Orijinalini görmek için tıklayınız : Şenol Güneş istifa etti
RüStü ElmaS 23.09.2005, 22:02 Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Vestel Manisaspor maçında alınan 2-0'lık mağlubiyet sonrasında görevinden ayrıldığını açıkladı.
Maç sonrasında basın toplantısı düzenleyen Güneş, "Bu moralsizliği bu paniği düzeltmenin tek yolu benim ayrılmam. Katkı yapmak için gelmiştim ama olmadı. Bu katkı zarara döndü. Türkiye'de başarısız sonuçlar alındığı zaman hocalar gider. Ben de buna katılmak istiyorum. Kan değişikliğine ihtiyaç var" dedi.
HAYILISI OLSUN BIRILERI GIDER BIRILERI GELIR.İNŞALLAH SİVASSPORUMUZA NAZAR DEYMEZ
HakkıTİMUÇİN 23.09.2005, 22:15 kendi adıma üzüldüm...hayırlısı olsun diyelim.
açıkcası hocam ayrılamanda bizim de büyük bir katkımız oldu ama adınıza çok üzüldük hayırlısı diyelim
sinan58_34 23.09.2005, 22:27 hayırlısı olsun dıyelım belkıde trabzonspor ıcın boylesı daha ıyı oldu
35fulya58 23.09.2005, 22:30 ŞENOL GÜNEŞ'İN İSTİFASINA ÜZÜLDÜM. SEVDİĞİM BİR SPOR ADAMIYDI. AMA TRABZONSPOR'A SEVİNDİM...
sivasli_tufan 23.09.2005, 22:33 tam belli degil arkadaslar atay aktug devam ettirecek belki galatasaray macinda belli olacak tam olarak.
sivas başlattı manisalak bitirdi .......
milli takımın başındaykende sevmezdim şenol hocayı.
trabzon ziya hocayla çok iyi bir çıkış yakalamıştı ama sırf karadenizli olsun diye şenol hocayı getirdiler.
sonuç bu.
trabzon bu kafayla bir adım ileri gidemez.
gercek58li 24.09.2005, 00:46 Trabzonun iyiye gitmesini isterim sahsen, en azindan Anadolu takimi.
Manisayi da yensin istedim ama olmadi.Senol hocanin istifasini kabul edecekleri de belli degil...
BOZKURT58 24.09.2005, 02:44 milli takımın başındaykende sevmezdim şenol hocayı.
trabzon ziya hocayla çok iyi bir çıkış yakalamıştı ama sırf karadenizli olsun diye şenol hocayı getirdiler.
sonuç bu.
trabzon bu kafayla bir adım ileri gidemez.
Dogru soze nedenir.Aynen katiliyorum arkadasima,Turk futbolu boyle bilincsiiz ve futboldan anlamayan hocalarla bir yere varamaz .iyiki gittinde kurtardin bizleri...
http://img399.imageshack.us/img399/7636/enbuyuksiv142967yz.gif (http://imageshack.us)
ali agca 24.09.2005, 03:29 Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Vestel Manisaspor maçında alınan 2-0'lık mağlubiyet sonrasında görevinden ayrıldığını açıkladı.
Maç sonrasında basın toplantısı düzenleyen Güneş, "Bu moralsizliği bu paniği düzeltmenin tek yolu benim ayrılmam Katkı yapmak için gelmiştim ama olmadı. Bu katkı zarara döndü. Türkiye'de başarısız sonuçlar alındığı zaman hocalar gider. Ben de buna katılmak istiyorum. Kan değişikliğine ihtiyaç var
ErdalGüler 24.09.2005, 08:00 BİR İKİ MAÇ KAYBETMEYLE TEKNİK DİREKTÖRLERİN İSTİFA ETMEMESİ LAZIM. GERÇİ BURASI TÜRKİYE BU SEFERDE KOVARLAR ADAMI. NEYSE ŞENOL GÜNEŞ İÇİN ÜZÜLDÜK AMA HAYIRLISI OLUR İNŞALLAH. SİVASIMIZIN VURDUĞU DARBENİN ARDINDAN YİNE YENİ EKİPLERDEN MANİSADANDA DARBE YİYE TRABZON BAKALIM ŞİMDİ NE YAPACAK...
twity_58 24.09.2005, 08:06 biz evde zaten istifa haberını beklıyorduk ıstıfa edınce de sasırmadım ben de böylesının trabzon için daha hayırlı olacagını kanaatındeyım....
champions58 24.09.2005, 15:19 Ben Şenol Hoca yı sevmiyorum. Ama futbol bilgisine bişey demem. Trabzon bu sene bana göre iyi transfer yapmadı. Ve Trabzon da yedek yok....Gökdeniz ceza aldı.Szykowiak da sakatlanınca takım tepe takla oldu... Bu takımında puaan kaybetmesi normal......
erhan5834 24.09.2005, 15:24 Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Vestel Manisaspor maçında alınan 2-0'lık mağlubiyet sonrasında görevinden ayrıldığını açıkladı.
Maç sonrasında basın toplantısı düzenleyen Güneş, "Bu moralsizliği bu paniği düzeltmenin tek yolu benim ayrılmam. Katkı yapmak için gelmiştim ama olmadı. Bu katkı zarara döndü. Türkiye'de başarısız sonuçlar alındığı zaman hocalar gider. Ben de buna katılmak istiyorum. Kan değişikliğine ihtiyaç var" dedi.
SİVASIN YENDİĞİ TAKIM BELİNİ DOĞRULTAMIYO YAZIK OLDU ŞENOL HOCA YERLİ HOCALARIN İÇİNDE ÇOK KALİTELİ Bİ HOCA BENCE İYİ OLUR İNŞALLAH....
sonuç trabzon için hayırlı olacaktır eminim.
ama yerli hocalarla devam etmeliler.
hala yabancılardan medet umuyorlar.
yerli hocalara daha çok tahammül edilmeli.
hayırlısı olsun, önemli olan bizim trabzon macından 3 puan almamız...
CÜSSKB-Aynur 26.09.2005, 10:27 Şenol Güneş, bir taraftan onurlu bir davranış sergiledi ama takımını yarı yolda bırakması doğrumu bilmem.
serhankaburcuk 26.09.2005, 12:28 Şenol hocanın gitmesinde Sivassporun katkısı oldu...Değerli bir hocamız Türk milli takımı onunla çok başarılara imza attı inşallah ilerleyen yıllarda Türk futboluna daha çok katkılar sağlayacaktır...
|