Orijinalini görmek için tıklayınız : Maçı Değerlendirelim
SivasSpor.Com 25.04.2009, 17:21 http://www.sivasspor.com/images/stories//2008yeni/svsts.jpg
Şampiyonluk yolunda attığımız son adım olan Sivasspor 3 Trabzonspor 0 maçını değerlendirelim.
Maçın yıldızı kimdi ?
Maçın en kötüsü kimdi ?
Maçta göze çarpanlar ?
Ne gibi eksiklerimiz var ?
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?
Taraftar nasıldı ?
Maç hakkında genel yorumunuz ?
http://resimzade.com/Show.html?i=5247&token=27378 (http://resimzade.com/Show.html?i=5247&token=27378)
http://resimzade.com/Show.html?i=5248&token=27430 (http://resimzade.com/Show.html?i=5248&token=27430)
http://resimzade.com/Show.html?i=5249&token=26731 (http://resimzade.com/Show.html?i=5249&token=26731)
58gürünlü35 25.04.2009, 17:29 Maçın yıldızı kimdi ? Mehmet Yıldız diyebilirim... Gollerde emegi var Bilicada Defandaki Hakimiyetinden Sayılablir...
Maçın en kötüsü kimdi ? Hamsi Kafalılar :D
Maçta göze çarpanlar ? Baliliye Gerek Kalmadı :D:D Bu gozume carptı ...
Ne gibi eksiklerimiz var ? Masallah Tam denilebilir...
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? Güzel oynadık 3 puanı 3 golle aldık Hak ettik...
Taraftar nasıldı ? Bugün En begendigim onlardı nerdeyse... Cok Güzeldiler...
Maç hakkında genel yorumunuz ? Sampiyon Sivas Baska Söze Gerek Varmı ?...
husnusivas 25.04.2009, 17:30 macin en kotusu yattara, macin yildizi hayrettin .Sivas taraftari cok suskun kaliyor takima destekleri cok az,cok guzel bir ortamda akilli bir oyunla 3 puani hanemize yazdirmayi bildik , kalan maclarda sivassporumuza cani gonulden Hollandadan basarilar diliyorum en buyuk SIVASSPOR, SIVASLI HUSNU
YigidoFrkn 25.04.2009, 17:33 Maçın yıldızı kimdi ?Bilica
Maçın en kötüsü kimdi ? Hamsi Kafalılar
Maçta göze çarpanlar ? Baliliye Gerek Kalmadı
Ne gibi eksiklerimiz var ? Eksiqimiz yoktu
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? 3 puanı 3 golle aldık Hak ettik...
Taraftar nasıldı ? En GuzeL bizim Grup Grupistasyon58
Maç hakkında genel yorumunuz ? Sampiyon Sivas Baska Söze Gerek Varmı ?...
lastsivasli 25.04.2009, 17:33 Maçın yıldızı Bilica... her pozisyonda yerinde müüdahele etti... hamsileri karaya çıkarmadı
Maçın en kötüsü her zamanki gib mehmet yıldız'dı... bütün topları öldürdü...
Maçta göze çarpanlar : taraftar bugün çok iyiydi... ama ikinci yarı sustular... hiç yakışmadı... şampiyon olacak takımın taraftarı böyle olmaz.
Ne gibi eksiklerimiz var : aslında eksiğimiz yok ama biraz daha medya desteği alabilsek şimdiden şampiyon olabiliridik
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler?: takım çok iyi organize oynadı... hamsileri bu şekilde yakalamışken 7 tane atmamız gerekirdi. yazık oldu...
Taraftar nasıldı ?: tarfatar 60.ncı dakika ya kadar iyiydi... sonra sustular ses çıkmadı... sanki yeniliyormuş gibi hissettim...
yazık vallahi bu takıma bu taraftarla uğraşıyor...
ya kardeşim şampiyonluk için tek eksik taraftar yani....
Şu an hayatımın en mutlu anlarından birisi... Bugün hayatımın en mutlu günlerinden birisi, Allah ağzımızın tadını bozmasın inşallah.
Sevgili Yiğidolar, buradan bize bu günleri yaşamamıza vesile olan sevgili Başkanımız Mecnun Odyakmaz'a, Bülent Hocamıza, bütün teknik ekibimize, istisnasız bütün futbolcularımıza teşekkür edyorum. İşte Sivas bu, işte Sivasspor bu, işte altı milyon Sivaslının gözbebeği....
Bugün sahada özlediğimiz Sivassporu gördük, geçen yıldan beri izlemeye alıştığımız, bu sene ilk yarı bol bol izlediğimiz ancak son yedi-sekiz maçtır birazcık ruhunu kaybetmiş olan Sivassporumuzun aslına geri döndüğünü gördük ve inanılmaz mutlu olduk. Musa Musa gibi, Sezer Sezer gibi, Mehmet Mehmet gibi, Hayrettin Hayrettin gibi, bütün futbolcularımız Sivas gibi Yiğido gibi oynadı ve sonuca gittik.
Tekrardan hepsine teşekkür ediyorum. Trabzonspor'a da lig ikiciliği veya UEFA için başarılar diliyorum.
Bu arada Hamsi veya Hamsikafalı tabirini kullanan arkadaşlarımızı kınıyorum. Yeter artık biraz seviyeli olun. Eleştirecekseniz eleştirin ancak hala basitlik liginde zirvedesiniz. Yendik işte bunun sevinci size yetmiyor mu? Anadolunun temsilcisi Anadoluyu kucaklamalı. Bizi başkalarının yaptığı ettiği ilgilendirmez, biz kendi doğrularımızla yürüyelim!
007furkan1994 25.04.2009, 17:40 ANADOLUNUN ONURU GURURU SİVASIMIZA YAKIŞAN BUDUR GARDAŞLAR
SEZON SONU ANADOLU YILDIZI PARLAYACAK
velibircan 25.04.2009, 17:45 Maçın yıldızı kimdi ? Tüm Futbolcularımız
Maçın en kötüsü kimdi ? trabzonluların hepsi :D
Maçta göze çarpanlar ? trabzonun doğru düzgün bir pozisyonu bile yok
Ne gibi eksiklerimiz var ? herşey süper şimdilik
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? 3 gol 3 puan süper...
Taraftar nasıldı ? Mükemmel...bu hafta mükemmeldik...58.dakika şovu süperdi
Maç hakkında genel yorumunuz ? Süperdi En Kötü Günümüz böyle Olsun
KeruLLu_17 25.04.2009, 17:48 Ezdik Mi Ne :)
Abdullah DuMaN 25.04.2009, 17:49 Maçın yıldızı kimdi ? Hayrettin Yerlikaya
Maçın en kötüsü kimdi ? Bizde kötü kimse yoktu
Maçta göze çarpanlar ? Takım olarak oynayınca güzel işler çıkartıyoruz
Ne gibi eksiklerimiz var ?-
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? çok zevkli bir maç oldu
Taraftar nasıldı ? Muhteşemdi
Maç hakkında genel yorumunuz ? Sivas trabzona Golbastı
Maçın yıldızı kimdi ?
Sivasspor'du kötu yokdu.. ozellıkle hayrettın sezonun en guzel macını cıkardı sezer murat erdogan blica cok iyilerdi dialloyu cok sevıorum inş gitmez
Maçın en kötüsü kimdi ?
----
Maçta göze çarpanlar ?
---
---
antep macınıda aldıkmı 31 mayısı beklıcezz...
Taraftar nasıldı ?
fener macı kadar ii degıllerdı fener macında daha istekli gordum
sampiyon SİVASSS
attığımız son adım olan Sivasspor 3 Trabzonspor 0 maçını değerlendirelim.
Maçın yıldızı kimdi ? bence maçın yıldızı bütün takın kadrosu :D
Maçın en kötüsü kimdi ? Trapzondu:D
Maçta göze çarpanlar ? Musa Sezer Abdurahman Hayrettin Faruk:D
Ne gibi eksiklerimiz var ? Başkanımız Mecnun bey Sivasa Şampiyonluk vermezler dediği için cezadan dolayı sahaya inemedi büyük eksik:mad:
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? Trabzonlu Abdurahman Derelinin goluuuuuuuuuu
Taraftar nasıldı ? Çoşkulu ve bir an susmaksızın tam destek verdi TEŞEKKÜRLER TARAFTAR TEŞEKKÜRLER SİVAS SPOR
Maç hakkında genel yorumunuz ? Bu kupayı hakeden anadolu takımı S.spor
60 puan'a yükseldi taraftarı ile, yönetimi ile, teknik kadrosu ile,Tarihi değiştirmeyi başardılar. 5 maçı kalan yiğidolar 7 puanla arayı açtılar
Şu an hayatımın en mutlu anlarından birisi... Bugün hayatımın en mutlu günlerinden birisi, Allah ağzımızın tadını bozmasın inşallah.
Sevgili Yiğidolar, buradan bize bu günleri yaşamamıza vesile olan sevgili Başkanımız Mecnun Odyakmaz'a, Bülent Hocamıza, bütün teknik ekibimize, istisnasız bütün futbolcularımıza teşekkür edyorum. İşte Sivas bu, işte Sivasspor bu, işte altı milyon Sivaslının gözbebeği....
Bugün sahada özlediğimiz Sivassporu gördük, geçen yıldan beri izlemeye alıştığımız, bu sene ilk yarı bol bol izlediğimiz ancak son yedi-sekiz maçtır birazcık ruhunu kaybetmiş olan Sivassporumuzun aslına geri döndüğünü gördük ve inanılmaz mutlu olduk. Musa Musa gibi, Sezer Sezer gibi, Mehmet Mehmet gibi, Hayrettin Hayrettin gibi, bütün futbolcularımız Sivas gibi Yiğido gibi oynadı ve sonuca gittik.
Tekrardan hepsine teşekkür ediyorum. Trabzonspor'a da lig ikiciliği veya UEFA için başarılar diliyorum.
Bu arada Hamsi veya Hamsikafalı tabirini kullanan arkadaşlarımızı kınıyorum. Yeter artık biraz seviyeli olun. Eleştirecekseniz eleştirin ancak hala basitlik liginde zirvedesiniz. Yendik işte bunun sevinci size yetmiyor mu? Anadolunun temsilcisi Anadoluyu kucaklamalı. Bizi başkalarının yaptığı ettiği ilgilendirmez, biz kendi doğrularımızla yürüyelim!
TESEKKÜR EDERIM COK GÜZEL YAZMISSINIZ ELINIZE YÜREGINIZE SAGLIK BENDE SIZIN GIBI DÜSÜNÜYORUM
GAZİANTEPTEN 25.04.2009, 18:06 Maçın yıldızı kimdi ? Bilika, Hayrtettin, Mehmet (takımın tamamı aslında)
Maçın en kötüsü kimdi ? Hakem (Üç kez elleriyle kestiler topu ceza alanında)
Maçta göze çarpanlar ? Sivas Spor Şampiyonluk fikrini kafasına iyice yerleştirmiş
Ne gibi eksiklerimiz var ? Tecrübe
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? Züpppeeerr
Taraftar nasıldı ? idare eder
Maç hakkında genel yorumunuz ? Sondaki Mehter hepsine değdi
http://www.sivasspor.com/images/stories//2008yeni/svsts.jpg
Şampiyonluk yolunda attığımız son adım olan Sivasspor 3 Trabzonspor 0 maçını değerlendirelim.
Maçın yıldızı kimdi ?
Bilica
Maçın en kötüsü kimdi ?
Malanzinho
Maçta göze çarpanlar ?
Mehmet Yıldız kendine geldi biraz...
4-5 tane atardık rahat.. Bikaç gol eksiğimiz var anlayacağınız :)
Keşke her maçımız bu kadar kolay olsa...:)
Taraftar nasıldı ?
Diğer maçlara göre iyiydi en azından kilit noktalarda kilit tezahüratlar oldu..(bkz.ohhh ohhh !!! :))
Herkese ve Herşeye harika bir cevap oldu bu galibiyet...
ilker_8787 25.04.2009, 18:10 Sivas ellerinden çıktık biz geliyoruz.Bekle bizi Şampiyonlar Ligi :)
yigidozan 25.04.2009, 18:11 çok mutluyum çok güzel bi maçtı takım halinde mükemmel oynadık. özlenen futbolumuz buydu işte. trabzon boşuna yaygara çıkarmamış demekki başlarına geleceği hissetmişler. gazamız mübarek olsun :D
FANATIK YIGIDO 25.04.2009, 18:15 anadolu kaplani hamsiyi parcaladi:D:D:D:D:D
Yigido5458 25.04.2009, 18:21 ampiyon trabzonmuş :D:D:D intertoto da başarılar uefa ya gidicekerini düşünmüyorsunuz herhalde:D
Yigido5458 25.04.2009, 18:23 şampiyon trabzonmuş :D:D:D intertoto da başarılar uefa ya gidicekerini düşünmüyorsunuz herhalde:D
Maçın yıldızı kimdi ? Sivas Spor Tüm oynayan arkadaslar
Maçın en kötüsü kimdi ? Trabzon Spor
Maçta göze çarpanlar ? Haftalardir elestirdigimiz Arkadaslarin Kendileri gibi oynamalari.
Ne gibi eksiklerimiz var ? Sampiyonluk Kupasi eksik...
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? Muhtesemdi Tüm futbolcu arkadaslara teknik heyete ve yönetimimize Ayrica O muhtesem taraftara tesekkür ederim..
Taraftar nasıldı ? Muhtesemdi ve cok mutlu oldu.
Maç hakkında genel yorumunuz ? mac harikaydi beni mutlu eden diger bir olayda sivas sehrini asagilar gibi, bilincli olarak tokatta kalan trabzon spor yönetimi aslinda bir yerlere mesaj vermeye calismisti. Sivasi sampiyon yapmayin bakin bir otelleri bile yok demeye getirdi. fakat bomba ellerinde patladi inaniyorumki sahada is yaptiramayan bu yönetime Trabzon halki gereken dersi verecektir.
F. Şahin 25.04.2009, 18:29 Maçın yıldızı kimdi ? Hayrettin Yerlikaya
Maçın en kötüsü kimdi ? Pini Felix Balili :) Oyuna bile giremedi. :D
Maçta göze çarpanlar ? Oldukça düzenli oyun oynadık. Trabzon'a top oynatmadık. Bu kadar yoğun geçen maç haftasında böyle bir oyunla net galibiyet ve bu galibiyetin de Trabzon'a karşı olması da oldukça sevindirici.
Ne gibi eksiklerimiz var ? Bu maçta göze çarpan bir eksiklik yoktu.
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? Seyir zevki olan bir maçtı. Her zaman böyle oynamak temennisiyle.
Taraftar nasıldı ? Yiğido Gençlik dikkat çekiyordu ama tribünlerin geneline bakıldığında tribünler dolu olmasına rağmen, seyirci çoğunluktaydı.
Maç hakkında genel yorumunuz ? Bu sene şampiyon Anadolu'dan.
GokhanTurna 25.04.2009, 18:29 Maçın yıldızı kimdi ?
Sivasspor camiasında tut top toplayıcısına kadar hepsi yıldızdı
Maçın en kötüsü kimdi ?
Trabzonspor
Maçta göze çarpanlar ?
Trabzona futbol dersini bir kez daha vermiş olmamız.
Tarihi farkı yapamadık :D
58.hava alayı 61.topçularını geçti her zaman ki gibi
Taraftar nasıldı ?
Sorudaki gibi artık taraftar. 2 haftadır mükemmeller
sivassporummm58 25.04.2009, 18:37 Maçın yıldızı kimdi ?
Ben maçın yıldızını ayırt etmeyecem maçın yıldızı bana göre tüm takımdı.
Maçın en kötüsü kimdi ?
Yoktu
Maçta göze çarpanlar ?
Bugün takımımız hem fiziksel hem de mental açıdan gösterdiki şampiyonluğun tek adayı biziz.
Bugün maça baktığımda hiçbir eksiklik göremedim.Zaten eldeki imkanlarla en üst düzeyde verim alınıyor.Burada eksiklikten kesinlikle söz edilemez..
Ligin en rahat maçını oynadık diyebiliriz.Gerçekten ilk yarıda işi bitirdik.İlk golu attık.Rakibin toparlanmasına fırsat vermeden ikinci golu attık ve iş böylece bitmiş oldu.Hayrettin in golu ise köftenin yerine döneri de ekledi:)))
Taraftar nasıldı ?
Taraftar bağırmıyorsunuz diyenlere inat bu maçta futbolcularımız gibi sezonun en iyi performansını çıkardı.Ambians harikaydı.Stada gelenleri kutluyorum.
Tek cümle ile ifade etmek gerkirse;Bugün Kolbastı yoktu SİVAS HALAYI vardı:)))
LosTie58 25.04.2009, 18:42 SivaaaaaaaaaaaaaaaaasSpooooooo oooooooRRRRRRRRRRRRRRR
Allah'ım sana geliyorummmmmmmmmmmm:D
Ezdik ulannnnn ezdikkkk sahayaaa gömdükkkkkkkk :D :D :D :D
Muhteşem oynadık GOLbastıkkkkkkk,taraftarrr süperdiiiiii,58. dakika şovuuu süperdiii..
61.dakikada rezil ettiler kendilerini zaten skor 3-0'dı...... :D :D :D :D :D
Kibrisli 25.04.2009, 18:47 bir hafta boyunca renkdaslarıma burda atısmanın anlamı yok.kavgayı sahada verecegız arkadaslar ,taraftarlarımız bu enerjıyı stadda atsın lutfen demıstım..
ne takımım benı yanılttı ne taraftarlarımız..bu hafta bu macın tadını cıkaralım,galıbıyetın tadını cıkaralım..sonuna kadar hakettık..
benım gıbı gunlerdır uyuyamayan hemserılerım bu gece gusel bı uyku cekerler emınım..bu kırmızı-beyaz formaya gonlumu verdıgım ıcın cok gururluyum..
haydı es-es nesemıze neşe kat..
Besyo_cu 25.04.2009, 18:55 Maçın yıldızı kimdi ? Sezer , Mehmet YIldız ,Blica , MUsa, Hayrettin , Diallo, A.Dereli , Tum , M.Erdoğan , Petkoviç, Kamanan, İbrahim, Faruk , M.Ali
Maçın en kötüsü kimdi ? Kötü mü ne kötüsü
Maçta göze çarpanlar ? Müthiş bir takımız
Ne gibi eksiklerimiz var ? -----
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? Böyle bir maç izlemedım cok rahat yendık
Taraftar nasıldı ? Olağan üstüydük.
Maç hakkında genel yorumunuz ? BU takım şampiyon olacak
yorumyapıyombenya 25.04.2009, 18:57 Tüm takım ve taraflarlar resmen shov yaptık defalarca yazdım en rahat macımız olacak diye dediğim gibi oldu.
Mursallı yiğido 25.04.2009, 19:08 Eski Sivasspor gibi oynadık.
Eze eze geliyoruz.Eminim ki Beşiktaş çok büyük strese girdi.Aslında maç için söylenecek tek şey var:
BU SENE ŞAMPİYON ANADOLU'DAN...
Bize bu sevinci yaşattığın için teşekkürler Sivasspor.
muhteşem bir galibiyet deneck tek şey mehmet zoru başardı yine kaleyi bi türlü bulamadı ancak bulacak düzelme var.taraftar desen harika hiç susmadı buda iyiye işaret.tebrikler sivas tebrikler sivasspor.
KEMAL_KENAN 25.04.2009, 19:18 Maçın yıldızı kimdi ?
Tüm Futbolcularımız.HEPSİDE GÖNÜLDEN OYNADILAR
Maçın en kötüsü kimdi ?
BENCE YOKTU
Maçta göze çarpanlar ?
FUTBOLCULARIMIZIN YÜREKLERİYDİ
Ne gibi eksiklerimiz var ? kUpA
Full Süper...;)
Taraftar nasıldı ?
ence yetrince bir destek yoktu ben son dakikaya kadr duymak isterdim ama ikinci yarı 70.dk dan sora desteklenmediğini düşünüyorum
Maç hakkında genel yorumunuz !
maç budur skor budur denir;)
Anadolunun takımı sivas spor başka söz ne hacet..
SEVDAMSIN58 25.04.2009, 19:20 TEK KELIME YIGIDOYA BU YAKISIR EMEGI GECEN HERKESI TEBRIK EDIYORUM
bu sezonun en kolay gecen maciydi, kaleciden forvette kadar herkes mükemmel oynadi ve sivassporun gücünp shaya yansitti
trabzon hacettepe yi yenip kendi samspiyon adayi sandi ama sivasspor onlara yigidoyla kolbasti oynanmaz ama sivas da sivas halayi cekildigini gösterdi ve eli bos geri gittiler
KIZILCAN 25.04.2009, 19:25 Bence bu hafta maçı değerlendirmeye gerek yok.Çünkü A'dan Z'ye herşey mükemmeldi.Yalnız taraftarlarımız da futbolcular kadar mükemmel olabilseydi.
bhdr5858 25.04.2009, 19:41 Maçın yıldızı kimdi ?mehmet yıldız tum
Maçın en kötüsü kimdi ?petkoviç
Maçta göze çarpanlar ?hayrettin
Ne gibi eksiklerimiz var ?2. yarı orta saha bitmişti sonlarda
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?delice oynadık kazandık helal olsun
Taraftar nasıldı ?
Maçın yıldızı kimdi ?
Hepsi bir yıldızdı ama bence sahanın en iyisi Hayrettin idi. Daha sonra Bilica
Maçın en kötüsü kimdi ?
Kötü demiyelim de Mehmedin biraz daha kendini toparlaması lazım. Bildiğimiz mehmetten biraz uzak gibiydi.
Maçta göze çarpanlar ?
Maç sonunda Sezerin ve Musanın çocukları ile sahada dolaşması. Çok hoş bir görüntü idi.
Eksik yoktu. Bu sezon en iyi Sivassporu izledik..
Tamamen harika bir maç oldu. Trabzondan medet uman eziktaşlılar ve cinconlar da çok üzüldü :)
Taraftar nasıldı ?
Bizim taraftar daha şampiyon olacak bir takımın taraftarı seviyesine ulaşamadı. Bir Eskişehir taraftarı yada Bursa taraftarı gibi olsak daha güzel olur..
Süper hepsi harika oynadilar bu havayla Sampiyon Sivasspor.
carizma0658 25.04.2009, 20:03 YA YORUMA NE GEREK VAR KORKULAN DEGİL KOTKUTAN OLDUMUZ İÇİN ÇIKTIK 3 PUANIMIZI ALDIK BİLMIYOLAR HERHALDE 4 EYLÜL CEHENMEDİNDEN ÇIKIŞ OLMADIGINI AMA BİŞEYE ÜZÜLDÜM YA TS LİLERİ Bİ KOLBASTI İLE UGURLAYABİLİRDİK İYİ OLURDU ASLINDA NEYSE Bİ KOLBASTI YAPARIZ ONLARA Bİ GÜN ANKARADAN CARİZMA 0658
spidey58 25.04.2009, 20:27 Emeği geçen herkese helal olsun.Maçın yıldızı futbolcusuyla,taraftarıyla sivasspordu...
Divriği58- 25.04.2009, 20:47 Maçın yıldızı kimdi TÜM SİVASSPOR CAMİASI
Maçın en kötüsü kimdi MOHAMMED ALİ 2.YARI GIRMESINE RAGMEN SAHADA YOKTU
Maçta göze çarpanlar Taraftar galiba şampiyonluga inanmaya başlamıs Biraz geç oldu ama .... olsun
Ne gibi eksiklerimiz var BEN EKSIK GOREMEDIM ...
bjkli metin 21 25.04.2009, 20:52 bu sene şampiyon görelim sizi ölmeden mezara koymayın bizi
ikinci gol bizi cok rahatlatti, Bu golun olusmanda kuskusuz bizimde elstirdigimiz Murat Erdogan nin 60 m lik depari varki, gercekden taktiri hakediyor. Murat Erdogan kritik yerlerde devreye girmeye basladi bence artik takim uyum sagladi. Mehmet Yildizda gayet basarili oynadi, yapmasi gerekenleri yapti. Butun arkadaslarin dedigi gibi herkes cok iyiydi takimda, Musa, Abdurrahman ve digerleri. Sampiyon hakederek oluyoruz bu bir gercek. Kim derdiki bir gun biz birinci ligde sampiyon olacagiz; daha dun gibi gozumun onunde Kars'i Karsda yenip butun futbolcu ve muhabir arkadaslar dahil dayak yedigimiz gunler. Helal olsun cocuklar, helal olsun yigidolar
ferhat_58_oğuz 25.04.2009, 20:58 ne oldu bir tane trabzonlu yok şimdi geliyodularya biz dedik geleceğiniz varsa göreceğiniz var diye umarım o dik burunları yere inmiştir şimdi
ferhat_58_oğuz 25.04.2009, 21:07 bir haftadır kendimizi boş yere gerdik hiç tahmin edemedik bu kadar kolay geçeceğini maçın antreman maçı gibi oldu rahat 5 6 olacak maçı 3 0 gibi rahat bir skorla tamamladık bütün futbolcu yönetim ve taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz bize bu mutluluğu yaşattıkları için benim için bundan sonra ts maçları garanti 3 puan gibi olucak nede olsa ts karşı çok rahat oynayıp kazanıyoruz merak ediyorum çu hamsi kafalılar şu an ne yapıyolar halbuki biz onları bekliyoduk hiç ses seda yok nerde o delikanlı ts liler öyle hava cıva yapmayı iyi biliyolar ama sonuca geldimi yok yok yok artık utançlarından insan içinede çıkamazlar geliyodunuz geldiniz ve gördünüz hemide 4 gözle
kadir0911 25.04.2009, 21:11 Bu mac bize karsi olan herkeze, özellikle Trabzonlulara Kapak olsun!
Bir haftadır heyecanla beklediğim maçı eze eze,çimleri yedire yedire yenmenin hazzını yaşıyorum..
Ses mes kalmadı..Bu maçta statta en azından Sivas'ta olmayanların kaybı büyük..
Bize futbol dersi vermeye gelenlerin çimlere nasıl gömüldüğünü izledi 70 milyon..
61.dakika nasıl kursaklara tıkanır izledi herkes.!
Futbolcularımızın verdiği çiçekleri geri attılar,kabul etmediler..Bizse Ts'li futbolcuların verdiği çiçeklere mukabil karanfil verdik..
Maç sonunda da koltukları kırdılar..Ve benim aklıma bir kaç gün önce valimizin dediği "trabzonlulara yakışmadı" lafının ne kadar boş bir laf olduğunu bir kez daha gördük..
Sitede TS'li kalmamış pek..:)
esentepeli58 25.04.2009, 21:29 bugün lidere yakışır bı futbol oynadık herkes süperdi :)
Bir haftadır heyecanla beklediğim maçı eze eze,çimleri yedire yedire yenmenin hazzını yaşıyorum..
Ses mes kalmadı..Bu maçta statta en azından Sivas'ta olmayanların kaybı büyük..
Bize futbol dersi vermeye gelenlerin çimlere nasıl gömüldüğünü izledi 70 milyon..
61.dakika nasıl kursaklara tıkanır izledi herkes.!
Futbolcularımızın verdiği çiçekleri geri attılar,kabul etmediler..Bizse Ts'li futbolcuların verdiği çiçeklere mukabil karanfil verdik..
Maç sonunda da koltukları kırdılar..Ve benim aklıma bir kaç gün önce valimizin dediği "trabzonlulara yakışmadı" lafının ne kadar boş bir laf olduğunu bir kez daha gördük..
Sitede TS'li kalmamış pek..:)
Ben burdayım...
Her neyse ben de görüşlerimi paylaşıyım isterseniz..
Evet benim değerlendirmem şu şekilde,
Evet söze nasıl başlamam gerektiğini bilemiyorum...Bu takımın bu kadar ruhsuz olabileceği gerçekten aklıma gelmemişti..Sİvassspor bize top göstermedi..Onları yürekten tebrik ediyorum gerçekten..Biz mi kötü oynadık onlar mı çok iyi oynadı buna siz karar verin..Ama ben sahada Trabzonsporumu göremedim maalesef.Sivasspor bizi sahadan sildi..Futbolcularımız arasından ayakta kalan tek bir futbolcumuz bile yoktu..Sivasspor gerçekten de çok iyi oynadı..Bunu defalarca tekrarlıyorum kusura bakmayın ama gerçekten çok inanarak oynadılar..Artık şampiyonluk yolunda sadece 5 maç var..Gönlüm Sivasspor'un şampiyon olmasından yana..Gönlüm Anadolu'nun tekrar şaha kalkmasından yana..Gönlüm aşağıdaki fotoğrafta yanyana duran iki formanın birlikte şampiyonlar ligine gitmesinden yana, gönlüm kardeşlikten ya yiğidolar...Biz bugün gerçekten çok üzüldük..Ama sizin yolunuz açık olsun..
Kalın sağlıcakla...
http://img26.imageshack.us/img26/7921/dsc01333c.jpg
http://img249.imageshack.us/img249/9819/dsc01336.jpg
Hispano
Sen genel Ts taraftar profilinin istisna kısmını oluşturuyorsun..:)
TRABZONSPOR TARAFTARINI SİVASSPORLULAR KARŞILADI
Sivasspor-Trabzon karşılaşması için Sivas'a gelen Trabzonspor taraftar grubunu Sivas Yiğido Gençlik taraftarlar grubu Sivas-Erzincan karayolu üzerinde karşıladı. Sivasspor ve Trabzonspor taraftarları buluşmalarında dostluk ve kardeşlik mesajları verdi.
Turkcell Süper Liginde bugün oynanacak Sivasspor-Trabzonspor karşılaşması için Trabzon'dan 500 kişilik bir taraftar grubu Sivas'a geldi. Trabzon'dan gelen taraftar grubunu Yiğido Gençlik taraftarlar grubu Sivas-Erzincan karayolu üzerinde karşıladı. Sivasspor ve Trabzonspor taraftar kafilesi karayolu üzerinde birlikte fotoğraf çekinerek birlik ve beraberlik mesajları verdi. Sivasspor ve Trabzonspor taraftarından oluşan 25 kişilik kafile daha sonra BBP Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun abisi Yusuf Yazıcıoğlu'nu evinde ziyaret etti. Taraftar grubu Yusuf Yazıcıoğlu'na baş sağlığı diledi ve dua etti. Grup daha sonra Sivas Yiğido Gençlik Derneği'nde öğle yemeğinde bir araya geldi. Dostluk ve kardeşlik içerisinde geçen buluşmada "Bu sene şampiyon Anadolu'dan" sloganları atıldı. Trabzon Taraftarlar Derneği Başkanı Özgür Özal, "Yiğido gençlik bizi Sivas'a girişinde karşıladı. Sporun dostluk kardeşlik olduğunu hepimiz biliyoruz. Sivassporlu taraftarlarda Trabzon'a geldiği zaman biz de en iyi şekilde karşılamıştık. Yiğido Gençliğin bizi burada karşıladığını görmek bizi çok mutlu etti."dedi.
Yiğido Gençlik Taraftarlar Grubu Başkanı Mesut Daştan ise, " Bizim buradaki karşılama amacımız Trabzon ve Sivas insanın gerçekten birlik beraberlik ve dostluk içinde olduğunu göstermektir. Kimseyi fırsat vermeyeceğiz. Bizde aynı şekilde Trabzon'da karşılanmıştık. Spor dostluk ve kardeşliktir."diye konuştu.
Yiğiter aslında ben istisna değilim inan ki diğerleri istisna.Diğer türlü düşünenler istisna..Bunu kesinlikle söyleyebilirim.
ilker_8787 25.04.2009, 21:37 TRABZON UŞAĞUM NOLDİİ??? RENGİN SOLDİİİ.. :D:D:D
Yiğiter aslında ben istisna değilim inan ki diğerleri istisna.Diğer türlü düşünenler istisna..Bunu kesinlikle söyleyebilirim.
Bugün Sivas'a gelenlerin çoğunun istisnayı oluşturması tesadüf o zaman?:confused:
Ben burdayım...
Her neyse ben de görüşlerimi paylaşıyım isterseniz..
Evet benim değerlendirmem şu şekilde,
Evet söze nasıl başlamam gerektiğini bilemiyorum...Bu takımın bu kadar ruhsuz olabileceği gerçekten aklıma gelmemişti..Sİvassspor bize top göstermedi..Onları yürekten tebrik ediyorum gerçekten..Biz mi kötü oynadık onlar mı çok iyi oynadı buna siz karar verin..Ama ben sahada Trabzonsporumu göremedim maalesef.Sivasspor bizi sahadan sildi..Futbolcularımız arasından ayakta kalan tek bir futbolcumuz bile yoktu..Sivasspor gerçekten de çok iyi oynadı..Bunu defalarca tekrarlıyorum kusura bakmayın ama gerçekten çok inanarak oynadılar..Artık şampiyonluk yolunda sadece 5 maç var..Gönlüm Sivasspor'un şampiyon olmasından yana..Gönlüm Anadolu'nun tekrar şaha kalkmasından yana..Gönlüm aşağıdaki fotoğrafta yanyana duran iki formanın birlikte şampiyonlar ligine gitmesinden yana, gönlüm kardeşlikten ya yiğidolar...Biz bugün gerçekten çok üzüldük..Ama sizin yolunuz açık olsun..
Kalın sağlıcakla...
http://img26.imageshack.us/img26/7921/dsc01333c.jpg
http://img249.imageshack.us/img249/9819/dsc01336.jpg
Ama Sivas bu noktadan sonra şampiyon olamazsa gerçekten de çok ama çok yazık olur..Bizim 96'da yaşadığımız olayı yaşamazlar umarım..Bu sizin için çok ama çok büyük bir yıkım olur.
Bugün Sivas'a gelenlerin çoğunun istisnayı oluşturması tesadüf o zaman?:confused:
Yiğiter bence bu meseleyi hiç tartışmayalım..Güzelce galibiyetin tadını çıkarın derim ben..Yok Trabzonsporlular holigandır, şöyledir böyledir diyip ortamı germeyelim.Bize ufak da olsa hak verin.Bu sene gerçekten de büyük umutlarımız vardı.Ama hepsi bu maçta bitti.Bugün karşımızda başka bir takım da olsa aynı şeyler yaşanırdı.Bunlar istenmeyen olaylar keşke yaşanmasa ama yapacak bişey de yok.Tekrar söylüyorum.3 puanın tadını çıkarın..
Kalın sağlıcakla.
ayhandemir58 25.04.2009, 21:47 EN BÜYÜK SİVASSPOR-BAŞKA BÜYÜK YOK derken yanlış veya yanlı söylediğimi düşünenler olursa bugün oynanan maçın tekrarını hafta içi TRT 3 banttan yayınlıyor,izlesinler.
BU SENE ŞAMPİYON ANDOLUDAN çıkacağını şu yalaka medya görsün ve de inansın artık.
BU SENE ŞAMPİYON ANADOLUNUN yıldızı SİVASSPOR,tamammı-anlaşıldımı-O KADARRR.
B.Demirci 25.04.2009, 22:11 Tek kelimeyle Muhteşem bir takım seyrettik. Sanki çift ciğerle oynadılar. Sahanın her yerinde rakibe bastılar, sahayı daralttılar, rakibi bunalttılar. Herkez muhteşimdi. Hayro bile gol attı. Daha ne söyleyim. Ayrıca Hayrettin çok iyiydi. Hayro bu futbolunu sezona yaysa. Avrupa takımlarını peşinden koştutur. Abdurrahman, Bilica, Tum, hepsi ama hepsi muhteşemdi. Hele haftalardır futboldan anlayan anlamayan herkesin eleştirdiği bir Mehmet Yıldız vardı ki. Adam gemisini kurtarmak ne kelime kendisi gemi gibiydi. Adam gözüme öyle iri göründüki sanki sahanın yarısını dolduruyor gibiydi. İyi oynasın oynamasın Mehmet bu takıma lazım. Helal sana Deli Memmet. Yiğidom Trabzon galibiyetiyle artık şampiyonluğun en büyük adayı oldun. Allah tamamına erdirsin. İnşallah Gaziantepten de 3 puanla döndüğümüzde Beşiktaşla aramızda 5 puan olacak. Bülent Uygun hoca bu ligte kelli felli hocalardan daha iyisin. Sen Türk hocalarının yüz akısın. Allah senin de işini rast getirsin. Allah sevdiklerine bağışlasın seni..
izmirliyiğido35 25.04.2009, 22:14 TEK KELİMEYLE ÖZLENEN SİVAS GERİ DÖNMÜŞ...
bortecine 25.04.2009, 22:30 Arkadaslar. haber61 e kafayı taktım.
aynen haberi kopye ediyorum
Sivasspor taraftarının ayıbı
25 Nisan 2009 / 22:06
Trabzonspor Sivas'ı terk ederken, Sivasspor taraftarlarının futbolcularımıza yönelik el kol hareketleri yaparak tahrik etmeye çalıştılar.
Futbolcularımıza el kol hareketi yaparak tahrik eden bir grup Sivasspor taraftarı, 5 futboolcumuzun otosü durdurarak, taraftarların üzerine yürmesi ile olay yerinden kaçtılar. Böylece olay büyümesine de izin verilmedi
buna yorum yazanlara bakın :)
gördünüzmüÜNAL TAYAR
size az bile yaptıalr yenseydiniz de sustursaydınız onları bunlar olmazlard şimdi utanın size az bile yaptılar
25 Nisan 2009 Cumartesi 22:40
utaninvedabusesi
otobüsden inecek kadar madem güclüydünüz sahada gösderseydiniz sizleri oynayin diye gönderdik sivasa piknike degil
25 Nisan 2009 Cumartesi 22:27
bortecine 25.04.2009, 22:31 Yiğiter bence bu meseleyi hiç tartışmayalım..Güzelce galibiyetin tadını çıkarın derim ben..Yok Trabzonsporlular holigandır, şöyledir böyledir diyip ortamı germeyelim.Bize ufak da olsa hak verin.Bu sene gerçekten de büyük umutlarımız vardı.Ama hepsi bu maçta bitti.Bugün karşımızda başka bir takım da olsa aynı şeyler yaşanırdı.Bunlar istenmeyen olaylar keşke yaşanmasa ama yapacak bişey de yok.Tekrar söylüyorum.3 puanın tadını çıkarın..
Kalın sağlıcakla.
Bir tebrik yokmu efendim:rolleyes:;)
Bortecine yukardaki mesajımı okumadın sen galiba..:)
Bilica, Hayrettin, Murat Erdoğan ve İbrahim özellikle iyiydi.Takım olarak inanılmaz iyi oynadık. Hakkımızla tertemiz bir galibiyet aldık. Trabzonlu arkadaşlarım arayıp tebrik ettiler centilmence ...
Böyle oynarsak üstü üste 4 maçıda alır Sami Yen'e sadece tur atmaya gideriz diyorum .. Anadolunun destegi ile de öyle olacağını düşünüyorum.
ilker_8787 25.04.2009, 22:37 Bu trabzonlular embesil yahu..
haber61den bir yorum kopyalıyorum.
ALLAHIN sivasına bak ya :D bitane dogru düzgün otelleri yok şampiyonluktan söz ediyolar bu takım şampiyon olsa barcelona manchester sivasa geldiginde utanmıycakmısınız zemininiz bizim köyün tarlasından kötü taraftarınızın sesi solugu cıkmaz tezahürat nedir bilmezler bitane düzgün kalıncak oteliniz yok bide gelmiş trabzona kafa tutmaya çalışıyolar hey ALLAHIM yaa
LosTie58 25.04.2009, 22:41 Maçın yıldızı kimdi ? Sivasspor
Maçın en kötüsü kimdi ? Laz uşakları
Maçta göze çarpanlar ? Hayrettin 1 gol 1 asist :) 58. dakika şovu süperdi ama 61. dk'da lazların balonları elinde patladı ya o daha da güzeldi skor 3-0'dı rezil oldular o dk.'da :D
Ne gibi eksiklerimiz var ? Nazar değmesin bu maçta yoktu hiç.
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? Öyle bir maçtı ki yüreğimin yağları eridide eridi :D
Taraftar nasıldı ? Taraftar bu maçta çok iyiydi,başka sitelerde bazı mallar yine atıp tutmuşlar ama ben lazların sesini hiç duyamadım valla bizimkilerden :)
LosTie58 25.04.2009, 22:42 Maç hakkında genel yorumunuz ? Bunu yazmayı unutmuşum.Maç genel olarak valla müthişti hem skor olarak hem oyun olarak ezdik,böyle oynarsak karşımızda kimse duramaz.
Bu trabzonlular embesil yahu..
haber61den bir yorum kopyalıyorum.
ALLAHIN sivasına bak ya :D bitane dogru düzgün otelleri yok şampiyonluktan söz ediyolar bu takım şampiyon olsa barcelona manchester sivasa geldiginde utanmıycakmısınız zemininiz bizim köyün tarlasından kötü taraftarınızın sesi solugu cıkmaz tezahürat nedir bilmezler bitane düzgün kalıncak oteliniz yok bide gelmiş trabzona kafa tutmaya çalışıyolar hey ALLAHIM yaa
Bunlar degilmiydi Sivas cok soguk top oynanmiyor, bu sahada bu sogukda futbol olmaz, mersin de yapilsin maclar diye? Simdide sampiyonlar ligine gitmesinler otelleri yok diyorlar. Bunlar ne gerzek adamlar ya. Futbol oynuyoruz biz, futbollllllllllll.
bortecine 25.04.2009, 22:48 Bortecine yukardaki mesajımı okumadın sen galiba..:)
ama ben özel tebrik ediyorum. ;) Neyse bende üstüme alayım bari.
YigidoGenclik38 25.04.2009, 22:59 TEK KELİMEYLE TEKRARDAN KENDİMİZİ BULDUK
>>>>>>>SÜPERDİK<<<<<<<<
Maçın yıldızı kimdi ?TAKIMIN HEPSİ
Maçın en kötüsü kimdi ?TRABZONSPOR+TARAFTARI
Maçta göze çarpanlar ?GERÇEK HAYRETTİN GERİ DÖNDÜ
Ne gibi eksiklerimiz var ?TAKIM BU ŞEKİL OYNARSA EKSİK YOK
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?SİVASSPOR TRABZONU RESMEN SİLDİ
Taraftar nasıldı ?MUHTEŞEMDİ AMA(DAHA İYİ ORGANİZE OLMAMIZ LAZIM)
58_sivas_1987 25.04.2009, 23:34 TEK KELİMEYLE MÜKEMMEL OYNAADIK BU MAÇTA GERİYE KALAN MAÇLARDA BÖYLE OYNARSAK O MAÇLARIN HEPSİNİDE KAZANIRIZ VE ŞAMPİYONLUK TURUNU ATARIZ
SenSetik 25.04.2009, 23:40 3 tane attılar üstüne yattılar :D :D :D
öyle değilmi ;)
sivassporummm58 26.04.2009, 00:00 Yiğiter bence bu meseleyi hiç tartışmayalım..Güzelce galibiyetin tadını çıkarın derim ben..Yok Trabzonsporlular holigandır, şöyledir böyledir diyip ortamı germeyelim.Bize ufak da olsa hak verin.Bu sene gerçekten de büyük umutlarımız vardı.Ama hepsi bu maçta bitti.Bugün karşımızda başka bir takım da olsa aynı şeyler yaşanırdı.Bunlar istenmeyen olaylar keşke yaşanmasa ama yapacak bişey de yok.Tekrar söylüyorum.3 puanın tadını çıkarın..
Kalın sağlıcakla.
Kardeş bugün maça giderken caddelerde bazı trabzonlu arkadaşlarla karşılaştım ve bazılarıyla da konuşma imkanı bulduk.İki medeni insanlar gibi iki taraftar da kendi takımlarının galip geleceğini söyleyerek ve tatlı sert onlarla şakalaşarak her geldiklerinde onları büyük bir misafirperverlikle ağırlayacağımızdan emin olmalarını istedik. Onlar da bu durumdan dolayı çok tşk ettiler.Birbirimize başarılar dileyerek daha sonra ayrıldık.Bu maçtan beklentileri elbette büyüktü.Ancak yine de biz herşeyden evvel bjk,gs veya fb li değiliz.Anadolu takımıyız.Sonuçta biz şampiyon olduğumuzda bir anadolu takımı şampiyon olacak.Sizler bu maçta belki şampiyonluk umutlarını yitirdiniz ama diğer bir anadolu takımına bu yolda önünü açmış oldunuz.Takımımız gerçekten müthiş oynadı ve galibiyeti hak etti.
Her ne sonuç olursa olsun bu iki takım ve şehir arasındaki olumsuzlukların bir an önce son bulmasını sivassporlular olarak temenni ediyoruz.Bizler düşman değiliz.Bugün stadda olsun stad dışında olsun tüm trabzonsporlu arakdaşlar serbestçe gezerek atmosfer depolayarak maça onlar da futbolcular gibi en iyi şekilde hazırlandılar ve hiçbir olay çıkmadı.Zaten buradan böyle bir olay çıkması da düşünülemez.
Bundan sonra inşallah trabzonspor bizlerin ardından ligi 2.sırada bitirerek eh azından bizlerle beraber şampiyonlar ligine katılma fırsatı yakalar.Sizlere bundan sonraki maçlarda başarılar diliyorum.
57 Mehmet 26.04.2009, 00:29 macin yildizi sivasspor
macin en kötüsü rakibimiz ts
göze carpan bizi bundan sonra kimse durduramaz
bu inanc varken eksigimiz olamaz
taraftar da cok iyidi sampiyona yakisir
ALLAHIN izniyle sampiyon biziz
Maçın yıldızı kimdi : hayrettin- bilica -musa -abdurrahman Maçın en kötüsü kimdi : trabzonspor birde arkadaşlartop toplayıcı çocuk var: 2. golde mehmet yıldıza topu veren 2. gol onun sayesinde oldu biraz
subasi29 26.04.2009, 00:47 bugun Basta oyuncularımız sıvasa gonul veren cesur taraftarımız ve hersey cok guzeldi herkese cok tesekurler
Maçın yıldızı kimdi ?
sivasspor (hepsi)
Maçın en kötüsü kimdi ?
yoktu:D
Maçta göze çarpanlar ?
tribunler
hic bir eksigimiz yok
boyle bir galibiyete soz yokki:D
Taraftar nasıldı ?
super, hele mac sonunda o halay cekmeleri:D helal olsun
trabzonu yendikya, baska diyecek bir kelime varmi:D
sivaslitaner58 26.04.2009, 07:26 en kotusu trabzon haha en iyisi sivasspor ve taraftari macin adami petkovic balili gidebilir bence
maçın en iyisi mehmet yıldızdı gol atamadı ama her golde vardı güzel mücadele etti tüm takım olarakta süperdik
kötü olanlar hamsü kafalılardı tabi nal topladılar 4 eylülde
taraftar kıvamına gelmeye başladı :) yiğido gençlikte maratona gelse tam öttürürüz stadı :)
buradan fener bjk gs çıkamamış trabzon sen kimsin :D
Maçın yıldızı kimdi ?-hepsi birer yıldızdı.. (top toplayıcı çocukta dahil)
Maçın en kötüsü kimdi ?(ersun yenal) zuhahaha
Maçta göze çarpanlar ?sivassporun hızlı ve mükemmel futbolu ve uyumu
Ne gibi eksiklerimiz var ?ben bu maçta eksiklik görmedim
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?böyle oynasın sivas yenemiyecegi takım yok..
Taraftar nasıldı ?taraftarın ilk defa bu kadar çok sesi çıktı vede değisik tezahüratlar işittik... çok hoştu..insallah daha da hoş olur..
Maç hakkında genel yorumunuz ? trabzona sivas golbastı.. hem de üç tane..
Maçın yıldızı taraftar futbolcular herkes güzeldi skor da güzeldi yalnız trabzonsporlu arkadaşların hazımsızlıgı stadda olay çıkarmaları hiç de hoş olmadı
altuntas58 26.04.2009, 10:54 Bu mac bütün yiğidolara bayram havası yarattı çok mutluyum bütün futbolcularımızı,teknik heyeti yönetimi kurulunu ayrı,ayrı tebrik ederim allah başarımızı daim etsin
Yadigar Barcin 26.04.2009, 11:16 Macin Yildizi Sivasspor Camiasi, kesinlikle Yildiz aramayalim, hepsi birer Yildizdi....
Ama öne cikan bir Yildiz vardiki, bence Ayin Yildizi olacak Sahis, Top toplayan Cocuktu, ikinci golün asistiydi..
Macta göze carpan ise ne yazikki Taraftarimiz yani bizler, hala bir Sampiyona yakisir bi vaziyette Stadi inletemiyoz!!!!
Sunun surasi kalmis bi kac macimiz, fikstür lehimize, ama inancimiz hala yok gibi Stada geliyoruz, artik SAMPIYONA yakisisir taraftar olmayi ögrenelim, bi kac dakkaligina degil 90 dak Destegi cok görmeyelim YIGIDOLARIMIZA
Macin kötüsüne gelince tabiiki TS, mactan bi kac gün öncesinden provokatör aciklamalariyla ortamii germeye calistilar, Tokatta konakladilar, bizi cekememezliklerini acik acik gösterdiler ama Allah büyük, cevabi sahada verdik,
tokatlayip yolladik bizede bu yakisirdi..
Ey Ts kirk düsünecen, bir konusacan... Anadolu Atasözüdür
serkankeskin 26.04.2009, 12:18 maçınyıldızı hayrettin. murat erdoğanın müthiş performansı dikkat çekiciydi.taraftar harikaydı.ALLAHın izniyle şampiyon olacağız.
TracyMcGrady58 26.04.2009, 12:37 Maçın yıldızı kimdi ?
- Tüm takim iyiydi ama son haftalarda formda olmayan Mehmet Yildiz bu macta cok iyiydi. Zamaninda pas verdi, defansa gelip yardim etti, pozisyonlarida vardi, 2 golümüzde pay sahibi. Bence Mehmet Yildiz'in ikinci yaridaki en iyi maciydi.
Maçın en kötüsü kimdi ?
- Bizde bir kötü göremedim.
Maçta göze çarpanlar ?
- Hakemin fazla kart kullanmamasi. Seyircininde hakkini verelim. Günler ilerledikce seyircimiz taraftar olmaya basliyor.
- Bu macta eksik felan göremedim. 3 gol attik iyi hos, ama o kadarda kacti. Onlar degerlendirilseydi tarihi bir fark olurdu :D
- Sivasspor bu performansiyla hem Trabzon'a hem diger rakiplerine meydan okudu. Böyle bir oyun beklemiyordum ama müthis bir oyunla 3 puani 3 gol'le aldik.
Taraftar nasıldı ?
- Süperdi, tüm gidenlere ve takimi destekleyenlere tesekkürler.
Maçın yıldızı bendim..::)
Bir haftadır maçın heycnından günlük işlerim aksadı..Hakkettiğim bir galibiyetti:D
3 tane attılar üstüne yattılar :D :D :D
öyle değilmi ;)
Hacettepe bile daha çok zorlamıştı bizi..:D
Bilsem bu maça gitmezdim..Ne bu arkadaş hiç çekişme yok,mücadele yok..Sivas'ın antremanları bile daha zevklidir..:D
Del Piero 26.04.2009, 13:49 Şimdiye kadar izlediğim en rahat maçtı bu maç sabaha kadar oynansa trabzon bize gol atamzdı başkanın hocasına futbolcusuna taraftarına herkez ve herşey harikaydı emeği geçen herkeze teşekkürler sesim kısılda olsun değdi :D
bozkurt187 26.04.2009, 16:54 Maçın yıldızı kimdi ? Hayrettin Yerlikaya
Maçın en kötüsü kimdi ? Trabzonsporlular
Maçta göze çarpanlar ? Taraftarin coskusu
Ne gibi eksiklerimiz var ? bu macta hicbir eksigimiz yoktu
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? takim iyidi taraftar müthisdi sonuc ortada
Taraftar nasıldı ? süper
Maç hakkında genel yorumunuz ? geride kalan maclarimizida böyle oynarsak 10 Puan farkla sampiyon oluruz
DArkViruS 26.04.2009, 18:09 Maçın yıldızı kimdi ? Hayrettin
Maçın en kötüsü kimdi ? Trabzon taraftarı
Maçta göze çarpanlar ? Takım olarak iyi oynadık
Ne gibi eksiklerimiz var ? -
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? iyi skor oldu
Taraftar nasıldı ? möhkemdi
Maç hakkında genel yorumunuz ? evire çevire golbastı oynadık
SenSetik 26.04.2009, 18:20 Hacettepe bile daha çok zorlamıştı bizi..:D
Bilsem bu maça gitmezdim..Ne bu arkadaş hiç çekişme yok,mücadele yok..Sivas'ın antremanları bile daha zevklidir..:D
bundan böyle trabSON maçlarına gitmiyorum...cumhuriyet kupası maçları bile daha zevkli geçiyor...
:D:D
kapak olsun bu maç uçan kaçanlara...beş atıp rezil edeceklere...bize hamido diyenlere..bize 4 eylülün çimlerini yedireceklere...1-0 yetmez 10 olsun diyenlere.........
Maça golle başladık, sezonun en rahat maçı oldu.
bundan böyle trabSON maçlarına gitmiyorum...cumhuriyet kupası maçları bile daha zevkli geçiyor...
:D:D
kapak olsun bu maç uçan kaçanlara...beş atıp rezil edeceklere...bize hamido diyenlere..bize 4 eylülün çimlerini yedireceklere...1-0 yetmez 10 olsun diyenlere.........
Yanımızdaki hocanın teldeki konuşması..
-maç kaç kaç?
-Şu an 2 ama 5 olur!
Hamidoluk,hanzoluk,kroluk güzel(!) değil mi hocam?
:D
Arkadaşlar hacettepe maçı bile bundan zevkli geçmişti :D:D
Ne kadar basit bir maçtı yahu..
Bizim halı saha maçlarımız bile daha çekişmeli geçiyor..:)
|