Orijinalini görmek için tıklayınız : Yalçın Başkan TRT 1 De
1967_DERNEK_MUSTAFA 26.04.2009, 22:47 1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ BAŞKANI YALÇIN KORKMAZGİL pazartesi günü TRT 1 de yayınlanan NASILSINIZ?adlı programda konuşacak..saatlerinizi 23:20'ye ayarlayın..
Futbolcular oynuyor ve konuşuyor.
Spor yazarları, Televizyon Yorumcuları konuşuyor,tartışıyor.
Futboldan para kazanmayan belkide tek kesim onlar,taraftarlar…
İşte bu hafta Tayfun TALİPOĞLU Nasılsınız? da stadyumların sesi, Futbolun olmazsa olmaz,karşılıksız gerçek sevdalıları taraftar Derneklerine soruyoruz Nasılsınız?
Tayfun TALİPOĞLU ile Nasılsınız? TRT-1 de...
GokhanTurna 26.04.2009, 22:49 Bende programın reklamını gördüm bugün. Bizim derneklerden çağırmazlar diye düşündüm ama varmış biri bekliyorum programı
club7house 26.04.2009, 22:51 Pazartesi gecesi tüm yiğidoları tv karşısında bekliyoruz :) Ben bu olayı kaçırmam tribün unsuru taraftarlar benim için herzaman önemlidir heleki bu SEVDALISI olduğum kulübün taraftarıysa... Pazartesi gecesi, hiç merak ve ilgilenmediğim TV'yi izleyeceğim SİVAS aşkına :))
'
Teşekkürler Mustafa Abi.İzlerim kesin
Bugun Trt de reklamlarini cokca gordum programin. Keske Sivassporumuz da orda temsil edilse diye dusunmustum ki ediliyormusuz :) Izlyecegiz...
izmirliyigido 27.04.2009, 11:41 Ben unutmayayım diye cep telefonuma yazdım .... :D
AYK
saygılar sağol kardeş bizleri bilgilendirdiğin için nerde sivas konuşuluyorsa biz ordayız nerde bir yiğido varsa biz yanındayız
yigido_sampiyon 27.04.2009, 12:28 sivas trt de izlenir:D:D:D:D:D
velibircan 27.04.2009, 17:59 Taraftarın Tüm Sorunlarını Dile GEtirir İnşallah Bizleri Temsilen...
Del Piero 27.04.2009, 18:07 Giden arkadaşımız bizi en iyi şekilde temsil edecektir. eminim..
ama içimden keşke Recep Yüksel Abimiz gitseydi İstanbul taraftarlar derneğinde çok emeği var.. diyorum.
toprak_gürün 27.04.2009, 19:04 Giden arkadaşımız bizi en iyi şekilde temsil edecektir. eminim..
ama içimden keşke Recep Yüksel Abimiz gitseydi İstanbul taraftarlar derneğinde çok emeği var.. diyorum.
aynen katılıyorum söylediklerine yalçın başkanı ben sadece geçen yıl konya maçında görmüşdüm sivasda şuanda 67 gtd derneğinin olduğunu biliyorum fakat sivasdaki maçlarda bu yıl sdace yigido gençliğin yapdıklarını desdeklerini ve her maçda pankartlarını gördük benim amacım burda neden yalçın başkan oraya gitti diye eleştiri yapmak deil tamam 67 gtd var ama nedense bu sene yigido gençlik ve recep yüksel abimizin azim ve çabalarıyla istanbul dernek her yerde ve herzman desdeklerini vermişlerdir.ben mesut reis ve recep abinin bu programda olmalarını beklerdim bu yıl onlar takımlarının olduğu yerde vardı.
yigidomustafa58 27.04.2009, 20:56 23.20 de izleyeceğim kesinlikle...merakla bekliyorum...
club7house 27.04.2009, 20:58 ARKADAŞLAR BU GECE EKRAN BAŞINA !!! Sivassporluyum diyen herkezi programı dikkatlice izlemesini ve msjlarıyla takımının isminin geçtiği platformda desteklemelirini rica ediyorum....
Birazdan başlayacak program.
Yalçın başkanın taraftarın sıkıntısını anlatmasını bekliyorum.
burak_baykal 27.04.2009, 23:20 inşallah en iyi şekilde temsil olarak 70 milyonun karşısına yiğido çıkarak sivassporluların sorunlarını iletecek gözler şimdi trt 1 için
Sivasspor için başarısız bir program oldu.
malesef iyi temsil edilemedik..
toprak_gürün 28.04.2009, 09:06 malesef iyi temsil edilemedik..
hiçde iyi temsil edilmedik nedense çok çekingen duryordu şampiyonluğa oynayan takımı temsilen ordaydı taraftarın çekdiği sıkıntıyı dile getirmesini beklerdim daha lafa başlar başlamaz sivasdaki diğer guruplara atmaya laf söylemeye başlamışdıki sefa araya başika konuyla giriş yapdı adıyamansporun taraftar derneği başkanı bile daha çok ve net konuşdu.sivasdaki püsküllü belalarıymış bırak başkan bunları o püsküllü bela dediğin gençlerin içindeki sivasspor sivas sevdasını ben çok iyi bilirim çook yol yapdık çok deplasmanlara gittik o püsküllü bela dediklerinle. onları söylemeni beklemezdim bursadfaki maçda 5 ve altı yaşındaki çocukları biletleri yok diye içeri almadıklarını anlatabilirdin eski şehirdeki bilet fiyatlarını anlatabilirdin bunlardan haberin yokdusa eğer gidenlerden yaşayanlardan öğrenebilirdin istanbuldaki dernekden bahsedebilirdin çünkü sen orda sivassporu temsil ediyordun püsküllü belada neymiş ya onlar sivass sevdalısı sivasspor aşığı olan kişilerdir.tvde bile bu konuya girildiyse sivasda b,irleşmenin b si gerçekleşmez. bu arda püsküllü bela dediğide sivasdak,i merkez tayfa yeniçeriler çılgınlar ve yiğido gençlik gurubunu demek isdedi yanlışım varsa biri açıklar herhelde.
SenSetik 28.04.2009, 09:26 hiçde iyi temsil edilmedik nedense çok çekingen duryordu şampiyonluğa oynayan takımı temsilen ordaydı taraftarın çekdiği sıkıntıyı dile getirmesini beklerdim daha lafa başlar başlamaz sivasdaki diğer guruplara atmaya laf söylemeye başlamışdıki sefa araya başika konuyla giriş yapdı adıyamansporun taraftar derneği başkanı bile daha çok ve net konuşdu.sivasdaki püsküllü belalarıymış bırak başkan bunları o püsküllü bela dediğin gençlerin içindeki sivasspor sivas sevdasını ben çok iyi bilirim çook yol yapdık çok deplasmanlara gittik o püsküllü bela dediklerinle. onları söylemeni beklemezdim bursadfaki maçda 5 ve altı yaşındaki çocukları biletleri yok diye içeri almadıklarını anlatabilirdin eski şehirdeki bilet fiyatlarını anlatabilirdin bunlardan haberin yokdusa eğer gidenlerden yaşayanlardan öğrenebilirdin istanbuldaki dernekden bahsedebilirdin çünkü sen orda sivassporu temsil ediyordun püsküllü belada neymiş ya onlar sivass sevdalısı sivasspor aşığı olan kişilerdir.tvde bile bu konuya girildiyse sivasda b,irleşmenin b si gerçekleşmez. bu arda püsküllü bela dediğide sivasdak,i merkez tayfa yeniçeriler çılgınlar ve yiğido gençlik gurubunu demek isdedi yanlışım varsa biri açıklar herhelde.
Ben tv programını seyretmedim ama bunları çıkıp söylüyorsa çok ayıp etmiş.Sen koskoca Sivasspor taraftarlarını temsil ediyorsan orada, layık olmayıda bileceksin bu işe.Bizim taraftar olarak ortak sorunlarımızı dile getiremeyeceksen neden gittin oraya?
bortecine 28.04.2009, 09:36 12 bucukta açtım kanalı. Merakla başkanı bekledim tam bir bucuk saate yakın hiç konuşmadı. 2 ye gelirken Sn talipoğlu söz verdi 1 bucu dakika konuştu alen devreye girdi sonrada sefa girip mikrofonu elinden aldı. Diğer arkadında dediği gibi çok pasif kaldı. Aynen kendi seyircimiz gibi. Diyarbakırlı bile en az 20 dk konuştu.
Bencede orada iyi temsil edilemedik malesef. Bu konudada sınıfta kalındı
adı üstünde sadece dernek başkanı onun yerine başkası gidebilirdi böylesi bir fırsatı teptik
izmirliyigido 28.04.2009, 11:01 Deplasmanlarda yaşanan sıkıntıları, bize nasıl davranıldığını, gurbette yaşayan birileri olarak ben veya Burak (Kibrisli) kardeşim çıkıp anlatsaydık herhalde konuyu daha çok çeşitlendirirdik.
Yalçın kardeşimiz de ilk tanışma anında söz aldığında çok güzel giriş yaptı çok beğendim. Daha aktif daha özümüzde ki sorunları anlatabilseydi çok daha iyi olurdu. Ama efendi duruşuyla bence çok not aldı.
AYK
özgühertaş 28.04.2009, 11:54 proğram tamamen alenın reklamı,sebonun dıyarbakıra yalakalıgı ve sefanın mama derdi şeklinde geçti.
yener_sahin 28.04.2009, 12:02 Bizi temsilen giden abimizin en son ne zaman maça gittiğini doğrusu ben merak ediyorum.ts tribün lideri stad boştu diyor adam gibi cevap yok, alen şow yapıyor susturmakda yetersiz kalıyor, sefa araya giriyor sıranı bekle diyemiyor, anadolunun en başarılı takımını temsilen gidiyorsun ve tek bir yönetime laf söyleyip, taraftar yönetimden destek alamıyor, kendi çabalarıyla ayakda durmaya çalışıyor demiyorsun.Bunlar söylenilmeyince insan çok muzdarip oluyor.Tam yeriydi ama giden gitti artık çare yok
Alen olacak şovmen resmen bizim temsilcimize tribün dersi verdi.Meşale yakılmamasına anlam veremiyorum ne demek Allah aşkına.Bunu bilemeyecek kadar tribünde uzak birisimisiniz.Alen çıkıyor yakıldığında karşı takım taraftarı üzerine atılıyor diye cevap veriyor.Serkan diye yanılmıyorsam birisinden bahsedildi.Ona gidiyoruz otobüs ver mazot ver diyoruz veriyor denildi.Peki madem bu kişi bu kadar iyi neden sivasspor bir deplasmana araba kaldırırken 10 araba kaldırmıyor.
Alen bağırarak hatta kin kusarak bizi madara etti.Gazetelerde az yer ayırılmasını isterken bile sefa bize sahip çıktı.Ben de 3 sayfa sivasspor haberi istiyorum diyerek.Alen olacak boş beleş sivassporu karalarken bizim temsilcimiz sus pus oturuyor kocaelispor tribün lideri sivassporu savunup aleni susturuyordu.Allahdan araya Bursa-bjk atışması girdi de bizim bu kadar pasifliğimiz sırıtmadı.
Sivasspor taraftarı yönetimine küs, yönetim taraftarına küs, destek bulamamakdan, sahip çıkılmamakdan şikayetçi diye neden söylenilmiyor.alen olacak kişi bizim hocamıza bölücü diyor, bu duruma tayfun talipoğlu el atıyor.Yapmayın Allah aşkına bu kadar tribünden uzak taraftardan uzak tutum sergilemeyin.Tamam derneğe üye birisi değilim, üye olacak birisi de değilim.Bu eleştirimi bundan yaptığımı da zannetmeyin.Eminin 1967 derneği üyeleri de bundan muzdarip olmuşlardır.Bu işi yapamayacaksanız başkasına bırakacaksınız.ts tribün lideri anadolu ihtilalini yapan takım olarak söze başlıyor.bizim temsilcimiz 3-0 galibiyetimizi vurgulayamıyor bile.sözüne başlarken onun bu sözüne mukabil ersun yanala güzel bir mesaj yollayabilirdi.
sonunda alen şowmen oldu, sefa azize beni dinle mesajı gönderdi, selim bjk bursaya gelemez dedi, diyarbakır geliyoruz dedi, es es reklamını yaptı falan filan.İnşallah bundan sonraki proğramlarda bu olmaz.
özgühertaş 28.04.2009, 12:14 Bizi temsilen giden abimizin en son ne zaman maça gittiğini doğrusu ben merak ediyorum.ts tribün lideri stad boştu diyor adam gibi cevap yok, alen şow yapıyor susturmakda yetersiz kalıyor, sefa araya giriyor sıranı bekle diyemiyor, anadolunun en başarılı takımını temsilen gidiyorsun ve tek bir yönetime laf söyleyip, taraftar yönetimden destek alamıyor, kendi çabalarıyla ayakda durmaya çalışıyor demiyorsun.Bunlar söylenilmeyince insan çok muzdarip oluyor.Tam yeriydi ama giden gitti artık çare yok
Alen olacak şovmen resmen bizim temsilcimize tribün dersi verdi.Meşale yakılmamasına anlam veremiyorum ne demek Allah aşkına.Bunu bilemeyecek kadar tribünde uzak birisimisiniz.Alen çıkıyor yakıldığında karşı takım taraftarı üzerine atılıyor diye cevap veriyor.Serkan diye yanılmıyorsam birisinden bahsedildi.Ona gidiyoruz otobüs ver mazot ver diyoruz veriyor denildi.Peki madem bu kişi bu kadar iyi neden sivasspor bir deplasmana araba kaldırırken 10 araba kaldırmıyor.
Alen bağırarak hatta kin kusarak bizi madara etti.Gazetelerde az yer ayırılmasını isterken bile sefa bize sahip çıktı.Ben de 3 sayfa sivasspor haberi istiyorum diyerek.Alen olacak boş beleş sivassporu karalarken bizim temsilcimiz sus pus oturuyor kocaelispor tribün lideri sivassporu savunup aleni susturuyordu.Allahdan araya Bursa-bjk atışması girdi de bizim bu kadar pasifliğimiz sırıtmadı.
Sivasspor taraftarı yönetimine küs, yönetim taraftarına küs, destek bulamamakdan, sahip çıkılmamakdan şikayetçi diye neden söylenilmiyor.alen olacak kişi bizim hocamıza bölücü diyor, bu duruma tayfun talipoğlu el atıyor.Yapmayın Allah aşkına bu kadar tribünden uzak taraftardan uzak tutum sergilemeyin.Tamam derneğe üye birisi değilim, üye olacak birisi de değilim.Bu eleştirimi bundan yaptığımı da zannetmeyin.Eminin 1967 derneği üyeleri de bundan muzdarip olmuşlardır.Bu işi yapamayacaksanız başkasına bırakacaksınız.ts tribün lideri anadolu ihtilalini yapan takım olarak söze başlıyor.bizim temsilcimiz 3-0 galibiyetimizi vurgulayamıyor bile.sözüne başlarken onun bu sözüne mukabil ersun yanala güzel bir mesaj yollayabilirdi.
sonunda alen şowmen oldu, sefa azize beni dinle mesajı gönderdi, selim bjk bursaya gelemez dedi, diyarbakır geliyoruz dedi, es es reklamını yaptı falan filan.İnşallah bundan sonraki proğramlarda bu olmaz.
her şeyi çok güzel özetlemiş arkadaşımız.ancak bildigim kadarıyla bu proğramın devamı yapılacak işte o yeni yapılacak proğrama sivassporumuzu gerçekten temsil edebilecek birini göndermek için gereken çalışmayı yapmamız lazım.örneğin recep yüksel abimiz inanıyorumki bizleri çok iyi şekilde temsil edecektir.
yaptığı tek güsel şey,program sonunda bi dk kadar kaşkolümüzü acmasıydı,onuda 10 yaşında coçugu yollasan o da yapardı..
sivaslimete 28.04.2009, 12:30 keske baska biri gitseydi yaww
Lazyolu adam bizim maçta stadı dolduramadılar,yanımızdaki tribün bostu demisti.Bari ona oranın güvenlik sebebiyle bos bırakıldığını,bileti Havuz tarafı D bloğunda olanları polisin güvenlik sebebiyle alınmadığını söyleseydi..
abdulhadiocakci 28.04.2009, 12:34 alen ...sen kimsinde sivasspor un hocasına bölücü diyosun.sizin hesabınızı göreceğiz
spainloco 28.04.2009, 13:02 Bizi temsilen giden abimizin en son ne zaman maça gittiğini doğrusu ben merak ediyorum.ts tribün lideri stad boştu diyor adam gibi cevap yok, alen şow yapıyor susturmakda yetersiz kalıyor, sefa araya giriyor sıranı bekle diyemiyor, anadolunun en başarılı takımını temsilen gidiyorsun ve tek bir yönetime laf söyleyip, taraftar yönetimden destek alamıyor, kendi çabalarıyla ayakda durmaya çalışıyor demiyorsun.Bunlar söylenilmeyince insan çok muzdarip oluyor.Tam yeriydi ama giden gitti artık çare yok
Valla yener kardeş herşeyi özetlemişsin.. Meşalenin neden yakılmadığını bilmiyosun hiç bunu arkadaş ortamındada mı dile getirmedin kimse anlatmadı mı? Kocelili abimiz diyor şampiyon sivas olsun.. Diyarbakırlı diyor ankaragüçlü eşkişehirli sivas şampiyon olsun diyor Alen ile sivassporun şampiyonluğunu tartışıyor bizde çıt yok.. Sivastaki gruplara laf ediyosun.. Bırak bunlara dik dursaydın.. O mikrofon en çok sende durması lazımdı.. Sen Liderin temsilcisisin orda..
spainloco 28.04.2009, 13:03 alen ... sen kimsinde sivasspor un hocasına bölücü diyosun.sizin hesabınızı göreceğiz
Kardeşim Alen öle olabilirde sana yakışıyor mu öyle yazmak?
Besyo_cu 28.04.2009, 13:04 Programı izleyemedım ancak buraya yazılanlar ve tv yi izleyen diğer şehirlerden arkadaşlarımın söylemelerine göre bizim için tam bir hüsran olmuş neden böyle olmuş bilmıyorum bu fırsatı çok yazıkki kacırdık keşke bizi daha iyi ifade edebilecek bir büyüğümüz yada kardeşimiz gitseydi.
Programda TRT nin de adaletsizliği de vardı. Bazı tribün liderlerine yaka mikrofonu verilirken bazıları bikaç tane mikrofonu elden ele dolaştırmak zorunda kaldılar. Alen gibi geveze sefa gibi hiperaktiflerin yanında diğer kişilere pek söz hakkı kalmadı.
yener_sahin 28.04.2009, 13:36 Programın ilk 50 Dk'sı
http://gelgidersin.blogspot.com/2009/04/naslsnz-programnn-ilk-50-dakikas.html
velibircan 28.04.2009, 16:31 Fırsatı Teptik :mad: Yener Olayı Gayet Güzel Bir Şekilde Açıklamış...
Gençlerbirliği Taraftar Temsilcisi Bile Daha FAzla Konuştu :mad:
ne diyelim inşallah bir program daha yapılır fakat bizi çağırırlarmı bilinmez
spainloco 28.04.2009, 16:44 Programda TRT nin de adaletsizliği de vardı. Bazı tribün liderlerine yaka mikrofonu verilirken bazıları bikaç tane mikrofonu elden ele dolaştırmak zorunda kaldılar. Alen gibi geveze sefa gibi hiperaktiflerin yanında diğer kişilere pek söz hakkı kalmadı.
Yok be kardeşim ne adaletsizliği napsın adamcaz elinden geldiğinin en iyisini yapmaya çalıştı.. Gayet kibardıda.. Alen konusuyosa sen ondan cok konusacaksın.. Sefa zaten konusmadı pek.. Diğerleride konuştu konusmak var konusmak var.. Bence Eskisehirli abimiz cok guzel konustu örnegin.. Kocelili bursalı abilerimiz duruşları gayet netti oturma şekillerinden bile belli ediyolardı.. Gençlerbirliği taraftarı yok adam akıllı ama çıkan dernek başkanı bence çok güzel ifade etti kendini..
Alen diyor şansalla erman sivaslı daha ne olsun? Trabzonlu diyor stad boştu dicek kelimemiz yok.. Bilmiyor mu güvenlikten alınmadığını? Ben tv den seyrediyorum genelde yiğido gençlik var okul haşlıklarıyla tahmin ediyorum giriyorlar oraya helal olsun cocuklara dmeek varken denmicek seyler söledi çocuklara.. Destek olmak lazım o çoçuklara yasınız büyük öncü olmanız lazım..
Sivassporu savunan diger anadolu takımlarına açık yürerlilikle söledikleri için TEŞEKKÜRLER..
merkez_emre 28.04.2009, 20:02 herzaman soyledım herzamanda soylemeye tekrar etmeye devam edecem...sıvasda sıvasspor trıbununu kovalıyan kım olursa olsun ıstersen en sevmedıgım ınsan olsun para kazanmadan takıma destek oluyor kendı menfaatı yerıne takımın menfaatını dusunuyorsa benım gozumde en yuce ınsandır...
ılk duydugumda her ne kadar 67 dernegı sevmesemde sıvassporu bırısının temsıl edecegını duyunca ıı ne guzel artık bızımde sesımız cıkar artık dedım...yeter kı cekdıgımız cılelerı ugradıgımız hataları dıle getırılsın...
beklerdım ki sıvasın sıvasspor taraftarına vermedıgı desteklerı soylesın...(galıba sedat beyin bır merhabamızla araba verıyor denmıs...yanlısım varsa duzeltın kac senedır huzurun taraftara araba verdıgını gormedım son mac haric)
beklerdım ki sefa nın turkıyedekı en diktator ınsan ve karanlık guc olan aziz yıldırıma lafını esırgemedıgı gıbı bızım temsılcımızde taraftara aldıgı tavır nedenıyle tepkı gostersın...(gerci baskan buyuk oranda haklı bılet satılıp para dılenıldıgı ıcın destek vermıor)
beklerdım ki stadın genelde dolmadıgı ıcın sıvasdakı taraftarın maca gelmesını bununla kalmayıp organıze bır sekılde destek olunmasıni istesin...
beklerdım kı adıyamanspor un adana demırsporun konustugundan cok konumlara gore soz alınmasını ıstesın yada ben parasız 2 senenın lıderıyım ben konusacam kardesım desın...
beklerdım kı alenın gazete konusunda tiraj meselesı dedıgınde kaldırıp bız 7 mılyonluk sıvas ailesiyiz tirajın kralını bız yapıyoruz desın...
beklerdım beklerdım beklerdım ama gordum ki sıvasın en buyuk sorunu cekememezlık yıne bas gostermıs....
capulcu konusu eger benım ve arkadaslarım ıcınde soylenmısse
" sivas halkının maca gıdenlerın cogu kımın ne bıletlerı sattıgını cok ıyı bılıyor..."
bızım alnımız acık basımız sonuna kadar dik bugun sıvasda cıksın bana emre ve arkadaslarından bırısı bılet sattı desın vede onlarla yola devam ettı desın bende sıvası terk edıcem...
biz deplasmanlara baskasından destek alıp oraya buraya ılan asıp 40 50 yasındakı adamları hıc bır zaman goturmedık...varsa kanıtı olan koysun ortaya...
Del Piero 28.04.2009, 20:22 bu kadar pasif dirayetsiz 2 kelimeyi bir araya getirip konuşamayan biris nasıl oluyorda yiğidoları temsilen oraya gidiyor bunu anlamış değilim...
sünnetsiz alen hocamıza bölücü diyor sen buna cevap vermiyorsun gidip diğer gruplara (ben hiçbir gruba dahil değilim) püsküllü bela diyorsun...
ama işte söylesem olmaz ki gtd size verilen biletleri stad kapısında ansıl satıldığını ayıp olur dimi...
ben hayatımda böyle bir rezalet görmedim.. ts tarfatarına bile cevap veremiyorsun sonuna kadar haklı olduğun konularda
sana karşı saldıranlara cevap veremiyorsun cevap vermiyorsun
bırak sivassppor taraftarını kendi orada ki hakkını bile savunamıyorsun elinde ki mikrofona sahip çıkamıyorsun sen hangi yüzle çıktın oraya anlamış değilim sinirden geberttin beni gece
Derbeder 29.04.2009, 01:14 maalesef programı bende izledim. maalesef diyorum çünkü bizi temsilen orada bulunan arkadaş hiçbir temsiliyet yapamadı.
başlangıç konuşmasına iyi girdi, sonunu getiremedi. buradan belli olduydu aslında bizim açımızdan programın gidişatı.
dakikalar geçtikçe bize ne zaman sıra gelecek diye bekledim durdum. söz geldiğinde sevindim. ama gel gör ki sıkıntılara aynı tiribünü paylaştığı insanlara bela diyerek başladı. sizin onlardan başka sorununuz yokmu arkadaş.
maçlara gidemiyoruz de, organize olamıyorz de. bunlar içinde ne yapılması gerektiğini de belirt ama. sadece söylemekle bitmiyor işler.
eskişehirli arkadaşı yürekten kutluyorum. her açıdan takımını en güzel şekilde temsil etti, ortayada çözüm önerilerini sundu. alen, sefa, kocaeli ve hatta diyarbakırlı bile ellerine mikrofonu aldılar anlattıkça anlattılar. meğer sivasımızda hiç sorun yokmuşta biz bunu bilmiyormuşuz.
bir daha böyle bir program olduğunda biraz daha ağzı laf yapan, konuşmalara direk müdahil olabilecek birini göndermek lazım.
artık bu saatten sonra sivasda trübünlerden çekilme zamanınız gelmiştir trübüncülügü kim hakkı ile yapıyorsa o gelecek para,bilet,rant saglamak için degil adam gibi sivasspor sevgisi için yapacaksınız artık bu alemde milletin kanını emenlere yer yok zamanında insanlara hakaret ettiginiz yönetime yaranmak için her türlü yolu mübah gördünüz artık yönetimde abilerimiz de sizin ne oldugunuzu anlamaya başladı
mysuskunx 29.04.2009, 09:21 YAKIŞIR TABİİİ BİZ ARTIK ŞAMPİYONUZ ARKADAŞLAR....
yeniceri_can 29.04.2009, 11:42 ben tek şeyi merak ediyorum püsküllü bela derken neyi kasdetti yalçın abi.?
ben tek şeyi merak ediyorum püsküllü bela derken neyi kasdetti yalçın abi.?
Açıklansın . . ..
club7house 30.04.2009, 00:35 Bize büyük talihsizlik yaşattı Yalçın abi çok pasif kaldı. Böyle bir program olursa daha donanımlı yırtık bir arkadaş gitsin.
YARALI_AŞIK 02.05.2009, 18:35 KENDİMDEN UTANIYORUM. REZİL OLDUM ARKADAŞLARIMA ADANAYA GİDİNCE. HATTA ŞİMDİ İSTANBULA KAÇTIM.
LİDERİNİZE BİR ÇAY ÇEKELİMMİ DEDİLER.OYSAKİ BİZİM LİDERİMİZ O DEĞİL SADECE BİR DERNEK BAŞKANI YALÇIN ABİ. GELDE MİLLETE ANLAT BUNU. ANLAMIYORLAR.
BİZİ ORDA İSTANBUL DERNEKTEN BİRİLERİ TEMSİL ETMELİYDİ. RECEP YÜKSEL OLABİLİRDİ BU KİŞİ.VEYA BAĞIMSIZ OLARAK TOPLANAN TARAFTARLAR ARASINDAN BİRİLERİ GİDİP BENGELDİM DİYEREK PROĞRAMA DALMALIYDI. BEN YİĞİDOLARI VE SİVASSPORU TEMSİL ETMEYE GELDİM DEMELİYDİ. YALÇIN BAŞKANA ÇEKİL KENARA DEMELİYDİ.
AYRICA BİRKAÇ ARKADAŞ GİDECEKTİ ZOR DURDURDUM KEŞKE GİTSELERDİ.TRT DEN USULCA ÇIKARTIP YERİNE BAŞKA BİLRİLERİNİ OTURTURLARDI. OFF YA OFFF. YALÇIN ABİ İYİYDİN KARİZMA GİTTİ ARTIK...
|