Orijinalini görmek için tıklayınız : 12.ci ADAM DA MAÇTA!!!

07reis58
17.04.2009, 13:26
fanatik gazetesinin resmi internet sitesinde taraftarımız haber konusu olmuştur!!

13 haftadır zirveyi bırakmayan takımlarına bu sezon büyük destek veren Sivasspor taraftarları, Konya’da da görev başında olacaklar. Yarın sabah otobüslerle Konya’ya geçecek olan Kırmızı-Beyazlı taraftarlar, takımlarını bu zorlu deplasmanda da yalnız bırakmayacaklar. Ayrıca Yiğidolar’ın Atatürk Stadı’nda kendilerine ayrılan bölümü dolduracağı belirtildi

..Ve söz Kaptan’da
Şampiyonluk yarışının kızıştığı haftalarda kritik maçlara çıkacaklarını söyleyen Sivasspor’un kaptanı Mehmet Yıldız, birlik çağrısında bulundu. Takımın tarih yazmaya yakın olduğu dönemde herkesin birlik olması gerektiğini belirten golcü futbolcu, “Bizleri yıpratmak isteyenlere karşı cevabımızı sahada en iyi şekilde veriyoruz. Kimsenin bizileri kaos ortamına sokmasına izin vermemeliyiz” açıklamasını yaptı

Konya’ya gittiler
Konya’ya giden Sivasspor, bugün yapacağı son taktik idmanın ardından maç için geri sayıma geçecek. Teknik direktör Bülent Uygun yönetiminde Sivas’taki hazırlıklarını tamamlayan Kırmızı-Beyazlılar, ligin alt sıralarından kurtulma mücadelesi veren Konyaspor’u deplasmanda yenerek liderliğini sürdürmeyi hedefliyor

www.fanatik.com.tr den alıntıdır!!!

ora_lee_chicano
17.04.2009, 13:30
arkadaslar, sorum var.

lugano semih falan sivas macinda oynuyorlar mi?!
yoksa tek lig maclarinda mi cezalilar..?

club7house
17.04.2009, 13:34
arkadaslar, sorum var.

lugano semih falan sivas macinda oynuyorlar mi?!
yoksa tek lig maclarinda mi cezalilar..?

Cezaları kupa maçlarındada geçerli..

ora_lee_chicano
17.04.2009, 13:36
ah..güzel ozmn.
ama yinede zor olur bence ...

alex'te sivas macinda %75 oynamiyacak ...
ligtv'den dinledim ... ;)

07reis58
17.04.2009, 13:43
oynayamıyorlar... bu bizim için iyi bir avantaj inş. bu avantajı lehimize çeviririz...

ora_lee_chicano
17.04.2009, 13:45
oynayamıyorlar... bu bizim için iyi bir avantaj inş. bu avantajı lehimize çeviririz...

I N S A A L L A H

(ozamana kadar sedat'ta insaallah iyilesir...)

abircan
17.04.2009, 14:02
çifte kupa bizi bekliyor arkadaşlar cimboma tek kıyağımız bu olur biz yeneriz ligde onlar uefaya gider biz şampiyonlar ligine direkt katılırız heheh :)

esentepeli58
17.04.2009, 14:28
bu sene tarih değişecek inş kupalar bızım olucak çatla anti istanbul :D:D

furky.b
17.04.2009, 14:43
Arkadaslar..

Duydugum Haberlere Gore : Alex 2 Hafta Yok, Gokhan Gonul 3 Hafta Yok, Semih , Volkan , Lugano Kart Cezalisi, Edu Sezonu Kapatti..

Yenilmemiz Icin Bir Sebeb Varmi ?

Kupada Bizim, Lig De !

spainloco
17.04.2009, 14:44
haydi bakalım insallah şampiyonluga birkac hafta kala çoşkulu bir taraftarımız olur..

YigidoGenclik38
17.04.2009, 15:35
ELİMİZDE BÜYÜK BİR AVANTAJ VAR BUNUN İYİ DEGERLENDİRMELİYİZ

sevda58
17.04.2009, 15:36
ben sivasa inaniyorum, guveniyorum.
icimden bir his, o iki kupada bizim olacak diyorr:D:D

subasi29
17.04.2009, 22:12
heryeri senlendirelim sampiyon takimin taraftarina yakisir bir sekilde