Orijinalini görmek için tıklayınız : AMAN DİKKAT!..


SivasSpor.Com
07.04.2009, 09:32
http://www.sivasspor.com/images/stories/abdullah_yigit.jpg

Abdullah YİĞİT / Hürdoğan Gazetesi

Sivasspor gerçekten son derece kritik bir dönemece girdi. Bundan sonra yapılacak hiç bir maç kolay olmayacak.
Fakat dikkat ediyorum,ulusal basın Sivasspor’un fikstür olarak diğer takımlardan avantajlı olduğunu ısrarla vurguluyor. Sakın buna kanmayın. Bu bir taktik. Sivasspor’u rehavete sürükleme taktiği. Sanıyorum bu oyuna ne Teknik Direktör Bülent Uygun,nede futbolcuları gelecektir.
Zaten Bülent hocanın Denizli maçından sonra futbolcularına ”Artık kritik haftalara girdik,bundan sonra kimse kolay kolay izin istemesin” diyerek uyarı yapmasıda işi ne kadar ciddiye aldıklarını gösteriyor.
Yazılı ve görsel basının “Sivasspor daha şanslı,fikstürü daha kolay” demesine kimse kanmasın! Sivasspor başarılı oldukça onlar için için kahroluyor! “Şampiyon Anadolu’dan çıksın” sözleride hikaye. Bunu bir çok defa yazıları ve sözleriyle gösterdiler. Sivasspor-Eskişehir maçında hakem hatası yaşandığını haftalarca yazıp,söylediler. Fakat Beşiktaş-Kayseri maçında Ali Turan’ın haksız yere oyundan atıldığını,Fenerbahçe-Eskişehir maçında ise,Fener’in attığı iki gol önceside faul kokan pozisyonla topu almaları hiç gündeme gelmiyor. Bunlar işte böyle spor yazarı. Onun içinde Sivasspor lehine yazdıkları gibi görünen yazılara kesinlikle itibar etmeyin. Ha şunuda söylemeliyim. İçlerinde gerçekten Sivasspor’un başarısını isteyenlerde var. Zaten benim sözüm onlara değil,ama genellikle spor yazarları karnından konuşuyor.
Sivasspor’un bundan sonra yapacağı tek şey, yükselen tirendini devam ettirip,rakibin kim olduğuna bakmadan mücadelesini sürdürmektir. Mağlum basına göre Sivasspor’un bu hafta kendi sahasında oynayacağı Antalya maçı çok kolay. Niye? Çünkü Antalyaspor alt sıralarda olduğu için. Eğer sıralamaya göre maçın skoru belli olsaydı, Trabzonspor’un İstanbul Büyükşehir’e fark atması gerekirdi.
Uzun lafın kısası, taraftarı, futbolcusu ve teknik heyetiyle Antalya maçına çok iyi hazırlanıp,sahada gerçek Sivasspor’u göstermek için çaba göstermeliyiz.
Aman tuzağa düşmeyelim!..

SenSetik
07.04.2009, 10:06
Hocam katılıyorum sana.Dikkat etmek lazım.Haftasonu takip ettim bir kaç kişi haricinde çoğu istanbul medyasına ait yazarlar ve yorumcular iki yüzlülükle meşguller.İçlerinden bazılarının "Sivasspor da bu işin tadını kaçırdı, artık yakanızdan tutup aşağı çekme zamanı geldi" şeklinde düşündüklerinden hiç şüphem yok.Ama biz, Allah'ın izniyle bu oyunlara gelmeyip kendi işimize bakacağız ve sene sonu bir tokat gibi bu şampiyonluğu onların suratına indireceğiz.

tc58
07.04.2009, 11:10
İNŞALLAH temennimiz o ben inanıyorumki biz taraftarımızla hocamızla başkanımızla tum halkımızla ŞAMPİYON luk yolunda başarılı bir şekilde hedefimize ulaşıcagımıza inanıyoruz.

subasi29
07.04.2009, 17:13
evet bu viraj cok keskin insallah enaz hasarla atlatiriz

YigidoGenclik38
07.04.2009, 17:19
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>dikkat<<<<<<<<<<<<<<<

son 8 hafta her taraf mayın tarlası

en az zararla son haftalara gülerek girelim