Orijinalini görmek için tıklayınız : ÇİFTE STANDARTI KINIYORUZ!...

1967_DERNEK_MUSTAFA
26.09.2005, 20:00
BİZ SENELERDİR SİVASSPOR UN MACLARINA GİDEN İNSANLARIZ...BEN 30 YASINDAYIM İLK DEFA BÖYLE BİR OLAYLA KARŞILAŞTIM!..
OLAY NE??

KAYSERİSPOR KLUBUNUN VERMİŞ OLDUGU KARAR,DEPLASMAN TARAFTARININ HİÇ BİR STAD DA GÖRMEDİĞİ MUAMELE İLE KARSILASTI...KENDİ TARAFTARI DAVULUNU,PANKARTINI İÇERİYE ALDI VEDE DAVULUNU ÇALDI!...
BİZİM TARAFTARA GELİNCE DAVULUMUZU,DERNEĞİMİZİN PANKARTINI VE SİVASSPOR COM UN DEV BAYRAĞINI AÇTIRMADILAR VE DAVULUMUZU ÇALMAMIZA İZİN VERMEDİLER...PANKART VE DAVUL YÜZÜNDEN TARAFTARLARIMIZDAN BİRİ İNSANIN HAYVANA YAPMAYACAĞI MUAMELEYİ UYGULADILAR...ARKADASIMIZIN SU ANDA HER TARAFI MORLUK İÇİNDE!..
BU YÜZDEN KAYSERİ KLUBU NUN VERMİŞ OLDUGU BU KARARI ŞİDDETLE VE ESHEF LE KINIYORUM!..
HERKES YÖNETİCİ OLUR AMA YÖNETİCİLİK GOREVİNİ YERİNE GETİREBİLMESİ ÖNEMLİ!..
BURDAN ARKADAŞIMIZA GEÇMİŞ OLSUN DİYORUZ...

DJMuRaT
26.09.2005, 20:07
BİZ SENELERDİR SİVASSPOR UN MACLARINA GİDEN İNSANLARIZ...BEN 30 YASINDAYIM İLK DEFA BÖYLE BİR OLAYLA KARŞILAŞTIM!..
OLAY NE??

KAYSERİSPOR KLUBUNUN VERMİŞ OLDUGU KARAR,DEPLASMAN TARAFTARININ HİÇ BİR STAD DA GÖRMEDİĞİ MUAMELE İLE KARSILASTI...KENDİ TARAFTARI DAVULUNU,PANKARTINI İÇERİYE ALDI VEDE DAVULUNU ÇALDI!...
BİZİM TARAFTARA GELİNCE DAVULUMUZU,DERNEĞİMİZİN PANKARTINI VE SİVASSPOR COM UN DEV BAYRAĞINI AÇTIRMADILAR VE DAVULUMUZU ÇALMAMIZA İZİN VERMEDİLER...PANKART VE DAVUL YÜZÜNDEN TARAFTARLARIMIZDAN BİRİ İNSANIN HAYVANA YAPMAYACAĞI MUAMELEYİ UYGULADILAR...ARKADASIMIZIN SU ANDA HER TARAFI MORLUK İÇİNDE!..
BU YÜZDEN KAYSERİ KLUBU NUN VERMİŞ OLDUGU BU KARARI ŞİDDETLE VE ESHEF LE KINIYORUM!..
haklısın mustafa abi adamlar sanki Pkklıyı gözaltına alıyor.Bu kadar olmaz ki adam sanki cinayetten aranıyor.Sivasspor yönetiminden isteğimizse kayserilileri stata bile almasınlar.Gerçi Kayserililer cimri olur maça gelip niye parasını harcasınki???

1967_DERNEK_10UR
26.09.2005, 20:10
SÖYLENECEK TEK KELİME VAR REZALET...LANET OLSUN BÖLE UYGULAMAYA DAVULLAR ALINMIYOR ALINSA DA ÇALINMAYACAKMIŞ...DEPLASMAN TAKIMININ TARAFTARI ORAYA TİYATRO İZLEMEYE GİTMİYOR TAKIMINI DESTEKLEMEYE GİDİYOR...15.HAFTA YİNE KAYSERİDEYİZ...BU SEFER BU MAÇTAN DEĞİŞİK OLACAK...

erhan5834
26.09.2005, 20:14
SANA KATILMAMAK ELDE DEĞİL ABİ ANLAMSIZ TAVIR VE HAREKETLERE MARUZ KALDIK AMA YAPANLAR UTANSIN YAPILANLARINI KINIYORUZ ABİ

Kibrisli
26.09.2005, 20:21
Güvenlik güçleri stada girdiğimiz andan itibaren başta bize ve içimizden bir arkadaşa ön yargı ile tavır içinde oldu. Elimizden gelen yardımı güvenliğe yaptık ancak en sonunda bizi kışkırttılar. Yönetim Kayserilileri maça almamazlık yapamaz ve bize yapılan saygısızlıktır onlarada saygısızlık yapılsın diyemeyiz bence. Ancak yasal sınırlar içinde ne kadar zorluk varsa yapılmalı bence.

1967_DERNEK_10UR
26.09.2005, 20:31
ARKADAŞIMIZA YAPILAN HAREKET ÇOK ÇİRKİNDİ SANKİ ÇOK AĞIR BİR SUÇ İŞLEMİŞ GİBİ YERDE SÜRÜKLENEREK GÖTÜRÜLDÜ...YAZIKLAR OLSUN ...

GuNaY
27.09.2005, 00:45
ÖNCELİKLE HEMŞERİMİZE GEÇMİŞ OLSUN.... BUNUN RÖVANŞININ OLACAĞI KİMSENİN AKLINA GELMİYORMU??? BİZLERDE ONLARI ÖNCE SEHİR GİRİŞİNDE ARDINDAN DA STAD GİRİŞİNDE ELEKTEN GEÇİRELİM... REZİLLİK NASIL OLURMUŞ GÖRSÜNLER!!! YAZIK YAAAAA

drummer
27.09.2005, 00:53
terbiyesizlik etmişler.
biz burda kayseri sivas dostluk türküleri söylüyoruz onların yaptığına bak.
ama genede centilmenliği elden bırakmamak lazım.
onların kötülüğü onlarda kalsın.

AyhanBayrak
27.09.2005, 01:19
BEN BURADAN ÖNCELIKLE KAYSERIERCIYES YÖNETMINI SIDDETLE KINIYORUM VEDE LANETLIYORUM
SÖZDE FUTBOLDA FANATIKLIGE SON VERECEKLER BÖYLEMI SON VERECEKSINIZ SIZLERE SESLENIYORUM BURADAN BUNUN RÖVANSININDA OLACAGINI AKLINIZDAN GECIRMIYORMUSUNUZ BUNUN NETICESINDEKI OLABILECEK HATALARI DÜSÜNEMIYORMUSUNUZ SIZLER NE BICIM YÖNETICILIK YAPIYORSUNUZ BE ADAMLAR BILMEZMISINIZKI HERTAKIMIN TARAFTARLARI TAKIMINI EN CENTILMENCE VEDE COSTURURCASINA DESTEKLEMESI GEREKTIGINI DEMEKKI SIZLERIN BUNDAN HABERINIZ YOK

SIZLER DAG BASINDAMI YASIYORSUNUZ BE ADAM KILIKLI CAHILLLER SIZIN GIBI CAHIL INSANLARIN BÖYLE TUTUMLARI OLDUGU SÜRECEDE BÖYLE TAKIMLARINI CANI PAHASINA SAVUNAN NICE YIGITLER CIKACAKTIR

SIZLER BIZIM TARAFTARLARIMIZI SUSTURMAK BIRYANA KILARINA BILE ZARAR VEREMESSINIZ SADECE VE SADECE SIZIN GIBI ADAMLIKTAN NASIBINI ALMAMISLARIN ACIZLIGINI GÖSTERIRSINIZ

BEN BURADAN GARDASLARIMA GECMIS OLSUN DILEKLERIMI ILETEREK BASARILARININ DEVAMINI DILERIM SIZLER VAR OLDUKCA SIVASSPOR VE HALKI, TARAFTARI HERZAMAN VAR OLACAKTIR BASARILAR YIGIDOLAR

ali agca
27.09.2005, 02:00
SİZE YAPILANLAR BİZE YAPILMIŞTIR SANA KATILMAMAK ELDE DEĞİL ABİ ANLAMSIZ TAVIR VE HAREKETLERE MARUZ KALDINIZ AMA YAPANLAR UTANSIN YAPILANLARI KINIYORUZ SPOR KARŞILIKLI CENTİLMENCE YAPILMASI GEREKEN AMA ŞU ARALAR İNSANLARIN GÖRMEZDEN GELDIGI VAHIM OLAYLARA DOGRU TIRMANIŞA GECMİŞTİR BIZ SİVASLILAR OLARAK HER ZAMAN CENTİLMEN OLALIM LÜTFEEEEENNN ÖRNEK OLALIM AMA İYİ ÖRNEK OLALIM :))

ali agca
27.09.2005, 02:12
hatayı hata yaparak duzeltmeye calışmayalım bence 4 eylül,e geldiklerinde onların yaptıgının tam tersını yapalımkı SİVAS,IN v SİVAS,lı ların nasıl YIGIT MERT V SON DERECE CENTİLMEN OLDUGUNU ÖNCE KOMŞULARIMIZ SONRA SPOR CAMİASI SAYGILARR

volcano58
27.09.2005, 06:06
Ya arkadaşlar ne centilmenliği ne dostluğundan bahsediyorsunuz kurtlar sofrasında centilmenlik olmaz şunu kafanıza sokun artık bu kadar zormu bunu anlamak 1950'li yılların tribünlerinde kalmışsınız hala bizim milletimiz iyi laftan güzellikten anlamıyor artık onun için gerekn neyse o yapılmalıdır

eren1
27.09.2005, 14:22
TÜM SUÇ İL EMNİYET MÜDÜRÜNDE BENCE

ERCİYESSPOR KANUNLARINI UYGULADIKLARI İÇİN

erhan5834
27.09.2005, 14:28
MUSTAFA ABİ NEYE ÜZÜLÜYORUM BİLİYOMUSUN ÇİFTE STANDARTIN ALLAHI YAPILDI AMA BUNA ERCİYES YÖNETİMİ DE SEYİRCİ KALDIYA O ZORUMA GİTTİ Bİ DE SİVAS MİLLET VEKİLİ VARDI ORDA İYİMİ ABİ YA ONUN GÖZLERİ ÖÜNDE YAŞANDI BU OLAYLAR YAZIK YA ÇOK YAZIK...NORMAL KAYSERİ AKLI PASTIRMA AKLI EŞŞEKÇİLERDENDE BU BEKLENİR ANCAK:)

BROTHERS58
27.09.2005, 14:43
Gecen hafta boyunca burdan Sivaslılar olarak dostluk kardeslik mesajları yazdık,ama bunun karsılıgını bu sekilde almak inanın hepimizi cok üzdü.Ben şimdi ögrendim basında yer almayınca bircok Sivaslıda bunları ögrenememiştir.Yapanları şiddetle kınıyor hani iç anadolunun mertliği diye sormadanda geçemiyorum bu yaratıklara!!!!

bulent58
27.09.2005, 14:57
BU YAPILANLARI BENDE KINIYORUM ÇAKALLAR BİRAZ DELİKANLI OLSUN OLAMIYORLARSA ONLARA SİVAS TOPRAKLARINDAN SU GÖNDERELİM GERÇİ SINIR KOMŞUMUZ AMA İÇEMEMİŞLER SİVAS TOPRAĞININ SUYUNU DEMEKKİ YAZIKLAR OLSUN

1967_DERNEK_10UR
27.09.2005, 15:04
BİZİMLE PAZARLIK YAPIYORLAR.....DAVULLARI VE TOKMAKLARINI VERMEZSENİZ ARKADAŞINIZI VERMEYİZ DİE VAR MI BÖLE BİR ŞEY...

1984zalim58
27.09.2005, 15:09
Ayıp etmişler abi ozaman yav.Yani şurada komşu ilimiz yani bu nasıl bir olaydı ben anlamadım hani SPOR DOSTLUK,KARDEŞLİK ti ne oldu nedeğişti yani.

Kınıyoruz abicim.

sinan-58
27.09.2005, 15:23
haklısın mustafa abi adamlar sanki Pkklıyı gözaltına alıyor.Bu kadar olmaz ki adam sanki cinayetten aranıyor.Sivasspor yönetiminden isteğimizse kayserilileri stata bile almasınlar.Gerçi Kayserililer cimri olur maça gelip niye parasını harcasınki???

rakadaşlar zaten onların o kadar buyuk taraftarı yokki sivasa gelsin

serhankaburcuk
27.09.2005, 15:34
Buradan saldırıya maruz kalan kardeşimiz sevgili Arife tekrardan geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz...Pkk lılara böyle muamele yapılmıyor...ŞİDDETLE KINIYORUZ...

erhan5834
27.09.2005, 15:58
Buradan saldırıya maruz kalan kardeşimiz sevgili Arife tekrardan geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz...Pkk lılara böyle muamele yapılmıyor...ŞİDDETLE KINIYORUZ...
REİS SANA KATILIYORUM AYNEN BİZE UYGULANAN BU HAKSIZLIĞI ŞİDDETLE KINIYORUZZ

CAGLAYAN
27.09.2005, 16:03
ARKADASLARIMIZA YAPILAN TERBIYESIZLIGI VE UYGULANAN CIFTE STANDART`DAN DOLAYI KAYSERI YÖNETIMINI VE POLISINI SIDDETLE KINIYORUM.

MAVİ_BERE
27.09.2005, 16:25
kayserili ve sivaslı kardeştir

--------------------------------------------------------------------------------

Etrafımdaki bir çok insan bu hafta sonu oynanacak olan K.erciyes-SİVASSPOR maçında olaylar çıkacağını düşünüyor.İki komşu ilin süperlige elele çıkan takımları olarak tüm TÜRKİYE'ye SİVASSPOR taraftarının ve KAYSERİ taraftarının kardeş olduklarını gösterelim.

DEMİŞTİ ÇOK SEVGİLİ KARDEŞİM---HANİ NERDE KARDEŞLİK...

twity_58
27.09.2005, 16:29
YAZIK YA YAZIKKKKKKK KINIYORUZZZ BU NE BICIM ADALET NASIL INSAN HAKLARI TARAFTAR HAKLARINA SAYGI...

AYDIN1985
27.09.2005, 17:15
Siddet gören gardaslarimiza gecmis olsun, Allah acil sifalar versin. Sun surasinda komsuyuz, olur böyle birsey. Anlamiyorum bunlar kendilerini 3. lig takimi mi saniyorlar da böyle birsey yapiyorlar, ayip cok ayip.

Dağcı
27.09.2005, 17:25
Olaylardan dolayı gerçekten üzüldüm. Arkadaşımıza geçmiş olsun... Burada yönetim ve kolluk kuvvetlerinin de büyük yanlışı var.

Daha büyük olaylara imkan vermemek lazım. Sağduyulu olmamızda fayda var. Bizim yanlışımızı bekleyenlere koz vermeyelim.

cepdoktoru38
27.09.2005, 19:00
arkadaşlar bizde yapılanları kınıyoruz inanın biz bile pankart açamıyoruz.
bunun kulüple alakası yok.polisin yaptığı i.........lik bizim grupta bile hafif taşkınlık olsa bir kamyon polis yığılıyor karşımıza.
tekrardan tüm arkadaşlara geçmiş olsun.

erhan5834
27.09.2005, 20:09
arkadaşlar bizde yapılanları kınıyoruz inanın biz bile pankart açamıyoruz.
bunun kulüple alakası yok.polisin yaptığı i.........lik bizim grupta bile hafif taşkınlık olsa bir kamyon polis yığılıyor karşımıza.
tekrardan tüm arkadaşlara geçmiş olsun.
SAĞOL GARDAŞ ALLAH RAZI OLSUN SİZE YAKIŞANDA BU CENTİLMENLİK İNŞALLAH KAYSERİ MAÇINDA TEKRAR KARŞILAŞIRIZ ORTAM GÜZELDİ AMA İŞİ POLİS BOZDU...

MassimoMORATTi
28.09.2005, 11:28
SİZE YAPILANLAR BİZE YAPILMIŞTIR SANA KATILMAMAK ELDE DEĞİL ABİ ANLAMSIZ TAVIR VE HAREKETLERE MARUZ KALDINIZ AMA YAPANLAR UTANSIN YAPILANLARI KINIYORUZ SPOR KARŞILIKLI CENTİLMENCE YAPILMASI GEREKEN AMA ŞU ARALAR İNSANLARIN GÖRMEZDEN GELDIGI VAHIM OLAYLARA DOGRU TIRMANIŞA GECMİŞTİR BIZ SİVASLILAR OLARAK HER ZAMAN CENTİLMEN OLALIM LÜTFEEEEENNN ÖRNEK OLALIM AMA İYİ ÖRNEK OLALIM :))
CENTİLMENLİKLE eLineze gececek Olan denizli gibi Bir takım ve Taraftar olur Ve Bu süper ligde Pek tutanamaz bir takım Stadyumu ateşiliyen Gerekene gerektigi gibi davranan bir tafratar Bence Her yonden Her keze ders verir Ben bir sivaslıyım ama sivasspor 4 eylum maclarında pek zevk almıyorum ruh gıbı bır tafaratar + centilmen meraklısı insanlar tamam Futbol sadece zevktir ama senin tafratarını adam yerine koymuyan ve 50 taraftarını yıllar önce sehit etmiş bir takım sana hala Hayvanca davranıyor sa Ozaman hak etmişlerdir CENTİLMENLİK bu nokta bırakılır .... şahsi görüşümdür katılmayan katılmaya bilir...

serrkann58
28.09.2005, 11:39
Bende Tekrar ARİF kardeşimize ve orda olup darbelere maruz kalan hakları GASP edilen bütün hemşehrilerimize büyük geçmiş olsun diliyorum..Kayseri erciyes yönetimini polisini ve olaya seyirci olan bütün üst düzey insanları kınıyorum

Bir söz vardır... BEN SANA VALİ OLAMAZSIN DEMEDİMKİ ADAM OLAMAZSIN DEDİM.... Kayseri yöneticileride polis müdürleride oraya rahatlıkla gelebilirler ama insanlık adına ADAM OLAMAZLAR VE HAYATLARI BOYUNCADA OLAMAYACAKLAR.....

LütfiÜnal
28.09.2005, 12:47
Ben bu cirkin olayi Televizyonda gördüm cok üzüldüm.Arif kardesime 1967 Genc Taraftarlar Dernegine ve Spor camiasina gecmis olsun diyor,bu muameleyi yaptiran ve yapanlari kiniyorum.Spor camiasi dedim gayesi sadece sehrinin takimi desteklemek olan Arif kardesimizin holiganlikla uzaktan yakindan alaksi yok.Insallah bu cirkinlikler son bulur.

BOUN
28.09.2005, 13:01
Biz bu siteden Kayserililere bol bol kardeşlik ve dostluk mesajları önderdik. Sağolsun bir kaç Kayserili arkadaş gerçekten sağduyulu çıktı. Onlara buradan sevgilerimi gönderiyorum.

Ama iş Kayseri Erciyes kulüp yöneticilerine ve Kayseri emniyetine gelince işin rengi değişiyor. Onları şiddetle kınıyorum. Demek ki Erciyes yönetimi ve Kayseri polisi geçen yıl Diyarbakırdaki Diyarbakır-Fenerbahçe maçındaki gibi taraftar istiyor. Kusura bakmasınlar biz öyle olmayız ama böylelerinede vuran kıran taraftar yarıyormuş bunuda böylece öğrenmiş olduk.

Ayrıca Arif arkadaşımıza geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorum. Sana böyle davrananların Allah belasını versin. Daha ne diyeyim....

Kayserili dostlara gelince onlarda dostluklarını kanıtlamak istiyorlarsa bu muameleden en az bizim kadar rahatsız olduklarını kendi yönetimlerine bildirirlerse o vakit kendileriyle dost olduğumuza biz de emin olabiliriz.

efsanedavulcu
28.09.2005, 13:31
OLAY NE??

BİZ NE EMEKLER VEREREK DEPLASMAN MACINA GIDIYORUZ ORDA BOYLE SAYGISIZLIKLA KARSILASIYORUZ POLISLERIN BIZE KARSI TUTUMU COK SERTTI

sinan58_34
28.09.2005, 13:55
helal olsun sıze 1967 genc taraftar dernegı ben istanbul uyesı olarak sızınle gurur duyuyorum deplasman macında sıze yapılan tamammen saygısızlıktı ama onemlı olan bızım oraya gıdıp kendımızı gostermemızdı onuda sayenızde basardık verdıgınız emeklerden dolayı cok tesekkurler

cepdoktoru38
28.09.2005, 15:05
BEN OLAYA YİNE OBJEKTİF BAKIYOR VE YORUMLARIMI BUNA GÖRE YAPIYORUM.
ÖZELLİKLE BİZANS TAKIMLARI KAYSERİYE GELDİKLERİNDE ÇARŞAF ÇARŞAF PANKART ASIYORLAR.ERCİYES BJK MAÇINDA BÖYLE OLDU ADAMLAR NERDEYSE İLKOKUL PANKARTI AÇACAKLARDI.VALLA BİZ ÇILGINLAR38 VE SİTEGRUBU38 DİYE KENDİ EVİMİZDE PANKART AÇAMIYORUZ.
VE BU PANKART OLAYINI HER HAFTA GÜNDEME GETİRİYORUZ AMA NAFİLE...
AMA NEDEN BİZANS TAKIMLARI GELDİĞİNDE ADAMLAR AÇIYORDA SİVAS GELDİĞİNDE OLAY ÇIKIYOR İNANIN SİZİN KADAR BENİMDE ZORUMA GİDİYOR.
ARKADAŞLAR SİVASSPOR SÜPER LİGE YENİ ÇIKTI BU LİGİN ATMOSFERİ ÇOK FARKLI BİZ YILLARDIR ASANSÖR OLMAMIZIN SEBEBİ HEP HAKSIZLIKTANDIR.

kakikli
28.09.2005, 15:22
ARKADAŞLAR BU MAÇLARIN SİVAS I DA VAR...
BİZDE AYNI MUAMELEYİ ONLARA YAPARIZ...
DEMİRİ DEMİRLE KESMEK GEREKİYOR...
KİMSENİN YAPTIĞI YANINA KALMASIN...

erhan5834
28.09.2005, 15:24
ARKADAŞLAR BU MAÇLARIN SİVAS I DA VAR...
BİZDE AYNI MUAMELEYİ ONLARA YAPARIZ...
DEMİRİ DEMİRLE KESMEK GEREKİYOR...
KİMSENİN YAPTIĞI YANINA KALMASIN...
GARDAŞ GÜZEL DİYONDA KAYSERİ SEYİRCİDEN BİŞEY GÖRMEDİK SADECE OLAY GÜVENLİK GÜÇLERİNDEN KAYNAKLANIYOR HEM BİZ YİĞİDOLARA YAKIZMAZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM ....

1967_DERNEK_10UR
28.09.2005, 20:22
www.sivasspor.com'un değerli üyeleri sizlere kayseri'de bize karşı yapılan kışkırtma politikasını özetlemek istiyorum ...önce sivasspor taraftarının olay çıkarması için ellerinden gelen her şeyi yaptılar..pankart astık kaldırttılar davul soktuk stadyuma çaldırtmadılar.
en son bizim bir arkadaşımızı polis gözaltına aldı ortada hiç bir şey yokken biz sivasspor.com'un bayrağını asmakla meşgulken arkdaşımızı tek yakaladılar ve stadyumdan dışarı çıkarıp göz altına aldılar.. taraftarın nabzını ölçtüler eğer ki stadyumda ki 5 bine yakın sivasspor taraftarı tepkisini koysaydı büyük olaylar çıkacak tı...sonra da suçlu sivasspor taraftarı olacaktı...kayseri'de sivasspor taraftarı çok duyarlı davrandı...daha yazılacak çok a normal olaylar varda o da bize kalsın....:(

1967_Dernek_Ayhan
28.09.2005, 20:39
www.sivasspor.com'un değerli üyeleri sizlere kayseri'de bize karşı yapılan kışkırtma politikasını özetlemek istiyorum ...önce sivasspor taraftarının olay çıkarması için ellerinden gelen her şeyi yaptılar..pankart astık kaldırttılar davul soktuk stadyuma çaldırtmadılar.
en son bizim bir arkadaşımızı polis gözaltına aldı ortada hiç bir şey yokken biz sivasspor.com'un bayrağını asmakla meşgulken arkdaşımızı tek yakaladılar ve stadyumdan dışarı çıkarıp göz altına aldılar.. taraftarın nabzını ölçtüler eğer ki stadyumda ki 5 bine yakın sivasspor taraftarı tepkisini koysaydı büyük olaylar çıkacak tı...sonra da suçlu sivasspor taraftarı olacaktı...kayseri'de sivasspor taraftarı çok duyarlı davrandı...daha yazılacak çok a normal olaylar varda o da bize kalsın....:(
HELAL OLSUN SANA HELAL OLSUN

RüStü ElmaS
28.09.2005, 21:47
ARKADASIMIZA YAPILAN BU CIRKIN OLAYI SIDDETLE KINIYORUM.

ARIF KARDESIMIZE VE 1967 TARAFTARLAR DERNEGINE GECMIS OLSUN DILEKLERIMI GÖNDERIYORUM.

BIZLER SIVASSPOR TARAFTARI OLAN, SPORUN SEVGI BARIS VE KARDESLIK OLDUGUNU ICIMIZE SINDIRMIS INSANLARIZ.

SITEMIZLER SÜREKLI RAKIP TARAFTARLARINA SEVGI VE DOSTLUK MESAJLARI GÖNDERMEKTEYIZ. TABIIKI KOMSUMUZ OLAN KAYERI ERCIYES TAKIMINIDA HEP DOSTLUK MESAJLARI GÖNDERMISIZDIR.

BIZLER BURADA SÜREKLI RAKIP TARAFTARLAR ILE NASIL DAHA IYI DIYALOG ICERISINE GECELIM DIYE DÜSÜNÜRKEN, KAYSERIDE BU TÜR OLAYIN YAPILMASI BIZLERI SIVASSPOR CAMIASINI DERINDEN YARALAMISTIR.

HELE HELE BUNU ORGANIZE OLARAK YAPIYORLARSA, KAYSERI ICIN COK BÜYÜK BIR AYIP VE TAMAMIYLA REZIL BIR OLAYDIR.

HERSEYE RAGMEN, BIZIM TARAFTARLARIN DUYARLI DAVRANMALARINI VE CENTILMENCE STADDAN AYRILMALARINI KUTLUYORUM
KENDILERI SIVASSPOR CAMIASINA ADINA COK BÜYÜK BIR CENTILMENLIK ÖRNEGI SERGILEMISLERDIR.

SIZLER BU SEKILDE OLDUGUNUZ SÜRECE SIVASSPOR SIZLERLE HEP GURUR DUYUCAKTIR.

BU TÜR OLAYLARA RAGMEN DEV BAYRAGIMIZIDA ACTIGINIZ ICIN SIZLERI KUTLARIM.

SahIsmail
30.09.2005, 10:01
Arkadaslarimiza yapilan bu cirkin salriyi siddetle kiniyorum.Umarim böyle seyler tekrarlanmaz.

serhankaburcuk
30.09.2005, 13:15
Taraftarımıza yapılan bu çirkin saldırıyı ve bu ikiliği kınıyorum...İnşallah bir daha böyle olaylara maruz kalmayız...