Orijinalini görmek için tıklayınız : Maçı Değerlendirelim

SivasSpor.Com
18.04.2009, 18:15
http://www.sivasspor.com/images/stories/1.kny_tum_2009.jpg

Konya deplasmanından 1 puan ile döndük. Bülent Uygun'un deyimi ile bu 1 puan bizi şampiyon da yapabilir.

Konyaspor - Sivasspor maçını değerlendirelim

Maçın yıldızı kimdi ?

Maçın en kötüsü kimdi ?

Maçta göze çarpanlar ?

Ne gibi eksiklerimiz var ?

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?

Taraftar nasıldı ?

Maç hakkında genel yorumunuz ?

http://resimzade.com/Show.html?i=4214&token=29801 (http://resimzade.com/Show.html?i=4214&token=29801)

http://resimzade.com/Show.html?i=4215&token=29018 (http://resimzade.com/Show.html?i=4215&token=29018)

http://resimzade.com/Show.html?i=4216&token=29561 (http://resimzade.com/Show.html?i=4216&token=29561)

http://resimzade.com/Show.html?i=4217&token=26384 (http://resimzade.com/Show.html?i=4217&token=26384)

sivaslıbaki
18.04.2009, 18:17
maçı izleyemedim ama yorum yapayım. Şampiyonluk yolunda beraberlikte olacak her zaman yenecez diye bir kural yoktur.

ama... Beşiktaşın kazanamayacağı maçlar var önünde ama kazandıracaklar. zornan.

yigido_sampiyon
18.04.2009, 18:21
Maçın yıldızı kimdi ?

bence maçın yıldızı yoktu...sivasspordan kimse göze batacak bir futbol oynamadı...

Maçın en kötüsü kimdi ?

özellikle son dakikalardaki hataları ile hayrettin

Maçta göze çarpanlar ?

bülent uygun fazlaca kilo almış...göbek almış başını gidiyo...

şampiyon olacak takım görünümü yok...ayrıca mehmet yıldızın biraz daha istekli oynaması lazım...

maçın hakkı beraberlikti...sivas galibiyet için çok fazla bişey yapmadı...

Taraftar nasıldı ?

takımımızı yalnız bırakmayan tüm taraftarımıza teşekkürler...

konya maçında bırakılan 2 puan haftaya oynanacak olan tranzon maçının değerini bir kat daha arttırdı...yarın hepimiz bursalıyız...

mustafa_kavak58
18.04.2009, 18:24
Maçın yıldızı kimdi ?........ibrahim dagasan

Maçın en kötüsü kimdi ?.....murat erdogan mehmet yildiz

Maçta göze çarpanlar ?...orta saha hic yoktu defans cok hatalar yapti

Ne gibi eksiklerimiz var ?...forvetlerimiz adam gecemiyo

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?..insallah sali günü feneri yenip moralli olup trabzonsporu yeneriz

Taraftar nasıldı ?...taraftar cok azdi takim sampiyonluga oynuyo taraftar cok az kisilerdi

Maç hakkında genel yorumunuz ? takim biran önce toparlanmasi lazim kafalarindan silmeleri lazim bu sampiyonlugu cok baski var adamlara

sivaslı çınar
18.04.2009, 18:26
bu maç olmadı konya ya sansımız tutmuyor iyi de oynadık ama olmadı sivas şampiyon beylerr

Yiğiter
18.04.2009, 18:42
Konya taraftarı "Bu sene şampiyon Anadolu'dan" diye bağrıdı mı acaba maçtan sonra..

Hoş onların bir kısımında müthiş bir çekememezlik var ama bizi tutanalrın sayısı da az değil..

esentepeli58
18.04.2009, 18:42
umutsuzluğa yer yok normal boyle beraberlık şampiyonluğun en büyük adayı sivasspor dur hyrlısı olsun haftaya laz ları yerız olay bitmiştir....!

Shan58
18.04.2009, 18:58
Hocam şu Musa Aydın inadından vazgeç artık lütfen.
balilide çok geç oyuna giriyor o yüzden çok etksiz kalıyor.
son dakikada gösterilen mücadeleyi ilk yarıda gösterseydik öne geçer ikinci yarı çok daha rahat oynardık ama takım çok kötü oynuyor.
Musa Aydın ve Mehmet Yıldız nasıl toparlayacak bilmiyorum.

Divriği58-
18.04.2009, 19:00
Maçın yıldızı kimdi pETKOVIC

Maçın en kötüsü kimdi murat ERDOGAN

Maçta göze çarpanlar 2 TOPUMUZUN DIREKDEN DONMESI

Ne gibi eksiklerimiz var EKSIGIMIZ YOK ASLINDA ANADOLUDAN ILK KEZ BIR TAKIM BOYLE YUKSELIS ICINDE BUNUN GETIRMIS OLDUGU PSKOLOJIK BASKI VE YORGUNLUK VAR

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ŞANSIMIZ YOKTU

Taraftar nasıldı ?

Maç hakkında genel yorumunuz MORAL BOZMAMAK LAZIM....

ferhat_58_oğuz
18.04.2009, 19:14
naçı 90 dakika izledim genel olarak iyiydik futbolcularda gözle görülür düşüş var ama yinede takım halinde malubiyeti hazmedemez bir durumumuz var buda iyiye işaret demekki sivassporumuz yenemesede yenilmiyor 1 puan deyip geçmeyin rakiplerin yapacağı maçlara bakarsak onların durumu bizimkinden daha zor haftaya ts yendikmi işin en zor kısmını aşmış oluruz yinede herşeye rağmen ben bu takımla gurur duyuyorum

spidey58
18.04.2009, 19:28
Maçta malesef göze çarpan bir oyuncumuz olmadı,

Özellikle şanssızlık çoktu ki iki topumuz direkten döndü,

Bi de abdurrahmannın niye oynatılmadığını anlamış değilim,kaç maçtır ondan yararlanmıyoruz.

Besyo_cu
18.04.2009, 19:39
Maçın yıldızı kimdi ? hayrettin güzel oynadı

Maçın en kötüsü kimdi ? Bület uygun ve tüm kadro

Maçta göze çarpanlar ? .......

Ne gibi eksiklerimiz var ? Bu nasıl bir oyun anlayışı anlamak zor.

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? 4 forver oynuyoruz iyi tamm da bu forvetlere gol pasını kim vereecek bu kadar saçma bir taktik hayatımda görmedım. Orta sahayı bom boş bıraktık. Ne hucum yapabildik ne defans...

Taraftar nasıldı ? Giden herkesın ayağına sağlık...

abdullah58
18.04.2009, 19:41
Maçın yıldızı kimdi ? BILICA-SEDAT

Maçın en kötüsü kimdi ? MEHMET-MURAT ERDOGAN-MUSA YILDIZ

Maçta göze çarpanlar ? GEC OYUNCU DEGISTIRMEMMIZ

Ne gibi eksiklerimiz var ? ILERIDE ETKILI FORVETIMIZ YOK TEK MEHMETLE OLMUYOR-HOCA BALILI VE KAMANANI GEC ALIYOR

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? YAZIK OLDU 2 PUAN GITTI SAMPIYONLUK GIDECEK GIBI-INANIYORUMKI BALILIL VE KAMANAN DAHA ÖNCE GIRSEYDI SONUC DAHA DEGISIK OLURDU

Taraftar nasıldı ?

ready
18.04.2009, 19:56
bülent hoca halen mehmet yıldız da inat etmesini anlamış degilim eger bir futbolcu kötü oynamaya başladıysa onu çıkarmak lazım mehmet yıldızın sürekli hakemle diyaloga girmesi hoş degil oyuncu degiştirme de geç kaldı hoca kamananı ikinci yarı başında almalıydı vel hasıl kelam bugün şampiyona layık bir maç oynamadık

SEVDAMSIN58
18.04.2009, 20:10
Maçın yıldızı kimdi ?

bence maçın yıldızı yoktu...sivasspordan kimse göze batacak bir futbol oynamadı...

Maçın en kötüsü kimdi ?

özellikle son dakikalardaki hataları ile hayrettin

Maçta göze çarpanlar ?

bülent uygun fazlaca kilo almış...göbek almış başını gidiyo...

şampiyon olacak takım görünümü yok...ayrıca mehmet yıldızın biraz daha istekli oynaması lazım...

maçın hakkı beraberlikti...sivas galibiyet için çok fazla bişey yapmadı...

Taraftar nasıldı ?

takımımızı yalnız bırakmayan tüm taraftarımıza teşekkürler...

konya maçında bırakılan 2 puan haftaya oynanacak olan tranzon maçının değerini bir kat daha arttırdı...yarın hepimiz bursalıyız...

elimizdeki puanlari kacirip sonra baskalarinin yapacagi seyleri beklemek hicte anlamli degil besiktas cesedini koyar uc puansiz cikmaz o sahadan herkes sivasspor degil hemserim

SEVDAMSIN58
18.04.2009, 20:13
Maçın yıldızı kimdi ?........ibrahim dagasan

Maçın en kötüsü kimdi ?.....murat erdogan mehmet yildiz

Maçta göze çarpanlar ?...orta saha hic yoktu defans cok hatalar yapti

Ne gibi eksiklerimiz var ?...forvetlerimiz adam gecemiyo

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?..insallah sali günü feneri yenip moralli olup trabzonsporu yeneriz

Taraftar nasıldı ?...taraftar cok azdi takim sampiyonluga oynuyo taraftar cok az kisilerdi

Maç hakkında genel yorumunuz ? takim biran önce toparlanmasi lazim kafalarindan silmeleri lazim bu sampiyonlugu cok baski var adamlara

hemserim hep bahaneleri ona buna buluyoruz elimizdeki puanlari savuruyoruz konyadan uc puan alamazsak kimden alacagiz bana gore trabzonda bizi yener tavsanlik yaptigimiz yanimiza kar kalir bu gidisle biz bursanin altinda da bitirebiliriz

mfegri
18.04.2009, 20:14
murat erdoğan son dakikalarda ileri çıkmamız lazımken topu ayağında tutarak ne yapmaı amaçlıyor acaba hele boşa kaçan baliliye top atmayarak ne yapmak istedi benim bugün kafam karıştı

SEVDAMSIN58
18.04.2009, 20:23
GECMIS OLSUN DIYE BASLAMAK ISTIYORUM AMA KENDI OZ ELESTIRIMIZIDE YAPMAMIZ GEREKIYOR BANA GORE HEMSERILERIM BANA KIZABILIRSINIZ YORUMUMDAN DOLAYI BELKI AMA BU GIDISLE BESIKTAS OLUR AMA BURSAYI YENER VE LIDERLIGI ALIR SIMDIYE KADAR BIZI COK GUZEL KULLANDILAR TAVSAN OLARAK HAFTAYADA TRABZON YENER BIZI VE CEM YILMAZIN REKLAMINDAKI GIBI BIRDE AYVA ISMARLAR ARDINDAN BU GIDISLE HERHALDE YA BURSAYLA BESINCILIGI PAYLASIRIZ YADA ALTINCI TAMAMLARIZ LIGI BIZDE BU KADAR PUAN SAVURGANLIGI OLDUKTAN SONRA NEYMIS TAKIM BASKI ALTINDAYMIS KIM YAPIYOR KARDESIM BASKIYI SEHIRDE BAYRAKLAR BILE ASILMIYOR KORKULU RUYA GORMEYELIM DIYE BU NE ANLAMSIZ BASKI BEN ANLAM VEREMIYORUM HERZAMAN SIVASSPORLUYUM SONUNA KADAR AMA GOZUMUZUN ONUNE BAKMAMIZ LAZIM BU GIDIS GIDIS DEGIL ARDIMIZDAN KAHKAHA ATARLAR FIRSATIMIZI BEKLEYENLER BIZDE FIRSAT VERIYORUZ ADAM LARA ZATEN NEDEN ATMASINLARKI SONRADA CIKIP GEREKSIZ ACIKLAMALAR YAPIYORUZ BENCE KENDI EKSIKLERIMIZIN HESABINI YAPSAK SIMDIYE ACIK ARA ONDEYDIK VE BELKIDE SAMPIYONLUGUMUZU BILE ILAN EDERDIK
HERSEYE RAGMEN ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN INSALLAH BEN YANILIRIM INSALLAH BIRAN ONCE TOPARLANIRIZ VE KIMSEYE FIRSAT VERMEYIZ

madımak58
18.04.2009, 20:27
maçı canlı izledim ,dayak yesem daha iyiydi uykum geldi ,mideme ağrılar saplandı o ağrılar uyutmadı yani kısacası sinir bir maçtı konya iyi diş bilemiş az daha galip çıkacaktı valla çokkkk üzüldüm çokkk çokkkkkkkkkkkkkkkkkkk
maçın iyisini mi? güldürmeyin ....

sivasspor için yazdım konya beni ilgilendirmiyor.....

SempaticH
18.04.2009, 20:40
maçın en iyisi diye bişi yok kötüsü var oda mehmet yıldız o ne kardeşim öle aldığın topları harcadığın gibi birde dönüp topçulara bahane buluyorsun oluyormu al kaptır al kaptır ondan sonrada gol olmuyor tabiii olmaz çünkü yoksunuz sahada beyler konya takımı nı yenemiyorsan git giyin kardeşim üzüldüm valla böle olursa trabzonda yener bu takımı ve eline sağlık

sivasspor200970
18.04.2009, 21:01
bugün cok kötü bir fütbol oynadik ona ramen gene bir puan aldik
bizim iki top direkten döndüyse konya nin da 100% lig
pozisionlari vardi gene de sampionluk icin
cok az yaptik haftaya trobsonla insallah
biraz daha farkli oynariz

ora_lee_chicano
18.04.2009, 21:11
MACIN YILDIZI KIMDI? Petkovic

MACIN EN KÖTÜSÜ KIMDI? Mehmet Yildiz

MACTA GÖZE CARPANLAR? 2 sut direge carpti ...

NE GIBI EKSIKLERIMIZ VAR? ORTA SAHADA TOPU DAGATAN BI OYUNCU

TARAFTAR NASILDI? -NO COMMENT-

gül5858
18.04.2009, 21:47

Maçın yıldızı kimdi ? Hayrettin elinden geleni yaptı teşekkürler petkoviç

Maçın en kötüsü kimdi ? Bütün diğer kadro

Maçta göze çarpanlar ? Dökülen bir lig takımı

Ne gibi eksiklerimiz var ? Bence S.Spor'u haketmeyen kişiler var

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? Süper ligde oynayan bir takım olarak yeterli azmi ve disiplini göremedim. Eksiklerimiz yok sadece oynayamayan fazlalıklarımız var.

Taraftar nasıldı ?

Maç hakkında genel yorumunuz ? Böyle olmamalıydı bence çok büyük 2 puanı kaybettik. Kaybetme lüksümüz yoktu, önümzde fb ve ts maçına 2 puanı alıp çıkmamız bizi güçlü çıkaracaktı sahaya, şimdi daha zor bir yola girdi S.spor,bekleyip görücez

karahisarli
18.04.2009, 21:58
yildiz tamamen yoktu nerdeyse hic pas yapamadi ibrahim ve syla haric takimda kimse oynamadi kamanan da birseyler var ayaginda top varsa oynuyor yoksa hic kosmuyor ilerde basmiyor hic olmazsa birkac kez kale sert sutlarla yoklanmaliydi veya ilk yari tamamen hücum oynamaliydik ama izledigim en kötü oyundu takimda belli bir düsüs var allah yardim etsin

ayhandemir58
18.04.2009, 21:59
Maçın yıldızı : Sedat-Bilica İkilisi
Maçın kötüsü: Musa-Murat İkilisi
Göze Çarpan : İki topun SS adına direkten dönmesi.
Eksiklerimiz : Orta sahada top tutup pas yapamıyoruz.
Maç Görüşüm : Bana göre şampiyon takıma yaraşır bir oyun sergileyemiyoruz.
Yorumum . Bu takım bu oyuncularla buralara geldi.Şimdi neden tutuklar?Sorun bence psikolojik.Bir an önce iyi bir psikiyatr ile oyuncular deşarj edilmeli-rahatlatılmalı.Galiba stresi kaldıramıyoruz.ŞAMPİYON SİVASSPOR.

ellisekizSVS
18.04.2009, 21:59

Maçın yıldızı kimdi ? İşin açıkcası çokta bariz yıldız göremedim bugün ama defans iyiydi diyebilirim.

Maçın en kötüsü kimdi ? Mehmet yıldız ( topları öldürdü )

Maçta göze çarpanlar ? İşin kuyruguna gelmiş yorgun bir takım

Ne gibi eksiklerimiz var ? Forvetimiz çok ama yanlış politika var

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? Maçın 20. dakikasında biraz daha rahatladım manzara karşısında ummudugum kadar gerilmeme sebeb yok diye düşündüm. Takımıma güvenim oldugu için konyayı geçeriz diye düşündüm zor olucak diye tahmin ediyordum. Ama o kadar baskı pressten sonuç gelmiyince biraz endişelendim. Top kale agzına hep geliyor orada ölüyor pozisyon.

Taraftar nasıldı : Taraftarı duyamadım sahada hep yeşil beyaz sesleri hakimdi.

inşallah bu durumu puan cetvelini telafi ederiz.

atabey07
18.04.2009, 22:01
anlamış değilim şampiyonluğa oynuyoruz ama ileride sadece mehmet yıldızla başlamak ne kadar doğru bir şey adam yalnız kalıyor ileride ve hiç bir halt olmuyor geçen sene mehmet yıldız - balili ikilisi ne süper oynardı kardeşim bari sen mehmet yıldız- kamananla başla oyuna sonradan duruma görev yap değişikliği oyun bitmeye gelmiş bütün forvetleri oyuna iş işten geçtikten sonra...........

nL58
18.04.2009, 22:01
bence bulent uygun a 5 hafta daha ceza versinler

cücü baba
18.04.2009, 22:03
Bizim ne kadar puana ihtiyacımız var ise unutmayalımki rakibinde o kadar ihtiyacı var idi doğal olarakta direnç gösterdiler bu tür sonuçlar olacak asla pes etmek yok rakiplerimizin durumlarına bir bakalım hepside olağan üstü şartlara ve ekonomiye sahipler oysa biz hala taraftarı bile inandıramadık şehri ise asla ama konyayı yenemedik diye üzülüyoruz demekki biz bir çok şeyi aşmışızda haberimiz yok. Ama İnşallah bu ipi biz göğüsleyeceğiz hemde bir sır vereyim 2 kupayla tarih yazacağız ben inanıyorum lütfen her kes inansın bir Ardamız yok bir Aleximiz yok bir Delgadomuz yok ama ne var biliyormusunuz ? mangal gibi yüreğimiz ve inancımız var buda her şeye bedel...

izmirliyigido
18.04.2009, 22:47
Maçın yıldızı kimdi ? Takım olarak fena değildik ama gol atma becerisini gösterecek bir oyuncumuz yoktu. Yine de maçta en iyisi BİLİCA idi.

Maçın en kötüsü kimdi ? Musa'ya ne oluyor anlamıyorum. Eski Musa Aydın'ı mumla arar olduk.

Maçta göze çarpanlar ? Gözüme çarpan kanat ataklarımız son 3-4 maçtır sıfır oldu. Bunun da sebebi belli. Abdurrahmansız bir takımdüşünülemez. Dikkat edin Abdurrahman'ın olmadığı son 3-4 maçta gol ataklarımız oluyormu, kanat bindirmelerimiz oluyor mu hiç? Maalesef !... Tamam Sylla da iyi, sağlam ama doğru dürüst 1 tane gol ortası yok. Bülent hoca Abdurrahman'ı neden harcıyor anlamıyorum.

Ne gibi eksiklerimiz var ? Kanatlar çalışmıyor, Mehmet Yıldız top tutamıyor, Abdurrahman, Kamanan, Balili küstürülüyor. Benim bu taktik anlayışına aklım ermiyor. Bu yüzden zorlanıyoruz, geçen hafta Antalyaspor'u zor yendik, bu hafta Konyaspor'a gol atamadık. Aman hocam DİKKAT !!!

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? Maç ortada oynandı. Son 15 dakikada çılgınlık yaptık. Adeta 3-3-4'e dönüp 4 forvetle oynadık ama maalesefki top da bizi sevmedi, direklerde istemedi. Konyasporda maçı çirkinleştirmeden çok güzel bir futbol izledik.

Taraftar nasıldı ? Taraftarımızın bir ara sesini duyduk ama yayıncı kuruluş, inatla bizim tribünlerin olduğu yere mikrofon koymamakta direniyor.

Maç hakkında genel yorumunuz ? 1 puan aldığımıza sevinmekten çok, 2 puana üzülmek gerek. Çünkü biz şampiyonluk yolunda koşan bir takımız. 1 puan bizi sevindirmez. Maç içinde ki taktiğimizi ben çözemedim.

Kanat bindirmesi yoktu, kontraatak organizasyonumuz yoktu, orta sahada çoğalıp top yaparak organize bir atağımız yoktu. Top şişirerek oyunu karşı alana yıkma planımız yoktu, yine de ortada zevkli bir mücadele vardı. Bunda sanırım en büyük pay Herve Tum'un son haftalarda olduğu gibi üstün çabası vardı.

Ben Yarın Beşiktaş'ın, Bursaspor'a puan kaybedeceğini tahmin ediyorum.

AYK

FANATIK YIGIDO
18.04.2009, 22:53
konyaspora sahasinda gelen vurdu giden vurdu boyle kotu bir konyada 2 puani biraktik ben sahsen boyle bir sonucu beklemiyordum belli ki takimimiz da bir stres liderliğin sampiyonlugun baskisi agirligi cokmus tamam puan kaybedebiliriz ama Konya gibi bir kotu takima değil insallah en kisa zamanda bu kaybetiğimiz puanlarin farkina variriz zaman gelir bu 2 puani aramayiz insallah

izmirliyigido
18.04.2009, 23:13
Konya taraftarı "Bu sene şampiyon Anadolu'dan" diye bağrıdı mı acaba maçtan sonra..

Hoş onların bir kısımında müthiş bir çekememezlik var ama bizi tutanalrın sayısı da az değil..

Ne yazık ki, Konya taraftarı "İb.e Sivasspor olamazsın Şampiyon" diye bağırdı. Çok üzüldüm.

AYK

pover58
18.04.2009, 23:37
konyayı yenemiyen bir takım şampiyonlugu haketmiyor.biz bu futbolnan bu adamlarla şampiyon filanda olamayız boşa ümitlenmişiz şimdiye kadar.
mehmet nerde ortasaha hani ilerde kim var bir bilica bir murat defansta iyi onlarda hata yapmaya başladı gerisi yok.rakip fb gs 8taş olsa gücümüz yetmedi der geçeriz karşımızdaki takım konya düşmemeye oynuyor ve sen konyayı yenemiyorsun yıldız efendi çıkıp demeç vermekle gol atılmıyor adamgibi top oyna ona buna bagıgırmak senin işin degil çık gol at.yoksa çıkma sahaya kamananıda körelttiniz baliliyide.ilk 4 bitirirsek ligi iyidir.çünkü haketmiyoruz.bu takımı buralarada getiren bu topçular ancak 3 kişi oynamadımı iş bitiyor sonuç ortada en kısa sürede ya kendimize geliriz yada şampiyonlukmuş kupaymış unuturuz...

yigido_90
18.04.2009, 23:51
artık onumuzdekı maclara bakıcaz ve toparlanarak ınsallah hakettıgımız
sampıyonluk bızım olacak .... eksıklıkler elbet var ama zaman zaman olur kımsede hata aramamak lazım duzelıcez ;))

yigido yakup
19.04.2009, 00:18
mac icin pek fazla söylenecek birsey yok sadece mücadeleden ibaretti bence bu macin yildizi konya teknikdirektörü giray bulakti takimi iyi hazirlamisti iyi oyuncular degistirdi.bülent hoca birseyi dikkatinden kacirmisti konya savunmasi agir ve yasli bir savunmaydi bu savunmayi mehmet yildiz ve tum la asmamis mümkün degildi ilk devrede araya atilacak toplarla cok basarili olabilirdik ama araya atilan toplari alcak bir tek musa vardi oda etkisizdi yapilan degisiklikler biraz degisikti oyuna kamanan i aliyorsan sezer mutlaka sahada olmali cünkü takimda tek ara topu atan oyuncu murat erdogan 90 dk lik oyuncu degil son dakilarda bir puani bile kacirabilirdik.

bizde sergio pascheco diye bir oyuncu varken neden biz hala daha pasör ariyoruz?kamanan i eniyi besleyebilecek oyuncu kesinlikle sergio dur ondan yararlanmak lazim.

özsivasli1903
19.04.2009, 00:35
sivasspor bence güzel oynadi ama gol icin sonradan bastiriyoz...
ilk yarida basip rakipi bunaltip skor avantajini yakalayinca saglam oynasak daha kolay kazaniriz... konya zaten top oynamiyor... sadece rakipin oyun düzenini bozmaya kurulu bi takim bunlar... deplasmanda 1 puanda iyidir...
haftya önce fener sonrada trabzonu yenip yolumuza emin adimlarla ilerleyecegiz.... sampiyon olacagiz bundan hicbir süphem yok...

vedat58
19.04.2009, 00:42
GECMIS OLSUN DIYE BASLAMAK ISTIYORUM AMA KENDI OZ ELESTIRIMIZIDE YAPMAMIZ GEREKIYOR BANA GORE HEMSERILERIM BANA KIZABILIRSINIZ YORUMUMDAN DOLAYI BELKI AMA BU GIDISLE BESIKTAS OLUR AMA BURSAYI YENER VE LIDERLIGI ALIR SIMDIYE KADAR BIZI COK GUZEL KULLANDILAR TAVSAN OLARAK HAFTAYADA TRABZON YENER BIZI VE CEM YILMAZIN REKLAMINDAKI GIBI BIRDE AYVA ISMARLAR ARDINDAN BU GIDISLE HERHALDE YA BURSAYLA BESINCILIGI PAYLASIRIZ YADA ALTINCI TAMAMLARIZ LIGI BIZDE BU KADAR PUAN SAVURGANLIGI OLDUKTAN SONRA NEYMIS TAKIM BASKI ALTINDAYMIS KIM YAPIYOR KARDESIM BASKIYI SEHIRDE BAYRAKLAR BILE ASILMIYOR KORKULU RUYA GORMEYELIM DIYE BU NE ANLAMSIZ BASKI BEN ANLAM VEREMIYORUM HERZAMAN SIVASSPORLUYUM SONUNA KADAR AMA GOZUMUZUN ONUNE BAKMAMIZ LAZIM BU GIDIS GIDIS DEGIL ARDIMIZDAN KAHKAHA ATARLAR FIRSATIMIZI BEKLEYENLER BIZDE FIRSAT VERIYORUZ ADAM LARA ZATEN NEDEN ATMASINLARKI SONRADA CIKIP GEREKSIZ ACIKLAMALAR YAPIYORUZ BENCE KENDI EKSIKLERIMIZIN HESABINI YAPSAK SIMDIYE ACIK ARA ONDEYDIK VE BELKIDE SAMPIYONLUGUMUZU BILE ILAN EDERDIK
HERSEYE RAGMEN ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN INSALLAH BEN YANILIRIM INSALLAH BIRAN ONCE TOPARLANIRIZ VE KIMSEYE FIRSAT VERMEYIZ

HAKLISIN HEMSEHRIM DÜSÜNCELERINE AYNEN KATILIYORUM , BIRAN ÖNCE TOPARLANMAMIZ LAZIM , KÖTÜ OYNAYAN FUTBOLCULARI KOYACAKSIN KENARA ; SIVASTA FORMA SAVASI DIYE BISEY YOK GALIBA ; HIC KIMSE KENDINI YIRTMIYOR CABALAMIYOR ; COK RAHAT SANKI SAMPIYONLUGA OYNAYAN TAKIMMIS GIBI DEGILLER ; ACIL ACIL ÖNLEMLER ALINMALI ; TAKIMDA HIC HIRS KALMAMIS ; BENCE BIZIM TAKIM SAMPIYONLUGA INANMIYOR O KADAR

vedat58
19.04.2009, 00:43
TAKIM OLARAK COK KÖTÜ OYNADIK NE ORTA SAHA VARDI NE DE KANATLAR ,SANKI SAMPIYONLUGA OYNAYAN TAKIM DEGILDE ÖYLESINE SIRADAN MAC GIBIYMIS GIBI OYNADIK , BURDA KAYBETTIGIMIZ 2 PUANI COK ARAYACAGIZ, KARSIMIZDA COK KÖTÜ BIR KONYASPOR VARDI VE BIZ IYI OYNAYIP YENEMEDIK BENIM ACIKCASI ÜMITLERIM TÜKENDI , HAFTAYA TRABZON MACI VAR , TRABZON BIZDEN DAHA IYI OYNUYOR , BIZ TRABZON KARSISINDADA BÖYLE OYNARSAK FARKLI YENILIRIZ , BÜLENT HOCA HERALDE TAKIMA COK GÜVENIYOR BENCE GÜVENMEYI BIRAKIP DERHAL ACIL ÖNLEM ALMALI , EGER BIZ IYI OYNASAYDIK KÖTÜ KONYAYI FARKLI YENEBILIRDIK , AMA NEDENSE HER GECEN HAFTA TAKIMDA BÜYÜK DÜSÜS YASANIYOR , BU SEKILDE GIDERSEK BESINCILIK BILE HAYAL OLUR , BU TAKIMA NOLUYORDA BU SEKILDE DÜSÜS YASANIYOR HIC ANLAMIS DEGILIM, BURAYA KADAR GETIRIP SAMPIYONLUGU BASKALARINA HEDIYEMI ETMEK ISTIYORLAR, NEDENSE HATALARIMIZ YANLISLARIMIZ ACIK ACIK GÖZÜKTÜGÜ HALDE HIC BIR ÖNLEM ALINMIYOR TAM AKSINE TAKIM GITGIDE KÖTÜLESIYOR , GALATASARAYIN , FENERIN KÖTÜ SEZON GECIRDIGI BIR LIGI BELKIDE DAHA HIC GÖREMEYIZ , BU FIRSATLARI ELIMIZIN TERSIYLE ITIYORUZ, YÜZDÜK YÜZDÜK KUYRUGUNA GELDIK , TAKIM IKINCI LIG TAKIMI GIBI OYNAMAYA BASLADI ANLASILIR GIBI DEGIL , HALEN BÜLENT HOCA TUTTURMUS IYI OYNADIK DIYOR , BÜTÜN TÜRKIYE SIVASIN KÖTÜ FUTBOL OYNADIOGINI GÖRÜYOR AMA HOCAMIZ NASIL GÖREMIYOR PES DOGRUSUU......

vedat58
19.04.2009, 00:54
SANKI BU TAKIMDA HERKESIN YERI GARANTI ; BAKIYORSUN DÖKÜLEN FUTBOLCULAR BIDAHAKI HAFTAYA YINE SAHADA DELI OLMAMAK ELDE DEGIL ; SANIYORUM BU TAKIMDA HIC FORMA SAVASI YASANMIYOR ; YEDEKLER HER ZAMAN YEDEK KADRO DIINDAKILER HERZAMANKI GIBIO AYNI FUTBOLCULAR OYNAYANLAR YINE AYNI FUTBOLCULAR; SIMDI BAKIYORUMDA 15 FUTBOLCUYLA BU LIG BITMEZ SAMPIYONLUK OLUNMAZZZZ; HANI NERDE DIGER OYNAMAYAN FUTBOLCULARR???? ONLAR HERZAM;ANKI GIBI YATIYORLARMI ????? NERDE FORMA SAVASIII???? NERDE HIRSS???? DÜSDÜKCE DÜSÜYORSUNN BITTIKCE BITIYORSUNN ; IKINCI LIG TAKIMINDAN FARKSIZSIN !!!! KENDINIZE GELIN HAK ETMEYEN FUTBOLCULARLA SAMPIYON OLUNMAZZZZZ OLUNMAZZZZZ ; HEP AYNI OYUNCULARLA BURALARA GELMEK MUCIZEEE ; EGER SAMPIYON OLMAK ISTIYORSAN HAK EDENLERI OYNATACAKSIN ; OYNAMAYANLARIDA POSTALAYACAKSINN

lastsivasli
19.04.2009, 02:05
maçın en göze çarpan tarafı ve en çok üzerinde durulması gereken ler:
1- mehmet yıldız
2- taraftar (pardon seyirci demeliydim)
şampiyonluğa oynayan bi takımın halaa bi taraftar kitlesi yok ... hepsi kendi başlarına buyruk...
yok 1967 miş yok genç yiğido yok şu yok bu...
arkadaş beceremiyorsunuz... siz hiç mi diğer maçlara bakmıyorsunuz...
taraftar ne demek izleyin de görün...
taraftar pardon seyirci gelir çekirdek yer, birbirine düşer, maç başlamadan önce yok yere bağırır maç da sesi çıkmaz, herkes kendi kafasına göre slogan atar... herkes kendi getirdiği elemanları yönetir.....
burada durun...
böyle taraftar lık olmaz...
öncelikle bi lider olacak tabi bu postacı dan başka sözü geçen yönetici biri olmalıı...
ve artık sivaslıyım diyen sivasspor luyum diyen kişiler biraz gayret gösterip şampiyon takıma yaraşır şekilde gereğini yapmalı...
daha sayılacak çok şey var ama ... sanırım şimdilik yeter...
bu arada adam akıllı bi marş mı olur slogan mı olur bişeyler bulunsa çok güzel oluuur

lastsivasli
19.04.2009, 02:21
bu arada maçtan rezimler :D
http://resimzade.com/Show.html?i=4230&token=104013

burakbaba9
19.04.2009, 02:23
Vallahi Sivasspor da çok büyük düşüş var düzelmezse şampiyonluk gidiyo elden 4-2 fener macından sora beşiktaş haricinde sürekli kötüydü...

Cerus58
19.04.2009, 03:33
maçın yıldızı .petkoviç
en kötüsü : MURAT ERDOGAN
göze çarpan : bulent uygunun halen MURAT ERDOGAN a tahammül edebiliyor olması

bence kaybedilen iki puan yok kazanılmış bir puan var. o da şans eseri. son 10 dakika hatta uzatmalarla 15 dakika afalladık kaldık. duzgun bir atak olmadıgı gibi oynamaya çalışan ve geldi geleli sivasspora hiç bir katkısı bulunmayan aksine zararı dokunan O. MURAT ERDOGAN aldıgı tum topları her zaman oldugu gibi kaptırdı. ya geri oynuyor ya karşı tarafa pas veriyor ya da kaybediyor ya da olmadık yerde olmadık fauller yapıyor. sırf bu maç için değil oynadığı tüm maçlarda hiç katkısı yok bence. top kayıplarının %75 lik kısmı ona ait. en önemlisi bu adam geldi geleli takımın ahengi de bozuldu. ikinci yarının başından beri sivas adam gibi top oynamıyor.

azgeç
19.04.2009, 08:18
Maçın yıldızı kimdi ? SYLLA-TUM-HAYRETTİN

Maçın en kötüsü kimdi ? MUSA-MEHMET

Maçta göze çarpanlar ?BALİLİ DİREKTEN DÖNEN TOP

Ne gibi eksiklerimiz var ?ARTIK TEK EKSİGİMİZ ATEŞLİ TARAFTAR

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?GÜZEL MACTI HAKİMİYETİMİZDEYDİ ŞANSIZLIK GOL OLMADI 1 PUAN İYİ

Taraftar nasıldı ? KONYAYA GİTMEK KOLAY DEĞİL AYAKLARINA SAGLIK

Maç hakkında genel yorumunuz ? İLK YARI DENGEDEYDİ 2. YARI TAMAMEN BİZİMDİ MAC AMA GOL OLMADI SAGLIK OLSUN

Abdullah DuMaN
19.04.2009, 09:10
Maçın yıldızı kimdi ? Yıldız yoktu ama tum iyi oynadı

Maçın en kötüsü kimdi ? genel olarak iyi oynayamadık

Maçta göze çarpanlar ? maçın 67. dakikasından sonra orta hakem yardımcılarını dinlemedi yardımcı faul verdi orta hakem aut verdi sonra yardımcı korner dedi orta hakem yine aut gösterdi

Ne gibi eksiklerimiz var ? son haftalarda gözle görünür bir düşüş içerisindeyiz

Taraftar nasıldı ? taraftarımız yine desteklerini eksik etmediler

Maç hakkında genel yorumunuz ? direkten dönen toplar ve net pozisyonları değerlendiremedik bir puana razı olduk

sivaslihakan
19.04.2009, 09:56
hoca neden mehmet yildizda tercih eder anlamiyorum bence tum kamanan ikilisi oyn amalo görün b akin fark yapariz gelene giden en ikinci yarida hangisi yorulduysa baliliyi alikrsin hoca illada mehmet yildiz adam her gelen topu öldürüyor bitmis bi vaziyette sivasspora su an icin cok zarari dokunuyor

Mursallı yiğido
19.04.2009, 10:13
2 topumuz direkten döndü.Şanssız bir maçtı.Ama yine de daha güzel bir oyun oynayıp rahat geçmemiz gerekiyordu.Şimdi işimiz Bursa'a kaldı.Eğer Beşiktaş lider olursa şampiyonluk zor.

altuntas58
19.04.2009, 10:56
Bence Sivassporumuz bu nacta elinden geleni yaptı ama bazı şansızlıklar yakamızı bırakmıyor direkten dönen topların birisi gol olsayıdı 3 puanın sahibi biz olurdık genel değerlendirmeye bakararsak Sivassporumuz öyle denildlğl gibi kötü oynamadı kor kor bir mac oynandı bence bu macta her futbolcumuz elinden geleni yaptı ben onların bir abileri olarak hepsinin alınlarından öpüyorum yine şampiyonluğun en büyük adayı biziz Sivassporumuza başarılar dilerim

hiko58
19.04.2009, 10:58
hocada sanki bir balili düşmanlığı var gibi. bunu hissediyorum. eğer bu gerçekse kayseride ertuğrul ırkçılık yaparak baliliyi istememişti. sakın ha bülent hocam. kendini bize adamış bir futbolcuyu harcama. ben yanılıyor alayım ben yanlış söylemiş olayım ama sakın siz böyle şeyler düşünmeyin. bence balili sivasın en iyi forveti. balili ve kamanan oynasın bak sivas napıyor.

giants
19.04.2009, 11:31
Maçın yıldızı kimdi: Sedat. Bilica.

Maçın en kötüsü kimdi: Mehmet.Musa.Murat erdogan

Maçta göze çarpanlar:Petkovic

Ne gibi eksiklerimiz var:
9 kisi oynuyoruz buna cözüm bulunmali memet pikolojik olarak takimi kendine top atmasi noktasinda baski uyguluyor bu yansiyor. kendi oynamiyor. kendine top atanida oyundan düsürdügü icin 9 kisi oynuyoruz.

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler: memet takimi bozuyorsun. bir an önce kendine gel artik. unutma bu senin icinde bir sans bu ligde her takim 2. 3. 4. 5. olabilir ama her takim sampiyon olamaz. sampiyon olanin degeri olur kendin ve arkadaslarinin degerini yükseltirsen takiminda degeri yükselir.
takimi batirirsan sende batarsin. gol atamiyorsan attir. asist yapanda degerlidir unutma..

Taraftar nasıldı ? nasil olsun?

SEVDAMSIN58
19.04.2009, 11:49
NASIL DEGERLENDIRELIM NESINI DEGERLENDIRELIM BESIKTASIN TAVSANLIGINI YAPMISIZ SIMDIYE KADAR PUAN SAVURGANLIGINA DEVAM EDIYORUZ BESIKTASA DIREKSIYONU VERDIK YOLUN SONU GORUNMUSKEN FINIS I GOREN BESIKTAS BABASINA VERMEZ SAMPIYONLUGU ARTIK

BOUN
19.04.2009, 12:15
Bir defa şampiyonluğa oynuyorsan saldıracaksın arkadaşım, yıldıracaksın rakibini, yıpratacaksın, sahanın her yerinde tempolu futbolunla rakibi yıldırmaya çalışacaksın, tabii bütün bunları yaptığında karşılık olarak pozisyonlar bulacaksın, pozisyonlardan bir veya birkaçını da gole çevirip üç puanı kapacaksın. Ama sen Antalya maçında olduğu gibi bana 75 dakikada bulduğum bir pozisyon yeter, son on dakka forveti dörtlerim, 85'ten sonra bir de gol atarım, 1-0'ın üzerine yatarım zihniyetiyle sahaya çıkarsan çuvallarsın. İki haftadır onlarca bjk'linin ortasında maç izlerken ölüp ölüp dirilmekten bıktım artık. Koca maçın sonuna geliyorsun ancak pozisyon bulmaya başlıyorsun, sinir oluyorsun, strese giriyorsun ne deyim artık, enteresan bir sistem.

Şu nefret ettiğim bjk'nin son 7-8 maçını izledim, en çok özendiğim, bizde de olsa dediğim özellikleri her an, sürekli golü düşünmeleri, sürekli saldırmaları, hatta bazen sistem mistem hak getire adamlar iyice çıldırıp ölümüne saldırıyor, dambur dumbur her neyse ama bir çok pozisyona girip gollleri de buldu mu işi bitiriyor. Ya biz, koskoca ilk 45 dakikada direkten dönen top dışında pozisyonumuz yok. Stres, stres, stres ama bu lanet şey nasıl oluyor da kazanma isteğini ve pozisyona girebilme yeteneğini öldürüyor... !

tuzlugollu
19.04.2009, 13:44
kazanmamiz gereken bir macti konya en fazla 6 puan alsa ligde kalir belki amma biz kaybettigimiz iki puanla sampiyonluktan olabiliriz isin bu yonude var amma hayirlisi olsun bakalim tranzon maci ne olacak o maci kesin kazanmamiz gerekiyo cunku kaybedersek sahamizdaki yenilmezlik unvaninin kaybedilmesi sampiyonluk yarisinda bizi motivasyon acisindan bozabilir trabzonada doping olabilir kupa maci bence onemsenmemeli okadar turkiye kupasi olsada olur olmasada amma sampiyonluk gercekten unutulmaz bi bir kazanc olacak sivasspor icin

MTS
19.04.2009, 22:59
her neyse arkadaşlar olan olmuş inşallah bülent uygun bu eksikliklerin farkına varır ve artık bu hatalara düşmeyiz. haftaya önümüzde zorlu 2 maç var bu maçlarda takımımıza görülmedik bir destek göstermemiz lazım, stadda destek olamıyorsak dualarımızla destek olalım. takımımızı yanlız bırakmayalım inş allah c.c bize şampiyonluğu gösterir, belki bu fırsat bi daha elimize geçmez onun için kıymetini bilelim arkadaşlar.

GuVeN
20.04.2009, 00:26
Bir defa şampiyonluğa oynuyorsan saldıracaksın arkadaşım, yıldıracaksın rakibini, yıpratacaksın, sahanın her yerinde tempolu futbolunla rakibi yıldırmaya çalışacaksın, tabii bütün bunları yaptığında karşılık olarak pozisyonlar bulacaksın, pozisyonlardan bir veya birkaçını da gole çevirip üç puanı kapacaksın. Ama sen Antalya maçında olduğu gibi bana 75 dakikada bulduğum bir pozisyon yeter, son on dakka forveti dörtlerim, 85'ten sonra bir de gol atarım, 1-0'ın üzerine yatarım zihniyetiyle sahaya çıkarsan çuvallarsın. İki haftadır onlarca bjk'linin ortasında maç izlerken ölüp ölüp dirilmekten bıktım artık. Koca maçın sonuna geliyorsun ancak pozisyon bulmaya başlıyorsun, sinir oluyorsun, strese giriyorsun ne deyim artık, enteresan bir sistem.

Şu nefret ettiğim bjk'nin son 7-8 maçını izledim, en çok özendiğim, bizde de olsa dediğim özellikleri her an, sürekli golü düşünmeleri, sürekli saldırmaları, hatta bazen sistem mistem hak getire adamlar iyice çıldırıp ölümüne saldırıyor, dambur dumbur her neyse ama bir çok pozisyona girip gollleri de buldu mu işi bitiriyor. Ya biz, koskoca ilk 45 dakikada direkten dönen top dışında pozisyonumuz yok. Stres, stres, stres ama bu lanet şey nasıl oluyor da kazanma isteğini ve pozisyona girebilme yeteneğini öldürüyor... !

kesınlıkle katılıyorum,bende bu stresı yasamaktan cok yoruldum.. lıgın son haftaları yaklasırken ıyıce cekılmez oldu. bulent hoca bazı aksaklıkların onlemını daha erken alsın dk 70 cıvarı hamlelerı yapınca,olusan gol atamama panıgı sonucu son ıkı mactır buyuk sıkıntılar yasamaya basladık. bı sıkıntılı mac daha yasayıp puan kaybedersek kaybımız buyuk olacak. gordugum su kı sıvas hucum yapmak ıstedıgı zaman karsı takımı baskı altına alabılıyo,dk 70 den sonra panık yapmaya baslıyoruz hata oranlarıda artıyo.. bu duruma acıl bı onlem alınmalı.

H_Turan
20.04.2009, 09:27
Konyaspor Bize ters bir takımdır Geçen sene 2-0 yenilmiştik bu senede berabera kaldık Allahtan Beşiktaşta Berabera kaldıda bizim liderliğimiz sürdü Trobzon ve galatasaray ile puanımız yaklaştı.

cem
20.04.2009, 13:59
Maçın yıldızı kimdi ?- maçta yıldız falan yoktu

Maçın en kötüsü kimdi ? herkes kötüydü..özellikle mehmet yıldız çok kötüydü..

Maçta göze çarpanlar ? rezil top oynadık..

Ne gibi eksiklerimiz var ?ne giibi eksikliğimiz yok ki..alllahtan defans saglam..yoksa ................

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?bence kamanan balili onbiriyle çıksa bu maçı alırdık..

Taraftar nasıldı ? ben görmedim..

Maç hakkında genel yorumunuz ? bu futbolla bu kadroyla(balili ve kamanan oynamadıgı için) galibiyet hayal.. kazanmak istiyosan saldıracaksın.. konya zaten 1 puan için çıkmış maça.. sen formsuz musayı murat ı oynatıyorsun buda yetemez gibi bitmiş mohammed aliyi kurtarıcı olarak oyuna sokuyosun... şampiyonluk kaçarsa çok yazık olacak...

TracyMcGrady58
20.04.2009, 14:41
Maçın yıldızı kimdi ?
- Ben kimseyi göremedim.

Maçın en kötüsü kimdi ?
- Musa Aydin, halen formsuz. Murat Erdogan, özellikle son dakikalarda yaptigi hatalar bizleri adeta cileden cikardi.

Maçta göze çarpanlar ?
- Iki takimda iyi mücadele etti. Tum ve Mehmet Yildiz cok fazla top tutuyorlar.

- Gol pozisyonu üretmekte zorlaniyoruz. Bu macta Kamanan baslamaliydi bence.

- Macin hakki beraberlikti.

Taraftar nasıldı ?
- Takimi yalniz birakmayanlara tesekkürler

- Sans bizden yana olsa ve direkten dönen toplar isabetli olsa maci alirdik ama olmayinca olmuyor iste.

steafan
20.04.2009, 15:31
HAKLISIN HEMSEHRIM DÜSÜNCELERINE AYNEN KATILIYORUM , BIRAN ÖNCE TOPARLANMAMIZ LAZIM , KÖTÜ OYNAYAN FUTBOLCULARI KOYACAKSIN KENARA ; SIVASTA FORMA SAVASI DIYE BISEY YOK GALIBA ; HIC KIMSE KENDINI YIRTMIYOR CABALAMIYOR ; COK RAHAT SANKI SAMPIYONLUGA OYNAYAN TAKIMMIS GIBI DEGILLER ; ACIL ACIL ÖNLEMLER ALINMALI ; TAKIMDA HIC HIRS KALMAMIS ; BENCE BIZIM TAKIM SAMPIYONLUGA INANMIYOR O KADAR

KUSURA BAKMAYIN AMA İÇİMİZDEKİ İRLANDALILAR LÜTFEN DIŞARI

steafan
20.04.2009, 15:32
SEVDAMSIN58 Nickli Üyeden Alıntı

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,İÇİMİZD EKİ İRLANDALILAR DIŞARI LÜTFEN.....................