Orijinalini görmek için tıklayınız : ERCİYES MAÇINDAN GÖRÜNTÜLER

DursunOZER
26.09.2005, 13:56
ERCİYES MAÇINDAN TARAFTAR GÖRÜNTÜLERİ

DursunOZER
26.09.2005, 13:59
DEVAM .....................

DursunOZER
26.09.2005, 14:08
SİVASSPOR.COM PANKARTI

kadir20
26.09.2005, 14:19
ellerine saglik saollll

karakule58
26.09.2005, 14:36
ASLINDA BÜTÜN MAÇLARDA SİVASSPOR.COM UN PANKARTINI AÇMAK LAZIM BÖYLE UYE SAYIMIZI DAHADA ÇOGALTABİLİRİZ ZATEN O PANKARTIN SAYESİNDE BNDE BURAYIMMM... BU ARADA RESMİ ÇEKEN ARKADAŞIN ELLERİNE SAGLIK...

bbptek58
26.09.2005, 14:59
sivaslı büyüklüğünü burdadda göstrerdi

superglam
26.09.2005, 18:55
Dursun gardaş çok güzel görünlüler yakalamışsın.. senin arkanda maçı izledik. inşallah daha nice sivassporumuzun maçlarında buluşmak üzere..

http://superglam.sitemynet.com/superglam/superglam_1.jpg

Haftaya denizli galibiyetimizi şimdiden kutluyorum :)

BROTHERS58
26.09.2005, 19:38
GÜZEL MAÇMIS DİLERİZ BİR SORUN YASANMAMISTIR!

DJMuRaT
26.09.2005, 19:51
ERCİYES MAÇINDAN TARFATAR GÖRÜNTÜLERİ Maçta yanımıza gelip iki tezahüratta bulunsaydınız ne olurdu?Bir kaç arkadaş elimzden geldiği kadar tezahürat ettik yanımıza gelip bağırsaydınız kötümü olurdu?Böyle fotoğraf atmayla klavye başından sallamayla olmuyor!!Fotoyla motoyla taraftarlık olmaz !!!!!

1967_DERNEK_10UR
26.09.2005, 20:14
ERCİYES MAÇINDAN TARFATAR GÖRÜNTÜLERİ
WALLAHİ DURSUN KARDEŞ RESİMLERİ ÇEKMİŞSİN AMA SADECE RESİM ÇEKİNİP GÖNDERMEKLE OLMUYOR..BİZDE ORDAYDIK GELİP BİZİMLE BİRLİKTE TAKIMINI DESTEKLESEYDİN..

Kibrisli
26.09.2005, 20:18
Evet dursun gardaş ben bile Kıbrıs'tan gelip takımı destekledim. Keşke bizimle olsaydın. Bidaha ki maça 1967 Genç Sivassporlular Derneği olarak bekliyoruz...

DJMuRaT
26.09.2005, 20:23
Evet dursun gardaş ben bile Kıbrıs'tan gelip takımı destekledim. Keşke bizimle olsaydın. Bidaha ki maça 1967 Genç Sivassporlular Derneği olarak bekliyoruz...

Yok Gardaş !!!Ne gerek sesi ksılsın !Biz Sivastan geldik ta sen gördün arabaya kaç kişi bindik ne sıkıntılarla girdik stata ama bizim milletten yine bi cacık olmayacağını gördük.Ben çekirdeğimi yer oturur maçımı izlerim zihniyetinde ...Son 15-20 dakika biraz daha canlı olsaydı sivas tribünü belki herşey daha farklı olurdu

1967_DERNEK_10UR
26.09.2005, 20:33
Yok Gardaş !!!Ne gerek sesi ksılsın !Biz Sivastan geldik ta sen gördün arabaya kaç kişi bindik ne sıkıntılarla girdik stata ama bizim milletten yine bi cacık olmayacağını gördük.Ben çekirdeğimi yer oturur maçımı izlerim zihniyetinde ...Son 15-20 dakika biraz daha canlı olsaydı sivas tribünü belki herşey daha farklı olurdu
RESİM GÖNDERMEKLE POZ VERMEKLE TAKIMA NE FAYDA OLUR Kİ?ANCAK REKLMA OLUR..

agca58
26.09.2005, 21:19
ASLINDA BÜTÜN MAÇLARDA SİVASSPOR.COM UN PANKARTINI AÇMAK LAZIM BÖYLE UYE SAYIMIZI DAHADA ÇOGALTABİLİRİZ ZATEN O PANKARTIN SAYESİNDE BNDE BURAYIMMM... BU ARADA RESMİ ÇEKEN ARKADAŞIN ELLERİNE SAGLIK...
dayıoğlu sen diğer takımların sitelerinin üyelerini gördünmü en fazla 1500 kişi valla bizim site türkiyedeki en çok üyeliği bulunan taraftar sitesi bence

develideportivo
26.09.2005, 21:28
Sivassporlu dostlarımıza www.kayserispor.com adına bir kaç katkı da benden olsun:

http://www.pix8.net/pro/pic/16095VszlH/649133.jpg

develideportivo
26.09.2005, 21:31
http://www.pix8.net/pro/pic/16095VszlH/649135.jpg
http://www.pix8.net/pro/pic/16095VszlH/649136.jpg

develideportivo
26.09.2005, 21:32
http://www.pix8.net/pro/pic/16095VszlH/649138.jpg
http://www.pix8.net/pro/pic/16095VszlH/649146.jpg

develideportivo
26.09.2005, 21:34
http://www.pix8.net/pro/pic/16095VszlH/649147.jpg
http://www.pix8.net/pro/pic/16095VszlH/649148.jpg
http://www.pix8.net/pro/pic/16095VszlH/649149.jpg
http://www.pix8.net/pro/pic/16095VszlH/649150.jpg

develideportivo
26.09.2005, 21:35
http://www.pix8.net/pro/pic/16095VszlH/649151.jpg
http://www.pix8.net/pro/pic/16095VszlH/649152.jpg
http://www.pix8.net/pro/pic/16095VszlH/649153.jpg
http://www.pix8.net/pro/pic/16095VszlH/649155.jpg

GuNaY
27.09.2005, 00:50
GARDAŞ SAOL ELİNE SAĞLIK GÜZEL RESİMLER ÇEKMİŞSİN.. DEDİĞİM GİBİ BU ŞEKİLDE PASLAŞMALARI HER ZAMAN YAPMALIYIZ... DOSTÇA BİTTİ ZATEN MAÇ SKOR OLARAKTA :)

DursunOZER
27.09.2005, 12:22
RESİM GÖNDERMEKLE POZ VERMEKLE TAKIMA NE FAYDA OLUR Kİ?ANCAK REKLMA OLUR..

TARAFTARLIĞI SİZMİ ÖĞRETECEKSİNZİ....

MAÇA GELDİK DİYE SUÇLU OLDUK....

BAĞIRMAYA GELİNCE HALA SESİM KISIK ....

SİZ BİLİP BİLMEDEN KONUŞUYORSUNUZ.... YAZIK....YAZIK....YAZIK

serhankaburcuk
27.09.2005, 12:55
Maça gelen herkesten Allah razı olsun...Takımımızı sonuna kadar destekledik...Dursun bey bizim çocukların sitemi bizim yanımıza gelip neden desteklemediniz şeklinde oldu...Neyse ortamı germeye gerek yok...

1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ OLARAK HERYERDEYİZ...

GuNaY
27.09.2005, 13:05
kayserili arkadaşlarında dediği gibi sivas taraftarı takımını güzel bir şekilde desteklemiş... malum 5000 kişi biryerde biraz zor olurdu... maça gidipte destekleyen tüm yiğidolara teşekkürler....

DursunOZER
27.09.2005, 13:17
Maça gelen herkesten Allah razı olsun...Takımımızı sonuna kadar destekledik...Dursun bey bizim çocukların sitemi bizim yanımıza gelip neden desteklemediniz şeklinde oldu...Neyse ortamı germeye gerek yok...

1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ OLARAK HERYERDEYİZ...

BENİM ORTAMI GERMEK GİBİ BİR AMACIM YOKTU SERHAN BEY,
EĞER HATIRLARSANIZ MAÇTAN GÜNLER ÖNCE SİZE ÖZEL MESAJ ATTIM ORGANİZE OLUP KAYSERİDEKİ TARAFTARLARLA BİRLİKTE MAÇA GİDELİM DİYE AMA SİZDEN NE YAZIKKİ CEVAP GELMEDİ. DEKİ BUNAMI KIRGINSIN HAYIR !
BENİM ASIL AMACIM SESİ ÇIKMAYAN YERİ HAREKETLENDİRMEKTİ ZATEN DİKKAT ETTİYSENİZ ÜST TRİBÜNDEN SİZE TEK DESTEK VEREN BENDİM.
ASLINDA MAÇTA YANINIZA GELİP SİZLERLE TANIŞMAYI PLANLIYORDUM AMA OLMADI KISMET DEĞİLMİŞ DAHA SONRAKİ MAÇLARDA TANIŞRIZ İNŞALLAH.

DİĞER BİR MESELEDE SİVASSPOR TARAFTARININ KENDİ İÇİNDE GRUPLAŞMASINA KARŞIYIM O YÜZDEN HİÇBİR TARAFTAR GRUBUNDA YER ALAMDIM 1967 DE DE ÇILGINLARDADA YENİÇERİLERDEDE DOSTALRIM VAR AMA BEN HEPSİNİN TEK YÜREK TEK İSİM OLMASINI İSTİYORUM.

EĞER DİKKAT ETTİYSENİZ HER GRUP AYRI AYRI BAĞIRDI BENCE BİZİM EN BÜYÜK KAYBIMIZ BURDA BİREYSEL OLARAK SEN NEDEN BAĞIRMADIN YERİNE GRUPLARA BU SORU SORULMALI NEDEN BİRLİK OLUP TAKIMI DESTEKLEMEDİK ?????

1967_DERNEK_10UR
27.09.2005, 13:35
TARAFTARLIĞI SİZMİ ÖĞRETECEKSİNZİ....

MAÇA GELDİK DİYE SUÇLU OLDUK....

BAĞIRMAYA GELİNCE HALA SESİM KISIK ....

SİZ BİLİP BİLMEDEN KONUŞUYORSUNUZ.... YAZIK....YAZIK....YAZIK
BİLMEYENLER BİDEN ÖĞRENECEK...TABİ ÖĞRENMEK İSTİYORSANI VE TARAFTAR OLMAK İSTİYORSANI...15.HAFTA YİNE ORDAYI...

erhan5834
27.09.2005, 14:06
WALLAHİ DURSUN KARDEŞ RESİMLERİ ÇEKMİŞSİN AMA SADECE RESİM ÇEKİNİP GÖNDERMEKLE OLMUYOR..BİZDE ORDAYDIK GELİP BİZİMLE BİRLİKTE TAKIMINI DESTEKLESEYDİN..
SANA AYNEN KATILIYORUM ONUR BABA ELLERİNE SAĞLIK GARADŞ ÇEKMİŞİN GÜZEL OLMUŞDA BİRAZDA BİZLE GELE BAĞIRAYDIN DAHA GÜZEL OLURDU YAA..

DursunOZER
27.09.2005, 14:36
BANA GELİP BASĞIRSAYDIN YADA TARAFTAR OLMAYI BEN ÖĞRETECEM DİYENLER ETRAFLARINA ATGÖZLÜĞÜ İLE BAKANLAR SANIRIM.

SADECE TAKIMI KENDİLERİNİN DESTEKLEDİKLERİNEİ YADA SADECE KENDİLERİNİN BAĞIRDIKLARINI SANIYORLAR.

KARDEŞLER BENDE SİZLER GİBİ BAĞIRDIM BENİMDE SESİM KISILDI AMA BİR GRUBA DAHİL OLMADIM YADA BENİM BAĞIRDIĞIMI İLLEDE SİZ GÖRECEKSİNİZ DİYE BİR KAİDE YOK TARAFTAR OLDUĞUMU SİZEDE İSPATLAMAK ZORUNDA DEĞİLİM. AMA SİZİN YAPTIĞINIZ ÇOOOK AYYIP.

DursunOZER
27.09.2005, 14:40
UNUTMAYINKİ ORDA SADECE SİZ YOKTUNUZ....
DAHA DOĞRUSU SİZLER YOKKEN BİZ VARDIK....
HANGİNİZ DÜNE KADAR SİVASSPOR SEVDALISIYDINIZ ????
HANGİNİZ 3.LİGDE OYNARKEN TAKIMI DESTEKLEMEK İÇİN DEPLASMANA GİDİYORDU ???
SİZ DAHA STADIN YOLLARINI BİLMEZKEN BİZ TARAFTARLIK YAPIYORDUK.

SÖZÜM KENDİNİ BİLMEYENLERE

VEDE MAÇA GİDİP RESİM ÇEKTİM DİYE BENİ SUYÇLU İLAN EDENLERE

SORUYORUM ????

MAÇA GİTMESEK BU SEFERDE NEDEN MAÇA GELMEDİN ???

MAÇA GİTTTİK BU GÜZEL ANI FOTOĞRAFLADIK ....

NEDEN RESİM ÇEKİNDİN ????

HERALDE ARANIZA KATILIP BAĞIRSAK BU SEFERSE NEDEN SEN BİZİM ARAMIZDASIN DERDİNİZ...

SİZ KALIPLAŞMIŞSINIZ KENDİNİZDEN BAŞKA TARAFATAR YOK SANIYORSUNUZ...

UNUTMAYIN BU TAKIM HEPİMİZİN....

serhankaburcuk
27.09.2005, 15:14
BENİM ORTAMI GERMEK GİBİ BİR AMACIM YOKTU SERHAN BEY,
EĞER HATIRLARSANIZ MAÇTAN GÜNLER ÖNCE SİZE ÖZEL MESAJ ATTIM ORGANİZE OLUP KAYSERİDEKİ TARAFTARLARLA BİRLİKTE MAÇA GİDELİM DİYE AMA SİZDEN NE YAZIKKİ CEVAP GELMEDİ. DEKİ BUNAMI KIRGINSIN HAYIR !
BENİM ASIL AMACIM SESİ ÇIKMAYAN YERİ HAREKETLENDİRMEKTİ ZATEN DİKKAT ETTİYSENİZ ÜST TRİBÜNDEN SİZE TEK DESTEK VEREN BENDİM.
ASLINDA MAÇTA YANINIZA GELİP SİZLERLE TANIŞMAYI PLANLIYORDUM AMA OLMADI KISMET DEĞİLMİŞ DAHA SONRAKİ MAÇLARDA TANIŞRIZ İNŞALLAH.

DİĞER BİR MESELEDE SİVASSPOR TARAFTARININ KENDİ İÇİNDE GRUPLAŞMASINA KARŞIYIM O YÜZDEN HİÇBİR TARAFTAR GRUBUNDA YER ALAMDIM 1967 DE DE ÇILGINLARDADA YENİÇERİLERDEDE DOSTALRIM VAR AMA BEN HEPSİNİN TEK YÜREK TEK İSİM OLMASINI İSTİYORUM.

EĞER DİKKAT ETTİYSENİZ HER GRUP AYRI AYRI BAĞIRDI BENCE BİZİM EN BÜYÜK KAYBIMIZ BURDA BİREYSEL OLARAK SEN NEDEN BAĞIRMADIN YERİNE GRUPLARA BU SORU SORULMALI NEDEN BİRLİK OLUP TAKIMI DESTEKLEMEDİK ?????

İlk önce ben size itham dolu sözler yazmadım sadece bizim çocukların düşüncelerini yazdım...Bizde birlik ve beraberlikten yanayız...Ama resmi bir dernek çatısı altında güzel bir birliktelik...Biz yıllardır bu iş için uğraş veriyoruz...Ama bazı grup ve arkadaşlar buna sıcak bakmıyorlar bundan dolayıda stadyumda bir kopukluk vardı...Bizim sitem ettiğimiz stadyumda sadece o gruplarmı Sivasspor taraftarı ben onu anlayamadım...Ben ve benim derneğim yani 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği bu sezon Sivassporun bütün maçlarına gitti ve maçı izlemeden döndü ne demek istediğime gelecek olursak bizim dernek elemenları maçı izlemeye gitmiyorlar maçta takıma destek olmaya gidiyorlar...Ben Sivasta iddia ediyorum benim ve Amigo Sebo kadar deplasmana giden bir 2.kişi daha yokturdur...Bizimde isteğimiz Sivassporluyum diyen insanların seyirci değilde taraftar olması...Yinede sizinle tanışmak isterdik...İnşallah diğer maçlarda tanışırız....

DursunOZER
27.09.2005, 15:23
Maçta yanımıza gelip iki tezahüratta bulunsaydınız ne olurdu?Bir kaç arkadaş elimzden geldiği kadar tezahürat ettik yanımıza gelip bağırsaydınız kötümü olurdu?Böyle fotoğraf atmayla klavye başından sallamayla olmuyor!!Fotoyla motoyla taraftarlık olmaz !!!!!

YAZDIKLARIMIN YANLIŞ ANLAŞILMASINI İSTEMİYORUM...

LAFIM SİZE DEĞİL SERHAN BEY YUKRDAKİ CÜMLEYİ YAZANA...

ALLAH AŞKINA YUKARDAKİ CÜMLEYE KARŞI NE CEVAP VERİLİR...

MAÇA GİDİP FOTOĞRAF ÇEKTİK DİYE TEK SUÇLU BZİ OLDUK BENİM SİTEMİM VE KIZLIĞIM BUNADIR....

erhan5834
27.09.2005, 16:01
YAZDIKLARIMIN YANLIŞ ANLAŞILMASINI İSTEMİYORUM...

LAFIM SİZE DEĞİL SERHAN BEY YUKRDAKİ CÜMLEYİ YAZANA...

ALLAH AŞKINA YUKARDAKİ CÜMLEYE KARŞI NE CEVAP VERİLİR...

MAÇA GİDİP FOTOĞRAF ÇEKTİK DİYE TEK SUÇLU BZİ OLDUK BENİM SİTEMİM VE KIZLIĞIM BUNADIR....
TAMAM DURSUN GARDAŞ ALLAH RAZI OLSUN BAĞIRDIYSANDA BAĞIRMADIYSANDA ORTAMI GERMEYE POLEMİK TARATMAYA GEREK YOK SADECE SİVAS İÇİN HERŞEY BOŞVER ...

DursunOZER
27.09.2005, 16:07
malesef ortamı ben germedim

zaten bundan sonra gerilse ne gerilmese ne

artık 1967 ye çook darıldım resimleri çıkaracam siteden ama yapamıyorum biri bana yardımcı olrsa sevinirim.

sitede sizin olsun taraftarda siz olun biz gönülden yürekten desteklemeye herzaman devam ederiz kimseye ispat etme gayretimiz yok.

erhan5834
27.09.2005, 16:13

artık 1967 ye çook darıldım resimleri çıkaracam siteden ama yapamıyorum biri bana yardımcı olrsa sevinirim.

sitede sizin olsun taraftarda siz olun biz gönülden yürekten desteklemeye herzaman devam ederiz kimseye ispat etme gayretimiz yok.
OOOO BABACAN DERT ETTİĞİN ŞEYE BAK YA TAMAM SANA BİŞEY DİYEN YOK UZATMA İŞTE KAPANDI KONU YA NE GEREK VAR Kİ DAHA :(

puar
27.09.2005, 17:01
durusun resimler çok güzel teşekkürler gardas.

superglam
30.09.2005, 20:16
İlk önce ben size itham dolu sözler yazmadım sadece bizim çocukların düşüncelerini yazdım...Bizde birlik ve beraberlikten yanayız...Ama resmi bir dernek çatısı altında güzel bir birliktelik...Biz yıllardır bu iş için uğraş veriyoruz...Ama bazı grup ve arkadaşlar buna sıcak bakmıyorlar bundan dolayıda stadyumda bir kopukluk vardı...Bizim sitem ettiğimiz stadyumda sadece o gruplarmı Sivasspor taraftarı ben onu anlayamadım...Ben ve benim derneğim yani 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği bu sezon Sivassporun bütün maçlarına gitti ve maçı izlemeden döndü ne demek istediğime gelecek olursak bizim dernek elemenları maçı izlemeye gitmiyorlar maçta takıma destek olmaya gidiyorlar...Ben Sivasta iddia ediyorum benim ve Amigo Sebo kadar deplasmana giden bir 2.kişi daha yokturdur...Bizimde isteğimiz Sivassporluyum diyen insanların seyirci değilde taraftar olması...Yinede sizinle tanışmak isterdik...İnşallah diğer maçlarda tanışırız....

Arkadaşlar artık saçmalamaya başladınız dursun gardaşımın arkasındaydım o da bende gerektiği kadar tezahürat ettik. maçın sonunda artık sesimiz çıkmayacak kadar kısılmıştı.

İnsanları itham ederek bir yere varılmaz.!!

serhankaburcuk
30.09.2005, 22:23
Arkadaşlar artık saçmalamaya başladınız dursun gardaşımın arkasındaydım o da bende gerektiği kadar tezahürat ettik. maçın sonunda artık sesimiz çıkmayacak kadar kısılmıştı.

Kim saçmalıyor sen ne diyorsun kardeşim...Dursun beyi itham falan ettiğimiz yok....Biz bişeylerin düzelmesi için uğraşıyoruz ve Sivasta bir taraftar bilinçi oluşsun istiyoruz....Sende bizim kadar vefakar ol ondan sonra konuş..!!!!

1967_DERNEK_10UR
30.09.2005, 22:25

BİZ ZATEN SİVASSPOR'U HER ZAMAN VE HERYERDE DESTEKLİYORUZ..BUNAN KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMSASIN ...DESTEKLEMEYEDE DEVAM...

1967_DERNEK_10UR
30.09.2005, 22:28

burda ikililik kimse yapmasın kimin safında olursan ol...tezahuratı bana yapmıyorsun..her şey sivasspor için...

superglam
30.09.2005, 23:16
burda ikililik kimse yapmasın kimin safında olursan ol...tezahuratı bana yapmıyorsun..her şey sivasspor için...

ultrasivas_58 ikiciliği ben başlatmadım sanırım. sen az tezahürat ediyorsun ben çok ne demek ya insan edebildiği kadar tezahürat eder. belki amigo kadar edemesekte kendimizce ediyoruz. İnsanların çektiği resimlere karışarak. yok resim çekeceğine takımı destekleseydin gibi sözler bize yakışmaz. Dursun gardaşımızda ne gerekiyorsa onu yaptığına inanıyorum. Anderson formalı kardeşimizi bende gördüm maç bitmesine rağmen hala yanındaki birkaç arkadaşıyla antreman yapan sivasspor futbolculara tezahüratta bulunuyorlardı.. İyi bir taraftar olduğuna inanıyorum ama biz sanırım o kadar olamayız. O arkadaşlara teşekkür ediyorum ama lütfen bizden daha çok şey beklemeyin. 2 saat öncesinden stada gittim çocuklarımı aldım, yeğenimi ve bir arkadaşı alarak maça gittik ve sesimiz çıkabildiğince, gücümüzün yettiğince destekledik takımımızı. Emin olun benim ikiz çocuklar sürekli destekledi.! . Ha dursun gardaşım a gelince o sanırım kayseri sivasspor derneğinde. ondan daha çok şeyler bekliyor olabilirsiniz. ben derneğe üye değilim (konumum gereği) Ama yinede kırıcı olmayalım. belki bende ilk yazıyı okuduğumda kızdım ama bunu sürdürmeninde bir anlamı yok. Her şey sivasspor ve sivas şehri için.

DursunOZER
01.10.2005, 08:15
:) bu mesele çok uzamış ya , gerek yok artık isteyen istediğini der biz artık birlik beraberlik mesajları vermeliyiz.

inşallah kayseri-sivas maçında daha iyi bir organize yaparız serhan gardaşımızlada diğer taraftar gruplarıylada tanışırız bu seder hep beraber destekleriz. tüm grupalar birleşerek.

bizde kayseeriden sivasa maçlara geliriz. kayseride yaşayan sivaslılar olarak gönlümüz ve gücümüz sonuna kadar herzaman sivastan yana

BOUN
01.10.2005, 08:37
Sevgili Dursun kardeşime yaptığı hizmetler için teşekkür ediyorum.

İsmini söylemek istemediğim bazı arkadaşlar lafı afedersiniz ama [argo icerdigi icin silindi]. Bilip bilmeden sallama konuşuyorlar.

Dursun kardeşim aramızdaki sazan karakterli arkadaşlara karşı yanındayım. Moralini bozma.....

Er58Ol
01.10.2005, 08:50
[QUOTE=DursunOZER]:) bu mesele çok uzamış ya , gerek yok artık isteyen istediğini der biz artık birlik beraberlik mesajları vermeliyiz.

inşallah kayseri-sivas maçında daha iyi bir organize yaparız serhan gardaşımızlada diğer taraftar gruplarıylada tanışırız bu seder hep beraber destekleriz. tüm grupalar birleşerek.

bizde kayseeriden sivasa maçlara geliriz. kayseride yaşayan sivaslılar olarak gönlümüz ve gücümüz sonuna kadar herzaman sivastan yana[/QUO

İŞTE BU GÖRÜNTÜ LAZIM BİZE ........................

BOUN
01.10.2005, 11:42
Olur olmaz yere mesajlarımdan bazılarını sanki her hangi bir şahısa büyük bir küfür vaya hakaret varmış gibi silen moderatör arkadaşları şiddetle kınıyorum.

Ben kimseye küfretmiyorum. Hakarette etmiyorum. Atalarımız temsilde hata olmaz demişler. Söylediğim bir kaç şey halk arasında günlük dilde çok sık kullanılan ve küfür vaya hakaret içermeyen deyimlerdir.

Bunlara tahammül edemiyorsanız bu toplumdan dışarıda bir hayat sürüyorsunuz demektir. Sizi toplumumuzun ve kültürümüzün içine davet ediyorum.

Ben Dursun Bey kardeşimize son derece anlayışsızca ve bilgisizce sert tavır takınan arkadaşlarımızın tutumunu bir benzetmeyle kınadım. Bunda kimseyi rahatsız edecek bir şey yoktur diye düşünüyorum.

Zırt pırt mesaj editleyenleri, küfür ve halk ağızındaki deyimleri bir birinden ayıramayan moderatörleri şiddetle kınıyorum.

Hiç şüpheniz olmasın küfür ve hakaret içeren mesajlara sizden daha fazla ve daha şiddetle ben karşı çıkıyorum.

Tarkan ÇeLik
01.10.2005, 13:40
DURSUN RESİMLER ÇOK GÜZEL GARDAŞ... MAÇA GİTMİŞİN ALLAH RAZI OLSUN GARDAŞ

skywriter
01.10.2005, 15:26
Olur olmaz yere mesajlarımdan bazılarını sanki her hangi bir şahısa büyük bir küfür vaya hakaret varmış gibi silen moderatör arkadaşları şiddetle kınıyorum.

Ben kimseye küfretmiyorum. Hakarette etmiyorum. Atalarımız temsilde hata olmaz demişler. Söylediğim bir kaç şey halk arasında günlük dilde çok sık kullanılan ve küfür vaya hakaret içermeyen deyimlerdir.

Bunlara tahammül edemiyorsanız bu toplumdan dışarıda bir hayat sürüyorsunuz demektir. Sizi toplumumuzun ve kültürümüzün içine davet ediyorum.

Ben Dursun Bey kardeşimize son derece anlayışsızca ve bilgisizce sert tavır takınan arkadaşlarımızın tutumunu bir benzetmeyle kınadım. Bunda kimseyi rahatsız edecek bir şey yoktur diye düşünüyorum.

Zırt pırt mesaj editleyenleri, küfür ve halk ağızındaki deyimleri bir birinden ayıramayan moderatörleri şiddetle kınıyorum.

Hiç şüpheniz olmasın küfür ve hakaret içeren mesajlara sizden daha fazla ve daha şiddetle ben karşı çıkıyorum.
Eger sana karsi bir art niyetim olsa mesajini tamamen silerdim. Argo iceren bir kelimeyi editledigim icin bu kadar tepki vermene gerek yok, site kurallari boyledir ve herkese yapilan uygulamayi sana da yaptim, kimseden cifte standard bekleme..

BOUN
01.10.2005, 16:06
Dostum kimse senden çifte standard beklemiyor. Bana karşı art niyetli olduğuna dair birşeyler yazdığımı hatırlamıyorum.

Ben sadece içimden geldiği gibi tepki verdiğime dair konuştum. Kendimce mantıklı bir açıklama yaptım. Kimseden merhamet dilenmiyorum.

skywriter
01.10.2005, 16:10
Dostum kimse senden çifte standard beklemiyor. Bana karşı art niyetli olduğuna dair birşeyler yazdığımı hatırlamıyorum.

Ben sadece içimden geldiği gibi tepki verdiğime dair konuştum. Kendimce mantıklı bir açıklama yaptım. Kimseden merhamet dilenmiyorum.
O zaman olayi buyutme lutfen arkadasim, silinen iki kelime icin polemige girmeye gerek yok..

BOUN
01.10.2005, 16:13
Dostum ben polemiğe girmiyorum. Olayıda büyütmüyorum. Aksine beni hem yanlış şeyler yazıp hem de bu yazdıklarıma göz yummanızı istemekle itham eden sensin.

Neyse şu neşeli dakikalarda daha fazla bu konuyla ilgili bir şeyler yazmak istemiyorum.

Allah'a emanet ol.....

gurbett58
01.10.2005, 16:53
arkadaslar neden böyle yapiyorsunuz bu sivas spor sadece MHP veya BBP lik partisininmi sizden baska bu sayfada propaganda yapip resim yerine bayrak koyan yoktur sivas spor tüm sivaslilarindir alevisi sünnisi sagcisi solcusu türkü ve kürdüyle tüm sivaslilarindir sizler böyle yaptikca bir birliktelik saglanmaz biraz daha dikkat edelim lütfen sivasspordan ve özellikle spordan siyaseti cikaralim