Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivas daha güçlü geliyor

SivasSpor.Com
02.04.2009, 10:13
http://www.sivasspor.com/images/stories/abdullah_yigit.jpg

Abdullah YİĞİT / Hürdoğan Gazetesi

Şunu açıkca belirtmeliyim ki,Sivaslı’nın gündeminde ne dün oynanan Türkiye-İspanya Milli maçı vardı, ne de hafta sonu oynanacak Denizli maçı var.
Arka arkaya Sivas’a gelen cenazeler ve arkalarında bıraktıkları Yiğidoları adeta dünyasından vaz geçirdi.Ounun içinde şu anda Sivas’ta zerre kadar maç havası yok. Ben ilk defa Sivasspor’un bu kadar gündem dışına itildiğine şahit oluyorum.
Gelelim cumartesi günü oynanacak olan Denizlispor-Sivasspor maçına.
Sivasspor bu maçın hazırlıklarını Antalya’da sürdürüyor. Eğer bir aksilik olmazsa yarında Denizli’ye geçecek. Yaklaşık 10 günlük kamp süresince iki hazırlık maçı oynayan Sivasspor’un bu maçlarda oynadığı futbol ve aldığı sonuç kalan haftalar için daha da umut verici. Zira, Sedat Petkoviç, Diallo ve Kanfory Sylla gibi önemli oyuncuları olmamasına rağmen bu kadar başarılı maçlar çıkarıyorsa, onlar katıldığında dahada güçleneceği ortada.
Sivasspor’un bir başka artısıda, son haftaların suskun isimleri olan başta kaptan Mehmet Yıldız ve Kamanan gibi isimlerin son derece formda olmaları. Onların formda olması takıma yüzde yüz olumlu yansıyacaktır.
Tabi bu arada Denizlispor’un bu maçta neler yapacağıda önemli. 29 puanı bulunan ve düşme hattının 5 puan üzerinde yer alan Ege temsilcisi, kendi sahasında oynayacağı Sivas maçını kazanıp rahat bir nefes almanın hesaplarını yapacaktır. Hiç şüphesiz Denizlispor’da Brga ve Angelov gibi hücum gücü yüksek futbolcuların olmayışı önemli bir dezavantaj.
Bu maçta her iki takıma yaramayacak tek skor beraberliktir.
Ligde son oynadığı maçlarda eski görüntüsünü vermeye başlayan Sivasspor’un galibiyete daha yakın taraf olduğunu söylemek mümkün.
Kırmızı-Beyazlı takımın Denizli karşısındaki tek handigapı ” kazanmaya mecbur” olması. Yiğidoların bununda üstesinden geleceğine inanıyorum.

SİVAS’IN TARAFTAR SORUNU YOK
Cumartesi günü Denizli Atatürk stadındaki maça Denizli ve çevre illerde yaşayan çok sayıda Sivaslı’nın gelip takımlarına destek olacakları yönünde çalışmaların yapıldığını duydum. Zaten, Ege bölgesinde Sivasspor’un taraftar sorunu yok, bu maçtada olmayacaktır.

58_babacan_58
02.04.2009, 11:39
harbiden öyle zerre kadar maç havamız kalmadı ama şunu bilinki MUHSİN YAZICIOĞLU için şampiyon olucaz bundan eminiz bütün taraftarlar olarak.

altuntas58
02.04.2009, 11:40
Sivassporumuz bu zorlu Denizlispor deplasman macından galibiyetle ayrılacağınından hiç şüphem yok bu mac bizim için çok önemli allahın izniyle liderliğimiz bu haftada devam edecektir

atababa111
02.04.2009, 11:42
Kazanın şu maçı bizim ve Muhsin Başakanımızın içini ısıtın.

pover58
02.04.2009, 12:49
kazanın şu maçı genelbaşkanımız için kazanılması gerekli.

yiğidoemin58
02.04.2009, 13:21
futbolcular rahat hiçbir baskı yok bu maçı en başta kesin kaybedeceğimizi düşünüyodum ama alma ihtimalimiz arttı

sevda58
02.04.2009, 14:41
6 yigidimizi kaybetmisik, normal yani sivasta mac havasi olmamasi, ama insallah sivassporum bu havayi duzeltecek. muhsin baskan ve digerleri icin bu maci almamiz lazim