Orijinalini görmek için tıklayınız : Özel Röportaj (Muhammed Çağlar)

SivasSpor.Com
03.04.2009, 04:27
http://www.sivasspor.com/images/stories/apo_rop.jpg

Sivasspor Paf Takımımızın yıldız oyuncularından Muhammed Çağlar ile yaptığımız özel röportajı sunuyoruz.

Kısaca kendinizden bahsedermisiniz?

Adım Muhammed ÇAĞLAR 24/05/1990 yılında Sivas’ta doğdum. Üç kardeşin ortanca olanıyım, Sivas’ta yaşıyorum ve Sivasspor Paf takımında futbol oynuyorum.

Kaç senedir Sivasspor takımındasın?

Sivasspor da oynamaya dokuz yaşımda ilkokul 3. sınıftayken başladım. Yakında 19 yaşına gireceğim ve yaklaşık on senedir buradayım. Ağbim ile birlikte başlamıştık ancak kendisi yaklaşık iki sene devam etti ve sonra bıraktı. Ben oynamaya devam ettim çünkü futbolu çok seviyordum ve bunu herkese kanıtladım. Sivasspor’a bu kadar yıl hizmet eden tek futbolcuyum denilebilir.

Paf takımın genel durumu nasıl?

Sivasspor alt yapısında bazı sıkıntılarımız vardı ancak yeni hocamızla bu durumun üstesinden gelmeye ve kayıplarımızı kapatmaya çalışıyoruz.

http://resimzade.com/Show.html?i=3617

Paf takımı olarak sezona iyi bir başlangıç yapamadık. Ancak şimdi yükselen bir grafik içerisindesiniz bu nasıl oldu? Cafer Hocanın takıma katkısı nelerdir?

Geçen sezon gelen Şampiyonluktan sonra takımda biraz disiplinsizlik hakimdi. Maalesef yarım sezon boyunca da devam etti. Sezonun ikinci yarısına yeni hocamız ile başladık. Yıllarca profesyonel takımlarda işini en iyi şekilde yapmış disiplinli ve hırslı bir yapısı var. Bu hırsını takıma geldiğinde de gösterdi ve takıma büyük bir enerji depoladı. Oyunculara futbolun ne kadar zor olduğunu, bunun yanında futbolun güzelliklerinden de bahsetti. Maçlarda daha hırslı ve mücadeleci olmaya başladık. Kazanmayı, kenetlenmeyi öğrendik. Bizlere değer veren ve çok emek harcayan hocamıza sonsuz teşekkür ediyorum.

Unutamadığın bir maçın var mı?

Elbette Samsunspor’la oynadığımız maçta iki gol ve bir asist yapmıştım. Bunun yanı sıra aynı maçta gole giden topa istemeden de olsa elle müdahalede bulunup penaltı olmasına sebep olmuş ve kırmızı kart görmüştüm. Neyse ki rakip penaltıyı atamadı ve maçı 3–2 kazanmıştık.

http://resimzade.com/Show.html?i=3609

A takımda sizlere destek veren ihtiyaçlarınızı karşılayan futbolcular var mı?

A takımda oynayan ağabeylerimizin hepside yardımlarını bizlerden esirgemiyorlar. Ellerinden geldiğince bizlere yardımcı oluyorlar. Hepside hak ettikleri yerdeler. Bizlerde ağabeylerimizi örnek alarak futbol camiasının içerisine girmek istiyoruz.

En beğendiğin yerli ve yabancı futbolcular kimler?

En beğendiğim yerli futbolcu Sivasspor da oynayan, mücadelesi hırsı ve koşusuyla takıma büyük katkı sağlayan İbrahim DAĞAŞAN. Yabancı olarak defansın bel kemiği Fabio Alves Da Bilica ve Franck Ribery.

En beğendiğin Takım?

En beğendiğim takım şüphesiz ki Sivasspor. Süper lige çıktığından beri bütün takımların korkulu rüyası oldu. Bunun sebebi de her maçı final olarak düşünen ve sahada çok koşan mücadeleci bir takım olmasından kaynaklanıyor.

İlerideki futbol hayatında hangi takımda oynamak istersin?

İleride oynamak istediğim takım alt yapısında yetiştiğim, memleketimin takımı olan Sivasspor ve burada uzun yıllar oynamak.

Başarındaki en büyük etken nedir?

Bana güvenen destek çıkan başta ailem, hocam ve takım arkadaşlarım başarımda büyük etkenlerdir.

Her futbolcunun olduğu gibi seninde bir lakabın var mı?

Lakap olarak değil ama maç esnasında takım arkadaşlarım ismimin uzun olması sebebi ile Mami diye sesleniyorlar.

http://resimzade.com/Show.html?i=3610

SivasSpor.Com’u takip ediyor musun? Sitemiz Hakkındaki düşüncelerin nelerdir?

Siteyi her gün takip ediyorum. Gerek doğru haberleri, gerek takımına sahip çıkması ve destek vermesi bakımından Türkiye’de binlerce kişi tarafından takip ediliyor.

Üyelerimize söylemek istediğin bir şeyler var mı?

Desteklerini üzerimizden eksik etmesinler. Taraftarımızın bizlere vereceği motivasyon çok önemli. Site Yöneticilerine ve Site Üyelerine Teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim.

Muhammed bize zaman ayırdığın ve sorularımıza samimi cevaplar verdiğin için teşekkür ederiz.

Rica ederim, bu fırsatı verdiğiniz için ben teşekkür ederim

Röportaj: ABDULLAH DUMAN
Fotoğraf: ÇAĞLAR GİYİM( Murat Tataş)

SivasSpor.Com Özel Haberi

albina58
03.04.2009, 04:45
Muhammet kardeşimize futbolculuk yaşamında başarılar diler,
İleride umarım SİVASSPOR'un vazgeçilmez futbolcusu olmasını temenni ederim.

Bu röportajı yaparak bizlerle paylaşan ABDULLAH DUMAN'ı başarısından dolayı tebrik ederim.Fotoğrafları ile ayrı bir renk getiren ÇAĞLAR GİYİM'ede teşekkür ederim,ellerinize sağlık.

GLoBe-Y-Gençlik
03.04.2009, 08:14
Abdullah`a Bu Röportajdan Dolayı Tesekkur Edıyorum Başarılar Dılıyorum. Arkadaşa...

muhsin koçak
03.04.2009, 08:31
Umarım istediğin yerlere gelirsin ve Türk Futboluna uzun yıllar hizmet edersin.

GokhanTurna
03.04.2009, 08:39
Çok güzel röportaj olmuş emeği geçen kardeşlerimize teşekkürler. Mamiyede futbol hayatında başarılar dilerim.

Futbolcuların sitemizi takip etmeside güzel bişi doğrusu. Muhammed kardeşim inşallah sizin gibi kardeşlerimizi ilerde A takımda görmek istiyoruz.

Muhammed Çağları Fm 2009 oyunundan biliyorum:)

HAMDİ DUMAN
03.04.2009, 08:42
Usta bir sol ayak olduğunu biliyorum zaten cafer hoca gelmeden önce as takım kadrosundaydı

Abdullah DuMaN
03.04.2009, 09:20
Bu zorlu idmanlardan bana zaman ayırdığı için tekrar tekrar teşekkür ediyorum Muhammed Çağlar'a

korsan hüsam
03.04.2009, 11:26
abdullah abi çok güzel yapmıssın muhammete başarılarının devamını diliyorum abdullah abi senin gibi birgün yönetici olmayı diliyorum

myway
03.04.2009, 12:39
Paf takimdan bihaber kaldigimiz su gunlerde fikir sahibi olmamizi sagladi bu haber...

Muhammed Caglar kardesimizin onu acik.. sol ayakli oyuncu nadir yetisiyor futbolda umarim guzel yerlere gelir ve yakin zamanda A takim icin ter doker...

Emegine saglik Abdullah kardesim cok hos roportaj olmus. :)

davulcu
03.04.2009, 12:47
başarılar yiğido.....................

FALÇATA 58
03.04.2009, 13:30
İnşallah ileriki yıllarda Sivassporun sol kanatında görev yapar

MeRt5858show
03.04.2009, 13:34
kocum benim nerden belli sivaslı olduğu

Besyo_cu
03.04.2009, 13:53
Paf takım bizler için çok önemli yere sahip bu takımda yetişecek oyuncularımız ileri yıllarda takımımızın iskeletinji oluşturacaklar. Paf takımdan yetişen oyuncularımızın kendi öz evlatlarımız olması yani Sivas'lı olmaları ise ayrı bir mutluluk olacaktır. Muhammed kardeşimize bundan sonraki spor hayatında başarılar dilerim artık hada fazla takip edilen bir oyuncu oldu buyüzden performansını arttırması daha fazla çalışması gerekecektır. Bunuda başarıp ilerleyen yıllarda kaptan olarka görmek bizler için büyük gurur kaynağı olacaktır.

Roportajda beni en cok mutlu eden kısım Muhammed kardeşimizin ilerde hangi takımda oynamak istediğine vermiş oldugu cevaptır. Kardeşimiz bu soruya Sivassporda oynamak ve uzun yıllar hizmet etmek istiyorum demiştir. Bizler alt yapıdan böyle kendı öz değerlerimizi cıkarmaya devam edersek işte o zaman tam anlamıyla büyük takım olmuşuz demekktir. İstanbulda oynamak istiyorum diyen sahte sporculara inat daha bu yaşında bu denli Sivas'a bağlığı alkışı hak ediyor.

Kardeşime tekrar başarılar dilerim ve dediğim gibi Muhammed artık daha cok tanınan bir oyuncu oldu bu yuzden daha yüksek performans götermesı gerekecek bunuda başaracaktır İnşallah.

Abdullah kardeşim senınde eline sağlık cok güzel roportaj olmuş. Bizler sadece A takım ile değil SİVASSPOR ve SİVAS ibaresinin oldugu heryerde oldugumuzu gösterdiğin içinde sana ayrıyetten cok teşekkur ederim.

velibircan
03.04.2009, 16:58
YOLUN AÇIK OLSUN...İNŞALLAH SİVASSPORUMUZA YILLARCA EMEK VEREN FAYDALI OYUNCULARIMIZDAN OLURSUN

Del Piero
03.04.2009, 17:09
Hadi bakalım hayrettinden sonra yetişen bir yıldımız daha olur.. yolun açık olsun yiğido...

Cley
03.04.2009, 18:01
Gençlerbirliği maçı öncesi kısa bir ankara turu atmıştık Muhammed ile. Yolun açık olsun Muhammedim.

SEVDAMSIN58
03.04.2009, 18:19
başarılar yiğido.....................

dogrudur sbiker gemeregin sizir kasabasindan onlar hep oyle konusurlar

merkez_emre
03.04.2009, 21:07
bende dıyorum kım bu muhammed caglar :D baya bır beraber top oynadık aynı kategorılerdeydık ben ve cogu arkadasımız bırakdı ama muhammed 90 lı olmasına ragmen pafta oynuyor gercekden cok onemlı...umarım altyapıdakı eskı oyunculara duyulan kötü tutum eskısı gıbı degıldır...s

ÇAĞLAR GİYİM
03.04.2009, 22:37
ABDULLAH ÇOK GUZEL OLMUŞ ELLERİNE SAGLIK
DEVAMINI BEKLİYORUZZZZZZZZZZZZ

ÇAĞLAR GİYİM
03.04.2009, 22:51
MUHAMMEDİM SANA BUNDAN SONRA Kİ HAYATIMDA BAŞARILAR DİLERİM İNŞALLAH EMEGİNİN KARŞILIGINI ALIRSIN . ZAMANINDA HATIRLARSAN 3 KİŞİ YAZDIRMIŞTIM SİZLERİ SİVASSPORA SEN BAŞLAYINCA 150 ARKADAŞIN VARDI AMA İÇLERİNDEN SIYRILIP O MİNİKLERDEN SEN KALDIN SABRETTİN AMA İŞ ŞİMDİ BAŞLIYO İNŞALLAH BUNDAN SONRA DAHA AZİMLİ ÇALIŞIRSIN İNŞALLAH EMEGİNİN KARŞILIGINI ALIRSIN ...ALT YAPIDA DAHA ÇOK SİVASLININ OYNAMASINDAN YANAYIM...................

TracyMcGrady58
04.04.2009, 01:54
Bu röportaji düzenleyen Abdullah Duman kardesime tesekkürlerimi sunuyorum. Umarim insallah ileride Muhammed Caglar kardesimizide A-Takim formasiyla sahada görürüz.

Dark Force
04.04.2009, 02:20
Genç kardeşimize başarılar......

FALÇATA 58
04.04.2009, 12:09
Taraftarların buluşma noktası "sivasspor.com", PAF takımı oyuncularından Muhammed Çağlar ile özel bir röportaj gerçekleştirdi. 18 yaşındaki futbolcu, 9 senedir Sivasspor'da forma giydiğini belirterek, "Bu kulübe uzun yıllar hizmet etmek istiyorum. Sivas'ta doğdum, burada yaşıyorum. İlk hedefim A takım formasıyla 4 Eylül Stadı'nda maça çıkabilmek" diye
konuştu.

FALÇATA 58
04.04.2009, 12:10
Taraftarların buluşma noktası "sivasspor.com", PAF takımı oyuncularından Muhammed Çağlar ile özel bir röportaj gerçekleştirdi. 18 yaşındaki futbolcu, 9 senedir Sivasspor'da forma giydiğini belirterek, "Bu kulübe uzun yıllar hizmet etmek istiyorum. Sivas'ta doğdum, burada yaşıyorum. İlk hedefim A takım formasıyla 4 Eylül Stadı'nda maça çıkabilmek" diye
konuştu.

Fotomaç bu ropörtajı konu almış Tebrikler Abdullah Duman

FALÇATA 58
04.04.2009, 12:11
http://www.fotomac.com.tr/sup125.html

GuNaY
04.04.2009, 12:47
Muhammed kardeşime başarılar dilerim. Sivaslı olmasından dolayı önümüzdeki yıllarda A takımda oynamasıyla bizlerde kendisiyle ayrı bir gurur yaşayacağız. Sol ayaklı olmasıda ayrı bir avantaj.

Bu güzel röportajı hazırlayan ve bizlere sunan Abdullah'a ve Murat abiye teşekkür ederim.

yorumyapıyombenya
04.04.2009, 13:18
Site yönetimini kutlarım böyle başarılı çalışmalarınızı herzaman görmeyi temenni ederim. Genç arkadaşımada yürekten başarılar dilerim.

halilxx58
04.04.2009, 19:38
abdullah duman a tskler, mamiye basarilar
milli takimin gelecegi (tabiki hoca carirsa....)

ÇAĞLAR GİYİM
04.04.2009, 23:13
BU HAFTA SENİ İZLEMEK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM

ustat55
04.04.2009, 23:15
seni hem ilk 11 de hemde milli takımda görmek isteriz

subasi29
05.04.2009, 01:20
cok emektar birisi insalah sanina yakisir bir jubilesi olur

BekirBayrak
05.04.2009, 10:52
Güzel ropörtaj olmuş Arkadaşlar emeğinize sağlık

SivasLady
05.04.2009, 13:27
paf takim A takimin gelecegi icin cok önemli
kendi yetistirdigimiz futbolcular bize her zaman daha faydali olurlar
Muhammed yillardir Paf takiminda emek veriyor basarili bir futbolcumuz
kendisine basarilarinin devamini A takima yükselmesini dilerim

Röp. gerceklesmesinde emegi gecen herkese cok tskler
güzel bir röportaj olmus :)

GokhanTurna
05.04.2009, 13:40
Dün maçta paflarla beraberdik muhammedle tanışıp konuştuk. sevecen bi kardeşimiz kendilerine başarılar dilerim

ÇAĞLAR GİYİM
05.04.2009, 19:09
HER ZAMAN İSTİKRARLI FUTBOLUNU OYNA İDMANLARA KENDİNİ VER DEVAMINI ALLAH A BIRAK

ÇAĞLAR GİYİM
05.04.2009, 21:35
muhammed artık kendini
butun dunyaya duyurma zamanı geldi ama alt yapıya daha fazla onem verilmesi lazım
çunki sivasspor alt yapıya onem fazla veriyor gibi gorunsede bence hiç ilgilenmiyo
çunki alt yapıdan çıkarttıgımız topçu yok henuz gecen sene şampiyon olan takımdan ben bir tane goremiyorum