Orijinalini görmek için tıklayınız : Maçı Değerlendirelim

SivasSpor.Com
11.04.2009, 16:59
http://www.sivasspor.com/images/stories/1.sivas_antalyaspor_09.jpg

Şampiyonluk yolunda attığımız son adım olan Sivasspor 1 Antalyaspor 0 maçını değerlendirelim.

Maçın yıldızı kimdi ?

Maçın en kötüsü kimdi ?

Maçta göze çarpanlar ?

Ne gibi eksiklerimiz var ?

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?

Taraftar nasıldı ?

Maç hakkında genel yorumunuz ?

http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/74716_2_090411171125.jpg

http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/74716_3_090411171125.jpg

http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/74716_4_090411171125.jpg

http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/74716_5_090411171125.jpg

LosTie58
11.04.2009, 17:07
Maçın yıldızı kimdi ? Ya sırf gol için ben dayanamayıp Sezer yazıyorum,çünkü o gol öyle bir ilaç gibi geldiki bana :D

Maçın en kötüsü kimdi ? Şu çok kötüydü diye birini bulamıyorum ama maçın başlarında Balili pek görünmedi birde Kamanan girdikten sonra pek etkili olamadı.

Maçta göze çarpanlar ? Hayrettin'in uzun bir aradan sonra dönmesi ve oyuncularımızın İha Muhabiri İsmail Güneş'in resmi önünde fotoğraf çektirmeleri.

Ne gibi eksiklerimiz var ? Bu maçta ilk yarıda golümüz eksikti :D

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? İlk yarı biraz stresliydik sanki ama
2. yarıda üstünlüğümüzü baya baya hissettirdik.

Taraftar nasıldı ? Taraftar özellikle golden sonra çok iyiydi :) Daha iyi olacak inşallah.

Maç hakkında genel yorumunuz ? Tahminimden daha zor bir maç oldu ama 3 puanı almak ve en önemliside emaneti geri almak çok güzel ;)

kolocu5858
11.04.2009, 17:19
maçın yıldızı: sezer badur
maçın kötüsü:: fazla kimse kötü deyildi kötü diiyicem fazla kimse yok ama kamana kaç haftadır kayıp:confused:
maçta göze çarpanlar::bbp mermuh msuuin yazıcı oğlu evr arkadaşlarına yapılans evgi gösterileri;)
ne gibi eksiklerimiz var::valla takım muekmeldi fazla eksik göremedim:D
taraftar ansıldı:taraftar golden sorna coştu bide maç başlangıcı 3 lü yapsalar süepr oljak:D:mad:

BOUN
11.04.2009, 17:25
Öncelikle Sivassporumuzu kutluyorum. Öyle bir galibiyet aldılar ki dostlarımız sevinçten göklerde gezinir oldu, düşmanlarımız yerin dibine girdi. Özellikle çakma büyük bjkliler öyle hüsrana uğradılar ki anlatamam, adamlar sahiden kendilerini şampiyon olmuş gibi hissetmişler geçen 18 saat içinde, öyle bir tokat patlattık ki çirkin suratlarına bir anda kendilerine geldiler ve gerçeği idrak edip yerin dibine indiler, çıkamazsınız inşallah, MHK destekli sahte şampiyon adayı kara kargalar!...

Gelelim taraftarımıza, maçı tribünde izleyip bu kutlu yürüyüşe ortak olan bütün Yiğidoları alınlarından öpüyorum, bağırsın bağırmasın, tezahürat etsin etmesin, çekirdek yesin yemesin hiç önemli değil! Peki ya güneşli bir Sivas gününde bir paket sigara parasıyla stadda izlenebilecek bir maçı, oturup evinde veya kahvesinde izleyen vurdumduymaz Sivas halkına ne demeli, kale arkasındaki boşluklara nasıl bir izah getirmeli? Tek kelime yuh olsun, yazıklar olsun, siz bu takıma layık değilsiniz! Tekrardan maçı stadda izleyen bütün Yiğidolarımızı tenzih ediyorum.

Dönelim oynanan futbola. Balili'nin neden uzun süredir ilk onbirde maça çıkmadığını düşünüyorduk, kendisi bugün oynadığı futbolla bize cevabı verdi, futbolundaki düşüş ve oyundan kopuşunun izahını teknik heyetin yapması lazım. Onun gibi bir yeteneğin bu derece eksik ve yetersiz görüntü vermesi bu kadro için büyük kayıptır. Forvet hattımızda Mehmet'in sadece birazcık düzeldiğini ancak eskiden Mehmet'i Mehmet Yıldız yapan ayağında top tutma ve takımı pozisyona sokma özelliğini büyük ölçüde yitirdiğini söyleyelim. Ancak attığımız goldeki payını da unutmayıp hakkını yemeyelim. Tum'un gösterdiği mücadele ve rakip defans ve orta sahasında yarattığı tahribatı takdir ediyoruz ancak ayağına artık bir ayar vermesi gerekir, bazen inanılmaz dengesiz pas veriyor, çıldırmamak elde değil.

Takımın geneli için çok kötü diyebileceğim kimse yok ancak geneli için aşırı stres altında dağılmış bir görüntü verdiler, özellikle ilk yarıda çok panik yaptılar diyebiliriz. Kalan 7 haftada zirveyi bırakmamak istiyorsak ve şampiyon olmak istiyorsak daha sakin ve soğukkanlı olmamız lazım. Ayakları heyecandan birbirine dolaşan, pas hatası yapan ve stresten dambur dumbur oynayan bir takım kendine zarar verir, bizi de kahreder. Lütfen şampiyonluk şarkıları söyleyeceğimiz ana kadar soğukkanlı olalım. Sonra çıldırırız merak etmeyin!

Bizim için en kritik iki haftayı oynayacağız. Birincisi belalımız Konya, sürekli zorlandığımız bir takım, ikincisi ise Trabzon, kendilerinden başka bir Anadolu takımının şampiyon olmasını asla istemeyen bir kulüp ve taraftar topluluğu. Bu iki maça dikkat diyorum. İki maçtan alacağımız altı puanla artık çok iddialı konuşabilirim ki şampiyon Sivassporumuz olacaktır. Ancak lütfen dikkat, en zorlu iki maç peşpeşe bizi bekliyor.

58_babacan_58
11.04.2009, 17:25
Maçın yıldızı kimdi ?:SEZER BADUR-BILICA

Maçın en kötüsü kimdi ?TARAFTARIMIZ STADIN YARISI BOŞTU VE ZORLA DESTEKLEDİLER SANKİ TAKIMI.

Maçta göze çarpanlar ? Hayrettin'in uzun bir aradan sonra dönmesi ve oyuncularımızın İha Muhabiri İsmail Güneş'in resmi önünde fotoğraf çektirmeleri.

Ne gibi eksiklerimiz var ? DAHA AYAĞA PAS VE PRES YAPMAMIZ LAZIM

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? HAKEM İLK YARIDA TOP OYNATTIRMADI SÜREKLİ DÜDÜK ÇALIP DURDU.

Taraftar nasıldı ? Taraftar özellikle golden sonra çok iyiydi Daha iyi olacak inşallah.

Maç hakkında genel yorumunuz ? Tahminimden daha zor bir maç oldu ama 3 puanı almak ve en önemliside emaneti geri almak çok güzel

muhsin koçak
11.04.2009, 17:27
Maçın yıldızı kimdi - Thum

Maçın en kötüsü kimdi - Abdurrahman,Mehmet Yıldız,Balili,Murat Erdoğan,Hayrettin

Maçta göze çarpanlar - Sifo Mehmet denen namussuzun Sadece ve sadece Beşiktaş için oynaması.Şimdi Yıldırım Demiörene nasıl hesap verecek merak ediyorum.

Ne gibi eksiklerimiz var -orta saha.

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler - sezonun en sıkıntılı maçıydı sanırım bu maç.

Taraftar nasıldı - Ellerinden geleni yaptılar,yeterli mi? hayır değil ama ne yapalım bunada şükür.

Maç hakkında genel yorumunuz - Çok zor oldu ama kazanmasını bildik.

Abdullah DuMaN
11.04.2009, 17:31
Maçın yıldızı kimdi ? Hayrettin Yerlikaya

Maçın en kötüsü kimdi ? hakem ve anlaşma sağlıyamadığı yardımcıları

Maçta göze çarpanlar ? Hayrettinin dönüşü muhteşem oldu

Ne gibi eksiklerimiz var ? Orta sahada kayıplar vermeye devam ediyoruz

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? Artık kolaymaç yok her maçımız zorlu ve her maçımız final bizim için

Taraftar nasıldı ? Taraftar havanın güzel olmasına rağmen stadımızda boşluklar göze çarptı.

Maç hakkında genel yorumunuz ? Çok pozisyon harcadık ama üç puan ilaç gibi geldi :)

Shan58
11.04.2009, 17:39
Arkadaşlar Şifo'ya maçtan önce bende kızıyordum ama hakkını teslim edelim kendini fazla kasmadı.

Şifo eğer galibiyet için biraz bastırsa Antalyalılar'da biraz becerikli olsa 1 pauna razı olurduk.

Şifo oyuncuları yorgun olmasına rağmen son dakkalara kadar hiç oyuncu değiştirmedi
ve maçada çok fazla müdahele etmedi.
bilmiyorum belki yedekde oyuncusu yoktu yada sahadakilerin daha iyi olduğunu düşündü
ama bugün sivasspor gerçekten çok kötü oynadı. futbolcular ayakta duramıyor
topa vuramıyorlar. kaleciyle karşı karşıya gelmiş vurduğu top bir metre ileri gitmiyor.

Antalyada pozisyonlar buldu değerlendirebilselerdi beraberliği kurtarabilirlerdi.
onlarda çok iyi oynamadı ama bizimkiler çok kötü olunca onlar iyi oynamış gibi gözüktü.

Liderlik stresi futbolcuları olumsuz etkileyor çok fazla hata yapıp organize olamıyorlar.

avcı1983
11.04.2009, 17:43
MAÇIN YILDIZI HERZAMANKİGİBİ SEYİRCİMİZ ÖNE ÇIKANLAR

gözmenli yigido
11.04.2009, 17:44
beşiktaş dün yendi diye baskı çoktu fazla iyi degildik ama sezer yine sahneye çıktı lig sonu yaklaştı sonunda şampiyonuz iyşallah

KIZILCAN
11.04.2009, 17:45
Maçın Yıldızı: Maçın yıldızı yoktu ama göz dolduranlar vardı.Tum'daki hırs,istek ve mücadeleyi takdir etmek lazım.Sezer o ayaklar sevilmezmi! Sayende 3 puanı aldık ve stres dolu bir maçı kazasız belasız atlattık.Sezersiz bu takımı düşünemiyorum.Hayrettin'i de uzun süre oynamamasına rağmen güzel futbolundan dolayı kutluyorum.

Maçın kötüsü: Mehmet Yıldız'ı maalesef beğenmedim.Kanfory de ara sıra saç baş yoldurdu.Biz hala Mohamed'den medet umuyorsak vay halimize! oynadığı süre içinde faydasından çok zararı vardı.

Ne gibi eksiklerimiz var: Bu maçta pas hatası ve top kaybı çok fazlaydı.bundan sonraki maçlarda daha dikkatli olmak lazım.

Taraftar nasıldı: Aynıydı değişen birşey yoktu.Ne alaka diyeceksiniz belki ama Kocaeli,Bursa,Ankaragücü taraftarını izlerken mest oluyorum.Bizimkiler de birgün onlar gibi olur inşallah diye dua ediyorum.

serkankeskin
11.04.2009, 17:45
maçın yıldızı sezer.taraftar artık takımına sahip çıkıp stadı doldurmalı.

Besyo_cu
11.04.2009, 17:53
Maçın yıldızı kimdi ? Thum ve Sylla

Maçın en kötüsü kimdi ? BAlili ve Kamanan üzülerek söyluyorum ki Balili artık bu takımda oynayabilecek yetenekde bir oyuncu değil...

Maçta göze çarpanlar ? Cok kötü oynadık

Ne gibi eksiklerimiz var ? 2 yap üst üste yapamadık...

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? Şampiyonluk baskısı takımımızı cok kötü etkilemeye başladı bunun için açil önlemler almamız gerek.

Taraftar nasıldı ? Kale arkası havuz tarafı ne yazıkkiboştu...

Maç hakkında genel yorumunuz ? Çok kötü oynadık bu duruma bir çare bulmamız lazım...

noname87
11.04.2009, 17:55
Maçta sonradan giren sezer bence bu maçın kahramanı maçın kötüleride şifo mehmet ve futbolcularıydı köpek gibi oynadılar kırmızı kartın nedeni de bence aşırı gazdı(?) neyseki sezer gazlarını aldı tüpçünün gaz ilavesi işe yaramadı

ferhat_58_oğuz
11.04.2009, 18:02
maç için genelde vasatı aşamadık ama kayda değer birşeyde ne olursa olsun maçı kaybetmiyoruz bu güzel bir gelişme inşallah konya ve trabzon maçlarındanda galibiyetle ayrılırız ayrıca taraftarda o kadarda kötü değildi taraftarımızdada gözle görülür kulakla işitilir bir gelişme var banim tv den izlediğim kadarıyla inşallah ALLAHIN izni ile şampiyonluğa koşar adımla ileriyoruz RABBİM futbolcularımıza güç kuvvet teknik ekibimizede zihin açıklığı versin futboldan memnun olmasamda kazanmak çok çok önemliydi [istanbulda sivaslı ferhat)

aslanterbiyecis
11.04.2009, 18:13
mac kötüydü am öenmli olan kazandınmasını bilmekdi. sivasspor bunu başaracak seviyede kötüde oynasa kazanıyo.

superglam
11.04.2009, 18:19
Maçın yıldızı kimdi ? Ya sırf gol için ben dayanamayıp Sezer yazıyorum,çünkü o gol öyle bir ilaç gibi geldiki bana :D

Maçın en kötüsü kimdi ? Şu çok kötüydü diye birini bulamıyorum ama maçın başlarında Balili pek görünmedi birde Kamanan girdikten sonra pek etkili olamadı.

Ne gibi eksiklerimiz var ? Bu maçta ilk yarıda golümüz eksikti :D

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? İlk yarı biraz stresliydik sanki ama
2. yarıda üstünlüğümüzü baya baya hissettirdik.

Taraftar nasıldı ? Taraftar özellikle golden sonra çok iyiydi :) Daha iyi olacak inşallah.

Maç hakkında genel yorumunuz ? Tahminimden daha zor bir maç oldu ama 3 puanı almak ve en önemliside emaneti geri almak çok güzel ;)

aynen katılıyorum................... .............................. .............................

Del Piero
11.04.2009, 18:39
gol dakika 85 geldi...

acaba biz gol attıktan sonra bejekeliler ne hissetmişler :D :D

bence antalyalılardan daha çok yıkılmışlardır :D

GuVeN
11.04.2009, 18:39
Maçın yıldızı kimdi herve tum

Maçın en kötüsü kimdi balili

Maçta göze çarpanlar

Ne gibi eksiklerimiz var

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ıkıncı yarı oyunu toparladık.ılk yarı macı ızlerken az daha uyuyacaktım..

Taraftar nasıldı daha ıyı olur umarım.kocaelı taraftarını bı gun once ızleyınce cokk ekmek yememız lazımm..

Maç hakkında genel yorumunuz üç puan sarttı.zorlu bı vıraj daha asıldı..darısı konya macına..

cheetah
11.04.2009, 18:41
sadece 2 şey yazacam maçın adamı BİLİKA dır oo kesin taraftar ise anca çekirdek yer

Del Piero
11.04.2009, 18:48
gülüp eğlenmek isteyen arkadaşlar lütfen şu linke tıklayında şu ezik bejekelilerin ne hale düştüğüne bakabilirsiniz :D :D :D

http://forum.forzabesiktas.com/viewtopic.php?f=10&t=10197&start=450

:D:D :D :D :D

puahahahahhahaha

ahahaahahahaha

zuahahahahaha

amma ezikler yaaaa :D :D :D

bebeto5858
11.04.2009, 18:49
bana göre maçın yıldızı baliliydi adam hem gercek bir türk gibi takımımızı özümsedi hemde takıma katkısı ortada bu sene şampiyonuz allahın izniiyle

club7house
11.04.2009, 18:56
Maçın Yıldızı : Bilica ; Bir stoperin yapması gereken , yaptığı herşeyiyle nedenini özetlerim.

Maçın Kötüsü : M. ERDOĞAN ; Bugün olmadı murat...

Maçta Göze Çarpanlar: Tum paslarını verirken biraz özen göstermeli..

Ne gibi eksiklerimiz var : İlk yarı ve ikinci yarıyı ayrı değerlendirirsek. İlk yarı ; Ortasağın göbeğinde top yapamıyoruz , paslaşamıyoruz. İkinci yarı ise ilk yarı ile ilgili tezat oluşturuyor , ortasağımız basarılıydı.

Taraftar Nasıl dı? : Bence süperdi , nedeni ise hakemin tartışmalı pozisyonlarında staddan tek ses protesto ve ataklarımızda tek ses gazlayıcı hamleler.
Maç Hakkında ki Genel Yorumum : Balili ynş şekilde değerlendirildi. Sezer'den daha fazla yararlanılmalı. Sedat'ın hakemle ile ilgili diyaloglarından ötürü uyarılması gerektiği... Kişisel fikirlerimi belirttim .. Saygılar.......

memet24
11.04.2009, 19:04
Maçın yıldızı kimdi ? bilica- tümmm

Maçın en kötüsü kimdi ? mehmet yıldız

Maçta göze çarpanlar ?hayrettinin yerini alması

Ne gibi eksiklerimiz var ? her zaman ki gibi orta saha top yapmıyorr..

Taraftar nasıldı ?taraftar gittik çe kötüye gidiyor şampıyonlıga oynadımızın farkkında bile deyiller....

Maç hakkında genel yorumunuz rahat alacamız maçı sıkıntıya soktukkkkkkkk

Mursallı yiğido
11.04.2009, 19:21
Mutlak kazanmamız gereken bir maçtı ama çok zorlandık.
Sonuçta şampiyonluk iddiamız artarak devam ediyor.
Bu arada Antalyaspor'u da tebrik ediyorum.Bizden iyi oynadılar.

gül5858
11.04.2009, 19:31
Maçın yıldızı kimdi ? Sezer geçen maçtada bizi kurtardı teşekkürler Sezer.

Maçın en kötüsü kimdi ?Ya iyisi yoktu'ki dökülüyordu hepsi

Maçta göze çarpanlar ?Muhsin başkanımızın ve diğer BBP mensuplarını anmak ve Muhsin başkanımızın koltuğunun boş kalması.

Ne gibi eksiklerimiz var ? her yerde desem yeridir kimse tam anlamıyla oynamak istemiyor gibi görüntü veriyor bu çok üzücü.

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?Her zaman ikinci yarıda atağa kalmaları.

Taraftar nasıldı ?Yiğido gençlikten başka tezavrat yapan yoktu onlarada teşekkürler.

Maç hakkında genel yorumunuz? İyi değillerdi çok yorgun ve bitikin görünüyorlardı.
Şampiyonlukta oynayan bir takımın böyle görünmesi şaşırtıcı ve üzücü.

serserilerin_prensi
11.04.2009, 19:32
maçda yıldız olrak hayrettin diyorum dönüşü muhteşemdi...sezer yine anahtar isim oldu ve 3 puanı yazdıran golu atarak kendini bir kez daha kanıtlamış oldu..
taraftar elinden geleni yapıyoo ama yinede şampıyonluga oynuyan bir takım olarak yer yer boşluklar vardı...
T Ş K L E R S İ V A S S P O R ! . . .

ready
11.04.2009, 19:58
Maçın yıldızı kimdi ? Bilica

Maçın en kötüsü kimdi ? Mehmet yıldız

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?Her zaman ikinci yarıda atağa kalmaları.

Taraftar nasıldı ? Traftar iyiye dogru gidecegi yönünde sinyaller var
Maç hakkında genel yorumunuz? Şampiyonlukta oynayan bir takımın böyle görünmesi şaşırtıcı ve üzücü

Mehmet yıldız bir an önce kendine çeki düzen vermeli unutmasın ki hiç bir futbolcunun alternatifi vardır mehmet yıldız kafası halen başka yerlerde kalmış

hakemi tartışmaya gerek yok kartını göstermekte cimri davrandı kırmızı kartı nasıl verdi hayret ettim dogrusu

SEVDAMSIN58
11.04.2009, 20:06
YIGIDOLAR HEPINIZI TEBRIK EDIYORUM IYI BIR MACTI SEZER VE HAYRETTIN ICIN OZELLIKLE DAHA YUKSEK PERFORMANSTAYDILAR AMA TAKIM OLARAK IYIYIZ HEPINIZI TEBRIK EDIYORUM MUCADELENIZDEN DOLAYI ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN YOLUNUZ ACIK OLSUN INSALLH

etzel1967
11.04.2009, 20:17
gülüp eğlenmek isteyen arkadaşlar lütfen şu linke tıklayında şu ezik bejekelilerin ne hale düştüğüne bakabilirsiniz :D :D :D

puahahahahhahaha

ahahaahahahaha

zuahahahahaha

aç tavuk misali:) inşallah şampiyon olunca suratlarına esaslı bir yiğido tokadı yiyecekler...

noname87
11.04.2009, 20:19

puahahahahhahaha

ahahaahahahaha

zuahahahahaha

eski futbolcusuna saydıran takımdan ne beklersin zaten oynarken de saydırıyorlar ya neyse taner sakatlanmazsa şimdi tüp patlamıştı da haftaya bursa puan alır bunlardan sonra aşağı düşüş başlar 3.olurlarsa iyi:D

subasi29
11.04.2009, 20:40
sivasspor bu yolda olumune savasacaktir sivas bizim grurumuz,sampiyonumuz

MeRt5858show
11.04.2009, 21:22
maçın yıldızı:herve tum
maçın kötüsü:mehmet yıldız
genel görüş:öyle yada böyle kazanırız

spidey58
11.04.2009, 21:44
Maçın yıldızı bence Tumla Sylla idi.
İkinci yarı öldük öldük dirildik ama en sonunda galibiyet çok tatlı oldu.
Bu arada taraftardan hala yeterli destek gelmiyo, statta boşluklar vardı.Taraftar sanki daha önce 10 kez şampiyon olmuşuz gibi ilgisiz,bu takım daha ne yapmalı anlamıyorum.

sivaslı volki
11.04.2009, 22:34
maçın yıldızı kamanan bilica ve tabiiki sezer badur
maçın en kötüsüde tabii ki hakem yardımcı hakem faul deil dio o faul çalıo böle bi hakem mi olur
taraftarda diğer haftalaragöre iiydi

sivaslimete
11.04.2009, 22:41
Maçın yıldızı kimdi ?
Herve Tum
Maçın en kötüsü kimdi ?
Pek kötü yoktu
Maçta göze çarpanlar ?
Sifonun 8jk icin oynamasi
Ne gibi eksiklerimiz var ?
ORTA SAHA bence sergio hacettepe macinda bi 45 dk denenmeli
Biz 2. Yaridaki sivassporu 90 dk görmek istiyoruz
Taraftar nasıldı ?
eh iste
Maç hakkında genel yorumunuz ?
Hak ederek Kazandik bence.

esentepeli58
11.04.2009, 23:11
maçın yıldızı her zmankı gıbı BİLİKA VE TUM
en kötüsü M.ERDOĞAN VE MEHMET YILDIZ

etzel1967
11.04.2009, 23:19
Maçın yıldızı kimdi ? golü attığı için sezer

Maçın en kötüsü kimdi ? balili...çok formsuz...

Maçta göze çarpanlar ? takımın ikinci yarıdaki kazanma hırsı ve mücadelesi...

Ne gibi eksiklerimiz var ? top yapamıyoruz orta sahada...tek eksik bu...

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? zor da olsa kazandık ve kazanmayı hak ettik...

Taraftar nasıldı ? kale arkasının biri boştu...yakışmadı sivaslıya...

Maç hakkında genel yorumunuz? çok önemli bir dönemeçti...zor da olsa başardık...

Yiğiter
11.04.2009, 23:21
Maçın adamı kesinlikle Tum'dur..

ellisekizSVS
11.04.2009, 23:40
Maçın Yıldızı: Sezer Badur ( ikinci yarıda oyuna girip oyunu kurtaran oldu hem defansta güzel hamleler yaptı hemde füzeyi gönderdi.

Maçın en kötüsü : Valla İbrahim Dagaşan gardaşımın oyununa bir türlü ısınamadım hataları çok oluyor nitekim bu maçta oldu.

Maçta göze çarpanlar:Merhum başkanımız ve merhum gazetecimiz ismail güneş yigidolar andı teşekkür ederim.

Ne gibi eksiklerimiz var: Bizde en büyük sıkıntı orta saha oyuncusu bu her yorumlarda dile geliyor zaten.

Taraftar nasıldı: Nasıl olsunlar geçinip gidiyorlar işte ellerinizden öper. 58. dakika şovunu ben göremedim pek gerçi destegide çok göremedim ya ( yakışmıyo şampiyonluga az kaldı böyle olmamak lazım bizim yerimizde başkaları olsa ohhoooo orayı yıkar yıkar.

Maçta genel genel yormunuz. Ben bu antalya maçında stres oldum Allahtan ikinci yarının ortalarına dogru biraz olsun Sivas gibi oynadılarda sonuç geldi çok şükür. Daha iyi olmaları lazım işi oraya kalmadan bitirmeleri lazım.

dülger58
12.04.2009, 00:19
MAÇIN YILDIZI HEPSİYDİ AMA TUM VE SEZER BİRAZ FARKLIYDI.
BEŞİKTAŞIN PEK HAKLI OLMASADA ALDIGI GALİBİYET TAKIMI STRESE SOKMUŞ.

FUTBOL OLARAK ÇOK GÜZEL TOP OYNANMIYOR.BU AŞIRTMA TOPLARLA NERE KADAR OYNAYACAGIZ.BİZİM TAKIM HİÇ AYAGA PAS YAPMIYACAK MI.

TARAFTAR HER GEÇENGÜN İYİ OLUYOR.BİRDE STADI DOLDURURSAK ÇOK İYİ OLACAK.
BU MAÇTA BAZI TARAFTARLARIN KÜFÜRLÜ TEZAHURAT YAPMASI HİÇ HOŞ DEGİL KÜFÜR BİZE YAKIŞMAZ.

Dark Force
12.04.2009, 00:34
Maçın Yıldızı Confory silla
Maçta Göze çarpanlar Herve Tum,Confory silla

FANATIK YIGIDO
12.04.2009, 00:48
arkadaslar omrumde boyle sitresli bir mac seyretmemistim oldum oldum dirildim gole kadar neyse cok sukur bunuda atlattik maca gelince butunfutbolcularimizi kutluyorum gercekten canlarini disine takarak oynadilar bin binkere masallah diyorum helal olsun gercekten cok zoru basardilar

DursunOZER
12.04.2009, 01:15
haydi yiğitlerim son 7 hafta... şampiyonlığa gün sayıyoruz haydi yiğitlerim...

bozkurt187
12.04.2009, 01:20
Maçın yıldızı kimdi ? Herve Tum

Maçın en kötüsü kimdi ? Kötü kimse yoktu.

Maçta göze çarpanlar ? stad dolu degildi, Sampiyonluga oynayan bir takimde bu olmamali

Ne gibi eksiklerimiz var ? Yiyi Top Ceviremiyoruz.

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? ilk yari iyi oynamadik ama ikinci yarida güzeldi.

Taraftar nasıldı ? Stad dolu olmamasina ragmen Atmosfer güzeldi

Maç hakkında genel yorumunuz ? Böyle devam oynarsak Sampiyonluk zor olur daha iyi olmamiz gerkiyor

fanatikyigido
12.04.2009, 08:31
bu macın zor gececegi belliydi.Cünkü antalyaspor cok diri ve fizik kondüsyonları üst seviyede.Dönen topların hemen hepsini onlar aldı.Bir de kazanan takım bozulmaz. Kadroyla cok oynandığını düşünüyorum.Takımın iyileri. MEHMET,sezer,sılla,tum,ve hayrettin.Kötüler:Maça gelmeyip,tv.den izleyen seyirciler,balili apo.ARTIK ŞAMPİYONLUĞA İNANMAMIZ LAZIM.takımı olumlu yönde eleştirelim.Bu stresli maçlarda iyi futbol beklenmez.Önemli olan sonuca gitmektir.KALANyedi maçımızıda en iyi sonuçlarla tamamlayıp şampiyon oluruz inşallah.

burakplt
12.04.2009, 08:40
Maçın yıldızı kimdi = BİLİCA

Maçın en kötüsü kimdi = MEHMET YILDIZ

Maçta bence hiç iyi oynayamadık özellikle mehmet çok kötüydü valla artık şampiyonluğa yaklaşıyoruz kendini toparlasın bu BİLİCA gerçekten süper bir oyuncu iyi ki almışız

serhatcan
12.04.2009, 13:49
BİRİNCİ ÖNEMLİ NOKTA. VE EN ÖNEMLİSİ BENCE 2 SEZONDIR TÜM YURTTA OLUŞAN SİVASSPOR SEMPATİSİ VE SEVGİSİ KAYBOLUYOR. BUNUN TEK AMA TEK NEDENİ BÜLENT UYGUN. HEM GEREKSİZ ANLAMSIZ VERDİĞİ DEMEÇLER VE TAVIRLAR HEMDE MEGALOMAN BİR YAPIDA OLMASI.2. Cİ ÖNEMLİ NOKTA İSE SİVASSPOR OYNAMADAN MAÇ KAZANIYOR VE BU DA SEMOATİYİ YOK EDİYOR. AVRUPA KUPALARINDA BUNUN ACISINI ÇOK ÇEKECEK SİVASSPOR. BÜLENT UYGUN DA BÖYLE FUTBOL OYNATMAYA DEVAM EDERSE TÜRKÜRDÜĞÜNÜ YALAMAK ZORUNDA KALACAK( 3 YERİZ 5 YEMEYİZ-4 YERİZ 8 YEMEYİZ SÖYLEMİ GİBİ)SİVASSPOR TOP FUTBOL OYNAMIYOOOOOORRRR OTNAMIYOOOOORRRR. BÜLENT HOCAA BİRGÜNDE ŞÖYLE ZEVKLİ FUTBOL İZLEYELİM TAKIMIMIZDAN,PAS YAPAN,BASKILI OYNAYAN,GERİDEN PASLARLA ORGANİZE ATAKLAR YAPAN BİR FUTBOL İZLŞEYELİM LÜTFEN.

altuntas58
12.04.2009, 14:42
Macın yıldızı sivassporumuzun bütün futbolcuları macın kötüsü yerlerde yatarak oyunu cirkinleştiren Antalyaspordu

karyola
12.04.2009, 16:02
MAÇIN ZOR OLACAĞINI BİLİYORDUK MARATON TRİBÜN TARAFINDA Kİ YAN HAKEMDE RAKİP OLUNCA HEM TARAFTAR HEMDE FUTBOLCULAR ÇILDIRDI.MAÇ ESNASINDA HEM DAKİKALARI ÇALAN HEMDE YERDEN KALKMAYAN ANTALYA LI FUTBOLCULAR GOLÜ YEDİKTEN SONRA SANİYELERİ BİLE KULLANDILAR.SENEYE ANTALYA HERHALDE 2.LİGDE OYNAR KOCAELİ VE ANKARAGÜCÜ KALIR..

sivasli215
12.04.2009, 16:11
1-0 olsun bizim olsun dediğimiz haftalara girmişken tam da böyle bir skorla maç kazanmak güzeldi doğrusu
darısı diğer maçların başına....

pover58
12.04.2009, 17:49
çok düzgün oynamadık bence antalya daha iyi idi tum çok çalıştı ibrahimde çok iyi mehmet apo balili murat kötü beklenenin çok altında.digerleride normalin üstündeydi.seyirci golden sonra çok iyi.taraftar stadı dolduramadı.seyircinin hakeme tezahuratı ve antalya kümeye sloganı yersiz ve gereksizdi.herşeye ragmen üç puan çok iyi.konya evine kötü biz ordan galip geliriz.trabzonla zaten maçımız içerde puan vermeyiz.çünkü biz büyük maçlarda çokta zorlanmıyoruz.bir fb bizi çok kötü zorladı.

subasi29
13.04.2009, 00:09
bunuda kazasiz atlattik konya macini sabirsizlikla bekliyorum

58_SEMİH_58
13.04.2009, 11:46
Maçın yıldızı kimdi ? Eee Tabiiki SEZER BADUR!!!

Maçın en kötüsü kimdi ? MehMet yıLdız

Maçta göze çarpanlar ? iLeride etkisiz Kalmamız

Ne gibi eksiklerimiz var ? iLeride Top Tutmakta ZorLanıyoruz

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? eii işte ne oLsun qüzeL mactı..eii eqLendik

Taraftar nasıldı ? qoLden Sonra MArarton Tribününde KoLtukLAr havada ucustu :) !!!NasıL oLduqunu Siz Düşünün!!!

Maç hakkında genel yorumunuz ? Burası Türkiye Dedirten ŞeyLer dönüyor ortaLıkta :mad: Kimse Bizim Şampiyon oLmamızı İstemiyor!!!

kurtun58
13.04.2009, 20:18
arkadaslar

2 yildir sivasin maci denk gelmedi bana.cünkü ben almanyada yasiyorum yazin geliyorum lig bitmis oluyor,kisin geldim lige ara verildi.cok üzülüyordum maca gidemeyip doya doya tezahürat edemedigim icin.

gecen hafta acil isim cikti istanbulda,carsamba günüme kadar cok sükür isimi hallattim ve otübüse atladigim gibi yigodonun diyarina.icim icime sigmiyordu yillar sonra da olsa sivasin macini seyredecektim.otübüsten inip anamin elini öptükten sonra bir akrabamla birlikte dogru tesislere gittim.inanin cok heyecanliydim sagolsun hepsiylede resim cekindim .hepside bir birinden efendi insanlar

ve cuma günü köyüme gittim arkadaslarimla mangal keyfi yaptik.muhtesem bir hava vardi günesli ,serin.bence dünyanin en güzel yeri benim köyüm.ben avrupada bir cok sehir gördüm ama inanin en güzel yer benim köyüm.cünkü orda mutluyum.
mac günü geldi catti.saat 1 de stattaydim.sivas akin akin 4 eylüle akiyordu.sirf cekirdekci olamamk icin özledigim halde cekirdek almadim cünkü macin sonuna kadar bagirmaliydim.:D ama sunuda söylemeliyim sehirde öyle cokta bir sampiyonluk havasi yok sivasspor bayragi bile tek tük vardi.bir koceeli,bir bursa buralarda olsa herhalde o sehir yikilirdi.her neyse stata girdim nihayet yillar sonar 4 eylüldeydim .stata bayagi güzel olmus
mac basladiginda hayel kirikligina ugradim statta cok bosluklar vardi ve insanlar oturuyordu belki 10 bin kisi vardi ama toplasan 100 kisi anca bagiriyordu.2-3 kisi insanlara yalvariyordu adeta bagirmalari icin.yok böyle bir sey ya maca geliyorsun oturuyor cekirdek yiyiorsun ,kalkip bagirmak ayipmis gibi hareket ediyorsun.insan isyan ediyor.ben yurt disinda yasadigim halde sivasin 1 ciligine o kadar heveslenen baska sehir insani varki.onlar bile tv karsisinda ordakilerinden daha fazla bagiriyorlar.

ve sonunda 86 ci dk gol geldiginde öndekilerin üzerine atlamisim.kendime geldigimde 3 sira asagidaydim:D olsun onlar da benim kardesim biz yigidoyuz.cok mutluydum mactan sonar 7 de istanbul otübüsüne atladim ve pazar günü aksam almanyadaydim .pasaport konrolünde almanpolisi neden sesin cikmiyor dediginde sadece boynumdaki sivasspor kaskolunu gösterdim.güldü.hala sesim cok az olsun sivasima feda olsun belkide hayatim en güzel 1 haftasiydi

ordaki arkadaslara sesleniyorum,lütfen maclara gdin.adam kahveye gidiyor maca gitmyior.1 paket sigara parasi ya.

orda ilk defa duydugun jelatini acilmamis laflari ,küfürleri arkadaslara anlatip gülüyoruz.

insallah bu sene sampiyonn anadoludan