Orijinalini görmek için tıklayınız : Kaybetti mi?


Abdullah DuMaN
20.04.2009, 08:37
Kaybetti mi?

http://www.fotomac.com.tr/i2/y/1812.jpg

Abdullah YİĞİT/Fotomaç

Sivasspor, Konyaspor deplasmanında iki puan mı kaybetti, yoksa bir puan mı aldı. Bu durum ileride ortaya çıkacak. Oynanan futbola gelince, Sivasspor üç puanı rakibinden daha çok isteyen bir görünüm içindeydi. Sahaya "1 puan" parolasıyla çıkan Konyaspor önünde galip gelebilecek pozisyonları da buldular. İki topu direkten dönen Sivasspor maçın ikinci yarısında ne kadar gole dönük adamı varsa oyuna soktu. Mehmet Yıldız ve Tum'a ilave olarak Balili, Mohamed ile Kamanan da sahada mücadele etti. Kazanmak için sadece istemek olmuyor. Sivasspor son vuruşlarda çok şanssızdı!

Hakemlere infaz!
Son günlerde ilginç ve anlamsız bir kampanya başlatılmaya çalışılıyor. Hakemlerin Sivasspor'u koruduğu iddia ediliyor. Oysa başkan Mecnun Otyakmaz ve Sivas halkı da tam tersini söylüyor. Konya maçı biter bitmez birçok yorumcu, son dakikadaki Cihan'ın pozisyonunun penaltı olduğu söyledi. Eminim bu hafta boyunca da hep konuşulacak. Fakat pozisyonun penaltı olmadığı, daha öncesinde Cihan'ın topu elle aldığı yayıncı kuruluşun görüntüleriyle çok net tespit edildi. Olmayan penaltı tartışılır ama 81. dakikada çok kritik bir yerde Mehmet Yıldız'a yapılan faul için yardımcı bayrak kaldırdı ama hakem "devam" dedi.

Daha kötüsü olabilirdi
89'da Mehmet Yıldız'ın kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyona ofsayt verildi. Oysa ofsayt olmadığı yine yayıncı kuruluş tarafından tespit edildi. Bunlar hiç görülmez, tartışılmaz! Varsa yoksa olmayan penaltı tartışılıyor. Sivasspor belki 2 puanı Konya'da bırakmış olacak ama kayıbı daha ağır da olabilirdi. Bu önemli maça kart sınırında çıkan futbolculardan Bilica, Tum, İbrahim ve Mehmet Yıldız'ın kart görmeden maçı tamamlamaları da puanlar kadar önemliydi.

ready
20.04.2009, 09:10
Bana kalırsa konya dan 3 puanı çıkarmalıydı Sivasspor maçlarını almalı başka takımların yenilmesine bakmamalı