Orijinalini görmek için tıklayınız : Yolda sapma yok


SivasSpor.Com
30.04.2009, 09:04
http://www.fotomac.com.tr/i2/y/1689.jpg

Ali ERDOĞAN / FotoMaç

Yolda sapma yok

Lig artık nefes kesiyor... Maratonun bitimine 5 hafta kaldı. Trabzonspor, Galatasaray, Fenerbahçe devre dışı. Sivasspor ile Beşiktaş zirvede amansız bir mücadele girdi. İki takım da oynadıkları futbolla bunu hak ediyorlar. Ama asıl hak eden kısıtlı kadrosuna karşın 15 haftadır liderlik koltuğunda oturan Sivasspor'dur. Bu takıma da şampiyonluk kupası yakışır. Yiğidolar, liderliğini sürdürüyor. Yol haritalarında bir sapma yok. Bunu Trabzonspor'u 3-0 yenerek kanıtladı. Bu maç Sivasspor'un önünü görmesine neden oldu. Güçlü bir takımı farklı yenmek Sivassporlu futbolcuların şampiyonluğa olan inançlarının, motivasyonlarının ne kadar yüksek olduğunu da göstermiş oldu. Sivasspor, sahaya futbol oynamak için çıkan takımlar karşısında daha rahat.

Motivasyon üst düzeyde
Sahaya sadece Sivasspor'u oynatmamak için çıkan takımlar karşısında Yiğidolar zorlanıyor ama etkili futbolcularla sonucu lehine çevirebiliyor. Sivasspor için bu hafta deplasmanda oynayacağı Gaziantepspor maçı önemli. Fizik kapasitesi yüksek olan Sivasspor, Gaziantep'te oyun anlayışını sahaya yansıttığı takdirde rahat galip gelir. Özellikle kanatlar iyi işlemeye başladı. Hayrettin ve Abdurrahman formunu yakaladı. İbrahim Dağaşan'ın olmayışı ise büyük kayıp. Ancak Musa Aydın gerçek kimliğini buldu. Mehmet Yıldız, rakip takımların defansının korkulu rüyası. Kaç kişi marke ederse etsin önemli değil. Trabzonspor gibi güçlü bir takımı devre dışı bırakıp, moral bulan Yiğidolar'ın, Gaziantep deplasmanından da 3 puan alıp, son 4 haftaya da lider gireceğine inanıyorum. Yeter ki kimse gölge etmesin.

Salim58
30.04.2009, 09:21
yolumuz açık hedefimiz belli ipler elimizde kim tutar artık bizi koş bjk yakalarsın belki heveslenmen bile yeter

ERMAN
30.04.2009, 09:46
son 5 hafta kazasız belasız atlatalım

nL58
30.04.2009, 10:25
insallah usta.. Bu sezon sampiyonuz

yyucepur
30.04.2009, 10:49
Şampiyonluğun bir ucundan sımsıkı tutmuşkenibu maç bize iki elle tutma ve kimseyi bu kupaya yaklaştırmamayı sağlar aman derim hocam ....

SivasLady
30.04.2009, 13:48
yoldan sapmaya niyetimizi yok ama saptirmaya ugrasanlar var
insaAllah takimimiz dualarimizla yolu devam edecek

Motivasyonunun yüksek olmasi cok güzel
futbolcularim durumun bilincinde ellerinden geleni yapiyorlar