Orijinalini görmek için tıklayınız : Türkiye’nin alkolsüz lideri’

edebiyatisyen
04.04.2009, 11:07
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun’un gece hayatı ve içki konusundaki konuşması, Brezilya’da bile yankı buldu.

Kırmızı-beyazlıların teknik patronunun, İzmir’de yaptığı bir konuşmadaki, “İstanbul’da Laila var, Sivas’ta ise La ilahe İllallah. Şehirde gece hayatı yok. Futbolcuların alkol satın alabileceği bir kaç büfe var, onlarla da iletişim halindeyim. Herhangi bir oyuncum içki aldığında hemen haberim oluyor. Gerekli uyarıyı hemen yapıyorum” demesine yer yeren Glob o Esporte gazetesi, “Türkiye’nin alkolsüz ve gece hayatsız lideri” başlığını kullandı.
Bülent Uygun’un açıklamalarından alıntı yaparak, Sivasspor’un şu anki başarısının futbolcuların gece hayatı olmamasına ve içki içmemesine bağlayan gazete, buna karşın Uygun’u eleştirdi. Globo Esporte, Sivas’ta içkin satan 1-2 yerin, Bülent hoca tarafından uyarılmasını özel hayata müdahale olarak değerlendirdi.

Koltuk sevdası
11 haftadır ligin zirvesini bırakmayan ve dünkü idmanla hazırlıklarını tamamlayan Sivasspor, bugün Denizlispor’u deplasmanda yenerek yerini korumak istiyor. En son 22. haftada Fenerbahçe’ye deplasmanda 4-2 yenilen Sivasspor, bu mağlubiyetin ardından 3 maçta yenilgi yüzü görmedi.

Mehmet Çiftçi/MİLLİYET

sivaslıbaki
04.04.2009, 11:24
Güzel vallaha ne güzel kimse içki içmio :D

cenk5821
04.04.2009, 11:31
siz birezilyalardan bizim haberlerimizi yapıyorsanız bulent hocanında oyuncularını uyarmaya hakkı vardır:rolleyes: ayrica siz takım icindeki iliskiyi bilmeden yazıyorsunuz onuda arastirsanız iyi olur

muhsin koçak
04.04.2009, 12:10
Alkol delikanlıyı bozar.:D:D:D

TS58
04.04.2009, 12:33
Alkol kullanmıyorum, sigara içmiyorum. Fakat yasağa karşıyım. ALLAH korkusu insanın içinde olacak.Çevre tabiiki önemli fakat BÜLENT Hoca sivas'tan gidince değişirse hiç yakışık almaz. KONYA niye başarılı değil.

altuntas58
04.04.2009, 12:41
Başarımıza gölge düşürmeye uğraşanlar var düşünlmeden sarf edilen iki cümle sonradan insanının başına neler getiriyor

Mursallı yiğido
04.04.2009, 17:41
Ben de alkol ve sigara kullanmıyorum ama Bülent Uygun'un başarıyı alkol kullanımına izin vermeyerek sağladığını söylemesi hiç iyi değil.
Sivas'ı çağdaş bir şehir yapmaya çalışırken yanlış tanıtıyoruz.
Lütfen geçmişteki hatalara düşmeyelim.

subasi29
04.04.2009, 18:54
iceni kacani yoktur ligde akli basinda tek takimiz en sarhosuda bjk muahaha

SS'li
04.04.2009, 19:09
Ben de alkol ve sigara kullanmıyorum ama Bülent Uygun'un başarıyı alkol kullanımına izin vermeyerek sağladığını söylemesi hiç iyi değil.
Sivas'ı çağdaş bir şehir yapmaya çalışırken yanlış tanıtıyoruz.
Lütfen geçmişteki hatalara düşmeyelim.

Alkollü mü çağdaş olunuyor? Şayet öyleyse biz almayalım kalsın.

mysuskunx
04.04.2009, 19:15
Yİğidoyu Öldür Hakkını Yemeeeee eee !!!!

Mursallı yiğido
04.04.2009, 19:17
Alkollü mü çağdaş olunuyor? Şayet öyleyse biz almayalım kalsın.
Hayır alkolle değil,saygıyla...