Orijinalini görmek için tıklayınız : TFF`ye yuh olsun!


SivasSpor.Com
06.04.2009, 10:23
http://www.sivasspor.com/images/stories/abdullah_yigit.jpg

Abdullah YİĞİT / Hürdoğan Gazetesi

Geçtiğimiz hafta içerisinde oynanan Türkiye-İspanya Milli maçında yapılan saygı duruşunun BBP Lideri Muhsin Yazıcıoğlu ve arkadaşları için değil, Fildişi Sahillerinde hayatını kaybeden futbol taraftarları için yapıldığını öğrendik.
Ne bilirdim ki bütün Türkiye’yi yasa boğan bu elim kazaya bu kadar duyarsız olacağını. Onun içinde maç öncesi yapılan saygı duruşunu ”BBP Genel Başkanı için yaptılar” diye yazdık.
Yazıklar olsun böyle Futbol Federasyonuna ve Milli takım sorumlularına. Sanki Türkiye’de sıradan olay oldu,sanki hayatını kaybedenler sıradan insandı. Sıradan insanlar olsalar bile neticede 6 hayat gitti. Buna saygı duruşu yapılmayacakta neye yapılacak? Acaba diyorum, İspanya’da böyle bir olay olsaydı, İspanyollar bu kadar duyarsız olur muydu? Eğer Türkiye’de Muhsin Yazıcıoğlu gibi bir değer için Milli maçta saygı duruşu yapılmıyor ve futbolcular siyah bantla çıkımyorsa o zaman bundan sonra Milli maçlarda hiç kimse için saygı duruşu yapılmaması gerekir. TFF’yi ve Milli takım sorumlularını bir kez daha kınıyorum.

Gelelim Denizlispor maçına. Sivasspor bu önemli maçta oynması gerektiği gibi oynadı. İlk yarıda sonuca gitti, ikinci yarıda ise bunu korudu. Onun içinde hiç kimse Sivasspor’un sergilediği futbolu eleştirmemeli. Sivasspor maça çok etkili başladı. Özellikle 7. dakikada Kamanan ve 20’de Mehmet Yıldız’la çok önemli pozisyon yakaladı. Denizlispor ise ilk yarıda neredeyse Sivas ceza sahasına giremedi bile. Sadece 38’de ofsayıt gerekcesiyle iptal edilen bir golleri vardı. Ancak şunuda dürüstçe söylemek gerekirse gol ofsayıt değildi.
Ama hakem ofsayt gördü ve iptal etti.
Defans hatasız oynadı, orta alan iyi pres yaptı. Milli takıma giden ve Sivas’ın ilk golünü atan Sedat ise sahanın yıldızı oldu.
Bu takımda Mehmet Yıldız,Kamanan ve Balili gibi futbolcularda gününde olursa o zaman Sivas’ı kimse tutamaz.
Tebrikler Sivasspor...

karahisarli
06.04.2009, 10:35
utandim valla yaziklar olsunister sivasli isterse baska yerli olsun tüm ülkeyi aglatan bir adama degil tanimadigimiz alakasi olmadigimiz kisilere sizin agir liginiz bu kadar bes para etmezsiniz

qwerclock
06.04.2009, 10:45
insan olana saygı duyulurdu eskiden, artık köpeklere saygı duyulur oldu.
Onların kanı mavi aktığı için böyle önemli şeylerde kıpırdanma olmaz....

yigidozan
06.04.2009, 11:24
yazıklar olsun.başka diyecek birşey bulamıyorum

07reis58
06.04.2009, 11:59
içimden geçen küfürleri buraya yazmak istemiorum harbidende yuh olsun yazıklar olsun

spidey58
06.04.2009, 12:54
Yazıklar olsun gerçekten, belki Türkiye olarak gereken vefa gösterilmedi ama sivasspor olarak biz görevimizi yapalım ve bence bundan sonraki her maçta siyah formayla çıkalım.Futbolcularımız bundan sonra şampiyonluğu bir de Muhsin başkan için ayrıca isteyip ona göre oynarlar inşallah...