Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivas'a Yiğidolar İzmir Bayrağı

Kibrisli
25.04.2009, 02:00
Yiğidolar İzmir grubu olarak Sivas'ta İnönü Bulvarına asılmak üzere dev bir "Yiğidoolar İzmir" bayrağı yapılması için kampanya başlatılmasını öneriyorum... Denizlispor maçına yaptırdığımız bayraklardan birisinin büyüklüğünde bir bayrağın yine aynı yerde yapılıp Sivas'a yollanması ve İnönü Bulvarı'na (İstasyon Caddesi) asılması için Osman Nehir gardaşımızın adresine yollanması için 20 tl benden... Var mı artıran Yiğidolar İzmir grubundan...

Katılanlar :

1- Kibrisli ................. 20,00 TL
2- club7house .......... 20,00 TL
3- trafocu ................ 20,00 TL
4- yigido_sampiyon .... 20,00 TL
5- izmirliyigido ........... 35,00 TL
6- cem dogan............ 15,00 TL
7-58güven58............. 20.00 TL
8-basayev................ 20.00 TL
9- üçyıldız58............. 50.00 TL
10 üçyıldız oğlu Muhammed ... 50.00 TL

.

Besyo_cu
25.04.2009, 02:44
Şehir meydanımız sitemizde paylaşılan fotoğraflarda görüldüğü gibi kırmızı beyaz a bürünmüş durumda bu renk çümbüşünün altında Sivasspor adı altında oluşturulan en güzide gruplardan olan YİĞİDOLAR İZMİR bayrağını görmek kendı adıma büyük mutluluk olacaktır.

club7house
25.04.2009, 03:19
20 ytl benden var mı attıran ? paranın verilmesini gereken adresini söylemeniz kafi .

burak_baykal
25.04.2009, 03:26
çalışmalarınızda başarılar dilerim.en büyük birlik şimdi sivasspor için tam zamanı hepimiz birlikte süper lig şampiyonluğa

GokhanTurna
25.04.2009, 11:17
Toplamda olması gereken fiyat nedir abi

Kibrisli
25.04.2009, 11:24
Valla ben bunu ne kadara yaptırdığımızı hatırlamıyorum gökhan ama şöyle birşey yapalım herkes elinden geldiği bütçesi kadar parayı versin öğrencilerde tavan koyalım 10tl üzerinde vermesinler benim gibi orta yaşlı abilerinizde :) maksimum 20tl büyüklerimizde 30tl versin en fazla.... Toplayabildiğimiz kadar toparlayalım daha sonra yapacağımız organizasyonlarda kullanmak için Yalçın Abide bir miktar paramız bulunsun hazırda... Yada istenirse bayraklardan birisine yazı yazdırıp yollayalım ama o bayraklar çok kaliteli kumaşa yapılmış durumda unutmayalım;)

kangallı58
25.04.2009, 12:15
güzel çalışma tebrik ediyorum sizi...!

GokhanTurna
25.04.2009, 12:22
Tamam abi kimin hesabına yatırcaz parayı.

trafocu
26.04.2009, 15:17
Yiğidolar İzmir grubu olarak Sivas'ta İnönü Bulvarına asılmak üzere dev bir "Yiğidoolar İzmir" bayrağı yapılması için kampanya başlatılmasını öneriyorum... Denizlispor maçına yaptırdığımız bayraklardan birisinin büyüklüğünde bir bayrağın yine aynı yerde yapılıp Sivas'a yollanması ve İnönü Bulvarı'na (İstasyon Caddesi) asılması için Osman Nehir gardaşımızın adresine yollanması için 20 tl benden... Var mı artıran Yiğidolar İzmir grubundan...

Böylesine güzel ve anlamlı öneri için tebrik ediyor ve katılıyorum.İzmirli yiğidolar olarak yine Yalçın beyin denetim ve gözetim ve uygulaması ile hayata geçirelim.20.00TL katkı payı için hazırım.Bir başka forum yazısında 'İzmirli Yiğidolar' yazısının değiştirilmesi istenmiş.Oysa Yiğido, Sivasa ve Sivaslılara mahsustur.İzmirli yiğidolar ise İzmirde yaşayan Sivaslılara mal edilmiş durumdadır.Bu bakımdan değiştirilmemesi yönünde görüş bildirmek istedim.Ayrıca asılacak Pankart için eski Esen sineması karşisında bulunan binanın yüksek katlarında Balkon bağlantıları için yardımcı olabilirim.

ÇAĞLAR GİYİM
26.04.2009, 15:32
GUZEL DUŞUNMUSUNUZ İNŞALLAH DAHA GUZEL GUNLEREEEEEE

yigido_sampiyon
26.04.2009, 16:07
bendende 20 ytl...

ŞAMPİYON SİVASSPOR!!!

izmirliyigido
28.04.2009, 10:54

Burak'cım çok güzel düşünmüşsün. Ben bu fikri geçen hafta site yönetimimiz olarak Sivas'a bayrak asma kampanyası yaptığımız sırada söyledim ama o iş Trabzonspor maçı öncesi acele yapıldığı için yetişmez diye sizlere söylemedim.

Ama bu sefer vaktimiz var bizde yaptıralım. Seni destekliyorum.

Valla ben bunu ne kadara yaptırdığımızı hatırlamıyorum gökhan ama şöyle birşey yapalım herkes elinden geldiği bütçesi kadar parayı versin öğrencilerde tavan koyalım 10tl üzerinde vermesinler benim gibi orta yaşlı abilerinizde :) maksimum 20tl büyüklerimizde 30tl versin en fazla.... Toplayabildiğimiz kadar toparlayalım daha sonra yapacağımız organizasyonlarda kullanmak için Yalçın Abide bir miktar paramız bulunsun hazırda... Yada istenirse bayraklardan birisine yazı yazdırıp yollayalım ama o bayraklar çok kaliteli kumaşa yapılmış durumda unutmayalım;)

O Denizli'de yaptırdığımız bayraklara yazık olur. Onların kumaşı çok kaliteli. Ben araştırmasını yapıyorum, siteden Rallim58 kardeşimizle ve diğer site yönetiminde ki arkadaşlarla görüşüyorum. Aynı yere yaptıracağız ama düşündüğümüz bayrak (5x10 m ve üstü yazılı) ortalama 400,00 TL gibi bir rakam sanırım. Parayı bir an önce toplarsak hemen yaptırabiliriz.

Benden de 35,00 TL...

1- Kibrisli ................. 20,00 TL
3- trafocu ................ 20,00 TL
4- yigido_sampiyon .... 20,00 TL
5- izmirli yigido .......... 35,00 TL
6- cem dogan............ 15,00 TL
7- 58güven58............ 20,00 TL
8- basayev58 ........... 20,00 TL
9- üçyıldız58 ............ 50,00 TL
10- enes ................. 50,00 TL
11-

AYK

dogan cem
28.04.2009, 14:52
bende aranıza katılmak isteyen yeni üyeyim hepinize merhabalar

1- Kibrisli .......... 20,00 TL
3- trafocu .......... 20,00 TL
4- yigido_sampiyon .......... 20,00 TL
5- izmirli yigido ......... 35,00 TL
6- cem doğan.......15.00 TL

GuVeN
28.04.2009, 16:22
herkese selam. 20 tl de benden,daha fazlasını vermek ısterdım ama,bu ay masrafım cok malesef..

GuVeN
28.04.2009, 16:23
[QUOTE=dogan cem;510217]bende aranıza katılmak isteyen yeni üyeyim hepinize merhabalar

merhabalar hoşgeldın hemserım..

basayev58
28.04.2009, 17:33
20 TL de benden...;)nereye gönderiyoruz parayı???

üçyıldız58
28.04.2009, 18:08
benden 50 tl
oğlum muhammed enesdende 50 tl
ayrıca baseyev 58 seni tekrar görmek çok güzel artık kızıp gitmek yok

ERMAN
28.04.2009, 18:18
git gide tarftar bilinclneıyor organıze olmaya baslıyor seneye sivas taraftarylada konusculacak

yigidomustafa58
28.04.2009, 19:16
güzel bir etkinlik tebrikler...

basayev58
28.04.2009, 20:41
benden 50 tl
oğlum muhammed enesdende 50 tl
ayrıca baseyev 58 seni tekrar görmek çok güzel artık kızıp gitmek yok

Abi ligin ilk yarısında bizim yazılarımızı silen,yazdıklarımıza anlamsız tepkiler veren arkadaşların artık doğruyu gördüklerini ve ona göre davrandıklarını,yazdıklarını görüyorum,mutlu oluyorum.Böyle olursa neden kızayım,neden gideyim?Hepimizin sevdası aynı sonuçta.

izmirliyigido
29.04.2009, 00:35
Para taahütleri yavaş yavaş geliyor. Bayrağın fiyatı da azçok belirlendi. 350-400 TL gibi birşey olacak. İnşallah bunun içerisine yazısı da dahil olacak.

Şimdi sıra geld ne yazdıracağımıza...

Benim önerim... "Sevdamızsın SİVASSPOR" altına da "İzmirli Yiğidolar" ve alt köşeyede küçük harflerle "www.sivasspor.com" yazdırabiliriz.

Sizce ???

AYK

dogan cem
29.04.2009, 13:02
belki biraz uzun olabilir ama

yollar engel değil
sevdamızsın SİVASSPOR da olabilir die düşünüorum...

***karizma58***
29.04.2009, 20:49
GUZEL DUŞUNMUSUNUZ İNŞALLAH DAHA GUZEL GUNLEREEEEEE

selam aga ben izmirden turan üncelikle o güzel yorumun için tebrik ediyorum benide izmirli YİĞİDOLAR arasına alırsanız sevinirim

***karizma58***
29.04.2009, 20:54
***topraktan geldim yoprağa gideceyim YİĞİDO doğdum YİĞİDOöleceyim***

basayev58
30.04.2009, 12:16
Para taahütleri yavaş yavaş geliyor. Bayrağın fiyatı da azçok belirlendi. 350-400 TL gibi birşey olacak. İnşallah bunun içerisine yazısı da dahil olacak.

Şimdi sıra geld ne yazdıracağımıza...

Benim önerim... "Sevdamızsın SİVASSPOR" altına da "İzmirli Yiğidolar" ve alt köşeyede küçük harflerle "www.sivasspor.com" yazdırabiliriz.

Sizce ???

AYK

Yalçın abi peki fikir gelmiyor,iş başa düştü anlaşılan:)benim aklıma gelenler.Kısa ve anlamlı olsun istedim.

Sevdan var izmirde...
Yiğidolar İzmir

Yüreklerimiz seninle....
Yiğidolar İzmir

Dev gibi sevdana,dar geliyor İzmir...
Yiğidolar İzmir.

Engel değil mesafeler
Yiğidolar İzmir

Terketmedi Sevdan Bizi
Yiğidolar İzmir

Dalgalansın Yüreklerimiz gibi...
Yiğidolar İzmir.

Gurbet seninle güzel
Yiğidolar İzmir.

Kibrisli
30.04.2009, 12:34
Yalçın Abi'nin marşının bir bölümü vardı o da yazılabilir... Çok uygun düşüyor....

"Dağları aştık biz sana geldik...Yiğidolar İzmir"

GuVeN
30.04.2009, 13:39
[QUOTE=basayev58;511056]Yalçın abi peki fikir gelmiyor,iş başa düştü anlaşılan:)benim aklıma gelenler.Kısa ve anlamlı olsun istedim.

Sevdan var izmirde...
Yiğidolar İzmir

Yüreklerimiz seninle....
Yiğidolar İzmir

Yiğidolar İzmir.

Engel değil mesafeler
Yiğidolar İzmir

Terketmedi Sevdan Bizi
Yiğidolar İzmir

Yiğidolar İzmir.

Gurbet seninle güzel
Yiğidolar İzmir.

Gurbet seninle güzel
Yiğidolar İzmir.

bence bu harika..

izmirliyigido
30.04.2009, 22:53
Yalçın abi peki fikir gelmiyor,iş başa düştü anlaşılan:)benim aklıma gelenler.Kısa ve anlamlı olsun istedim.

Sevdan var izmirde...
Yiğidolar İzmir

Yüreklerimiz seninle....
Yiğidolar İzmir

Yiğidolar İzmir.

Engel değil mesafeler
Yiğidolar İzmir

Terketmedi Sevdan Bizi
Yiğidolar İzmir

Yiğidolar İzmir.

Gurbet seninle güzel
Yiğidolar İzmir.

Yiğidolar İzmir.

Bu da çok güzel.

Bu arada, ben 10 gün izine ayrıldım, bayrak işiyle bizzat ilgileneceğim. Dilerseniz birinizin hesabında para toplansın sonra bana takdim edersiniz.

AYK

GuVeN
30.04.2009, 22:58
Yiğidolar İzmir.

Bu da çok güzel.

Bu arada, ben 10 gün izine ayrıldım, bayrak işiyle bizzat ilgileneceğim. Dilerseniz birinizin hesabında para toplansın sonra bana takdim edersiniz.

AYK

buda cok gusel..hatta benım az once begendıgımden de ıyı..bence olabılır..

izmirliyigido
05.05.2009, 17:14
Arkadaşlar yaptırıyormuyuz bayrağımızı. Eğer yaptıralım diyorsanız, acilen parasını toplayıp biran önce yaptırmamız lazım.

AYK

burak_baykal
05.05.2009, 17:54
çalışmalarınızda başarılar dilerim.en büyük birlik şimdi sivasspor için tam zamanı hepimiz birlikte süper lig şampiyonluğa

ruyaa58
05.05.2009, 20:21
HAHAHAHHHcok guzel olmuss...:D

merkez_emre
05.05.2009, 23:09
ızmırden mı yaptırıp gonderceksınız burdan mı yapılcak...
bezı ayrı alın yazıyı ayrı yazdırın derım malıyetı duser o zaman

basayev58
06.05.2009, 14:24
Arkadaşlar yaptırıyormuyuz bayrağımızı. Eğer yaptıralım diyorsanız, acilen parasını toplayıp biran önce yaptırmamız lazım.

AYK

Artık şu işi nihayete vardıralım.Yalçın abi bayrak işiyle sen uğraşıcaksan hesap numarasınıda sev verirsen iyi olmaz mı?Başka birinin hesabında toplanıcak,o tekrar sana verecek.Uğraşmayalım boşuna.Ayrıca bizim bi yardımımız olursa,yapmaya hazırız yine.
-Bayrağı nerede yaptırıyoruz?İzmir'de yaptırıp kargoyla mı vereceğiz?yoksa Sivas'ta ilgilenecek birileri var mı?
-Bayrağın nereye asılacağı belli mi?O işle kim ilgilenecek?

Bayrakla ilgili olmamakla birlikte aklımda bikaç konu daha var.

-Bundan sonraki maçlar aynı saatte olduğu için maçları ortak bir mekanda izlememiz güzel olmaz mı?Artık vuslata 4 kaldı.Ayrı gayrı olmasın...

-Hacettepe maçına organizasyon olabilir mi?Bunun için İzmir'deki Sivaslı işadamlarını bulup,sponsorluk talep edebilir miyiz?Böyle bir çalışma yapabiliriz gibi geliyor bana...

Artık vuslata 4 kaldı...Harekete geçsek :)

35fulya58
09.05.2009, 16:21
Ne oldu bayrak yaptırmıyoruz galiba. Biz balkon için büyük bir bayrak diktiriyoruz ama halen "İzmirli Yiğidolar" bayrağından bir ses yok. Hadi biran önce şunu da yaptıralım.

GuVeN
15.05.2009, 03:06
bu para kımde toplanacaksa hemen ulastıralım. gec kaldık zaten. para taahudu daha fazla gelmedıgıne gore,yollayacak arkadaslar ulastırırsa ona gore bı bayrak yaptırabılırız..