Orijinalini görmek için tıklayınız : Trabzonspordan Şok Açıklama
Besyo_cu 13.04.2009, 12:36 "Sivas halkı hazır değil"
Trabzonspor, diğer kulüplerden 120 lira talep eden Sivas'taki otellerin aralarında anlaşarak bordo mavili ekipten 375 lira istemesi üzerine Sivasspor maçı için Tokat'ta kalma kararı aldı. Yapılanlara anlam veremediğini belirten bordo mavili kulübün Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, "Bu tutum Sivas halkının şampiyonluğa hazır olmadığının bir göstergesi" dedi.
Otellerin fahiş fiyat talebinin yanında bugüne kadar hiçbir rakip takım taraftarı için kısıtlama getirmeyen Sivasspor'un Trabzonspor taraftarı için yüzde 5'lik kota uygulanacağını açıklaması da adeta şok yarattı.
Turkcell Süper Ligi'nde deplasmanda Hacettepe'yi 4 - 1 mağlup ederek şampiyonluk iddiasından vazgeçmeyen Trabzonspor, ligin 29. haftasında oynayacağı Sivasspor maçı öncesi büyük bir şok yaşadı. Maça iki hafta gibi bir zaman olmasına karşın Sivas'taki birkaç otelden fiyat isteyen Trabzonspor, rakamları fazla buldu. İstanbul takımları da dahil olmak üzere tüm takımlardan kişi başına 120 TL talep eden Sivas'taki oteller, bordo - mavili kulüpten ise bu fiyatın üç katı olan 375 TL istedi. Bu olayın gerekçelerini öğrenmek isteyen Trabzonspor İdari Kurulu, oteller kabul edilebilir neden gösteremeyince bordo - mavili takım Tokat'ta kalmayı kararlaştırdı.
BİLETLERE DE KOTA UYGULANACAK
Trabzonspor bu olayın şokunu yaşarken Sivasspor yönetiminin de, Atatürk Stadı'nda oynanacak maç için Trabzonspor taraftarına yüzde 5'lik kota uygulayacağını açıklaması şaşkınlık yarattı. Hiçbir İstanbul takımına uygulanmayan kotanın sadece bordo - mavili kulübe uygulanma karanının alınması, yöneticileri çileden çıkarttı. Sivas halkının ve yönetimin, neden bu tür davranışlar içerisine girdiği araştırılmaya başlandı. Bu arada yönetimin Sivas'taki otellerin baskılar sonucunda karar değiştirmesi durumunda da Tokat'ta kalma konusunda ısrar edebileceği belirtildi.
HACISALİHOĞLU: "BU OLAYI YADIRGIYORUZ"
Yaşanan gelişmeleri doğrulayan Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, konuyla ilgili olarak DHA'ya özel açıklama yaptı. Hacısalihoğlu, Sivas halkı ve yönetimiyle hiçbir sorunlarının bulunmadığını belirterek, "Otellerin neden böyle fiyat verdiğine anlam veremiyoruz. İlk yarıda Sivasspor Trabzon'a geldiğinde gereğince ağırladık. Ancak onların bu tutumuna anlam veremiyoruz ve yadırgıyoruz. Bu kesinlikle normal bir davranış değil. Bu tutum, Sivas halkının şampiyonluğa hazır olmadığının bir göstergesi. Tokat'ta kalma kararı aldık. Bu hafta oynayacağımız Gençlerbirliği maçı sonrası kararımızı kesinleştireceğiz. Ama hala daha yapılanlara bir anlam veremiyoruz" diye konuştu. Hacısalihoğlu, biletlerde kota uygulanması kararının alınmasının ise tamamen Sivasspor yönetiminin inisiyatifinde olduğunu söyledi.
13.04.2009
Kaynak : DHA
Besyo_cu 13.04.2009, 12:37 Görünen o ki daha şimdiden Trabzonlular ortalıgı germeye başlamışlar. Sivas'a gelmek için bu kadar korkmanıza gerek yok gelin efendi gibi yenilin gidin boşuna ayak oyunlarına gerek yok.
58_SEMİH_58 13.04.2009, 12:43 Trabzonspor bu olayın şokunu yaşarken Sivasspor yönetiminin de, Atatürk Stadı'nda oynanacak maç için Trabzonspor taraftarına yüzde 5'lik kota uygulayacağını açıklaması şaşkınlık yarattı.
Atatürk Stadı DErken????
dogruysa sorun otel işletmeciliernin sivas halkıyla ne alakası var ---
yener_sahin 13.04.2009, 12:54 gitsinler nerde kalıyorlarsa kalsınlar.Bizi istemediklerini bütün türkiye biliyor.Bu tutum benim çok hoşuma gitti.Avni akere gidenlere emniyet amirlerinin buraya neden geldiniz sizin le mi uğraşacaz sözünden daha çok zorlarına gittiğini sanmıyorum.
Lazlar erken başladı ağlamaya.Bakalım 4 eylülde tarihi farkı yiyince ne yapacaklar.Ula uşağum karşınızda YİĞİDOLAR var.Kiminla dans ettiğinize dikkat edin.Ettiririz yoksa!
Efsane YENİÇERİ 13.04.2009, 13:03 gidin uzayda kalın bızene...otelde dert oldu lazlara.
LosTie58 13.04.2009, 13:08 Defolun istediğiniz yerde kalın çok ta tınnn :D :D :D Birde olayı bütün Sivas halkına maletmiş lazlar yaw..
metincetin58 13.04.2009, 13:16 Karadenzili uşaklar akıllı olun 21 senedir sivas ta yaşıyorum sivas ta bunu yapacak esnaf yok milletin günahını almayın aklınızı alırım
özgühertaş 13.04.2009, 13:21 laz millleti kafası almazki.türkiyenin neresine gidersen git.%5 lik kota her yerde var kaldıki lidere karşı oynuyacaklarını unutuyorlar galiba.ne yani lazlara fırsat verelimde stadı onlarmı doldursun.böyle saçmalık yok.helal olsun yönetime.ayrıca sivasdaki otel işletmecilerinin acaba kaç tanesi gerçek sivaslıdır oda soru işareti.bir iki işletmecinin yaptıgını tüm sivasa mal etmek yanlış.ortamı germenin geregi yok.işine neresi geliyorsa git orda kal.ortamı germenin insanları tahrik etmenin hiç geregi yok.aslanlar gibi çıkarsınız mücadele edersiniz yenersiniz yenilirsiniz.alkışı alıp gidersiniz.havası soğuk insanı mert anadolu yiğitleriyiz biz, kin güdmeyiz.bize saygısızlık yapanı çiçeklerle karşılar alkışlarla uğurlarız.nede olsa biz SİVASSPORLUYUZ..
bu lazlar böyle aptallık numarası mı yapıyolar gülünç olmak için yoksa harbiden aptallarmı bi çözemedim :))
SenSetik 13.04.2009, 13:26 besyocu Osman arkadaşımızın, trabzonspor'un kalabileceği birkaç otelle yaptığı görüşmelere göre Trabzonspor'un bu konuda haklı olmadığını ve aslında İstanbul takımlarına verilen fiyatlarla neredeyse yarıyarıya fiyat verildiği anlaşılmıştır.
Fakat uyanık ts lilerin 55 kişilik rezarvasyon sorup kişi sayısını 100'ün üstüne çıkarttıkları, normal olarak aynı fiyat olmayacağını duyduklarında da buna itiraz ettiklerini bir yetkili söylemiş.Besyocu arkadaşımız online olduğu zaman daha detaylı bilgiler verilecektir.
http://www.trabzonsports.com/images/haber/ca4Sivasda-stres-diz-boyu-.jpg
Evet doğru demişsin uşağum.Korkunun ecele faydaı yok. 4 Eylülden tarihi bir yenilgi almadan siz uslanmıyacaksınız anlaşılan .Mehmet Yıldız'a yaptığınız o terbiyesizliği UNUTTUK sanmayın ama biz cevabımızı size sahada vericez ALLAH'ın lazları size. Bi kürek yok mu ya şunları atmak için. Siz en iyisi mi fazla sesinizi çıkarmayın usulca oturup ts nin nasıl ezildiğini izleyin ezikler :)
muchtar58 13.04.2009, 13:38 Akillari sira Ortaligi germeye Calisiyor Bu Mac bizimdir
basayev58 13.04.2009, 13:48 Bebelere Balooooooooooooonnnnnnnnnnnnnn nnnnnnn.....:D
konartr58 13.04.2009, 13:55 değerli yorumcular,trabzonsporun ortamı gerk ve futbolcularını motive etmek amacı ile bir tezgah içersinde oldukları görülmekte.Ama bu oyunları bilip te sporun içeriisnde bu tür oyunların artık bir başarının şartı olarak görüldüğü ülkemizde normal karşılamalıyız.Büyük olmak büyük davranmalklada gereklidir.
trabzon sporluların bu davranışlarına kızıp,tüm karadeniz toplumunu aşağılayıcı,küçük düşürücü,küçümseyeci sözler söylemek bizlere yakışmaz.
sakin olalım.başarımızı sözlerimizle değil futbolumuzla ve onun ağırlığını taşıdığımızı gösteren davranışlarımızla gösterelim.
sivas anadolu birliğini sağlamış topraklarım adıdır.Türkiyeyi var etmiş 4 eylülün ev sahipliği onurunu taşımaktadır.diyarbakırlı da,trabzonlu da,istanbullu da kardeşimizdir.Biz hepsi için varız.başarımız da hepsi için olacaktır.
sporda oyunu bırakıp tirbünlere oynayanların ne hallere düştüklerini bu hafta sonu gördük.Trabzonpor da onları modellediği için bir türlü belini doğrultamadı.
biz sivaslıya yiğodu adına yakışanı yapalım.
söyleyen söylesen.Söz kişinin değerdir.Bizden güzel szöler ve güzel davranışlar gerekir
resmen ortalı karıştırıp istanbul takımlarına yalakalık yapmak bizim şampıyon olmamamızı istiyenlerin başında trabzonspor geliyor çünkü biz şampıyon oldugumuzda onlar artık övünemeyecek anadoludan şampıyon biz varız diye ..............
özyiğido 13.04.2009, 14:07 LİDERLİKTEN KOPTU ŞAMPİYONLUKTAK KOPTU BUNDAN SONRA KÜMEYE ADEPTE OLUR İNŞALLAH...
ferhat_58_oğuz 13.04.2009, 14:23 trabzonlular kendine yakışan seviyesizliklerine devam ediyo ne alakası var otelle sivassporun saçmalamaktan ve kamoyunun dikkatini dağıtmaktan çok hoşlanıyolar tabi korku sardı korkunun ecele faydası yok delikanlı gibi gelin delikanlı gibi gidin sivas dünyanın en efendi ahlaklı terbiyeli şahsiyetli esnaflarına sahiptir sizin gibi yarım akıllı keçi gibi inatçı bildiğini okuyan insanlara sahip geğiliz çirkefliği bırakında paşa paşa topunuzu oynayın nasıl olsa yeneceğiz sizi
ferhat_58_oğuz 13.04.2009, 14:25 vallahi ben bu güne kadar biz şampiyon olamazsak trabzon olsun diyodum ama artık böyle bir fikrim yok biz olamazsak trabzonda olmasın
ferhat_58_oğuz 13.04.2009, 14:29 bu lazlar böyle aptallık numarası mı yapıyolar gülünç olmak için yoksa harbiden aptallarmı bi çözemedim :))
süper bir yorum aynen öyle bir tane akıllı varmı lazların içinde
TracyMcGrady58 13.04.2009, 14:34 Mac 4 Eylül'de oynanacak, ne Olimpiyat stadindan bahsediliyor ?? Erken baslamislar bu gibi oyunlara ama sahada cevabini verecez insallah
yorumcuyuz 13.04.2009, 14:40 bu acıklamayı ögleden sonra yapmıslar kesin cünkü Lazların kafası öğleden sonra çalışmaz:D örnek atatürk stadı, %5 lik kontenjan vsvs
karahisarli 13.04.2009, 14:42 bu aciklama saat 12 den öncemiymis sonrami?
sivassporummm58 13.04.2009, 14:42 Sivas taki oteller trabzonspor klübünden yüksek fiyat istemiş.Bunun Sivas ın şampiyonluğuyla ne alakası var onu anlamadım.Yani fiyatları düşürünce şampiyonluğa hazır mı olmuş oluyoruz:)...
sivaslimete 13.04.2009, 14:42 Gidin cehenneme kadar yolunuz nerde istiyorsaniz ora kalin bu fiyat az bile kisi basi 600 tl olsa ne güzel olurda 2 kati daha fazla sok yasarlardi.hahahahaha
http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=55156
http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=55156
mutlaka yorum yazın
Efsane YENİÇERİ 13.04.2009, 15:04 bizim kahve bos hemde beles :D :D :D yerse tabı ;) ;) :rolleyes:
chakal sefer 13.04.2009, 15:14 yaww lazz uşaklarııı daha futbol stadyumlarına verilenn kotayıı bilmiolarrr sonraa kelime yapıolarrr bidee otell üzerindenn laff atarakk primm yapıolarrr lazlarrr kalın diee yalvarmıozz sizeee gelinn yenilginizi alınn gidinn cürümünüzz nedee gelmişş halka laf soluonuzzz pardonn saat 12 yii geçtii kafa durdu tabii demii sizdee haklısınızzz :D:D:D:D:D
subasi29 13.04.2009, 15:15 bu olaya ancak gulunur lazlar yine is yapmaya calsiyor bunlar komedi yahu aglamaniza gerek yok gelin adam gibi yenilin defolun gidin milleti birbirine takmayin sivas esnafi bunu yapmaz
58_babacan_58 13.04.2009, 15:21 SİVAS HALKI SENİ GERMEZ.İSTEDİĞİMİZİ YAPARIZ DÜNYADA KRİZ VAR HERALDE O YÜZDEN ZAM GELMİŞTİR FİYATLARA :D:D:D
bhdr5858 13.04.2009, 15:25 tokatta 9 yıl kaldım iyi oranın yeşiliğinde kafayı bulurlar :D:D
ya lazmısınız kardeşim.bırakın bu oyunları.eeee naparsın g.. korkusu başa bela :)yapacak bişiy yok sizde mecburen o 4 eylül cehennemini tadıcaksınız bunun lamı cimi yok.en iyisi gelin akıll uslu bi şekilde yenilip gidin fazla uğraştırmayın bizi daha şampiyonluk turu için enerjiye itiyacımıız var
özsivasli1903 13.04.2009, 15:27 vallaha eger bu haber dogruysa otel isletenler ayip etmis %5 her yerde var benim bildigim... ama otel fiyatlari böyle olmas tabi ki... lütfen ortami germeyelim...
lig sonu sıralamasını veriym size..
1)SİVASSPOR
2)bjk
3)galatasaray
4)fenerbahçe
5)bursaspor
6)tssss :) buna da şükr edin bence lazolar siziii
Yüzde 5 lik sınırın her statta yapıldığını bilmiyorlar herhalde..
Ne yapacaktık 10.000 kişi versek yeter mi..?
Otellerin böyle bir şey yaptığına da inanmıyorum..Çarpıtma olduğu kesin..!
Allah'ım kendilerini hala Anadolu'dan sayan şu Trabzona en az 3 tane çakmayı nasip eyle!:)
oncelikle sivasli arkadaslarima selam diyorum.ben trabzonluyum ve trabzonsporluyum.burda yapilan yorumlari okudum ve uzuldum bu hirsiniz trabzonspora neden kotu anlamdadir anlamiyorum.ama ben trabzonsporlu oldugum kadar sivassporluyum bizde hep bu sekilde konusuluyor sivasa kotu niyet yok galibiyetinde seviniyom.ama burda yazilanlari okudum sasirdim iki sene oncesinden kalma bi nefret var sizde ayiptir yapmayin
Nefret arıyorsan Trabzonspor forumlarına gir..Orda daha fazlası var..
Sivas'ın şampiyon olmasını isteyen tek kişi gösteremezsin..Amena istemeyebilir..
Ancak Sivasa,Sivasspora başkana TD'ye dünya kadar küfürler ediliyor..Önce ordan başlasak..:rolleyes:
bizim yopneticilerden birileri boyle bi aciklama yapmis sivas halkinida karistirmis isin icine.bu yanlisdir sivas halkini karistirmak cok yan yanlis.ama bu aciklamayi bir kisi yapip yanlis yapmis ama burdaki bir cok sivaslida ayni hatayi yapip trabzonlulara hak etmedigi yakistirlamari yapmistir.ben yinede sivassporluyum icimde bu var ben anadoluluyum benim icin once trabzon sonra sivas lutfen bu tur yakistirmalari yapmayin
O adam yiğitse çıkacak daha önce takımlara hangi fiyat verilmiş,yüzde kaç kontenjan verilmiş,ve kendilerine kaç kontenjan verilmiş ve oteller hangi fiyat verilmiş ortaya belgeleyip çıkaracak..Ondan sonra biz suçumuzu kabul edeceğiz..öyle kafasına göre açıklama yapıp,ortamı germek adamlığa yakışmaz.!
Burada gelip "61" uzantılı nikinle fikrini paylaşabiliyorsun..
Bir de git kendi sitenizde "58" uzantılı nikle en dostane yazını yaz..Atmazlarsa birşey bilmiyorum seni siteden!
sivaslıbaki 13.04.2009, 16:45 ben Trabzonlularınanlayacağı tarzdan konuşiim :D Ha uşaklar ne yalan söyluyonuz biurde gelup bize oteller çok pahalı diyosunuz. gedun uzayda kalun o zaman :D
Dininime küfrediyorsan eğer önce müslüman olacaksın!
O malum siteye git "sivas'ta Trabzon korkusu" ve Rakiplerimiz ve maçları "konusuna gir..
orda tüm Sivasa yazılan yüzlerce küfürü oku,ondan sonra gel bana eleştiri yap olur mu?
o zaman ben soyle soyliyim ordaki trabzonlular ve burdaki sivaslilar.nefretli insanlarsiniz onlar kendi forumlarinda sizde burdaki kendi forumunuzda bir birinize ofke kusun bisey demiycem.birbirinze hakaret edin durun o zaman. ama sizden bir sivassporlu kardesiniz olarak rica ediyorum.butun milleti karistirmayin kendinize yakisani yapin size yanlis yapana yapin bari bunlari
tanju_58 13.04.2009, 17:01 oncelikle sivasli arkadaslarima selam diyorum.ben trabzonluyum ve trabzonsporluyum.burda yapilan yorumlari okudum ve uzuldum bu hirsiniz trabzonspora neden kotu anlamdadir anlamiyorum.ama ben trabzonsporlu oldugum kadar sivassporluyum bizde hep bu sekilde konusuluyor sivasa kotu niyet yok galibiyetinde seviniyom.ama burda yazilanlari okudum sasirdim iki sene oncesinden kalma bi nefret var sizde ayiptir yapmayin
sitemize hos geldin.iyi niyetli olduguna inandim ama bi konuda yanlisin var.iki sene oncesinden kalma kin ve nefret duydugumuzu demissin.orada bi yanlisin var iste.asil kin ve nefret besleyen cok trabzonlu var.inanki ikisenedir bu siteye giripte durduk yere gerilim cikaran okadar cok trabzonlu olduki.sadece bu sitede degil herhangi bir spor sitesinde sivassporumuzla ilgili bir haber ciksa altinda sivaslilardan cok trabzonlularin hakaretleri ve kucuk gorme yorumlarini goruyoruz...
o zaman ben soyle soyliyim ordaki trabzonlular ve burdaki sivaslilar.nefretli insanlarsiniz onlar kendi forumlarinda sizde burdaki kendi forumunuzda bir birinize ofke kusun bisey demiycem.birbirinze hakaret edin durun o zaman. ama sizden bir sivassporlu kardesiniz olarak rica ediyorum.butun milleti karistirmayin kendinize yakisani yapin size yanlis yapana yapin bari bunlari
HAyır..Arada çok fark var..
Burda Zafer61 nikiyle hakaret etmediğin sürece yazabilirsin..
Ama o forumlarda Zafer58 nikiyle ilk mesajından sonra atılırsın..Hoşgörü farkı olsa gerek..
Burda sadece Trabzon-Sivas maçlarında küfür olabilir,ama orda 7/24 küfür vardır Sivas2a..
yigiter evet dedigin foruma gittim ve okudum orda yazilanlari utandim.hakaret ler diz boyu.ama sana bisey soyliyim anadoludan insallah bi sampiyon daha cikar sivas olur sampiyon.benim anlamadigim biz anadoluluyuz neden bu bu ofke
yigiter evet dedigin foruma gittim ve okudum orda yazilanlari utandim.hakaret ler diz boyu.ama sana bisey soyliyim anadoludan insallah bi sampiyon daha cikar sivas olur sampiyon.benim anlamadigim biz anadoluluyuz neden bu bu ofke
Orda 7/24 Sivas'a küfür edilir..Burda sadece bu tür mevzular olunca hakaret olma ihtimali vardır..
Olaylardan sonra Sivastaki ilk maça gelen bir Trabzonlu osa da Sivas'ta nelerle karşılanmış,bir anlatsa!
LosTie58 13.04.2009, 17:05 Var ya o Trabzon forumuna yazanlara aynı Yiğiter'in dediği gibi şerefs.z desem şerefs.zlere haksızlık etmiş olurum.
tanju hosbulduk kardesim.yigiter samimiyetime guven kardesim
Misafirin kim olduğuna bakmadan kabul ederiz..
Geçen yaz o sitenin yönetici kadrosu iki yüzlülük yapıp(aralarında sözüm ona masumane kitap kampanyası yaparak insanlığı düşünüdüğünü söyleneyenler de vardı) gelip bu sitede ikiyüzlülük yaptı,Sivas'taki halı saha maçı organizemize adlarını yazdıracak kadar alçaldılar..
Sitede milleti birbirine kırdırdılar..O sitenin yönetim kadrosundan diyorum bak,sıradan üyeler değil..
balık baştan kokar!
Sonra da gidip kendi sitelerinde "cafe61" başlığında Sivaslılar birbirlerin kaplerini şöyle kırdılar.böyle kırdırdım diye seviniyorlardı..
Senin 2 kuruşluk aklına karşılık bizim 3 kuruşluk aklımız vardır..Peh!:)
tamam kardes mutlaka sende biseyler gormussun,ofkenide anliyorum o forumu hala okuyorum cok kotu yazilar var. orayada giricem ve onalarada yaptiklarinin yanlis oldugunu diycem
Dark Force 13.04.2009, 17:19 Maç saatinde sivasta olun gerisi hikaye konuş dur laz oğlu laz.......
velibircan 13.04.2009, 17:23 Nolur Sivas'da Kalın :D...Şimdiden Başlamışlar...Daha Durun Bunun Maçıda VAr
Bu olayın aslı yok..
Trabzon gelecek aynı fiyata hatta belki de daha düşük fiyata Sivas'ta kalacak..
o forumlarda küfür eden uşaklar da kendilerinden utanacak..Hoş; utanma davranışını beklemiyorum gerçi!:)
Körler sağırlar birbirini ağırlar lafının somut hali o sitedir..Kendileri yazar kendileri tartışır..Yenildikleri hafta forumları misafir girişlerine kapatırlar..Yüzlerce küfür dışa yansımasın diye!
Komik bunlar:)
dark force iste senin gibi insanlar yúzunden bu millet bir araya gelemiyo.adamlikmi yaptin sen simdi. konus dur laz olglu laz.deli kanli ol diycem ama senin gibi insanlara delikanli olda denmez
Trabzonlular şimdiden başlamış ortamı germeye türkiyenin neresine giderseniz gidin her stadda %5 lik deplesman seyircisi için ayrılır kalacak yer konusuna gelince o işin aslı olmaz trabzonlu yöneticilerin uydurmasıakılları sıra sivasspora çamur atarak trabzon halkının gözünde prim yapacaklar hamsi kafalı dedigimiz zamanda olay çıkıyor lazın aklı bukadar çalışır çeşitli forum sitelerinde bakıyoruz adamlar sivasspora çamur atmak için ellerindengeleni yapıyorlar akılları halen 3 puanda kalmış
Sivas - Beşiktaş maç biletleri satışta
Turkcell Süper Ligi’nin 25. haftasında Cumartesi günü 4 Eylül Stadı’nda oynanacak Sivasspor-Beşiktaş maçının biletleri satışa sunuldu.
Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi bahçesindeki Sivasspor büfesinde satışa sunulan biletlere yoğun ilgi gösteren Sivassporlu taraftarlar, biletlerin satışa çıktığı ilk gün bilet gişesi önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Misafir takıma 657 koltuğun ayrıldığı karşılaşmanın biletleri maraton 20, kapalı 15, kale arkası 10 ve misafir takım biletleri de 20 TL'den satılıyor.
hekimoğlu
Kimseye uygulanmayan yüzde 5 kota neden bize uygulanıyor libido.
Atmadan önce araştır be adam
Zafer61 öyle yorum mu yapılır o sitede..Bak seni Sivaslı ilan edenler bile çıktı..:D
tamam kardes o adam diyelimki bi tarafindan atiya hic bir gercekligi yok diyelim.burdaki insanlarin tum trabzonlulara hakaret etmesin normalmi.yigitlikden bahsediceksek yigit olan insanda koca bir topluma boyle yakistirmalar yaparmi.ben size yakistiramadim
hocam kusura bakma ama maval okumaktan baska bısey yapmıyosun sıvaslı hemserılerımın soledıklerı senın hemserılerının soledıklerının yanında devede dıken kalıyor..hem buraya gelır ayak ortalıgı karıstırıyorsunuz hemde kalkıp mertlıkden yıgıtlıkten bahsedıyorsunuz.. sen bu foruma sampıyon trabzonspor nıckıyle gırıp cok rahat yazabılıyosun.. bız sızın forumlara gıremıyoruz bıle..sızın taraftar gruplarında edıtorler bıle gozunu kan burumus kadar holıgan,nıckınde sıvasla ılgılı herhangı bıse olan alınmıyo bıle sıteye..veya sıvas lehıne en ufak bıse yazan hemen atılıyo.sonrada kalkmıssın burda bız boyle yapmıyoruz dıyosun.sen onu bızım kulahımıza anlat..benım cok ıyı trabzonlu arkadaslarım var cok da mert cocuklardır ve onlar sayesınde trabzona hep bı sempatım vardı..ama sızın o forumlarınızı okuduktan sonra ınan trabzonspor dusmanı oldum.sakın olan sızın usaklarla bızım yıgıdoların adamlıgını karsılastırma ezılır kalırsın.. bu savası baslatan sıvas degıldır.. bakma bu kadar yazıya sız bı elınızı uzatın once dıyosunuz ya anadolu abısıyız dıye,eger bız o elı tutmazsak ole konus sıvas halkı sızın gıbı kındar deıldır..eskıden juventus falan ıstanbula gelmeden bu tur oyunlar yapardı,şimdi sızın yonetım ne yapmaya calısıyo anlayamadım..bu sehrı her konuda elestırebılırsın ama mısafırperverlık konusunda elestıremezsın.. yalan haberlerle prım yapmaya kalkısmayın.
ya geleceklerse adam gibi gelsinler...
laga luga yapmasinlar...
simdiden baslamislar, bu ne yaaa...
la bunlar sade çamur oldu etrafı kirletiyorlar gelsinlerde burda iyi bi temizleyelim. ama bu haber eski heralde
beyler laz dıye hıtap etmenızı sıze yakıstıramıyorum.laz dedıgınız zaman tum karadenız bolgesıne gıdıyo o laflar..gelıp stadımızda bıze destek veren taraftarlarda lazdı unutmayalım..ben bılıyorum zaten o nıyetle demedıgınızı ama kızgınlıgımız sadece trabzona. dıger karadenızlı kardeslere gıtmesın aman laflarımız.. bu arada zafer kardesım sen sıvası sevıyorum dıyosun sagolsasın varolasın ama senın hatrına bu sevıyesızlere kucak acmamızıda beklememelısın..
onlarda iki sene oncesinde kalmis.ben dusundugumu yazdim benim yasim 32 kendimi bildim bileli futbolu takip ederim.ve gordugum sampiyonluklarin neredeyse tamami saibeli.hakemler sivasa destek veriyomus.versin gerekirse sivasda saibeli sampiyon olsun bi takim seyler degisecekse boyle olsun
sen hiç trabzon ankaragücü maçını seyrettinmi adamlar galipken maçı kaybettiler trabzonsporun ne oldugunu kazandıgı maçları küçük bebeye izletirsen anlar neyin ne oldugunu yıllarca ulusoyun başkan oldugu yıllarda trabzona ne bir ceza ne de bir saha kapama cesazı verdiler
Trabzon maçına turuncu giyip gelelim..Onlar anlar..:D
Zafer61 sitede yazılan yazıları okuyorsun değil mi?Onlar gibi düşünmek zorundasın o sitede..Aksi takdirde böyle provakatör damgası yersin!
Beyin bu kadar kıt olmaz,kafa bu kadar kalın olmaz,Çin seddi bile daha incedir..
Sivas'ta rakip takımlara yüzde 5 kontenjan veriliyor..En son beşiktaş maçında 657 koltuk verilmişti ki bu stadın yüzde 5inden de daha azdı..Ama bunu anlamak için zeka lazım!
trabzonspor forumlarında sivassporlu arkadaşların yemedigi küfür kalmıyor maşallah bizim sitede agzına geleni söylüyorlar sonrada ortam geriliyor ister istemez maç günü sivasda trabzonspor formalı birini dövse birileri haklımı haksızmı
konartr58 13.04.2009, 17:53 sivasta bulunan 48 otelin ki bunlar arsında üç yıldızlılar ağırlıkta 12 tanesi karadeniz kökenli.
bu iddia düzmece.sanırım kendi adamları ile bir oyun kurgusu kurmuş trabzonlu yönetim.ayak patırtısı yapıp sivası sindirmek istiyorlar.istanbul takımlarından öğrenmişler.
trabzon istanbul takımlarına benzeştikce kaybetti onu bir anlasa.
besyocu Osman arkadaşımızın, trabzonspor'un kalabileceği birkaç otelle yaptığı görüşmelere göre Trabzonspor'un bu konuda haklı olmadığını ve aslında İstanbul takımlarına verilen fiyatlarla neredeyse yarıyarıya fiyat verildiği anlaşılmıştır.
Fakat uyanık ts lilerin 55 kişilik rezarvasyon sorup kişi sayısını 100'ün üstüne çıkarttıkları, normal olarak aynı fiyat olmayacağını duyduklarında da buna itiraz ettiklerini bir yetkili söylemiş.Besyocu arkadaşımız online olduğu zaman daha detaylı bilgiler verilecektir.
Bu yalan haber ajanslara düştüğünde Osman(besyo_cu) arkadaşımız Büyük Otel ile irtibata geçti. Durumda Kürşad Hocamın yukarıda yazdığı gibidir.
trabzonsporda otelde konaklama parası yoksa biz kendi aramızda toplayalım :D yeterki acitasyon yapmasınlar :D :D
kimseye ogut vermiyom. cactuss58 in verdigi gibi bir mesaj veriyorum hakaret etmeyin rekabet tabiiki olucak.ama hakaret kufur insanin acizligidir
besyocu Osman arkadaşımızın, trabzonspor'un kalabileceği birkaç otelle yaptığı görüşmelere göre Trabzonspor'un bu konuda haklı olmadığını ve aslında İstanbul takımlarına verilen fiyatlarla neredeyse yarıyarıya fiyat verildiği anlaşılmıştır.
Ah hocam ahh..
Sen ki koskoca okulun rehber öğretmenisin !
Şu yazıyı çocukların seviyesine inip anlatabilir misin?
Ben inemiyorum çocuk zekasına..:)
hani Trabzonlu arkadaşlar övünüyor trabzonsspor dördüncü büyük kulup diye olmadık yerde ortamı germek ayak oyunları oynamak komplo teorileri üretmek dördüncü büyük klube yakışmaz
subasi29 13.04.2009, 18:07 biz kimseye iftira etmiyoruz.okadar haksizlik yapildi küfur edildi ayakkabi atildi Yine çiceklerle karsiladik simdide mac baslamadan oyunlar basladi eee nediyeyim insallah kevgire donersiniz SAMPIYON SIVASSPOR....
Halit onların mesajlarını niye taşıyorsun, birde cevap veriyorsun, bak kendilerini kaale aldığımızı sanacaklar ;)
güzel arkadaşım işte sanal alemin bu yönüne sinir oluyorum klavyeyi eline alan efe kesiliyor adama demezlermi ulan zibidi bu memleketi sevmiyorsan insanları kıro diyorsun insanları ana bacı söver diyorsun ama ne hikmetse halen bu memleketin okulunda okuyorsun imkanlarından yararlanıyorsun eger o kadar cesaretin varsa bu lafları meydanda söylesene
Abdullah DuMaN 13.04.2009, 18:17 Biz onları çamurdan çıkarmaya çalıştıkca çırpınıyorlar bırakın diye :)
18 yaşındaki ucube 32 yaşındaki hemşehrisine yalaka diyor..Var mı ötesi?
Yahu yöneticileri,şu forumları misafir girişine kaaptın daa.Asıl yüzünüz ortaya çıkıyor!Bak bir daha uyarmam!:)
tanju_58 13.04.2009, 18:23 artik birakin gozunuzu sevim su futbol icin sehir ve halkina hakaretler kufurler yagdirmayi.kavgayla siddetle kufurle biyere varamayiz.anca birbirimizi yer dururuz.dun siddetin bi ise yaramiyacagini sozde dunyanin derbisinde gorduk.noldu tum dunyaya rezil olduk gerci dunyada kac kisinin bole bi derbi oldugundan haberi vardi o ayri konu.
diyecegim o ki rekabeti nekadar siddet gosterisiyle degil taraftarin takimina olan destegiyle ve takimlarin avrupadaki basarilariyla yapmasi gerekir.biz bole birbirimizi yemeye devam edersek yakin bir gelecekte sadece kendi icinde lig maclari yapilan bir lig izlemeye mahkum oluruz...
58_SEMİH_58 13.04.2009, 18:26 Bu LazLar Ne Kdar Coq Yorum Yaparsa Bizde O Kdar Cok Laf Sokarız:)
Hadi Laf SokMaya dEvam :D:D
basayev58 13.04.2009, 18:42 Trabzonlularla futbol konusunda tartışmak yersiz olur.Çünkü bu konuda bir ilkokul talebesi kadar bile mantıklı cümleler kuramazlar.Kendi dünyalarında,tek sahip oldıukları oyuncaklarıdır Trabzonspor.Kah bordo bir oyuncak araba,kah mavi bir oyuncak uçak.Hayal güçlerinin alabildiği kadar.Yeri gelir sarılır uyurlar,yeri gelir tekmeler ezerler.Bildiğiniz anlamsız çocuk piskolojisi.Bir büyük gibi karşınıza alıp konuşamazsınız.Hemen müzelerden anlatmaya başlarlar.Öyle bir müze tasviri oluşurki küçük beyinlerinde sanarsınız Moskova 2. dünya savaşı müzesi,yada Kraliyet Müzesi.Dedelerinden futbol değil savaş anıları dinlemişlerdir sanki.Türkiye'yi geçtim DÜnyanın en büyük takımı,en büyük taraftarı.Gerisi yalan,gerisi kolpa.Yenildilermi ağlarlar,saldırgan tavırlar.Yenerlerse zaten en büyük onlardı,normal sonuç olur.Futbolda yenmek ve yenilmek vardır cümlesi uzun gelir anlamaları için,yenmekten sonrasının anlamazlar.Alemin en delikanlı,en babayiğit gençleridir.Tabi klavyede,ve toplu halde.Tek başlarına adlarını duyan olmamıştır.Yeri gelir siteden Mecnun başkana "Ulan!!!" çekerler,yeri gelir Bülent Hoca için,"ah bi yerde karşıma çıksa" edebiyatı yaparlar.Gülsen bi türlü,gülmesen bi türlü.Tüm Sivas,yumuşaktır,Alevidir(buda bi hakaret türü sanki),krodur,dürümcüdür,pzvgd ir.Trabzon Sivas'a kuşatmaya gelir hep,hep ezer,kükrer gider.Çocukluk işte.Devlere başkaldıran Cüce...Anadolu çocuğudur.Ama kendinden başkasını istemez.Yeri gelir İstanbul'un koynunda verir bakireliğini,utanmaz.Kahpe olur,yola düşer,aldırmaz.Her halükarda pozitivist tavırları vardır Trabzonsporlunun.Holiganlık deseniz kabul edilmez,ama kılcaldamarlara kadar işlemiştir.Hayattaki tek mutluluk kaynağı ona o mutluluğu veremeyince çıldırır,azıtır iyiden iyiye.Bu adamları kitap olarak yazmak lazım aslında...Bilim literatüründe adımız olur.
"Size heryer Hayvanat Bahçesi..."
yorumcuyuz 13.04.2009, 18:46 Trabzonlularla futbol konusunda tartışmak yersiz olur.Çünkü bu konuda bir ilkokul talebesi kadar bile mantıklı cümleler kuramazlar.Kendi dünyalarında,tek sahip oldıukları oyuncaklarıdır Trabzonspor.Kah bordo bir oyuncak araba,kah mavi bir oyuncak uçak.Hayal güçlerinin alabildiği kadar.Yeri gelir sarılır uyurlar,yeri gelir tekmeler ezerler.Bildiğiniz anlamsız çocuk piskolojisi.Bir büyük gibi karşınıza alıp konuşamazsınız.Hemen müzelerden anlatmaya başlarlar.Öyle bir müze tasviri oluşurki küçük beyinlerinde sanarsınız Moskova 2. dünya savaşı müzesi,yada Kraliyet Müzesi.Dedelerinden futbol değil savaş anıları dinlemişlerdir sanki.Türkiye'yi geçtim DÜnyanın en büyük takımı,en büyük taraftarı.Gerisi yalan,gerisi kolpa.Yenildilermi ağlarlar,saldırgan tavırlar.Yenerlerse zaten en büyük onlardı,normal sonuç olur.Futbolda yenmek ve yenilmek vardır cümlesi uzun gelir anlamaları için,yenmekten sonrasının anlamazlar.Alemin en delikanlı,en babayiğit gençleridir.Tabi klavyede,ve toplu halde.Tek başlarına adlarını duyan olmamıştır.Yeri gelir siteden Mecnun başkana "Ulan!!!" çekerler,yeri gelir Bülent Hoca için,"ah bi yerde karşıma çıksa" edebiyatı yaparlar.Gülsen bi türlü,gülmesen bi türlü.Tüm Sivas,yumuşaktır,Alevidir(buda bi hakaret türü sanki),krodur,dürümcüdür,pzvgd ir.Trabzon Sivas'a kuşatmaya gelir hep,hep ezer,kükrer gider.Çocukluk işte.Devlere başkaldıran Cüce...Anadolu çocuğudur.Ama kendinden başkasını istemez.Yeri gelir İstanbul'un koynunda verir bakireliğini,utanmaz.Kahpe olur,yola düşer,aldırmaz.Her halükarda pozitivist tavırları vardır Trabzonsporlunun.Holiganlık deseniz kabul edilmez,ama kılcaldamarlara kadar işlemiştir.Hayattaki tek mutluluk kaynağı ona o mutluluğu veremeyince çıldırır,azıtır iyiden iyiye.Bu adamları kitap olarak yazmak lazım aslında...Bilim literatüründe adımız olur.
+++++ noktası virgülüne kadar katılıyorum...!
muhammedmk 13.04.2009, 18:49 Neden ki abi?
Hamsiyi balıktan sayıp yediğimize göre,bunları da adamdan sayarız herhalde!:D
komik !!
size bir şey söyleyeceğim.. ben bir trabzonlu olmayan trabzonsporlu olarak; 1. takımım, 2. takımım 3. takımım TRABZONSPOR dur. ve;
bu sene şampiyon oldunuz ya da 2. oldunuz oldunuz.. olamadınız bir daha ilk 4 e girme hayali kurmayın.. başka da bişi söylemiyorum..
komik !!
size bir şey söyleyeceğim.. ben bir trabzonlu olmayan trabzonsporlu olarak; 1. takımım, 2. takımım 3. takımım TRABZONSPOR dur. ve;
bu sene şampiyon oldunuz ya da 2. oldunuz oldunuz.. olamadınız bir daha ilk 4 e girme hayali kurmayın.. başka da bişi söylemiyorum..
Yok, benim 30 tane takımım var..:)
LosTie58 13.04.2009, 18:54 Trabzonlularla futbol konusunda tartışmak yersiz olur.Çünkü bu konuda bir ilkokul talebesi kadar bile mantıklı cümleler kuramazlar.Kendi dünyalarında,tek sahip oldıukları oyuncaklarıdır Trabzonspor.Kah bordo bir oyuncak araba,kah mavi bir oyuncak uçak.Hayal güçlerinin alabildiği kadar.Yeri gelir sarılır uyurlar,yeri gelir tekmeler ezerler.Bildiğiniz anlamsız çocuk piskolojisi.Bir büyük gibi karşınıza alıp konuşamazsınız.Hemen müzelerden anlatmaya başlarlar.Öyle bir müze tasviri oluşurki küçük beyinlerinde sanarsınız Moskova 2. dünya savaşı müzesi,yada Kraliyet Müzesi.Dedelerinden futbol değil savaş anıları dinlemişlerdir sanki.Türkiye'yi geçtim DÜnyanın en büyük takımı,en büyük taraftarı.Gerisi yalan,gerisi kolpa.Yenildilermi ağlarlar,saldırgan tavırlar.Yenerlerse zaten en büyük onlardı,normal sonuç olur.Futbolda yenmek ve yenilmek vardır cümlesi uzun gelir anlamaları için,yenmekten sonrasının anlamazlar.Alemin en delikanlı,en babayiğit gençleridir.Tabi klavyede,ve toplu halde.Tek başlarına adlarını duyan olmamıştır.Yeri gelir siteden Mecnun başkana "Ulan!!!" çekerler,yeri gelir Bülent Hoca için,"ah bi yerde karşıma çıksa" edebiyatı yaparlar.Gülsen bi türlü,gülmesen bi türlü.Tüm Sivas,yumuşaktır,Alevidir(buda bi hakaret türü sanki),krodur,dürümcüdür,pzvgd ir.Trabzon Sivas'a kuşatmaya gelir hep,hep ezer,kükrer gider.Çocukluk işte.Devlere başkaldıran Cüce...Anadolu çocuğudur.Ama kendinden başkasını istemez.Yeri gelir İstanbul'un koynunda verir bakireliğini,utanmaz.Kahpe olur,yola düşer,aldırmaz.Her halükarda pozitivist tavırları vardır Trabzonsporlunun.Holiganlık deseniz kabul edilmez,ama kılcaldamarlara kadar işlemiştir.Hayattaki tek mutluluk kaynağı ona o mutluluğu veremeyince çıldırır,azıtır iyiden iyiye.Bu adamları kitap olarak yazmak lazım aslında...Bilim literatüründe adımız olur.
Off o kadar güzel yazmışsınki herşeyine katılıyorum yaaa..
basayev58 agzına saglık artık bu yoruma teşekür etmek lazım herşeyi özetlemiş
Del Piero 13.04.2009, 18:56 Trabzonlularla futbol konusunda tartışmak yersiz olur.Çünkü bu konuda bir ilkokul talebesi kadar bile mantıklı cümleler kuramazlar.Kendi dünyalarında,tek sahip oldıukları oyuncaklarıdır Trabzonspor.Kah bordo bir oyuncak araba,kah mavi bir oyuncak uçak.Hayal güçlerinin alabildiği kadar.Yeri gelir sarılır uyurlar,yeri gelir tekmeler ezerler.Bildiğiniz anlamsız çocuk piskolojisi.Bir büyük gibi karşınıza alıp konuşamazsınız.Hemen müzelerden anlatmaya başlarlar.Öyle bir müze tasviri oluşurki küçük beyinlerinde sanarsınız Moskova 2. dünya savaşı müzesi,yada Kraliyet Müzesi.Dedelerinden futbol değil savaş anıları dinlemişlerdir sanki.Türkiye'yi geçtim DÜnyanın en büyük takımı,en büyük taraftarı.Gerisi yalan,gerisi kolpa.Yenildilermi ağlarlar,saldırgan tavırlar.Yenerlerse zaten en büyük onlardı,normal sonuç olur.Futbolda yenmek ve yenilmek vardır cümlesi uzun gelir anlamaları için,yenmekten sonrasının anlamazlar.Alemin en delikanlı,en babayiğit gençleridir.Tabi klavyede,ve toplu halde.Tek başlarına adlarını duyan olmamıştır.Yeri gelir siteden Mecnun başkana "Ulan!!!" çekerler,yeri gelir Bülent Hoca için,"ah bi yerde karşıma çıksa" edebiyatı yaparlar.Gülsen bi türlü,gülmesen bi türlü.Tüm Sivas,yumuşaktır,Alevidir(buda bi hakaret türü sanki),krodur,dürümcüdür,pzvgd ir.Trabzon Sivas'a kuşatmaya gelir hep,hep ezer,kükrer gider.Çocukluk işte.Devlere başkaldıran Cüce...Anadolu çocuğudur.Ama kendinden başkasını istemez.Yeri gelir İstanbul'un koynunda verir bakireliğini,utanmaz.Kahpe olur,yola düşer,aldırmaz.Her halükarda pozitivist tavırları vardır Trabzonsporlunun.Holiganlık deseniz kabul edilmez,ama kılcaldamarlara kadar işlemiştir.Hayattaki tek mutluluk kaynağı ona o mutluluğu veremeyince çıldırır,azıtır iyiden iyiye.Bu adamları kitap olarak yazmak lazım aslında...Bilim literatüründe adımız olur.
++++++++++++++++++++++++++++++ ++++ imza
artık sivasspor trabzon maçından önce böyle atıp tutan arkadaşları üstünde trabzon formasıyla meydanda gezerken görmek isterim hani siz mangalda kül bırakmayan cinslerdensiniz :D:D
Trabzonsporlu olmanın dayanılmaz hafifliği vardır..
Kendini ne Avrupa'ya vermiş ne Türklüğe vermiş şuanki gençliğimiz gibi..
Bizim sitemizde sıradan üyeler küfür ederken,onların sitelerinin yöneticileri için küfür etmek sıradandır!
Vesselam!
yorumyapıyombenya 13.04.2009, 19:04 Bu kadar yalanda ayıptır. Sivas halkını sen kımsinde ağzına alıyorsun sana mı kaldı
LosTie58 13.04.2009, 19:06 Ya bu laz forumu öyle bir forum ki arada bir tanesi akıllı çıkıyor kırk yılda bir ona bile etmediklerini bırakmamışlar :D
Trabzonsporlu olmanın dayanılmaz hafifliği vardır..
Kendini ne Avrupa'ya vermiş ne Türklüğe vermiş şuanki gençliğimiz gibi..
Bizim sitemizde sıradan üyeler küfür ederken,onların sitelerinin yöneticileri için küfür etmek sıradandır!
Vesselam!
çok görmeyelim trabzonludur ne de olsa hayatlarında horon-hamsi-trabzonspor bu üçlü arasında gelp dururlar
Eğer bir gün canınız sıkılırsa,Sivasspor'un galibiyeti sonrası Trabzon forumlarını gezin..:D
Adamlardan boşa Temel fıkrası çıkmıyor..;)
LosTie58 13.04.2009, 19:12 Benim Trabzonlu bir arkadaşım var burda üniversitede okuyor Trabzonspor'u hiç tutmaz,buna dedimki hani herkes Trabzonsporluydu sizin orda dedi ki yok ya ne tutucam inan Trabzon'da hiç kimse futboldan anlamaz ama herkes maşallah teknik direktör gibidir başkada işleri yoktur derdi hakkaten öyleymiş :D
Countach 13.04.2009, 19:14 allahın lazlarına bak ya adam olun sonra konusun Türkiyedekı 7 mılyon sivaslı sızede yeter
LosTie58 13.04.2009, 19:17 Bunların forumu öyle pis ki aradan biri doğruyu söyledi diye adamı trabzonlu olmaktan çıkardılar :D Bide hakkaten ya bu temel fıkralarının sebebi çok açıkmış :D Allah'ın lazları burunlarından gözlerinin önlerindeki gerçekleri görmüyorlar :D
komik !!
Demek çok pis hakaret ediyoruz ha?
Sen o forumda her gün 7/24 Sivas'a ve Sivasspor'a edilen küfürleri görmekten ne de uzaktasın1
Tattooist 13.04.2009, 19:32 Ben herzaman derim bu Trabzondan ne köy olur nede kasaba. Son saniye Fnere sampiyonlugu kapturdilar ben o zamanda söylemistim bunlardan birsey olmaz diye bu sende söyledim bunlardan yine birsey olmaz diye.
Süperlig de bize karsi kac galibiyetleri var!
Kendilerinden sonra bir 5 takimin sampiyon olmalarini istemiyorlar, bunun icin bunlar her yolu dener, ben internetden Trabzonda yasayan bir kac kisi ile tanistim, üstelik bayan bunlar. Sivasspor duyunca kin kusuyorlar. Buz kesildim.
http://www.ataryemez.com/images/T/trabzonspor-kolbasti-01.jpg
Erkek adam Kolbastimi oynar? dansözler gibi...
Sen evinde Denizliye, Konya ya yenil. Galatasaraydan beraberligi zar zor kurtar, git Antep den 3 tane ye gel ondan sonra ikinci lig planlari yapan Hacettepeyi yendiler diye hemen sampiyonluk hesaplari kurmaya basla ..
61 dakika showlari var ama hic bir ise yaramiyor, Konya , Denizli, Galatasaray show dan hemen sonra gol atti bunlara ;))
Bakin show nasil yapiliyor Kamanan size 58 dakikada 20 metreden bir caksin sonra show neymis görürsünüz...
Bu tabloya simdiden alistirin o kus beyninizi:
http://photos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs031.snc1/3218_1116548442166_1480647854_ 310497_4382971_n.jpg
Del Piero 13.04.2009, 19:33 Bu tabloya simdiden alistirin o kus beyninizi:
http://photos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs031.snc1/3218_1116548442166_1480647854_ 310497_4382971_n.jpg
oo balık hafızanızı ... hamsi beyninizi desek :D :D
kuş beyinli olanlar bejeke ve febe liler :D :D
Şimdi aynı haber iki sitede nasıl açılmış görelim..
Sivasspor.com'da "trabzonspor'dan şok açıklama" gibi gayet medeni bir şekilde açılmış..
Peki ya onların sitesin de?
"Sivas'ta Trabzon korkusu"
O nasıl bir site ki kendi hemşehrilerine bile farklı düşünüyor diye yalaka,provakatör damgasını vurdular..yazık!
Aradaki medeniyet farkını anlayabiliyoruz!
Şimdi aynı haber iki sitede nasıl açılmış görelim..
Sivasspor.com'da "trabzonspor'dan şok açıklama" gibi gayet medeni bir şekilde açılmış..
Peki ya onların sitesin de?
"Sivas'ta Trabzon korkusu"
O nasıl bir site ki kendi hemşehrilerine bile farklı düşünüyor diye yalaka,provakatör damgasını vurdular..yazık!
Aradaki medeniyet farkını anlayabiliyoruz!
bir insan düşünün sürekli hamsi yiyip bir de trabzonu düşünüyorsa tutuyorsa varın siz düşünün o insanın beyninin ne durumda oldugunu
Siiivasliii 13.04.2009, 19:50 Simdiden basladilar demek
Sivas hakkinda ne düsünüyorsaniz Allah'ta size iki katini versin...
Cekemeyenler anten taksin, diyecek baska birsey yok!!
Allah'in izniyle bu sene sampiyon Sivasspor...
sivasli215 13.04.2009, 19:50 ne kadar tanıdığım trabzonsporlu varsa hiçbiri sivasın şampiyonluğunu istemiyor!
yıllarca anadolunun kalbini fetheden ve bizlerin bile desteklediği trabzonsporun neden anadolunun bağrından çıkıp eze eze şampiyonluğa oynayan bir takımı değilde istanbul takımlarını desteklediğini anlamıyorum???
ama şu da bir gerçekki artık sivas trabzon arasında dostluk ve anadolu dayanışması denen bir durum söz konusu olamaz!
kendi adıma konuşayım,gs,fb,bjk ne ise ts de artık onlarla aynı!
sivasımın şampiyonluk yolundaki onurlu yürüyüşünü çekemeyenler çatlasın!!!
deplasman 13.04.2009, 19:54 mesajımı silmeyle neyi çözüyorsunuz yaptığınız yanlışın üzerine yanlışla gidiyorsunuz
Del Piero 13.04.2009, 19:54 beyler neyse bu muhabbeti fazla germeyelim... öncelikle önümüzde bir konyaspor maçı var ve bu maçı kazandıktan sonra trabzonspor ile ilgilenir onları her zaman olduğu gibi 4 eylülü çimlerine gömeriz... ama önce konya maçı var.. arkadaşlar.
şampiyon sivasspor bunu kafanızı eze eze ögretecegiz başka yolu yok Şampiyon sivasspor
bir de yöneticilerden ricamız bu rakip taraftarlara özellikle trabzonlu olanlara fazla müsamaha gösteriyorsunuz kendi sitelerinde demedikleri kalmayanlan burda aslan kesiliyor
beyler neyse bu muhabbeti fazla germeyelim... öncelikle önümüzde bir konyaspor maçı var ve bu maçı kazandıktan sonra trabzonspor ile ilgilenir onları her zaman olduğu gibi 4 eylülü çimlerine gömeriz... ama önce konya maçı var.. arkadaşlar.
Haklısın Konyasporda Bize Her zaman Ters Gelmiştir Zor maç Geçen senede konya bizi 2-0 yenmişti.
Bu yazıyı güncellemek istiyorum...Bazı kalın ve inat kafalar için!
Bu olayın aslı astarı yoktur..
Trabzonspor gelecek ve Sivas'ta herkesin kaldığı fiyattan kalacaktır..
Bu açıklamayı yapan da dediği lafları belgelerle ispatlamak zorundadır aksi takdirde müfteridir..
Sivas2ın stadı 17bin kişiliktir ve yüzde 5'i yaklaşık 850 kişiye denk geliyor...En son Beşiktaş maçında ayrılan koltuk sayısı 657 idi ki bu yüzde 5 bile değildi..Şimdi çıkmışlar neden yüzde 5?
Neyse ağzımda kalsın!
LosTie58 13.04.2009, 19:58 Ya ne kadar mal var hepsi bordo mavide toplanmış yani tek tek seçip koysan bu kadar olur :D
LosTie58 13.04.2009, 19:59 şimdilik çıkıyorum maçtan sonra gelicem buraya tekrar.. o zaman ya sizin şampiyonluğunuzu ya da bizim zaferimizi konuşuruz ;) hadi kalın salıcakla :rolleyes:
Lan git işine hasta etme beni akşam akşam maçtan sonra gelicekmiş git o kokuşmuş forumunda yazış sen ne hala buraya gelme planları yapıyorsun,yok buraya gelicekmişte yazıcakmışta git kendi forumuna seviyesiz arkadaşlarınla takıl..
Countach 13.04.2009, 19:59 bizi kotuluyor sitelerınde agıza alınmayacak kufur edıyorlar
LosTie58 13.04.2009, 20:01 .............................. .....................
LosTie58 13.04.2009, 20:02 burda bir iki kisi disinda herkes hala hakaret ediyor insanliginizdan utanin
Bu arada kendi hemşerilerin neler yazmışlar sana sitede okudun mu,burda daha iyi karşılandın bu arada :D
sivasli215 13.04.2009, 20:03 burda bir iki kisi disinda herkes hala hakaret ediyor insanliginizdan utanin
anadolunun abisine!! istanbulu desteklemek yakışır mı peki sen söyle????
trabzonspor sizin gibi cahil ve ne dedigini bilmeyen ortamı gerek mantıksız hamsi kafalı yöneticiler oldugu sürece sizden bi cacık olmaz her maçınız bir olayla geçiyor tff ne ceza veriyor ne bişey hakemler sahaya çıkmaya bile korkuyor yıllarca ulusoy ş..denen adamın yalakalıgını yaptınız ulusoy döneminde hiç trabzona ceza saha kapama verildigini gören varmı trabzon bu lige layık degil yeriniz üçüncü lig
senin ne farkin var peki onlardan
club7house 13.04.2009, 20:05 Arkadaşlar yorumlarınızı eleştirmemek için çok sabrettim ama dayanamadım , bu olayı tüm trabzon halkına nasıl yıkarsın, yok lazlar yok cartlar curtlar hoşmu bu şekilde davranmak onların yaptığı terbiyesizlikten ne farkı kalıyor yaptıklarımızın . Benim kız arkadaşım aslen trabzonlu , en az benim kadar sivas'ın şampiyon olmasını istiyor. Yprumlarımıza biraz dikkat edersek sevinirim tşkler...
onlarda kufur ediyo sende ayni sey tumn milleti asalimak asagilik duygusundandir
Countach 13.04.2009, 20:06 ya lazlar bırakın yol alın evınıze hadı en sonunda karagürükten gelcem yakıcam trabzonu
LosTie58 13.04.2009, 20:06 hiç olmazsa yiğidoş değil adam gibi adamız biz olum sizin gibi dönek değil
Aha bi Laz daha :D Hamsi avına çıktıkta benim mi haberim yok:D
atalarımız ne güzel demiş i.. ürür kervan yürür biz şampiyonluk şarkımızı söyleyelim bazıları da çatlasın hasedinden
Tattooist 13.04.2009, 20:08 Trabzonlularla futbol konusunda tartışmak yersiz olur.Çünkü bu konuda bir ilkokul talebesi kadar bile mantıklı cümleler kuramazlar."
Sadece Tesekkür Buttonuna basmak az diye düsündüm.
Ellerine saglik cok güzel yorum yapmisin, ayni benim burda gördügüm Trabzonlar'dan bahs ediyorsun.
Milli Takimimiz'da Trabzonlu futbolcu oynamazsa tutmazlar hatta kayb etmemize sevinirler.
Milli Takim kendi futbolcularin'dan olusursa o zaman galibiyetin bas mimari olurlar hatta SIZ neden seviniyorsunuz derler eger Ogün/Abdullah gol atarsa. Bunu bir Isvicre macinda yasadim EM 96 elemelerinde oynadigimiz maclar'da.
Ahh Bülent seni sokakta bir görsem diyen kisi eminim ki Bülent hocayi TV de gördügünde bile bakislarindan ürküyordur, sokakta görse Bülent abi diye el pence olur.
Bunlarin korkulari Sivassporun Sampiyonlar ligine katilacak olmalari.
Cünkü kendileri hic katilamadi dolayisiyla biz 4 Büyük oluyoruz bu durumda!
Belki sizin gözünüzde dürümcüyüz, pzvnkiz , aptaliz, aleviyiz ama mertoglu mertiz. Bosuna Yigindin harman oldugu yer demiyorlar, yigido demiyorlar...
Siz kargalar gibi sürüyle ucup kuru kalabalik yapan toplumsunuz, havaya ates acip balkonda oturan ortaokullu cocuklari öldürmekten baska ne delikanliginiz var! Bize yigit derler yine aptal temel fikrasi yaparlar bu Türkiyenin bir gercegi..
En begendim dobra dobra yazan yazar Emrah Öner Hürriyetde yaziyor..
Istersen bu yazini ona gönder.
emrahoner78@gmail.com
lostie58 sen sasirmissin terbiyen yok klavyenin basinda boyle yazilar yazmak yureksiz insanlarin isi yapmayin bunu uzatmayin artik
LosTie58 13.04.2009, 20:10 lostie58 sen sasirmissin terbiyen yok klavyenin basinda boyle yazilar yazmak yureksiz insanlarin isi yapmayin bunu uzatmayin artik
Yahu ne şaşırıcam ben burası yine dolmuş bir iki trabzonluyla adamı çileden çıkartmasınlar o zaman.
Zafer61 kardeşim..
-Böyle bir lafı ortaya atıp ortalığı karıştıran Trabzonlu yöneticidir..
Diyorsun ki hakaret ediyorsun..
siteniz de sırf bize küfür etmek için açılmış başlıklar var..Ne atamız kaldı,ne anamız ne bacımız,ne şerefimiz ne haysiyetimiz..
Bunla da yetinmediler yöneticileri burda en koyu Sivassporlu ayağına yatıp,bu sitenin üyelerini birbirlerine kırdırdılar..Ama ben hepsini keklik gibi avlayıp banladım evellalah!
Araştır iki siteyi de..
Sivas2ın her galibiyeti sonrasında "rakiplerimiz ve maçalrı" başlığında bize hep küfür edilir hep küfür edilir..Ama artık yeter!
Normalde şu yazılan hakaretlerin hepsini silerdim aam o kakadar hakareti gördükten sonra!Yok daha fazlası!
sivasli215 13.04.2009, 20:11 trabzon artık anadoluda ağabeylik rolünü yitirmiştir!
ve ben inanmıyorum artık eski desteğide alamaz anadoludan
siz şu halde bile istanbul takımlarıyla değilde gelip sivassporumuzla uğraşırsanız anadolu takımı değil karadeniz takımı olarak kalırsınız öyle!!!!
footballmania 13.04.2009, 20:12 Ortalık karışmış, neler oluyor böyle yahu:)
offff sanal alem offf sen nelere kadirsin klavye başına oturan aslan kesiliyor dışarda da süt dökmüş kediye dönüyor:D:D
LosTie58 13.04.2009, 20:14 trabzon artık anadoluda ağabeylik rolünü yitirmiştir!
ve ben inanmıyorum artık eski desteğide alamaz anadoludan
siz şu halde bile istanbul takımlarıyla değilde gelip sivassporumuzla uğraşırsanız anadolu takımı değil karadeniz takımı olarak kalırsınız öyle!!!!
İnan ben biliyorum Anadolu şehrinin çoğu nefret ediyor bunlardan,çünkü öyle antipatikler ki mesela Antep trabzonla alakası olmayan bi maçta devrearasında boşuna dalgaya kolbastı çalmıyor :D
Countach 13.04.2009, 20:14 sivasli215 sen benım buyugumsun bende sivaslıyım bu trabzonlulan sıtelerınde bıze ne varsa sayıyorlar kendılerı laz olduklarını unuttu galıba ermenı asıllılar
trabzonspordan kim ist takimlarina destek veriyosa bilki o trabzonsporlu degildir.trabzon bi anadolu klubudur ve hakiki trabzonsporlular kendi takimlari basarisizsa ki bu olabilir yine anadoludan yani sivas gibi formda iyi oynayan takimlari destekler bugun siz iyisiniz sizin sampiyonlugunuzu isterler yarin kayseri iyi olsun kayseriyi desdekliycem.o ist takimlarina destek verenler kendi özlerini inkar ediyorlar
LosTie58 13.04.2009, 20:16 Ya arkadaşlar kendi sitelerinde sivasta trabzon korkusu diye başlık açanların ödleri öyle bir patlıyorki Sivas maçından yalan haber bile yayıyorlar işte :D Trabzon ömrü hayatında ne zaman yenmiş ki bizi 4 Eylülde yensin gömecez onları 4 eylüle evelallah :D
ben hiç kimseden duymadım ki trabzonsporu seven bir çok şehrin insanı artık nefret eder hale geldi bu hamsi kafalılardan
LosTie58 13.04.2009, 20:18 trabzonspordan kim ist takimlarina destek veriyosa bilki o trabzonsporlu degildir.trabzon bi anadolu klubudur ve hakiki trabzonsporlular kendi takimlari basarisizsa ki bu olabilir yine anadoludan yani sivas gibi formda iyi oynayan takimlari destekler bugun siz iyisiniz sizin sampiyonlugunuzu isterler yarin kayseri iyi olsun kayseriyi desdekliycem.o ist takimlarina destek verenler kendi özlerini inkar ediyorlar
Emin misin böyle olduğuna ben nette ne zaman baksam trabzonlular bjk olsun gs olsun fb olsun Sivas olmasın diyorlar,kendi sitenizde bunu kolayca görebilirsin.
al iste burda sirf laf soylemek icin bile insanlara ermeni asillilar bile diycek duruma gelmis insanciklar var.iyi niyetli o kadar insanlarin nefretlerini kazanmakmi amac bilmiyorum
sivasli215 13.04.2009, 20:20 İnan ben biliyorum Anadolu şehrinin çoğu nefret ediyor bunlardan,çünkü öyle antipatikler ki mesela Antep trabzonla alakası olmayan bi maçta devrearasında boşuna dalgaya kolbastı çalmıyor :D
benim gibi anadolu dayanışmasını her zaman destekleyen binlerce insanı da soğuttular kendilerinden!
96da şampiyonluğu fenere kaptırdıkları kendi sahalarındaki fener maçında azınlıkta olsak trabzonu ne desteklemiştik!!! hele ilk yarı 1-0 önde olunca sanki şampiyon olmuşuz gibi sevinmiştim
ama şimdi devir değişti,ve trabzonluların yaptıklarına bakın?
yazık ya,anadoludan şampiyonluğa oynayan bir takım kimbilir kaç sene sonra gelir bi daha...
Del Piero 13.04.2009, 20:21 yaaa arkadaşlar bunlar geçen senede sivası kuşatmaya geliyorlardı maçın 70. dakikasında stadyumdan kaçtılar :D :D
Allah aşk-ı na bu trabzonu bırakalım muhatap olmayalım konya maçına odaklanalım lütfen arkadaşlar.
Antep'te kolbastı çaldıracak kadar kendinden nefret ettiren bir takım,Sivas'ın antipatikliğinden söz etmemeli!
sivasli215 13.04.2009, 20:23 sivasli215 sen benım buyugumsun bende sivaslıyım bu trabzonlulan sıtelerınde bıze ne varsa sayıyorlar kendılerı laz olduklarını unuttu galıba ermenı asıllılar
biliyorum ve istanbulu desteklediklerine şahit oluyorum kardeşim.
7 hafta sonra şampiyonluğumuza TEK ÜZÜLEN ts taraftarı olacak anlaşılan...
LosTie58 13.04.2009, 20:24 yaaa arkadaşlar bunlar geçen senede sivası kuşatmaya geliyorlardı maçın 70. dakikasında stadyumdan kaçtılar :D :D
Allah aşk-ı na bu trabzonu bırakalım muhatap olmayalım konya maçına odaklanalım lütfen arkadaşlar.
Bencede ya Konya Trabzon'dan daha ciddi bir rakip :D
benim gibi anadolu dayanışmasını her zaman destekleyen binlerce insanı da soğuttular kendilerinden!
96da şampiyonluğu fenere kaptırdıkları kendi sahalarındaki fener maçında azınlıkta olsak trabzonu ne desteklemiştik!!! hele ilk yarı 1-0 önde olunca sanki şampiyon olmuşuz gibi sevinmiştim
ama şimdi devir değişti,ve trabzonluların yaptıklarına bakın?
yazık ya,anadoludan şampiyonluğa oynayan bir takım kimbilir kaç sene sonra gelir bi daha...
kardes bilmiyorum neden boyle dusunuyosun ama yanlissin
Countach 13.04.2009, 20:25 sitelerinde sivası kusatcaklarmıs bunlar bizim dunyaca ünlü küngal köpeklerımızı bile sahıplenırler
al iste burda sirf laf soylemek icin bile insanlara ermeni asillilar bile diycek duruma gelmis insanciklar var.iyi niyetli o kadar insanlarin nefretlerini kazanmakmi amac bilmiyorum
arkadasim gercekci olalim ki, hangi siteye girsem, trabzonlular sivas hakkinda hep attip tutuyor... ben de bunu anlamis degil..
eger sivas olmasaydi trabzon olsun derdim...
ama okadar antipatik olmaya basladilarki bazi trabzon taraftari, artik bu dusuncem yok..
anti istanbul diyorsunuz... ama biyandan da anti anadolu oldugunuzu gosteriyorsunuz...
belki aralarinizda sivassporun sampion olmasini istiyenlerde de vardir, onlara saygim sonsuz...
insallah sivasta fenerbahceye ve galatasaraya ornek bir mac olur bizim macimizda size karsi.
bu isi bilen biri bana neden trabzonla sivas bu durumda anlatabilrmi gerekirse msn vereyim tartisalim bazi seyleri
LosTie58 13.04.2009, 20:26 Kangal Köpeği hamsiyi döver :D Hatta ne dövmesi parçalar :D
yorumcuyuz 13.04.2009, 20:26 trabzonspordan kim ist takimlarina destek veriyosa bilki o trabzonsporlu degildir.trabzon bi anadolu klubudur ve hakiki trabzonsporlular kendi takimlari basarisizsa ki bu olabilir yine anadoludan yani sivas gibi formda iyi oynayan takimlari destekler bugun siz iyisiniz sizin sampiyonlugunuzu isterler yarin kayseri iyi olsun kayseriyi desdekliycem.o ist takimlarina destek verenler kendi özlerini inkar ediyorlar
degerli arkadasım ben sivassporu destekleyen trabsonlu gormedım.senin destek dedigin asagılamak, hakaret etmek,kücük düsürmek mi...!kıskanıyorlar sivassporu cekemıyorlar...!bunun sonucundada hemen karalamaya baslıyorlar.senin gibi düsünen pek nadirdir.ama olması gerekende budur.anadolu kardesligidir.
kardes bilmiyorum neden boyle dusunuyosun ama yanlissin
Yanlış değil aynen öyle...
Bizden daha yaşlılar analtsın bundan kaç yıl önce Sivas2ta onlarca Trabzonspor bayrağının nasıl dalgalandığını..
Bülent Uygun ne dedi:Sivas'ın çoğu Trabzonsporu tutar..O derecedeydi..Bu kişilere ben de dahildim..Trabzonsporu çok seviyordum..Ancak benim Sivas2ıma ve Sivasspor'uma laf sayana adamlarla da sevgi bağım olamaz!
sivasli215 13.04.2009, 20:28 trabzonspordan kim ist takimlarina destek veriyosa bilki o trabzonsporlu degildir.trabzon bi anadolu klubudur ve hakiki trabzonsporlular kendi takimlari basarisizsa ki bu olabilir yine anadoludan yani sivas gibi formda iyi oynayan takimlari destekler bugun siz iyisiniz sizin sampiyonlugunuzu isterler yarin kayseri iyi olsun kayseriyi desdekliycem.o ist takimlarina destek verenler kendi özlerini inkar ediyorlar
dün gs-fb maçı öncesi ts formasıyla gezen iki tane genci gördüm.akşam maç saatinde ikiside ts formalarını çıkarıp fb formalarını giymişlerdi!!!
ben maçı izlerken arkamda oturan 2-3 trabzonluda fb ya da gs yensinde sivas şampiyon olmasın diye her atakta ayağa kalktılar
onlar bunlar gerçek trabzonlu değilse kim trabzonlu kardeşim?
adam sivası değilde bu şekilde ist. takımlarını nasıl destekler,ayıptır,anadoluya ihanettir!
trabzonspor şu an yıllarca desteğini aldığı anadoluya ihanet ediyor,yazıklar olsun
Del Piero 13.04.2009, 20:33 Yanlış değil aynen öyle...
Bizden daha yaşlılar analtsın bundan kaç yıl önce Sivas2ta onlarca Trabzonspor bayrağının nasıl dalgalandığını..
Bülent Uygun ne dedi:Sivas'ın çoğu Trabzonsporu tutar..O derecedeydi..Bu kişilere ben de dahildim..Trabzonsporu çok seviyordum..Ancak benim Sivas2ıma ve Sivasspor'uma laf sayana adamlarla da sevgi bağım olamaz!
benim dayımda trabzonsporluydu ve beni trabzonsporlu yapaya çalışıyordu küçkken ve hep sempatim vardı trabzona karşı ama maalesef bu ''bazı'' trabzonsporlular tarafından acaip bi şekilde anti-patiye dönüştü..
bunun sebebinide trabzonsporlular araştırsın....
antepte kolbastı çaldırttılar vee kötü gittiği senelerde trabzon gittiği her deplasmanda trabzon kümeye diye bağırdı anadolu halkı bunun sebebinide trabzonsporllar araştırsın....
biz sivassporlululara düşen görev bu polemiklere girmemek ve önümüzde ki konyaspor maçına odaklanmak olsun lütfen.
febe ve gese nin durumuna düşmeyelim.
biz şampiyonluk şarkılarımızı söyleyelim lütfen... lider biziz şampiyonluğun en büyük adayıda biziz.
Trabzonsspor-sivasspor maçı 1-0 devam ederken saha içi olayları patlak verdi kendini bilmez bir kaç taraftar sahaya atladı hakem maçı tatil etti ve dosyası federasyon kuruluna verdi kararı onların vermesini istedi tff nin kurallarına göre böyle saha içi olaylar oldugu zaman sahaya giren insanlar oldugu zaman hakem maçı tatil eder halen bazı trabzonlu arkadaşlar sivassporun maçı hakzız bir şekilde üç puanı aldıgını savunuyorlar maç da önde olan taraf trabzonsspor maçın bitimine sanıyorum 10 dakka gibi bir süre kalmış 1-0 önde oldugunuz halde sahaya atlamışsınız futbolculara saldırmışsınız tff kuralları net ve açıktır böyle yapan taraf galip olsa bile üç puan rakip takıma verilir bu kesindir halen bazı trabzonsporlu arkadaşlar üç puanın acısını çekmektedir biraz objektif baksanız olayların böyle oldugunu göreceksiniz
insallah trabzonla oynayacagimiz mac dostluk ve centilmence gecmesi dilegiyle...
bu mac galatasaray ve fenerbahceye ornek olsun...
anadolu yigitligini gostersin...
sivasli215 13.04.2009, 20:36 kardes bilmiyorum neden boyle dusunuyosun ama yanlissin
büyle düşünmeme neden olan trabzonspor taraftarıdır!
belki hepsi değil ama birçoğunun bu şekilde düşündüğüne canlı şahit oluyorum
malesef trabzonsporlu taraftarlar olayı bu noktaya çektiler
anadolunun her tarafından destek aldığımız şu günlerde bile izi desteklemeyen tek taraftar belkide onlar!!!
daha ne desem boş!
sivasımızı desteklemeynlerle hiç işimiz olmaz!!!
Mursallı yiğido 13.04.2009, 20:38 Galatasaray-Fenerbahçe yumruk yumruğa kavga eder ama iki Anadolu kulübünün bu durumlara düşmemesi lazım.
benim dayımda trabzonsporluydu ve beni trabzonsporlu yapaya çalışıyordu küçkken ve hep sempatim vardı trabzona karşı ama maalesef bu ''bazı'' trabzonsporlular tarafından acaip bi şekilde anti-patiye dönüştü..[/B]
Senin dayın benim amcam,onun eniştesi,öbürünü babası..
Çoğumuzun Trabzonspora sevginin ötesinde taraftar bağı vardı..
Trabzonsporlular bu sevgiyi yedi bitirdi!
sıvas fenerbahce macında bordomavı nette herkesın kanı sarılacıvert akıyodu..sıvas besıktas macındada sıyah beyaz aktı kanları.. ama kalkıp bıde trabzonda herkes trabzonludur uc buyuklere herkes dusmandır demezler mı:))
şimdi uc buyuklerı bı tarafa koydular varsa sıvas yoksa sıvas..kufurler hakaretler gani gani.zafer kardesım kusura bakma ama bu nefret tohumlarını trabzonlular ektı.. sımdı burda ınsanlara ne kadar trabzonu savunursan savun laf anlatamazsın bende dahıl kımse sana ınanmaz.. lafa geldımı sıvas kım onlara ne oluyo dıyenler boyle ayak oyunları yapınca komık duruma dusuyolar.. bak herkesın aklı konya deplasmanındayken adamlıgını yıtırmıs bı trabzonlu yonetıcı kalkmıs yalan laflarla ortalıgı karıstırıyo pıslık yapıyo..kalkmıs bıde utanmadan kustah herıf yok bı kere daha gosterdı sıvas sampıyonluga hazır olmadıgını dıye haddini aşıyo..sen kımsınde sıvasın neyı hakettıgını konusuyosun ********z demezlermı ınsana? bak konya macını kımse konusmuyo.. sınırler gerıldı dıkkatler sıvasın ustune cekıldı..yanı o serefsz yönetıcı amacına ulastı..belkıde amac macta ortalıgı gerıp sıvaslıları galyana getırıp bızım sahanın kapanmasını saglamaktır..ama bu sene bız cok dersler aldık dusmeyecez bu oyunlara..anında arkadaslar gıdıp otellerden mevzunun ne oldugunu ogrenmıs.. sımdı otel yonetıcılerınınden acıklama yapıp meydanı bu adı plancılara bırakmamaları lazım..arada senın gıbı centılmen ınsanlar cıksada,ben uc buyuklerın yapmadıgı adılıklerı hep trabzonsporlularda gördüm..
o yuzden sen kendını hıc yorma derım..trabzon once gosterecek ne kadar dost ne kadar dusman sonra gelıp bıze konusacaksınız!!!
bülent hocamıza ana avrat söven hemserılerınede bulent hocanın anasının trabzonlu oldugunu bı solede bundan sonra ona göre sövsünler!!
merkez_emre 13.04.2009, 21:24 2 sene oncekı olaylı macda
-bıze yer ayırmayan ts yonetımı
-yer ayırtın dedıgımızde sırt cevıren ts yonetımı
neredeydı ???
etzel1967 13.04.2009, 21:45 tabloya bakıyorum, gerçekten çok üzücü...trabzon sitelerine küfürden pislikten giremiyoruz derken bizimkiler de onlara özenmiş, maalesef...birbirine hep sempati ve muhabbetle bakmış iki güzide kentinin insanlarının haline bak...gerçekten çok üzücü...
bu üzücü tablonun iki müsebbibi vardır,
1- o zamanki basiretsiz ve beceriksiz trabzonspor başkan ve yönetimi...
2- olaylı maç hakkında derhal ve adil bir karar vermeyip ortam iyice gerildikten sonra trabzon lobisine yenik düşerek 50 gün sonra maçın tekrarı kararını veren haluk ulusoy ve federasyonu...
NE GARİP DEĞİL Mİ, HER İKİSİ DE ARTIK YOK AMA BİZ HALA BİRBİRİMİZİ YİYORUZ...
bu arada trabzon yöneticisini şiddetle kınıyorum...amacı delikanlıca puan almak yerine ortamı iyice gerip bulanık suda balık avlamak...
ÖLENE KADAR SİVASSPORLUYUZ, SADECE SİVASSPORLUYUZ....
Herke mesele objektif baksa ne güzel olacak karşımızda bulanık suda balık avlamayı huy edinmiş bir takımın yöneticileri var trabzonsporlu yönetici bulanık suda balık avlayacagına teknik direktörlerinin kulagını çeksin haybiye puan kaybettiler
etzel1967 13.04.2009, 21:52 Yanlış değil aynen öyle...
ben sana göre baya büyüğüm ve dediklerine aynen katılıyorum...sivasta müthiş bir trabzonspor sevgisi vardı...öyle ki üç istanbul takımını tutanların çoğu tuttukları takımı terkederek trabzonu tutardı...trabzon demek sivas demekti...o tarihlerde sivasspor dışında bayrağı asılan tek takım trabzonspordu...çünkü trabzon anadoluydu, çünkü trabzon sivastı, yozgattı, tokattı, erzincandı aynı zamanda...
şimdi sitelerinden sivasa küfreden -ki aklı başında trabzonluları tenzih ederim - o aşağılık sürüsü bunları bilse ne diyecek acaba...sivası düşman ilan etmekle ne kazandınız ve elinize ne geçti, üstelikte yüzdeyüz haksız olduğunuz bir konudan dolayı...
bunun muhasebesini de aklı selim trabzonlu kardeşlerim yapsın...kem sözlerim kem söz edenedir...aklı selim üzerine alınmasın...
tuzlugollu 13.04.2009, 22:17 SACMALAMAYI BIRAKIN ARTIK GUYA HERKES NE KADAR SIVASLI SIVASSPORLU OLDUGUNU KANITLAMAK ADINA YAPIMAN BI TALIHSIZ ACIKLAMAYA BIR KUFUR ETMEDGINIZ KALMIS AYIP YA TAMAM OLA BILIR OTELCILER COK PARA ISTER TRABZON SPORA COK GELIR ONLARDA BUNU BARTIR BUNLAR OLAGAN ISLER ARTIK BAZI SEYLERI NORMAL KARSILAYIP ASIL HEDEFTEN SASMAMAK GEREK BELKIDE BU TAHRIK ICIN YAPILMIS BI PROVAKASYON HIC GERILMEYE GEREK YOK SIVASSPOR CIKAR OYNAR YENER YENILIR ONLARDA GELDIGI GIBI GIDER OLAY BUKNDAN IBARET KIM NE DEMIS NE YAPMIS TAKILIP KALMAK BIZIM MILLETIN EN BUYUK HANDIKAPI ZATEN...
tuzlugollu 13.04.2009, 22:21 tabloya bakıyorum, gerçekten çok üzücü...trabzon sitelerine küfürden pislikten giremiyoruz derken bizimkiler de onlara özenmiş, maalesef...birbirine hep sempati ve muhabbetle bakmış iki güzide kentinin insanlarının haline bak...gerçekten çok üzücü...
bu üzücü tablonun iki müsebbibi vardır,
2- olaylı maç hakkında derhal ve adil bir karar vermeyip ortam iyice gerildikten sonra trabzon lobisine yenik düşerek 50 gün sonra maçın tekrarı kararını veren haluk ulusoy ve federasyonu...
bu arada trabzon yöneticisini şiddetle kınıyorum...amacı delikanlıca puan almak yerine ortamı iyice gerip bulanık suda balık avlamak...
AYNEN KATILIYOM GEREKSIZ YORUMLAR VE ACIKLAMALARBUNLAR BU SITEDE KONU OLARAK YAYINLANMASINI DAHI KINIYORUM
SITE YONETICILERININ HAK HUKUK ARAMAK ADINA BUKADARINADA GOZ YUMMALARI YANLIS BISEY BIZ SPORDAN KONUSALIM DEDIKODU YAPMAYALIM BURASININ AMACI BU OLMALI BIRLESTIRICI YAPICI YORUMLAR KONULAR YAYINLANMALI
Laz aklı Kaz aklı boşa söylememişler Atalarımız
GİDİM KARDEŞİM NERDE KALIRSANIZ KALIN BU KADAR ART NİYET YETER VARSA KARNINIZIN AĞRISI BU ŞEYLERLE GÜNDEMİ DOLDURMAYIN GELİN PAŞA PAŞA OYNAYIN MAÇTA DELİKANLI YİĞİDOLARLA PAŞA PAŞA YENİLİP DÖNÜCEKSİNİZ NEDE OLSA
LAZ AKLI KAZ AKLI İŞTE
zaralım 58 13.04.2009, 22:54 ts bunu her zaman yapıyor adamların işi provakatörlük...
bu haber doğruysa,otel işletmecilerini kınıyorum.sivas a 5 yıldızlı otel kesinlikle şart.2 otelle bu olmuyor yazıkki.
otel yöneticileri haber yalansa bunu basına acıklasın bozsun bu oyunu.eger dogruysada ayıp etmısler.. ben bu haberlere ınanmadım.. gerekırse sıvasda oturan hemserılerım bu konuda onlara bı hatırlatmada bulunsunlar.arasınlar gazetelerı ts nın yaptıgı acıklamayı yalanlasınlar..
Besyo_cu 13.04.2009, 23:21 Büyük otel'den Ts 55 kişilık yer rezervasyonu yapılmış ve pazar günü Ts klubune rezervasyonalrının onaylandıgna dair fax cekilmiş bulunmakta. Ts klubu bilinçli olarak ortamı germekde ve Sivası kamuoyuna antipatik göstermekdedir.
Büyük otel ve Klup yönetimi en kısa sürede bu gerceği söylemeli bunların ne kadar yalancı ve ne kadar basit işler peşinde koştuklarını tum Türkiye'ye göstermeleri gerekmektedir.
Eğer acıklamayı bekleyemeyecek hemşehrimiz var ise Büyük oteli arayıp sorabilirler...
Efsane YENİÇERİ 13.04.2009, 23:47 maç gunu değil geceden beklıyoruz geceden...
delıkanlıysanız geceden gelın ********ler...sizi geldıgınız otobusle gerı postalamazsak bu sehır bıze zından olsun...
geçen senekı gıbı dırek stada kaçmayın ama yureklıysenız sehır ıcıne gırın.yoksa trt muhabırınız gıbı adamlar dayak yıyor haberınız olsun....
yureksız korkak herıfler!!!
Arkadaşlar,canlar,dostlar
LÜTFEN SAKİN OLUN.
FUTBOL BİR OYUNDUR,KAVGA DÖĞÜŞ DEĞİLDİR.
TÜRK İNSANI( TRABZONLUSU-SİVASLISIYLA) misafirperverdir.
öfkeyle kalkan zararla oturur.
SAHA DIŞINDA YA DA İÇİNDE KAVGA EDEN DEĞİL,
GOL ATAN 3 PUAN ALIYOR.
Efsane YENİÇERİ 13.04.2009, 23:58 abı bu konustugumuz zaten futbol değil.olay futboldan cıktı.bu adı herıfler forumlarında sivasa sivasspora ana avrad kayarlar nerde sıvasspor haberı varsa ususur fıtne fesat yazıları yazar karalarlar hatta memleketlerınde kahvelerde bıle dedıkodumuzu yaparlar.trabzonlu spor yorumcuları sıvasspor adını bıle teleffuz etmeden kıskanclıktan catlarcasına ortadan ıkıye ayrılırlar.bazılarıda gelır burda kem kum eder saçmalar kendı çaplarında posta koymayakalkısırlar..ulan sız kımsınız??ses çıkarmadık efendılıgımızı bozmdık ama bı yere kadar patlarsak o klupten o sehırden bı Allah ın kulu bu sehre ne maç gunu nede Allah ın her hangı bı gunu gıremez...yuregı olan trabzonlu varsa arasın bulsun benı harbıcıyse yok ormantıkse zaten ısı burdan sallamak olur onun da kısılıgı yoktur zaten...
ahdımız var sıza hafıften dayak atıcaz :) gorursek eger..geceden beklıyoruz :)
astaravisa 14.04.2009, 09:03 bu üzücü tablonun iki müsebbibi vardır,
doğru diyorsun.
ama 2. maddede bi yanlışlık var gibi. maçın tekarı kararı çıkmış ama uygulanmamıştı. hatta ts den 3 puan silinmişti ;)
OLCAY_58_AKKUS 14.04.2009, 09:10 Yazıklar olsun.Bunlar büyük takım falan değil resmen mafyalar.Bu şekilde hiç bir yere varamayacaklar sivas Allahın izniyle şampiyon olacak.Adamlara bak daha 2 hafta önceden yorumlara başladılar.amaç sivas halkını germek belkide tahrik etmek aman deyim!!! hemşolar bu oyunlara sakın kapılmayın onlar bunu özellikle yapıyor ,olaylar çıkarttırıp sahada yapamadıkları şampiyonluk engellemesini böyle pislik işlere davetiye çıkararak yapmak istiyorlar sakın oyuna gelmeyin.Lanet herifler nerde kalırsanız kalın.Bu takımların amaçları belli sivasın şampiyonluğunu engelleyecekler buna hepsi dahil. Beşiktaş,Fener,Cimbom,Trabzon çünkü adamların ekmeği bölünecek o yüzden ''it itin kuyruğuna basmaz' bunlardan her halt beklenir.
Arkadaşlar FB-GS maçında yaşananları herkes gördü.
LÜTFEN SAKİN OLUN.
KAVGA ETMEYİN,TÜRK İNSANI MİSAFİRPERVERDİR.
ÖFKE İLE KALKAN ZARARLA OTURUR.
ŞAMPİYONLUK DEĞİL ÖNEMLİ OLAN ; HOŞ SEDA BIRAKABİLMEKTİR.
Küfür aciz olan insanların yapacağı şeydir.
Trabzonsporlular ortamı gererel prim yapmak amacındalar üzülerek söylemek isterim ki hevesleri kursagında kalacak bulanık suda balık avlamaya çalışanlar ise o bulanık suda gebrerip gidecekler
Kardeşlerim bu ilk yorumum olacak, kusurum olursa bağışlayın :)
Bunu yapan TS'nin yöneticilerini esefle kınıyorum, bu Sivas'ı Sivaslıyı bilememek, bu insanları tanımamak demektir. Attıkları çamur ile ortamı gererek şampiyonluk yarışında yara almamıza neden olacak olayları tetiklemeye çalışıyorlar. Onlara en güzel cevabı zaten sahada vereceğiz, eminim buna...
Ama biz Kitab-ı Mukaddes çi değilizki diğer yanağımızı da dönelim, ektiklerini biçerler eğer yanlarında şiddet getirirler ise şiddet bulurlar, bu bakımdan bir ok yorumunuza da hak veriyorum...
Esenlikle kalın...
MERİTHAN58 14.04.2009, 10:18 Bu lazlar akılları sıra ortamı germeye çalışıyorlar. Ama bu gerilim ortamı bizim futbolcuları değil kendi bebelerini etkiler kimin bu şampiyonlu stresini kaldırıp kimin kaldırmadığı ortada. İnşallah bizim yönetim karşılık vermez "it ürür kervan yürür"
bu beyanatı veren hayrettin or....çocuğu denilen şereften yoksun insan önce bizim stadın ismini öğrensin. Dünyada en nefret ettiğim insan topluluğu trabzonlular ve trabzonsporlulardır. hiç biryerde karşıma çıkmasınlar onların anasını ..........!
biz hangi takıma %5 kotasını uygulamamışız sen onu söyle ******** herif. sizin gibi köpeklere değil otelde bizim sokaklarımızda bile yer yok gelmeyin Sivas'a. İnşallah sivasta birtane trabzonspor formalı birini görürüm.
atababa111 14.04.2009, 10:32 Eskiden Trabzonspora karşı hiç bir kötü düşüncem yoktu.hatta avrupadaki başarıları övünç kaynağımızdı.hami-lemi-ünal-orhan-abdullah-ogün vs....ama şuanda görüyorumki taraftarı da yönetimi de camiası da hiçbir şekilde SİVASSPOR umuzun başarısını çekememektedir.
Varsın çekmesinler 34. hafta Sivasspor maçını izleyenlere bir de digital anten vereceğiz duyurulur.....................
ademgoze 14.04.2009, 12:13 ts zaten kalma sivasata 3 yer gidersin her zamanki gibi
artık trabzonsporlular ortamı öyle bir gerdiler ki maç günü olacakların önüne kimse geçemez eger efendi gibi oturur maçlarını seyreder çeker giderler yok biz efendi olmayayıp saga sola çatacagız derlerse o zaman çaresine bakarız
nasıl şampiyon oldugunuz belli.
ordusporu yen 1-0
samsunsporu yen 1-0
rizesporu yen 1-0
hayırlı işler karatenüs tayanuşmasuuuuu
şimdi sivas ın şampiyon olması zorunuza gider tabii
delikanlı ts lilerrr
karedeniz de yapılan maçlara dikkat edin kimin durumu kötüyse kim ligden düşmeye aday veya kim şampiyon olmaya yakınsa hemen birbirlerine kıyakçılık yapıyorlar ama unutmayın ki kıyakçılıgın sonu ayakçılıktır
Sivasspor Trabzonspor maçı ve yine aynı terane.
Bütün sayfaları uzun uzadıya okumaya gerek duymadım.En yakın üstümdeki mesajlara bir kaç yazı yazayım.
Yani bu tip asarım keserimvari yazı yazdığında MERİTHAN'dan çok korktuğumuzu sanıyorsunuz haliyle.Beni epey güldürdü bilmenizi isterim.
Üstteki forum yönetici arkadaşa bir lafım var.Bize Her Yer Trabzon lafına sallayana kadar 58inci dakikada havaya uçma sebebinizin kaynağını bir araştırın.Hem öyle büyük konuşmaya gerek yok Mecnun baba Bize Her Yer Sivas diye atkı çıkarır apışıp kalırsın.
Kempes.Keşke biraz araştırma zahmetinde bulunsaydınız da şu yazınız saçmalıktan öteye geçmeseydi.Çok geçmişe bile gitmeye gerek yok 2002 yılındaki Sebat ve Rize maçlarımızın sonuçlarına bir bak ve kaç puanla şampiyonluğu kaçırdığımız hakkında fikir yürütmeye çalış.Sonra kademe atlayıp eski Samsunsprolu,Zonguldaksporlu,G iresunsporlu,Ordusporlu olan ligdeki skorlarımıza bak.Zor bir ödev olmasa gerek.
Buraya hepinize cevap yetiştirmeye veya birilerini alt etme niyetiyle yazmıyorum.Biliyorum ki yazımdan sonra saldıracaksınız.Ama en azından dolu konuşunda ortak noktamız futbol bilgisi olsun.
LosTie58 14.04.2009, 13:15 Sivasspor Trabzonspor maçı ve yine aynı terane.
Bütün sayfaları uzun uzadıya okumaya gerek duymadım.En yakın üstümdeki mesajlara bir kaç yazı yazayım.
Yani bu tip asarım keserimvari yazı yazdığında MERİTHAN'dan çok korktuğumuzu sanıyorsunuz haliyle.Beni epey güldürdü bilmenizi isterim.
Üstteki forum yönetici arkadaşa bir lafım var.Bize Her Yer Trabzon lafına sallayana kadar 58inci dakikada havaya uçma sebebinizin kaynağını bir araştırın.Hem öyle büyük konuşmaya gerek yok Mecnun baba Bize Her Yer Sivas diye atkı çıkarır apışıp kalırsın.
Kempes.Keşke biraz araştırma zahmetinde bulunsaydınız da şu yazınız saçmalıktan öteye geçmeseydi.Çok geçmişe bile gitmeye gerek yok 2002 yılındaki Sebat ve Rize maçlarımızın sonuçlarına bir bak ve kaç puanla şampiyonluğu kaçırdığımız hakkında fikir yürütmeye çalış.Sonra kademe atlayıp eski Samsunsprolu,Zonguldaksporlu,G iresunsporlu,Ordusporlu olan ligdeki skorlarımıza bak.Zor bir ödev olmasa gerek.
Buraya hepinize cevap yetiştirmeye veya birilerini alt etme niyetiyle yazmıyorum.Biliyorum ki yazımdan sonra saldıracaksınız.Ama en azından dolu konuşunda ortak noktamız futbol bilgisi olsun.
Aramızdaki fark nedir biliyormusun sen buraya üye olup yazı yazabiliyorsun,eleştiri yapıyorsun hatta üyelere tek tek cevap bile yetiştiriyorsun.Ama bir trabzonluya gidipte adam gibi hiçbirşey anlatamazsın forumlarında.
Ha ayrıca ben bu siteye yeni üye olmadım.Acemi muamelesi yapmayın.Buradaki Sivas maçından önce size bilet teklifi bile yapmıştım hatırlayan çıkacaktır.Yanıbaşımda Sivas atkısı açıldı,kardeşçe oturduk maçımızı izledik.Trabzon'a düştüğünüz an sizi misafir ettik,karşıladık,ağırladık,uğu rladık.
Şimdi tekrar reset atmanın bir manası yok.
LosTie58 14.04.2009, 13:19 İşte bayadır buraya üyeyim aranızdayım derken Sivas forumunun ne kadar centilmen olduğunuda bize kendin hatırlatmış oldun sağol.Ama trabzon forumu öyle illet ve iğrenç bir yerki kendilerinden nefret ettirdiler,tek Sivas'ı değil neredeyse bütün Anadolu'yu..
LosTie kardeşim siz böyle bir kural koysanız boynum kıldan ince olacaktır.Ama bizim sitemiz böyle sizinki de böyle olsun veya olmalı demeyin lütfen.
sivassporummm58 14.04.2009, 13:20 Ha ayrıca ben bu siteye yeni üye olmadım.Acemi muamelesi yapmayın.Buradaki Sivas maçından önce size bilet teklifi bile yapmıştım hatırlayan çıkacaktır.Yanıbaşımda Sivas atkısı açıldı,kardeşçe oturduk maçımızı izledik.Trabzon'a düştüğünüz an sizi misafir ettik,karşıladık,ağırladık,uğu rladık.
Şimdi tekrar reset atmanın bir manası yok.
Kardeş madem bu kadar tecrübelisin o zaman sen sizin sitelere de devamlı giriyorsundur.O zaman sana şunu soracam.Bu sizin sitelerinizin sivasspora düşmanlığını ne ile açıklarsın, bir adam akıllı sebep söyle bana...
LosTie58 14.04.2009, 13:22 LosTie kardeşim siz böyle bir kural koysanız boynum kıldan ince olacaktır.Ama bizim sitemiz böyle sizinki de böyle olsun veya olmalı demeyin lütfen.
Hayır sizinki böyle bizimkide böyle olsun demiyorum,öyle desek zaten yapardık.Ama orda yazılanlar midemi o kadar kaldırdı ki Sivas'ta artık o foruma yazanlar yüzünden bütün Trabzon'a bir nefret oluştu ama tabiki sizin gibi efendi Trabzonlular çıkınca aradan o forumdakilerin aslında trabzonlu bile olamayacağını anlıyor insan.
yorumcuyuz 14.04.2009, 13:36 nedir kardesim bu lazların ezikligi her yerde aşağılama karalama her yerde küfür... sözde anadolu abisi. bir anadolu takımı cıkıp kendilerinden yuksek puan aldımı hemen şöyle böye...!birde cıkmıslar futbol sehriymiş ne futbolu ya kıskanclık cekememezlik sehri... anadolunun gururuymus vsvs 2 puanlı sistemde karadeniz takımlarının vermesiyle sampiyon olmussunuz bilmem kac yıl once onunla hava atıyorlar. yeter artık...!baktılarkı bu sene sivasspor sampiyon olacak havuz bozulacak gelir azalacak hemen bir yapalım bizans oyunu yok otel pahalıymıs yok % 5lik kısım ayırmıslar yok sampiyonluga hazır degilmiş vsvs.bu acıkca gösteriyor kı korkuyorlar, cekemiyorlar, kıskanıyorlar...!
nazar etme ne olur calıs senınde olur:D
Kardeş madem bu kadar tecrübelisin o zaman sen sizin sitelere de devamlı giriyorsundur.O zaman sana şunu soracam.Bu sizin sitelerinizin sivasspora düşmanlığını ne ile açıklarsın, bir adam akıllı sebep söyle bana...
Sorumlu federasyondur kardeşim.Ne alakası var diyeceksin.Bu haftaki derbiyi düşündükten sonra ne demek istediğimi anlayacaksın.
İşin tahrik edildi,orada ne işi vardı,yapılmamalıydı boyutuna girmek istemiyorum.Ortada hatırlanmak istemeyen kara bir maç olduğu gün gibi ortada.Trabzonspor'u saf dışı bırakmak için ellerine ahmakça verilen kozu dakikalar içinde çok güzel şekilde değerlendirip sizin ve bizim önümüze düşman olarak alın biraz da birbirinizi yiyin şeklinde atılan zokayı müthiş bir şekilde her iki tarafta yedi.Aksini iddia etmeyelim çünkü hâlâ nelerle uğraşıyoruz herşey ortada.Sadece futbolcuların değil tirbündeki binlerce insanın bile hayatının tehlikede olduğu bu haftaki maçta saat nasıl işledi gördük.
Bu arada belki bu dediğim saçma gelecek ama bugün Anadolu'nun size sahip çıktığına bakmayın.Şampiyon olsanız da olmasanız da herhangi bir sebeple yarın herhangi bir Anadolu stadyumunda alehinize çok tezahürat duyacaksınız.''Ulan bunlara ne yapmışız'' listesini hazırlayın.Bizimkisi kabarık.
sivassporummm58 14.04.2009, 14:04 Sorumlu federasyondur kardeşim.Ne alakası var diyeceksin.Bu haftaki derbiyi düşündükten sonra ne demek istediğimi anlayacaksın.
İşin tahrik edildi,orada ne işi vardı,yapılmamalıydı boyutuna girmek istemiyorum.Ortada hatırlanmak istemeyen kara bir maç olduğu gün gibi ortada.Trabzonspor'u saf dışı bırakmak için ellerine ahmakça verilen kozu dakikalar içinde çok güzel şekilde değerlendirip sizin ve bizim önümüze düşman olarak alın biraz da birbirinizi yiyin şeklinde atılan zokayı müthiş bir şekilde her iki tarafta yedi.Aksini iddia etmeyelim çünkü hâlâ nelerle uğraşıyoruz herşey ortada.Sadece futbolcuların değil tirbündeki binlerce insanın bile hayatının tehlikede olduğu bu haftaki maçta saat nasıl işledi gördük.
Bu arada belki bu dediğim saçma gelecek ama bugün Anadolu'nun size sahip çıktığına bakmayın.Şampiyon olsanız da olmasanız da herhangi bir sebeple yarın herhangi bir Anadolu stadyumunda alehinize çok tezahürat duyacaksınız.''Ulan bunlara ne yapmışız'' listesini hazırlayın.Bizimkisi kabarık.
Bak kardeşim federasyon veya başka sebepleri var bilmiyorum ama ortada bir hasımlık oluştuğu kesin.Sanki böyle bir ortam daha önce de müsaitmiş gibi herşey bir anda oldu ve bitti.Tabiki bu durum bizlerin hiç hoşuna gitmiyor.Bu ülkeyi seven insanlar olarak bu duruma sevinebilir miyiz.Sivaslı hemşolarımız trabzonluların sitesine giriyor atılıyor,trabzonlular bizim sitemize giriyor kötü söz duyunca onlarda kötü söz sarfediyor nefret,kin artıyor ve bu devran böyle sürüp gidiyor.Bunlar hiç hoş şeyler değil tabiki.
Ama nedense birileri bundan pay almak için bu düşmanlığın devam etmesini istiyor.Biz de ister istemez duygusal davranarak bunlara öyle veya bu şekilde yardım etmiş oluyoruz.
Benim dileğim inşallah en kısa zamanda bu hasımlık bir an önce biter.Bu ülkede yaşayan herkes birbiriyle dostça geçinir.
Ayrıca sivaslı kardeşlerimize trabzon deplasmanında yaptığınız misafirperverlik ve yardımınızdan ötürü ben onlar adına size tşk ederim.Buraya geldiğinizde de aynı misafirperverliği göreceğinizden hiç kuşkunuz olmasın.
Ayrıca evt "bu sene şampiyon anadoludan" deyip bize olmadık iftiralar atan ve samimi olmadıkları ispatlanan o kadar çok olaylar yaşadık ki bunun farkındayız biz emin ol kardeş;)
sivaslıkamber 14.04.2009, 14:17 NEYSE ARAKDASLAR ORTAMI GERMEYELİM
SenSetik 14.04.2009, 14:28 Sivasspor Trabzonspor maçı ve yine aynı terane.
Düşmanlık tohumlarının atıldığı ilk maçtan sonra bu sitede Trabzonspor'u savunduğum ve birçok hemşerim tarafından suçlandığım günleri unutmadım.Sonra sizin sitenize üye olup güzel güzel birşeyleri anlatmaya çalışırken yediğim küfürleri buna rağmen seviyemi bozmadığım halde üyeliğimin banlanmasını da unutmadım.
Günler ve sezonlar geçtikçe sadece bize karşı tavırlarınızdan değil, kendi takımınıza futbolcu ve başkanlarınıza tavırlarınızıda gördükçe sitedeki hemşerilerimin sizin hakkınızdaki düşüncelerinde ne kadar haklı olduğunu anladım.
Şimdi istersen malum o siteye gir ve "Sivas'ta trabzon korkusu" başlığındaki seviyesisliği ve aşağılıklığı bir gör istersen. Gerçi silinmiş mesajları görme şansın olsa trabzonsuporluların seviyesini buradada rahatlıkla görebilirdin.Siz böyleydiniz, şuanda busunuz ve böyle kalacaksınız.
Trabzonlu benimde çok arkadaşım var daha 2008'in son aylarında birisini Sivas'ta misafir ettim.Ama bu Trabzonspordan nefret etmemi önlemiyor.Birşey daha söyleyeceğim.Bana kalsa sen dahil hiçbirinize bu forumda üyelik ve yorum yapma şansı bile tanımam ama bu konuda yetkilerimi aşamıyorum.Ama bana tanıyacağın ilk fırsatta seni banlamaktan zevk duyacağımıda unutma!
LosTie58 14.04.2009, 14:35 Haa evet sensetik iyi hatırlattın tek başka takımlara atsalar bir şekilde mantıklı gelecek ama bu puan kayıplarında kendi futbolcularına ana avrat sövmüşler.Oyuncuyu sahiplenme diye birşeyde yok bunlarda hemen daha geçen maçta nasıl yuhaladılar.Hatta futbolculardan biride taraftarı protesto etti.Yani bunların içinde bir eziklik kalmış,kendilerine bile küfür ediyorlar herkes farkında kendileri değil.
kupecikli58 14.04.2009, 14:36 şampiyonluk için her yol mübahtır onlara az bile yapmışlar türkiyeden gönderseler daha iyi bizim şampiyon olmamamız için her yolu yapıyorlar tsliler
Üstüne alınmanı gerektiren bir durum yokmuş sensetik veya kendini boşuna kasmışsın.O site olumlu veya olumusuz yazsın kendi taraftarından başka üye kabul etmiyor ne yapalım şimdi.Silinmiş mesajları göremiyorum evet ama en azından siliniyor olduğunu bilmeniz o söylemlerin genel görüş olmadığını anlamanızı gerektirmez mi?
Ha admin olsaymışsın ilk beni çizecekmişsin.İçindeki nefreti bu şekilde atacağını düşünüyorsan çelenk isminin üstünde çizgi görmeye razıyım.Üstte bir çizik olması kafadaki düşünceyi çizmez.Canın sağolsun.
SenSetik 14.04.2009, 14:49 Üstüne alınmanı gerektiren bir durum yokmuş sensetik veya kendini boşuna kasmışsın.O site olumlu veya olumusuz yazsın kendi taraftarından başka üye kabul etmiyor ne yapalım şimdi.Silinmiş mesajları göremiyorum evet ama en azından siliniyor olduğunu bilmeniz o söylemlerin genel görüş olmadığını anlamanızı gerektirmez mi?
Ha admin olsaymışsın ilk beni çizecekmişsin.İçindeki nefreti bu şekilde atacağını düşünüyorsan çelenk isminin üstünde çizgi görmeye razıyım.Üstte bir çizik olması kafadaki düşünceyi çizmez.Canın sağolsun.
Sana karşı özel bir nefret değil bu merak etme bütün trabzon taraftarına aynı şeyleri hissediyorum.İsminin üzerine bir çizgi çekmem için bana vereceğin ilk fırsatı kullanacağım.Söylemek istediğim buydu.Yetkim olmadığından değil, malum sitedeki gibi renge bakarak yapmadığımızdan o işi sen yorum yazabiliyorsun.Bu konuyu çok uzatmanın da gereği yok.Son birşey söyleyeceğim.Trabzonlular "Sivas'a geleceğiz yakıp yıkacağız, dükkanları kapatın, bizden korkun kaçın " gibi kelimeler etmişler...Aman dikkat edin bunlar tehlikeli işler.Öyle 3 - 5 çapulcuya ortam kalmaz Sivas'ta.Benden söylemesi.
LosTie58 14.04.2009, 14:53 Sivas'ımı yakacaklarmış :D iyi düşünsünler kendi sağlıkları açısından :D
SenSetik 14.04.2009, 14:55 Sivas'ımı yakacaklarmış :D iyi düşünsünler kendi sağlıkları açısından :D
Düşünebilme becerilerinin olduğu konusunda şüpheliyim. :confused:
Bülent hocadan bize cam kalacağını pek sanmıyorum ben:)
Şaka bir tarafa belki de ben de orada olacağım.Öyle bir şey olacağını sanmıyorum.Eski günlere dönmek dileğiyle.Görüşmek üzere.
LosTie58 14.04.2009, 14:56 Düşünebilme becerilerinin olduğu konusunda şüpheliyim. :confused:
Hakkaten ya :D Hafızalarıda 3 saniye zaten :D
58_SEMİH_58 14.04.2009, 14:59 Sana karşı özel bir nefret değil bu merak etme bütün trabzon taraftarına aynı şeyleri hissediyorum.İsminin üzerine bir çizgi çekmem için bana vereceğin ilk fırsatı kullanacağım.Söylemek istediğim buydu.Yetkim olmadığından değil, malum sitedeki gibi renge bakarak yapmadığımızdan o işi sen yorum yazabiliyorsun.Bu konuyu çok uzatmanın da gereği yok.Son birşey söyleyeceğim.Trabzonlular "Sivas'a geleceğiz yakıp yıkacağız, dükkanları kapatın, bizden korkun kaçın " gibi kelimeler etmişler...Aman dikkat edin bunlar tehlikeli işler.Öyle 3 - 5 çapulcuya ortam kalmaz Sivas'ta.Benden söylemesi.
BırakaLım Yaw BunLarı:)
CocukLar Kendi ÇapLarında eqLensinLeR..;)
O üç saniyelik hafızaya kırk yıllık anlı şanlı maziyi sığdırmaktır aslolan LosTie58;)
Bunu bir türlü idrak edemeyen şahsına münhasır akıl küpü insanlar düşünsün biz değil.Kalın sağlıcakla.
LosTie58 14.04.2009, 15:22 O üç saniyelik hafızaya kırk yıllık anlı şanlı maziyi sığdırmaktır aslolan LosTie58;)
Bunu bir türlü idrak edemeyen şahsına münhasır akıl küpü insanlar düşünsün biz değil.Kalın sağlıcakla.
Yahu milattan önce ligde ne durumdaysa artık aldığınız 3-5 başarı var.Biz süper lige çıktığımız yılın ertesinde kafa tuttuk istanbula hemde ne kafa.Biz o kadardır süper ligdeyiz diyosunuz hani 84'ten bu yana nerdesiniz.Geçen yıl nerdeydiniz.Şimdi sende burda saygılı konuşuyorum ayağına yatıp alttan alttan odun vermeye başladın farkındamısın.
58_SEMİH_58 14.04.2009, 15:28 Sivas'ta hayvanat bahçesi yok diye üzülenlere müjde!!
Sivas'a sirk geliyor.Sirkin birde ismi var; kediler ve köpekler topluluğu...Hepiniz davetlisiniz.
Böyle önemli bir organizasyon olunca doğal olarak biletlerin büyük çoğunluğu Sivaslılara ayrılmıştır.Fakat sirkteki hayvanların birkısmı (yaklaşık 650 kadarı) trübünlerde oturacaktır.Havlayıp sizi rahatsız edenler olabilir."Hooooooşt köpek" demeniz susmaları için yeterlidir. :D:D
bu köpeklerin birde sloganı varmış:"bize heryer hayvanat bahçesi" :D
Adresinide Bn Vereyim Bari..:)
Sivas Tren qarı Karşısında HizMete AcıLacaktır!!
REsmi AcıLış 2 Hafta Sonradır...
BizLEr Daha ErKen Acmak İsterdik aMa YetkiLiLeR HAYVANLARI o zmn qonderecekLermiş ;)
anLayışınızı BeqLiyoruz :):D
bir bellemişsiniz 40 yıllık şanlı mazi geçmişe mazi derler sen şimdi ki senelere bak trabzon da yetişmiş bir kaç degerli futbolcunun adını sizin gibi futboldan anlamayan kalın kafalı dar görüşlü laz uşakları yüzünden onların adını lekeliyorsunuz başka yerlerde anaya bacıya sövmeyi bir marifet sanıyorsunuz halen burda pişkinlik yaparak yorum yapıyorsunuz aklınız halen üç puanın nasıl gittiginde kaldı nereye gitseniz ib... trabzon diye bagırıyorlarsa bu işde bir iş var asıl bazı şeyleri hamsi kafanız idrak etmiyorsa diyecek lafım yok size bekleyin sivasspor sizi 4 eylüle gömdügü zaman anlayacaksınız ortamı gerip durmayın o kadar çok delikanlısınız kabadayısınız bu lafları meydana çıkıp söylersiniz yeter artık trabzonluların sivasa sövmesi kötü söz sahibine aittir şimdi yol alma zamanı
SenSetik 14.04.2009, 15:34 bir bellemişsiniz 40 yıllık şanlı mazi geçmişe mazi derler sen şimdi ki senelere bak trabzon da yetişmiş bir kaç degerli futbolcunun adını sizin gibi futboldan anlamayan kalın kafalı dar görüşlü laz uşakları yüzünden onların adını lekeliyorsunuz başka yerlerde anaya bacıya sövmeyi bir marifet sanıyorsunuz halen burda pişkinlik yaparak yorum yapıyorsunuz aklınız halen üç puanın nasıl gittiginde kaldı nereye gitseniz ib... trabzon diye bagırıyorlarsa bu işde bir iş var asıl bazı şeyleri hamsi kafanız idrak etmiyorsa diyecek lafım yok size bekleyin sivasspor sizi 4 eylüle gömdügü zaman anlayacaksınız ortamı gerip durmayın o kadar çok delikanlısınız kabadayısınız bu lafları meydana çıkıp söylersiniz yeter artık trabzonluların sivasa sövmesi kötü söz sahibine aittir şimdi yol alma zamanı
40 yılda yaptıklarını 4 yılda yapacağız diye bu korkular hemşerim.24 yıldır ne yaptıklarını sormuyorum bile.
Eee sen benim hafızama laf gönderdin ve sana buna cevaben yazı yazdım kardeşim.Dostluk mesajı vermiş olmam hakareti sineye çekeceğim manasına gelmiyor.Nasıl bir tepki bekliyordun.
Ayrıca biz de lige çıktığımız yılın ertesindeki on yıl içinde 6 kere şampiyon olduk diyorum kardeşim.Sen duymadın görmedin diye Kurtuluş Savaşının yapılmadığını iddia edebilir misin?Tarihe yazdık,tarihini yazdık.Şimdi sana lig ikinciliğinden başka şuana kadar göstermiş olduğunuz başarıyı söyle desem yakışık alır mı?Sormuyorum çünkü beni ilgilendirmez,haddime düşmez.
Tekrar söylüyorum.Bu iş bu şekilde çözülmez.Aynı şeyleri ilk yarıdaki maçtan sonra da söylemiştik,yerimizde sayıp duruyoruz.Dostluk olsun gerisi önemli değil.
trabzonsporlular la dost olmak mı Hem ortalıgı gerip duracaksınız hem de dostluktan bahsedeceksiniz bu ne pişkinlik
Ready sanırım sende paket program var.Yorum komutu verince aynı şeyler çıkıveriyor klavyenden.Ortamı şu dakika itibariyle senden başka geren yok.Etrafına bak:)
LosTie58 14.04.2009, 15:39 Eee sen benim hafızama laf gönderdin ve sana buna cevaben yazı yazdım kardeşim.Dostluk mesajı vermiş olmam hakareti sineye çekeceğim manasına gelmiyor.Nasıl bir tepki bekliyordun.
Ayrıca biz de lige çıktığımız yılın ertesindeki on yıl içinde 6 kere şampiyon olduk diyorum kardeşim.Sen duymadın görmedin diye Kurtuluş Savaşının yapılmadığını iddia edebilir misin?Tarihe yazdık,tarihini yazdık.Şimdi sana lig ikinciliğinden başka şuana kadar göstermiş olduğunuz başarıyı söyle desem yakışık alır mı?Sormuyorum çünkü beni ilgilendirmez,haddime düşmez.
Tekrar söylüyorum.Bu iş bu şekilde çözülmez.Aynı şeyleri ilk yarıdaki maçtan sonra da söylemiştik,yerimizde sayıp duruyoruz.Dostluk olsun gerisi önemli değil.
Bende diyorumki o yıllarla oynanan futbolla bugünki noktada gelinen futbol bir mi sıkıysa bu son 2 yıl içinde Sivas'ın yaptıklarını yapsaydınız.
club7house 14.04.2009, 15:43 Sivaslının sana göstermek istedikleride var , haddini , luzumsuzluğunu , çirkefliğini say say bitmez. İnceden inceden yol al burası karadeniz değil boğulursun.
Övündüğün iki yıllık başarıyı (ki bundan ibaret) bu şekilde yağlandıra ballandıra av macerası gibi anlatacaksın,gelip burada sana tarihten bahseden adama 3 saniyelik hafıza kaydı diyeceksin.Çok yaman çelişki LosTie58 kardeşim;)
Sakin olalım arkadaşlar.Lütfen.
Bu arada o tür mesajların da silinmesini rica ediyorum.
LosTie58 14.04.2009, 15:45 sensetik bence istediğin kozu çelenk nickli şahıs sana çok güzel veriyor.
club7house 14.04.2009, 15:47 çelenk renktaşının tahrik edici mesajlarını görmezden gelip, ona hitaben verilen cvpları yargılıyorsun bunasıl bir tezat ? Biz misafir severiz örneğin sizin edebi konusmalarınızı izin vererek ve dinleyerek , ama renktaşların paso tahrik etme derdinde, önce onları eleştir sonra bizim ne yapmamız gerektiğini rica et !!
arkadaşlar biz yigidoyuz lütfen bize yakışanı yapalım bu tip insanlarla polemige girerek kendimizi düşürmeyelim
Yahu gerçekten o mesajımı renkdaşıma yazdım ben.Hatta o mesajımı yazarken bir üstümdeki mesaj eklenmemişti bile.
Rahatsızlık verdiysem özür dilerim arkadaşlar.Niyetim ortalığı karıştırmak değil.Bu siteye bu maç için de üye olmadım ben.Zaten buradaydım ve engellenmediği sürece de aranızda olacağım.
58_SEMİH_58 14.04.2009, 15:51 Yaw ŞunLArı Neden Konustuyoruzki??
BanLayan qitSin :)
AsLında KendiLeride qidebiLir ama Bu yediKLEri LafLAr az qeLdi HeraLDe :D:D
Sakin olalım arkadaşlar.Lütfen.
Bu arada o tür mesajların da silinmesini rica ediyorum.
Paşam ;
Lütfen forumuna git,Bu haberin asıl kaynağının 55 kişilk rezerve ettirp sonradan sayıyı 100e çıkarıp sonra doğal olarak fiyat arttı diye ortalığı karıştıranın bir TS'li yönetici olduğunu yaz..
--Yüzde 5 lik kotanın her takıma uygulandığını,en son beşiktaş maçında rakip tarkıma 657 kişi ayrıldığını( ki bu yüzde 5 bile etmiyordu) ve Trabzonspor'a da aynı şekilde yüzde 5 civarı olan 500-800 arası bir sayı ayrılacağını bilet fiyatlarının da tıpkı İstanbul maçlarında olduğu gibi 20 lira olacağını yaz..
--"rakiplerimiz ve maçları" "TFF Sivas'ı kolluyor " başlıklarında ne şerefimizi ne namuzusumzu bırakan yazıları siz yöneticiler de silmedikçe bu nefret bitmez!Bizim sitemizde Trabzona küfür etmek için başlık yok..Ama sizde var!
--ayrıca konuları okuyorum diye banlandığımı da unutmadım.tek yorum yazmadan sırf okuyorum diye banlandım..Budur!:)
Tattooist 14.04.2009, 16:08 Paşam ;
Lütfen forumuna git,Bu haberin asıl kaynağının 55 kişilk rezerve ettirp sonradan sayıyı 100e çıkarıp sonra doğal olarak fiyat arttı diye ortalığı karıştıranın bir TS'li yönetici olduğunu yaz..
--ayrıca konuları okuyorum diye banlandığımı da unutmadım.tek yorum yazmadan sırf okuyorum diye banlandım..Budur!:)
Ben Trabzonlu'lar forumuna üye oldum, bu senin yazdigin otel haberini iletmek icin. Ordaki küfürlerin hadi hesabi yok,bu kacini size ileytim:
axi_kral_61
bizansın askerleri bunlar sivasta sivassporu tutan varmı yok hepsi üç kızkardeslerin yalakalığını yapıyor baskanları fb kongre üyesi milletvekilleri fb sıvas maçına fb atkısıyla çıkıyor daha bunlardan anadolu takımı olurmu bizansın askerleri bunlar ama size o sivasta güzel bir tarife uygulayacagız kanı bozuklar
axilaz67
Buralarda yazıyordunuz Sivas şampiyon olsun istiyoruz diye... Sivas olacağına İstanbul takımları olsun... Aanadolu takımlarının hepsi aynı... Hiçbir dostumuz yoktur... Tek dostumuz biziz...Sivas son 3 haftaya potada girsin şehirde Fener Galatasaray bayarakları olur... Geçen yıl gördük bunu... Önce babalarını tanıyacaklar... Sonra çıkıp konuşacaklar...
Ben bu yazilara cevap bile vermedim sadece otel mevcuatini izah ettim ve aninda banlandim. Üzgünüm Ziyaretçi, bu forumda yasaklandınız.
basayev58 nickli üye arkadasin dedigi gibi :
"Trabzonlularla futbol konusunda tartışmak yersiz olur.Çünkü bu konuda bir ilkokul talebesi kadar bile mantıklı cümleler kuramazlar.Kendi dünyalarında,tek sahip oldıukları oyuncaklarıdır Trabzonspor.Kah bordo bir oyuncak araba,kah mavi bir oyuncak uçak.Hayal güçlerinin alabildiği kadar.Yeri gelir sarılır uyurlar,yeri gelir tekmeler ezerler.Bildiğiniz anlamsız çocuk piskolojisi.Bir büyük gibi karşınıza alıp konuşamazsınız"
Cidden bunlarla ADAM gibi konusmak ümkün degil...
Şehzadem;
Banlanma gereğiniz oradan okuduğunuz şeylere buradan daha cüretkârca cevap verme seçeneğiniz olabilir mi acaba?Sakın cevap verdirtmiyorlar demeyin tanıdığımız kişi veya kişiler var Sivassporlu olup yazan.Mesela ben her türlü hakareti,banlanmayı ve hedefsiz atılan saçmalalıkların sinir edebilme garantisini de göze alarak kırk kere karar değiştirmeme rağmen gelip burada yazma gereği hissettim.Bu tür tepkilerin geleceğini biliyordum,bekliyordum.
Forumlarda başlıklar küfür etmek için açılmaz.Üsluba uygun olmayanlar silinir,yöneticilerin gözlerinden kaçanlar da raporlanarak yardımcı olunur.Bunu biliyorsunuz diye tahmin ediyorum.
Ayrıca kontenjanıymış,limitiymiş otel fiyatıymış bunu ıspatlamak,anlatmak veya hesabını yapmak için gelmedim.Bizim maçlardan önce her defasında otel parasından bilet parasından konunun açılıp etekteki taşların dökülmesinin verdiği can sıkıntısı diyelim.
Ama rahatsızlık verdiysem ben yine de giderim forumuma.
ferhat_58_oğuz 14.04.2009, 16:12 Eee sen benim hafızama laf gönderdin ve sana buna cevaben yazı yazdım kardeşim.Dostluk mesajı vermiş olmam hakareti sineye çekeceğim manasına gelmiyor.Nasıl bir tepki bekliyordun.
iyide usta 30 yıldır nerdesiniz siz bir daha şampiyon olabileceğinize inanıyomusunuz ayrıca sorun sizin yöneticilerinizin fesat düşüncelerinde tabi korku sardı istediğiniz kadar yırtın bi tarafınızı yinede size sahayı dar edeceğiz ayrıca başarıdan söz et diyosunda bu güne kadar kaç defa siz bizi yendiniz kaç defa biz sizi yendik RABBİMDEN tek dileğim İNŞALLAH sivassporumuz şöyle 3 felan atarda sizin o hamsi beyninizle iyi kafa buluruz benim gibi trabzonspor sevdalısını bile bu duruma getirdiniz 1 2 senedir nerdeyse nefret ediyorum trabzonspordan eskiden tek düşüncem vardı biz olamazsak trabzon olsun ama artık biz olamazsak trabzon hiç olmasın
Sivasspor'da otel şaşkınlığı...
14 Nisan 2009 Salı 16:00
Trabzonspor maçına 2 hafta kala Sivas'taki otellerin gündeme gelmesi Sivasspor yönetiminde tepki çekti.. Basın Sözcüsü Fikret Ünsal şaşkınlıklarını şu sözlerle dile getirdi
Sivasspor Kulübü Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, Trabzonspor maçına 2 hafta kala dün gündeme düşen Trabzonspor'un Sivas'ta konaklamasıyla ilgili haberin tüm Sivas halkını derinden yaraladığını belirterek, ''Biz otel filan işletmiyoruz. Sivasspor'un kendine ait oteli yok'' dedi.
Fikret Ünsal, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, bugün yöneticilik dönemlerinde hiç rastlamadıkları bir olayla karşı karşıya kaldıklarını söyledi. Henüz Trabzonspor maçına 2 hafta kala dün gündeme düşen Sivas'taki otellerle ilgili haberin tüm Sivas halkını derinden yaraladığını belirten Ünsal, ''Yani şimdiye kadar büyük takımlar dahil hiçbir takımdan böyle bir açıklama ne gördük, ne duyduk. Böyle bir şeyle ilk defa karşılaşıyoruz'' diye konuştu.
Trabzonspor'un çok değerli yöneticilerinin Sivas'taki otellerin kendilerine yüksek fiyat verdiklerini dün deklare ettiklerini ifade eden Ünsal, ''Ayrıca Sivas'ta seyircileriyle ve şeref tribünüyle ilgili olarak kota uygulaması çıktığını söylediler. Gerçekten şu anda şaşırmış vaziyetteyiz. Dünden bugüne kadar olayın aslını, astarını araştırdık'' dedi.
Bugünkü gazetelerde ''Sivas eziyeti'', ''Tokat tedbiri'' gibi Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu'ndan birçok açıklama olduğunu kaydeden Ünsal, ''Öncelikle ben Trabzonspor'un çok değerli başkanına ve yöneticilerine şunları hatırlatmak istiyorum. Sivasspor kulübü ve camiası olarak tüm takımlarla aynı mesafedeyiz, aynı dostluğumuzu muhafaza ederiz, ama Trabzonspor'un bizim yanımızdaki yeri çok farklıdır'' ifadesini kullandı.
Kayseri'de 1967 yılında meydana gelen üzücü olaylarda dünyanın en çok futbol şehidini Sivasspor kulübünün verdiğini ve çok sayıda taraftarı o olayda kaybettiklerini ifade eden Ünsal, şunları kaydetti:
''Bu tüm dünyada hala bir numaradaki olaydır. En çok şehit verilen bir müsabakadır bu maç. Bu olaydan sonra tüm camilerinde tek mevliti şerif okutturan kulüp de Trabzonspor'dur. Onun için Trabzon'un bizim yanımızda çok çok ayrı ve özel bir yeri vardır. Bizim Trabzonlulara, Trabzonsporlulara, Trabzonspor taraftarına bundan dolayı gönülden bir bağlılığımız vardır. Bu bağlılığımız varken hem çok değerli Trabzonspor yöneticileri, hem de biz Sivasspor yöneticilerinin konuştuğumuz her kelimeye çok çok dikkat etmemiz gerekir. Karakter olarak da birbirlerine çok benzeyen iki şehrin insanlarının birbirlerine kötü gözle bile baktırıcı bir kelimeden, cümleden mutlaka kaçınmamız lazım. Bu sorumluluğu mutlaka omuzlarımızda hissetmemiz gerekiyor.''
Dün yapılan açıklamanın gerçekten kendilerini şok ettiğini vurgulayan Ünsal, sözlerini şöyle sürdürdü:
''Yani bir otelle siz anlaşırsınız, anlaşmazsınız, bu çok ayrı bir olaydır, bu niye gündeme düşürüldü. Bunu da anlamakta fazla da zorluk çekmiyoruz aslında. Niye çekmiyoruz? Şimdi hafta sonu itibariyle olaylı biten Galatasaray-Fenerbahçe maçının 0-0 sonuçlanması, iki takımın da hemen hemen şampiyonluk yarışından kopma noktasına gelmesi tabi ki yukarıdaki biz Sivasspor, Beşiktaş ve Trabzonspor'u şanslı duruma getirdi. Bundan dolayı hemen 2 hafta öncesinden, Trabzonspor maçına 2 hafta kala böyle spekülasyonlara girmek, çok basit bir konu bu otel konusu.''
OTEL FİYATLARI
190 lira olarak belirtilen otel fiyatıyla ilgili bazı haberlerde yapılan kıyaslamalara da değinen Ünsal, şunları söyledi:
''Bizim diğer illerde kalış ücreti ortalamamız 250-300 lira arasında. 190 liralık anlaşmanın içinde 3 ayrı öğün yemek var, tam pansiyon deniyor buna. Bu paraya, bu 190 liraya çoğu şehirlerde 3 öğün o şekilde zengin bir masada karnınızı doyuramazsınız. İstanbul'da lüks bir lokantada yemek yediğiniz zaman tek kişinin parası 200 liradır, ortalaması budur. Siz bir yemek parasına her şeyinizi hallediyorsunuz ve bunu gündeme getiriyorsunuz. Gerçekten şaşırtıcı.''
Daha da şaşırtıcı olanının Sivasspor yönetiminin centilmenliğe aykırı davranışı şeklinde açıklama olduğunu bildiren Ünsal, ''Otelle bizim ne ilgimiz var'' dedi.
Trabzonspor kulübünün Sivas'ta kalacağı otelle yaptığı anlaşmayı basın mensuplarına gösteren ve belgenin altında Trabzonspor kulübü genel müdür yardımcısı Osman Aydın'ın imzasının bulunduğu kaydeden Ünsal, şöyle konuştu:
''Ya Osman Aydın yalan söylüyor, ya da sayın Hacısalihoğlu yalan söylüyor. İkisinden biri yalan söylüyor. Sivas'ta anlaşma yapılmış. Sivas'taki otelde kalacaklar. Bir daha teyit ettirmek için biraz önce otel müdürünü aradım. 'Osman beyi bir daha arar mısınız, bir yanlış mı var? Sayın Hacısalihoğlu Tokat'taki otelle anlaştıklarını açıkladı' dedim. Tekrar aradı Osman beyi. Osman Aydın bey, 'hayır biz Sivas'ta kalacağız, biz anlaşmamızı zaten yaptık' dedi. Anlaşma yapılmış. Yani bu iki kişide, ya kulübün genel müdüründe bir problem var, ya da Hacısalihoğlu'nda bir problem var. İkisinden biri yalan söylüyor, hangisinin yalan söylediğini biz bilemiyoruz, bunu inşallah Sadri Başkan kendisi halleder.''
KOTA İDDİASI
Kota konusunun da kendi kulüplerinin tasarrufunda olan bir şey olmadığını dile getiren Ünsal, şunları kaydetti:
''Şeref tribünlerine, protokol tribünlerine federasyonun belirlediği rakam 15 yöneticidir. Biz de bunu genelde uygulamaya çalışıyoruz. Ama bunları bazen fazlalaştırdığımız da oluyor. Hatta Trabzonspor'un talebi çok fazlaydı, bunlara da kulüp başkanımız Mecnun Otyakmaz gerekli şeyleri söylemiş, başkanlarıyla konuşmuş. Bunlar konuşulmuşken bunları niye ortaya attılar? Misafir tribünlerimizde 850 kişilik seyirci yerimiz var. Biletlerimiz satışa filan da çıkmadı. Çıkmadığı halde fiyatları çok yüksek tuttular demek de büyük bir yalan.''
'İKİ ŞEHRİN İNSANI BİRBİRLERİNİ ÇOK SEVER''
Bu yollara sapılmaması gerektiğini, iki şehrin insanının gerçekten de dost olduğunu ve birbirlerini çok sevdiklerini vurgulayan Ünsal, şu ifadeleri kullandı:
''Yazık oluyor iki şehrin insanlarına. Biz puan alırız, veririz, onlar alır, verir. Şampiyon oluruz, olmayız, bunlar gerçekten çok önemli değil. Sporun elbette ki güzellikleri, ama insanları birbirine düşman edecek veya daha vahim neticeler yaratabilecek sonuçlara gidecek açıklamalardan her iki kulübün yöneticileri de kaçınmalıdır. İşte pazar günü bunu yaşadık. Pazar günkü olaylar birden bire mi patlak verdi? Milli takımda aynı odada yatan o futbolcular birden bire mi böyle birbirlerine girdiler? Bu birikimin, daha açığını söylüyorum, bizim gibi yöneticilerin hatasıydı. İşin aslı da buydu. Taraftarınızı siz hazırlamazsanız, futbolcunuzu hatırlamazsınız olacaklar budur. Ben şu anda büyük bir sorumsuzluk görüyorum. Ve Trabzonspor'un yöneticilerinden rica ediyorum, açıklamalarına dikkat etsinler. Bu hafta onların Gençlerbirliği maçı var, ona odaklansınlar, bizim Konyaspor maçımız var biz ona odaklanalım. Herkes kendi işine baksın.''
''BİZ OTEL FİLAN İŞLETMİYORUZ''
Şu anda çok güç durumda kaldıkları ifade eden Ünsal, ''Biz otel filan işletmiyoruz. Sivasspor'un kendine ait oteli yok. Trabzonspor kalacak yer bulamazsa bizim tesislerimiz gerçekten Türkiye'nin 5 güzel tesisinden biri. Hiç merak etmesinler, gerekirse bizim futbolcularımız evlerinde kalır, biz kulübümüzü bile tahsis ederiz Trabzonspor'a. Biz böylesi bir yönetim anlayışına sahibiz. Böyle hiç aslı astarı olmayan, tüm Sivas'ı ve Sivasspor camiasını suçlayıcı konuşmalardan lütfen kaçınsınlar. Bu konuya gerçekten çok üzüldük'' diye konuştu.
Trabzonspor'u Sivas'ta her zaman olduğu gibi en iyi şekilde karanfillerle karşılayacaklarını da bildiren Ünsal, ''Karanfillerle de inşallah puansız olarak da uğurlayacağız'' dedi.
LosTie58 14.04.2009, 16:16 Şehzadem;
Banlanma gereğiniz oradan okuduğunuz şeylere buradan daha cüretkârca cevap verme seçeneğiniz olabilir mi acaba?Sakın cevap verdirtmiyorlar demeyin tanıdığımız kişi veya kişiler var Sivassporlu olup yazan.Mesela ben her türlü hakareti,banlanmayı ve hedefsiz atılan saçmalalıkların sinir edebilme garantisini de göze alarak kırk kere karar değiştirmeme rağmen gelip burada yazma gereği hissettim.Bu tür tepkilerin geleceğini biliyordum,bekliyordum.
Forumlarda başlıklar küfür etmek için açılmaz.Üsluba uygun olmayanlar silinir,yöneticilerin gözlerinden kaçanlar da raporlanarak yardımcı olunur.Bunu biliyorsunuz diye tahmin ediyorum.
Ayrıca kontenjanıymış,limitiymiş otel fiyatıymış bunu ıspatlamak,anlatmak veya hesabını yapmak için gelmedim.Bizim maçlardan önce her defasında otel parasından bilet parasından konunun açılıp etekteki taşların dökülmesinin verdiği can sıkıntısı diyelim.
Şimdi sana şöyle birşey söylicem,dün burda bir trabzonlu vardı burda konuştuktan sonra gitti trabzon sitesine arkadaşlar bu düşmanlık niye,neler yapıyorsunuz siz dedi diye adamı trabzonlu olmaktan çıkarıp birde mesajlarını sildiler ama adam zaten trabzonluydu hatta adamı provakatörlükle suçladılar.Şimdi eğer o foruma üyeysen hemen git mantıklı birkaç şey yaz bakalım,damgan anında basılır provakatörsün ve trabzonlu olamazsın diye.Eğer üyeysen yazıp olayları kendin görmeni tavsiye ediyorum.
ferhat_58_oğuz 14.04.2009, 16:16 ha birde biz bu liglerde sizin gibi 60 senedir olsaydık siz hiç şampiyon olamzdınız sizin şampiyon olmanız bizim 1.ligde olmayışımızdan kaynaklanıyor artık süper ligde olduğumuza göre size şampiyonluk felan yok
LosTie58 14.04.2009, 16:19 Sivasspor'da otel şaşkınlığı...
Trabzonspor maçına 2 hafta kala Sivas'taki otellerin gündeme gelmesi Sivasspor yönetiminde tepki çekti.. Basın Sözcüsü Fikret Ünsal şaşkınlıklarını şu sözlerle dile getirdi
Sivasspor Kulübü Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, Trabzonspor maçına 2 hafta kala dün gündeme düşen Trabzonspor'un Sivas'ta konaklamasıyla ilgili haberin tüm Sivas halkını derinden yaraladığını belirterek, ''Biz otel filan işletmiyoruz. Sivasspor'un kendine ait oteli yok'' dedi.
Fikret Ünsal, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, bugün yöneticilik dönemlerinde hiç rastlamadıkları bir olayla karşı karşıya kaldıklarını söyledi. Henüz Trabzonspor maçına 2 hafta kala dün gündeme düşen Sivas'taki otellerle ilgili haberin tüm Sivas halkını derinden yaraladığını belirten Ünsal, ''Yani şimdiye kadar büyük takımlar dahil hiçbir takımdan böyle bir açıklama ne gördük, ne duyduk. Böyle bir şeyle ilk defa karşılaşıyoruz'' diye konuştu.
Trabzonspor'un çok değerli yöneticilerinin Sivas'taki otellerin kendilerine yüksek fiyat verdiklerini dün deklare ettiklerini ifade eden Ünsal, ''Ayrıca Sivas'ta seyircileriyle ve şeref tribünüyle ilgili olarak kota uygulaması çıktığını söylediler. Gerçekten şu anda şaşırmış vaziyetteyiz. Dünden bugüne kadar olayın aslını, astarını araştırdık'' dedi.
Bugünkü gazetelerde ''Sivas eziyeti'', ''Tokat tedbiri'' gibi Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu'ndan birçok açıklama olduğunu kaydeden Ünsal, ''Öncelikle ben Trabzonspor'un çok değerli başkanına ve yöneticilerine şunları hatırlatmak istiyorum. Sivasspor kulübü ve camiası olarak tüm takımlarla aynı mesafedeyiz, aynı dostluğumuzu muhafaza ederiz, ama Trabzonspor'un bizim yanımızdaki yeri çok farklıdır'' ifadesini kullandı.
Kayseri'de 1967 yılında meydana gelen üzücü olaylarda dünyanın en çok futbol şehidini Sivasspor kulübünün verdiğini ve çok sayıda taraftarı o olayda kaybettiklerini ifade eden Ünsal, şunları kaydetti:
''Bu tüm dünyada hala bir numaradaki olaydır. En çok şehit verilen bir müsabakadır bu maç. Bu olaydan sonra tüm camilerinde tek mevliti şerif okutturan kulüp de Trabzonspor'dur. Onun için Trabzon'un bizim yanımızda çok çok ayrı ve özel bir yeri vardır. Bizim Trabzonlulara, Trabzonsporlulara, Trabzonspor taraftarına bundan dolayı gönülden bir bağlılığımız vardır. Bu bağlılığımız varken hem çok değerli Trabzonspor yöneticileri, hem de biz Sivasspor yöneticilerinin konuştuğumuz her kelimeye çok çok dikkat etmemiz gerekir. Karakter olarak da birbirlerine çok benzeyen iki şehrin insanlarının birbirlerine kötü gözle bile baktırıcı bir kelimeden, cümleden mutlaka kaçınmamız lazım. Bu sorumluluğu mutlaka omuzlarımızda hissetmemiz gerekiyor.''
Dün yapılan açıklamanın gerçekten kendilerini şok ettiğini vurgulayan Ünsal, sözlerini şöyle sürdürdü:
''Yani bir otelle siz anlaşırsınız, anlaşmazsınız, bu çok ayrı bir olaydır, bu niye gündeme düşürüldü. Bunu da anlamakta fazla da zorluk çekmiyoruz aslında. Niye çekmiyoruz? Şimdi hafta sonu itibariyle olaylı biten Galatasaray-Fenerbahçe maçının 0-0 sonuçlanması, iki takımın da hemen hemen şampiyonluk yarışından kopma noktasına gelmesi tabi ki yukarıdaki biz Sivasspor, Beşiktaş ve Trabzonspor'u şanslı duruma getirdi. Bundan dolayı hemen 2 hafta öncesinden, Trabzonspor maçına 2 hafta kala böyle spekülasyonlara girmek, çok basit bir konu bu otel konusu.''
OTEL FİYATLARI
190 lira olarak belirtilen otel fiyatıyla ilgili bazı haberlerde yapılan kıyaslamalara da değinen Ünsal, şunları söyledi:
''Bizim diğer illerde kalış ücreti ortalamamız 250-300 lira arasında. 190 liralık anlaşmanın içinde 3 ayrı öğün yemek var, tam pansiyon deniyor buna. Bu paraya, bu 190 liraya çoğu şehirlerde 3 öğün o şekilde zengin bir masada karnınızı doyuramazsınız. İstanbul'da lüks bir lokantada yemek yediğiniz zaman tek kişinin parası 200 liradır, ortalaması budur. Siz bir yemek parasına her şeyinizi hallediyorsunuz ve bunu gündeme getiriyorsunuz. Gerçekten şaşırtıcı.''
Daha da şaşırtıcı olanının Sivasspor yönetiminin centilmenliğe aykırı davranışı şeklinde açıklama olduğunu bildiren Ünsal, ''Otelle bizim ne ilgimiz var'' dedi.
Trabzonspor kulübünün Sivas'ta kalacağı otelle yaptığı anlaşmayı basın mensuplarına gösteren ve belgenin altında Trabzonspor kulübü genel müdür yardımcısı Osman Aydın'ın imzasının bulunduğu kaydeden Ünsal, şöyle konuştu:
''Ya Osman Aydın yalan söylüyor, ya da sayın Hacısalihoğlu yalan söylüyor. İkisinden biri yalan söylüyor. Sivas'ta anlaşma yapılmış. Sivas'taki otelde kalacaklar. Bir daha teyit ettirmek için biraz önce otel müdürünü aradım. 'Osman beyi bir daha arar mısınız, bir yanlış mı var? Sayın Hacısalihoğlu Tokat'taki otelle anlaştıklarını açıkladı' dedim. Tekrar aradı Osman beyi. Osman Aydın bey, 'hayır biz Sivas'ta kalacağız, biz anlaşmamızı zaten yaptık' dedi. Anlaşma yapılmış. Yani bu iki kişide, ya kulübün genel müdüründe bir problem var, ya da Hacısalihoğlu'nda bir problem var. İkisinden biri yalan söylüyor, hangisinin yalan söylediğini biz bilemiyoruz, bunu inşallah Sadri Başkan kendisi halleder.''
KOTA İDDİASI
Kota konusunun da kendi kulüplerinin tasarrufunda olan bir şey olmadığını dile getiren Ünsal, şunları kaydetti:
''Şeref tribünlerine, protokol tribünlerine federasyonun belirlediği rakam 15 yöneticidir. Biz de bunu genelde uygulamaya çalışıyoruz. Ama bunları bazen fazlalaştırdığımız da oluyor. Hatta Trabzonspor'un talebi çok fazlaydı, bunlara da kulüp başkanımız Mecnun Otyakmaz gerekli şeyleri söylemiş, başkanlarıyla konuşmuş. Bunlar konuşulmuşken bunları niye ortaya attılar? Misafir tribünlerimizde 850 kişilik seyirci yerimiz var. Biletlerimiz satışa filan da çıkmadı. Çıkmadığı halde fiyatları çok yüksek tuttular demek de büyük bir yalan.''
Bu yollara sapılmaması gerektiğini, iki şehrin insanının gerçekten de dost olduğunu ve birbirlerini çok sevdiklerini vurgulayan Ünsal, şu ifadeleri kullandı:
''Yazık oluyor iki şehrin insanlarına. Biz puan alırız, veririz, onlar alır, verir. Şampiyon oluruz, olmayız, bunlar gerçekten çok önemli değil. Sporun elbette ki güzellikleri, ama insanları birbirine düşman edecek veya daha vahim neticeler yaratabilecek sonuçlara gidecek açıklamalardan her iki kulübün yöneticileri de kaçınmalıdır. İşte pazar günü bunu yaşadık. Pazar günkü olaylar birden bire mi patlak verdi? Milli takımda aynı odada yatan o futbolcular birden bire mi böyle birbirlerine girdiler? Bu birikimin, daha açığını söylüyorum, bizim gibi yöneticilerin hatasıydı. İşin aslı da buydu. Taraftarınızı siz hazırlamazsanız, futbolcunuzu hatırlamazsınız olacaklar budur. Ben şu anda büyük bir sorumsuzluk görüyorum. Ve Trabzonspor'un yöneticilerinden rica ediyorum, açıklamalarına dikkat etsinler. Bu hafta onların Gençlerbirliği maçı var, ona odaklansınlar, bizim Konyaspor maçımız var biz ona odaklanalım. Herkes kendi işine baksın.''
Şu anda çok güç durumda kaldıkları ifade eden Ünsal, ''Biz otel filan işletmiyoruz. Sivasspor'un kendine ait oteli yok. Trabzonspor kalacak yer bulamazsa bizim tesislerimiz gerçekten Türkiye'nin 5 güzel tesisinden biri. Hiç merak etmesinler, gerekirse bizim futbolcularımız evlerinde kalır, biz kulübümüzü bile tahsis ederiz Trabzonspor'a. Biz böylesi bir yönetim anlayışına sahibiz. Böyle hiç aslı astarı olmayan, tüm Sivas'ı ve Sivasspor camiasını suçlayıcı konuşmalardan lütfen kaçınsınlar. Bu konuya gerçekten çok üzüldük'' diye konuştu.
Trabzonspor'u Sivas'ta her zaman olduğu gibi en iyi şekilde karanfillerle karşılayacaklarını da bildiren Ünsal, ''Karanfillerle de inşallah puansız olarak da uğurlayacağız'' dedi.
Durum o kadar açık ki trabzonlu yönetici aslı astarı olmayan bir şekilde ortalığı karıştırmış,hemen medyaya çıkıp bu hatasından dönmesini ve ortada olan yanlışın kendisinden kaynaklandığını söylemesini bekliyoruz.Bizimki belge göstermiş kanıtlamış işte,kendisinin belgesi nerde acaba.
Şehzadem;
O taşları her zaman döküyorsunuz siz..
Biz böyle gerilince döküyoruz..Normalde bir sinirimiz yok demek ki...Fark burada!
Türk Futbol'u zaten misafirlere açık,
Genel forumu da yenildiğiniz maçlardan sonra genel itibariyle misafire kaaptmanız bende "ayıplarımız,küfürlerimiz dışa yansımasın" düşüncesi yattığını söylüyor!
Ayrıca küfürler silinoyr demeyin..
Orda yüzlerce küfür hala duruyor..Adımız Sivas bile değil Zivaz olmuş..
Hanzo,dağ ayıları,davaro,********,adi,.. .Hangisini söyliyeyim bilmiyorum ki..Ve sizler silmiyorsunuz!
selam ederim dostlar ben yozgatlıyım 41 yasındayım 35 yıldır Trabzonspor'luyum. Bazı genç arkadaşlarımın yazdıgı hiçbir gercekcilik payı olmayan bir yazı beni çok ama çok üzdü kendisini bilgilendirme gereği hissettim. Burdan kendisini bilgilendirmeye calısacagım. Söylediği şey kazanmış bulundugumuz şanlı şampiyonluklar hakkında idi. Yok giresun rize yazmış bir de kafasındanr sallamısbelli.Üşenmedim turdum o skorları cıkardım dostlar. O dönemleri unutamam. Onlara laf gelmesi hele ki benm cocugun asındaki genclerden beni çok üzer.
74-75 seneside şampiyon olmamıza rağmen samsunspor'u hiç yenememişiz. Samsundaki maç 1-1 Trabzondaki maç ise 0-0 sona ermiştir. Artık efsane oldugumuz senelerde 76-77den örnek vereyim gs fb bjk hepsini yenmişiz ama giresunspora yenilmişiz. 78, 80-81 de keza aynı şekilde. Şampiyonluklarımızda bütün puanlarımızı karadeniz takımlarına kaptırmısız. O donemlerde Trabzonspor öyle bir takımdı ki RıvanDilmen kardeşimin lafı vardır ortasahayı gectigimizde Trabzonspor'a gol atmış gibi sevinirdik. Barcelonaları interleri liverpoolları lyonları yenen lk Türk takımıdır Trabzonspor dostlarım. Gencler belki bilemez ama elbet aranızda benm yaşıtım olan dostlar vardır onlar çok iyi bilir o donemlerimizi. 40 yılda 200binlik bir kentin yapabilecegi maksimum basarıyı yakalamıstır Trabzonspor Fifa baskanınında acıkladıgı gibi dün en büyük 2. şehir takımı olabilmiştir. Evet arkadaslar kızdıgınız herşeye tepki koyup bişeler yazabilirsiniz ama efsane Trabzonspora Trabzonspor tarihine birşey yazamazsınız ayıp olur lutfen gencler özellikle size diyorum.
lige 74 te geldik o tarihten bu yana fb 9 gs 9 bjk 7 ve biz 6 kere almışız kupayı. Cumhurbaskanlıgı ve Basbakanlık kupalarını en cok biz almışız. Türkiye kupasını gs den sonra en cok kaldıran ekip olmuşuz kadar 100 yıllık ekiplerin arasından. Gordugunuz gibi bazı karsılastırmalara girilmesi bile yanlış dostlar evet Sivasspor 2 yıldır benide cok mutlu eden guzel bir çıkış yaptı ama sakın Trabzonspor ile karsılastırmayın yolun çok başındasınız daha her zaman böyle sıkı sıkı olun yürüyün. Trabzonspor'u örnek alabilirsiniz çünkü başındasınız daha marım Sivasspor'da daimi olur bu yolda ve iyi yerlere gelir.
Sunuda unutmayınki burda sivaslıların hepsi yoktur. Öte tarafta da trabzonluların hepsi yoktur. Bu 2 güzide kentin insanlarının kardeliğide devam ediyor kimsenin gücü yetmez bunun önüne geçmeye.
Allah'a emanet oln kalın sağlıcakla dostlar. Hepinize iyi akşamlar dilerim.
Tattooist 14.04.2009, 16:24 İşte Taner Gülleri'nin iki şampiyon adayı
Taner Gülleri, belli takımların şampiyon olduğunu, bu sezon bunun değişmesi gerektiğini belirterek, “Sivasspor zirve mücadelesi havasını iki senedir teneffüs ediyor. Geçen sene kıl payı kaçırdı. Bu sene inşallah Sivasspor şampiyon olur. Şampiyon ya Beşiktaş olacak ya da Sivasspor olacak ama benim gönlüm Sivasspor'dan yana” diye konuştu.
27. hafta sonunda ligde 36 gol atan Kocaelispor'un 16 golünün kaydeden Taner Gülleri, Galatasaraylı Baros'un ardından en fazla gol atan ikinci isim.
ha birde biz bu liglerde sizin gibi 60 senedir olsaydık siz hiç şampiyon olamzdınız sizin şampiyon olmanız bizim 1.ligde olmayışımızdan kaynaklanıyor artık süper ligde olduğumuza göre size şampiyonluk felan yok
kardeşim neden gelemedin bu lige o zaman bu zamana kadar cok yanlıs cumle kurmussun. Sizle aynı yıl kurulan Trabzonspor ilk 10 yılında şampiyonluklar kazanırken Sivasspor nerelerde idi belli degil. Yapacagın karsılastırma mantıklı olursa daha iyi olur kardeşim.
Bu arada en büyük başarınız gecen sene. Sonuç: 4.lük.
Ligdesiniz diye bize şampiyonluk yok diyorsun öçyle olsun dostum :) bakalım sivasspor neler yapıcak bekleyip görücez.
ferhat_58_oğuz 14.04.2009, 16:31 selam ederim dostlar ben yozgatlıyım 41 yasındayım 35 yıldır Trabzonspor'luyum. Bazı genç arkadaşlarımın yazdıgı hiçbir gercekcilik payı olmayan bir yazı beni çok ama çok üzdü kendisini bilgilendirme gereği hissettim. Burdan kendisini bilgilendirmeye calısacagım. Söylediği şey kazanmış bulundugumuz şanlı şampiyonluklar hakkında idi. Yok giresun rize yazmış bir de kafasındanr sallamısbelli.Üşenmedim turdum o skorları cıkardım dostlar. O dönemleri unutamam. Onlara laf gelmesi hele ki benm cocugun asındaki genclerden beni çok üzer.
74-75 seneside şampiyon olmamıza rağmen samsunspor'u hiç yenememişiz. Samsundaki maç 1-1 Trabzondaki maç ise 0-0 sona ermiştir. Artık efsane oldugumuz senelerde 76-77den örnek vereyim gs fb bjk hepsini yenmişiz ama giresunspora yenilmişiz. 78, 80-81 de keza aynı şekilde. Şampiyonluklarımızda bütün puanlarımızı karadeniz takımlarına kaptırmısız. O donemlerde Trabzonspor öyle bir takımdı ki RıvanDilmen kardeşimin lafı vardır ortasahayı gectigimizde Trabzonspor'a gol atmış gibi sevinirdik. Barcelonaları interleri liverpoolları lyonları yenen lk Türk takımıdır Trabzonspor dostlarım. Gencler belki bilemez ama elbet aranızda benm yaşıtım olan dostlar vardır onlar çok iyi bilir o donemlerimizi. 40 yılda 200binlik bir kentin yapabilecegi maksimum basarıyı yakalamıstır Trabzonspor Fifa baskanınında acıkladıgı gibi dün en büyük 2. şehir takımı olabilmiştir. Evet arkadaslar kızdıgınız herşeye tepki koyup bişeler yazabilirsiniz ama efsane Trabzonspora Trabzonspor tarihine birşey yazamazsınız ayıp olur lutfen gencler özellikle size diyorum.
lige 74 te geldik o tarihten bu yana fb 9 gs 9 bjk 7 ve biz 6 kere almışız kupayı. Cumhurbaskanlıgı ve Basbakanlık kupalarını en cok biz almışız. Türkiye kupasını gs den sonra en cok kaldıran ekip olmuşuz kadar 100 yıllık ekiplerin arasından. Gordugunuz gibi bazı karsılastırmalara girilmesi bile yanlış dostlar evet Sivasspor 2 yıldır benide cok mutlu eden guzel bir çıkış yaptı ama sakın Trabzonspor ile karsılastırmayın yolun çok başındasınız daha her zaman böyle sıkı sıkı olun yürüyün. Trabzonspor'u örnek alabilirsiniz çünkü başındasınız daha marım Sivasspor'da daimi olur bu yolda ve iyi yerlere gelir.
Sunuda unutmayınki burda sivaslıların hepsi yoktur. Öte tarafta da trabzonluların hepsi yoktur. Bu 2 güzide kentin insanlarının kardeliğide devam ediyor kimsenin gücü yetmez bunun önüne geçmeye.
Allah'a emanet oln kalın sağlıcakla dostlar. Hepinize iyi akşamlar dilerim.
alacağımız son örnek ts olur bide karşılaştırma felen diyosun sen niye kendini fb bjk gs karşılaştırıyosun senin avrupada ne başarın var bunlara karşı bırak avrupayı türkiyede bunlara karşı ne başarın var sakın sizde kendinizi bu takımlarla kıyaslamayın
alacağımız son örnek ts olur bide karşılaştırma felen diyosun sen niye kendini fb bjk gs karşılaştırıyosun senin avrupada ne başarın var bunlara karşı bırak avrupayı türkiyede bunlara karşı ne başarın var sakın sizde kendinizi bu takımlarla kıyaslamayın
bu ulkenin 4 büyüğü var. Dolayısı ile rakiplerim onlar onlar ile karsılastırırım kendimi. 110 yıllık klup onlar 15 sampiyonlukları var diyelim istanbul gibi metropolun takımları. Bende 40 yıldır varım 6 sampiyonlugum var 200binlik şehrin takımıyım. Bu böyle ise ben çok büyüğümdür farklıyımdır. Avrupada ne başarım var interleri barcelonaları lyonları liverppolları yenen ilk türk takımıyım. Uefada yarı finalim var. Gs harici avrupada benden üstün başarı yakalamış hangisi gösterirmisin. Evet gecen sene fb samp liginde ceyrek final oynadı. Bakarmısın nasıl kafa tutmuş benm takımım bu istanbul takımlarına. Gs den sonra en cok ben almışım türkiye kupasını. Şuan siz yolun başındasınız umarım başarılı bir şekilde devam edersiniz yolunuza
ferhat_58_oğuz 14.04.2009, 16:37 kardeşim neden gelemedin bu lige o zaman bu zamana kadar cok yanlıs cumle kurmussun. Sizle aynı yıl kurulan Trabzonspor ilk 10 yılında şampiyonluklar kazanırken Sivasspor nerelerde idi belli degil. Yapacagın karsılastırma mantıklı olursa daha iyi olur kardeşim.
Ligdesiniz diye bize şampiyonluk yok diyorsun öçyle olsun dostum :) bakalım sivasspor neler yapıcak bekleyip görücez.
bekle gör bakalım bundan sonra siz 3 veya 4. olabilecekmisiniz yıllardır hep kaybeden ve türk sporuna hiç bir şey kazandıramayan ender klüplerden bir tanesisiniz yıllardır taraftarını kandırıp duruyor trabzon tam 30 yıldır
existence 14.04.2009, 16:38 Su istasyon caddesinemi olur. havuzamı olur yazı yazalım lütfen. Tvlerde sdat boş dendikçe kafama ağrılar giriyor.
bu ulkenin 4 büyüğü var. Dolayısı ile rakiplerim onlar onlar ile karsılastırırım kendimi. 110 yıllık klup onlar 15 sampiyonlukları var diyelim istanbul gibi metropolun takımları. Bende 40 yıldır varım 6 sampiyonlugum var 200binlik şehrin takımıyım. Bu böyle ise ben çok büyüğümdür farklıyımdır. Avrupada ne başarım var interleri barcelonaları lyonları liverppolları yenen ilk türk takımıyım. Uefada yarı finalim var. Gs harici avrupada benden üstün başarı yakalamış hangisi gösterirmisin. Evet gecen sene fb samp liginde ceyrek final oynadı. Bakarmısın nasıl kafa tutmuş benm takımım bu istanbul takımlarına. Gs den sonra en cok ben almışım türkiye kupasını. Şuan siz yolun başındasınız umarım başarılı bir şekilde devam edersiniz yolunuza
Biz 4 yıldır varız,ikinci kez şampiyonluğa oynuyoruz..
Dün stadımızda koltuk yoktu,bugün şampiyonluğun en güçlü adayıyız..
Bu sizin için başar değil,"aman canım Sivas işte bugün burda yarın ikinci ligdeler" deyip küçümsüyorsunuz..Ve bu halinizi gördükçe 70li yıllarda Trabzonspor diye bir takım ligi sarsmaya başalyınca "aman canım Trabzon işte bugün buradalar yarın ikinci ligdeler" deyip küçümseyen İstanbl taraftarı insanları hatırlıyorum..:)
[QUOTE=konuk66;502685]kardeşim neden gelemedin bu lige o zaman bu zamana kadar cok yanlıs cumle kurmussun. Sizle aynı yıl kurulan Trabzonspor ilk 10 yılında şampiyonluklar kazanırken Sivasspor nerelerde idi belli degil. Yapacagın karsılastırma mantıklı olursa daha iyi olur kardeşim.
Ligdesiniz diye bize şampiyonluk yok diyorsun öçyle olsun dostum :) bakalım sivasspor neler yapıcak bekleyip görücez.[/QUO bekle gör bakalım bundan sonra siz 3 veya 4. olabilecekmisiniz yıllardır hep kaybeden ve türk sporuna hiç bir şey kazandıramayan ender klüplerden bir tanesisiniz yıllardır taraftarını kandırıp duruyor trabzon tam 30 yıldır
Trabzonspor en kötü en kötü yıllarında 4. olur zaten. Biz Türk futboluna o kadar güzellikler vermişizki yazmakla bitmez. Fifanın binasını ziyaret ettinmi kocaman Dunya haritası vardır orda sampiyon olan kentler parıldar. Baktım Türkiye'me bir istanbul parıldıyor birde benm takımımın şehri parıldıyor! :) ne kadar güzel birşey herşeyi bu özetler zaten. Taraftarı kurban olsun Trabzonspor'una ne alakası var ne kandoırması yazdıgın cumleye pek bi anlam veremedim.
ferhat_58_oğuz 14.04.2009, 16:43 bu ulkenin 4 büyüğü var. Dolayısı ile rakiplerim onlar onlar ile karsılastırırım kendimi. 110 yıllık klup onlar 15 sampiyonlukları var diyelim istanbul gibi metropolun takımları. Bende 40 yıldır varım 6 sampiyonlugum var 200binlik şehrin takımıyım. Bu böyle ise ben çok büyüğümdür farklıyımdır. Avrupada ne başarım var interleri barcelonaları lyonları liverppolları yenen ilk türk takımıyım. Uefada yarı finalim var. Gs harici avrupada benden üstün başarı yakalamış hangisi gösterirmisin. Evet gecen sene fb samp liginde ceyrek final oynadı. Bakarmısın nasıl kafa tutmuş benm takımım bu istanbul takımlarına. Gs den sonra en cok ben almışım türkiye kupasını. Şuan siz yolun başındasınız umarım başarılı bir şekilde devam edersiniz yolunuza
siz sakın andolu takımıyız demeyi sizin istanbul takımlarından tek farkınız var oda 30 senedir başarısızlığınız istanbul takımları şampiyonluk maçlarında bile hemde kendi evinizde yenip postaladı sizi
LosTie58 14.04.2009, 16:45 konuk66 yozgatsporda olsaydıda onu tutsaydın keşke dimi kendi şehrinin başarısıyla övünseydin.Allah'tan Sivas'ım bunu yaşattı bize..Üstelik şimdi buraya gelip trabzon şöyle trabzon böyle diyerek yavaş yavaş yine milleti geriyorsun,zaten şu an herkes gergin laf atacak yer arıyor o yüzden körükle gitmesek diyorum.
Biz 4 yıldır varız,ikinci kez şampiyonluğa oynuyoruz..
Bu sizin için başar değil,"aman canım Sivas işte bugün burda yarın ikinci ligdeler" deyip küçümsüyorsunuz..Ve bu halinizi gördükçe 70li yıllarda Trabzonspor diye bir takım ligi sarsmaya başalyınca "aman canım Trabzon işte bugün buradalar yarın ikinci ligdeler" deyip küçümseyen İstanbl taraftarı insanları hatırlıyorum..:)
oğlum yaşındasın. :)
Hiçbir zaman sivas yarın 2.ligde demedim. Dedigim şey ve aslolan şudur ki Sivasspor 2 yıldır güzel bir atılım yaptı yolun daha başındalar umarum bu sıkı sıkı halleri daim olur ve yi yerlere gelirler. Aman hiç bir şekilde kopmayın birbirinizden. Göztepe gibi ekiplerde sizin gibiydi bir zamanlar ancak bir olay olduktan sonra koptular siz kopmayın başındasınız daha böyl devam edin.
O dedigini bir istanbul takımı taraftarı gercek düşünce olarak söylemişolamaz. Trabzonspor amatör kümeden başlamıştır o kümelerden üper lig e kadar bütü kupaların muzesinde oldugu tek takımdır. Cıkıpta her zaman bu ligde olan tek takımdır. İstanbul takımları cıktıgında 1.igde idiler zaten. dolayısıyla ben cok farklıyım :)
ferhat_58_oğuz 14.04.2009, 16:46 Biz 4 yıldır varız,ikinci kez şampiyonluğa oynuyoruz..
çok güzel yazmışsın canım hemşerim kibir insanın gözünü karartır hayatını kaydırır ALLAHIN bir sopası var onuda İNŞALLAH trabzon sporun kafasında kıracak bekleyin ve görün
Ferhat_58_oğuz
Yazmayayım diyorum ama birazdan çıkacağım zaten dayanamadım yani.Avrupa kariyerime laf ederken geçen yılki intertoto komedisini aklında tuttuğunu da ümit ediyorum.
Bir de postaladı filan demişsin de yine geçen yıl kendi evinde o istanbul takımlarından kaç yediğini hesap makinesi al hesapla.
yorumcuyuz 14.04.2009, 16:48 [QUOTE=ferhat_58_oğuz;502697]
Trabzonspor en kötü en kötü yıllarında 4. olur zaten. Biz Türk futboluna o kadar güzellikler vermişizki yazmakla bitmez. Fifanın binasını ziyaret ettinmi kocaman Dunya haritası vardır orda sampiyon olan kentler parıldar. Baktım Türkiye'me bir istanbul parıldıyor birde benm takımımın şehri parıldıyor! :) ne kadar güzel birşey herşeyi bu özetler zaten. Taraftarı kurban olsun Trabzonspor'una ne alakası var ne kandoırması yazdıgın cumleye pek bi anlam veremedim.
tamam abicim bu sene o ısıgı orta anadoluda da yakacagız.sen kafanı yorma;)birde buraya gelip trabzonu övme kimi ve ne düsündüklerini acık acık biliyoruz... biz kısıtlı bütcemizle 4 eziklere meydan okuyoruz var mı ötesi...!
siz sakın andolu takımıyız demeyi sizin istanbul takımlarından tek farkınız var oda 30 senedir başarısızlığınız istanbul takımları şampiyonluk maçlarında bile hemde kendi evinizde yenip postaladı sizi
neden sakın demeyim onu anlamadım kardeşim söylediklerini inanarak söylemiyorsun gibi geliyor bana. Trabzonspor anadolu takımıdır. ne olcak başka :)
30 senedir basarısızlık falan diyorsunda 4 büyüklerin arasındaki derbi maçlarına bak bizden önde olan sadece gs var oda 2-3 maçmı ney. Biz cok yenmşiz onları.
Yozgatspor olsada tutsam demiş bi arkadas ben cocukken oldum Trabzonspor'lu benm gibi birsürü insan var Trabzonspor büyük klup her şehirden taraftarolur bu gayet dogal yozgatta Trabzonsporlu olan bir sürü insan var ama Trabzon'lu olan görmedim. Bu ayrı bir durum.
bi kardeşim körükle gitmesek demiş ne yanlıs yapmısımki burda ben?
rahatsız oldunuz belli arkadaslar cıkıyorum simdi kendinize iyi bakın iyi aksamlar tekrardan.
[QUOTE=konuk66;502708]
tamam abicim bu sene o ısıgı orta anadoluda da yakacagız.sen kafanı yorma;)birde buraya gelip trabzonu övme kimi ve ne düsündüklerini acık acık biliyoruz... biz kısıtlı bütcemizle 4 eziklere meydan okuyoruz var mı ötesi...!
haklısın 2 yıldır böylesiniz gönülden tebrik ediyorum vede destekliyorum birşey demedimki ona
korsan hüsam 14.04.2009, 16:53 bunlar oteli dert ediyor ama sorun otelde değil yenilgi korkusu var
ferhat_58_oğuz 14.04.2009, 16:53 Ferhat_58_oğuz
Yazmayayım diyorum ama birazdan çıkacağım zaten dayanamadım yani.Avrupa kariyerime laf ederken geçen yılki intertoto komedisini aklında tuttuğunu da ümit ediyorum.
Bir de postaladı filan demişsin de yine geçen yıl kendi evinde o istanbul takımlarından kaç yediğini hesap makinesi al hesapla.
asıl sen al hesapla 40 yıldır ist takımlarından kaç yediğinizi sana hesap makinesi bile yetmez yeni bişeyler icat etmek gerekiyor ayrıca benim hesap makinesine felen ihtiyacım yok doğuştan zekam süperdir sizin gbi yarım akıllı değilim saat 12 geçince kafamız durmuyo
asıl sen al hesapla 40 yıldır ist takımlarından kaç yediğinizi sana hesap makinesi bile yetmez yeni bişeyler icat etmek gerekiyor ayrıca benim hesap makinesine felen ihtiyacım yok doğuştan zekam süperdir sizin gbi yarım akıllı değilim saat 12 geçince kafamız durmuyo
kardeş yanlış biliyorsun 40 yıldır derbi maçlarında bjk ve fb ye karsı üstünüz fb ile galibiyetler berabere olabilir. Gs bizden 2-3 fark ilemi ne üstün. Derbilerde cok yenmişiz onları neden bilmeden içinde bulunan kinle yazı yazıyorsun.
oğlum yaşındasın. :)
Hiçbir zaman sivas yarın 2.ligde demedim. Dedigim şey ve aslolan şudur ki Sivasspor 2 yıldır güzel bir atılım yaptı yolun daha başındalar umarum bu sıkı sıkı halleri daim olur ve yi yerlere gelirler. Aman hiç bir şekilde kopmayın birbirinizden. Göztepe gibi ekiplerde sizin gibiydi bir zamanlar ancak bir olay olduktan sonra koptular siz kopmayın başındasınız daha böyl devam edin.
O dedigini bir istanbul takımı taraftarı gercek düşünce olarak söylemişolamaz. Trabzonspor amatör kümeden başlamıştır o kümelerden üper lig e kadar bütü kupaların muzesinde oldugu tek takımdır. Cıkıpta her zaman bu ligde olan tek takımdır. İstanbul takımları cıktıgında 1.igde idiler zaten. dolayısıyla ben cok farklıyım :)
Ama siz babam yaşında değilsiniz..:)
Ben zaten direk siz dediniz demiyorum..
Trabzonsporluların yüzde 95i böyle düşünüyor..:)
buraak58 14.04.2009, 16:58 Sivasspor'da otel şaşkınlığı...
OTEL FİYATLARI
KOTA İDDİASI
İNTERNETHABER
|