Orijinalini görmek için tıklayınız : Takım İçin Kritik Hafta
SivasSpor.Com 20.04.2009, 14:47 http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/ss58.bmp
Turkcell Süper Lig'de ve Fortis Türkiye Kupası'nda mücadelesine başarılı bir şekilde devam eden Sivasspor'u, bu hafta kupada ve ligde birbirinden zorlu 2 maç bekliyor..
Bu zorlu haftada önce Fortis Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında yarın Fenerbahçe ile Sivas 4 Eylül Stadı'nda karşılaşacak olan Sivasspor, 25 Nisan Cumartesi günü de ligde sahasında Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek.
Bu sezon şu ana dek ligde ve kupada başarılı bir şekilde mücadele eden kırmızı-beyazlı ekibin, kupada Fenerbahçe ve ligde Trabzonspor ile yapacağı maçlardan alacağı sonuçlar 2 kulvardaki hedefi açısından büyük önem taşıyor. Kupada Fenerbahçe'yi eleyerek adını finale yazdırmak isteyen Sivasspor, ligde de Trabzonspor'u yenerek şampiyonluk yolunda önemli bir avantaj yakalamayı hedefliyor.
Fenerbahçe maçı hazırlıklarına dün kulüp tesislerinde başlayan Sivasspor'un, bugün basına kapalı yapacağı idmanla karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayacağı belirtildi.
Kupadaki Fenerbahçe maçının ardından ligdeki Trabzonspor karşılaşmasına odaklanacak olan Sivasspor, 25 Nisan'a kadar kulüp tesislerinde çalışmalarını sürdürecek.
SİVASSPOR'A KUPADA TUR İÇİN GEREKLİ SKORLAR
Fortis Türkiye Kupası yarı finalinde, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 4 Mart Çarşamba günü yapılan ilk maçta Fenerbahçe'ye 3-1 yenilen Sivasspor'un, kupada tur atlaması için yarınki rövanş maçından en az 2-0'lık skorla galip ayrılması gerekiyor.
Sivasspor, yarın sahadan 2-0'lık bir skorla veya en az 3 farklı bir sonuçla galip ayrılırsa, kupada adını finale yazdıracak.
Yarınki maçın 3-1 Sivasspor'un üstünlüğü ile sona ermesi halinde, kupada finalisti uzatmalar ve eşitliğin sürmesi halinde penaltı atışları belirleyecek. Sivasspor'un 2-0 veya 3-1 dışındaki 2 farklı galibiyetlerinde, kupada finale Fenerbahçe yükselecek.
MERİTHAN58 20.04.2009, 14:50 ben hiç inanmıyorum kritik filan bence futbolcuları strese sokmaya gerek yok. febenin hali ortada trabzon iki haftadır cavcavın takımlarıyla oynadı havaya girdi. bence en keyifli haftamız olucak salı akşamı kupa finalinde olucaz cumarteside trabzonu safdışı bırakmış olucaz Allah'ın izniyle.
Bana göre konyaspor maçından kolay geçecek bu iki maçta eğer feneri bu hali ile eleyemez isek dahada hiç bir zaman eleyemeyiz. Trabzona gelince zaten trabzonun bizi yendiği olmadıki tecrübesiz bir kadro yapsı var seyirci umut bulutun üzerine oynar ise belikde kırmızı kart görür. en hırçın futbolcuları o . Yapılması gereken fenerbahçe maçına asılarak farklı bir skourn moreli ile trabzon spor karşısına çıkmamaız gerek. Eğer fenere elenir isek basının eline koz veririzki basınında istedği bu bizi çökertmek için ellerinden geleni yaparlar .Yüklendikçe yüklenirler
burak_baykal 20.04.2009, 16:04 yiğidolara başarılar dilerim.her zaman birlilteyiz ama birde şunu eklemek istiyorum kritik maç diyerekde oyuncuların perfonmaslarını azaltmasın bülent hoca ne kadar iyi olursa o kadar da başarıya gideriz.
yigidomustafa58 20.04.2009, 16:06 fenerbahçe'yi kupada yenicez başka yolu yok ...
mysuskunx 20.04.2009, 16:26 Çok Doğru 2 Zor Maç Yapacağız Ama Fener Maçı kolay geçecek diye düşünüyorum, Asıl maç Trabzon Maçı oalacak o maçtanda anlımzın akı ile çıkarsak bu iş biter
Del Piero 20.04.2009, 17:21 ben hiç inanmıyorum kritik filan bence futbolcuları strese sokmaya gerek yok. febenin hali ortada trabzon iki haftadır cavcavın takımlarıyla oynadı havaya girdi. bence en keyifli haftamız olucak salı akşamı kupa finalinde olucaz cumarteside trabzonu safdışı bırakmış olucaz Allah'ın izniyle.
şu cumartesi pazar ne çektiği bir Allah birde ben bilirim hem konya maçında hemde bursanın maçında..
sana sonuna katılıyorum hemşo..
lastsivasli 20.04.2009, 18:03 dört büyükler diye nitelendirdiğimiz takımlardan ikisini bir hafta içinde konuk edeceğiz...
ikisi de önemli ...
fenerbahçe nin halini herkes görüyor ama bu avantaj değil dezavantaj... çünkü lig den koptular tek çareleri kupa kaldı... onun için canla başla mücadele edecekler... eksik olmaları önemli değil sonuççta 11 kişi olacak sahada...
eğer inanarak oynarsak ve bencil davranmazlarsa (özellikle mehmet) bu maçı kazanırız...
trabzonspor ise çıksa geçti ve havaya girdiler... bizim için çok zor bi karşılaşma olacak... ve kuapa maçınndaan dolayı yorgun olacağız...
ama inanıyoruz artık...
HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK SİVAS::
Başarabiliriz ve BAŞARACAĞIZ...
böylece medyanın ağzının payını da vermiş olacağız...
Bir söz de taraftara edeceğiim....
Geride 6 lig maçı ve inşallah olrsa 2 kupa maçımız var...
Bu zaman a kadar hep birbirinizi yediniz ondan fırsat buldukça da çekirdek yediniz...
Yetmedi mi...
Bari kalan maçlarda susmayın... inletin heryeri... inletin SİVAS ı , inletim TÜRKİYE yi...
TEK BÜYÜK SİVASSPORRRRRRRRRRRRRRR
Mursallı yiğido 20.04.2009, 18:53 Fenerbahçe maçını bırakıp Trabzon'a bakmamız lazım.
yorumyapıyombenya 20.04.2009, 18:54 2 maçtan da çok rahat galibiyetle ayrılacagımıza inanıyorum. Forza Sİvas
esentepeli58 20.04.2009, 19:14 fever perişan durumda zaten burda bide biz vuralım tam bitsinler :)
hoLiGan Enes 20.04.2009, 19:50 Şampiyon SİVASSPOR Diyorum rahat olun :D:D:D:D:D
YİĞİDO GENÇLİK
hadi Bülent Hocam sen ısını bılırsın,takımı en ıyı sekılde hazırla.keyıflı bı hafta gecırsın tum yıgıdolar..
sivaslimete 20.04.2009, 21:51 Yaw ilk yarida bitirin sunlarin islerini kalp dayanmiyor yaa almanyada arkadaslarla kalp krizi geciriyoruz burda :D
oº°»§ıvã§Lı«°ºo 20.04.2009, 21:54 iki maçıda çok rahat geçicegimize inanıyorummm
SEVDAMSIN58 20.04.2009, 22:01 INSALLAH HAYIRLI SONUCLARLA AYRILIRIZ BU MACLARDAN AMA BIZ ALISTIK PUAN SAVURGANLIGI YAPIP ARDINDAN RAKIBINDE AYNI HATAYA DUSMESINI BEKLEMEYE SIMDIYE KADAR BEKLEDIGIMIZDE OLDU AMA UNUTMAYALIM HERZAMAN KEYIS KETE YEMEZ
BUNDAN SONRA ISIMIZI NET YAPAMAZSAK KIMSE GOZUMUZUN YASINA BAKMAZ
ONUN ICIN DIKKATLI OLUP BU IKI MACI KAZANMALIYIZ
ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN
ENDISELERIM VAR FENERBAHCE LIGDEN ÜMIDINI KESTI TEK HEDEFLERI KALDI ODA KUPA MACI , FENER VAR GÜCÜYLE OYNAYACAK ZORLU BIR MAC OLACAK , HALIYLE BIZIM FUTBOLCULARDA TRABZON MACINA YORGUN CIKACAK , SIVAS IKI ZORLU MACI KALDIRAMAZ DIYE DÜSÜNÜYORUM ,BIRINI GECSE DIGERINE TAKILIR , KUPA ICIN LIGDEN DE OLMAYALIM , BIZIM ICIN LIG SAMPIYONLUGU DAHA COK ÖNEMLI , ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN , GÖNÜL HER IKI KUPAYIDA ALMAK ISTER AMA , IKISINIDE ALALIM DERKEN IKISINDENDE OLMAK COK DAHA ACI OLACAK , INSALLAH KORKTUKLARIMIZ BASIMIZA GELMEZ
ENDISELERIM VAR FENERBAHCE LIGDEN ÜMIDINI KESTI TEK HEDEFLERI KALDI ODA KUPA MACI , FENER VAR GÜCÜYLE OYNAYACAK ZORLU BIR MAC OLACAK , HALIYLE BIZIM FUTBOLCULARDA TRABZON MACINA YORGUN CIKACAK , SIVAS IKI ZORLU MACI KALDIRAMAZ DIYE DÜSÜNÜYORUM ,BIRINI GECSE DIGERINE TAKILIR , KUPA ICIN LIGDEN DE OLMAYALIM , BIZIM ICIN LIG SAMPIYONLUGU DAHA COK ÖNEMLI , ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN , GÖNÜL HER IKI KUPAYIDA ALMAK ISTER AMA , IKISINIDE ALALIM DERKEN IKISINDENDE OLMAK COK DAHA ACI OLACAK , INSALLAH KORKTUKLARIMIZ BASIMIZA GELMEZ
aynı sıkıntı bendede var hemserım..inşallah kalkacaz altından bu zor ıkı maçın..
bu dakıkadan sonra iş hocanın ve futbolcuların yüreğine kalmıs..artık hataya ,lakayıtlıge kımsenın luksu kalmadı..
bu haftaki iki maçıda almamız lazım.ve yorulduk falan hikayeleride olmasın. gelecek yıl hem avrupa hem fortis hem lig üçü aynı anda gidecek. bu tempoya alışmamız lazım. artık bizde çok büyüdük. sıradan bir takım değiliz. bizden bahsederkende büyük diye bahsediyorlar. bizimde türkiyenin çoğu yerinde sivaslı olmayan taraftarlarımız var. buda unutulmamalı.hangi maç olursa olsun yılmadan yorulmadan mücadelemiz tam olacak.
tanerbaykal58 21.04.2009, 20:51 Şampiyon olmayı istiyorsak Bülent Hoca MEhmet Yıldız ve Murat Erdoğana bu kadar fazla takılmayı bıraksın.Bunlar kişi istatistiği yapmıyorlar,hayret ediyorum.Mehmet hem oyunu yavaşlatıyor hemde 10 un üzerinde ofsayıta düşüyor.Murat Erdoğanın ne oynadığını bilen varsa anlatsın.........
|