Orijinalini görmek için tıklayınız : ***YİĞİDOLAR İZMİR***Trabzon maçını izliyoruz...
basayev58 22.04.2009, 13:44 YİĞİDOLAR İZMİR olarak;
İzmiri inletmek için,,omuz omuza sevinmek ve bağırmak için,maç sonrası konvoyla turlamak için,Trabzonspor maçını beraber izliyoruz...Atkılarla,formalar la...
Maç için önümüzde 2 günümüz var.İvedilikle mekan konusunda karar kılalım.Geçen seneki GS maçında yaşadığımız tatsız olaylar sebebiyle Buca'yı eleyelim diyorum.Karşıyaka-Alsancak-Küçükpark bu üç yerden birinde izleyebiliriz.Alsancak merkezi olduğu için daha cazip.Maç gündüz olduğu için görüntü kalitesi iyi bir mekan bulmalıyız.Burak bu konuda sana güveniyoruz.Fikri olan arkadaşlar ve katılacaklar görüş bildirirse seviniriz.
ankaradan izmire sonsuz selamlar bizde kızılayda olalım inşallah
İzmirde olsaydım kesin gelirdim.gecen sene gs macında olduğu gibi beraber izlerdik ama bu kez stadda olacağım..:)
basayev58 22.04.2009, 14:10 İzmirde olsaydım kesin gelirdim.gecen sene gs macında olduğu gibi beraber izlerdik ama bu kez stadda olacağım..:)
şanslı adamsın vesselam,hayat sana güzel...bizim içinde bağırırsın artık ;)
şanslı adamsın vesselam,hayat sana güzel...bizim içinde bağırırsın artık ;)
Ayıpsın abi bağırmammı :) Yanımda Sivaslı olmayan 4-5 arkadasıda götürüyorum,dünde götürmüştüm,onlarıda Sivassporlu yaptım :D onlarıda diğer İzmirli Yiğidolar için bağırttırcam :D
GokhanTurna 22.04.2009, 15:26 inşallah galibiyet sevincini hep beraber yaşarsınız:)
gerçi maçtan pek ümitli değilim beraberlik maçı olcak gibi
GokhanTurna 22.04.2009, 17:06 pardon abi kendi mesajımı sileyim derken seninkini sildim.
Gelemicem ben haftasunu arkadaşlarla takılcam ne zaman görüşemiyoruz
Kibrisli 22.04.2009, 23:38 Arkadaşlar maç gündüzse Alsancak iyi olmaz zira orada hep perde ve projeksiyon aleti var... Görüntü düşebilir... Benim kafamda bir yer var... "Denizatı" diye küçük güzel bir yer var Kordon'da Alsancak iskelenin yakınında ulaşımı kolay fiyatları uygun... Ancak ben büyük ihtimal yokum arkadaşlar... Şehir dışından misafirlerim var çok sayıda:) 23 Nisan dolayısı ile gelecekler ve Pazara kadar burdalar, bende konaklayacaklar bırakamayacağım ne yazıkki... Ama bahsettiğim yer İngiliz Holiganlarının takıldığı tarzda küçük ve ortamı güzel biryer... Az kişide olunsa çok kişide olunsa kalabalık durur, ayrıca orasını "Sivassporluların mekanı" gibi bir hale getirebiliriz, buna çok uygun biryer... Ancak dediğm gibi %90 ihtimal yokum ben:(
basayev58 24.04.2009, 15:34 Arkadaşlar herkes ayrı mı izleyecek maçı???
Yalçın Abi yoğun galiba bu aralar?
Osman,Anıl,Güven???
izmirliyigido 24.04.2009, 18:53 Ben mesaideyim arkadaşlar. Biz Cumartesi günleride tam gün çalışıyoruz. Maçın 2. yarısı başladıktan sonra son yarım saate yetişebiliyorum o da eve geçerim yakın diye yoksa onuda izleyemem.
O yüzden bu organizasyona katılamıyorum ne yazık ki? Sizlere iyi seyirler ve SİVASSPOR'umuza başarılar diliyorum.
AYK
kardeşim nerde izleyeceksınız? benım balçovada halletmem gereken ufak bir işim var yetısmeye calısırım toplu ızleyeceksenız.. ama kesın söz vermıyorum,gıdılecek yerı yazarsanız yetısmeye calısırım..
basayev58 25.04.2009, 14:25 kardeşim nerde izleyeceksınız? benım balçovada halletmem gereken ufak bir işim var yetısmeye calısırım toplu ızleyeceksenız.. ama kesın söz vermıyorum,gıdılecek yerı yazarsanız yetısmeye calısırım..
kardeş fazla katılım olmuyor galiba,ama biz büyük ihtimalle küçükparkta izleriz(4-5 kişiyiz).özelden mesajattım ama görmedin heralde.
bize ulaşmak isteyen olursa cep tel:0505 698 06 42...
YARALI_AŞIK 25.04.2009, 14:34 BALON KONULAR AÇMAYIN ARKADAŞLAR. YALÇIN ABİMİZE DANIŞIN İLK ÖNCE.
HEPİNİZİ SEVİYORUZ.
BALON KONULAR AÇMAYIN ARKADAŞLAR. YALÇIN ABİMİZE DANIŞIN İLK ÖNCE.
HEPİNİZİ SEVİYORUZ.
kardeş saol bızde senı ve tum renkdasları sevıyoruz ,ama kımın nasıl konu acacagına sen karar veremezsın.. selametle..
|