Orijinalini görmek için tıklayınız : Kabine Sivas Dedi

SivasSpor.Com
22.04.2009, 02:39
http://www.sivasspor.com/images/stories/svs_logo_2009.jpg

Sivasspor'un Süper Lig de göstermiş olduğu başarı her kesimin dikkati çekiyor. Bakanlar da bu başarı ve Lig sonu tahminlerinde bulundular . İşte Bakanların yorumları...

Nimet Çubukçu(Devlet Bakanı) : futbolla çok fazla ilgilenmiyorum. Tuttuğum takım olan Fenerbahçe’nin şampiyon olmasını isterim ama mucize lazım. Fenerbahçe olmazsa Konya olsun, derim ama o da mümkün değil. O nedenle Sivas’ın şampiyonluğunu isterim. Hiç değilse bir Anadolu takımı olsun bari.

Cemil Çiçek(Başbakan Yardımcısı) : İnşallah Sivas olur.

Beşir Atalay (İçişleri Bakanı) : Kendi takımımın şampiyon olmasını isterim. Ama o da fazla başarılı gözükmüyor. O z aman bir Anadolu takımı olsun.

Binali Yıldırım(Ulaştırma Bakanı) : Galatasaray şampiyon olsun isterim ama Beşiktaş ile Sivas’ ı şanslı görüyorum. Sivas olursa iyi olur.

Faruk Özak(Bayşındırlık ve İskan Bakanı) : Elbette memleketimin takımı, başkanlığını da yaptığım Trabzonspor’un şampiyon olmasını isterim. Ve olacaktır.

Vecdi Gönül(Savunma Bakanı) : Bu soruya yanıt vermek istemiyorum.

Mehmet Ali Şahin(Adalet Bakanı) : Gönlüm Galatasaray’dan yana ama Beşiktaş daha yakın.

Zafer Çağlayan (Sanayi ve Ticaret Bakanı) : Anadolu takımı olsun Sivas’a yakışır. Olmazsa Trabzonspor. Ama bunlar olmayacaksa Galatasaray olsun, isterim.

Faruk Çelik (Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı) : Sıkıntılı bir lig oluyor. Sivas Beşiktaş ve trabzon spordan biri şampiyon olur. Hangisi ipi gögüslerse başarılıdır. Ama bir Anadolu takımının başarılı olmasını isterim. Hangisi ipi gögüslerse son maçına gideceğim.

YARALI_AŞIK
22.04.2009, 03:23
Faruk bey ŞAMPİYON SİVASSSPOR:)

Dark Force
22.04.2009, 03:33
Cemil Çiçek dışında Hiçbiri sivas olsun dememiş...:) kendi takımlarına öncelik tanımışlar..:)

terazi
22.04.2009, 04:09
kabine sivas demedi diyorum cunku bunlar sonucta siyasetciler hep yuvarlak konusurlar yani kelime oyunu

Salim58
22.04.2009, 07:44
nekadar fikirlerini açık açık söylemeselerde gönülleri sivasspor diyor çünkü herkes bu takımı takdir ediyor çok yakında tüm kabine sivassporlu olacak

Salim58
22.04.2009, 08:06
tüm bakanlar sivasspor dese bile birtanesi kesin demez ertuğrul günay oda bütün bakanların içinde muhsin başkanın mezarı için çıkan kararnameyi sadece o imzalamamış bide diretiyor imzamı atmam diye neden çekemiyorlar anlayamıyorum

konartr58
22.04.2009, 08:26
bakanlar top oynamıyorlar.sivasspor oynayacak.Fener karşısında ki gibi oynarsa zor şampiyon olurya.Maçın bitimine 15 dk kala çıktım.sonuç zaten istanbuldan belirlenmiş bir maç görüntüsü içeriisnde daha fazla ne beklenirdi ki?Hakemler bile sonuca hazırlardı.Fenerlilerin oyunu askıya alan tavırlarına seyirci kaldılar.Sezer Badur efendi başka zaman şutlar çekerdi.Çekmeyeyim diye kaleye uzak yerlerde dolaştı durdu.
Ertuğrul Günay siyasi bir kişiliğin tarafsız ve tarihte ayrı bir yer olarak tutulması gereken bir yere konulması gerekçesine karşı çıkmış olabilir.Sayın Yazıcıoğlu'na Türkeş gibi ayrı bir yer seçilebilirdi.Dahası neden Sivas'a gömülmedi.Buda tartışılır ve eleştiril bir yerdir.Gerçi burasının sporlai lgili bir yer olduğunu unutup ikide bir burasını siyasallaştırmanın da bir anlamı yok.

Salim58
22.04.2009, 08:38
bakanlar top oynamıyorlar.sivasspor oynayacak.Fener karşısında ki gibi oynarsa zor şampiyon olurya.Maçın bitimine 15 dk kala çıktım.sonuç zaten istanbuldan belirlenmiş bir maç görüntüsü içeriisnde daha fazla ne beklenirdi ki?Hakemler bile sonuca hazırlardı.Fenerlilerin oyunu askıya alan tavırlarına seyirci kaldılar.Sezer Badur efendi başka zaman şutlar çekerdi.Çekmeyeyim diye kaleye uzak yerlerde dolaştı durdu.
Ertuğrul Günay siyasi bir kişiliğin tarafsız ve tarihte ayrı bir yer olarak tutulması gereken bir yere konulması gerekçesine karşı çıkmış olabilir.Sayın Yazıcıoğlu'na Türkeş gibi ayrı bir yer seçilebilirdi.Dahası neden Sivas'a gömülmedi.Buda tartışılır ve eleştiril bir yerdir.Gerçi burasının sporlai lgili bir yer olduğunu unutup ikide bir burasını siyasallaştırmanın da bir anlamı yok.

siyasetten bahsetmiyoruz konu başlığı siyasetçilerle alakalı olduğu için yoksa spor sitesi olduğunu elbette biliyoruz bizleri isteyenden çok istemeyen var

murat0658
22.04.2009, 09:46
INSALLAH SONU HAYIRLI OLUR

06 MEKAN 58 VATAN

üçyıldız58
22.04.2009, 10:25
bizim fenerbahçe kaşkolüyle stada gelen milletvekilimize sorsalardı ne derdi acaba ?

yener_sahin
22.04.2009, 10:28
bizim fenerbahçe kaşkolüyle stada gelen milletvekilimize sorsalardı ne derdi acaba ?

Siyaset=Yalan

tabiki sivas derdi abi.

rebelife58
22.04.2009, 10:43
iyi diyorlarda biraz sivasa yatırım yapsalar olmazmı. bi bakanımız vardı oda istifa etti nezaman sivası hak ettiği yerine getirecek bir siyasetçi çıkacak sivasdan

Kibrisli
22.04.2009, 12:05
Hiçbirisi Sivas dememiş ki... Şu olsun bu olsun ama olmazsa Sivas olsun... E onu herkes diyor zaten:) Ayrıca tam onu dicektim üçyıldız gardaşım benden önce davranmış... Bizim kendi vekilimiz maça FB beresi ile geliyor, kabine o olmazsa bu olmazsa Sivas olsun demiş çok mu yani...

Besyo_cu
22.04.2009, 12:11
Zafer Çağlayan ve hiç sevmediğim ÇEmil ÇİÇEK Sivasspor olsun demişler. Gerisi biraz yuvarlamış ama önemli değil reklamanın iyisi kötüsü olmaz ;)

gfb38
22.04.2009, 12:33
'''Hayırlısı olsun..!!!!!........:p

Mursallı yiğido
22.04.2009, 13:40
Hepsi de geçiştirir gibi 3 büyütülmüşleri saymış sonra da bunlar olmazsa bari Sivasspor olsun demiş.

fatihtuztas
22.04.2009, 13:51
faruk özak gardaşım sen de tüm lazlar gibi rüyalar alemindesin.

memet24
22.04.2009, 19:12
Cemil Çiçek dışında Hiçbiri sivas olsun dememiş...:) kendi takımlarına öncelik tanımışlar..:)

kardeş toprak olsunda çamurdan olsun oda yozgatlı sivaslı sayılırrrrr.........

memet24
22.04.2009, 19:13
faruk beye sorduklarında bu soruyu kesin ögleden sonradırr.........

pover58
22.04.2009, 19:39
evet cemil çiçek sivas demiş gerisi kıvırmış.normaldir kardeşim bunlar siyasetçi.keşke bide kültür bakanına sorsalarmış eminim oda sivas ın kültürüne saygımdan (sivasın şampiyon olmasını) derdi.

.

abdullah58
22.04.2009, 20:12

ya hemende nasil macin ta istanbulda ayarlandigini anladin
ayip be bu kadarda ön yargili olma
sivasspor kulübü ve futbolculari bu kadar karektersizlermi
bir yabanci yazmiyor sen bir sivasli yaziyorsun bunlari
seni kiniyorum sana bu yazilari yakistiramadim
2 sut direkten döndü futbolcular daha ne yapsinki

MUHSIN YAZICIOGLUNA--- GELINCE
Muhsin abinin siyasi fikirlerine karsi olabilirsin sevmemeyede bilirsin ama bu zat vatanin,milletin,bayragin,aske rin,arkasindaysa
TÜRK BAYRAKSIZ OLAMZ
TÜRK EZANSIZ OLMAZ
diyerek haykiriyorsa ve üstelikde gururla heryerde söyledigimiz SIVASLIYSA
ve biz sivaslilar degil tüm TÜRK halki bagrina basmissa ve buradada üzüntümüzü
paylasiyorsak sende bir sivasli olarak rahatsizlik duymaman lazim

Neden sivasa defnedilmedigine gelince onu sormussun,zaten Muhsin abiyi sevip saysaydin bu soruyu bile yazip sormazdin

MUHSIN ABI SADECE SIVASLILARIN SIVASA MAL OLMUS BIR SAHIS DEGIL
O KENDINI DÜNYAYA KABUL ETTIRMIS;TÜRKIYEYE MAL OLMUS BIR ZATTIR VE

GAYET NORMAL ORAYA DEFNEDILMESI COKTA ISABETLI BIR KARAR
NUR ICINDE YATSIN
ALLAH ONU PEYGAMBERLERE KOMSU ETSIN
SEVGILI HABIBI MUHAMMET MUSTAFA EFENDIMIZE ARKADAS ETSIN
AMIN

mühendisburak58
22.04.2009, 20:47
bir bakanda sivasımızın yok ki...

yusuf_yusuf
22.04.2009, 22:05
bu senekı ŞAM PİYON EĞER SİVASSPOR OLMASA GALATASARAY OLSUN DERIM BEN

sivassporummm58
23.04.2009, 00:52
Yaw bakanlarımız arasında en politik konuşan da savunma bakanımız olmuş:)
Bu arada Cemil Çiçek' i de kutluyorum.Adam eveleyip gevelemeden direk, sivas şampiyon olsun demiş:)

GuVeN
23.04.2009, 01:28
bu senekı ŞAM PİYON EĞER SİVASSPOR OLMASA GALATASARAY OLSUN DERIM BEN

bende yazık derimm.. şu biz olamazsaklı cumlelere delı oluyorum..bız olacagız arkadaslar baska altarnatıfler dusunme zamanı degıl..
bız olmazsak kım olursa olsun bıze ne..

mühendisburak58
23.04.2009, 11:03
58guven58 aynen katılıyorum sana

kesinti58
23.04.2009, 14:22
C.tesi günü KOLBASTIYA HAZIR OLUN SAAT 18.00 DA

ÇATAYAZBUZGIŞ
23.04.2009, 14:55
ne kadar para verirlerse versinler BİLİCA nın kesinlikle satılmaması lazım.Kimse alamaz zaten tekbaşına bir takım bu BİLİCA , paha biçilemez bu BİLİCA bizde kalsın her sene ŞAMPİYON oluruz. hakkını verip biran önce imzayı attırmak lazım.