Orijinalini görmek için tıklayınız : Dolaplar Dönmeye Başladı

SivasSpor.Com
11.04.2009, 23:51
http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/fikretunsal.jpg

Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal takımının 1-0 kazandığı Antalyaspor maçının ardından rakip takımları kendilerine karşı daha farklı oynamakla suçladı.

''Son 8 haftaya girmişken maçı gördünüz, yatan kalkmıyor, kalkan yatmıyor, yani anormal bir şey. Kendileri için mi oynuyorlar, başka takım için mi oynuyorlar belli değil. İşin doğrusunu söylemek lazımsa bizim Sivasspor olarak şampiyon olmamız gerçekten çok zor. Yani 13 haftadır liderliği yakaladık, bunu galipken söylemek lazım. Şu durumda bizim şampiyon olmamız çok zor. Sebep, takımların durumlarını görüyoruz, bu takımlar böyle mi top oynuyordu? İlk yarı 20 dakika top oynandı, ikinci yarı 22 dakika top oynandı. Böyle şey mi olur?''

Ünsal, bir soru üzerine de ''Tabii oynatmıyorlar, en azından seni engelliyorlar. Malum dolaplar dönmeye başladı yine, malum çarklar işlemeye başladı. Çok açık söylüyorum, karşı takımlar bundan sonra dikkatli olsun, namusluca kendilerine oynasın'' dedi.

GuVeN
11.04.2009, 23:54
seni oraya basın sözcüsü diye koyana ben ne diyeyim..:mad:

GurbetSokakLari
11.04.2009, 23:56
N´oluyor !?:confused:
anlayan beri gelsin...

esentepeli58
11.04.2009, 23:57

niye gardas çok doğru söylemış düşen kalkmadı bızım hızımızı arzumuzu kestıler resmen

Shan58
12.04.2009, 00:03
Ya Sn. Fikret Ünsal uzun zamandır sessizdiniz ne güzel huzur vardı.
yine çıkmış alakasız yorumlar yapıyorsunuz.

Ne yapacak Antalya gelip yatacakmıydı burda.
Adamlar ekmek kazandığı yere hizmet edecek mücadele edecek.
Bizim takım sanki çokmu iyi oynadı. niye böyle şaibe imalarında bulunup diğer anadolu kulüpleriyle arayı bozuyorsunuz.
Erman hoca'ya görede antalyaya verilen kırmızı kart yanlıştı.
Antalya 11 kişi olsa belkide maçı kazanamayacaktık.

Lütfen böyle gereksiz yorumlar yapıp sivas'a olan sempatiyi yok etmeyin.
şampiyon olmak istiyorsanız herkesden daha iyi oynayacaksınız bunu hakedeceksiniz.
Anadolu takımları sze yatacak sizde bedavadan şampiyon olacaksınız artık o devir bitti Sn ünsal.

GuVeN
12.04.2009, 00:06
niye gardas çok doğru söylemış düşen kalkmadı bızım hızımızı arzumuzu kestıler resmen

gardaşım düşüncesıne degıl benım kızmam..butun turkıyenın ızledıgıSİVASSPOR gıbı buyuk bı camıanın basın sozcusu bole konusmamalı..bu kadar taraftar buna ınanmıs belkıde bı cok ınsanın tek dayanagı sıvasspor su an,bız mıllete maclara gıdın derken,ınsanlar son kuruslarıyla maclara gıdıp takıma destek olmaya calısırken,fıkstur olarak puan olarak en buyuk favorılerden bırıyken kalkıp bu tarz heves kırıcı sözler yakısıyomu basın sözcümüze. bole yerlerdekı ınsanlar bes kere dusunup bı kere konussunlar.su acıklama yuzunden yarınla bırlıkte yıne medya saldırısı gelecektır,ıspatla dıye sormayacaklarmı yarın herkes,o zaman ne dıyecek.. gecen sene bız sampıyon olamayız dıyen bulent hocam bu hatasını anladı ve bu sene en buyuk aday bızız derken sımdı kalkıp basın sozcumuz neler dıyor..

GuVeN
12.04.2009, 00:07

Bizim takım sanki çokmu iyi oynadı. niye böyle şaibe imalarında bulunup diğer anadolu kulüpleriyle arayı bozuyorsunuz.

şampiyon olmak istiyorsanız herkesden daha iyi oynayacaksınız bunu hakedeceksiniz.
Anadolu takımları sze yatacak sizde bedavadan şampiyon olacaksınız artık o devir bitti Sn ünsal.

aynen arkadas dedıklerıne katılıyorum..

etzel1967
12.04.2009, 00:08
galiba f ünsal, kasaba takımında yönetici sanıyor kendini...takım süper ligde 13 haftadır lider, ama sn ünsal hala takımı 3. ligde sanıyor çünkü söylediği sözler 3. sınıf sözler...son derece yakışıksız ve içerikten yoksun saçma sapan...biri ünsalı ya durdursun ya sustursun...insanın futbol sevgisini baltalıyor, içimizdeki iştahı kaçırıyor...sayın başkanımızdan bir ricam var...lütfen açıklamalara sınır getirsin...hele bu şahsı hiç konuşturmasın...bu dakkadan sonra bize ne kadar sempatiyle bakan takım varsa hepsi maçlara olağanüstü asılır haklı olarak...en başta kendisi başka insanların namusuna ve onuruna dil uzatmasın...bu talihsiz ve saçma açıklamayı kınıyorum....

GuVeN
12.04.2009, 00:19
ayrıca antalya düşmemeye oynuyor.. adamlar ekmek yedıklerı yerı hızmet edecek sonuna kadar da mucadele edecek tabıkı..mac bıtmıs zor da olsa galıp ayrılmısız,onumuze bakmamız gerekırken bole bı acıklama gelıyor.akıl alınacak bısey degıl bu...ben sayın Fikret Ünsalı o koltuğa yakıştıramıyorum. biras mucadelecı oyun sergıleyen herkesı sıkecı prımcı ılan edıyoruz..yapmayın allahaskına.

RECEP_YÜKSEL
12.04.2009, 00:36
Herkez ne anlamak isterse onu anlarda bizim kendi taraftarımız bile anlamak istemiyor

Bu takımın başından Beşiktaşın yıllarca emek vermiş bir hocası var
fikret ünsal doğruyu söylüyor ve tenkit ediliyor

dünkü kocaeli maçında hakem daha ilk yarı kaleciyi çabuk oyna sarı gösteririm diyerek uyarıyor ama bizim maçta 80 dakika yatan antalya kalecisi ve oyuncularına uyarı yok kocaeline uyduruk 75 dakikada bir penaltı çalınıyor ve takım moralmen yıkılıyor maç bir anda dönüyor
2 pozisyondada adamlara gole giderken faul diye kesiliyor
bunları gündeme getirip konuşmanız gerekirken Fikret ünsalı eleştiriyorsunuz

bi şapkanıza önünüze koyun ve düşünün Demirören uzun zamandır niye konuşmuyor neden sustu ne dersiniz???

he bide sondan bir hafta önce derbi var onuda unutmayın
adnan polat ve demirören iyi anlaşırlar

burda eleştiri olacaksa taraftara olmalı şampiyonluğa 7 maç kalmış 13 haftadır lider takım ama maalesef türbünlerde halen boşluklar var buna çözüm bulun

Ünsal, bir soru üzerine de ''Tabii oynatmıyorlar, en azından seni engelliyorlar. Malum dolaplar dönmeye başladı yine, malum çarklar işlemeye başladı. Çok açık söylüyorum, karşı takımlar bundan sonra dikkatli olsun, namusluca kendilerine oynasın'' dedi. DOĞRU SÖYLEMİŞ FİKRET BEY

Dark Force
12.04.2009, 00:43
ayrıca antalya düşmemeye oynuyor.. adamlar ekmek yedıklerı yerı hızmet edecek sonuna kadar da mucadele edecek tabıkı..mac bıtmıs zor da olsa galıp ayrılmısız,onumuze bakmamız gerekırken bole bı acıklama gelıyor.akıl alınacak bısey degıl bu...ben sayın Fikret Ünsalı o koltuğa yakıştıramıyorum. biras mucadelecı oyun sergıleyen herkesı sıkecı prımcı ılan edıyoruz..yapmayın allahaskına.

Fikret ünsal haklı düşmemeye oynayan adam futbol oynar elinden geleni yapar bunlar yerden kalkmadı taç atışlarında 3 futbolcu el değiştiriyor taç atmak için Ben böyle çirkef takım görmedim......

GuVeN
12.04.2009, 00:50
Fikret ünsal haklı düşmemeye oynayan adam futbol oynar elinden geleni yapar bunlar yerden kalkmadı taç atışlarında 3 futbolcu el değiştiriyor taç atmak için Ben böyle çirkef takım görmedim......

düşmemeye oynayan adam,deplasmandan bir puan almak ısteyen adam yere dusdumu kalkmaz,her fırsatda oyunu sogutur,bu lıgın basındada boledır sonundada boledır.bızde onde oldugumuz maclarda bunu yapmısızdır,futbol oynayan her takımda yapmısdır.. bence bızım takımda yonetımden taraftara gereksız bı gergınlık var..hersey gusel gıderken kendı kendımıze köstek olacaz dıye korkuyorum.. bız ınsanlara neden sıvası cekemıyolar neden bu ofke dıye soruyoruz ya,işte buda bıze karsı olan tavırlara neden olan seylerden bırısı.. her sene lıg sonu geldımı felaket senaryoları yazıyor,herkes yasanan olayların tam ortasındaymıs gıbı ahkam kesıyor,belkıde fıkret unsal dogru soyluyor ama fıkret unsal sokaktakı vatandas degıl,herseyın bı yerı ve uslubu var. laf agzından cıktı,hadı sımdı ıspatlasın...

holigan
12.04.2009, 01:01

arkadasim firet ünsali desteklemek adina degil ama bu ülkenin futbol otoritesi olarak erman ********ini görmeniz seviyenizi düsürüyor.antalya 86.dk.kirmizi kart gördü bir futbolcu sakatlansa zaten 4-5 dk.disarda tedavisi yapiliyor.yani bu kirmizi kart sivas icin hic bir katkisi yok ama camur atmak isteyen ********ler icin bir koz.keske atilmasaydi.ama jimnastik kulübünün penaltisi hic irdelenmiyor.erman ********i onu hic görmezden geliyor.gecen hafta kayserinin verilmeyen penaltisi hic ekrana bile gelmiyor.cok büyük dolaplar cok büyük oyunlar dönüyor ama bu oyunu bozmak bizim elimizde.sakin olmak lazim düzeyli konusmak agir durmak ve antipatik olmamak lazim.buna bizlerden önce dikkat etmesi gerekenler heycanini yenmeden aciklama yapanlarida bizim uyarmamiz lazim.

vedat58
12.04.2009, 01:01
gardaşım düşüncesıne degıl benım kızmam..butun turkıyenın ızledıgıSİVASSPOR gıbı buyuk bı camıanın basın sozcusu bole konusmamalı..bu kadar taraftar buna ınanmıs belkıde bı cok ınsanın tek dayanagı sıvasspor su an,bız mıllete maclara gıdın derken,ınsanlar son kuruslarıyla maclara gıdıp takıma destek olmaya calısırken,fıkstur olarak puan olarak en buyuk favorılerden bırıyken kalkıp bu tarz heves kırıcı sözler yakısıyomu basın sözcümüze. bole yerlerdekı ınsanlar bes kere dusunup bı kere konussunlar.su acıklama yuzunden yarınla bırlıkte yıne medya saldırısı gelecektır,ıspatla dıye sormayacaklarmı yarın herkes,o zaman ne dıyecek.. gecen sene bız sampıyon olamayız dıyen bulent hocam bu hatasını anladı ve bu sene en buyuk aday bızız derken sımdı kalkıp basın sozcumuz neler dıyor..

katiliyorum sana , insallah bize saldirmazlar , keske bu aciklamalar olmasaydi

Dark Force
12.04.2009, 01:22
düşmemeye oynayan adam,deplasmandan bir puan almak ısteyen adam yere dusdumu kalkmaz,her fırsatda oyunu sogutur,bu lıgın basındada boledır sonundada boledır.bızde onde oldugumuz maclarda bunu yapmısızdır,futbol oynayan her takımda yapmısdır.. bence bızım takımda yonetımden taraftara gereksız bı gergınlık var..hersey gusel gıderken kendı kendımıze köstek olacaz dıye korkuyorum.. bız ınsanlara neden sıvası cekemıyolar neden bu ofke dıye soruyoruz ya,işte buda bıze karsı olan tavırlara neden olan seylerden bırısı.. her sene lıg sonu geldımı felaket senaryoları yazıyor,herkes yasanan olayların tam ortasındaymıs gıbı ahkam kesıyor,belkıde fıkret unsal dogru soyluyor ama fıkret unsal sokaktakı vatandas degıl,herseyın bı yerı ve uslubu var. laf agzından cıktı,hadı sımdı ıspatlasın...

Oyunu soğutur futbol oynamazsa eninde sonunda golü yerler böyle,, Oyun soğutma eskide kaldı futbol oynayan kazanır...
Bu adamlar sivasa şartlı gelmiş başlarındaki adam beşiktaşlı kardeşim onlar bir puan için değil beşiktaşa çalışmaya gelmişler...

DursunOZER
12.04.2009, 01:25
söyledıklerınde cık haklı ama keşke biraz daha yumuşak bir uslup kullansaydı...

Shan58
12.04.2009, 01:29
arkadasim firet ünsali desteklemek adina degil ama bu ülkenin futbol otoritesi olarak erman ********ini görmeniz seviyenizi düsürüyor.antalya 86.dk.kirmizi kart gördü bir futbolcu sakatlansa zaten 4-5 dk.disarda tedavisi yapiliyor.yani bu kirmizi kart sivas icin hic bir katkisi yok ama camur atmak isteyen ********ler icin bir koz.keske atilmasaydi.ama jimnastik kulübünün penaltisi hic irdelenmiyor.erman ********i onu hic görmezden geliyor.gecen hafta kayserinin verilmeyen penaltisi hic ekrana bile gelmiyor.cok büyük dolaplar cok büyük oyunlar dönüyor ama bu oyunu bozmak bizim elimizde.sakin olmak lazim düzeyli konusmak agir durmak ve antipatik olmamak lazim.buna bizlerden önce dikkat etmesi gerekenler heycanini yenmeden aciklama yapanlarida bizim uyarmamiz lazim.

Hemşerim sadece Erman değil herkes kart olmadığı konusunda hem fikir.
Kırmızı kart her zaman moral bozar takımın direncini düşürür sakat oyuncudan farklıdır.

Erman hoca jimnastiğin penaltısına zehir zembelek laflar söyledi.
programını izleseydin böyle konuşmazdın. hakeme pozisyonu görmeden penaltı verdi dedi. ligtv.com.tr'ye girerek penaltı yorumunu izle bence ondan sonra bu konuda yorum yaz.

üstelik sivasspor'a en çok desteği erman hoca ve şansal büyükağa veriyor ama bizim basın sözcümüz çıkıp öyle laflar ediyoruki bize olan sempatiyi bir anda yok edip insanları bize düşman ediyor üstelik.

Fikret ünsal sıradan bir adam değil, bildiğim kadarıyla kendisi sivas'ta bir yerel gazetenin sahibi ama öyle bir ağız kullanıyorki dersinki bu adam nasıl gazeteci nerede gazetecilik eğitimi aldı.
bu adam hiçmi gazete okumuyor gazeteci ağzıyla, kelimeleri seçerek eleştiri nasıl yapılır bilmiyor. aylardır söylüyorum Fikret Ünsal bence basın sözcülüğü için yanlış isim. görüşlerini kendi gazetesinde köşesinde yazsın ama kulübün adına çıkıp konuşarak ortamı germesin, diğer kulüpleride bize düşman etmesin.

Besyo_cu
12.04.2009, 02:14
Antalya futbolun gerektirdiklerini yerine getirdi peki 2 pas üstüste yapamayan bizim oyuncuların hiç mi suçu yok ? Biz daha erken golu bulsaydık bakalım o zaman rakip takım oyuncuları yatabilecekmiydi ? Bunlar normal ve olağan şeyler artık yeter bizi antipatik göstermeye çalışmayın...

bekçi
12.04.2009, 07:40
recep reis haklısın yukarıdaki yazıları okudum bir anlama veremedim.aramızda böyle arkadaşlar çıkacakolumsuz yazanlar. sen haklısın teşekkürler .konya maçı için birşeyler düşünüyormusun?gidecekmiyiz..

bekçi
12.04.2009, 07:41
Fikret bey haklısınız. bazı arkadaşlar çıkacaktır olumsuz tazanlar. sen aldırış etme onlar adına özür dilerim.

ÇAĞLAR GİYİM
12.04.2009, 08:17
Herkez ne anlamak isterse onu anlarda bizim kendi taraftarımız bile anlamak istemiyor

dünkü kocaeli maçında hakem daha ilk yarı kaleciyi çabuk oyna sarı gösteririm diyerek uyarıyor ama bizim maçta 80 dakika yatan antalya kalecisi ve oyuncularına uyarı yok kocaeline uyduruk 75 dakikada bir penaltı çalınıyor ve takım moralmen yıkılıyor maç bir anda dönüyor

bi şapkanıza önünüze koyun ve düşünün Demirören uzun zamandır niye konuşmuyor neden sustu ne dersiniz

burda eleştiri olacaksa taraftara olmalı şampiyonluğa 7 maç kalmış 13 haftadır lider takım ama maalesef türbünlerde halen boşluklar var buna çözüm bulun

Ünsal, bir soru üzerine de ''Tabii oynatmıyorlar, en azından seni engelliyorlar. Malum dolaplar dönmeye başladı yine, malum çarklar işlemeye başladı. Çok açık söylüyorum, karşı takımlar bundan sonra dikkatli olsun, namusluca kendilerine oynasın'' dedi. DOĞRU SÖYLEMİŞ FİKRET BEY

AYNEN DUŞUNCELERİNE KATILIYORUM
ARTIK
HAKEMLERİDE
FEDERASYONUDA 4 BUYUK DENEN TAKIMLARIDA EZE
EZE
YENME ZAMANI GELDİ ALLAH IN İZNİ
İLE

spainloco
12.04.2009, 08:23

Kardeşim cok guzel dile getirmişssin zaten..

ready
12.04.2009, 08:51
Shan58 Nickli Üyeden Alıntı

arkadaş ne güzel söylemiş herkes ekmek parasının peşinde bırakın bu basit söylemleri sivasa sempatisi olanlar da böyle ne dedigini bilmeyen insanlar yüzünden kayboluyor fikret ünsal basın sözcüsünden çok ortalıgı karıştıran birine benziyor bu söylemlerden vazgeç

FurkaN
12.04.2009, 09:03
Bir basın sözcüsü bu kadar pervasızca laflar etmemeli. Rakibin buraya beraberlik için gelmiş ve artık son dakikalar ne gerktiriyorsa onu yapıyor. Ama bizim basın sözcümüz öküz altında buzağı aramak için garip garip laflar ediyor. Biz hiç mi aynı durumda olmadık düşünelim... Lorant dönemi katı defans yapıyoruz ve baktık maçı alamıyoruz beraberliğe yatmıyor muyduk? Sivasspor yönetimi basın sözcüsüne acil tedbirler almalı yoksa rakiplerden fazla yolumuza takoz olacak.

ferhat_58_oğuz
12.04.2009, 09:09
ne oluyo arkadaşlar kimsenin bize zorla sempati duyması gerekmiyo millet bize sempati duysun diye futbol oynamıyoruz sayın ünsalın tavrı söyleyiş tarzı hoş değil ama antalyanın oynadığı rezil senaryoyu görmediniz herhalde ben bile tv karşısında çıldırdım düşen bir daha 10 dakka sonra ayağa kalkıyo antalya maç oynatmamak için elinden geleni yaptı ama bu skor bjk li mehmet özdileğe kapak olsun ne kadar bi tarafını yırtmaya çalıştı ise sivasım 85 de gereğini yaptı

yiğidosebo58
12.04.2009, 09:28

bi şapkanıza önünüze koyun ve düşünün Demirören uzun zamandır niye konuşmuyor neden sustu ne dersiniz???

Değerli kardeşim recep sen çok haklısın bilende bilmeyende konuşuyor ama işin doğrusunu söylemek ve görmek istemeyen bir kaç kişi gündem yaratmaya kalkıyorlar fikret ünsal çok haklı ÇEKEMEYENLER ANLAMAK İÇİN ANTEN TAKSINLAR

ready
12.04.2009, 09:31
böyle agzından çıkandan haberi olmayan basın sözcüleri gerek yöneticiler oldugu sürece daha çok başımız agrır artık olaylara biraz objektif bakın sivasspor şampiyon olmak istiyorsa geride kalan maçlarını alması lazım sen maçları kazanmaya bak ne işin var üç büyüklerele polemige girmeye

LosTie58
12.04.2009, 10:27
Adamı niye eleştiriyorsunuzki gayet doğru konuşmuş dün Antalya resmen Beşiktaş için oynadı maçı,yani Antalya'yı Şifo oynattı ölümüne Beşiktaş için.7 hafta kaldı ligin bitmesine ve dolaplar dönmeye gerçekten başladı,bu işlere böyle masum yaklaşarak basın sözcümüzü kötülemeyin.Geçen yılı hatırlayın nasılda bizi Uefa'ya göndermediklerini hatırlayın.Beşiktaş'ın nasılda ilk 5 dakikada 3 gol atıp averaj yaptığını hatırlayın.Bu işler sandığınız kadar masum değil.Bırakında basın sözcüsü hakkımızı arasın biraz.

ready
12.04.2009, 10:33
antalyaspor top oynamasın mı gelip sivasa yatsınmı sivasspor maçı adam gibi oynasaydı atsaydo 2 -3 tane strese girmeye ne gerek vardı herkes ekmeginin peşinde bırakın bu lafları geri kalan maçı alırsın bu işi bititrirsin ne beşiktaş ne de başka bir takımla ugraşmayalım Allah aşkına takım adam gibi oynamıyor halen suçu başkalarında arıyorsunuz

unsal_58
12.04.2009, 10:36
yazık gercekten cok yazık.ne hallere düsmusuz haberımız yok!!!yaa burda o kadar yorum okudum 3-5 tane dısında mantıklı yazı yok.bilmeden konusuyosunuz ancak.kac yıl basın sozculugu yaptınız yada kac yıl yonetıcılık yaptınızkı bu kadar rahat elestırme hakkı buluyorsunuz kendınızde?ne kadar fedakarlık edıldıgını biliyormusunuz??kimin ne dolaplar cevırdıgı hakkında bilginiz warmı?ve bunları engellemek ıcın gosterılen cabalardan!kimin sempatisini kazanmak icin ugrasıyorsunuz?cevrilen dolaplardan haberiniz yok.bırakın yönetici elestırmeyıde sız once trıbunlerı costurun!siz bir sempati - antipati pesıne kosmussunuz!bırakın cekınmeyın milletten bu kadar.oyunları gorun ondan sonra sempatik sempatik dolasın ortalarda!bende dahil olmakk üzere herkes işine baksın buraya kadar onlar getırdı takımı en iyisini bilirler merak etmeyin!fikret bey %100 haklı zaten.özellıkle sunu ıstıyorum işkembeden sallayarak millete laf atmayın!herkes haddini bilsin lutfen..!!!!

LosTie58
12.04.2009, 10:37
antalyaspor top oynamasın mı gelip sivasa yatsınmı sivasspor maçı adam gibi oynasaydı atsaydo 2 -3 tane strese girmeye ne gerek vardı herkes ekmeginin peşinde bırakın bu lafları geri kalan maçı alırsın bu işi bititrirsin ne beşiktaş ne de başka bir takımla ugraşmayalım Allah aşkına takım adam gibi oynamıyor halen suçu başkalarında arıyorsunuz

Siz bu kadar masum düşünüyorsunuz yani,iyi güzelmiş.Biz tabiki Antalya gelsin yatsın demiyoruz o kadarda değil.Zaten kimsenin yattığı falanda yok dikkat ederseniz en yakın dediğimiz Kayseri bile 4 puan aldı bizden.Gelip bize yatmasınlar ama sonrada çıkıp Anadolu'dan şampiyon istiyoruz demesinler.Biz eğer son haftalarada başa baş girersek Beşiktaş'la dolabın alasını görüp anca o zaman anlarız.

ready
12.04.2009, 10:40
Siz bu kadar masum düşünüyorsunuz yani,iyi güzelmiş.Biz tabiki Antalya gelsin yatsın demiyoruz o kadarda değil.Zaten kimsenin yattığı falanda yok dikkat ederseniz en yakın dediğimiz Kayseri bile 4 puan aldı bizden.Gelip bize yatmasınlar ama sonrada çıkıp Anadolu'dan şampiyon istiyoruz demesinler.Biz eğer son haftalarada başa baş girersek Beşiktaş'la dolabın alasını görüp anca o zaman anlarız.

Güzel kardeşim bende onu diyorum beşiktaşla kafa kafaya gelmemek için biz her maçımızı alalım onlarda çıldırsın dursun istedigi dolapı açsınlar şampiyon oldugumuz zaman dolap fayda etmeyecek

LosTie58
12.04.2009, 10:45
Güzel kardeşim bende onu diyorum beşiktaşla kafa kafaya gelmemek için biz her maçımızı alalım onlarda çıldırsın dursun istedigi dolapı açsınlar şampiyon oldugumuz zaman dolap fayda etmeyecek

Tabiki biz her maçımızı alalım çıldırsın delirsinler,ama işte dolaplar bir başlarsa hakemi karşı takımı bir olup bize futbol bile oynatmazlar.Ya geçen yıl aklımdan çıkmıyor bir türlü,saçma bir kural koyup bizi Uefa'ya nasılda göndermedikleri.1 yıl boyunca 90 dk. 3 gol atamayan Bjk'nin 5 dk'da 3 gol atması ne biliyim,bu işler pis işliyor,hatta öyle ki masa başında Bjk'nin bile gücü yetmiyor..

etzel1967
12.04.2009, 11:18
yazık gercekten cok yazık.ne hallere düsmusuz haberımız yok!!!yaa burda o kadar yorum okudum 3-5 tane dısında mantıklı yazı yok.bilmeden konusuyosunuz ancak.kac yıl basın sozculugu yaptınız yada kac yıl yonetıcılık yaptınızkı bu kadar rahat elestırme hakkı buluyorsunuz kendınızde?ne kadar fedakarlık edıldıgını biliyormusunuz??kimin ne dolaplar cevırdıgı hakkında bilginiz warmı?ve bunları engellemek ıcın gosterılen cabalardan!kimin sempatisini kazanmak icin ugrasıyorsunuz?cevrilen dolaplardan haberiniz yok.bırakın yönetici elestırmeyıde sız once trıbunlerı costurun!siz bir sempati - antipati pesıne kosmussunuz!bırakın cekınmeyın milletten bu kadar.oyunları gorun ondan sonra sempatik sempatik dolasın ortalarda!bende dahil olmakk üzere herkes işine baksın buraya kadar onlar getırdı takımı en iyisini bilirler merak etmeyin!fikret bey %100 haklı zaten.özellıkle sunu ıstıyorum işkembeden sallayarak millete laf atmayın!herkes haddini bilsin lutfen..!!!!

eleştirmek için bundan sonra sizden izin isteriz arkadaşım...biz haddimizi de biliriz hududumuzu da...inanıyorum ki sen de biliyorsundur...her söylenen söze alkış tutmak türkün karakterinde yoktur...doğal olarak bizde de yok...sivassporun üzerinde bir takım hesapların yapıldığı hususu doğrudur...bazı takımların bizim maçlara olağanüstü asıldıkları da doğrudur...tıpkı dünkü antalya gibi...mutlaka şifonun kafasında yıllardır ekmeğini yediği takıma diyet borcunu ödemek düşüncesi vardır...buna da olmaz demiyorum çünkü bizim millet olarak en büyük sorunumuz her dalda yeteri kadar profesyonelce düşünmeyi başaramamamız ve duygusal hareket etmemizdir...bunu ben söylerim, sen söylersin çünkü biz taraftarız...ama yönetici pozisyonundaki bir kişi söyleyemez...çünkü bizden farklı olarak üzerinde bir sorumluluk vardır...on düşünüp bir konuşur sorumlu kişi...sn ünsalın yaptığı bu açıklama bu nedenle yanlıştır...bir de şöyle düşün...sen bir konyaspor taraftarı olsan "yav f ünsal ne güzel söylemiş" dermiydin?

yazdıklarına bu sebeple katılmıyorum...

etzel1967
12.04.2009, 11:28
2003-2004 sezonunu hatırlayın...bjk ilk yarıyı açık ara önde bitirmişti ve harika bir kadrosu vardı, ligin de en iyi futbol oynayan takımıydı...herkesin kesin favorisiydi...bir bjk-samsun maçı oynandı inönüde...hakem cen papila yerden göğe kadar haklı olarak peşpeşe kırmızı kart gösterdi bjk li futbolculara...sonra olanlar oldu...stüste bjkli başkan ve yöneticilerden abuk subuk açıklamalar, diğer takımlara hakarete varan sözler, derken bjk li futbolcular bu baskı altında, zihin olarak ligden koptu ve fb 11 puan geriden gelip şampiyon oldu o sezon...yani KESKİN SİRKE KÜPÜNE ZARAR VERDİ...

bakın takım şampiyonluğa gidiyor...bu durumda herkes söylediği söze dikkat edecek...çünkü bunun ağır sonuçları olabilir...şampiyonluk yolunda en büyük rakibimiz gene kendimiziz...Allahın izni ile soğukkanlılığımızı koruyarak sezonu şampiyon bitireceğiz...sn ünsalın ki gibi açıklamalar futbolcuyu gerer ve lüzumsuz bir baskı doğurur...maçları bir sinir harbine sokar...istenmeyen gereksiz kırmızı kartlar bile doğabilir...

lütfen sakin olalım ve takımımızı sonuna kadar destekleyelim...bunları söylemek ve düşünmek için yönetici olmak gerekmiyor...

ayrıca taraftarın neden yeteri kadar maça gelmediği ve desteklemediği konusunu ise taaa erzurumdan ben değil sayın ünsal düşünecek...

tüm sivaslı hemşehrilerime sevgiler...selamlar...

SEVDAMSIN58
12.04.2009, 11:48

katiliyorum antalya pislik pesindeydi ama beceremediler mehmet ozdilegin tavirlarindanda cok acik belliydi

Shan58
12.04.2009, 11:49
kac yıl basın sozculugu yaptınız yada kac yıl yonetıcılık yaptınızkı bu kadar rahat elestırme hakkı buluyorsunuz kendınızde?ne kadar fedakarlık edıldıgını biliyormusunuz??kimin ne dolaplar cevırdıgı hakkında bilginiz warmı?ve bunları engellemek ıcın gosterılen cabalardan!kimin sempatisini kazanmak icin ugrasıyorsunuz?cevrilen dolaplardan haberiniz yok.

Ne yani Fikret ünsal'ı sadece basın sözcülüğü yapanlarmı eleştirebilir demek istiyorsunuz.

Kim ne dolap çeviriyor bildiğin bişey varsa açıkla kardeşim. komplo teorileriyle bu iş olmuyor.
şu oluyor bu oluyor demek kolay. herkes bi iddada bulunur varsa bildiğin birşey buyur açıkla hepimiz bilelim yoksa altı boş lafları bende ederim.

Fikret ünsal beyin bildiği bişey varsa gitsin gerekli mercilere şikayette bulunsun gerekiyorsa gitsin savcılıklara suç duyursunda bulunsun.
emin ol o yanlışı yapanlar, oyunları çevirenler daha dikkatli olacaktır.

Benim anlamadığım diğer bir konuysa bu oyunlar Ankaraspor maçında kötü oynayıp puan kaybetmemizemi sebep oldu yada Antalyaspor maçında dökülmemize.
Eğer bedavadan puanlar vermeseydik şu an 5 - 6 puan fakrla zirvedeydik.
ben bunun oyundan değil daha çok kötü oyundan kaynaklandğını düşünüyorum.
kaldıkı bugüne kadar hakemlerin aleyhimize çok fazla düdük çaldığınada ben açıkçası çok fazla şahit olmadım.

Kaldıkı Fikret Ünsal'ın söyledikleri doğru bile olsa üslubu yanlış. o üslupla çıkıp konuşulmaz.
heleki sen gazeteciysen gazetecilik eğitimi aldıysan nerde nasıl konuşacağına dikkat edeceksin kelimeleri iyi seçeceksin.
Kahvedeki adamlar bile Fikret Ünsal'dan daha seviyeli konuşur.

Sivasspor taraftarının büyük bölümü Istanbul'da, Ankarada, İzmirde ve Avrupada yaşıyor ve hepside sosyal hayatın içinde olan, bilinçli ve nerde nasıl davranılıcağını bilen insanlar.

Fikret Ünsal gibi üslup bilmez nerde ne konuşacağı belli olmayan birisi Sivassporlu taraftarları rahatsız ediyor. aklına geleni söyleyen basın sözcüsünü Sivaslılar istemez.

Söyledikleri doğrada olsa söyleme biçimi yanlış.
Çıkıp diğer takımları şkecilikle suçlayıp, ekmek kazandığı yere hizmet eden futbolculara görevini yapıyor diye hakaret edilmesini gerçek Sivaslılar kabul etmez.
Bırakın böyle basın sözcülüğünü böyle Sivaslılıkta olmaz.

SEVDAMSIN58
12.04.2009, 11:57

bende aynen katiliyorum kesinlikle pislik yapmaya calistilar ama ayagina saglik sezer bogazlarina soktu topu ve sesleri cikmadi bana gore bizim yapmamiz gereken gollerle seslerini kesmek su an ondeyiz ve bunu cok iyi kullanmaliyiz

Shan58
12.04.2009, 11:58
katiliyorum antalya pislik pesindeydi ama beceremediler mehmet ozdilegin tavirlarindanda cok acik belliydi

Kardeşim Antalya hep böyle oynuyor. bende Mehmet özdileğin Beşiktaş için iyi oynayacağını düşünüyordum ama hiçde öyle olmadı. Antalya çıktı her zamanki oyununu oynadı ama Bizim futbolcular çok gergindi oynayamadı.

Hadi Şifo beşiktaş için oynadı, Aykut Kocaman kim için oynadı yada Ertuğrul sağlam yada bize puan kaybettiren Tolunay Kafklas.

Bu takımlar sadece bize değil diğer rakiplerede puan kaybettirdi unutmayalım onlarada haksızlık yapmayalım. eğer bir puan öndeysek bunda en büyük katkı anadolu takımlarının büyüklere yatmaması ve mücadele etmesi etkili oldu.

Eğer biz böyle suçlayacak birilerini ararsak kendi oyunumuza bakamayız.
Hatayı kötü oynayan futbolcularda aramak yerine gider başkalarında arar kaybetmeye devam ederiz. rakipler niye iyi oynadı demek yerine biz niye kötü oynamadık niye rakip kadar etkili olamadık diye sormamız lazım.
Bursa kurban bulmak kolay. kötü oynadığımızı görmez bugün şifo'yu suçlar yarın tolunay'a kabahat buluruz ama Avrupaya gidipte bu kötü oyunla yenildikmi orda suçlayacak ne şifo bulabiliriz nede tolunay o yüzden biz kendi işimize bakalım.

burak_baykal
12.04.2009, 12:01
ne yaparlarsa yapsınlar karşılarında olduğunu bilmek isterim.şampiyonluk için kimse yolumuzu kesemeyecekler

muhsin koçak
12.04.2009, 12:04
Fikret Ünsal abimizi hiç sevmem,verdiği demeçlerdende her zaman gıcık olmuşumdur,ama bu sefer durum farklı.Verdiği son demeci son derece yerinde ve zamanında buluyorum,evet bir takım gizli güçler ligin sonuna yaşlaştığımız bu son haftalarda sazı yine ellerine aldılar,bakalım ne olacak.

RECEP_YÜKSEL
12.04.2009, 12:19
Ya anlamıyorum biz dün varklı bir maçmı seyrettik kümeye oynuyan takım saldırır bu kadar kötü bir Çanakkale geçilmez yapmaz düşünün geçen haftayı Antalya - Gençlerbirliği maçını eksik olan Antalya nasıl saldırdı yani oynamak isteseydi maçı bile alabilirlerdi ama onların Maksatları üzüm yemek değil, bağcıyı dövmek.. olduğu için eleştiriyoruz kimsenin gelipte SİVASSPORumuza maç versin demiyoruz yatsın demiyoruz bizim takım çıkar oynar iyi veya kötü o bizi bağlar Sayın Fikret ÜNSAL bey bişeyler olmadan pis kokular aldığı için böyle bir açıklama yapmakda sonuna kadar haklı sonuçda SİVASSPORun Basın sözcüsü atı alan üsküdarı geçmeden tedbiri almak doğru olan herkez şunu bilsin bizim hakkımız yenerse şahibeler dönerse biz bunun karşısında duracak güçteyiz diyor ve aba altından sopa gösteriyor TEK HEDEF BU SAATDEN SONRA ŞAMPİYONLUK DİYOR İŞTE O KADAR BİZE GÜLENLER BUNLAR TÖKEZLER DİYENLER ŞİMDİ NASIL ENGELERİZ DİYE KARA KARA DÜŞÜNÜYOR

RECEP_YÜKSEL
12.04.2009, 12:24
2003-2004 sezonunu hatırlayın...bjk ilk yarıyı açık ara önde bitirmişti ve harika bir kadrosu vardı, ligin de en iyi futbol oynayan takımıydı...herkesin kesin favorisiydi...bir bjk-samsun maçı oynandı inönüde...hakem cen papila yerden göğe kadar haklı olarak peşpeşe kırmızı kart gösterdi bjk li futbolculara...sonra olanlar oldu...stüste bjkli başkan ve yöneticilerden abuk subuk açıklamalar, diğer takımlara hakarete varan sözler, derken bjk li futbolcular bu baskı altında, zihin olarak ligden koptu ve fb 11 puan geriden gelip şampiyon oldu o sezon...yani KESKİN SİRKE KÜPÜNE ZARAR VERDİ...

bakın takım şampiyonluğa gidiyor...bu durumda herkes söylediği söze dikkat edecek...çünkü bunun ağır sonuçları olabilir...şampiyonluk yolunda en büyük rakibimiz gene kendimiziz...Allahın izni ile soğukkanlılığımızı koruyarak sezonu şampiyon bitireceğiz...sn ünsalın ki gibi açıklamalar futbolcuyu gerer ve lüzumsuz bir baskı doğurur...maçları bir sinir harbine sokar...istenmeyen gereksiz kırmızı kartlar bile doğabilir...

lütfen sakin olalım ve takımımızı sonuna kadar destekleyelim...bunları söylemek ve düşünmek için yönetici olmak gerekmiyor...

ayrıca taraftarın neden yeteri kadar maça gelmediği ve desteklemediği konusunu ise taaa erzurumdan ben değil sayın ünsal düşünecek...

tüm sivaslı hemşehrilerime sevgiler...selamlar...

bence o kadar geri gitmeyelim son üç sezon Adnan polat demeçlerini bi hatırlayın ve nasıl şampiyonluk bir takımdan alınır öğreniriz herkezi hedef gösterdi bizi şampiyon yapmıyacaklar bu ligin şampiyonu belli diyerek şampiyon olanları elinde oyuncak alınmadan gücünü gösterceksin yoksa alındıktan sonra geçen sene olduğu gibi ağıtları sonradan yakmakmı yoksa önceden tedbir almakmı ?????

altuntas58
12.04.2009, 12:41

Nasıl bir basın sözcüsü istiyorsan buradan yazda bizde bilelim

Lütfen Sivassporumuzun idarecilerine karşı daha dikkatli konuşalım saygıyı sevgiyi ve hoş görüyü elden bırakmayalım

etzel1967
12.04.2009, 12:46
bence o kadar geri gitmeyelim son üç sezon Adnan polat demeçlerini bi hatırlayın ve nasıl şampiyonluk bir takımdan alınır öğreniriz herkezi hedef gösterdi bizi şampiyon yapmıyacaklar bu ligin şampiyonu belli diyerek şampiyon olanları elinde oyuncak alınmadan gücünü gösterceksin yoksa alındıktan sonra geçen sene olduğu gibi ağıtları sonradan yakmakmı yoksa önceden tedbir almakmı ?????

önceden tedbir almak, ortamı germekten mi geçiyor?...kesinlikle katılmıyorum size...ben bu tür açıklamaların hep zarar getirdiğini biliyorum...ekserisi olumsuz örneklerdir...

KAYGIMIZ MEMLEKETİMİZE OLAN KARASEVDAMIZDANDIR...KİŞİLER DEĞİLDİR MÜHİM OLAN, SİVASTIR...SİVASSPORDUR...

kimseye ne garezimiz ne kinimiz var...doğru bildiğimi söylerim kimseden de çekinmem...bundan sonra da söylemeye devam edeceğim...

KİM YAPARSA YAPSIN YANLIŞ YANLIŞTIR...

altuntas58
12.04.2009, 13:08
Değerli kardeşim recep sen çok haklısın bilende bilmeyende konuşuyor ama işin doğrusunu söylemek ve görmek istemeyen bir kaç kişi gündem yaratmaya kalkıyorlar fikret ünsal çok haklı ÇEKEMEYENLER ANLAMAK İÇİN ANTEN TAKSINLAR

Çok haklısın kardeşim bizler rakip takımlarların oyunu cirkinleştirip macı cileden cıkarmasını eleştirip haklarımızı arayıp koruyacağımıza kendi yöneticilrimizle uğraşıyoruz ben şahsen fikret ünsal beyi bu konuşmasından dolayı taktir ediyorum gecen sezonu hatırlarsak bizi 4. sıraya salladılar bu sezon sesimizi cıkarmazsak allah muhavvaza kim bilir bu i..ler bize neler yapar bu takımın bu sevyeye gelmesinde yönetim kurulunun hepsinin emeği var ama siz sayın fikret ünsal beyin konuşma tarzını beğenmiyor olabilkirsiniz veya tipini beğenmiyor olabilirsiniz veya şahsi takıntınız olabilir istesekte istemesekte o şahıs bizim halen yöneticilerimizden birisi lütfen saygıyı sevgiyi ve hoş görüyü elden bırakmayalım

Del Piero
12.04.2009, 13:11
Ya anlamıyorum biz dün varklı bir maçmı seyrettik kümeye oynuyan takım saldırır bu kadar kötü bir Çanakkale geçilmez yapmaz düşünün geçen haftayı Antalya - Gençlerbirliği maçını eksik olan Antalya nasıl saldırdı yani oynamak isteseydi maçı bile alabilirlerdi ama onların Maksatları üzüm yemek değil, bağcıyı dövmek.. olduğu için eleştiriyoruz kimsenin gelipte SİVASSPORumuza maç versin demiyoruz yatsın demiyoruz bizim takım çıkar oynar iyi veya kötü o bizi bağlar Sayın Fikret ÜNSAL bey bişeyler olmadan pis kokular aldığı için böyle bir açıklama yapmakda sonuna kadar haklı sonuçda SİVASSPORun Basın sözcüsü atı alan üsküdarı geçmeden tedbiri almak doğru olan herkez şunu bilsin bizim hakkımız yenerse şahibeler dönerse biz bunun karşısında duracak güçteyiz diyor ve aba altından sopa gösteriyor TEK HEDEF BU SAATDEN SONRA ŞAMPİYONLUK DİYOR İŞTE O KADAR BİZE GÜLENLER BUNLAR TÖKEZLER DİYENLER ŞİMDİ NASIL ENGELERİZ DİYE KARA KARA DÜŞÜNÜYOR

++++++++++++++++++++ imzaa abi çok güzel öztlemişin tebrik ederim hislerime tercüman olmuşsun.

subasi29
12.04.2009, 13:12
sevgili fikret bey,biz uzerimize duseni yapalim oynumuzu oynayalim macimizi kazanip yolumuza devam edelim kimse bize dolap ceviiremez,biz kendimize dolap cevirmedikce,stresli haftalara girdik bundan sonra yapacagin her aciklama bizim kalitemizi dusurur kimse bize yardim etmez biz onumuze bakalim el ele taraftari basini herkes olumlu yaklassin olaylara

Shan58
12.04.2009, 13:14

Aynı Adnan polat bu sene daha sert açıklamalar yaptı.
federasyonu, hakem kurulunu satılmışlıkla suçladı. görevi bıraksınlar diye tehdit bile savurdu ne oldu ne kazandı.
GS şu an liderin 9 puan gerisinde ve oynadığı oyunda çok kötü. demekki bu tür açıklamalar artık işe yaramıyormuş. Anadolu takımları artık kolay maç vermiyor, eskisi gibi yatmıyor bu tür laflarda artık işe yaramıyor.
O yüzden biz bırakalım kimin nasıl oynadığını kendi işimize bakalım.

altuntas58
12.04.2009, 13:16

Haklısın recep kardeşim size katılıyorum ağlamayan çocuğa mem vermezler

Shan58
12.04.2009, 13:20
Haklısın recep kardeşim size katılıyorum ağlamayan çocuğa mem vermezler

Adnan polatın gözünde ağlamaktan yaş kalmadı ama Meme falan veren yok.
Demekki artık ağlamakla olmuyor bu işler.

Burda ağlayarak kazanırsın ama Avrupa gittinmi sen değil onlar seni ağlatır.
hemde hüngür hüngür ağlatır.
işte jimnastik örneği. burda ağlayarak sızlayarak avrupa kupalarına katılıp
orda ağlata ağlata buraya nasıl gönderdiler unutmayalım.
Ağlayarak değil, hakkımızla kazanalım.

Shan58
12.04.2009, 13:32
[B]
Ya anlamıyorum biz dün varklı bir maçmı seyrettik kümeye oynuyan takım saldırır bu kadar kötü bir Çanakkale geçilmez yapmaz düşünün geçen haftayı Antalya - Gençlerbirliği maçını eksik olan Antalya nasıl saldırdı yani oynamak isteseydi maçı bile alabilirlerdi ama onların Maksatları üzüm yemek değil, bağcıyı dövmek.. olduğu için eleştiriyoruz

hemşerim futbol artık çok ciddi bir sektör oldu ve büyük paralar dönüyor.
Hatır, Gönül devri bitti Ticaret devri başladı.
Artık kulüpler ciddi paralar kazanıyor iyi karlar alıyorlar.

Şimdi Antalya bu maçı alsaydı galibiyet primi (yayın geliri) ve iddda geliryle birlikte 400 Bin TL para alacaktı.
Az paramı heleki antalya gibi küçük bütçeli bir takım için.
Artık kulüpler hatır gönül için değil kendi bütçelerini sağlam tutmak içinde oynayacak kazanacak yoksa futbolcularının parasını ödeyemez.
eğer futbolcularda çıkıp kazanmazsa kulüp para kazanamaz onlarda paralarını alamaz yani her halükarda oynuyacaklar.

Şimdi Şifo oyunculara, çıkın sivas maçını alın alacağınız galbiyet pirimi ve yayın gelirlerini size dağıtacağım dese, o futbolcular canla başla oynamazmı.

Adam başı 15 bin TL para alacak futbolcu varını yoğunu sahaya koymazmı.
siz futbolcu olsanız size böyle teklif yapılsa yok ben 15 bin'i istemiyorum bir anadolu takımı şampiyon olsun dermisiniz.

Olaya sadece puan olarak değilde maddi olarak bakarsak her galibiyetin kulüpler için ne kadar büyük bir gelir kaynağı olduğunuda görmekde lazım.

Böyle ciddi bir endüstri olduktan sonra artık kimse puanım azmış çokmuş demiyor herkes artık galibiyet için çıkıyor.

Bu saatten sonrada kimseden kötü oynamasını yada direnmemesini beklemeyelim.
Biz iyi oynayalım hakederek, hakkımızla kazanalım.

RECEP_YÜKSEL
12.04.2009, 13:35
Aynı Adnan polat bu sene daha sert açıklamalar yaptı.
federasyonu, hakem kurulunu satılmışlıkla suçladı. görevi bıraksınlar diye tehdit bile savurdu ne oldu ne kazandı.
GS şu an liderin 9 puan gerisinde ve oynadığı oyunda çok kötü. demekki bu tür açıklamalar artık işe yaramıyormuş. Anadolu takımları artık kolay maç vermiyor, eskisi gibi yatmıyor bu tür laflarda artık işe yaramıyor.
O yüzden biz bırakalım kimin nasıl oynadığını kendi işimize bakalım.

SİVASSPOR umuzun bu sene içerde ve dışarda puan kaybettiği takımlara bi bak biz 3 büyükleri geçtik Anadoluda takıldık Anadolu çok iyi gerçekten bize karşı
KAYSERİ 4 + ANKARA 5 = 9 PUAN BU İKİ TAKIM BİZE KARŞI NE HİKMETSE ÇOK İYİLER

sevda58
12.04.2009, 14:18
bence bu saatten sonra, basin sozcusune, hocaya, baskana, futbolculara konusma yasagi gelsin...
nede olsa 7 hafta sonunda sivasspor konusacak!!!

(yinede katiliyorum, ama bunlara gerek yok, bizi kimse durduramaz)

etzel1967
12.04.2009, 14:27
bence bu saatten sonra, basin sozcusune, hocaya, baskana, futbolculara konusma yasagi gelsin...
nede olsa 7 hafta sonunda sivasspor konusacak!!!

(yinede katiliyorum, ama bunlara gerek yok, bizi kimse durduramaz)

bizim söylediğimiz tam da bu işte...sn ünsalın sözlerine büyük oranda katılmakla birlikte, zamanlamanın ve üslubun yanlış olduğunu ifade ediyoruz ama bir türlü anlatamıyoruz arkadaşlara...

altuntas58
12.04.2009, 14:30
Adnan polatın gözünde ağlamaktan yaş kalmadı ama Meme falan veren yok.
Demekki artık ağlamakla olmuyor bu işler.

Burda ağlayarak kazanırsın ama Avrupa gittinmi sen değil onlar seni ağlatır.
hemde hüngür hüngür ağlatır.
işte jimnastik örneği. burda ağlayarak sızlayarak avrupa kupalarına katılıp
orda ağlata ağlata buraya nasıl gönderdiler unutmayalım.
Ağlayarak değil, hakkımızla kazanalım.

Sizin eleştirdiğiniz adam unutmayınki senelerin gazetcisi eğer bir şeyler ortaya atıyorsa mutlaka bir duyum almıştır hem bütün buların doğru olmadığını nereden biliyorsunuz diğer taraftan başkanımız aynı konuya değinmiş herke başkanı taktir ediyor bu tarafta neden SN fikret ünaslı bu kadar acımasızca eleştiriyoruz anlamak mümkün değil ağlamayan çocuğa meme vermezler sözünü sizin böyle anlayacağınızı tahmin etmeliydim ben sizlerle fikrimi paylaştım beğenirsiniz beğenmezsiniz istediğiniz gibi algılayabilirsiniz

LosTie58
12.04.2009, 14:34
Arkadaşlar emin olun Basın Sözcümüzde Başkanımızda Sivasspor'u en az bizler kadar düşünüyorlar ya,birşeyler söyleniyorsa mutlaka vardır ki söyleniyor.

titizyiğido
12.04.2009, 14:44
sn.ünsal a sonuna kadar katılıyorum..............tam ayak oyunlarının döneceği haftalara giriyoruz..............biz taraftar olarak her türlü olumsuzluğu dile getirip bu ayak oyunlarının önüne geçmeliyiz ve yapılan her türlü yalnışlığı her platformda dile getirmeliyiz...........demirör en biyerlerden işareti almış olmalı ki bu sene hiç sesi çıkmıyo..........eeeeeee tabi çıkmaz...........o kocaeli maçındaki uyduruk penaltı aleyhlerine verilseydi bakın nasıl ortalığı karıştırıyordu...............b u yüzden basın sözcümüzde haksızlıkları bırakın yerinde ve zamanında dile getirsin.............

sivasli215
12.04.2009, 16:06

dediklerine kısmen katılıyorum kardeşim.ama sonuçta bazı şeyleri de gündeme getirmemiz lazım.milyonlarca insanın sempati duyduğu kimi takım başkanları takımlarını süper ligden çekmek gibi ahmakça açıklamalarda bulunmuşlardı zamanında.en azından bizim sözcü daha aklı başında ama sadece o maçlık bir açıklama yapmış
yine de bu açıklamalarla ortalığı germemek gerek.sonuçta 3 puan almışsın,çeneni tutmanı bileceksin....

GuVeN
12.04.2009, 16:12
Nasıl bir basın sözcüsü istiyorsan buradan yazda bizde bilelim

Lütfen Sivassporumuzun idarecilerine karşı daha dikkatli konuşalım saygıyı sevgiyi ve hoş görüyü elden bırakmayalım

yok ben anlatamamısım,yazdıklarımdan bı suru ınsan alakasız seyler cıkardıgına gore.. kardesım acıklamanın yapılmasından cok benım derdım uslupla ılgılı..fıkret unsal kahvede arkadaslarıyla otururken bole konussun tamam.. ama basına acıklama bu sekılde yapılmaz..bılıyosunuz gazetecı oldugunu ben gazetecı bı ınsanın bu sekılde konusmasına karsıyım,baskana destek vermıssınız fıkret unsala kızıyosunuz dıyen arkadas orda ne yazdıgıma baksın ezbere konusmasın.. baskan bır konuda haklı o besıktas macında ızledıgınden yola cıkıyor. fıkret bey bızım mactan yola cıkıyor.kımse kusura bakmasın ama antalyaya ben camur atmayacagım.dusmemeye oynayan adam saldırır dıyen arkadaslarla hıc futbol bıle tartısmam..lıderın evıne gelen takım oyle kolay kolay gemılerı yakıp saldıramaz oyunu sogutmak her zaman cogu takımın ılk tercıhı olmustur. besıktas macında hakemın macı besıktasa verdıgı bellı oluyo macı ızledıgın zaman,ama ınanın antalyanın yerınde bız olsak aynı sartlarda bızım takımdada cogu dusen yerınden kalkmazdı.. fikret ünsal hakkımızı savunmasın dıyen yok!ama bıras daha dıkkatlı olsun dıye fıkırlerımızı belırtıyoruz.kımsede bırbırının fıkrını begenmek zorunda degıl. bı yerlerden bı duyum almıstır bosuna konusmaz dıyen arkadaslar,olaya kendı pencerenızden bakıyosunuz ve yalnıs yapıyorsunuz..ben emın olmadan kımsenın namusuna serefıne laf etmem camur atmam,kımsedende aglayarak meme ıstemek dogamda yoktur.. bu sebeplerden dolayı bu demec benım hosuma gıtmedı.. bana katılmayan arkadasların hosuna gıtdıyse gıtmıstır saygı duyuyorum.ama benım fıkrıme benım gıbı dusunenlerın fıkrınede bıze katılmayan hemserılerım saygı duysun.. herkes burda sivasspor ıcın neyı dogru buluyosa onu soyluyo kendıne göre..

fatihtuztas
12.04.2009, 16:14

hadi ordan ya sen de.birlik olalım derken sen çıkıp basın sözcümüzü eleştiriyorsun.ünsal yerden göğe kadar da haklı.içimizdeki irlandalımısın yoksa sen de.biz malzemecisinden yönetimine,teknik heyetine,futbolcularına,taraft arına kadar bir aileyiz.bu ailedeki huzuru bozma lütfen sen kesin istanbul yalakalarından birisindir.

GuVeN
12.04.2009, 16:16
hadi ordan ya sen de.birlik olalım derken sen çıkıp basın sözcümüzü eleştiriyorsun.ünsal yerden göğe kadar da haklı.içimizdeki irlandalımısın yoksa sen de.biz malzemecisinden yönetimine,teknik heyetine,futbolcularına,taraft arına kadar bir aileyiz.bu ailedeki huzuru bozma lütfen sen kesin istanbul yalakalarından birisindir.

terbıyesızlık etme haddını bıl,oturdugun yerden benı tanımadan ezbere konusma..basın sozcumuzde senın benım gıbı ınsan o da hata yapabılır sen nasıl dusunuyosan dusunuyosun bende bole dusunuyorum arkadasım.olayı kısısellestırıp ınsanın canını sıkma..

winner58
12.04.2009, 16:21
buraya yazan arkadaşların çoğu fikret ünsalı beğenmiyor ve bende şahsen beğenmiyorum çok alakasız laflar söylüyor yakışmıyor sivassporumuza zarar veriyo hatta ....... bir arkadasımda seyirciden bahsetmiş çok güzel yere değinmiş ya kahroluyorum oraya giden seyirci oturmuş bir kamyon çekirdek yiyor ne bağırma var ne tezavrat var acil bir sekilde ateşli bir guruba sahib olmamız lazım biz ikinci ve üçüncü ligde iken çok dehset bir taraftarımız vardı şimdi nere gittiler allah aşkına destek verin takımımıza

gül5858
12.04.2009, 16:39
Fikret beyin her söylediğine katılıyorum, ne dolapların döndüğünüde zaten biliyoruz,ama yazamıyoruz işte açıklayamadığımız bir dünya teori işte.
Her kez karşı işte.
Trabzon spor göz önünde 20 yıldır ligde dönüp durdu her zaman önüne geçildi şimdide S.spor'un önüne setler çekiliyor.

Bu zihniyetteki FUTBOL FEDARASYONLARI VE HAKEMLER VE MEDYAIN ÇOK ETKİSİ VAR İŞTA DÖNEN DOLAP DEDİĞİMİZ ŞEYTAN ÜÇGENİ AKTORLERİ

....''ŞEYTAN ÜÇGENİ OLMUŞLAR VE ANADOLU TAKIMI S.SPOR'UN ŞAMPİYONLUKTA OLMAMASI İÇİN ELLERİNEN GELENİ YAPIYORLAR

'' Nereye kadar yapıcaklar bir 20 yılde S.spor'mu bekleyecek şampiyonluğu''

Bu şeytan üçgenine dönmüş zihniyete artık sormamız gerek
''NEDEN''????
''VE DÖNÜP BAKALIM BİZİM TAKIM NE YAPIYOR HİÇDE İYİ OYNAMIYOR

FUTBOLCULARIMIZ 123 kişi ama bu takım işidir birinde sorun olduğunda diğeri ne kadar oynasada faydasız AYIKLAMAK GEREKİR ZARARLI BİTKİLERİ
VE YİNE SORMAK GEREKİR

''' NEDEN''???
'''NEDEN ''???

RECEP_YÜKSEL
12.04.2009, 16:55
Bence bazı arkadaşlar söyle bir Basın sözcüsü istiyor evet bu gün maçı kazandık bize destek veren ve bizim şampiyon olmamız için çalışan tüm Anadolu takımlarına teşekür ederiz biz hiç zorlanmadan onları yeniyoruz şuana kadar oynadığımız 27 haftadır oynadığımız bunların 6 maç hariç bjk, gs, fb ve ts bu maçlar hariç 21 maçda aldığımız 63 puanla lideriz ve tüm anadoluya bize verdiği destekten dolayı teşekür ediyoruz bu arada büyük denen maçlardan aldığımız puanlar hariç 9 puanda onladan aldık ve 72 puanla şampiyonluğu garantiledik herrkeze hayırlı olsun demeliydi???

şu anki puanımız 56 bunun 9 büyüklerden 47 anadoludan pardon bunun içinde 6puanda istanbul büyükşehirden kaldı 41 puan yani anadolu takımlarına ortalama maç başı 1 puan vermişiz biz buraya bileğimizin gücüyle geldik kimsenin bize verdiği sadakayla destekle puanlarla değil bilmem anlatabildim
antalyadanda bize yatmasını değil mertçe kendi için mücadele etmesi gerektiğini söylüyoruz Fikret ÜNSAL beyde bunu anlatmak istiyor anlamak isteyene !!!!!

GuVeN
12.04.2009, 17:11
Bence bazı arkadaşlar söyle bir Basın sözcüsü istiyor evet bu gün maçı kazandık bize destek veren ve bizim şampiyon olmamız için çalışan tüm Anadolu takımlarına teşekür ederiz biz hiç zorlanmadan onları yeniyoruz şuana kadar oynadığımız 27 haftadır oynadığımız bunların 6 maç hariç bjk, gs, fb ve ts bu maçlar hariç 21 maçda aldığımız 63 puanla lideriz ve tüm anadoluya bize verdiği destekten dolayı teşekür ediyoruz bu arada büyük denen maçlardan aldığımız puanlar hariç 9 puanda onladan aldık ve 72 puanla şampiyonluğu garantiledik herrkeze hayırlı olsun demeliydi???

şu anki puanımız 56 bunun 9 büyüklerden 47 anadoludan pardon bunun içinde 6puanda istanbul büyükşehirden kaldı 41 puan yani anadolu takımlarına ortalama maç başı 1 puan vermişiz biz buraya bileğimizin gücüyle geldik kimsenin bize verdiği sadakayla destekle puanlarla değil bilmem anlatabildim
antalyadanda bize yatmasını değil mertçe kendi için mücadele etmesi gerektiğini söylüyoruz Fikret ÜNSAL beyde bunu anlatmak istiyor anlamak isteyene !!!!!

hocam yapma allahaşkına ne alakası var.. dedıklerımden bunları cıkarıyorsan hıc tartısmayalım,uzadıkca alakasız yerlere gıdecek bellıkı..
saygılar..

sivassporummm58
12.04.2009, 17:21

cactuss kardeş sen fikret ünsal ı sevmeyebilirsin veya beğenmeyebilirsin de.Ancak o kişi Sivassporumuzun basın sözcüsü olarak açıklama yapıyor.Yani yaptığı açıklamayla sivassporumuzu temsil etmiş oluyor ve yönetimin düşüncelerini kamuoyuna sunuyor.

Yani bu ortamda sen tutmuşsun adamın sivasspor hakkındaki yorumları yerine olayı kişiselleştirmissin.Eğer onunla varsa bir husumetiniz gidersiniz karşılıklı konuşur halledersiniz.Biz burda olayı sivasspor açısından konuşuyoruz.Kimse ile burada kişisel bir husumetimiz olmaz olmamalı da...

ready
12.04.2009, 17:23
Fikret bey sürekli anlamsız beyanatlarla ortamı geriyor adam basın sözcüsünden çok efeye benziyor bazı basına verdigi beyanatlar hiç de hoş olmuyor

LosTie58
12.04.2009, 17:26
Yahu arkadaşlar adam adı üstünde "BASIN SÖZCÜSÜ" iyi ya da kötü bırakın biraz konuşsun,zaten bu konuşmaları kafası estiği için yapmıyorr..

GuVeN
12.04.2009, 17:28
cactuss kardeş sen fikret ünsal ı sevmeyebilirsin veya beğenmeyebilirsin de.Ancak o kişi Sivassporumuzun basın sözcüsü olarak açıklama yapıyor.Yani yaptığı açıklamayla sivassporumuzu temsil etmiş oluyor ve yönetimin düşüncelerini kamuoyuna sunuyor.

Yani bu ortamda sen tutmuşsun adamın sivasspor hakkındaki yorumları yerine olayı kişiselleştirmissin.Eğer onunla varsa bir husumetiniz gidersiniz karşılıklı konuşur halledersiniz.Biz burda olayı sivasspor açısından konuşuyoruz.Kimse ile burada kişisel bir husumetimiz olmaz olmamalı da...

üstad kişisel herhangı bı problemım yok.ılk mesajım konuyu okumus olmanın verdıgı kızgınlıkla yazıldı.hıtap seklı ıcın sonradan bende neden bole yazdım dedım ama sonradan mesaj degıstıremedıgım ıcın ole kaldı.ondan sonrakı mesajlarımda kendısıne ısmıyle hıtap ettım.. husumet problem yok ama bı taraftar olarakda basın sözcüsü olarak başka birini görmek ıstıyorum. fıkret beyın sıvasspor sevgısıne sevdasına degıl benım tepkım..yalnıs anlasılmasın..

ready
12.04.2009, 17:32
Burası sivasspor resmi sitesi buraya yazan arkadaşların çoguda bu takımın taraftarı oldugu için takım hakkında artılarını övmek alkışlamak eksilerini eleştirmek dogal hakkıdır fikret ünsalın kişiligine lafımız yok ama sivasspor basın sözcülügü görevine daha mantıklı açıklamalar yapan birini görmek isteriz

sivassporummm58
12.04.2009, 17:39
üstad kişisel herhangı bı problemım yok.ılk mesajım konuyu okumus olmanın verdıgı kızgınlıkla yazıldı.hıtap seklı ıcın sonradan bende neden bole yazdım dedım ama sonradan mesaj degıstıremedıgım ıcın ole kaldı.ondan sonrakı mesajlarımda kendısıne ısmıyle hıtap ettım.. husumet problem yok ama bı taraftar olarakda basın sözcüsü olarak başka birini görmek ıstıyorum. fıkret beyın sıvasspor sevgısıne sevdasına degıl benım tepkım..yalnıs anlasılmasın..

Kardeşim tamam anlıyorum tepkinizi.Ancak Fikret Bey i her ne kadar sevsek de sevmesek de ona sadece bulunduğu konumdan dolayı saygı duymalıyız.Kendisi bu takımın basın sözcüsü ve ayrıca onu o konuma getiren de seçen de başkanımız Mecnun Odyakmaz dır.Eğer gerçekten fikret bey in klübümüze zarar verdiği hissi uyanırsa yine isitfasını isteyecek olan da başkanımızdır.Yani şu an herşey yolunda yönetim ve teknik heyetimiz gayet uyumlu çalışıyor bu tür serzenişler ve yorumlar sadece ve sadece sivassporumuza zarar vermekten başka bir işe yaramaz.Lütfen dikkatli olalım...

sivassporummm58
12.04.2009, 17:41
Burası sivasspor resmi sitesi buraya yazan arkadaşların çoguda bu takımın taraftarı oldugu için takım hakkında artılarını övmek alkışlamak eksilerini eleştirmek dogal hakkıdır fikret ünsalın kişiligine lafımız yok ama sivasspor basın sözcülügü görevine daha mantıklı açıklamalar yapan birini görmek isteriz

Ben burda farklı birşey yapmıyorum ben de yorumumu paylaşıyorum arkadaşım.Benim yorumum ise sizlerin yanlış yaptığı kanısındayım...

GuVeN
12.04.2009, 17:46
Kardeşim tamam anlıyorum tepkinizi.Ancak Fikret Bey i her ne kadar sevsek de sevmesek de ona sadece bulunduğu konumdan dolayı saygı duymalıyız.Kendisi bu takımın basın sözcüsü ve ayrıca onu o konuma getiren de seçen de başkanımız Mecnun Odyakmaz dır.Eğer gerçekten fikret bey in klübümüze zarar verdiği hissi uyanırsa yine isitfasını isteyecek olan da başkanımızdır.Yani şu an herşey yolunda yönetim ve teknik heyetimiz gayet uyumlu çalışıyor bu tür serzenişler ve yorumlar sadece ve sadece sivassporumuza zarar vermekten başka bir işe yaramaz.Lütfen dikkatli olalım...

üstad bak taraftar yönetimin her dedıgını onaylamak zorunda degıl.. cok degıl yakın zamanda baskanımız ve bulent hoca ıcın burdakı arkadasların cogu fenerlı dıye atıp tutarken ben sonuna kadar baskanı ve hocayı savundum..burası bı forum sıtesı herkes her konudakı fıkrını yazmakta serbest. benım gordugum fıkret unsal hatalar yapabılıyor. ve bende bunu dıle getırıyorum kendımce.sayın fıkret unsal sırf basın sozcumuz dıye her soledıgıne kafa sallamak zorunda degılım. zaten ben yaptıgı acıklamadakı hıtap seklının takımımıza zarar verebılecegını dusundugum ıcın karsı oldugumu soyluyorum. körü körüne herseyı onaylamak mıdır taraftarlık..salla bası al maaşı taraftarlıgı yapmak benım dogama ters,gordugum seyı solerım.hem takıma neden zarar versın burda sıvasspor taraftarları acılan konuları tartısıyoruz..

ready
12.04.2009, 17:57
ne bülent hoca ne de fikret bey ne de yönetimden veya sivassporla ilgili bir kardeşimizin ve bir büyügümüzün yaptıgı varsa hatayı eleştirmek en dogal hakkımız

sivassporummm58
12.04.2009, 18:10
üstad bak taraftar yönetimin her dedıgını onaylamak zorunda degıl.. cok degıl yakın zamanda baskanımız ve bulent hoca ıcın burdakı arkadasların cogu fenerlı dıye atıp tutarken ben sonuna kadar baskanı ve hocayı savundum..burası bı forum sıtesı herkes her konudakı fıkrını yazmakta serbest. benım gordugum fıkret unsal hatalar yapabılıyor. ve bende bunu dıle getırıyorum kendımce.sayın fıkret unsal sırf basın sozcumuz dıye her soledıgıne kafa sallamak zorunda degılım. zaten ben yaptıgı acıklamadakı hıtap seklının takımımıza zarar verebılecegını dusundugum ıcın karsı oldugumu soyluyorum. körü körüne herseyı onaylamak mıdır taraftarlık..salla bası al maaşı taraftarlıgı yapmak benım dogama ters,gordugum seyı solerım.hem takıma neden zarar versın burda sıvasspor taraftarları acılan konuları tartısıyoruz..

Bak kardeşim ben sana fikret beyi eleştiremezsin onun hakkında yorum yapamazsın diye birşey söylediğimi sanmıyorum.Ayrıca yönetimin ve teknik heyetin dediği herşeyi doğru kabul etmelisiniz diye de birşey söylemedim.Tabiki siz her konuda yorum yapabilirsin bu sizin en doğal hakkınız.Ancak ben de sizi yorumunuzdan dolayı eleştirebilirim bu da benim en doğal hakkım.

Siz fikret beyi sivasspor sözcüsü olarak beğenmiyorsunuz ben de bunun zararlarını size söylüyorum.Siz benim dediklerime uyarsınız uymazsınız o da sizin bileceğiniz iş.

GuVeN
12.04.2009, 18:20
yorumumu tabıkı elestırebılırsın hemserım herkesın dogrusu kendını baglar..herkes senın gıbı elestırse basımla..ama sacma sapan seyler yazan ınsanlarda var..kalkmıs coluk cocuk ıst.yalakılıgından ırlandalılıkdan konusuyor utanmadan..

sivassporummm58
12.04.2009, 18:32
yorumumu tabıkı elestırebılırsın hemserım herkesın dogrusu kendını baglar..herkes senın gıbı elestırse basımla..ama sacma sapan seyler yazan ınsanlarda var..kalkmıs coluk cocuk ıst.yalakılıgından ırlandalılıkdan konusuyor utanmadan..

Bak bu yorumuna katılıyorum arkadaşım:)Bir konu hakkında yorum yaparken herşeyden önce tartışma kültürünü bilmek ve niyet okumamak lazım. Yiğidoya yakışan da budur...

Shan58
12.04.2009, 21:32
Yahu arkadaşlar adam adı üstünde "BASIN SÖZCÜSÜ" iyi ya da kötü bırakın biraz konuşsun,zaten bu konuşmaları kafası estiği için yapmıyorr..

Hemşerim bizde onu söylüyoruz Fikret Ünsal genelde kafası estimi konuşuyor.
Yani kulübe danışmadan çoğu zaman aklına geleni söylüyor eminimki şu Fkret Ünsalın verdiği beyanatlardan yönetim kurulu üyelerinin haberi yoktur.
önüne uzatılan mikrofona aklına geleni söylüyor.
Böyle basın sözcülüğü olurmu hiç. önce yönetim kuruluyla, kulüp yetkilileriyle konuşur ne söyleyeceğine karar verir ondan sonra açıklamanı yaparsın ama kendisi kulüp yönetiminden bi haber. bazen ben kendisinin formalite icabı orda olduğunu düşünüyorum.

barikat58
12.04.2009, 21:39
gereksiz açıklamalar.....sivasspor ligin ikinci yarısında düşüşte..20 dk top oynanmış ilk yarıdaki sivasspor 20 dk atıyodu bu sefer zor yırttık 85 te.bakalım haftaya ne yapacaz.başkasına çatmaktan kendimize bakmaya vakit ayıramıyoruz.artık kendi takımımıza bakıp kendimize ceki düzen verme zamanı.şike söylemleri yok yatıyorlar yok başklarına oynuyorlar hikayelerini gecelim

Shan58
12.04.2009, 21:41
Kardeşim tamam anlıyorum tepkinizi.Ancak Fikret Bey i her ne kadar sevsek de sevmesek de ona sadece bulunduğu konumdan dolayı saygı duymalıyız..

O saygıyı fikret Ünsalında göstermesi lazım.
Başka takımları şikecilikle suçlayıp, rakip takım mücadele ediyor diye eleştirmek sivas'a yakışmaz. o bir oynuyorsa sen iki oynayacaksın. senin oyuncun gol pozisyonuna girip değerlendiremiyorsa bu karşı takımın suçu yada yanlışı değildir. iyi oynayamıyor gol atamıyorsan rakibi suçlamaya hakkın yok.
Adam puan almak için vakit geçirecek oyunu soğutacak ama sen eline geçen gol fırsatını değerlendireceksin rakibede bu fırsatı vermeyeceksin.

Yani şu an herşey yolunda yönetim ve teknik heyetimiz gayet uyumlu çalışıyor bu tür serzenişler ve yorumlar sadece ve sadece sivassporumuza zarar vermekten başka bir işe yaramaz.Lütfen dikkatli olalım...

Takım gergin, herşeyin tamda yolunda olmadığını ve oyuncuların ne kadar stresli olduğunu antalya maçında gördük. böyle açıklamalar oyuncuların daha çok gerilmesine be strese girmesine yol açar.
ileriki maçlarda takımın performansıını olumsuz yönde etkileyebilir o yüzden herkesin dikkatli konuşması ve ortamı germemesi lazım.

Shan58
12.04.2009, 21:54
Fikret beyin her söylediğine katılıyorum, ne dolapların döndüğünüde zaten biliyoruz,ama yazamıyoruz işte açıklayamadığımız bir dünya teori işte.

Fikret Ünsalın söyledklerinin aynısını Mecnun başkanda söyledi ama Fikret Ünsal gibi işin dozunu kaçırıp mahalle ağzıyla değil.
demekki sorun söylenenlerde değil söyleme biçiminde yani üslup'ta.
Fikret Ünsal nerden nasıl konuşacağını bilmiyor üslubu çok rahatsız edeci ve taraftarın bir çoğu demeç verme biçiminden rahatsız.

Doğru bir şeyi söyleyeceği zaman o kadar kötü bir üslup kullanıyorki yinede tepki alıyor.
Demekki önce konuşmayı öğrenmek neyi nasıl söyleyeceğini bilmek gerekiyor.
Bülent uygun ve Mecnun başkan neyi nasıl söyleyeceğini biliyor ama Fkiret Ünsal nerde nasıl konuşulur hiç bilmiyor.

Kendisi nasıl gazeteci olmuş, nerede gazetecilik eğitimi almış hayret ediyorum.
Hadi onuda geçiyorum hiçmi gazete okumuyor, hiçmi kitap okumuyor bir gazeteci bu kadar kötü Türkçe kullanırmı onada şaşırıyorum.
Sıradan biri olsa tamam derim ama kendisini gazeteci olarak tanıtıyor ve gazeteciyim diye geçiniyorsa, birazda ortaya kalitesini koyması lazım.
eminimki kahvanedeki adamlar bile Fikret Ünsal'dan daha seviyeli demeç verirler.

hursit0658
12.04.2009, 21:56
bizim taraftar doğru söyleyene hep tepki gösteriyor gerçekler çooook acı geliyor bize nedense şimdide basın sözcüsüne kızıyorlar

Shan58
12.04.2009, 23:19
bizim taraftar doğru söyleyene hep tepki gösteriyor gerçekler çooook acı geliyor bize nedense şimdide basın sözcüsüne kızıyorlar

Aynı şeyleri söyleyen Mecnun başkana kimse kızmadı.
Demekki söylenen şeylerde değil söyleme biçimine tepki gösteriliyor.

Biz Basın sözcüsüne aylardır kızıyoruz, oraya yakışmadığını uzun zamandır söylüyoruz.
bu işi daha iyi yapacak ve kulüple daha yakından ilgilenerek kulüpteki gelişmelerden haberi olacak birisinin o görevi yapması gerektiğini söylüyoruz.

Basın sözcüsünün kulüpte gelişen olaylardan geç haberi oluyor, olayları bizim gibi sonradan öğreniyor.
Sonra çıkıp alakasız demeçler verip hem taraftarı kızdırıyor hemde kulübün saygınlığına zarar veriyor.

beyazkus
12.04.2009, 23:37
http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/fikretunsal.jpg

Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal takımının 1-0 kazandığı Antalyaspor maçının ardından rakip takımları kendilerine karşı daha farklı oynamakla suçladı.

''Son 8 haftaya girmişken maçı gördünüz, yatan kalkmıyor, kalkan yatmıyor, yani anormal bir şey. Kendileri için mi oynuyorlar, başka takım için mi oynuyorlar belli değil. İşin doğrusunu söylemek lazımsa bizim Sivasspor olarak şampiyon olmamız gerçekten çok zor. Yani 13 haftadır liderliği yakaladık, bunu galipken söylemek lazım. Şu durumda bizim şampiyon olmamız çok zor. Sebep, takımların durumlarını görüyoruz, bu takımlar böyle mi top oynuyordu? İlk yarı 20 dakika top oynandı, ikinci yarı 22 dakika top oynandı. Böyle şey mi olur?''

Ünsal, bir soru üzerine de ''Tabii oynatmıyorlar, en azından seni engelliyorlar. Malum dolaplar dönmeye başladı yine, malum çarklar işlemeye başladı. Çok açık söylüyorum, karşı takımlar bundan sonra dikkatli olsun, namusluca kendilerine oynasın'' dedi.

Bu günkü GS ce FB maci da aynisi BJK nin önündeki engelleri kaldirmadan yana bir futbol maci sergilendi niye BJK ya karsi noksan kadro ve bozuk moralle cikip BJK nin önünü aciyorlar,kücük takimlarada basiyorlar pirimi Sivasa karsi her türlü cirkefi yapin diye,Federasyonun bu duruma en ciddi sekilde egilmesi lazim.Türk futboluna sürülmüs en büyük leke olmaktadir.Onun icin dirki Avrupada bir yerlere gelemiyoruz.Esefle kiniyorum,tüm Sivaslilarin Federasyonu mayil yagmuruna tutmaya davet ediyorum.Tüm sivasa ve Sivaslilara selam.

aslanefe58
12.04.2009, 23:55
ya başkan akıllı adam tam da zamanında bizi şampiyon yapmazlar açıklamasıyla hakemleri ve federasyonu baskı altına alıyor.. basının daha yakından takip etmesini sağlamaya çalışıyor. bu fikret ünsalda illa ordan çıkacakya başkanı taklit edip güya bi şey yapmaya çalışıyor. ancak tabii arada kalite farkı var. başkan nazik ve zekice konuşurken bu bodoslama dalıyor. bu vesileyle söylemek lazım ki yıllardır merak ederim sivasta gerçekten başka adam yok mu yaaa..langır lungur mahalle ağzıyla konuşan doğru dürüst türkçe bilmeyen bi basın sözcüsü koca sivasspora hiç yakışmıyor. şunu gönderin yaa allah aşkına....

subasi29
13.04.2009, 00:05
derbide berabere bitti gs baskanida dolap donuyor dedi peki bu dolabi kim donduruyor yaw:D

sivassporummm58
13.04.2009, 00:07
O saygıyı fikret Ünsalında göstermesi lazım.
Başka takımları şikecilikle suçlayıp, rakip takım mücadele ediyor diye eleştirmek sivas'a yakışmaz. o bir oynuyorsa sen iki oynayacaksın. senin oyuncun gol pozisyonuna girip değerlendiremiyorsa bu karşı takımın suçu yada yanlışı değildir. iyi oynayamıyor gol atamıyorsan rakibi suçlamaya hakkın yok.
Adam puan almak için vakit geçirecek oyunu soğutacak ama sen eline geçen gol fırsatını değerlendireceksin rakibede bu fırsatı vermeyeceksin.

Takım gergin, herşeyin tamda yolunda olmadığını ve oyuncuların ne kadar stresli olduğunu antalya maçında gördük. böyle açıklamalar oyuncuların daha çok gerilmesine be strese girmesine yol açar.
ileriki maçlarda takımın performansıını olumsuz yönde etkileyebilir o yüzden herkesin dikkatli konuşması ve ortamı germemesi lazım.

Birinci yorumunda öncelikle ben Fikret Ünsal ne konuşuyor diye bakmam Sivasspor hakkında ne yorum yapmış diye bakarım.Arkadaşlar burada kaç yorum yazdım galiba okumadınız hiçbiriniz.Bir daha söylüyorum Fikret Ünsal Sivassporumuzun basın sözcüsüdür.Basın sözcüsü ne demektir biliyor musunuz.Ben açıklayayım bari.Basın sözcüsünün görevi yönetim kurulu bir karar aldığında bu nihai kararı kamuoyuna deklare etme görevi basın sözcüsünündür.Basın sözcüsü kendi kafasına göre karar vermez yorum da yapmaz.

Gelelim basın sözcümüzün yaptığı yoruma.
Mecnun Başkan da aynı yorumu yaptı.Demekki bir yerlerden bir duyum almışlar ki bütün açıklamalar aynı yönde.Hem yapılan bu yorumlar antalya nın şike yaptığı yönünde yapılan yorumlar olduğunu sanmıyorum.Daha çok ortada oynanan bazı oyunlar var bunu engellemek ve herşeyin farkında olunduğunu bildirmek için yapılan yorumlar olduğunu düşünüyorum.Çünkü malum cuma günü yapılan maçta neler yaşandığını hepimiz biliyoruz.Bu konuda açıklama yapan teknik heyetimizin de pek de haksız olmadığını belirtmek isterim.

İkinci yorumun için de bu tür yorumların tam tersine futbolcularımızı daha çok hırslandıracağını düşünüyorum.Çünkü ortada bir bülent uygun olayı var.Hocamız klübeye tekme attı 4 maç ceza aldı.Ama bu cezayı alırken kimsede sivassporun önünü kesmeye çalışıyorlar gibi bir düşünce oluşmadı tam tersine futbolcularımız daha çok motive oldu...

sivassporummm58
13.04.2009, 00:17
derbide berabere bitti gs baskanida dolap donuyor dedi peki bu dolabi kim donduruyor yaw:D

Kardeş kesin ABD nın işidir ve arkasında da israil vardır:D:D:D

mustahasso
13.04.2009, 02:41

Vallahi bende anlamadım. Bence bu söylemleri bırakmak lazım. İlk yarı Beşiktaş'ta aynısını söylüyordu. TS'de söyledi federasyona yürüdü. Bunu bu sezon söylemeyen takım kalmadı.

Ayrıca rakipler hakkında bu tür demeçler verip antipatik olmamak gerekir. Haftaya Konyaspor maçı var. Adamlar kümeye oynuyor. Ne yapsınlar yani hırsla oynamasınlar mı? Kocaeli'de BJK'ye kök söktürdü, GS'yi 5'ledi.

Şampiyonluğa yürürken çok akıllı demeçler vermek lazım. Langur lungur konuşmalar Sivas'a zarar verir. Hele hakemler ve henüz oynamadığımız takımlar hakkında konuşurken çok dikkatli olmak lazım.

ÇATAYAZBUZGIŞ
13.04.2009, 08:47
eze eze yenip, golleri çakacaksın....
nasıl istemiyorlarsa istemesinler o zaman....

slasher//z
13.04.2009, 08:56
BÜTÜN YÖNETİCİLERİN BU YÖNDE AÇIKLAMA YAPIYOR.
DEMEK Kİ BİYERDEN HABER ALDILAR;
VE ANTALYANIN BEŞİKTAŞTAN TEŞFİK PRİMİ ALDIĞINA İNANDILAR,
BU İSTANBUL TAKIMLARI:
-5. BİR ŞAMPİYON OLMASIN
-ŞAMPİYONLAR LİGİNE DİREKT KATILIM PARASI OLAN 30 TRİLYONDAN FAZLA PARAYI BAŞKASI KAPMASIN,
-FEDERASYONUN TSL'DE ŞAMPİYON KLÜPLERE AYIRDIĞI ÖDENEK 5 E DEĞİL 4 E BÖLÜNSÜN,
-YAYINCI KURULUŞ GELİRLERİ DAĞILMASIN....
DİYE HERŞEY YAPARLAR.
SİVASIN DÜŞMANI BU GÜNLERDE HAYLİ ÇOK...
ŞAMPİYON SİVASSPOR.

H_Turan
13.04.2009, 09:14
Geçen sene Bizi Uefaya nasıl göndermediklerini ne çabuk unuttunuz son anda üçlü avaraj çıkarttılar Beşiktaş gitti Sanki gittide ne olduysa elendi Eğer Yine oyun yaparlar kaybeden Türk Futbolu olur.

SEVDAMSIN58
13.04.2009, 09:25
DIKKATTTTTTTTTTTTT yigidolar bakin artik cok onemli bir donemece girdik iyi bir averaja sahibiz oyunumuza bakalim ozellikle basin aciklamalarindan kacinalim basinin eline koz vermeyelim
yine ozellikle soyluyorum dunku galatasaray fener maciyla ilgili hicbir yorum yapmayalim zaten bilenler yapiyor gereken yorumu sonucta her halde turk milletine yakismayan goruntulerdi bunun yorumunu biz yapmayalim diyorum bir sivasli bir sivassporlu olarak kendi maclarimiza bakalim gozumuzu kendi rakiplerimizden alacagimiz puanlara cevirelim
kalan haftalarda fener besiktas ve galatasaray besiktas maci var bizim ise onumuzdeki can derdine dusmus bir konya ve ardindan elestirilerden canindan bikmis teknik direktorunu ipe takmis ayaginin altindaki tabelaya tekme vurulmasi kalmis bir trabzonspor var oyleyse biz bunlari boyle bilip bu maclarada buna gore hazirlanalim ve bu maclardan alti puan i cikarip yolumuza devam etmenin hesaplarini yapalim
ISIMIZ ZOR ISIMIZIN ZOR OLDUGUNU KABUL EDELIM VE O SEKILDE YOLUMUZA DEVAM EDELIM BIZ ELIMIZDEN GELENIN EN IYISINI YAPALIM GERISINI ALLAH A BURAKALIM
ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN INSALLAH SABIR VE SUKUNET VERSIN INSALLAH DIYORUM

sivaskurdu
13.04.2009, 09:33
valla abi gelip yatmıcaklar belki ama hiç olmassa biraz daha yavaş oynayabilirlerdi resmen sakatlamaya gelmişler

Shan58
13.04.2009, 09:39
BÜTÜN YÖNETİCİLERİN BU YÖNDE AÇIKLAMA YAPIYOR.
DEMEK Kİ BİYERDEN HABER ALDILAR;
VE ANTALYANIN BEŞİKTAŞTAN TEŞFİK PRİMİ ALDIĞINA İNANDILAR,

Zaten maçı kazanan takım galibiyet primi ve idda geliriyl birlikte 400 bin TL para alıyor. beşiktaşın prim vermesine gerek yokki. adam maçı kazansa federasyondan yayın geliri ve idda geliri karşılığı 400 bin lira para alıyor.
beşiktaş bile bu kadar para veremez.

BU İSTANBUL TAKIMLARI:
-ŞAMPİYONLAR LİGİNE DİREKT KATILIM PARASI OLAN 30 TRİLYONDAN FAZLA PARAYI BAŞKASI KAPMASIN,

Orası kesin hemşerim o parada herkesin gözü var ama bizde iyi oynayalım golleri sıralayalım oyun yapmak isteyenlere fırsat vermeyelim.

-FEDERASYONUN TSL'DE ŞAMPİYON KLÜPLERE AYIRDIĞI ÖDENEK 5 E DEĞİL 4 E BÖLÜNSÜN,

Federasyonun umrundamı kimin kaç para aldığı onlar kendi alacağı maaşa bakarlar. isterse gelir 10'a bölünsün onlar bu konuyu fazla dert etmezler.

-YAYINCI KURULUŞ GELİRLERİ DAĞILMASIN....
DİYE HERŞEY YAPARLAR.

Yayıncı kuruluşun beşiktaşla arası iyi değil. jimnastikçiler dekoderleri iade edelim diye kampanya başlattı ve stadda ligtv dışarı diye tezahürat yapıyorlar.
Üstelik yayıncı kuruluş anadolu kulüplerininde başarılı olmasını ister çünki anadoluyada dekoder satar gelirlerini artırır.
Sivasspor'a en çok desteği veren Lig TV unutma. Şansal büyükağa ve Erman Toroğlu her seefrinde Sivas'a destek oluyorlar bence yayıncı kuruluş öyle bir oyunun içine girmez.

SİVASIN DÜŞMANI BU GÜNLERDE HAYLİ ÇOK...

Bence bizi bugünlerde istemeyen Sadece Jimnastikçiler ve TS'liler.
FB ve GS'li taraftarların büyük çoğunluğu Sivas'ın şampiyon olmasını istiyor.
Zaten çoğu anadolu kulübün taraftarıda Sivasspor'a destek veriyor.

ŞAMPİYON SİVASSPOR. [/QUOTE]
İnşallah hemşerim o günleri görmemizde yakındır.

unsal_58
13.04.2009, 10:00
yorumlarınızın devamını beklıorum arkadaslar:) özellikle Shan58,cactuss58 ve ready:rolleyes: sizi kose yazarı yapmak lazım aslında:D

SenSetik
13.04.2009, 10:02
Bence bizi bugünlerde istemeyen Sadece Jimnastikçiler ve TS'liler.

Lucescu büyük adammış vesselam!

İTLER istedi diye atlar ölmez !!!

Shan58
13.04.2009, 10:25
yorumlarınızın devamını beklıorum arkadaslar:) özellikle Shan58,cactuss58 ve ready:rolleyes: sizi kose yazarı yapmak lazım aslında:D

Olur kardeşim Sn Ünsalın gazetesinde yazalım.
emin ol kendisinden en az 10 kat daha iyi yazarız.
Bu arada soyadın ünsal olduğuna göre vede hararetle savunduğuna göre Fikret Ünsal ya Amcan yada yakından Akraban.

Kendisini görürsen söyle bıraksın bu işleri. Aklına geleni söyleyen adamdan ne basın sözcüsü olur nede gazeteci. sokak ağzıyla konuşan birisi şampiyonluğa oynayan bir takımın sözcülüğüne yakışmıyor.
Sivas'ta adam kalmadıda sözcülük yapmak Fikret Ünsal gibi konuşmayı bilmeyen birisine kaldıysa vah memleketimin haline.
Ayrıca kendisine Türkçe konuşma dersleri alması gerektiğinide hatırlatabilirsin. Belki bi okuma yazma kursuna giderse kendisini biraz geliştirebilir.

Arada kahvelerede takılsın. emin ol ordaki okuma imkanı bulamamış kişiler bile kendisinden daha seviyeli konuşup çok daha mantıklı yorum yaparlar.

pusat_abbas
13.04.2009, 10:41
YA KARDEŞİM TAMAM TAMAM HAKLIDA ARTIK ŞU ŞAMPİYON YAPMAZLAR OLAMAYIZ LAFLARINI Bİ KENARA KOYACAGIZ ÖNCE BİZ İNANMAMIZ LAZIM BİZ BU SENE ŞAMPİYONUZ KARDEŞİM BAŞKA YOLU YOK BİZ BU YOLA ÇIKARKEN TÜRKİYENİN 5 . BÜYÜK TAKIMI OLARAK YOLA ÇIKTIK BU YOLDA ALLAHA ÇOK ŞÜKÜR İLERLİYORUZ TABİKİ BÖYLE Bİ TAKIMI HERKES ALKIŞLAMAK YERİNE TEKERİNE ÇOMAK SOKMAYA ÇALIŞANLAR OLACAK MUTLAKA DEDİM YA AMA ÖNCE BİZ İNANACAGIZ ŞAMPİYONLUGA

bhdr5858
13.04.2009, 14:32
ya bu bebelerin işi belli olmaz iki maçı alırsak şampiyonuz

ready
13.04.2009, 16:42
ünsal58 efendi ol burası forum sitesi isteyen herkes fikrini söylemekte özgürdür

GuVeN
13.04.2009, 17:16

KOMİK arkadaş dusunce neyse yazdık gıttı.tekrarlamalara gerek yok..boşuna bekleme.cok ıstıyosan tekrar tekrar okursun..
saygılar:)

titizyiğido
13.04.2009, 17:19

yalnış biliyosun gardaş burası sivassporun resmi sitesi değil......................... .

ready
13.04.2009, 19:36
BEYLEeeeeR , ARKadaşlaaaaR, vallaki Sivasspor'un taraftarlarını hiç beğenmiyoruum.... yaaa siz değilmisiniz lider olan, siz değilmisiniz şampiyonluğa giden, yaaaaaaaaaaaaaw siz değilmisiniz tarihindeki en önemli başarıyı yakalayacak olan.....
peki bu nedir yahuuu. antalyaspor maçındaki halinizzz neydi öyle hiç mi inanmmıyorsunuz bu takımı yuh size. stadı dahi dolduramadınızz...
şimdi sorsam konya deplasmanına kaç otobüs kaldıracaksınız die... ağzınız açık bakacaksınızzz.....
Vallahi ben gidicemm artık sizde gelirmisiniz bilmem. ama taraftarlarlık öyle buralara yazmakla olmaz. Traabbzonlulara laf atıyorsunuz ama kendi halinizi görüyorsunuzzz..
Ama geç deil... UYAN SİVASLI AYAAĞA KALK..Bunu her sayfaya yazıyım ki aklınız başınıza gelsin ...

ne bu şimdi her yere yazmak zorundamısın aynı yazıyı antalya maçı geride kaldı

ersoy58
13.04.2009, 20:30
Bana göre rakibin oyuna asilmasi güzeldir. En azindan onlari yenerek Sampiyonlugu hak ettigimizi gösteriyoruz.

slasher//z
13.04.2009, 21:38
GALİBA BU SİTENİN YARIDAN FAZLASI SAF. MALESEF:(
KLUBUMUZUN BASKANI VE BASIN SOZCUSU ACIK ACIK TESVIK ALDILAR DIYO.
DEMEKKI HABER ALDIKLARI BI OLAY WAR ORTADA..
BIZIM ANADOLU INSANI ONLAR DA OYNAYACAK TABI DIYO.
DUNKİ DERBİ SONRASI HALEN HAKEME LAF ATTI ADNAN POLAT.
DEMEKKI NEYMIS DİŞİNİ GOSTERMEDEN SAMPIYONLUK ALINMAZ.
SAHADA OLDUGU KADAR MASADA DA KÜSKÜYÜ RAKİPLERE GÖSTERMEMİZ LAZIM.
NE OLUR BU KADAR SAF OLMAYIN. RAKIPLERIN UZERIMIZDE OYNADIGI CIRKIN OYUNLARI GORUN.
TAKIMA SAHİP CIKIN;
SAMPİYON SİVASSPOR

unsal_58
13.04.2009, 21:39
Olur kardeşim Sn Ünsalın gazetesinde yazalım.
emin ol kendisinden en az 10 kat daha iyi yazarız.
Bu arada soyadın ünsal olduğuna göre vede hararetle savunduğuna göre Fikret Ünsal ya Amcan yada yakından Akraban.

Kendisini görürsen söyle bıraksın bu işleri. Aklına geleni söyleyen adamdan ne basın sözcüsü olur nede gazeteci. sokak ağzıyla konuşan birisi şampiyonluğa oynayan bir takımın sözcülüğüne yakışmıyor.
Sivas'ta adam kalmadıda sözcülük yapmak Fikret Ünsal gibi konuşmayı bilmeyen birisine kaldıysa vah memleketimin haline.
Ayrıca kendisine Türkçe konuşma dersleri alması gerektiğinide hatırlatabilirsin. Belki bi okuma yazma kursuna giderse kendisini biraz geliştirebilir.

Arada kahvelerede takılsın. emin ol ordaki okuma imkanı bulamamış kişiler bile kendisinden daha seviyeli konuşup çok daha mantıklı yorum yaparlar.

cok gülüyorum biliyomusun yazılarını okudukca.seni yapcaz basın sözcüsü merak etme:))))))

unsal_58
13.04.2009, 21:41
ünsal58 efendi ol burası forum sitesi isteyen herkes fikrini söylemekte özgürdür

olur yaa sen söledin yaa bende efendi deildim oldum.way beeee ne güzel iş:))

unsal_58
13.04.2009, 21:44
KOMİK arkadaş dusunce neyse yazdık gıttı.tekrarlamalara gerek yok..boşuna bekleme.cok ıstıyosan tekrar tekrar okursun..
saygılar:)
arkadas bı sen farklı bıseyler yazmıssın.k.bakma seni kattıgım icin...ama fikirlerine katılmıorum o ayrı;)

GuVeN
13.04.2009, 22:08
arkadas bı sen farklı bıseyler yazmıssın.k.bakma seni kattıgım icin...ama fikirlerine katılmıorum o ayrı;)

katılmayabılırsın hemserım..saygı duyarım.zaten burda herkesın fıkrı kendıne göre dogru veya yalnıs .onemlı olan bu deıl.herkes fıkrını sunacak,paylasacak..:)

club7house
13.04.2009, 22:19
Fikret başkanım , biz ne dolaplar ne çamaşırmakinleri gördük, gönlümüz raat eze eze alacağız şampiyonluğu.

ofgurleyuk78
13.04.2009, 23:55
Yapmayın Beyler böyle açıklamalar bizlere yakışmıyor. Sanki mızıkçılık yapıyoruz gibime geliyor. Çıkıp ne yaparsanız yapın yine de şampiyon olacağız diyin. Lütfen ağzımızdan çıkanları kulaklarımız duysun. Antalya çıkıp bize yatsamıydı? 2. yarıda bizim kadar puan toplamış. Helal olsun onlara. Çıkıp takır takır futbol oynadılar. Ama güçleri 86. dakika da bitti. Diğer takımların kide bitecek.

Shan58
14.04.2009, 16:53
cok gülüyorum biliyomusun yazılarını okudukca.seni yapcaz basın sözcüsü merak etme:))))))

Gül kardeşim gül.
Fikret Ünsal'ı disiplin kuruluna sevk etmişler. temennimiz sezon bitinceye kadar şöyle bir hak mahrumiyeti cezası alırda sesi soluğu kesilir.
Adamın sessiz kalması konuşmasından çok daha iyi oluyor.
Öyle her ağzına geleni çıkıp ulu orta söylersen olacağı budur.
Ortada bir dolap varsa çıksın açıklasın Fikret Ünsal. sadece suçlamakla bu işler olmaz.
Açıklasın elindeki belgeleride şu dolap çevirinler ortaya çıksın Türk futboluda temizlensin.
En azından bu dolap işine karışanlar bir dahaki sefere böyle kolay cesaret edemezler. Böylece Fikret Ünsal'da Türk futboluna büyük bir hizmet yapmış olur.

Diyarspor
14.04.2009, 16:59
Ben diyarbakırda n sivasa selam saygılarr inşşlahh saltanatı kadırıp şampiyon olacaksınzzz...

unsal_58
15.04.2009, 22:02
Gül kardeşim gül.
Fikret Ünsal'ı disiplin kuruluna sevk etmişler. temennimiz sezon bitinceye kadar şöyle bir hak mahrumiyeti cezası alırda sesi soluğu kesilir.
Adamın sessiz kalması konuşmasından çok daha iyi oluyor.
Öyle her ağzına geleni çıkıp ulu orta söylersen olacağı budur.
Ortada bir dolap varsa çıksın açıklasın Fikret Ünsal. sadece suçlamakla bu işler olmaz.
Açıklasın elindeki belgeleride şu dolap çevirinler ortaya çıksın Türk futboluda temizlensin.
En azından bu dolap işine karışanlar bir dahaki sefere böyle kolay cesaret edemezler. Böylece Fikret Ünsal'da Türk futboluna büyük bir hizmet yapmış olur.

uheuheueheueh:):) anladın sen onu;)