Orijinalini görmek için tıklayınız : Hazırlıklar Sürüyor


SivasSpor.Com
15.04.2009, 09:34
http://www.sivasspor.com/images/stories/hazirlik.jpg

Turkcell Süper Lig'in lideri Sivasspor, Konyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını kondisyon salonunda yaptığı idmanla sürdürdü.

Konyaspor maçı hazırlıklarına dün kulüp tesislerinde yaptığı idmanla başlayan lider Sivasspor, bugünkü ilk çalışmasını kondisyon salonunda basına kapalı olarak gerçekleştirdi.
Müzik eşliğinde fizik-kondisyona yönelik bir antrenman yapan kırmızı-beyazlı ekip, kulüp tesislerinde akşam saatlerinde gerçekleştireceği idmanda ise hafif tempolu koşunun ardından dar alanda çift kale maç yaptı.
Türk oyuncularla, yabancı oyuncuların karşılaştığı maçta futbolcuların oldukça neşeli oldukları ve birbirleriyle şakalaştıkları gözlendi.
İdmanın bitiminde Sivassporlu bazı futbolcular frikik çalışması yaptı.
Günü çift idman yaparak geçiren Yiğidolar, yarın da basına açık olarak yapacağı antrenmanla Sivas'taki çalışmalarını tamamlayacak.

Sivas`ın Sesi Gazetesi

ÇATAYAZBUZGIŞ
15.04.2009, 10:02
Dar alanda kısa ve çabuk pas çalışmalarına devam , çünki gol bölgelerinde rakipler alanı epeyce daraltıyorlar...hadi iyi çalışmalar...

hiko58
15.04.2009, 10:36
bu maçın bizim için önemi çok büyük. mutlaka ve mutlaka alınması gereken bir maç.ne yapıp etmeli mutlaka bu maçı almalıyız.şampiyonluğun önündeki en büyük engel bu maç.

mustafa_kavak58
15.04.2009, 11:45
insallah bu maci kazaniriz cünkü cok önemli galatasaray ve fenerbahce yine puan kaybedecekler bence cok eksikleri var eger sivasspor yenerse ariyi 11 puan acar fenerbahce ve galatasarayla cok büyük bir avantac kesin yenmemiz lazim.
.............................. .............................. .............................. ..............
HER ZAMAN HER YERDE SAMPIYON SIVAS

TracyMcGrady58
15.04.2009, 13:04
Bir zorlu viraj daha bekliyor bizi. Zaten her mac zorlu gececek bundan sonra. Ama iyi calisarak, bu zorlu maclarida alacaz insallah. Sakat ve ya cezali futbolcumuzun olmamasi da iyi haber