Orijinalini görmek için tıklayınız : TSL/Sivasspor - Antalya
GokhanTurna 05.04.2009, 16:01 Şampiyonluk yolunda engelleri birer birer aşıyoruz. İlk yarıda 2-1 mağlup olduğumuz Antalyasporu 4 Eylülde ağırlıyoruz. İnşallah kazanan taraf biz olacağız
Son hafta takımlar ne yaptı?
Lider Sivasspor zorlu Denizlispor deplasmanında Sedat'ın ve Tum'un attığı gollerle Denizliyi 2-0 mağlup etmesini bildi.
Antalyaspor ise sahasında Gençlerbirligini konuk etti. İlk yarıda 10 kişi kalmasına karşın zorlu bi mücadele sonucunda Gençlerbirliğini 4-2 maglup etti.
Sakat ve Cezalılar!
Sivasspor: ?
Antalyaspor: Korhan(cezalı)
Antalya ile daha önce oynadığımız maçlar;
2002/2003 TBA 15.12.2002 Sivasspor 2-0 Antalyaspor
2002/2003 TBA 25.05.2003 Antalyaspor 1-1 Sivasspor
2003/2004 TBA 23.11.2003 Antalyaspor 3-2 Sivasspor
2003/2004 TBA 24.04.2004 Sivasspor 0-1 Antalyaspor
2004/2005 TBA 28.11.2004 Sivasspor 2-0 Antalyaspor
2004/2005 TBA 01.05.2005 Antalyaspor 0-2 Sivasspor
2006/2007 TSL 27.08.2006 Antalyaspor 1-2 Sivasspor
2006/2007 HAZ 17.01.2007 Antalyaspor 1-3 Sivasspor
2006/2007 TSL 18.02.2007 Sivasspor 0-1 Antalyaspor
2008/2009 TSL 09.11.2008 Antalyaspor 2-1 Sivasspor
İçerde puan kaybedeceğimizi sanmıyorum.Rahat kazanırız
Sivasspor :3 Antalyaspor : 0
LosTie58 05.04.2009, 16:27 Antalya maçını kazanacağız başka yolu yok,zaten ilk yarı 3 puan verdik bu takıma onların bizden alacak puanları yok artık,yeneceğizzzz..
07reis58 05.04.2009, 16:33 antalyaspor un oyun tarzı bizimkine çok zıt o yüzden çok dikkatli olmamız lazım....demin maçından geliyorum adamlar 10 kişi yenık durumdayken gençlerbirliğini 4-2 yendiler....sol beklerii kırmızı kart gördü çok önemli eksik.....
ŞAMPION OLANA KADAR
OYNAYIN SONUNA KADAR
BİZ VARIZ ÖLENE KADAR
BİRİMİZ KALANA KADAR
LosTie58 05.04.2009, 16:43 Sivasspor Sivas gibi oynarsa Antalyayı 3leriz emin olun,yeterki biz kendimiz gibi olalım. ;)
2-0 aliriz maci, ama dikkatli olmazmiz lazim, pek sagi solu belli olmuyor antalyanin
Yasemin1907 05.04.2009, 17:17 adim adim sampiyonluga
hadi bakalim hayirlisiyla :)
GokhanTurna 05.04.2009, 17:18 adim adim sampiyonluga
hadi bakalim hayirlisiyla :)
sagol fenerli;) inşallah EsEs alır bugün maçı
sivaslıbaki 05.04.2009, 17:27 maç Sivas'ta %50 kazancaz %50 beraberlik diyorum.
sagol fenerli;) inşallah EsEs alır bugün maçı
hahahah supersin valla:D
insallah alir es es
FANATIK YIGIDO 05.04.2009, 17:29 antalya macini hafife almayalim arkadaslar bence cok zor mac olacaktir nede olsa antalyanin basinda bjk yalakasivar buyuzden sivasa cok hazirlikli geleceklerdir sifo mehmet bjk manfati icin takimini iyi motive eder
oº°»§ıvã§Lı«°ºo 05.04.2009, 17:43 evimizde oldugu için alrız dicem ama endişeliyim antalya son haftalarda iyi bugün de 10 kişi oynadı 4-2 maçı aldı inş alırız dikkatli olmamız lazım
SİVASSPOR:3
antalya :2
LosTie58 05.04.2009, 18:26 evimizde oldugu için alrız dicem ama endişeliyim antalya son haftalarda iyi bugün de 10 kişi oynadı 4-2 maçı aldı inş alırız dikkatli olmamız lazım
SİVASSPOR:3
antalya :2
Antalya'dan 2 gol yemeyiz ya olsa olsa 3-0 olur maç :)
ben antalya da yaşıyorum.ilk yarıda antalyada 2-1 yenildiğimiz maça da gittim.takımımız maça gerektiği şekilde ciddiyetle çıkarsa ve kendi oyununu oynayabilirse antalyaspor u rahat yeneriz.antalyaspor disiplinli,koşan bir takım ama teknik kapasitesi sınırlı.maçı ciddiyetle oynarsak 3 puan bizim olacaktır
Sevgili Yiğidolar artık yüzdük kuyruğuna geldik, bugün Trabzon'un da puan kaybetmesiyle şampiyonluk yarışında Bjk ile başbaşa kaldık. Kalan sekiz maçta belki Gs ve Konya deplasmanları için bir puan düşünülebilir ancak diğer altı maçın herbirinden üçer puan almamız farz olmuştur. Her ne kadar Bjk'nin fikstürü zorlu olsa da onların yaşayacağı kayıplardan ziyade kendi alacağımız puanlarla biz bizim için en iyisi olanı yapmalı, artık şu şampiyonluğun adını bir an evvel koymalıyız. Bunu yapacak kapasite var bizde, dişimizi biraz daha sıkalım, biraz daha omuz omuza olalım, biraz daha sesimizi ve takımımız için dualarımızı çoğaltalım.
Her türlü avantaj bizde, ancak bir gerçek var ki, avantaj kullanabilirsen avantaj olur, bizim de bu açıdan Antalya maçını değerlendirmemiz gerek. Açıkçası evimizde puan kaybetmek bizim için çok kötü bir sürpriz olur, olmayacağını düşünüyorum, hatta rahat geçeceğimizi düşünüyorum ancak geçen yıl Rize karşısında evimizde karlı sahada aldığımız beraberlik ve verdiğimiz iki önemli puanın acısını çok sonraları çektik. Bu sebeple puan kaybına tahammülümüz yok, hatta Bjk ile ikili averajımız eşit olduğu için normal averajımızı da açmamız gerek. Gönlümden geçen skor:
Sivassporumuz: 3
Antalya: 0
yusuf_yusuf 05.04.2009, 20:52 haydi antalya maçınıda alarak çıkısa gıtmeye devam edelım derım
Bacaksız şifo mehmet gele bakalım sivas'a. Sende başımıza antrenör kesildin kendi kendine.
onurceylan 06.04.2009, 08:05 Antalyaspor sivassporu yine yenecektir veya en kötü berabere biter bu maç. 1-1 veya 1-2 ...Yaşasın mehmet ÖZDİLEK...
sivaslı_cagdas 06.04.2009, 08:28 Antalyaspor sivassporu yine yenecektir veya en kötü berabere biter bu maç. 1-1 veya 1-2 ...Yaşasın mehmet ÖZDİLEK...
zuhaha muhahah yine yenecek öylemi aman yawaş yenin de ayağnız kayıp düşmeyin bu maç 3-0 bizim
izmirliyiğido35 06.04.2009, 08:33 İLK YARININ RÖVANŞINI ALACAĞIZ İNŞALLAH
SİVASSPORUMUZ 2
ANTALYA 0
Del Piero 06.04.2009, 08:39 sivassporumuz 3
antalya 1
çok rahat geçeriz... taraftar üstüne düşeni yaparsa tabi..
zaralım 58 06.04.2009, 08:54 SİVASSPOR 3-0 Antalyaspor inşallah kazanacağız
LosTie58 06.04.2009, 08:58 Herkesin içinden 3-0 geçiyor anlaşılan inşallah bu skoru elde ederiz (:
noname87 06.04.2009, 13:18 zor maç olacak antalya düşme potasından biraz uzaklaştı ama yine de puan almak isteyeceklerdir katı defans uygulayabilirler kazanırsak önümüz açık
SenSetik 06.04.2009, 13:32 son 8 hafta ve bu maçta takılmayı aklımdan bile geçirmiyorum...
içerde 4 te 4 yapmamız lazım...
LosTie58 06.04.2009, 15:06 son 8 hafta ve bu maçta takılmayı aklımdan bile geçirmiyorum...
içerde 4 te 4 yapmamız lazım...
Aynen katılıyorum sana bu maçta puan kaybetme lüksümüz yok.
slayer58 06.04.2009, 16:18 Gollü maç olacağını düşünüyorum 3-2 4-2 gibi skorla kazanacağız gibi geliyor bana, korhan çok önemli eksik antalya için, son haftalarda üst üste kazanmaları da iyi oldu düşme potasından uzaklaştılar can havliyle saldırmazlar böylece ;)
YigidoGenclik38 06.04.2009, 16:24 ilk macın rövansını ve
sampıyon olmak icin bu macı al
rakiplerimiz bu hafta cok zorlu maclar oynayacak
kesinlikle galibiyet
yenilmezyiğido 06.04.2009, 16:36 inş beyler sivasımız antalyayı yenecek güçtedir
Del Piero 06.04.2009, 16:38 antalyanaın sakatı cezalı çok eksiği baya var tam bilmiyom ama.. çok rahat geçeceğiz antalyayı...
yürü bee yiğido son 8 maç tarih yazacaksın.. tarih kitapları seni yazacak..
subasi29 06.04.2009, 17:20 antalyanin kendine gelme vakti geldi bakalim kctane yiyecek,sivasla evinde yani babaevinde bir tanis el op bakalim:D
Mursallı yiğido 06.04.2009, 17:52 Antalya biraz ters geliyor,kolay maç olmayacak.
Siiivasliii 06.04.2009, 18:03 Allah'in izniyle bu maçida aliriz insaallah....
sivas 1 yerse
3 te atar;)
artik kolay kolay mac kaybetmeyecegiz bu saatten sonra!!!
muco5806 06.04.2009, 18:14 Zaten süper çıkış yakaladılar artık düşmezler.Bi güzellik yaparlar artık;)
Puan kaybetmek gibi bir lüksümüz olmadığına göre..
Ben Antalya'yı tehlikeli maçlardan bir tansei olarak görüyorum..Hele ki başalrında Özdilek verken..
ANTALYALIYİĞİDO 06.04.2009, 19:58 antalyada yaşayan biri olarak sinir oluorum bu antalyaspora gelip bize patlarlar ama ben bu sefer antalyaya şans tanımıorum bundan sonra kim gelirse gelsin sivası tutamaz 2-0 alırz
esentepeli58 06.04.2009, 20:04 öyle kolay değil sivas da maç kazanmak sivas sökerek alır maçı?
kızılimmetli58 06.04.2009, 20:13 Şampiyonluğa az kaldı. Yürü yiğidom. Manisa'nın küçük bir ilçesinde memurum. Şampiyon ol, Konvoyların en alasını yapacam sana. Tek başımayım ama Seni Sevmeyen yok.
:);)İçimden Kamanan'ın da Antalya'YA GOL atacağı geliyor......
Efendim Gs'nin eski başkanlarından Faruk Süren konuşmuş, Referans Gazetesi'ne ve demiş ki, aynen aktarıyorum: ''Galatasaray dışındaki favorim Beşiktaş. Sivas şampiyon olamaz. Şampiyonluk için ASY'ye gelse 5 yer. Çünkü oyuncuların ayakları titrer, o stresi kaldıramazlar.''
Yani bu adamlar için Sivas şampiyon olmasın da güya diğer İstanbullu rakibi(!) şampiyon olsun, onu istiyor beyler. Aklı sıra hala Sivasımızı küçümsüyor. Ayaklarımız titrermiş, be hey adam daha bir buçuk ay evvel son dakika golüyle mağlubiyetten zor güç kurtarmadınız mı Ali Sami Yen'de bize karşı?
Kısacası sevgili Yiğidolar ''it itin ayağına basmaz'' demiş eskiler, hakkaten de öyle oluyor, bütün bunların inadına Allah'ın izni ile Antalya maçı ve devam eden maçlarda galibiyetler serisi oluşturacağız ve şampiyonluğu Ali Sami Yen'e bırakmayacağız.
Haydi Yiğidom, utandırma, mahzun etme bizi, son hafta Mecidiyeköy trafiğini kilitleyelim, kırmızı-beyaza boyayalım İstanbul'u...
Efendim Gs'nin eski başkanlarından Faruk Süren konuşmuş, Referans Gazetesi'ne ve demiş ki, aynen aktarıyorum: ''Galatasaray dışındaki favorim Beşiktaş. Sivas şampiyon olamaz. Şampiyonluk için ASY'ye gelse 5 yer. Çünkü oyuncuların ayakları titrer, o stresi kaldıramazlar.''
Yani bu adamlar için Sivas şampiyon olmasın da güya diğer İstanbullu rakibi(!) şampiyon olsun, onu istiyor beyler. Aklı sıra hala Sivasımızı küçümsüyor. Ayaklarımız titrermiş, be hey adam daha bir buçuk ay evvel son dakika golüyle mağlubiyetten zor güç kurtarmadınız mı Ali Sami Yen'de bize karşı?
Kısacası sevgili Yiğidolar ''it itin ayağına basmaz'' demiş eskiler, hakkaten de öyle oluyor, bütün bunların inadına Allah'ın izni ile Antalya maçı ve devam eden maçlarda galibiyetler serisi oluşturacağız ve şampiyonluğu Ali Sami Yen'e bırakmayacağız.
Haydi Yiğidom, utandırma, mahzun etme bizi, son hafta Mecidiyeköy trafiğini kilitleyelim, kırmızı-beyaza boyayalım İstanbul'u...
:):):)
Az önce ben de tv5'Te tarafsız spor programı sloganı olan "spor şurası" programının bir kısmına baktım..Ve bu programın şeref konuğu Ümit Aktandı...Buradan nasıl bir program olduğunu analrsınız da,yine Sivas düşmanlığı yapıldı..Yazık yahu..Sivas kollanıyor diyor..Bir hafta önceden Sivasın rakiplerinni en iyi adamları cezalı duruma düşürüyorlar diyor..Bu kadar korkuyorlar yani bizden..Antalyalı futbolcunun canicegörüğü kırmızı kartı unutup Sivasa bal sürülüyormuş kasten..Sizin kastınıza hemii..:)
club7house 06.04.2009, 22:59 Kıskanlığın fesatlığın bu kadarınada pes:mad:
Alayına inat şampiyon Sivas.
HayaLpereSt 07.04.2009, 00:01 3-0 diyorum rahat kazanırız...
altuntas58 07.04.2009, 00:09 Antalyaspordan bir alacağımız var bu mac %90 Sivassporumuzun olacak
club7house 07.04.2009, 00:34 Denizlispora karşı oynadığımız futbolla oynarsak kuşkusuz rahat alacağımız maç.
antalya macini hafife almayalim arkadaslar bence cok zor mac olacaktir nede olsa antalyanin basinda bjk yalakasivar buyuzden sivasa cok hazirlikli geleceklerdir sifo mehmet bjk manfati icin takimini iyi motive eder
arkadasim sana aynen katiliyorum , sifo mehmet eski bjk li , bjk icin , takimini iyi hazirlayacaktir , bizi yenmek icin sahaya cikacaklardir, insallah malub olacaklar
Zaten süper çıkış yakaladılar artık düşmezler.Bi güzellik yaparlar artık;)
usta ne güzelliginden basediyon , antalyanin teknikdrökterü bjk li bizi yenmek icin oynayacaklar , insallah biz onlari yenecez
öncelıkle ılk yarı oynanan macta bızım takım lakayıt bı oyun sergıledı ve karsılıgınıda antalyadan tokat yıyerek aldı.sıvasdakı macta hırslı bır sıvasspor ızleyecegımız kesın ve ınanın takımımız maca adapte olarak cıktıgı takdırde zaten bıze karsı durabılecek cok takım yok dıye dusunuyorum. özellıkle trabzon ıcın 3 puanın banko oldugu ve gs-fb derbısının oynanacagı bu haftada antalyasporu yenmekten baska caremız yok.antalya ıyı bı takım ve formdalar, fakat su bı gercekkı bız daha ıyıyız.futbolcularımız bu macta yureklerını ortaya koyacaktır ve bızlerı uzmeyeceklerdır dıye dusunuyorum..
sivasli215 07.04.2009, 01:53 normal şartlarda yeneriz ama bu antalyanın başındaki şifo yok mu,bjk ya çalışmak için bu maça nasıl asılacaklar göreceksiniz!
zaten daha öncede bjk lı hocaların çalıştırdığı takımlara karşı zorlanmışız.umarım bu maçta 3 puan alacağız....
İlk yarıda 10 kişi ile bizi 2-1 yenen takımı, bu hafta 1-0 bile yenmemiz yeterlidir. Yine yükserlerde uçan kuşlar var, alçaklara inmek lazım. 3-0, 4-0 gibi skorlar olursa tabii ki iyi olur ama 1-0 almak bile yeterlidir ve başarıdır.
özgühertaş 07.04.2009, 08:00 bu maç tek ihtimalli bi maç. şampiyonluga giden maç
SenSetik 07.04.2009, 08:38 :):):)
Az önce ben de tv5'Te tarafsız spor programı sloganı olan "spor şurası" programının bir kısmına baktım..Ve bu programın şeref konuğu Ümit Aktandı...Buradan nasıl bir program olduğunu analrsınız da,yine Sivas düşmanlığı yapıldı..Yazık yahu..Sivas kollanıyor diyor..Bir hafta önceden Sivasın rakiplerinni en iyi adamları cezalı duruma düşürüyorlar diyor..Bu kadar korkuyorlar yani bizden..Antalyalı futbolcunun canicegörüğü kırmızı kartı unutup Sivasa bal sürülüyormuş kasten..Sizin kastınıza hemii..:)
peki bu şeyleri Trabzon'a neden yapamıyorlar?
çünkü trabzon taraftarı bu şeylere izin vermiyor.böyle bir yorum yapılduığında o programı ve katılımcıları mail yağmuruna tutuyorlar.
biz bence ne zaman nasıl tepki vereceğimizi öğrenemedik.şahsen ben böyle birşey olduğunda hemen açıyorum interneti mail atarak tepki veriyorum.tabi nezaket kuralları çerçevesinde.
programın maili yoksa bile o kanala, internet sitesine veya gazeteye ulaşıyorum.
Galiba ümit aktan denen dallamanın bu sözleri söylemesine müsade edende bizleriz aslında.
bizim lehimize yapılan hataları hemen görüp çığırtkanlık yapanlar gs aleyhine çalınmayan penaltıları hiç tartışmaz hatta penaltı ağır karar olurdu diyip geçerler.bu çığırtkanlar denizlinin ofsayt gerekçesiyle sayılmayan golünü sürekli tartışırken, 1 metre ofsayt olan ve görülmemesi imkansız pozisyonları es geçerler.
bizi övmeden ve gazetenizde tam sayfa ayırmadan önce biraz tarafsız ve dürüst olun.her tarafı baştan sona kokuşmuş bu ülkede bir kaç kişi haricinde basın ve yayıncılıkta kokuşmuş.
bütün bunları yazarken tek isteğim, futbolcularında bu bilinçle sahaya çıkması ve hırsına hırs katarak oynamasıdır.
Çünkü biz sadece rakipleri değil İstanbul medyasını, içimizdeki hainleri, birbirinin ayağına basmayan itleri topyekün yenerek ŞAMPİYON OLACAĞIZ !!! BÜYÜK İSTANBUL MEDYASINA DUYURULUR!!!
zaralı19 07.04.2009, 08:45 BU MAÇI DENİZLİ MAÇI GİBİ RAHAT ALACAĞIZ 2-0 MAÇ BİZİM BU MAÇTA STADTA OLAMIYACAĞIM SINAVLARIM YÜZÜNDEN İŞALLAH TRABZON VE FENER BAÇLARINDA STADTAYIM
SenSetik 07.04.2009, 08:56 bu maçla ilgili bir şey daha söylemek istiyorum.
gittiğimiz her yerde bizi nasıl adam gibi karşılayıp ilgi gösteriyorlarsa, bizde gelecek olan Antalyaspor taraftarlarına aynı ilgi ve sıcaklığı gösterelim.Anadolu kulüplerinin taraftarları arasındaki dayanışma birlik ve beraberlik için lütfen rakip taraftara küfür etmeyelim ve ettirmeyelim arkadaşlar.
Tabiki yeneceğiz.Bende ankaradan geleleceğim maçı izlemeye. Arkadaşlar başka yolu yok girdik artık bu işe alnımızın akıyla şampiyon olcaz... LÜTFEN TAM DESTEK HEP DESTEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1:):)
Del Piero 07.04.2009, 13:32 Sentetik
Çünkü biz sadece rakipleri değil İstanbul medyasını, içimizdeki hainleri, birbirinin ayağına basmayan itleri topyekün yenerek ŞAMPİYON OLACAĞIZ !!! BÜYÜK İSTANBUL MEDYASINA DUYURULUR!!!
Abicim helal olsun sana varya süper bir yazı...
sivasli_boy 07.04.2009, 13:57 Bu namertler bizim yenilmezligimizi bozmuşlardi ilk yarıda valla bunlari oyle yapmak lazimki dışarıya bile cıkamıyacak duruma getirmemiz lazim cok farkli bi skor bekliyorum insallah...
mysuskunx 07.04.2009, 15:13 Güzel Futbol İyi Pas Her Şeyi Çözer Çok Top Kaybetmezsek Alırız Bu Maçı....
İnşallah (((((( Amin))))))
Del Piero 07.04.2009, 15:15 Güzel Futbol İyi Pas Her Şeyi Çözer Çok Top Kaybetmezsek Alırız Bu Maçı....
İnşallah (((((( Amin))))))
amiinnnn
+++++++++++ imza :)
crözkan58 07.04.2009, 15:52 ŞAMPİYON OLMAMIZ İÇİN BU MAÇI ALMAMIZ LAZIM
hoLiGan Enes 07.04.2009, 16:43 İnşallah Kazanacağızzzz
[[[[[[Amin]]]]]]
subasi29 07.04.2009, 16:54 bu satten sonra durusta degismez dusuncede degismez sampiyon sivas o kadar antalyaya simdiden gecmis olsun bizi yenecek kadar buyuk degil hic buyuk olmadi da
58_babacan_58 07.04.2009, 16:55 ANTALYAYI BİZ HAVADA KARADA YENERİZ AMA RAKİBİ KÜÇÜMSERSEK O ZAMAN İŞLER TERSE DÖNER.
hic bir zaman rakibimizi kucumsemeyiz
ama sonuna kadar mucadele edip yenmesinide biliriz...
sonuna kadar biz bu yaristayiz
8 hafta sonra kupayi kaldiracagiz...
yolumuza tas koymaya calisacaklar
ama bizim yigidolar tas gormeyip kiracaklar...
bu kupa armagan olacak
sivas halkina ve muhsin baskana;)
etzel1967 07.04.2009, 21:33 alışılageldik oyun disiplini ile kontrollü bir futbol oynarsak maçı alırız inşallah...ama zor maç gene de...artık kolay maç yok...şu ümit aktanı da adam yerine koymamak gerek...sallayın gitsin...
hic bir zaman rakibimizi kucumsemeyiz
ama sonuna kadar mucadele edip yenmesinide biliriz...
sonuna kadar biz bu yaristayiz
8 hafta sonra kupayi kaldiracagiz...
yolumuza tas koymaya calisacaklar
ama bizim yigidolar tas gormeyip kiracaklar...
bu kupa armagan olacak
sivas halkina ve muhsin baskana;)
aynen sana katılıyorum.bazı arkadaslar gıbı iş garantı,5 sallarız 6 sallarız gıbı ukala yorumlara gırmeyecegım, ege rakıbı kucumsemezsek,sahaya yuregımızı koyarsak uc puanı alırız..bu kadar emegın karsılıgı sampıyonluktur..
inşallah bu sene şampıyonuz..
titizyiğido 07.04.2009, 22:00 ezer geçeriz.....................3-0...............
sevenas07 07.04.2009, 22:06 öncelikle herkeze slmlar sivassporun sampiyonlugunu canı gönülden isteyen bir antalyaspor lu olarak hafta sonu onanacak macta basarılar dilerim ama fromda okudugum kadar antalyasporumuzu cok kücümsemisinşiz bende idda ediyorumki antalyamız 3 puanla dönecek sivas tan en azından yenilmeden dönecektir bir aksilik cıkmazsa sivas ta görüsmek üzere allaha emanet
club7house 07.04.2009, 22:11 öncelikle herkeze slmlar sivassporun sampiyonlugunu canı gönülden isteyen bir antalyaspor lu olarak hafta sonu onanacak macta basarılar dilerim ama fromda okudugum kadar antalyasporumuzu cok kücümsemisinşiz bende idda ediyorumki antalyamız 3 puanla dönecek sivas tan en azından yenilmeden dönecektir bir aksilik cıkmazsa sivas ta görüsmek üzere allaha emanet
Hoşgeldin antalyalı kardeş, küçümsemek kimsenin haddi değil , biraz fazla motiveyiz nihayetinde şampiyonluğuna oynuyoruz bu motivasyonumuzu küçümsemek olarak algılama. Antalyaspora başarılar , inş biz alırız maçı....
öncelikle herkeze slmlar sivassporun sampiyonlugunu canı gönülden isteyen bir antalyaspor lu olarak hafta sonu onanacak macta basarılar dilerim ama fromda okudugum kadar antalyasporumuzu cok kücümsemisinşiz bende idda ediyorumki antalyamız 3 puanla dönecek sivas tan en azından yenilmeden dönecektir bir aksilik cıkmazsa sivas ta görüsmek üzere allaha emanet
Antalya nasıl olsa ligde kalmayı garantiledi.
çelme takacaksa büyüklere taksın.
Sivas'ın puana daha çok ihtiyacı var. kazanan Sivas olsun.
Dark Force 08.04.2009, 03:15 3-1 yeneriz ne kadar zor görünsede rahat kazanıcaz.....
altuntas58 08.04.2009, 10:04 Antalyaspor bizim ayarımızda bir takım değil bence çok rahat geceriz dili uzun aklı kısa şifolarına bir çift golümüz olacak
ÇATAYAZBUZGIŞ 08.04.2009, 10:35 YENERİZ , YALNIZ GÖDEK ŞİFO YA DİKKAT!!
BJ YE PEŞKEŞ İÇİN TAKIMI OYNATACAK....
KeruLLu_17 08.04.2009, 13:01 Rahatlıkla Geçeriz ..
tahminim çok sancılı bi maç olacak --- 1-0 alırız diye düşünüyorum son dakikalarda gelen gol olabilir yada 0-0
yorumcuyuz 08.04.2009, 14:55 rahat olun yeneriz :) tahminim 3 - 1
aslanterbiyecis 08.04.2009, 15:29 bence sivas çok rahat alır:)5-0
07reis58 08.04.2009, 15:53 antalya ligde kalmayı daha henüz garantilemedi.!!!!!!!!! ama kredisi diğer takımlardan fazla... ayrıca formdaki yazılardada çok küçümsemişiz arkadaşlar... antalyanın ligdeki konumuna aldanmayın. çok tehlıkelı takım...inş 3 puanı alıp şampıonluk yolunda önemli bir başarıya daha imza atarız
ŞAMPION OLANA KADAR
OYNAYIN SONUNA KADAR
BİZ VARIZ ÖLENE KADAR
BİRİMİZ KALANA KADAR
velibircan 08.04.2009, 16:12 Kazanmakdan Başka Çaremiz Yok...İNşallah Bir Süpriz Olmaz Olcağınıda Zannetmiyorum...
2-0 alırız
Tek korkum Şifo Mehmet ....
Ne de olsa bejekeli.:rolleyes:
Yasemin1907 08.04.2009, 16:58 sagol fenerli;) inşallah EsEs alır bugün maçı
tutmadi :)
bidahaki macta yine dua edersin :)
Bu maçta tribünde tek koltuk boş kalmamalı..
Efsane YENİÇERİ 08.04.2009, 17:23 bu saatten sonra ıcerde tek puan vermemelıyız.kucuksemeden harbı futbolla yenecegımızı dusunuoruz
Del Piero 08.04.2009, 18:05 tutmadi :)
bidahaki macta yine dua edersin :)
inan febeye karşı beddularımızı eksik etmicez :))))
Tek korkum Şifo Mehmet ....
Ne de olsa bejekeli.:rolleyes:
Bizimde Bülent Hoca var.
Şifo Mehmet çıkıp sahada oynayacak değilya.
Bülent hocada ona göre taktik versin futbolcuları motive etsin.
Bizdeki kadro Antalyadan çok daha kaliteli bir kadro yeterki takım canla başla oynasın mücadele etsin yeter.
iyi oynadıktan sonra 10 tane şifo tatktikte verse yine yeneriz.
superglam 08.04.2009, 18:26 Bu maç bizi korkutsada rahat alacaz klasik sonuç bekliyorum...
Şampiyon 2-0 Tatilya :))
Bizimde Bülent Hoca var.
Şifo Mehmet çıkıp sahada oynayacak değilya.
Bülent hocada ona göre taktik versin futbolcuları motive etsin.
Bizdeki kadro Antalyadan çok daha kaliteli bir kadro yeterki takım canla başla oynasın mücadele etsin yeter.
iyi oynadıktan sonra 10 tane şifo tatktikte verse yine yeneriz.
Çok etkileyecek maçı..Görürsün!:)
Del Piero 08.04.2009, 18:37 Çok etkileyecek maçı..Görürsün!:)
Evet asılacakdır... trabzonu tolunay kafkas gibi bejeke li rıza çalımbay gibi...
ama şampiyon olmak istiyorsak şifoyuda antalyayıda eyyamcı medyayıda 4 büyütülmüşleri önümüzde ki herkezi yenmeliyiz
club7house 09.04.2009, 01:50 Antalya'da Sivasspor hazırlıkları!
Antalyaspor, bu hafta sonu deplasmanda oynayacağı lider Sivasspor maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürürken, sakat olan Orhan Ak, Vahap Işık ve 3. kaleci Polat Keser antrenmanlara katılmadı.
Antalyaspor
Hasan Subaşı Tesisleri'nde toplanan Antalyaspor'da sakat olan Orhan Ak, Vahap Işık ve 3. kaleci Polat Keser antrenmanlara katılmazken, hafif sakatlıkları bulunan Yalçın Ayhan ile Hakan Özmert ise fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı düz koşu yaptılar.
Sivasspor maçında kart cezalısı oldukları için yer alamayacak olan Sedat Ağca ile Korhan Öztürk'ün de katıldığı çalışmalarda futbolcular ilk önce ısınma hareketleri yaptı. Daha sonra defans oyuncuları ayrı, forvet ve orta saha ayrı çalıştı. Futbolcular kendi aralarında tek kale maç yaptı.
Antalyaspor, Sivasspor deplasmanına Cuma günü özel uçakla gidecek ve Cumartesi günü oynanacak maçın ardından yine özel uçakla Antalya'ya geri dönecek.
club7house 09.04.2009, 02:00 Yalçın AYHAN ile Hakan ÖZMERT'in sakat ve cezalı oyuncuların yedekleri olması , onlarında sakatlık geçirmesi. Bizim için sevindirici haber ortasağın göbeği ile defansta boyaa sıkıntılı antalyaspor anlaşılacağı üzere.. Bu sene şampiyon Anadolu'dan...
Antalyanın akıcı bir futbol anlayışı var güzel maç olacak 2-1 sivassspor galip gelecek
Bu haftada gol yemeden atacağımız 2 gol maçı rahatça almamazı sağlar.
Antalya'nın eksik gelecek olmasıda bizim için ayrı bir avantaj.
SİVASSPORUM: 2
Antalyaspor: 1
Kibrisli 09.04.2009, 15:29 3-0 gibi bir sonuç geçiyor içimden... İstek değil kesinlikle içime öyle bir sonuç doğuyor...
banada 2-0 alacagız gıbı gelıyor..
bahadır erdem 09.04.2009, 18:22 SİVASSPOR'UN KAZANMA İHTİMALİ BANA GÖRE % 99.
% 1'LİK BİR İHTİMAL VAR ODA.
MEHMET ÖZDİLEK'İN BEŞİKTAŞ'A YARANMAK İSTEMESİ İHTİMALİ....
muco5806 09.04.2009, 19:46 alın bu maçı ne olur ALLAH aşkına alın...
Bilet almaya gittim bugün ama kapalıydı..Bilgisi olan var mı?
kesin kazanmamız gerekiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrr
arkadaslar cok sagolun yorumlarinizi zevkle okuyorum ama malesef bir eksimiz var bu eksigi nasil giderecegiz, bunun caresini arayalim buna bir care bulalim , bu eksik tabiki seyirci baska ne olacak , atesli bir taraftarimiz malesef yok lig bitecek 8 macimiz kaldi halen bu problem cözülemedi , neler yapmaliyiz buna care bulalim ,buna derhal yönetiminde el atmasi lazim , iyi organizasyon yapilmasi lazim , simdi futbolcularimizin taraftara cok ihtiyaci oldugu zaman , derhal cözüm bulunmali , is isten gecmeden derhal cözüm bulunmali , belki bu firsatlar birdaha elimize gecmez
arkadaslar cok sagolun yorumlarinizi zevkle okuyorum ama malesef bir eksimiz var bu eksigi nasil giderecegiz, bunun caresini arayalim buna bir care bulalim , bu eksik tabiki seyirci baska ne olacak , atesli bir taraftarimiz malesef yok lig bitecek 8 macimiz kaldi halen bu problem cözülemedi , neler yapmaliyiz buna care bulalim ,buna derhal yönetiminde el atmasi lazim , iyi organizasyon yapilmasi lazim , simdi futbolcularimizin taraftara cok ihtiyaci oldugu zaman , derhal cözüm bulunmali , is isten gecmeden derhal cözüm bulunmali , belki bu firsatlar birdaha elimize gecmez
SENİN SİVAS' TA YAŞAMAN LAZIMMIŞ BE HEMŞERİM:D
kursat1487 10.04.2009, 12:25 Puan Kaybedeceğimizi Sanmıyorum.İnşallah Kazanacağız 3-1
mev58lüt 10.04.2009, 14:06 SAMPIYON OLMAMIZ ICIN BU ANTALYA MACI ALMAMIZ LAZIM
maç 2 0 olur daha ne olsunki bu takımıda yenemezsek zaten şampiyonluk zora girer ben hiç endişe etmeden maçı alırız diyorum.beraberlik filan boş laf.ne yapıp edip kazanacagız hiç şüpem yok.
KIZILCAN 10.04.2009, 21:06 Antalya maçını mutlak suretle almalıyız.Canım çok sıkkın.bjk maalesef hiç haketmediği bir galibiyet aldı.Maçı izlemeyenler skora aldanmasın.Sefil futboluyla bjk önümüzdeki maçlarda eminim puan kaybedecektir.
sevenas07 10.04.2009, 21:07 yarın sabah görecegiz macın ne olacagınıı kazanıp cok rahatlıyacagız
CRAZY_OSMAN_58 10.04.2009, 21:16 ALLAH (C.C) NASİP EDERSE MAÇ 2 : 0 BİZİM OLUR İNŞ
LosTie58 10.04.2009, 21:19 2-0 3-1 ya da 3-0 yarınki maç için muhtemel sonuçlar :)
WaLKie_TaLKie 10.04.2009, 21:20 Kesin Bizim oLacak aLLAhın izniyLe...! DuaLarımız Yiğidomuza....!
GAZİANTEPTEN 10.04.2009, 23:12 Antalya maçını mutlak suretle almalıyız.Canım çok sıkkın.bjk maalesef hiç haketmediği bir galibiyet aldı.Maçı izlemeyenler skora aldanmasın.Sefil futboluyla bjk önümüzdeki maçlarda eminim puan kaybedecektir.
BJK kaybetmeyi istese bile kaybettirmezler Kızılcan
74. Dakikadaki penaltı pozisyonu.
Adam kolunu ne yapsaydı çekebildiği kadar çekti. Hakem sokabileceği bir yer biliyordu zaar sokmadı diye verdi penaltıyı:D
etzel1967 10.04.2009, 23:14 antalyayı mutlaka yenmeliyiz...başka çaremiz yok...son haftalara dikkat etmek gerek...
kafkasde 10.04.2009, 23:42 arkadaslar, herzamanki gibi maci yönlendirissek bu mac 1:0 olur ve 3 puani aliriz. fakat kafa karistiranlar olursa bence beraberlik de zor gibi geliyoor bana.
بِسْــــــــــــــــــــم ِاﷲِا رَّحْمَنِ
VE HEPIMIZIN BASI SAGOLSUN
NUR ICINDE YATSIN LIDERIMIZ
MUHSIN YAZICIOGLU
Borte Tarkan 10.04.2009, 23:54 Antalya takimindan hic hazzetmiyorum.Kotu futbol oynayarak sansa puanlar alan ve yeteneksiz ama bahti acik bir teknik adama sahip olan bir takimdir Antalya.Umarim Sivasimiz Antalyaya gerekli dersi verir ve gecenki macin intikamini alir.Bu mac yalniz Sampiyonluk yolunda degil;Antalyaya dersini vermek;onlara Sivassporun kim oldugunu anlatmak icin de onemli.
Beşiktaş bugünki Koceli maçını aldı ve puanı yükseldi bizim bu maçı mutlak almamız gerekir.
'Biliyorum ki sizlerden çok şey bekliyoruz ama gönül bu,Ya kazanalım Yada kazanalım diyor.
En az 2 farkla alacağımız bir maç...
subasi29 11.04.2009, 00:05 Acikcasi Bu Macin Onemi Bjk nin Galibiyetiyle Zorlasti,Bizim Stressiz Sakin Birsekilde Oynamamiz Gerekiyor,Insallah Galibiyetle Sonuclanacak,
mustahasso 11.04.2009, 01:20 BJK kaybetmeyi istese bile kaybettirmezler Kızılcan
74. Dakikadaki penaltı pozisyonu.
Adam kolunu ne yapsaydı çekebildiği kadar çekti. Hakem sokabileceği bir yer biliyordu zaar sokmadı diye verdi penaltıyı:D
Eğri oturup doğru konuşalım arkadaşlar. Rakibimize de saygı gösterelim. Evet BJK kötüydü penaltıya kadar fakat penaltı doğruydu. Aynı pozisyon milli maçta da yaşanmıştı. Ceza sahasında elle oynamanın cezası penaltıdır. Kolun vücuttan açık olmaması gerekir penaltı olmaması için. Üstelik topu eliyle keserek gol pozisyonunu engellemiştir. Kötü oynadı BJK şanssızlık o penaltı olmazsa en iyi ihtimal berabere biterdi. Ama oradan sonra oyun döndü.
Yiğidoya çamur atmak yaraşmaz. Biz kendi işimize bakalım. Kaderimiz kendi elimizde onla bunla işimiz yok. Yarın Antalya'yı yendik mi tamamdır. Fikstirümüzde onlardan iyi. Şampiyonluk bize yakın. Tek dezavantajımız tecrübe eksikliği.
club7house 11.04.2009, 02:25 Eğri oturup doğru konuşalım arkadaşlar. Rakibimize de saygı gösterelim. Evet BJK kötüydü penaltıya kadar fakat penaltı doğruydu. Aynı pozisyon milli maçta da yaşanmıştı. Ceza sahasında elle oynamanın cezası penaltıdır. Kolun vücuttan açık olmaması gerekir penaltı olmaması için. Üstelik topu eliyle keserek gol pozisyonunu engellemiştir. Kötü oynadı BJK şanssızlık o penaltı olmazsa en iyi ihtimal berabere biterdi. Ama oradan sonra oyun döndü.
Yiğidoya çamur atmak yaraşmaz. Biz kendi işimize bakalım. Kaderimiz kendi elimizde onla bunla işimiz yok. Yarın Antalya'yı yendik mi tamamdır. Fikstirümüzde onlardan iyi. Şampiyonluk bize yakın. Tek dezavantajımız tecrübe eksikliği.
Penaltı doğrumuydu ! sen maçı izlediğine eminmisin. Adam kolunu daha nereye soksun topa değmemek için el topa deil top ele çarptı !! adı üstünde çarptı kardeşim. Ben o pozisyona penaltı diyen insanların futbol anlayısını tartışırım....
diğer forumlarda bizim futbolcuların yarın ayaklarının tıtreyecegını soluyo herkes. ama ben aksını dusunuyorum..yarın bence lıderlıgımızı gerı alacagız..tek korkum hakem..bugun besıktası uyandıran da hakemın hatası oldu zaten.adam ac kurt gıbı tartısmalı pozısyon beklıyodu..ıstedıgı olunca aynen verdı penaltıyı. beraberlıkden sonra zaten ısın ıcıne psıkolojı gırıyo,besıktasda bu durumlara alıskın oldugu ıcın aldı macı. bence gecen sene bızım takım ıcın ıyı bı ders oldu.aynı hataları tekrarlayacaklarına ınanmıyorum..
besıktaslılar yarın saat 17.15 e kadar lıderlıgın tadını cıkarsınlar.ınsallah yarın emanetı tekrar alacagız..
Antalya maçı çok kritik geçer.Yenmemiz gerekiyor, 1-0 olsun bizim olsun.
Hurriyet'deki yazısındada Erman Toroğlu Penaltı değildi demiş.
Hakemin maçı katlettiğini ve beşiktaşa hediye ettiğini söylemiş.
Jimnastilerin haksız aldığı üç puana değilde en çok kocaeli gibi çok iyi oynayan bir takımın düşecek olması kötü.
adamlar en azından bir puan alacaktı. ama Taner'in sakatlanıp çıkmasıda çok büyük şansızlık oldu.
Taner olsaydı en az 3 gol atarlardı.
58_SEMİH_58 11.04.2009, 07:16 Hurriyet'deki yazısındada Erman Toroğlu Penaltı değildi demiş.
Hakemin maçı katlettiğini ve beşiktaşa hediye ettiğini söylemiş.
Jimnastilerin haksız aldığı üç puana değilde en çok kocaeli gibi çok iyi oynayan bir takımın düşecek olması kötü.
adamlar en azından bir puan alacaktı. ama Taner'in sakatlanıp çıkmasıda çok büyük şansızlık oldu.
Taner olsaydı en az 3 gol atarlardı.
Coq ta quzeL demiş Sayın ToroqLu..
Ondan Sonra Cıkıp Türk FutboLu neden qeLişmiyor diyerek ortaLıkta DoLanıyorLar..Türkiye"de böyLe hakemLer oLduqu Sürece Türk FutboLunun qeLişmesi Zor!!!
crözkan58 11.04.2009, 08:53 antalya ya 2 fark atarsak çok iyi olur adamlar yıkılır maç bizim olur 3 puan la beşikleri üzeriz
Eğri oturup doğru konuşalım arkadaşlar. Rakibimize de saygı gösterelim. Evet BJK kötüydü penaltıya kadar fakat penaltı doğruydu. Aynı pozisyon milli maçta da yaşanmıştı. Ceza sahasında elle oynamanın cezası penaltıdır. Kolun vücuttan açık olmaması gerekir penaltı olmaması için. Üstelik topu eliyle keserek gol pozisyonunu engellemiştir. Kötü oynadı BJK şanssızlık o penaltı olmazsa en iyi ihtimal berabere biterdi. Ama oradan sonra oyun döndü.
Hocam sanırım futboldan biraz uzaksın ? BJK nin penaltısına dogru demek için, fanatik BJK li olmak bile yetmez, çünkü fanatik BJK liler bile penaltı değil diyor ? Kocaelili kolunu gogsunun içinde dogru çekiyor, yani yanlara açmıyor ! Kesinlikle penaltı değil, yazıkoldu Körfeze ve de Sivas'a ...
LosTie58 11.04.2009, 10:27 Arkadaşlar bugün Sivas'ın kazanacağına öyle inanıyorum ki aksi bir sonucu düşünmek bile istemiyorum.Bugün kazanacağız inşallah..Maça da az kaldı :rolleyes:
Arkadaşlar bugün Sivas'ın kazanacağına öyle inanıyorum ki aksi bir sonucu düşünmek bile istemiyorum.Bugün kazanacağız inşallah..Maça da az kaldı :rolleyes:
dostluk kazansın sonra biz taabiki:D:D
club7house 11.04.2009, 10:56 Coq ta quzeL demiş Sayın ToroqLu..
Ondan Sonra Cıkıp Türk FutboLu neden qeLişmiyor diyerek ortaLıkta DoLanıyorLar..Türkiye"de böyLe hakemLer oLduqu Sürece Türk FutboLunun qeLişmesi Zor!!!
Türk futbolunun gelişmesinin sebeblerini araştırıyorsan bir konu var bir oky ÜÇ BÜYÜK YALAN diye.. Erman TOROĞLU objektif bakabilmiş.. Kahpe Bizans !!
club7house 11.04.2009, 10:59 dostluk kazansın sonra biz taabiki:D:D
Bu sezon biz kazanalım seneye size veririz :D
club7house 11.04.2009, 11:00 Sizi 10 kişi kaldınız diye üzmek istemeik verdik size, ama bu maçö krıtik almamız< lazım :D
sivassporummm58 11.04.2009, 12:30 Eğri oturup doğru konuşalım arkadaşlar. Rakibimize de saygı gösterelim. Evet BJK kötüydü penaltıya kadar fakat penaltı doğruydu. Aynı pozisyon milli maçta da yaşanmıştı. Ceza sahasında elle oynamanın cezası penaltıdır. Kolun vücuttan açık olmaması gerekir penaltı olmaması için. Üstelik topu eliyle keserek gol pozisyonunu engellemiştir. Kötü oynadı BJK şanssızlık o penaltı olmazsa en iyi ihtimal berabere biterdi. Ama oradan sonra oyun döndü.
Kardeş eğri oturup doğru konuşalım demişsin ama hiç doğru konuşmamışsın.Sen hangi milli maçı söylüyorsun bilmiyorum ama sen eğer o pozisyona penaltı dersen taraflı davranmış olursun ki zaten pozisyonun penaltı olmadığı açık ve net.
Ayrıca biz kimseye çamur falan atmıyoruz kimseye çamur atacak da durumda değiliz zaten.Bizi lütfen üç büyütülmüşlerle karıştırma.Biz buraya geldiysek sahada yüreğimizle ortaya koyduğumuz mücadele ile geldik ve yine aynı mücadele ile de inş. şampiyon olacaz...
Çok zor maç olacak.Geriye düşersek çevirmemiz çok zor.Beşiktaşlı mehmet özdilek 1 puana yatar.
etzel1967 11.04.2009, 13:00 Allah sivassporumuzun yardımcısı olsun...
oº°»§ıvã§Lı«°ºo 11.04.2009, 13:07 inş alıcaz bugün tahminim 3-1 allah yardımcımız olsun
Maça 20 dakika kaldı. İyi olan kazansın ;)
etzel1967 11.04.2009, 13:57 stadda hava nasıl acaba...biletler günler öncesinden tükenmişti...inşallah 90 dakika susmaz taraftar...
|