIZLI TABIKI MEMNUN OLACAK. GIRDIGIMIZ POZISYONLARI DEGERLENDIRSEYDIK BJK 3 - 4 LUK OLURDU.

Ertugrul
21.03.2009, 21:10
Sefer hocamızında söylediği gibi Galibiyete odaklanmış bir Sivaspor vardı. Beşiktaş'ta güzel oynadı, her iki takımıda tebrik ediyorum. Liderliğimiz sürüyor ve sürecek inşaallah ...

Besyo_cu
21.03.2009, 21:11
Güzel maç oldu galibiyeti kacıran bizdik net gollerden yararlanamadık özellikle Mehmet YILDIZ pas hatası yapmasına rağmen cok üst düzey oynadı hem goldeki asisti hemde vermiş oldugu net golluk paslar ile maca damgasını vurdu.

titizyiğido
21.03.2009, 21:27
almamız gerek3en bi maçtı ama trabzonun kaybettiği haftada berabere kalmakta hiç yoktan iyidir

Dark Force
21.03.2009, 21:35
Musa o golleri kaçırmasaydı farklı yenerdik ah musa ah eski günlerinde değil.....

FANATIK YIGIDO
21.03.2009, 21:51
gol atigimizda oyuncularimizin bulent hocamizin yaninagelerek golu kutlamalari beni cok duygulandirdi iste bu sivassporumuzunla gururduyuyorum takim dediyin boyle olmali helal olsun sivas sporumuza

EBED
21.03.2009, 22:16
tek kelime şampiyon sivas olacak süperlig bizim

omercoskun
21.03.2009, 22:38
sevinemedik ama üzülmedikte bu 1 puan bile çok kıymetli bunu unutmayalım hedefe doğru yola devam .

GuVeN
22.03.2009, 02:12
ahh musa su lakayıtlıgıne bı son ver artık.. mehmetdekı toparlanma memnunıyet verıcı.

beyazkus
22.03.2009, 08:35
Musa ile Muhammed din formsuzluklari acikcasina takima yansiyor.Futbolcular sahada cok konusuyorlar,biraz sükünet ve biribirne destek vermeleri gerekirken,suclanmalari moral bozmaktirki hocalarin buna bir care bulmalari lazim.Basarilarin arkasinda daima MORAL gelir.Sivas spor icin carpan kalplere SELAM.

TracyMcGrady58
23.03.2009, 15:21
Kora kor bir mücadele oldu. Sivasspor'un bu kadar istekli basliyacagini beklemedim. Takimimiz cok iyi mücadele etti. Talihsiz bir golle sadece bir puan alabildik. Ama halen lideriz ve avatanjli durumdayiz