Orijinalini görmek için tıklayınız : Trabzonspor'da Ersun Yanal istifa etti

yener_sahin
27.04.2009, 21:36
http://www.caytv.com.tr/haberres/1215947209.jpg

Başkan Sadir Şener, Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal'la yollarını ayırdıklarını açıkladı.

Tercihini yabancı teknik adamdan yana kullanması beklenen Trabzonspor'da Beşiktaş ve Fenerbahçe'de de görev yapan Daum'un ismi ön plana çıktı.

Kaynak:http://www.haber7.com/haber/20090427/Trabzonsporda-Ersun-Yanal-istifa-etti.php

aykut-akay
27.04.2009, 21:40
Ersun Yanal istifa etti

DHA 27 Nisan 2009
Ersun Yanal istifa etti

Haberler Anında Cebinizde Hürriyet Mobil

Haberler Anında Bilgisayarınızda Haber Alarmı

Haber Kaçırmaya Son Hürriyet Mind

Sitene Haber Ekle Kazan Bumerang

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal istifa etti.

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener yaptığı açıklamada, Ersun Yanal ile karşılıklı görüştüklerini ve kendisiyle devam etmeme kararı aldıklarını ifade ederek, "Yarın asbaşkanımız ve kendisi bir basın toplantısı düzenleyerek bu kararını kamuoyuna açıklayacak" dedi.

velibircan
27.04.2009, 21:42
adamıda ekmeğinden ettik :D .

Yiğiter
27.04.2009, 21:42
Trabzonpsor'a nefretim başka ama bu adamı seviyordum..Her zaman seviyesini korumuş bir insan..Saygınlığından ödün vermeyen birisi..

Aman be hocam zaten o külüp ve tarafatar seni haketmiyordu..

spainloco
27.04.2009, 21:45
güle güle ersun hocam ... kısmet işte.. sivasa gelmeden neydin gittikten sonra ne oldun..

MERİTHAN58
27.04.2009, 21:49
maçtan önce o kadar laf edildi ama Ersun YANAL hakkında kimseden kötü bir laf duymadım. bence tranzonspor bu sene hayal edemeyeceği bir yerde ama hocayı gönderiyor. sezon başında başkanları çıkıp bizim hedefimiz uefa kupasına gitmek demişti. bu sezon hedeflerine ulaştılar ama senyee buralarıda zor görürler. çok iyi dedikleri kadroları 13 kişi. bütün sezon 13 kişiyle gitmez adamaların yedek kulübesi sıfır. bence bu şartlara rağmen başarılıydı. aman ya Ersun hoca daha iyi bir takım çalıştırabilir ama trabzon Ersun hoca gibi hoca bulamaz bunun içinde üzülecek halimiz yok ya.

çok sevindirirci bir haber. bence trabzon bundan sonra uefayada zor gider. bursaspor yakalar bunları.

tanju_58
27.04.2009, 21:49
bu Türk takımları nezaman istikrarın önemini anlıyacaklar çok merak ediyorum.önlerinde bizim sivassporumuz gibi istikrar abidesi olan takım varken hala böyle hoca kıyımları gerçekleşiyor.böyle devam edildiği sürece daha çok bekleriz avrupada başarıları türk takımları olarak...

noname87
27.04.2009, 21:51
ersun hocanın takımları hep lige süper giriyor sonra da çöküyor iki sene önce ersun yanallı manisa şampiyon olucak derken küme düşüyordu bir iki puanla kurtardı gençlerbirliği ankaragücündeykende böyleydi bu sene değişim olur mu derken yine aynısı oldu bunun sebebide hep aynı adamları oynatması rotasyon yapmıyor sene başından beri 14-15 adam oynuyor onlarda fiziksel olarak yıprandılar hüseyinle songun koşacak hali yok yattara defansa gelmiyor umut topa vuramıyor neyse ersun hocayı severdim yazık oldu bundan sonra yılmaz vural gibi düşme potasındaki takımları verirler herhalde

LosTie58
27.04.2009, 21:58
,,,Trabzonspor ilk 5'te bitiremez artık ligi.Bu Ersun Hoca'da da var bir uğursuzluk.

07reis58
27.04.2009, 21:59
trabzonun şampıonluga oynamak neyıne ılk 5 e gırsın öpsün başına kosun....

Cley
27.04.2009, 22:05
Yolu açık olsun Türk futbolunun önemli isimlerinden biri kendisi.

cem
27.04.2009, 22:40
arkadaslar bu kacıncı kurbanımız sayısını bılen var mı..sivasa maglup olunca ıstıfa eden hocaların sayısını ben unuttum.. devamı gelır ınsallah...

burak_baykal
27.04.2009, 23:03
hey be sivasım kimlerin ayağını kaydırmadı ki ersun hocayı anıyorsunuz.sivassporla uğraşan sonunuda düşünsün : )

sevda58
27.04.2009, 23:09
yazik oldu...
sivasspor sen neymissin be:D
trabzonspor yerle bir oldu

sivassporummm58
28.04.2009, 01:27
Geçen sene ligi 5 veya 6. sırada bitirdiler sanırım.Bu sene başkanları "yeni bir takımız bu sene hedefimiz şampiyonluk değil üst sıralara oynamak ama şampiyon olursak da tabi bizi bu memnun eder" demesine rağmen malum trabzon takımı ve camiası etkisinde kalınarak alınmış bir karar bu bence. Trabzon bu haliyle gittiği müddetçe ne başkanları ne de teknik heyeti bir başarı yakalar. Öyle bir takımda çok bile durdu bence.Ersun Yanal ı bu sabrından dolayı kutluyorum.Kendisine bundan sonra başarılar dilerim...

altuntas58
28.04.2009, 02:01
Bu trabzona böyle değerli hocalar yaramaz daha kötü olsunlar cirkefliklerinden bizi stadyumdan cıkartmaz ettiler kafamıza taşlar yağdırdılar normal kapılardan cıkamadık polis konturölünde şeref türbününden tırmanarak cıktık allah sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın yeri geldiğinde adamım diye ortalarda dolaşırsınız adama benzemez po...s tohumları sivasın golbastısını umarım beğenmişsinizdir

bassguitar
28.04.2009, 02:30
ersun hoca kısılık olarak ıyıdır.ama ben hoca olarak begenmem kendısını.bu sene trabzonspor lıgın ılk 7 (yedı)sirasindaki hicbir takima karsi galibiyet alamamis.hoca cikip deseydiki bu kadro yetersiz ben hakli bulurdum cunki gercekten ts nin kadrosu sanildigi kadar iyi deiil.dusunsenize ts deki hangi oyuncu sivasta ilk 11 de forma giyebilecek yetenekte?belki yattara.sonucta ligin en fazla transferi yapan takim ve hocasin sonuc bu.ersun hoca butun sorumluluk senin malesef...

Dark Force
28.04.2009, 03:00
Sivas'ta tokatı yiyen takımlar kendine gelemiyor daha....:)

muhsin koçak
28.04.2009, 03:23
Alışık olmayanı çarpar Sivas'ın havası,Ersun hocamızda bunu yaşadı sanırım.

Salim58
28.04.2009, 08:34
yazık oldu adama acıdım gol bastı ile uğurlanır inşallah daha sırada olanlar var sivas çok can yakar bu gidişle

Abdullah DuMaN
28.04.2009, 09:06
Bir yerli hocayı daha kaybetmemiz beni üzdü gerçekten

SenSetik
28.04.2009, 10:07
beter olsunlar inşallah..................

ready
28.04.2009, 10:16
Ersun yanalın trabzonlu olmamaması takımda bir kısım insanı trabzonlu olsunda ne olursa olsun mantıgı oldugu sürece trabzonspor daha çok insanın başını yer

selanikli58
28.04.2009, 10:53
sivasa kim toslarsa darma duman oluyor,rakiplere duyrulur,akıllı olan sivasla uraşmaz.

davulcu
28.04.2009, 11:22
ersun da yalan oldu:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D

ERMAN
28.04.2009, 11:23
trabzonda bu taraftar oldugu surece hic bisey olmaz

gül5858
28.04.2009, 13:12
.Sivas spor yenilgisi yeni istifalar getirdi, kendimi istifa etti? yönetim'mi istifa ettirdi?:D:confused:
T.s Teknik direktörü Ersin Yanal istifa etti S.spor'lu Yiğidolar medyayı ve diğer spor yönetimlerini bir birine kattı daha öncede G.s den istifalar gelmişti.taraftar sizinle gurur duyuyor:D:D:D:D

Salim58
28.04.2009, 13:19
tabiki sivasspor yenilgisi ersun hocanın sonu oldu bülent korkmazda sıra onunda koltuğu sallanıyor yiğido onun boynunuda koparacak az kaldı

not ..en çokta yerli antrenörler azalıyor ona üzülüyorum

aytugar
28.04.2009, 15:51
siz amotörde oynarken biz barcelano liverpolarla kafa tutuyorduk
kim daha iyi burdan belli muzenizde daha bir kupa bile yok
bizim muzede başkanlık türkiye şampiyon cumurbaşkanlığı kuplarla dolu
büyük ordan belli olur saygılarımızla

abircan
28.04.2009, 15:59
sivassporun harcadığı hocalarla süper lige rakip lig kurulurdu be bu ikinci oldu trabzondan yolladığımız hoca

kangallı58
28.04.2009, 16:28
Adamlar herkesi yeneceklerini sanıyorlar bence yanal dan çok trabzon taraftarı suçludur

ready
28.04.2009, 16:32
böyle taraftar oldugu sürece trabzonspordan bir cacık olmaz

Salim58
28.04.2009, 16:34
siz amotörde oynarken biz barcelano liverpolarla kafa tutuyorduk
kim daha iyi burdan belli muzenizde daha bir kupa bile yok
bizim muzede başkanlık türkiye şampiyon cumurbaşkanlığı kuplarla dolu
büyük ordan belli olur saygılarımızla

biz sizle saygı duyduk ama siz nankör çıktınız efendi olsaydınız efendilik görürdünüz ginede saygımızı koruyoruz böyle dağılacağınızı bilseydik daha az atardık az bir utanma olsa buralarda dolaşmazsın bence al bir taka açıl karadenize çal kemençeni

GuVeN
28.04.2009, 16:37
bakın göreceksınız bunlar ersun yanalı mumla arayacaklar..ıkı kazma forvetlerı yedıler ersun hocanın başını.. senelerdır boyle top oynadılar mı? oynamadılar..
trabzonda bu anlayıs oldugu muddetce cok hoca gelır,cok hoca gıder..

üçyıldız58
28.04.2009, 17:18
TRABZON ,TRABZON OLALI BÖYLE ZULUM GÖRMEDİ
SADECE ERSUN HOCAYA ÜZÜLÜYORUM MANİSADA İKENDE NAMAĞLÜP GELDİ DARMADAĞIN OLDU GİTTİ SİVASDAN ŞİMDİDE ALLAH BİLİRKİ GECE RÜYALARINDA SİVASSPORU SAYIKLIYORDUR

LosTie58
28.04.2009, 18:04
Sivas adamı böyle yapar işte :D Trabzonlulara da dedik Sivas'ın ahını almayın dedik.Gs ahımızı aldı 3 maçta ne hale getirdik gördünüz ondan sonra toparlanamamasıda cabası,Ts'de ahımızı aldı işte başına gelenler önce sahada rezil ettik şimdide bu hallere düşersin işte Ts hatta dur çilen bitmedi daha ligi altıncı bitireceksiniz.

yigidomustafa58
28.04.2009, 19:17
hakkında hayırlısı ney ise o olsun..