Orijinalini görmek için tıklayınız : YİĞİDO`LAR 1 PUANA RAZI OLDU
RüStü ElmaS 25.09.2005, 21:14 http://www.era.gen.tr/images/es17.jpg
Sivasspor ligin 7'nci haftasında konuk olduğu Kayseri'de Erciyesspor ile berabere kaldı. Karşılaşmada her iki takımda yakaladığı pozisyonları cömertçe harcayarak dostluk sergilediler. Sivasspor bu karşılaşma sonrasında 5'inci sıraya yerleşirken, puanını da 12'ye yükseltti.
MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)
5. dakikada Cenk'in arapasıyla ceza sahasında topla buluşan Agali'nin vuruşunu Sivasspor defansı kornere gönderdi.
7. dakikada Devran'ın ceza sahasına girerken yaptığı vuruşunda top az farkla üstten auta gitti.
25. dakikada gelişen Sivasspor atağında ceza sahasında gelen hava topuna Kayseri Erciyesspor kalecisi Fadhel yükseldi. Fadhel topa dokunamayınca boşta kalan top Anderson'un önünde kaldı. Anderson müsait durumda topu kale direğinin üzerinden auta gönderdi.
36. dakikada Cenk'in pasında ceza sahasında topla buluşan Burak, kaleci Pektoviç ile karşı karşıya kaldı. Burak'ın yerden zayıf şutunda top kaleci Petkovciç'de kaldı.
MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)
48. dakikada Sivasspor atağında Hayrettin'in ceza sahasına girerken attığı sert şut, kaleci Fadhel'de kaldı.
56. dakikada sağ köşe noktasından Timuçin'in köşe vuruşundan yaptığı ortaya Cenk yükseldi. Cenk'in kafa vuruşu üstten auta gitti.
65. dakikada gelişen Kayseri Erciyesspor atağında Devran'ın ceza sahasının içerisine yaptığı ortaya Timuçin uygun durumda topu kafayla auta attı.
88. dakikada hava topuna çıkan kaleci Petkoviç'e çelme atan Kayseri Erciyessporlu Burak, karşılaşmanın hakemi tarafından kırmızı kart ile cezalandırıldı.
STAT: Atatürk
HAKEMLER: Metin Aydoğan xx, Cemal Bingül xx, Hüseyin Fidan xx
KAYSERİ ERCİYESSPOR: Fadhel x, Ömer Ateş xx, Serge xxx (Ömer Közen dk. 86 ?), Timuçin xx, Bouazizi xx, Gökhan Kök x, Cenk xx, Murat Akyüz x (Mutlu dk. 55 x), Cem Kargın xx, Devran xx, Agali x (Burak dk. 30 xx)
YEDEKLER: Yusuf, Emre Toraman, Mamadou, İlkem
TEKNİK DİREKTÖR: Mustafa Uğur
SİVASSPOR: Pektoviç xxx, Murat Duman xx, Kalla xx (Yasir dk. 46 x), Hakkı x, Hayrettin xx, Fransergio xx, İbrahim x (Cem Karaca dk. 60 x), Musa xx, Balili x (Mehmet Yıldız dk 81 ?), Anderson xx, Hakan Bayraktar x
YEDEKLER: Akın, Hakan Turan, Yusuf, İlhan
TEKNİK DİREKTÖR: Werner Lorant
KIRMIZI KART: Burak (dk. 88) (Kayseri Erciyesspor)
SARI KARTLAR: Serge, Murat Akyüz (Kayseri Erciyesspor), Musa, Patkoviç, Kala, Balili (Sivasspor)
skywriter 25.09.2005, 21:16 Bravo Sivasspor'a. Lig 3.su Erciyesspor'dan deplasmanda 1 puan almak basaridir bence. Gol yollarinda biraz daha becerikli olsak galip gelmemiz icten bile degildi. Hayirli olsun, insallah bu guzel futbolun devami gelir..
ElbeyLi58 25.09.2005, 21:19 Sivasspor bir puana aldi
macin sonucuda bunu hak etti
disarda 1 ouan almak büyük bir olay
hayirli olsun
berabere kalmakla dunyanın sonu deyıl .1 puanda yeter.
acısını sivasta cıkarırız. gelsın denızlı..
ElbeyLi58 25.09.2005, 21:25 yenemiyorsan yenilmiyeceksin
Sivassporumzda bunu yapti
1 Puan <<<< 1 Puandir
http://www.gencturkhaber.com/images/167792.jpg
Deplasmandan çıkardığımız 1 puan hayırlı olsun...
Şimdi önümüzdeki maça bakalım ;)...
http://www.era.gen.tr/images/es15.jpg
kazanılan 1 puan değerli bir puandır, lig 3.sünden alınmış bir puan olarak bakmalıyız bu sonuca ve değerli bir puandır herşeye rağmen
extrasivas 25.09.2005, 21:31 NEYSE HINCIMIZI DENIZLISPORDAN CIKARIRIZ!!!
mehaba hemşerilerim
ben site hakkındaki yorumları yazarken yigidoların berabere kaldıgınıda sivasfmden ögrendim neyse lig 3cüden 1 puan aldık diye seviniyoruz ama içim burkuluyor yinede .haftaya denizli ile oynuyoruz ve ben site görüşlerini yazarkende bir denizli taraftar sitesini örnek göstermiştimki ne garip bir tesadüf oradan takip etgim kadarıyla denizli çalkantı hallinde giray bulak görevinden alınmış durumda karşımıza yeni ve kendini göstermek isteyen bir denizli çıkacak
Chymera58 25.09.2005, 22:32 slm kardesler
bence bu büyük bir basari
bu mac GS ve TS maclarindan daha zorudu
haftaya da insallah denizliyi Evimizde Yeneriz
sağlık olsun
1 puanda fena değil yenseydik süper olurdu ama bunada şükür.
ama bizim sorunumuz gol atamamak,neden gol atamıyoruz.
iyi bir golcüye ihtiyacımız var.
o zaman kimse tutamaz.
defansımız iyi.
turanozkanli 25.09.2005, 23:00 sağlık olsun
1 puanda fena değil yenseydik süper olurdu ama bunada şükür.
ama bizim sorunumuz gol atamamak,neden gol atamıyoruz.
iyi bir golcüye ihtiyacımız var.
o zaman kimse tutamaz.
defansımız iyi.
sağlık olsun arkadaşım gol yollarında başarısız değiliz sivassporun öncelikli oyunu gol yememek trabzon maçını hatırlayın inşallah kendi sahamızda oynadığımız zaman golleri o zaman görürüz her maça göre bir taktik denizli maçında daha değişik bir sivas göreceğiz saygılar
Yigido58_NL 25.09.2005, 23:31 kazanılan 1 puan değerli bir puandır, lig 3.sünden alınmış bir puan olarak bakmalıyız bu sonuca ve değerli bir puandır herşeye rağmen
ILK DAFA KATILIYORUM GORUSLERINE.
gercek58li 26.09.2005, 01:11 Erciyes kötü takim olmadigini su anda bulundugu yer itibariyla zaten ispatladi.Sivassporumuzun 1 puan almasi da (tabiki 3 puan daha iyi olurdu) bence kücümsenemez ve de yerini saglamlastiriyor insallah.
Bundan sonraki maclarida 2 takimda iyi isler yaparak zirvedeki yerlerini korumalari dilegiyle, iki takimada hayirli olsun diyorum.
Özellikle bunlar averaj takimi,asansör takimlari diyen bosbogazlar icin!..
sivasin kayseriden puanla dönmesi cok önemliydi, nedeni ise erciyesin de ayni bizim gibi lige yeni gelmis olmasi ve hemen hemen kadrolarinda mükemmele yakin bir revizyona girmis olmalaradir. gecen seneki kadrolarini bilemeyecegim ama, su bir gercekki-k.erciyes takiminin bu sene (bize nazaran) transfere cok yatirim yapmis olmalaridir. gercekten mükemmel bir transfer politikasi (stratejisi) izlenmis. Burdan onlari tebrik etmek gerekir ve Sivasspor gibi güclü bir ekiple berabere kaldiklari icin ayrica tebrik edilmelidirler. Insallah hayirlisi olur dedigim gibi ama- Sivasspor bundan sonraki haftalarda ( egerki ) üst siralari zorlamak istiyorsa, bu tip beraberlikleri ertesi hafta icin daha cok calisma anlamina getirmeleri gerekiyor, tabii profesyonel futbolcu ve teknik kadro biz sahte yorumculardan görevlerini daha iyi biliyorlardir. Herkese saygi ve selametle
ali agca 26.09.2005, 02:06 deplasmanda alınan her puan v puanlar cok degerlidir bunada şukur bulamayanlar var halimize şükredelim bu hafta fzlasıyla telafi eder yolumuza suratle devam ederız daha yakılacak cooookk canlar var sabırlı olmak lazım yavaş yavaş lige ısınıyoruz kadro cok ıyı ıleyen haftalar bize buyuk keyif verecek yeterkı bu takıma guvenelim ve HEP DESTEK TAM DESTEK centilmen taraftar olalım LÜÜÜTFEENNN
ElbeyLi58 26.09.2005, 05:45 Erciyesspor'la deplasmanda golsüz berabere kalan
Sivasspor'da Teknik Direktörü Werner Lorant,
futbol olarak çok iyi bir oyun oynamadıklarını söyledi..
Futbolcularının kanat oyunlarında düşündüklerini
sahaya yansıtamadığını ifade eden Lorant, şunları söyledi:
''Beklediğimiz bir Kayseri değildi. Sadece biz daha iyi top oynayabilirdik.
Futbol olarak çok iyi oyun oynamadık. Deplasman takımı
olarak daha çok topla temas halinde olmamız gerekiyor.
İlk devre hep uzun toplarla oynadık. Onlar da Anderson'a oynandı.
Normalde benim oyunum değil. Kanat oyunlarında düşündüklerimi sahaya yansıtamadılar. İkinci yarı biraz daha güzeldik.
İkinci yarı daha çok gol pozisyonuna giren takım biz olduk.
Gerçi birinci devre Balili'nin kaçırdığı yüzde 100 denilecek bir gol pozisyonu vardı. İkinci yarıda daha derli toplu oynadık. Bu derbiler hep stresli ortamda oynanıyor, ama futbolda stres yoktur. Futbolda yürekten oynamak vardır. Bunlara rağmen deplasmanda 1 puan aldığımız için mutluyum. Genel olarak sonuçtan da memnunum.''
volcano58 26.09.2005, 06:21 hayırlısı olsun arkadaşlar puan puandır özelliklede deplasmanda ve kayseri deplasmanı kolay değil iç anadolu derbisi gibi birşey sivasım gol yollarında biraz dikkatli olsa belki 3 puanla bile dönebilirdik canımız sağolsun inşallah denizli maçından puanlarla çıkarız
34-murat-58 26.09.2005, 07:14 IYI SONUC
SIVASA HAYIRLI OLSUN..
BENCE ONUMUZDEKI DORT MACIDA ALIRIZ...
Siir_Misali 26.09.2005, 08:00 CANIMIZ SAĞ OLSUN 1 PUANDA İYİ BİR SKOR DEPLASMANDA....4.EYLÜL STADINDA İLK HEDEFİMİZZ DENİZLİ..İLERİİİİ:)
CÜSSKB-Aynur 26.09.2005, 08:14 http://www.era.gen.tr/images/es8.jpg
Sağlam ve emin adımlarla gidiyoruz. Bu gidişle inşallah başlangıç hedefimizin çok üstüne çıkacağız.
serrkann58 26.09.2005, 08:48 kazanılan 1 puan değerli bir puandır, lig 3.sünden alınmış bir puan olarak bakmalıyız bu sonuca ve değerli bir puandır herşeye rağmen
serhankaburcuk 26.09.2005, 12:43 http://www.era.gen.tr/images/es9.jpg
Kayseri Erciyesspor deplasmanından alınmış 1 puan altın değerindedir...Sivasspor dışarıdan 1 puan getirse içerdeki maçlarıda kazansa Sivasspor ligi ilk 5 te rahat tamamlar..
FatihSoner58 26.09.2005, 13:01 canimiz saolsun.
Haftaya insallah denizliyi 4 eylulde gomeriz
yıldızeli18 26.09.2005, 13:09 böyle olmamalıydııııııı ama denizli de alacgızz
x_burnley 26.09.2005, 15:15 TAKIMIMIZIN HAVASI ÇOK GÜZEL KAYSERİDEN ALINAN 1 PUAN TÜM SİVAS HALKINA ARMAĞAN OLSUN VE AYRICA KAYSERİYE GİDİP TAKIMIMIZI DESDEKLEYEN TÜM HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN TÜM YİĞİDOLAR YÜREKLİDİR VE BEN BU YÜZDEN MEMLEKETİM VE MEMLEKETİMİN İNSANI İLE GURUR DUYUYORUM ÇOK SAĞOL SİVASSPOR BİZLERE BUGÜNLERİ YAŞATTIĞIN İÇİN BÜYÜKSÜN
KIRMIZI BEYAZ KIRMIZI BEYAZ ŞAMPİYON SİVASSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
NamikKemalUlusoy 26.09.2005, 18:43 YENSEN DE YENİLSENDE YİNE SENİNLEYİZ.BİR PUAN HİÇ YOKTAN İYİDİR.BİR ÖNCEKİ MESAJIMDA 4OO ER MİLYAR( KADİR HAS), KAYSERİ TAKIMLARINA YARDIMYAPMIŞ DİYE;ASLINDA, BİR TRİLYON YARDIM YAPMIŞ. BİZİM ZENGİNLERE DUYURULUR. YİNEDE BİZİM TAKIM KAYSERİYE KARŞI İYİ MÜCADELE ETTİ.BALİLİNİN VE M.YILMAZIN KAÇIRDIĞI POZİSYONLARA ÇOK ÜZÜLDÜM.YİNEDE CANLARI SAĞ OLSUN.HER ŞEY GÖNLÜNÜZE GÖRE OLSUN.
BROTHERS58 26.09.2005, 19:35 TV DEN GÖRÜNDÜĞÜ KADARIYLA PEKTE RAZI DEGİLLER GİBİYDİLER.EN AZ ERCİYES KADAR NET POZİSYONLAR GÖRDÜM.AMA 1 PUANDA İYİDİR.HEM 5.SIRAYA CIKARTTI BİZİ BU 1 PUAN.ALLAH BEREKET VERSİN DİYELİM.
1967_DERNEK_10UR 26.09.2005, 20:49 ALLAH BEREKET VERSİN PUAN PUANDIR..
yurtseven_58 26.09.2005, 20:56 önemli olan deplasmanda yenilmemek bizde yenilmedik ve 1 puani aldik..
saygilar
FURKAN_GULER 28.09.2005, 18:06 merhaba en süper oyunlar burada bana gelirseniz sevinirim
msn:ELEMAN-58@hotmail.com
|