Orijinalini görmek için tıklayınız : FTK/SİVASSPOR - Fenerbahçe
GokhanTurna 19.04.2009, 11:19 Fortis Türkiye Kupası yarı final rövanş maçı:
http://www408.mackolik.com/img/logo/buyuk/446.gif - http://www408.mackolik.com/img/logo/buyuk/2.gif
21 Nisan 2009
İlk maçta deplasmanda 3-1 yenildiğimiz Fenerbahçeyi 4 Eylül'de ağırlıyoruz. Hedef finale kalmak ve kupayı almak. İzmirli Yiğidoların tribün lideri(Kibrisli) bu maçta tarihi bi fark bekliyor bunun için video bile hazırlandı. İnşallah fark olmasa bile tur atlayan taraf biz olalım
Hangi sonuçlar bizi tur atlatır:
2 -0 ve en az 3 farklı galibiyetler (3-0,4-1,5-2 gibi sonuçlar)
Sakat ve Cezalılar:
Sivasspor: ?
Fenerbahçe: Volkan Demirel,Lugano,Semih (Cezalı) Alex,Edu,Emre Belözoğlu ve Gökhan Gönül (Sakat) Uğur Boral (Kadro Dışı)
Son Gelişmeler:
Emre,Alex ve Gökhan Gönülün de oynayamayacağı açıklandı. Deivid'le tartışan Uğur Boral ise 18 kişilik kadroya alınmadı.
Sivassporumuz bu maça mentor eşliğinde hazırlanmaya başladı.
Hatırlatma: Bursasporun Avrupa Ligine gitmesi bu maçın sonucuna bağlı. Fenerbahçeyi elersek Bursada ligde 5. olursa Avrupa ligine gider.
LosTie58 19.04.2009, 11:23 Hep diyorum ilk maç orda 2-1 bitseydi feneri kesin elerdik diye bir tabir kullanabilirdim ama 3-1 işleri biraz bozdu keşke o son golü hemen Bilica'nın golünün arkasına yemeseydik ama fener'in gerçekten ciddi eksiklikleri var bu yüzden feneri 2-0 yenecek güçteyiz,ben ciddi ciddi umutluyum bu maçtan.Fenerinde elinde birtek bu kupa kaldı asılacaklardır maça ama ben fenere 2 gol atarız yeterki yemeyelim diyorum.
07reis58 19.04.2009, 11:24 turu geçelimde fark pek önemli değil..feneride böyle eksik yakalamışken inşallah turu geçen biz oluruz..
GokhanTurna 19.04.2009, 11:33 Ben 2-0 alırız diye düşünüyorum Fenerbahçe buraya beraberlik için gelcektir zorlu bi maç olacak.
58_babacan_58 19.04.2009, 11:43 2-0 zor bi skor değil istersek alabileceğimiz bi skor neden olmasın ki.fener bizi yenince maç sonunda sivasın yollarına şarkısını çalmıştı bizde onları yenersek.cezadan FARK VAR şarkısını çalalım.FARK VAR SENİNLE BENİM ARAMDA BÜYÜK Bİ FARK VARRR:D:D
Turu geçip hem Türkiye kupasını kazanma yolunda en büyük adımı atacağız ,hem de bursayı avrupaya göndereceğiz!
Forza ANADOLU!
mustafa_kavak58 19.04.2009, 11:55 bence fenerbahceyi yenebiliriz hemde okadar eksikleri varken bence sivasspor 2:0 alir diyorum goller : dk 14 herve tum
dk 69 Yannick Kamanan
sivasspora tur şansı dogdu --- bana sorarsanız 0-0 macı götürsün sivasspor dengede başlasın dengede devam etsin --- ama yok ilk mactaki gibi hurra saldırırsa bu haliyle bile fener rahat alır --- 0-0 gitsin mac 1-0 olunca yüklen riskleri al ama ilk golü yeme
innşallah yenicaz bu kadar eksik yakalamışız feneri ankara gibi takım yendi rahat feneri sivas çok istekli olursa 3 bile atar innşllah sivassporumuz gününde olur
altuntas58 19.04.2009, 12:38 Bence fenerbahceyi yeneriz finale ismimizi yazdırırız
ademgoze 19.04.2009, 12:43 sivassporum feneri yenecektir finalede ismini yazdıracaktır yeterki sivassporumuzun istekli oyunu olsun
Fenerbahceyi yeneriz..Ama alacağımız sonuç tur atlamaya yetermi bilemiyorum :confused:
sivas belki yener ama tur atalayan taraf fenerbahçe olur çünkü istanbuldaki maçta son gol yemek çok kötü olmuştur
GokhanTurna 19.04.2009, 13:49 sivas belki yener ama tur atalayan taraf fenerbahçe olur çünkü istanbuldaki maçta son gol yemek çok kötü olmuştur
sorun değil kardeşim aynı tarifeyi gol yemeden bizde burda uygulayacağız;)
Fenar maçını elbetteki alacagız.Bu yola başkoymuşuz bir kere.Bir yıgın eksikleri var.farklı bir şekilde yenecegiz ve evlerine elleri boş gönderecegiz.
Arkalarından da şu müzigi çalacagız
( Yar saçları lüle lüle Fener sana güle güle) :D:D:D
Besyo_cu 19.04.2009, 14:39 Son dakıka gelişmesi olarak emre de bizim maçta kesın yokmuş. Artık bu maç bizim için daha kolay hale geldi. Ancak ben Fb nin tam kadro olmasını isterdim şimdi elediğimizde çok sakatımız ve cezalımız vardı ondan yendiniz diye boş boş konuşacaklar...
ZALIM_58 19.04.2009, 15:07 FERBERİ YENMELİYİZ HEM TÜRKİYE KUPASI İÇİN HEMDE BURSASPOR İÇİN BİZ BURSA İÇİN FENERE ASILALIM ODA ŞAMPİYONLUK İÇİN BUGÜN BEŞİKTAŞA ASILSIN HATTA ASILMASIN YENSİN
bu maci aliriz bence, cunku avantag bizim elimzde
kendi sahamizda oynuyoruz
fenerin onemli eksikleri var
morel olarak fener 0
ben umutluyum bu mactan, aliriz ama skoru bilmem.
Bu maçı hiç düşünmüyorum bile,aklım fikrim Trabzonsporda..:rolleyes:
oº°»§ıvã§Lı«°ºo 19.04.2009, 15:53 fenerbahçenin böle önemli oyuncuları bulmuşken fırrsatı degerlendirip turu atlarız takımımıza güveniyoruzz skor 2-0 veya 3-1 olurr
Bu maçı hiç düşünmüyorum bile,aklım fikrim Trabzonsporda..:rolleyes:
hahaha:D
abicim sirayla, acele etmeyelim, herseyin hayirlisi:D
ademgoze 19.04.2009, 16:01 Son dakıka gelişmesi olarak emre de bizim maçta kesın yokmuş. Artık bu maç bizim için daha kolay hale geldi. Ancak ben Fb nin tam kadro olmasını isterdim şimdi elediğimizde çok sakatımız ve cezalımız vardı ondan yendiniz diye boş boş konuşacaklar...
onlar bizi ilgilendirmez ne derse desinler biz onları eleyelimde tam kadroylada sivasta yendik fark etmez
GokhanTurna 19.04.2009, 17:40 .....SIZ KONYA .... MEVLANA GİBİLERİNDEN
anlayamadım o ne demek acaba açarmısın biraz daha
subasi29 19.04.2009, 18:01 butun sans sivastan yana gerci biz isi sansa bırakmayacagız. 4eylulden fınal coskusu yukselecek bu kupa sıvasın muzesını susleyecek
eger sıvasspor kupa maclarında galatasaraya oynadıgı oyunu oynayabılırse fenerbahceyı eleyebılecegımızı dusunuyorum,yalnız bız taraftarlar bıle bole bı maca adapte olamıyoken,cogunlugun aklı hafta sonundakı trabzon macındayken, bızım takım bu maca nasıl adapte olabılecek ınanın merak edıyorum!! içimde bı huzursuzluk var bu macla ılgılı.ınsallah yanılıyorumdur..
tuzlugollu 20.04.2009, 03:26 yav dusuyoz kalkiyoz yine lideriz buyuk takim olmak kolay degil tabi:) umarim feneride kupadan firlatiriz fenerbostan cumhuriyetinin yaylasina
mysuskunx 20.04.2009, 08:23 2-0 alırız finalae çıkarız inşallah, goller tum ve balili den gelir
LosTie58 20.04.2009, 10:59 Bjk'nin puan kaybıyla liderliğimizin hala devam ediyor olması bence takımı o kadar morallendirmiştir ki bu gazla Feneri eleriz ama eleyemezsek te bu bizim takım kupayı ciddiye almadığı ve lige konsantre olduğu içindir yoksa bu eksik Fenere 2 gol atarız.Liderlik morali var sonuçta ((:
karatas.58 20.04.2009, 11:02 kamanan ve sezer atar finalde kartala bineriz yarın maçtaki yerlerimizi alalaım ben kangaldan geliyorum taraftar lütfen gelsin destek olalım
buraks58 20.04.2009, 12:47 3-1 den sonra tur çok zor diyordum ama fenerbahçenin içinde bulunduğu durumu düşündüğümde final inancım artmış durumda.inş yarınki maçı kazanacağımızı düşünüyorum ama tur için yetecek skoru yaparmıyız orası var.inş oda olur.sivasspor 3-0 fenerbahçe (inş)...
başarılar sivasspor şampiyon sivasspor...
ReisCafer 20.04.2009, 12:52 Kupada da iddalı olmalıyız.
Fenerbahçe'yi elemeliyiz.
Cafer Reis - Bursa'da Yaşayan Yiğido
winner58 20.04.2009, 13:02 içimde öyle bir umut varki feneri yeneceğiz ama kaç kaç biter bilmem.. inşallah bize yarayan bir sonuç alırız ve turu hayırlısı ile geceriz çok istiyorum şu feneri saf dışı etmeyi nsıl şarkı çalıırmış görsünler bakayım hadi sivassporum allah aşkına peygamber aşkına şu maçı kazan
LosTie58 20.04.2009, 13:25 Adamlarda Alex,Emre,Lugano,Volkan,Gökhan Gönül,Edu,Semih yok bir habere göre Uğur Boral da kadro dışı bırakılmış galiba bu eksik kadroya 2 tane gol atarız ve eleriz :rolleyes:
emreakbulut58 20.04.2009, 15:12 bu maçı her türlü alırız neden mi ? çünkü fb nin 3 oyuncusu yoq defans boş alex sakat morali düşük fenerbahçeyi her türlü yeriz bnce
MERİTHAN58 20.04.2009, 15:41 febeye en az 3 tane atarız bence. febenin defansı Ankaraspor maçındaki gibi oynarlarsa bizim Balili ve Kamanan dağıtır bunları. istnabuldaki maçlarda köpek gibi koşan semih ve emre pislikleri yok bence rahat eleriz bunları
noname87 20.04.2009, 16:03 valla gol yemezsek 2 gol atarız bence gol yesek bile bu fenere 3 gol atarız uzatmalarda penaltılarda her türlü yeneriz bunları :D
astaravisa 20.04.2009, 16:36 kupa senin neyinee, yaaaaa fenerbahçee :)
Bu maçta her türlü fark olmak zorunda o farklılığı da yaratan inşallah biz oluruz .. Fener'de 11'inin yarısından fazlası eksik ve yedek kulübesi ve 18 dışındaki oyuncuları da hikaye açıkcası.. O yüzden komple hücuma dönük bir oyun sergilersek bizim bile beklemediğimiz güzel bir skorla ayrılabiliriz.. Bence gol yemeyelim gibisinden geriye çekilmenin,boşuna kapanmanın hiç bir alemi yok ,tam gaz hücum futbolu oynamalıyız ve oyunumuzun zevk vermediğine dair konuşanları susturmalıyız.. Ayrıca malum nedenlerden dolayı susmaları içinde çok güzel bir fırsat bu turu atlamamız gerçekten de çok önemli umarım 'TAKIM'ımız da bunun farkındadır ... Çıkın SİVAS için oynayın ...
burak_baykal 20.04.2009, 17:09 arkadaşlar ben şunuda eklemek istiyorum.yapılan anketlerde sivassporla ilgili eğer pozitif cevap veriyorsanız diğer düşünceler içinde pozitif olarak konuşmanızı ve düşünmenizi istiyorum.her zaman sivasspor kazanır ve kazanacak diyeceksiniz eğer belki gibi dşnce olursa sivassporun ne kadar başarısınıda azaltmış oluruz.herşey yiğidolar sivasspor için.
yigidomustafa58 20.04.2009, 17:11 Sivasspor : 3
Fenerbahçe : 0
adımızı yazacağız ...
mysuskunx 20.04.2009, 17:20 İyi Top yaparsak feneride elereiz kupayıda alırız allahın izni ile uğur boral da kadro dışı kaldı zaten iyi futbol herşeyi çözer, haydi sivas ım haydi....
Biletimizi aldım maça gideceğiz nasipse..
Ama şu Trabzon maçının heyecanı bırakmaz ki kupa maçının heyecanını yaşayalım!:)
FatihCan 20.04.2009, 18:20 Artık bu maçda fenere 2 tane sallayamazsak diyecek birşey bulamam valla
kesinlikle kupa dışana yitmeliyiz feneri ve bursanın uefa şansını artırmalıyız.
özyiğido 20.04.2009, 18:26 GÖKHANCIĞIM YİNE GÜZEL BİR KONU AÇMIŞSIN İZMİRDEKİ BÜTÜN YİĞİDOLARI TEBRİK EDİYORUM . BURSA HEM KENDİSİ HEM BİZİM İÇİN BJK İLE BERABERE KALIP LİDERLİĞİMİZİ DEVAM ETMEMİZİ SAĞLADIYSA BİZDE FEDAKARLILIĞIMIZI GÖSTERİP HEM KENDİMİZ İÇİN HEMDE BURSASPOR İÇİN BU MAÇI ALMAMIZ LAZIM TABİKİ 2 FARKLI SONUÇLA......
sivasli215 20.04.2009, 18:33 istanbuldaki maçtan sonra bizi SİVASIN YOLLARINA türküsüyle uğurlayıp dalga geçtiklerini unutmayın!!!
eğer bu kadar eksiğe rağmen bunları eleyemezsek zaten kupayı haketmemişiz demektir!
MERİTHAN58 20.04.2009, 18:49 Sivasın yollarını bilirler biz onları dağlarımıza çıkarıcaz. Görecekler günlerini dalga geçmek nasıl oluyormuş.
muhsin koçak 20.04.2009, 19:29 Ne olursa olsun Fenerbahçe elinde kalan bu son kozunu kaybetmemek için varını yoğunu ortaya koyacaktır.
umarım bızım futbolcularda seyırcıler gıbı o yok bu yok bız bunlara 3-4 sallarız yollarız dıye sahaya cıkmazlar.ne kadar eksıgı olursa olsun fenerle oynayacagız. akllı oynarsak eleyebılırız ama adamların tutunacak tek dalları kupa o yuzden olumune gelecekler, bana bu mac cok zor gececek gıbı gelıyo..eksıkler yanıltmasın..
yorumyapıyombenya 20.04.2009, 19:52 Fenerbahçeyi yenip finale adımızı yazdıracağız tahmını skor 3- 0 goller Mehmet , Kamanan ve ibrahim den gelir.
sivaslı gökhan 20.04.2009, 20:00 bu hafta ankaraspor bile feneri yendiyse...
yeter ki galibiyeti istmeliyiyz arzulu futbol oynamalıyız
o zaman feneri yenip finale çıkabilirz
akıncı_58 20.04.2009, 20:22 feneri eledikten sonra maç sonunda 'istanbul kızı suzan gel kollarıma uzan ' şarkısını çalalım :D
allahin izni ile bu maç 4-0 bizimm
goller mehmet yıldız,musa aydın kamanan
kral585858 20.04.2009, 21:10 Normalde SİVASSPOR-fenerbahçe olarak yazılması lazım olan başlık Sivasspor Fenerbahçe olarak yazılmış ama Ts topiğinde tam tersi..
Bu ne fener sempatizanlığıdır anlamadım gitti.
İşte biz bu yüzden büyük takım olamayız !
GokhanTurna 20.04.2009, 21:39 Normalde SİVASSPOR-fenerbahçe olarak yazılması lazım olan başlık Sivasspor Fenerbahçe olarak yazılmış ama Ts topiğinde tam tersi..
Ya abicim bu yorumu ciddi ciddimi yaptın. Sivassporu büyük yazmadık diye vatan haini mi oluyoruz anlamadım veya Fener destekçisimi oluyoruz.
Sivassporu büyük yazıncada büyük takım olnuyorsa İzmir takımlarına söleyimde hep büyük yazsınlar isimlerini. Yinede büyük yazdım sorun olmasın diye.
Saygılarımla;)
LosTie58 20.04.2009, 21:39 Normalde SİVASSPOR-fenerbahçe olarak yazılması lazım olan başlık Sivasspor Fenerbahçe olarak yazılmış ama Ts topiğinde tam tersi..
Fener kim ki biz sempatizanı olalım ama bana biraz sen trabzon sempatizanıymışsın gibi geldi :mad:
Normalde SİVASSPOR-fenerbahçe olarak yazılması lazım olan başlık Sivasspor Fenerbahçe olarak yazılmış ama Ts topiğinde tam tersi..
ne alaka??? sacma elestrıler bunlar...
navruz58 20.04.2009, 21:54 insallah yeneriz fener sivasspor
yigido12 20.04.2009, 22:21 bu tur bizim feneri elersek kupa bizim BJK bizim dirençli orta saha ve defansa dayanamaz
kral585858 20.04.2009, 23:03 şimdi daha iyi oldu bak :D :D
candayanmaz58 20.04.2009, 23:24 kanarbahçeyi elediğimiz takdirde emel sayın ''kız sen istanbulun'' taraftarda hemen arkasından ''neresindensin'' şeklinde tezahürat nasıl gider
STAD HOPARLÖRLERİNDEN
ofgurleyuk78 20.04.2009, 23:49 Laga luga yok. Bu Sivasspor bu Fb yi çok rahat eler. İçimizdeki fenerliler üzülmesin. Fener kupayı 25 yıl alamamış. Bir yıl daha almasın. Ölecek değil ya. Bizim morale de, Kupayada ihtiyacımız var.
yusuf_07 20.04.2009, 23:54 valla çok zor maç. sivasspor bu halde fenerbahçeyi elemsi gerekir ama sonuç olarak iki takımda sahaya 11 kişi çıkacak.. hayırlısı olsun diyorum..
astaravisa 21.04.2009, 00:02 fenkenefbahçe olacak banu alkan gibi. :D
ellisekizSVS 21.04.2009, 00:04 Sivas birşeyleri ispatladı kendisinin güçlü ve büyük oldugunu gösterdi haliyle bu durum ligte hala son haftalar olmasına ragmen lider olmasıyla belli ediyor. Gelelim fenere, fenerbahçenin en kötü durumu sivas bu haliyle 2-0 gibi skorla bile o birşeyleri ispatlayan lider takımın rahatlıkla geçmesi gerekir. Bu maç avrupadaki kariyerinide belirliyecektir. Ve herkesin sivasa karşı heeh işte sivas tas tamam diyecegi konuma gelmiştir. Başarılar diliyorum ve yigidoların azimle bu maçı rahatlıkla almalarını umut ediyorum.
ellisekizSVS 21.04.2009, 00:07 kanarbahçeyi elediğimiz takdirde emel sayın ''kız sen istanbulun'' taraftarda hemen arkasından ''neresindensin'' şeklinde tezahürat nasıl gider
STAD HOPARLÖRLERİNDEN
Sen adamları çatır çatır çatlatırsın be usta :D harika fikir olurum derim hahahaha :D
Fenerbahcenin kadroya bak..Kalede yılların tecrübesi Volkan Babacan:D..Defansta dünya yıldızı Roberto Carlos,bitmek tükenmek bilmeyen enerjisi ile Ali bilgin,mükemmel futbolcu tecrübe abidesi Önder Turacı ve Yasin :D Orta sahada Gökhan Emrecıksın veya Kazımgirsin :D Yanlarında muhteşem saçları ile Denizzinho ve Selçuk Şahin.İlerde ise Deivid ve BÜYÜK EMRAH. :D
Kadroya şöyle bir baktımta Fenevbahce bayaa bi iddalı gelmiş :D:D
club7house 21.04.2009, 00:13 Normalde SİVASSPOR-fenerbahçe olarak yazılması lazım olan başlık Sivasspor Fenerbahçe olarak yazılmış ama Ts topiğinde tam tersi..
Böyle gerçeği ifade etmeyen ufak tek şeylere takılmamak lazım.
off alınn şu maçı,eleyın fenerı dökün bizi sokaklara..
cesur sivas 21.04.2009, 08:35 3-0 mac izim,, yazdigimi unutmayin
sivaslim58 21.04.2009, 09:11 tamam yenelim ama peki lig maçları ne olacak.geçen sene türkiye kupasını kim aldı bilen varmı.birçoğumuz hatırlamayız ama geçen sene kim şampiyon oldu derseler hemen hatırlarız.biz feneri elersek onlarda beşiktaş ve trabzon maçına asılmaz gibime geliyor.yinede inşallah yeneriz.
CARLEONE 21.04.2009, 10:07 Haydi gençler bugün Sivas Maçina, bilen var mi Final ayın kaçina!!!! lellele lellelee lellelee !!!!!
nasil ama :D
sivaslim58 21.04.2009, 10:42 büyük otelin önüne gelip feneri destekleyenler.çocuklarına fener forması giydirip otele gidenler.havaalanında feneri çiceklerle karşılayanlar.daha sonra stadta fener tarafına geçip sivasa küfür edenlere yazıyorum.hepinizi Allaha havale ediyorum.Allah bin türlü belanızı versin siz içinden size uygun olanı seçin alın.
MERİTHAN58 21.04.2009, 10:56 büyük otelin önüne gelip feneri destekleyenler.çocuklarına fener forması giydirip otele gidenler.havaalanında feneri çiceklerle karşılayanlar.daha sonra stadta fener tarafına geçip sivasa küfür edenlere yazıyorum.hepinizi Allaha havale ediyorum.Allah bin türlü belanızı versin siz içinden size uygun olanı seçin alın.
ya kardeşim takma sen kafana bunlar böyle ruhsuz şereften yoksun insanlar.
sivasta feneri(8taşı ve gayseyi) tutmak türkiye-yunanistan maçında yunanistanı desteklemekten farksız benim için. sivaslıysam SİVASSPOR'dan başkası benim için hiç birşey ifade etmez.
İnşallah birgün bunu bütün Sivaslılar anlar.
halilxx58 21.04.2009, 11:32 zor bi mac olacak ama insALLAH yeneriz fenerde cook eksik var bu firsat kacmaz.......
eğer bu fB Yİ yenemezsek şampiyonluktan vs lerden bahsetmeyelim .şahsi fikrim Allahın izniyle tarihi fark atacağız fb ye Allah yardımcıları olsun cocukların
bizi sivasın yolları ile ugurlamıslardı bızı hangi şarkı ıle ugurlayalım benım favorım istanbul kızı suzan
MERİTHAN58 21.04.2009, 12:44 benim favaorimde
İstanbuldan kız mı alınır abi.
ıssız adam film müziği çalınsın maçtan önce :) !!!!!
MERİTHAN58 21.04.2009, 12:55 ya birde acıların çocuğu var bunu nasıl unutmuşuz.
kupa maçından sonra süper olur
astaravisa 21.04.2009, 15:55 hayııır. yanlış terciih.
Maçtan sonra AH AZİZEEE VAH AZİİZEE şarkısı çalınsın ;)
rahatlıkla 5 olur diyorum. sivas bu kadroya sivasta febeşe 5 çekmesse çok üzülürüm. defans yok. orta saha yok, forvet yok. kaleci yok daha ne olsun ne diyeyim. bence tarihi fark çıkabilir bu gece. fenerdede çok şeyler değişebilir. tek korkum bülent uygun duygusal davranmaz inşallah. unutmayın kadıköyde çalınan şarkıyı....
LosTie58 21.04.2009, 16:09 Çok açık söylüyorum eğer Sivas ben finali istiyorum derse bu feneri o kadar rahat eleriz ki o kadar rahat yani :) Biz eğer bu feneri eleyemezsek hakkaten bizim camia ligi düşünüp kupa finalini istemediği içindir yoksa bu fenerin kadrosu mümkün değil bize direnemez.Ama bence bu durumda ligi falan düşünmeye gerek yok çünkü her halükarda biz bu maçı oynayacağız ve finale çıkarsak 1 maç kalıyor ki o da taa Mayıs'ta,yani lig kupa birbirlerini etkilemezler..Yani biz istersek en az 3 atarızzz...
Sivas bu feneri yenebilmeli ! 2 - 0
YigidoGenclik38 21.04.2009, 16:32 böyle bir sivasspor
ve karsısında böyle bir fenerbahce yi
yenmek zorunda
İlk maçtaki çalınan türküyü unutmuş değiliz..
Bu arada Tokat'tan gelenler biletime 100ytl verdi yine de satmadım..Bu maç kaçar mı?:)
yigidozan 21.04.2009, 17:47 alacaz inşallah alacaaaaz. orda nası yenildik hayret ya:S gele geçen yeniyo feneri. biz gittik takıldık iki maçta da
yigidozan 21.04.2009, 17:59 bu arada uvvvv baya da eksikleri varmış:D galata gibi aglamasınlar sonra
Sivas bu feneri yenebilmeli ! 2 - 0
En alt sıralardaki konyaya bile zorlandıysak fenere 5 atmak konusunda çok fazla ümitlenmeyelim.
Bülent hocanın bu maçta balili ve kamanan gibi hızlı oyunculara şans vermesi lazım.
bende feneri yenebleceğimize inanıyorum yeterki futbolcular konya maçındaki gibi strese girip gereksiz yere panik yapmasın.
Bu maçı rahatlıkla kazanacağımıza inanıyorum. Futbolcularda buna inanıyorsa sahada şov var demektir :)
maç 2-1 biterrrrrrr
şampiyon sivassporrrrrrrrrrrrrrrrr
|