Orijinalini görmek için tıklayınız : Ahlaksız Teklif !!! Antep Sivas maçı
Gurbet058 03.05.2009, 17:55 Ahlaksız Teklif !!! ( g.antep - sivas maçı ve bejeke )
goksel ergül - Antu
malumunuz önümüzde çok önemli bir derbi var...bizim için prestij bejeke içinse şampiyonluk yolunda çok önemli bir engeli aşacağı bir maç...bütün gözler bu maçta doğal olarak....ancak bence bir o kadar belkide daha önemli bir maç daha var antepte....sivas bu maçı alırsa benim düşünceme göre % 80-85 oranında şampiyon olacak..yani sivasın galibiyeti sonrası bejeke bizi yense dahi pek birşey değişmeyecek...işte burda çok önemli bir detay daha doğrusu bir ahlaksızlık ortaya çıkıyor....
sanırım sene 2004-2005 olması gerekiyor...bir topic açmıştım...şansal büyükağa ve lig tv hakkında ( şansalın aziz yıldırımı devirmek ve fenerbahçemizi aşağı çekmek için aylık açıktan binlerce usd maaş aldığını anlatan bir konuydu ) ..o zamanlar bazı kesimlerden olumsuz eleştiride almıştım..uydurma ‚ hayal ürünü diyenler olmuştu...bugün baktığımızda benzer duyumları ve yazıları yazan başka bir arkadaşımızın topic i tartışılıyor....burda demek istediğim kaynağımın çok sağlam bir yer olmasıydı....
bugünde açmış olduğum bu konuda kaynağım çok ama çok sağlam...kaynağımı konun başında isim ‚ makam belirtmeden söylemek istiyorum...bu kaynağım bejekenin çok önemli isimlerinden ‚ tanınmış isimlerinden . camiada belli bir söz ve güce sahip birisi..çoğunuz tanırsınız ismini duyunca.....evet dün akşam öğrendiğim bu haberi paylaşıyorum sizlerle....
olay g.antep - sivas maçında g.antepin sivası yenmesi için yapılan pazarlık....bir kaç bejeke li yönetici bundan yaklaşık 3 gün önce yani çarşamba gecesi antepli yöneticilerle buluşup bu hafta oynanacak maçta sivası yenmeleri için telkinlerde bulunmuş bejeke için çok önemli bir şampiyonluk olduğunu ‚ bu şampiyonluğun yıldırım demirören ve ekibi için son şans olduğu ‚ bu bağlamda bir çok makam ve yönetimle sezonun 2. yarısından beri çeşitli konuşma ‚ pazarlık ve anlaşmaların yapıldığı ‚ bu konuda hiçbir fedakarlıktan kaçınılmayacağı anlatılmıştır...iş daha da ileri götürülerek olası bir anadolu dayanışmasını engellemek adına zaten paragöz olan antep başkanın geri çeviremeyeceği bir teklifte bulunulmuştur.....bu maçı g.antep in kazanması durumunda 2‚500‚000 usd nakit para ve sezon sonunda batuhan karadeniz kiralık olarak ( bedel alınmadan ) ve aydın karabulut bonservisi ile (bedelsiz ) g.antepe teklif edilmiştir.....yani yuvarlak hesapla 4‚500‚000 - 5‚000‚000 usd lik bir teklif iletilmiştir.....bu kesin ve sağlam bir kaynaktan alınmış üstelik 2 kere teyit ettirilmiş bir haberdir......teklife verilen cevabı bilmiyorum...çünkü kaynağımda bilmiyor...gerçek olup olmadığını maçtan sonra ve sanırım transfer sezonunda göreceğiz......
NOT : şimdi o kaynağa nasıl ulaştın diyenler olabilir ....gerçi beni tanıyanlar bilirler...o kaynak benim 1 sene öncesine kadar patronumdu....senelerce yanında çalıştığım....şuanda da sağ kolu olan çok samimi arkaşımdan alınmış bir bilgidir....
Bunlara inanmak istemiyruz ama geçmişte yaptıkları ortada her şey beklenir İstanbul'dan
yorumyapıyombenya 09.05.2009, 16:04 bu iki başkanın dost olduklarnı zaten bilmeyen yok inşalah böyle birşey yoktur bakalım transfer sezonunda ne olacak kimseye sivassporun hakkını yedirtmeyiz
Ayak oyunları devam ediyor kritik haftalara girdik artık önümüzü kesmek için ne varsa yapacaklar. Dikkatli olmamız gerek
Gurbet058 23.07.2009, 13:35 zamaninda buraya haberi aktarmistim antu.comdan... görüldügü gibi tek tek cikiyor...antu.com bizi zamaninda uyarmisti
ismaile onca para verildi (degmedigi halde) ve simdide batuhan 1 sene kiralik verildi
Besyo_cu 23.07.2009, 13:42 İlk başta umursamamıştım bu haberi. Ancak zaman bu yazıyı yazan kişiyi haklı çıkardı. İsmail denilen oyuncu rekor üçretle bjk ye transfer oldu hemde hiç o parayı etmiyeceği halde. Birde üstüne Serdar Kurtuluş gibi bir oyuncu verildi.
Şimdide Batuhan kiralık olarak Antep'e gitti. Bence bu kadar tesadüf fazla yetkilileri göreve davet ediyorum. Önceki sezon da hakkımız yenildi Uefa'ya gidemedik şimdi ise Şampiyonlugumuz elimizden gitti
Artık YETER !!!
damir kaan 23.07.2009, 13:44 batuhan antepte bilmeyen yoktur
GokhanTurna 23.07.2009, 13:49 Böyle bi dümen olduğunu biliyorduk ama detaylarını bilmiyorduk. Ben boşuna demiyorum İsmail Köybaşı o kadar etmez + Serdar Kurtuluş ve Batuhan verildi ücretsiz bu işte böle şeylerin olması ap açık ortada işte.
Helal olsun bu yazıyı yazana
mdogan58 23.07.2009, 14:07 Aslinda boylesi konular bizi sasirtmamasi lazim...tam tersine gururlanmamiz lazim..Cunku bu bi korku demek..."BUYUK" saydigimiz takim boyle seylere ihtiyac duyuyorsa, bize, kenara oturup keyfini cikarmak duser.. Bu tur olaylar ne ilk ne de son olacak..Sadece bizden korktuklarini gormek herseye bedel..
ReDYiGiDo 23.07.2009, 14:16 Arkadaslar aylar öncesinden tarihi bile belli olan bu haberi bence yetkililere ulaştırmak gerekir.. Çünkü bildiğiniz gibi yeni alınan karar ile Teşvik primide artık şike kapsamında ve teşvik primi veren klüp bir alt kümeye düşürülecek.. Biz bu tarihiyle ispatlı (yani maç oynanmadan önce ve transfer döneminde ki gerceklerle) haberi gerekli medya kurumlarına faks gecmeli mail atmalı ve bir şekilde ulaştırmalıyız bu haberin üstüne gidilmesini sağlamalıyız.. Şampiyonluğumuzu yiyen klüpler başkanımız ve teknik direktörümüzün ısrarla oyunlardan döndüğünden bahsetmesi bu haberinde kanıt olarak gösterilmesi gercekten çok önemli.. Biz bizxa düşen görevi yaparak bu haberi Fanatik, Fotomac, Lig TV , NTV vs.. gibi medya kuruluşlarına ulaştırırsak belki Beşiktaş ın haksız şampiyonluğunu düşünenler bu olayın üstüne gider.. İlgili ve Alakadar olmanızı beklliyorum Sivasspor taraftarları olarak..
Rallim58 23.07.2009, 14:26 Olayın senaryodan ibaret olmadığı aleni olarak ortada....
Yapılan şike, teşvik olayı da fiiliyata geçmeden bir bir yazılmış, bugün de o yazılanlar bir bir oynanıyor...
Verilen sözler yerine getiriliyor...
Hani bir döneme damgasını vuran söz vardı ya... (Nerde Devlet...?, Nerde Millet....?)
Şimdilerde ise, o söz;
NEREDE...? FUTBOLA LEKE DÜŞÜRÜLMESİN DİYEN FUTBOL OTORİTELERİ...
NEREDE...? CUMHURİYETİMİZİN SAVCILARI...
NEREDE...? TÜRKİYEMİZİN FUTBOL FEDERASYONU YÖNETİMİ...
Konunun açıklığa kavuşturularak kamuoyunun bilgilendirilmesi acilen elzem olmuştur. Yoksa kimse kahin değil ki, müsabakanın sonucu ile futbolcuların transfer ve kiralıklarına kadar biliyor olsun. Ortada yangın var ve duman çıkıyor. Kokular da etrafı sarmaya başladı.
izmirliyigido 23.07.2009, 14:30 Bence konu iyice araştırılıp, Kulüp yönetimi katında suç duyurusunda bulunmalı. Eğer bulunmazlarsa da Taraftarlar derneği ve taraftarlar olarak biz bulunabiliriz.
AYK
Bu Ahlaksizlarin yaptigi sadece bu Olaylada sinirli degil o sürecte gündeme getirdik.Bülent Hocaya gecen yil ligin ikici yarisinin basinda acilan Ergenekoncu davasi ilede bu kesimlerin Parmmagi var.Ayrica Mehmet yildizin düsürülmesinden ve kimyasinin bozulmasindanda bu kesimlerin parmagi var.
popermom mu pokemon mu adi herneyse bu restorantlarda tezgah yemeklerine haftalar önce kulüp baskanlari yöneticiler ve Federasyon baskani hatta siyasi iktidar sahiplerinin destegini alarak bu kumpaslar kuruldu. Bülent Uygun Hocayi hizaya getirmek icin Basbakan bile dava acildikdan sonra görüsme yapti. bu görüsmeler iyi niyetli olmadigi sonraki gelismeler bakip görmemek icin saftirik olmak lazim. Sonuc olarak Istanbul rezileri ve onlarin karadenizli kardesleri, siyasi destekcileri ve kendini parayla satan Anadolulu usaklari bu kumpasin tezgahin yürütücüsü oldular. Ve Anadolunun yildizi SivasSporun sampiyonlugunu gasb edip istanbula hediye ettiler bu saat den sonra cok fazla bir sey degisecegini sanmiyorum o sürecde ben bu görüsümü Basbakanda dahil yollamadigim yer ve spor otoritesi kalmadi bir tane onurlu adam da cikip o sürec de demedi ne oluyor bu kirlilik ve tezgah niye diye Aksine ligin ne kadar temiz oldugundan günlerce bahsedik lige bulasan kirliligi temizleme görevi yürüttüler.
Baskan Mecnun un israrla vurguladigi ama taraftarimizin bile o sürecte gerekli destegi pratikde vermedigi görüsler bu gün Iste can alici en büyük eksigimiz olarak bugün burdada yeniden ortaya cikiyor. Yapilmasi gereken SivasSporun cikarlari konusunda dil birligi yapmak ve düsünce birligi yapip Birlik beraberlik icerisinde ortak hareket etme yanimizi güclendirmektir. böyle olursa kimse SivasSpor üzerine kolay hesap yapamaz.
bu gibi dolapların döndüğü zaten belli ama üzerine kim gidecek bu belli değil
burakplt 23.07.2009, 14:55 gerçekten ilginç bir haber yani insan duyunca şaşırıyor zamanında hep böyle şeylerin fenerbahçe nin yaptığı söylenirdi belki doğru belki yanlış tam olarak bilemiyoruz ama bü haber çıktığına göre bi yerden kaçak var olduğunu gösterir durduk yere olmaz böyle bir şey
O zaman bizde maçı kazansaydık yani ne kadar para verirseler versinler antep bizden iyi takım değil ki iyi oynasaydık kazanıp belki şampiyon olurduk:
alemdargokhan 23.07.2009, 15:08 özer de ismail ile aynı paraya alındı.mehmet topuz ikisinden de daha pahalıya alındı.sercan için çok daha fazla paralar istendi.kaldı ki ismail için geleceğin carlosu deniliyor.antepin tabata ile beraber en iyi topçusuydu.böyle komik bir gerekçe olamaz.ayrıca antep çıktı maçını aldı, ortada yenilmiş hiçbir hak yok. . .
konunun gündemde kalması lazım
elimizden geleni yapalım
özer de ismail ile aynı paraya alındı.mehmet topuz ikisinden de daha pahalıya alındı.sercan için çok daha fazla paralar istendi.kaldı ki ismail için geleceğin carlosu deniliyor.antepin tabata ile beraber en iyi topçusuydu.böyle komik bir gerekçe olamaz.ayrıca antep çıktı maçını aldı, ortada yenilmiş hiçbir hak yok. . .
Bu mantik sahiplerini farz edelim sivasli ve SivasSporluda degil olarak kabul edelim yada Sivasli Bir sey degismiyor. Bak sevgili kardesim Adalet ve hak duygusu insan olana has bir duygudur. taraftarlikla alakasi bile olmayacak bir duygudur.
Soru 1. 2009 subat ayi baslarinda Bir otöbüste Bülent Hocanin Ev icin gönderdigi paraya el konuluyor. Alacak kisi belli veren kisi belli ve ne icin gönderildigi belli bir para ve Bunun Üzerinden Hocaya Ergenekoncu diye dava aciliyor.. Bu dava takim Ligin Son haftasina Sivas Sampiyonlugu kaybetmeyi garantileyene kadar düsürülmüyor...Sence bu durum neden böyle gelisti Hocanin Takima karsi verimliligin düsürmek ve kimyasini bozmak yüregine korku sarip düsürmek amacli degilmiydi.ayni se senin basina insan olarak gelse sen ne yapardin.
Soru 2. Basbakan 2009 mart ayinda baslarinda Bülent Hoca ile sence ne görüsmüs olabilir ortada acilmis bir Ergenekon davasi var Bir ergenekon sanigi olma idasindaki biri ile Basbakan neden görüsme ihtiyaci hissedmis sence Bülent hocadan ne talepde bulunmustur.
Soru 3 Popermon yemekleri istanbul takimlarinin baskanlari ve yöneticelri ve
Fedrasyon baskani neden mac arefelerinde bir araya gelme ihtiyaci hissedmislerdir. Kaldiki bu haberleri yapanlar bile basinda bu bir araya gelisin saibeli oldugunu acik acik yazmisken. bu yemekler de BJK baskani Demirkemirenin öncülügünde bir araya gelenler ligin bitimine 6 hafta kala Sivas Lider konumda iken yapmalari sence dostanemi dost yemekleri ise simdi bu yemekleri neden yemiyorlar.
4. Topikdeki yazi aylar öncesine ait bir yazi o yazidaki iddalarin bu gün bir bir cikmasi sence ne anlama gelir.
5. Bir takimin ligin ilk devresi iyi performans göstermis bir futbolcusunu ayartmaya calismasi kendisinden beklentisi olan kulüp yöneticilerinin performansini ve takima birinci döneme iliskin katkisini düsünüp isi yokusa sürmesi ve onu vermemek istemesi dogalken bu futbolcuyu ligin ortalarinda büyük teklifler sunup Kimyasini bozarken lig bittiginde gündemine bile almamasini nasil degerlendiriyorsun.
6.Biz kendi üzerimize düsen eksiklerimizi görüp orayada yükleniyoruz..
Kafamizi korumaliydik diyoruz ama kafamiza tas atanada neden atin sorusunu soruyoruz.......biri gelip senin kafana bir tas atiyor kafan kiriliyor ben sana kafana sahip cikaydin dersem sen ne düsünürsün.. tasi kafana atanin hicmi sucu yok sence.
eger isin kirlilikleri temizlemek degilse bunlari cevaplarsan sevinirim.
yiğidohalit58 23.07.2009, 15:34 ben ce siva sspor haklıdır kimseye hakımızı yedirtmeyiz
beşiktaşın kocakafalı başkanındanda bu beklenir ancak ağzından salyaları saçılarak konuşuyo
bu konuyu iletebildiğimiz kadar çok insana iletelim arkadaşlar ancak böyle bir durumda sadece forum içinde konuşulan bir konu olmaktan çıkıp ülke gündemine yerleşebilir. bu konuya duyarsız kalmayın.
özer de ismail ile aynı paraya alındı.mehmet topuz ikisinden de daha pahalıya alındı.sercan için çok daha fazla paralar istendi.kaldı ki ismail için geleceğin carlosu deniliyor.antepin tabata ile beraber en iyi topçusuydu.böyle komik bir gerekçe olamaz.ayrıca antep çıktı maçını aldı, ortada yenilmiş hiçbir hak yok. . .
ortada elbette yenilmiş bir hak yok
sivas oynayıp alsaydı bu işler boşa çıkacaktı ancak işin içinde
bu gün olsa SUÇ teşkil edecek TEŞVİK var kardeşim
ortada elbette yenilmiş bir hak yok
sivas oynayıp alsaydı bu işler boşa çıkacaktı ancak işin içinde
bu gün olsa SUÇ teşkil edecek TEŞVİK var kardeşim
Oda bir bir bakis acisi ama mesele sivas oynatilmadi keske icerden disardan sagdan soldan tepeden.Sivasin tepesinde tehditler rakiplerine ise rüsvet ve tasvikler olmasa idi. Ayrica Sivas Taraftari takimiyla eksikleri noktasinda hesaplasti. Sivasdaki Son maca bakanlar görürler. Bu ne bicim mantik hem yenilen hak yoktur.... hemde tesvik vardir suc vardir . tesvik varsa ortada hak gaspı var.. ahlaksiz bir durum var. Hocasinin tepesinde Ergenekon sanigi olmak iceride truva atina dönüsmüs neden ben bu takimdayim kötü oynuyumda beni biraksinlar diyen Mehmet yildiz var gelde yen Antepi gelsinde Delikanli bir takim varsa ayni durumda ahlaksizlikla bas etseydi.
Onun icin ortada suc varsa Hak Gaspıda vardir
günahları boyunlarına,egerkı hakkımız gecmısse bunlara allah ıkısındende yenı sezonda mıslı mıslı cıkarsın inşallah..
yigido_mami_58 23.07.2009, 20:33 şimdi buna yanmak veya avunmak yersiz kardesler bence antep beşiktaşın xxxx levent kızıl denilen adam bjkli sivasspor run yapması gereken onları macta eze eze yenmek ve intikam almak belkı sanpıyonlugu yapılanı getırmez ama en azından taraftarın yuregıne su serper
Bugün bu yazılanların ne kadar doğru ve haklı olduğunu görüyoruz. Yazıklar olsun. Temiz bir lig istiyorlarmış. Onlar için temiz lig kazandıkları şampiyon oldukları zaman oluyor. Eğer kaybetmişlerse o lig şaibeli... bejeke kazandığna göre tertemiz(!) bir lig olmuş. Gelecek sezon göreceğiz hepsini... Şampiyonlar Ligi'nde 8 tane yiyince Avrupalı böyle bulunca affetmiyor derler yine :D
burakbaba9 23.07.2009, 22:04 kardesim zaten o macda g.antep 2.golü attığında futbolcuların şampiyonlar ligini kazanması gibi sevindiğinden anlaşılmıştı.
burakbaba9 23.07.2009, 22:11 güçlü bi taraftarımız yokki yiyosa bjk fb gs ye yapsın taraftarı cok hemen acıga cıkarırılar.
Bu yaziyi Sporla ilgili tüm basin yayin kuruluslarian yolluyorum
Türkiye Komuoyuna ve Tüm Spor camiasina
Gercek Saibesiz Bir Lig Istiyoruz
Ben bir SivasSpor Taraftari olarak 2008-2009 sezonunu bize temiz bir ligdi diye yutturmaya calisanlara diyorumki
büyük bir gayretle kirli bir sezonu, temiz bir sezon gecirdik diye basta bize, türkiye spor kamuoyuna ve
Türkiye halkina yutturmaya calistiniz ama öyle olmadiginin bilincindeyiz.ve bunu
Türkiye halkiyla ve kamuoyu ile paylasacagim.
Taraftari oldugumuz SivasSpor un basin Basin icerisinde etkinligi olmadiginidan hak arama noktasinda
Kendimizi anlatmada zorluk yasadigimiz bir gercek. Türkiye futbolunun basina cöreklenmis istanbul yarasalari
Bizim üzerimizden her türlü oyun ve kirliligi yapmayi, oynamayi bir tarafdan mübah saymis
diger tarafdan tüm kirliliklerine ragmen sagir sultanin bile duydugu kirli,suc sebekesi iliskilerini
Tarihin En temiz sezonu En temiz ligi diye masallar okutup yutturmak istemislerdir.
Dogrudur Bizim bu suc sebekesine dönmüs kanun kural tanimayan cevreler gibi
MAASLI YAZARLARIMIZ VE YORUMCULARIMIZ YOK
ama bize masal okuyan kesimler Sehrimizin bir degeri olan SivasSporumuza
Tehtit,Komplo ve entirikalar yagdirmislardir. Hatta sahada bas edememdikleri
SivasSpor üzerine Parali Askelerini Satilik bürokrat ve siyasi koploculari salmislardir.
bu tip yöntemlerle sonuc alacaklarini bildikleri ve düsündükleri icin ve SivasSpor camiasinida
cok dikate almadiklari icin bukadar acik yüzleri bile kizarmadan cüratkarlik icine girmislerdir..
2008-2009 sezonun da Federasyon desdekli SivasSporun basina getirilenler
Basta SivasSpor olmak üzere Birdaha Baska Anadolu takiminin basina
getirilmesi gerekiyor.
Degerli Spor Otoriteleri.
Asagida linkleri ile beraber bir takim haber basliklari verdim. Bu haberlide
yapanlar gibi. Biz biliyoruzki Spor camiasi icerisinde yürekli onurlu hak ve adaletden
yana Haberciler var kamuoyu aydinlansin diye kirlilikler son bulsun
diye haber yapan yüzlerce basin mensubu ve televizyoncu var, bu vesile ile bu kesimlerden
Insan onuruna yakisan tutum ve davranis icerisinde olmayi bekliyor.
Türkiye futbolunu tahakkümüne ve tekeline almis hertürlü entirikayi ve kirliligi
mübah sayan bu kesimlere karsi daha dikkatli olmaya spor haberciligi temelide
gazeteciligin ve Spor televizyonculugun geregini yerine getirmeye cagiriyorum.
Ayrica bu yaziyi cesitli dillere cevirip Tüm avrupa Kulüplerine ve
FIFA ya UEFA ya yollayacagimi ilan ediyorum. ki yollayacam
Bu kirli iliskileri yürütrnler bir daha bu isleri yaparken iki kere düsünsün
yada ciktiklari uluslararasi platformlarda herkes ne mal olduklarini anlasinlar.
Suc Sebekesinin Isledigi Suclar.
Bülent Uygun'a Ergenekon şoku!
http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=184452&interstitial=true
http://haberalemi.net/83798_Basbakan,-Bulent-Uygun-la-Gorustu.htm
Ögreniyoruzki 10 SUBAT 2009 da Hocanin ev parasina Ergenekon parasi diye elkonuyor.
ile 18/02/2009 daki haberlere göre o gün Basbakanimiz görüsme yapiyor.
Subat 2009
Mehmet Yildizi sezonun birinci devresindeki performansindan dolayi
SivasSporlu yöneticilerinin gözden cikarimada zorluk cikaracagi bilinerek
GS baskani Tarafindan Bu futbolcuya cazip tekliflerle geliyor.
Bu futbolcuyu ayarttip düsürmeye calisiyor. Bu futbolcuya o dönem
cezbedecek teklifi yapan GS sezon sonunda stratejisinin basarisinin
zevkini cikarip bu futbolcunun adini bile anmiyor.
Nisan 2009
SİMSARLAR VAR, FEDERASYONA BÜYÜK GÖREV DÜŞÜYOR diyen
Sivasspor başkanı Mecnur Otyakmaz, Profesyonel Futbol Disiplin
Kurulu'nun 16 Nisan'da yaptığı toplantının ardından 21 gün hak mahrumiyeti cezasına çarptırıldı.
Kurul, bugünkü toplantısında, Sivasspor-Antalyaspor maçının ardından,
federasyonun saygınlığını zedeleyen beyanlarda bulunarak sportmenliğe aykırı hareket etmekten dolayı
http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=55316
http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDeta y&ArticleID=931981&Date=19.04.2009&CategoryID=84
Antep BJK Tezgahi
02.05.2009 Tarihinde www.antu.com göksel Ergül isminde bir kisinin
Sivas Antep maci ile ilgili mac oynanmadan bir takim idadlar ortaya koymasi
ve bu gün bu iddalarin gercege dönüsmesi
http://forum2007.antu.com/KonuOkuZiyaretci.aspx?gID=31&fID=17&kID=20199&sayfa=1
Akmerkez Papermoon Tezgagin Karargahi
29 Mayıs 2009 Cuma haftalar öncesinde üst üste yapilan yemekli kumpaslarin desifresi
yapilmis bu yemeklere Federasyon Baskani da Dahil Haberi yapan tarafindan kimlerin katildigi isim isim
desifre edilmistir.
http://www.netgazete.com/News/598714/bjkli_yonetici_kenan_oner_deni zlispor_baskani_ali_%C4%B0pek_ ve_tff_baskani_mahmut_ozgener_ gizlice_yemek_yedi;_dedikodula r_basladi.aspx
http://www.medyaspor.com/v02/News.aspx?id=25718
Sivas son haftalarda liderligi Antep ve IBB yenilgileri sonrasi BJK ye birakmasiyla
Dava düstü Ergenekoncu olmakdan kurtuldu el konulan 150 bin lirasi geri verildi Hocanin parasi verildi
http://www.aktifhaber.com/news_detail.php?id=221778
sergio1989sivas 24.07.2009, 00:18 beşiktaş .... haram zıkkım olsun sana bu kupa ....
izmirliyigido 24.07.2009, 07:07 Bugün bu yazılanların ne kadar doğru ve haklı olduğunu görüyoruz. Yazıklar olsun. Temiz bir lig istiyorlarmış. Onlar için temiz lig kazandıkları şampiyon oldukları zaman oluyor. Eğer kaybetmişlerse o lig şaibeli... bejeke kazandığna göre tertemiz(!) bir lig olmuş. Gelecek sezon göreceğiz hepsini... Şampiyonlar Ligi'nde 8 tane yiyince Avrupalı böyle bulunca affetmiyor derler yine :D
İnşallah, bir Türk olarak utansam bile Eziktaş Avrupa'da 8 gol yedikçe her gol yediğinde bayram edeceğim. Hakkımızı yemek neymiş Allah soracaktır birgün. Bu kadar mazlum ve masum insanın hakkı kalmaz kursaklarında, merak etmeyin.
AYK
Rallim58 24.07.2009, 08:06 Konunun üzerine gidilerek gündemde tutulması lazım.
Sivasspor yönetimi bu konuda, gerekçelerini de ortaya koyarak; bu tesadüfi gelişmeler hakkında BJK yönetiminden kamuoyunu aydınlatıcı açıklama talep hakkını kullanmalıdır.
Yasalar önünde, "Suç isnadına rastlanılmamıştır" denilse de;
KAMU VİCDANINDA LEKELENMİŞTİR.
Bu yaziyi Sporla ilgili tüm basin yayin kuruluslarian yolluyorum
Türkiye Komuoyuna ve Tüm Spor camiasina
Gercek Saibesiz Bir Lig Istiyoruz
Ben bir SivasSpor Taraftari olarak 2008-2009 sezonunu bize temiz bir ligdi diye yutturmaya calisanlara diyorumki
büyük bir gayretle kirli bir sezonu, temiz bir sezon gecirdik diye basta bize, türkiye spor kamuoyuna ve
Türkiye halkina yutturmaya calistiniz ama öyle olmadiginin bilincindeyiz.ve bunu
Türkiye halkiyla ve kamuoyu ile paylasacagim.
Taraftari oldugumuz SivasSpor un basin Basin icerisinde etkinligi olmadiginidan hak arama noktasinda
Kendimizi anlatmada zorluk yasadigimiz bir gercek. Türkiye futbolunun basina cöreklenmis istanbul yarasalari
Bizim üzerimizden her türlü oyun ve kirliligi yapmayi, oynamayi bir tarafdan mübah saymis
diger tarafdan tüm kirliliklerine ragmen sagir sultanin bile duydugu kirli,suc sebekesi iliskilerini
Tarihin En temiz sezonu En temiz ligi diye masallar okutup yutturmak istemislerdir.
Dogrudur Bizim bu suc sebekesine dönmüs kanun kural tanimayan cevreler gibi
MAASLI YAZARLARIMIZ VE YORUMCULARIMIZ YOK
ama bize masal okuyan kesimler Sehrimizin bir degeri olan SivasSporumuza
Tehtit,Komplo ve entirikalar yagdirmislardir. Hatta sahada bas edememdikleri
SivasSpor üzerine Parali Askelerini Satilik bürokrat ve siyasi koploculari salmislardir.
bu tip yöntemlerle sonuc alacaklarini bildikleri ve düsündükleri icin ve SivasSpor camiasinida
cok dikate almadiklari icin bukadar acik yüzleri bile kizarmadan cüratkarlik icine girmislerdir..
2008-2009 sezonun da Federasyon desdekli SivasSporun basina getirilenler
Basta SivasSpor olmak üzere Birdaha Baska Anadolu takiminin basina
getirilmesi gerekiyor.
Degerli Spor Otoriteleri.
Asagida linkleri ile beraber bir takim haber basliklari verdim. Bu haberlide
yapanlar gibi. Biz biliyoruzki Spor camiasi icerisinde yürekli onurlu hak ve adaletden
yana Haberciler var kamuoyu aydinlansin diye kirlilikler son bulsun
diye haber yapan yüzlerce basin mensubu ve televizyoncu var, bu vesile ile bu kesimlerden
Insan onuruna yakisan tutum ve davranis icerisinde olmayi bekliyor.
Türkiye futbolunu tahakkümüne ve tekeline almis hertürlü entirikayi ve kirliligi
mübah sayan bu kesimlere karsi daha dikkatli olmaya spor haberciligi temelide
gazeteciligin ve Spor televizyonculugun geregini yerine getirmeye cagiriyorum.
Ayrica bu yaziyi cesitli dillere cevirip Tüm avrupa Kulüplerine ve
FIFA ya UEFA ya yollayacagimi ilan ediyorum. ki yollayacam
Bu kirli iliskileri yürütrnler bir daha bu isleri yaparken iki kere düsünsün
yada ciktiklari uluslararasi platformlarda herkes ne mal olduklarini anlasinlar.
Suc Sebekesinin Isledigi Suclar.
Ögreniyoruzki 10 SUBAT 2009 da Hocanin ev parasina Ergenekon parasi diye elkonuyor.
ile 18/02/2009 daki haberlere göre o gün Basbakanimiz görüsme yapiyor.
Subat 2009
Nisan 2009
SİMSARLAR VAR, FEDERASYONA BÜYÜK GÖREV DÜŞÜYOR diyen
Sivasspor başkanı Mecnur Otyakmaz, Profesyonel Futbol Disiplin
Kurulu'nun 16 Nisan'da yaptığı toplantının ardından 21 gün hak mahrumiyeti cezasına çarptırıldı.
federasyonun saygınlığını zedeleyen beyanlarda bulunarak sportmenliğe aykırı hareket etmekten dolayı
http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDeta y&ArticleID=931981&Date=19.04.2009&CategoryID=84
Antep BJK Tezgahi
02.05.2009 Tarihinde www.antu.com göksel Ergül isminde bir kisinin
29 Mayıs 2009 Cuma haftalar öncesinde üst üste yapilan yemekli kumpaslarin desifresi
yapilmis bu yemeklere Federasyon Baskani da Dahil Haberi yapan tarafindan kimlerin katildigi isim isim
desifre edilmistir.
http://www.netgazete.com/News/598714/bjkli_yonetici_kenan_oner_deni zlispor_baskani_ali_%C4%B0pek_ ve_tff_baskani_mahmut_ozgener_ gizlice_yemek_yedi;_dedikodula r_basladi.aspx
Sivas son haftalarda liderligi Antep ve IBB yenilgileri sonrasi BJK ye birakmasiyla
Dava düstü Ergenekoncu olmakdan kurtuldu el konulan 150 bin lirasi geri verildi Hocanin parasi verildi
ben forumda bu haberi okur okumaz hemen bir kaç gazeteye ve yazara bu linkleri vererek mail attım bülent uygun un kendi sitesinden de ona mesaj gönderdim. biz sivas taraftarı olarak bu işin peşini bırakmamamız lazım. bu sene çok temiz bir lig oldu diyenlerin yüzüne bu bilgileri ÇARPMAMIZ lazım
alemdargokhan 24.07.2009, 08:37 Bu mantik sahiplerini farz edelim sivasli ve SivasSporluda degil olarak kabul edelim yada Sivasli Bir sey degismiyor. Bak sevgili kardesim Adalet ve hak duygusu insan olana has bir duygudur. taraftarlikla alakasi bile olmayacak bir duygudur.
Soru 1. 2009 subat ayi baslarinda Bir otöbüste Bülent Hocanin Ev icin gönderdigi paraya el konuluyor. Alacak kisi belli veren kisi belli ve ne icin gönderildigi belli bir para ve Bunun Üzerinden Hocaya Ergenekoncu diye dava aciliyor.. Bu dava takim Ligin Son haftasina Sivas Sampiyonlugu kaybetmeyi garantileyene kadar düsürülmüyor...Sence bu durum neden böyle gelisti Hocanin Takima karsi verimliligin düsürmek ve kimyasini bozmak yüregine korku sarip düsürmek amacli degilmiydi.ayni se senin basina insan olarak gelse sen ne yapardin.
Soru 2. Basbakan 2009 mart ayinda baslarinda Bülent Hoca ile sence ne görüsmüs olabilir ortada acilmis bir Ergenekon davasi var Bir ergenekon sanigi olma idasindaki biri ile Basbakan neden görüsme ihtiyaci hissedmis sence Bülent hocadan ne talepde bulunmustur.
Soru 3 Popermon yemekleri istanbul takimlarinin baskanlari ve yöneticelri ve
Fedrasyon baskani neden mac arefelerinde bir araya gelme ihtiyaci hissedmislerdir. Kaldiki bu haberleri yapanlar bile basinda bu bir araya gelisin saibeli oldugunu acik acik yazmisken. bu yemekler de BJK baskani Demirkemirenin öncülügünde bir araya gelenler ligin bitimine 6 hafta kala Sivas Lider konumda iken yapmalari sence dostanemi dost yemekleri ise simdi bu yemekleri neden yemiyorlar.
4. Topikdeki yazi aylar öncesine ait bir yazi o yazidaki iddalarin bu gün bir bir cikmasi sence ne anlama gelir.
5. Bir takimin ligin ilk devresi iyi performans göstermis bir futbolcusunu ayartmaya calismasi kendisinden beklentisi olan kulüp yöneticilerinin performansini ve takima birinci döneme iliskin katkisini düsünüp isi yokusa sürmesi ve onu vermemek istemesi dogalken bu futbolcuyu ligin ortalarinda büyük teklifler sunup Kimyasini bozarken lig bittiginde gündemine bile almamasini nasil degerlendiriyorsun.
6.Biz kendi üzerimize düsen eksiklerimizi görüp orayada yükleniyoruz..
Kafamizi korumaliydik diyoruz ama kafamiza tas atanada neden atin sorusunu soruyoruz.......biri gelip senin kafana bir tas atiyor kafan kiriliyor ben sana kafana sahip cikaydin dersem sen ne düsünürsün.. tasi kafana atanin hicmi sucu yok sence.
eger isin kirlilikleri temizlemek degilse bunlari cevaplarsan sevinirim.
herkes Antep'in yatmasını bekliyordu heralde.her ne olursa olsun antep ve ibb'yi yenemeyen sivas kendi sonunu hazırlamıştır.kaldı ki bu maçların hepsi sahada kaybedildi.öküz altında buzağı aramanın manası yok!
herkes Antep'in yatmasını bekliyordu heralde.her ne olursa olsun antep ve ibb'yi yenemeyen sivas kendi sonunu hazırlamıştır.kaldı ki bu maçların hepsi sahada kaybedildi.öküz altında buzağı aramanın manası yok!
Kimse antep in yamasını falan istemiyordu beklemiyordu da. Sivas orada maçta bir takım taktik hatalarda yaptı. ancak bu yapılanların tamamı ne olursa olsun ortadaki söylentileri aklamaz. Ortada Teşvik iddiaları var. bunun açıklığa kavuşturulması lazım. Maçın sonucunda sivas ta kazanabilirdi ama bu maçtan önce olanları haklı mı çıkaracaktı ?
sgulturk 24.07.2009, 10:32 kesinlikle bunun doğru olduğunu düşünüyorum. zaten maçta inanamadım antep çılgınlar gibi ve yılın en iyi toğunu oynadı. tamam dedim bunlar teşvik almış. şimdi çıktı.
yukarıdaki bir gardaşımınm dediği gibi gündemde tutalım her yere mesaj yazlaım. biraz önce aktif haber de batuhan kiralandı heberine aynen bunları yazdım. ******** bjk. böyle ŞAMPUN olacaksan ol be.
Del Piero 24.07.2009, 12:16 Gerçektende biz sivassporlular olarak bu yaznın peşini bu olayın peşini bırakmayalım ve gerekirse savcılığa suç duyurunda bulunalım lütfen site yönetimide bu işin peşini bırakmasın ve ses getirelim
öncelikle biz taraftarlar bu işin peşini bırakmayalım... sonrada başkanımız bu işin peşine düşsün.... lütfen yani....
bu pisliklerin çevirdikleri bizans entrikaları çıksın gün yüzüne..
35fulya58 24.07.2009, 12:47 Yıllardır oynayan ve oynanan filmler. Şaşırmadım. Ama üzüldüm. Onların gücü ancak parayla. Birgün kendilerine de oyun oynayan çıkar inşallah. Avrupa da bakalım kimi, nasıl satın alacaklar. Biz yenilsek rezil olmayız ama onlar yine fark yiyerek rezil olacaklar. Eziktaş'lılar....
.......GUN GELIR DEVRAN DONER.......
cakalla at arkadas olur böyle bir hikayesi var bilirmisin bilmem. Cakal ile su icmeye dereye inerler Cakal akintinin üs tarafina Atta alt basina gecip kafasini suya sokar Cakal kafayi kaldirir ve derki benim suyumu bulandiriyorsun. At da ona derki akintinin basinda olan sensin ben nasil senin suyunu bulandirmis olabilirim niyetin et kapmaksa gel der!!!! yani sevgili kardesim senin okuduklarindanda sonuc cikardigini sanmiyorum. hala ayni teraneleri siraliyorsun. senin isin üzüm yemek degil aklinca bagciyi dövmek. oynasa yense isin bir tarafi. bizim söyledigimiz bizden dürüstlük bekleyen ahlaksizlarin bizim kadar dürüst olmadigi.Ayrica Öküzün kendisi ortada iken bizim buzagi ile ne isimiz olur degilmi..
SİVASLI ALEX 24.07.2009, 13:15 BUNU BEN ZATEN BİLİYORDUM BÜTÜN DEPLASMANLARA GİTTİM BİR TEK ANTEP MACINA GİTMEDİM HERKESE DE DEDİM SİVAS YENİLECEK GİTMEYİN DİYE.O ZAMAN BENDEN DE SİZE BİR BOMBAAA!!! SİVAS BELEDİYEYE DE MACI VERDİ KAYNAK SAĞLAM
SİVASLI ALEX 24.07.2009, 13:16 SİZE BİR HABER DAHA GALATSARAY DA BEŞİKTAŞA MACI VERDİ BU KAYNAK DA SAĞLAM
SİZE BİR HABER DAHA GALATSARAY DA BEŞİKTAŞA MACI VERDİ BU KAYNAK DA SAĞLAM
ne karşılığı vermiş ?
nekadar almış?
bunları da belirt te bari tam olsun
:)
alisinan aslan 24.07.2009, 13:51 BUNU BEN ZATEN BİLİYORDUM BÜTÜN DEPLASMANLARA GİTTİM BİR TEK ANTEP MACINA GİTMEDİM HERKESE DE DEDİM SİVAS YENİLECEK GİTMEYİN DİYE.O ZAMAN BENDEN DE SİZE BİR BOMBAAA!!! SİVAS BELEDİYEYE DE MACI VERDİ KAYNAK SAĞLAM
madem öyle neden verdiğinide biliyorsundur sanırım.
SİVASLI ALEX 24.07.2009, 14:35 HER ŞEYİ BİLİYORUM BENDEN BU KADAR DAYIM YÖNETİMDE ZATEN BEŞİKTAŞLA GALATASARAYIN İŞBİRLİGİNİ TÜRKİYEDE BİLMEYEN YOK HATIRLARSANIZ BUNDAN 3 SENE ÖNCE HASAN KABZENİN ATTIGI 2 GOL SONRASI GALATASARAYIN ŞAMPİYON OLUŞUNU BU İŞLER BÖYLE
SİVASLI ALEX 24.07.2009, 14:36 BELEDİYE MACINI NEDEN VERDİĞİNİ SORUYORSANIZ TAMAMEN BAZI KİŞİLERİN ŞAHSİ CIKARLARI İÇİN HATTA BU İSİMLERİ DE HER MAÇ SİVAS SİZİNLE GURUR DUYUYOR DİYE TRİBÜNLERE CAGIRIYORUZ YA DA EL SALLA DİYORUZ
GokhanTurna 24.07.2009, 14:52 BELEDİYE MACINI NEDEN VERDİĞİNİ SORUYORSANIZ TAMAMEN BAZI KİŞİLERİN ŞAHSİ CIKARLARI İÇİN HATTA BU İSİMLERİ DE HER MAÇ SİVAS SİZİNLE GURUR DUYUYOR DİYE TRİBÜNLERE CAGIRIYORUZ YA DA EL SALLA DİYORUZ
Fenerli kardeşim sen burda Gs,Bjk,Antep'in şike yaptıgını vurguluyorsun doğrudur ve Sivasımızın maçı bilerek sattıgnı sölüyorsun işte buna inanmıyorum. Peki sizin Fbnin şikeyle falan alakası yok mu olmadı mı hiç.
Kanıt lazım bu işlerde öle amcam dayım yönetimden demeyle iş bitmiyor.
Şimdi bana deme ben Fenerli değilim vs. Nick Fenerbahçeli futbolcu nicki belki sevgiden olabilir. Msn adresin bile fenerbahçe diye
BELEDİYE MACINI NEDEN VERDİĞİNİ SORUYORSANIZ TAMAMEN BAZI KİŞİLERİN ŞAHSİ CIKARLARI İÇİN HATTA BU İSİMLERİ DE HER MAÇ SİVAS SİZİNLE GURUR DUYUYOR DİYE TRİBÜNLERE CAGIRIYORUZ YA DA EL SALLA DİYORUZ
Degerli kardesim farkli mecralara cekmenin anlami yok. Mantikli düsünürsek Sivas en kritik durumda maclarini verecekti. neden üzerine bukadar gelindi.Hocasi ERGENEKON cu olma iddasi ile karsi karsiya Kaldi
SivasSpor Baskani Bas bas bagirdi alavere dalevere var.eli uzunlar dolsiyor diye.Federasyon agzini kapat dedi o yine uyarilarini yapti. 21 gün hak mahrumiyeti aldi. Madem maclarini satacakti Bu adam niye sürekli eli kolu uzunlardan ve simsarlardan bahsetti de sessiz sedasiz isini yürütüp cebini doldurmadi?
Yazili ve görsel basindaki Bizans usakligina soyunmus yazar cizer yorumcu takimi bir yerlerden aldigi talimatla agizbirligi yaparak Sivas Spor baskanina Hocasina neden saldirdi. Kendilerinide ortak oldugu Kirletme isini temizleme gayretine bürünüp Tarihin en temiz sezonu masalini anlatma geregi hissedtiler.
Demirkemiren Federasyon baskani da dahil Bizas ve usakligini yapan kulüp ve yöneticilerle neden güc ve isbirligi gerceklestirdi maden sivas kolay verecekti bu dolaplari bunlar niye cevirdi.?
Bazi seyleri söylerken mantikli söylede bizde anliyalim. maden bu maclarin verilecegini sen biliyordun Dayinda yönetici idi futbolcusunu ve hocasinida buna alet ettmis O zaman kimdir bu Dayin aciklama yapsin ozaman senin dayinda bu cetenin elmani. Sivas Spor hayrina biri degil demekki. yada cik adam gibi gercek adinla kimliginle aciklamani yap yoksa sende isi bulandiranlardan baska biri olamzsin.seni kimsede dikkate almaz
Kaldiki biz bir takim hata ve eksiklerin oldugunu farkindayiz ama tepeden sagdan soldan cok agir tehditler altina alinan bir takimin o kadarda hata payi icerisinde olmasini dogal karsiliyoruz.
Hükümet ergenekon adiyla tarihide kirleterek birtakim odaklarin rakiplerin pesine gidiyor hak ediyorlarsa gitsin itirazimizda yok ama Hükümet bu konuda samimi ise Bizans Operasyonu adi altinda Türkiye Futbolunun irzina gecenlerin ve onlarin isbirlikcisi tesvikcisi ve siyasi desdekcilerini temizlesinler.
bu Bizans cetelerine desdek sunacaklarina bunlarin isledikleri suc ayyuka cikmis sagir sultan duymus. bunlar duymaz.
Belki SivasSpor yönetimi Basina örülecek coraplarin ve basina getirilecek tezgah ve komplolarin kaygisi ile bir takim seylere sesiz kaliyor olabilir. biz biliyoruzki ve gördükki haksizliga tahammül yönetimimizde yok temiz bir rakabet icinde islerini yapmak istiyorlar. ama bizim Sivas Halki olarak yada SivasSpor taraftari olarak susacagimiz herseyi sineye cekecegimiz anlami tasimaz. Öyle olmadigini herkesde zamani geldiginde anliyacak.
GokhanTurna 24.07.2009, 16:46 http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_x2_Batuhan00 5.jpg
"Alternatif sunmadılar"
Beşiktaş'ın Gaziantepspor'a kiraladığı genç futbolcu Batuhan Karadeniz, kulübünün önüne Gaziantepspor seçeneğini sunduğunu ve kendisinin de itiraz etmeden gitmeyi kabul ettiğini söyledi.
Batuhan, Radyospor'da katıldığı bir programda yaptığı açıklamada, önüne alternatif konmadığını belirterek, ''Gaziantepspor'a gitmem istendi, ben de kabul ettim'' dedi. Genç oyuncu, kendisine ''Git'' dendiğini ve bunu kabul ettiğini vurgulayarak, ''Beşiktaş Kulübü benim Gaziantepspor'a gitmemi istedi. Avrupa'ya gidebilirdim, ama Turkcell Süper Lig'de forma giymek de önemli. Yaşım daha çok genç. Bir gün Avrupa'da oynama hedefini gerçekleştireceğim. Beşiktaş önüme Gaziantepspor seçeneğini sununca ben de itiraz etmedim ve kabul ettim'' diye konuştu.
Siyah-beyazlı kulübün yuvası olduğunu kaydeden Batuhan, ''Sonuçta büyüklerimiz Beşiktaş'ta bu yıl da oynamamızı uygun görmedi. Buna saygı duyuyorum. Beni buralara Beşiktaş Kulübü getirdi. Önümüzdeki yıl Beşiktaş'a geleceğim. İnşallah yarım bıraktığım işi Beşiktaş'ta tamamlarım. Önümüzdeki yıl Beşiktaş'ta daha güçlü bir Batuhan olacağım'' dedi.
Milli oyuncu, yeni sezonda 32 maçta forma giymesi halinde 20-22 gol atabileceğini iddia etti.
Geçen sezon Eskişehirspor'da çok ciddi bir çıkış yakaladığını hatırlatan Batuhan, şunları söyledi:
''Eskişehirspor camiası çok arkamda oldu. Eskişehirspor'da başarılı oldum. Eğer Gaziantepspor camiası arkamda durursa aynı başarıları gösteririm. Beşiktaş bana Gazianepspor dışında bir alternatif sunmadığı için, 'Tekrar Eskişehirspor'a gider miydim?' sorusuna net bir yanıt vermem mümkün değil.''
Yeni sezon öncesi ameliyat olduğunu ve sağlık durumunun iyiye gittiğini ifade eden genç oyuncu, ''28 Temmuz'da takımla birlikte çalışmalara başlayacağım. Milli takımda oynamak için iyi performans ortaya koymak gerekiyor. İyi futbol oynarsanız milli takıma seçilirsiniz. Oynamayan bir futbolcunun milli takıma gitme ihtimali yok. Beşiktaş'ta kalsaydım belki oynayamazdım. Oynamayan bir futbolcuyu da Fatih Terim almayacaktı. Oynamak için Gaziantepspor'a gittim. Milli Takım gruptan çıkacak ve Dünya Kupası'nda yer alacağız'' dedi.
24.07.2009
LigTv
------------
İşte olayların gerçek olduğunu şikenin ap açık ortada oldugunu vurguluyor bu haber. Zorla Antepe gönderildiğinden bahsediyor Batuhan. Çocuk ne bilsin baştan anlaştıklarını.
yorumcuyuz 24.07.2009, 18:07 bu eziklerden herşey beklenir...!
metnin son hali
TEMIZ BIR LIG ADALETLI BIR FEDARASYON ISTIYORUZ
Nasil Bir Lig Istiyoruz
temiz bir lig istiyoruz cünki futbolu seviyor ve taraftari oldugumuz SivasSporun
Basarisi ile grurlanmak istiyoruz. Yöneticilerimizin Teknik heyetimimizin,Futbolcularimizi n
kisaca camiamizin yada bir baska Anadolu Futbol camiasinin Havadan sudan sebeplerle
basina corap örülmedigi tehdit,töhmet altinda birakilmadigi bir lig istiyoruz. insanlarin
kariyeri,basarisi,aile huzuru ile oynanmadigi bir lig istiyoruz. yine insanlarin bir takim
tehdit ve karalamalarla yüregine korku salinmadigi,sevenlerinin ailesinin cocuklarinin
korkutulmadigi ve huzursuz edilmedigi bir lig istiyoruz.
Futbolun ve Fotbolcunun emegine saygi duyan bir lig istiyoruz
Futbol camiasi icerisinde basarili olmak arayisida olan camia ve camia icindeki kisiler karsi,
Türk futbolunun tepesine cöreklenmis kendilerinden baskasinin basarisini
hazmedemiyen suc örgütü gibi calisan külüp ve onlara para ile usaklik eden diger kulüp ve
ve parali hizmetkarlarinin camiamiza karsi karalama ve yipratma kampanyalarina son vermesini
rekabetin saha icinde Sporun onuru ve ahlakina uygun mücadele etmesini istiyoruz.
Yine ayni cevrelerinyazili ve görsel basindaki maasli askerlerini kullanarak
kirli yöntemlerini mesrulastirma cabalarina karalama kampanyalarina son vermesini istiyoruz.
Kurgulanmis senaryosu bastan yazilmis üc kisi yada dörkisiden biri olsun diye basdan
söylenmis bir lig istemiyoruz.
Basarida hersey mübahtir diyen Külüp ittifaklarini,Futbolcu düsürmek icin
uygulanan zayiflatma stratejilerine,cantaciya,simsa ra,hak etmedigi basariyi
aracilarla elde etme anlayisina kisaca gayri ahlaki olan kirlige zemin olani
kabul etmiyor tertemiz berrak bir lig istiyoruz.
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu
Düzmece gerekcelerle hocamizin suclu gibi gösterilmedigi. Baskanimizin
herkesin bildigini söylemesinin engellenmedigi,hukuk ve yasalarin böyle
kirli islere alet edilmedigi bir lig istiyoruz. Kirliliklerin üzerini Örten Disiplin
kurulunun dogrularin önüne cezalarla tahakküm koymadigi Disiplinsizligin
ilkesizligin öncülügünü yapmadigi bir lig istiyoruz .
Temiz ve Saibesiz futbolun önündekileri kirlilikleri cezalandiran
bir disiplin kurulu istiyoruz.
Nasil bir Siyasi otorite Nasil bir Federasyon istiyoruz
Görevi tarafsiz olamak olan Basbakanlarin, Siyasilerin,Bürokratlarin ve Fedarasyon temsilcilerinin
oyunlara tezgahlara müdahil olmadigi kimseyi kayirip kollamadigi yada karsitlik yapmadigi cikinliklere suclara alet olmadigi bir Lig istiyoruz
Futbolun Gelismesine hizmet etmesi gerekenlerin,müsabakalarin tarafsiz
ve saibesiz gecmesine hizmet etmesi gereken basta siyasi otorite olmak üzere
Federasyon ve buna bagli kurumlarin bu görevlerini layiki ile yerine getirmelerini isitiyoruz.
Kumpas yemeklerinin(Popermon) saibe yaratacak zeminlerin uzaginda duracak bir federasyon baskani
istiyoruz. Görevi devir aldigi Eski Mehrum Fedarasyon Baskanimizin Anisina,
porojelerine,Türk futbolunun Tüm Türkiyede esit adaletli bicimde düzenlenme ve gelistirme
cabasina baglilik bekliyoruz.
Bir yerelerin ve belirli cevrelerin tahakkümüne ve dümen suyuna girmenin olmadigi birilerini
yukari cikarma, birilerin basarisizligina Hizmet etmiyen bir federasyon istiyoruz
Kumpas,dümen. dalavere. tezgah. komplo ve karalama kampanyalarini icinde olan degil
bunlari önceden görüp tebdir gelistiren bir federasyon istiyoruz.
Sonuc
Kisacasi Tüm ilgili cevrelerin Sporun ahlakina ve onuruna yakisan bir tutum icerisinde olmaya,hak edenin kazandigi basariya ulastigi bir lig istiyoruz.Bunlari neden yazdigimiz bir cok cevre tarafindan bilinsede,Alta link olarak koydugumuz 2008-2009 Futbol sezonunda camiamizin basina getirilenler ve camiamiza karsi topyeküm karalama kampanyalarinin belirli cevreler ve onlarin destekcilerince yürütülmesi bir taraftar olarak bizleri rahatsiz etmeye devam etmektedir. onun icin bu sezonda neler olmus herkesin hatirlamasi icin
link olarak asagiya koyuyoruz. Sivas Halkinin bir ferdi ve SivasSporun bir taraftari olarak bu yasnan kirliliklerin bir daha yasanmamasi icin tüm ilgili cevreleri duyarli olmaya cagiriyoruz.
----------------------------------------------------------------------------------------
ve hakkinda zanli olarak dava aciliyor
18/02/2009 daki haberlere göre o gün Basbakanimiz görüsme yapiyor.
bir zanli konumundaki hocamizla görüsme ihtiyaci hissediyor.
Subat 2009 Sezon arasi GS Memmet Yildiz
Nisan 2009
SİMSARLAR VAR, FEDERASYONA BÜYÜK GÖREV DÜŞÜYOR
Diyen Sivasspor başkanı Mecnur Otyakmaz, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun
16 Nisan'da yaptığı toplantının ardından 21 gün hak mahrumiyeti cezasına çarptırıldı.
Suclu bulundu.
Antep BJK Tezgahi
02.05.2009 Tarihinde www.antu.com Göksel Ergül isminde bir kisinin
desifre edilmistir.
SivasSpor son haftalarda liderligi Antep ve IBB yenilgileri ile BJK ye birakmasiyla
Dava düstü Ergenekoncu olmakdan kurtuldu.
Hocanin el konulan 150 bin lirasi geri verildi .
metnin son hali
Nasil Bir Lig Istiyoruz
temiz bir lig istiyoruz cünki futbolu seviyor ve taraftari oldugumuz SivasSporun
Basarisi ile grurlanmak istiyoruz. Yöneticilerimizin Teknik heyetimimizin,Futbolcularimizi n
kisaca camiamizin yada bir baska Anadolu Futbol camiasinin Havadan sudan sebeplerle
basina corap örülmedigi tehdit,töhmet altinda birakilmadigi bir lig istiyoruz. insanlarin
kariyeri,basarisi,aile huzuru ile oynanmadigi bir lig istiyoruz. yine insanlarin bir takim
tehdit ve karalamalarla yüregine korku salinmadigi,sevenlerinin ailesinin cocuklarinin
Futbol camiasi icerisinde basarili olmak arayisida olan camia ve camia icindeki kisiler karsi,
hazmedemiyen suc örgütü gibi calisan külüp ve onlara para ile usaklik eden diger kulüp ve
ve parali hizmetkarlarinin camiamiza karsi karalama ve yipratma kampanyalarina son vermesini
rekabetin saha icinde Sporun onuru ve ahlakina uygun mücadele etmesini istiyoruz.
kirli yöntemlerini mesrulastirma cabalarina karalama kampanyalarina son vermesini istiyoruz.
Kurgulanmis senaryosu bastan yazilmis üc kisi yada dörkisiden biri olsun diye basdan
kirli islere alet edilmedigi bir lig istiyoruz. Kirliliklerin üzerini Örten Disiplin
Görevi tarafsiz olamak olan Basbakanlarin, Siyasilerin,Bürokratlarin ve Fedarasyon temsilcilerinin
oyunlara tezgahlara müdahil olmadigi kimseyi kayirip kollamadigi yada karsitlik yapmadigi cikinliklere suclara alet olmadigi bir Lig istiyoruz
Federasyon ve buna bagli kurumlarin bu görevlerini layiki ile yerine getirmelerini isitiyoruz.
Kumpas yemeklerinin(Popermon) saibe yaratacak zeminlerin uzaginda duracak bir federasyon baskani
porojelerine,Türk futbolunun Tüm Türkiyede esit adaletli bicimde düzenlenme ve gelistirme
Bir yerelerin ve belirli cevrelerin tahakkümüne ve dümen suyuna girmenin olmadigi birilerini
yukari cikarma, birilerin basarisizligina Hizmet etmiyen bir federasyon istiyoruz
Kumpas,dümen,dalavere,tezgah. komplo ve karalama kampanyalarini icinde olan degil
Sonuc
Kisacasi Tüm ilgili cevrelerin Sporun ahlakina ve onuruna yakisan bir tutum icerisinde olmaya,hak edenin kazandigi basariya ulastigi bir lig istiyoruz.Bunlari neden yazdigimiz bir cok cevre tarafindan bilinsede,Alta link olarak koydugumuz 2008-2009 Futbol sezonunda camiamizin basina getirilenler ve camiamiza karsi topyeküm karalama kampanyalarinin belirli cevreler ve onlarin destekcilerince yürütülmesi bir taraftar olarak bizleri rahatsiz etmeye devam etmektedir. onun icin bu sezonda neler olmus herkesin hatirlamasi icin
link olarak asagiya koyuyoruz Sivas Halkinin bir ferdi ve SivasSporun bir taraftari olarak bu yasnan kirliliklerin birdaha yasanmamasi icin tüm ilgili cevreleri duyarli olmaya cagiriyoru.
----------------------------------------------------------------------------------------
Subat 2009 Sezon arasi
Nisan 2009
16 Nisan'da yaptığı toplantının ardından 21 gün hak mahrumiyeti cezasına çarptırıldı.
Suclu bulundu.
Antep BJK Tezgahi
Akmerkez Papermoon Demirören BJK Tezgagin Karargahi
desifre edilmistir.
SivasSpor son haftalarda liderligi Antep ve IBB yenilgileri ile BJK ye birakmasiyla
GokhanTurna 24.07.2009, 23:11 Kendi Sitemiz ve Antu.Com bu işin peşini bırakmıyor öle olmasıda lazım özellikle bizim bırakmamız lazım yankı uyandırcak bi yerden bu haber medya inşallah kulak verir.
sinan-58 24.07.2009, 23:29 transfer dönemi başladı ve şu anda batuhan antepte artık bu haber kesinlikle doğrudur geçen sene uefa ya gitmemizi engelledi bjk bu sene şampiyon olmamızı onlar sadece masada büyük sahada deil
bizler taraftar olarak bu konuda ne yapılması gerekiyorsa yapmamız lazım bu konuda ne yapılacaksa heran hazırım
metnin son hali
Nasil Bir Lig Istiyoruz
Kumpas,dümen,dalavere,tezgah. komplo ve karalama kampanyalarini icinde olan degil
Sonuc
link olarak asagiya koyuyoruz Sivas Halkinin bir ferdi ve SivasSporun bir taraftari olarak bu yasnan kirliliklerin birdaha yasanmamasi icin tüm ilgili cevreleri duyarli olmaya cagiriyoru.
Subat 2009 Sezon arasi
Nisan 2009
Suclu bulundu.
Antep BJK Tezgahi
Akmerkez Papermoon Demirören BJK Tezgagin Karargahi
desifre edilmistir.
TEMIZ BIR LIG ADALETLI BIR FEDERASYON ISTIYORUZ
altdaki adreslere yolladim bunun disinda bir cok siyasi parti ve haber sitesine
dogrudan email gönderme olanagi olmadigi icin kendi siteleri üzerinden bu konuyu yolladim.
Von: ..... ...... (.... .....@hotmail.de)
Gesendet: Freitag, 24. Juli 2009 20:44:44
An: bimer@basbakanlik.gov.tr
Von: ............ (........@hotmail.de)
Gesendet: Freitag, 24. Juli 2009 20:39:20
An: sikayet@gsgm.gov.tr; bilgiedinme@gsgm.gov.tr
Von: ....... (..........@hotmail.de)
Gesendet: Freitag, 24. Juli 2009 20:47:52
An: halkgazetesi@chp.org.tr; hukukbirimi@chp.org.tr; halklailiskiler@chp.org.tr
Von: .......... (..........@hotmail.de)
Gesendet: Freitag, 24. Juli 2009 20:51:02
An: info@saadet.org.tr
Von: ......... (...........@hotmail.de)
Gesendet: Freitag, 24. Juli 2009 20:54:49
An: iletisim@bbp.org.tr
Von: ......(.......@hotmail.de)
Gesendet: Freitag, 24. Juli 2009 20:34:29
An: rdilmen@milliyet.com.tr; ourundul@sabah.com.tr; sporstar@stargazete.com
Von: ......... (..........@hotmail.de)
Gesendet: Freitag, 24. Juli 2009 20:15:20
An: isoyler@hurriyet.com.tr; katkaya@hurriyet.com.tr; fakaya@hurriyet.com.tr
Von: .... ..... (..........@hotmail.de)
Gesendet: Freitag, 24. Juli 2009 20:41:39
An: tff@tff.org
Von: ....... (......@hotmail.de)
Gesendet: Freitag, 24. Juli 2009 22:24:59
An: bilgi@aktifhaber.com
Von: ...... ...... (........@hotmail.de)
Gesendet: Freitag, 24. Juli 2009 22:54:49
An: ilknur@internetfinans.com
Von: ........ (..........@hotmail.de)
Gesendet: Freitag, 24. Juli 2009 22:27:50
An: haber3@haber3.com
Von: ........(.........@hotmail.de)
Gesendet: Freitag, 24. Juli 2009 22:39:21
An: ikizir@gmail.com
Von: .... ..... (........@hotmail.de)
Gesendet: Freitag, 24. Juli 2009 22:51:41
An: info@ensonhaber.com
ne yaparsak yapalım, medya desteği olmadıkça bi işe yaramaz. bu antepin kanı bozuk. zamanında da 3 0 dan febeye maç satmışlardı. satılık adiler. ve o kaçık bejeke, sen dur mustafa efendi; avrupada yine sıfır çek de, Allah büyüktür.
3 günlük dünya için şereflerinden ödün veren mahluklar.
Evet haklısın Sivas, teşvik primi vereni, alanı ve bu basitlikleri duyunca normal karşılayan kimseleri de yenmeli, ezmeli ve böyle konuşturtmamalıydı. Namerti laf ve kupa sahibi yaptık; suçluyuz.
Suçlu olmak ve ligi 2. bitirmek çok da yüz kızartıcı değil en azından. Namusumuz, şerefimiz tertemiz.
Bu kepazeliği yapanların ve buna çanak tutanların da halen bir şerefi, namusu var mıdır; merak ediyorum.
Namussuz herifler.
Gün olur devran döner be.
O antep, elimize geçer elbet.
Bence konu iyice araştırılıp, Kulüp yönetimi katında suç duyurusunda bulunmalı. Eğer bulunmazlarsa da Taraftarlar derneği ve taraftarlar olarak biz bulunabiliriz.
AYK
Degerli hemsehrim bu gibi konulara ancak taraftar olarak etkili bir bicimde üzerine gidersek belki kamuoyunda ses cikabiliriz. Aksi taktirde Baskanimiz Mecnun Otyakamizi söyledigi gibi bunlarin eli uzun camianin 2008 2009 yilinda basina getirilen her olayda bunlarin parmagi var.Yönetim üzerlerine gitmeye ve cikarlarina cokmak sokmaya kalkarsa yeni entirikalar ve yeni komplolarla karsi karsiya kalabilir. Kiriliklerine hukuku da Alet etmekden cekinmezler.
ki bunuda 2008 2009 sezonunda hem Baskana hemde hocaya yaptilar.
Adamlar görsel ve yazili basini tümden kontrolleri altina almislar buralardada her rezilliklerine mesruluk kazandirirlar. Bence taraftar olarak yapilmasi gereken ne varsa etkili ve organize bir bicimde yapmak gözlerinin icine sokmak lazim.
yorumcuyuz 25.07.2009, 09:50 bu konu hiç gündemden düsmemeli her zaman ve her fırsatta soylenmeli...!
bizde bursa taraftarı gibi bir pankart yapmalıyız nede olsa şikenin rengi heryerde aynı...! siyah beyaz
SİVAS BASINIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIIIIIIIII
neredesein sivas basını
nerelerdesin nerelerde uyudun kaldın
senin gazetecilik habercilik anlayışın bu mu
nasıl gazetesiniz
nasıl haber sitelerisiniz siz
bu haberi gündeme taşıyınsana
AYIPTIR AYIP
bu işe de yaramazsanız
ne işe yarasınız siz?
BELEDİYE MACINI NEDEN VERDİĞİNİ SORUYORSANIZ TAMAMEN BAZI KİŞİLERİN ŞAHSİ CIKARLARI İÇİN HATTA BU İSİMLERİ DE HER MAÇ SİVAS SİZİNLE GURUR DUYUYOR DİYE TRİBÜNLERE CAGIRIYORUZ YA DA EL SALLA DİYORUZ
kanıt?
söylemeyla oluyor bu işler var mı kanıtın
böyle bir camia yı nasıl töhmet altında bırakırsın kanıt göster
SİVAS BASINIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIIIIIIIII
neredesein sivas basını
nasıl gazetesiniz
AYIPTIR AYIP
bu işe de yaramazsanız
ne işe yarasınız siz?
Onlar her olay olup bitecek
haaaa böylemi olmus diyecekler.
yada hic görmemis gibi davranacaklar büyük ihtimalle
cünkü tüm sezon boyunca tüm ugraslarimiza uyari ve yazilarimiza ragmen
hic bir riskli konuda ne taraftarin ne takimin ne hocanin nede Baskanin
kisaca camianin yaninda durmadilar. 2008.2009 da camia ya yapilan
hic bir haksizligi gündeme tasimadilar
onlar ciksin suya sabuna dokunmadan ne sis ne kebab yansin
edebiyati yapsinlar takimlada ilgilenenlerde. olumuzluklari
sirinlertirmekten öteye birsey yapmiyorlar.
bende anlamiyorum Yerel basinimizi böylesi hasas dönemde Sehrinin bir degeri olan Takimin camianin yaninda olmayacaksan ne zaman olacaksiniz. siz baslatinki ulusal basindada yer bulsun cikip her seyi taraftar yönetim yada baskanmi yapacak.
Yerel basından alamadığım bilgileri ulusal basından alıyorum bu nasıl iştir anlamadım. Sivasspor ağzınızın içinde burnunuzun dibinde doğru dürüst bir haberini verdiğiniz yok. ;Böylesine önemli bir konuda yaptığınız hiç bir iş yok
sonrada çıkın ortaya biz gazeteciyiz, televizyoncuyuz şuyuz buyuz deyin
SİVAS SİZLERLE UTANÇ DUYUYOR
yorumcuyuz 25.07.2009, 10:55 SİVAS BASINIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIIIIIIIII
neredesein sivas basını
nasıl gazetesiniz
AYIPTIR AYIP
bu işe de yaramazsanız
ne işe yarasınız siz?
ne basını ya...! bunlar haberleri bu siteden alıp harfi harfine yayınlayan sözde basın işte... aksam tvde aynı spor haberleri diyor ama internettekini aynen alıp kelimesi kelimesine okuyor baska bir sey yok bunların basın anlayısı bu malasef...!
arkadaslar ne olursa olsun biz o macı yenebilirdik. 3 buyukler istedigi kadar tesvik primi versin ne olursa olsun biz sivassporduk ve ligin son maclarında o puanları kaybetmemeliydik.
Del Piero 25.07.2009, 12:01 SİVAS BASINIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIIIIIIIII
neredesein sivas basını
nasıl gazetesiniz
AYIPTIR AYIP
bu işe de yaramazsanız
ne işe yarasınız siz?
ne basını yaa sivas basını kaç tane deplasmana gitmiş ki....
onlar ancak reklam yayılarlar başka bişi yapamazlar...
arkadaslar ne olursa olsun biz o macı yenebilirdik. 3 buyukler istedigi kadar tesvik primi versin ne olursa olsun biz sivassporduk ve ligin son maclarında o puanları kaybetmemeliydik.
Evet Sevgili kardesim yenebilirdik Antep macinida alabilirdik I Belediye macinida alabilirdik.diger bazi poan kaybettigimiz maclarida alabilirdik hatta almaliydik da
bunlar madalyonun bir yüzü bu konuda söylenmesi gerekenleri elestiri anlaminda o sürecde de sonrasinda da söyledik. simdi söyledigimiz sey farki
Tehditle. baskiyla. Iftiralarla.Rüsvet le.Aracilarlar la.Cancatacilarla.Simsarlar la.
Kendi güclerinin yetmedigi yerde Itifaklari konumuna getirdikleri kisi kurum kulüplerle. Yazili ve görsel basinda yürütülen karalama kampanyalariyla Bu camianin üzerine gelindigi gercegini ortadan kaldirmiyor. simdi biz madalyonun bakilmasi istenmiyen yüzüne bakiyoruz. kimsede cikip bu isin sadece bir boyutu var oda cikip yenseydiniz demesin. konu icnde yazilan yazilar ve olaylar var biz bunlari iskembeyi kubradan atmiyoruz yada biz o olaylari yaratmadik. Oturup Anteple.denizli ile Gs ile fedarasyon baskani ile biz pazarlik masasina biz oturmadik. Bu kirliliklere Mustafa denizli bile ima yolu ile vurgu yapmak istedi ama sonra para tatli geldi cark etti BJK nin hocasi demedimi Bunlar hala haber sitelerinde Futbol ligi artik temiz degil. ben biraz düsünmek istiyorum. gelisen kirlilikleri gördügü icin dürüstce icine sindiremedigi icin de bunu söylemis olabilir.Bak ben biliyorum ne rezillik yaptiginizi mesajini verip kendini yerini saglamlastirmak icinde demis olabilir... ama buna ragmen hala yok diyenlere diyoruzki bu rezilikleri bize yaptiniz bunun kanitlari ortada varsa hukuk geregini yapsin yoksa bu rezillikleri ne bize nede bir baska Anadolu takimina yapmayin. cikin ahlaklica sahada bizlerle mücadele edin.
Del Piero 25.07.2009, 12:19 Turgay Demir´ den
6.5 milyon euro kafamı karıştırdı
Beşiktaş´ın Gaziantep´ten aldığı İsmail Köybaşı‚ son derece yetenekli bir kanat oyuncusu... Beşiktaş´a uzun yıllar hizmet edecek gibi görünüyor... Yalnız bu oyuncuya verilen 6.5 milyon euro kafamı çok karıştırdı... Fenerbahçe almak şöyle dursun talip bile olamazdı çünkü Gaziantep başkanı‚ Bekir olayından dolayı o kapıyı çoktan kapatmıştı... Galatasaray´ın ise o bölgede adamı var dolayısıyla elindeki kaynağı alternatif oyunculardan ziyade on birindeki acil ihtiyaçlarını karşılamak için kullanmaya çalışıyor... Öyleyse İsmail´in fiyatı hangi rekabet ortamında bu kadar yükseldi doğrusu çok merak ediyorum... Bir de şu var‚ siz 6.5 milyon euro verdiğiniz bir oyuncuyu 500 bin lira garanti para ve maç başına da 20 bin liraya nasıl oynatıyorsunuz? Bu çocuğun gerçek değeri hangisi? 6.5 milyon euro mu yoksa maç başına 20 bin lira mı?
http://www.maraton.com.tr/article.php?article_id=5816
Del Piero 25.07.2009, 12:20 bu ahaber lütfen ana sayfaya taşınsın ve şu mikropları inşallah basında görürü bizler bu işin peşini bırakmayalım saite yönetimi uyuma sivas basını uyuma sivas halkı uyumaa büyük başkan bunlara göz yummaaaaaaaaaaaaaaaaa
Bütün bunların mayısın 5'inde yazılması flaş haber değilde nedir, hala anasayfa da göremiyorum, site habercileri nerdesiniz...
Unutma Sivaslı, sana yapılan haksızlığı, arkandan çevrilen dolapları!
Unutma her canı yandığında salya sümük zırlayan ama alttan alta kalleşçe parasıyla puluyla iş görmeye çalışan kargaların başkanını unutma!
Maçtan birgün önce ''Biz Sivas'ın başarısıyla gurur duyduk, biz de böyle olmak istiyoruz, ehem ühüm kem küm...'' diyen, kargaların iş ortağı çakalspor başkanını unutma! Üç İstanbullu ile yaptığı maçlarda futbolcularına verdiği primin üstünde bir primi Sivas maçı için futbolcularına veren, parayla alın terini, onurunu, renklerini satan futbol fahişelerini unutma...
Yiğidolar şampiyon olamadık GERÇEK BU...
Biz antepi yenemeyerek şampiyon olamadık fakat iddALAR DOĞRUYSA BU BEJEKENİNDE ŞAMPİYONLUĞU HAKETMEDİĞİNİ GÖSTERİR..
tabi bunları yapanlar daha neler yapmıştır araştırılması gereken çok konu var..
Turgay Demir´ den
6.5 milyon euro kafamı karıştırdı
Beşiktaş´ın Gaziantep´ten aldığı İsmail Köybaşı‚ son derece yetenekli bir kanat oyuncusu... Beşiktaş´a uzun yıllar hizmet edecek gibi görünüyor... Yalnız bu oyuncuya verilen 6.5 milyon euro kafamı çok karıştırdı... Fenerbahçe almak şöyle dursun talip bile olamazdı çünkü Gaziantep başkanı‚ Bekir olayından dolayı o kapıyı çoktan kapatmıştı... Galatasaray´ın ise o bölgede adamı var dolayısıyla elindeki kaynağı alternatif oyunculardan ziyade on birindeki acil ihtiyaçlarını karşılamak için kullanmaya çalışıyor... Öyleyse İsmail´in fiyatı hangi rekabet ortamında bu kadar yükseldi doğrusu çok merak ediyorum... Bir de şu var‚ siz 6.5 milyon euro verdiğiniz bir oyuncuyu 500 bin lira garanti para ve maç başına da 20 bin liraya nasıl oynatıyorsunuz? Bu çocuğun gerçek değeri hangisi? 6.5 milyon euro mu yoksa maç başına 20 bin lira mı?
http://www.maraton.com.tr/article.php?article_id=5816
Fatih kardeşim olay gayet açık belli, bahsi geçen adını anmak dahi istemediğim bu kulüp terini, emeğini, formasını satmıştır, bunlar futbolun fahişesidir... Zaten malum maç esnasında kendi takımına tezahüratla destek olmayan malum takım taraftar zümresinin, bizim taraftarımızın BJK aleyhine tezahürat yaptığı esnada seslerini yükseltmesi, ortada dönen fırıldakların habercisi gibiydi.
Ayrıca vurgulamak istediğim küçücük bir nokta, yanılmıyorsam bize ikinci golü atan Beto'ydu galiba, nasıl bir sevinç içine girdiyse formasını çıkarttı sevinçten, halbuki sezon içinde attığı hiçbir golde böyle sevinmemişti. Onu böylesine sevindiren birşeyler oldu demekki...
Bu sezon bu çirkinliklerin hesabını soracağız inşallah. Bir ısırıldığımız yerden bir daha ısırılmayacağız...
Borte Tarkan 25.07.2009, 15:03 dostlarım,
antep ve ıstanbul belediye maçlarında şike olduğu zaten belli.
istanbul belediye maçında iki golümüz sayılmadı.
antep maçında beşiktaşın verdiği teşvik primini aylar öncesinden belirtmiştim.
beşiktaş kendine nasıl hangi cüretle şampiyon diyebiliyor....
inanın anlamakta güçlük çekiyorum.
Borte Tarkan 25.07.2009, 15:06 bu sezon bizi anadolu sattı.
en başta belediye ve antep sattı.
belediye ve antebin beşiktaşla maçlarına bakın...
iki maçı da vermişler.bir puan bile alamamışlar.
belediye ve antepten intikamamız acı olmalı.
bu iki takım sivasımızın şampiyon olamamasının sorumlusudur.
bu sezon bizi anadolu sattı.
en başta belediye ve antep sattı.
belediye ve antebin beşiktaşla maçlarına bakın...
iki maçı da vermişler.bir puan bile alamamışlar.
belediye ve antepten intikamamız acı olmalı.
bu iki takım sivasımızın şampiyon olamamasının sorumlusudur.
eger isteseydik biz o maclari alirdik tabi, ama uzucu olan bu tesvik konusu, bence bu konu gundemde kalmali, neler donmus tum turkiye bilmeli, antu.com da bu konuyu kapatmis degil gibi gozukuyor, okuduguma gore onlarda bu yaziyi gazetelere, yazarlara vs gondermisler. besiktasin avrupada her yedigi gol'den sonra sevinecegim, isterse ay yildiz forma altinda temsil etseler bile..
yorumcuyuz 25.07.2009, 20:21 bu konu hep gündemde kalmalı...! UNUTMA UNUTTURMA...!
ŞİKENİN RENGİ HERYERDE AYNI SİYAH BEYAZ...!
subasi29 25.07.2009, 23:37 elbette sebebin rengi siyah beyaz burasi sozun bittigi yer......
cücü baba 25.07.2009, 23:49 Batuhan şu an hangi takıma transfer oldu bilen varmı ? Antep sporda fazla söze gerek yok...
''Antep'e gitmem istendi !'
''Antep'e gitmem istendi !'
İşte Batuhan'ın Gaziantepspor'a transferinin perde arkası!..
24 Temmuz 2009 Cuma 16:54
Beşiktaş'ın Gaziantepspor'a kiraladığı genç futbolcu Batuhan Karadeniz, kulübünün önüne Gaziantepspor seçeneğini sunduğunu ve kendisinin de itiraz etmeden gitmeyi kabul ettiğini söyledi.
Batuhan, Radyospor'da katıldığı bir programda yaptığı açıklamada, önüne alternatif konmadığını belirterek, ''Gaziantepspor'a gitmem istendi, ben de kabul ettim'' dedi.
Genç oyuncu, kendisine ''Git'' dendiğini ve bunu kabul ettiğini vurgulayarak, ''Beşiktaş Kulübü benim Gaziantepspor'a gitmemi istedi. Avrupa'ya gidebilirdim, ama Turkcell Süper Lig'de forma giymek de önemli. Yaşım daha çok genç. Bir gün Avrupa'da oynama hedefini gerçekleştireceğim. Beşiktaş önüme Gaziantepspor seçeneğini sununca ben de itiraz etmedim ve kabul ettim'' diye konuştu.
http://www.spor3.com/news_detail.php?id=491922
Evet yukarıdaki haberde bizzat Batuhan tarafından bu iddiaların teyit edildiğine tanık oluyoruz. ''Antep'e git dediler gittim!...'' Ne kadar rahat değil mi?
Senin de kolun kanadın kırılır bir gün çakal entep...
congarlim 26.07.2009, 11:56 arkadaslar ne anepte suc var nede istanbul belediyede biz kendimiz kayip ettik sampiyonlugu cikip yenecegiz kim ne alirsa alsin kim ne verirse versin biz kendi elimizle verdik iki macta oynamadik ne oynamadik bende hala düsunuyorum bulamadim bsjk baskani ve antep baskani ne olursa olsunlardi bence suc bizde o stresi kaldiramadik insallah bu sene sampiyon oluruz
Gaziantep'in Sivas maçındaki şike olayının teferruatı gün geçtikçe su yüzüne çıkmaktadır. Eskişehirde bir sene daha oynamak isteyen Batuhana zorla Gaziantep forması giydirilmesi ve bu duruma Batuhanın gazetelere demeç verecek kadar üzülmesine yol açmıştır. Ayrıca Antepli İbrahimin Beşiktaşa 7 milyon gibi büyük bir rakama transfer olması sizce bir diyet değilmidir. Biz Türkler belki komplo teorilerini kurmayı çok seviyoruz. Lakin İbrahim ayarında Bank Asyada yok daha aşağı inelim 2. Ligde biraz daha inersek 3. Ligde hem genç hemde mevki itibarı ile çok sayıda oyuncu varken bu oyuncuya bu kadar para verilmesi sizce manidar değilmidir. Maç sonunda bizler şerefli kişileriz maç satmayız diyen Gaziantep yönetimini eğer doğruysa tarihin sayfalarına gömülecek bu maçın sonucuna Sivasspor olarak tepkimizi bu sayfaları canlı tutarak izin vermeyeceğiz. Gün olacak Tifolu cenazenin toprak üstüne çıktığı gibi bir gün bu olayda çıkacak. Bundan eminim.
ilyasbaba_58 26.07.2009, 14:25 Bir anadolu takımının boyle utanç verici işler yapması bızlerı gerçektende uzuyor sonuçta bu iş hak meselesidir ama şu bılınmelikı elbette bu devran bırgun donecek işte ozaman hesap soran bızler olacagız.
BETO ZATEN 2.GOLÜ ATINCA NASIL SEVİNDİ HERKES GÖRSÜ.SANKİ ŞAMPİYONLUĞA OYNAYAN TAKIM..
Bu olay böylece kalmamalı.. Bu konuda daha da ses getirecek çalışmalar yapmamız gerek ve herkes Anadolu'nun suskun olmadığını ve bu ülkede pisliği yapanın yanına kar kalmadığını görmeli. Mehmet Topuz transferinde rezil olan Demirören bu konuda da rezil olmalı..
Bu olay böylece kalmamalı.. Bu konuda daha da ses getirecek çalışmalar yapmamız gerek ve herkes Anadolu'nun suskun olmadığını ve bu ülkede pisliği yapanın yanına kar kalmadığını görmeli. Mehmet Topuz transferinde rezil olan Demirören bu konuda da rezil olmalı..
Bir cok arkadasin yazdigi ve düsündügünü bir kezde siz yazmissiniz. Mesela bu konuda neler yapilabilir neler yapilmasini istiyorsunuz Önerileriniz nelerdir?
PETKOVİC 26.07.2009, 18:20 alakası yok ya son haftalarda stresi kaldıramadık
yorumyapıyombenya 26.07.2009, 18:21 Artık yeter kımseye hakkımızı yedirmeyiz.
subasi29 26.07.2009, 18:45 hakkimizi yediler haram olsun bizdeki haklari
alakası yok ya son haftalarda stresi kaldıramadık
hi hi üye olus tarihinden belli oluyor bu yaziyi yazmak icin verdigin caba ve zahmet sadece bunlari yazmak oldugu.
Bir cok arkadasin yazdigi ve düsündügünü bir kezde siz yazmissiniz. Mesela bu konuda neler yapilabilir neler yapilmasini istiyorsunuz Önerileriniz nelerdir?
Arkadaşım öneriler sizlerden gelecek. Biz yönetim içinde bazı konuları tartışıyoruz ama sizlerden daha güzel öneriler gelirse onlarıda değerlediririz.
Arkadaşım öneriler sizlerden gelecek. Biz yönetim içinde bazı konuları tartışıyoruz ama sizlerden daha güzel öneriler gelirse onlarıda değerlediririz.
Degerli kardesim ben önerilerimi siralayim.
1.SivasSpor caimiasina yapilan haksizliklari anlatan,Hepimizin ortak duygusunu
ifade eden bir Protesto metni yapip basda yerel basin olmak üzere tüm türkiye basinina ve etkili yetkili cevrelere yollayarak bu tip haksizliklari yaptiginizin veya seyirci kaldiginizin farkindayiz ya bu pislikleri önünü kesin yada birdaha olmasinada müsade etmeyin demek lazim. Sürekli gündemde tutup bu konuda kamu oyu olusturmaya zorlayalim.
2.Tüm Sivaslilarin internet kullaniminda olmadigini düsünerek.Tüm SivasSpor taraftarari ve sivaslilari yapilan bu haksizlik konusunda
duyarli hale getirecek bu metni mahalle, köy ve ilce kahvehanelerinden tutalim derneklerine kadar ulastirmaya calisalim duyarliligin artmasini sagliyalim.altan olusacak bir baski yerel basinida bu konuya eyilmege mecbur birakir.
3.Sivas icine ve Stadyumdaki ilk Lig macimizda Bu Ahlaksiz iliskiyi vurgulayan bir Pankartla ligin acilisini yapalimki.basdan isimizi saglama almis olalim.
4.Internet kullanimina sahip tüm taraftarlarimiz sürekli Basbakanlik TFF ve Spor camiasindaki kulüp yönetici,Basin yayin,yazar cizer ve yorumcu takimini emailler yolu ile temiz bir ligin olmasi ve camiamizin hedef gösterilmemesi konusunda uyari mesajlari yollayalim.
5.Bu konudaki olusacak duyarlilik ardindan Yeni sadyum sözününde ne oldugunu etkili bicimde kamuoyu olusturarak ilgili cevrelere sorup baski olusturuz diye düsünüyorum.
Bu konuda simdilik ilk aklima gelen öneriler bunlar arkadaslar dahada zenginlestirebilir.
Del Piero 27.07.2009, 18:45 Şikenin rengi her yerde aynı SİYAH - BEYAZ
altuntas58 27.07.2009, 19:15 Ben bu sözde büyüklerden her türlü entirika beklerim şaşırılacak bir olay değil
buca5835 04.08.2009, 17:21 aynı olayı bende farklı bır kaynaktan sole duydum macın ılk yarısı sıvas antebı sılıyor...mac arasında ıbrahım kızıl denen... adam soyunma odasına gırıyor yenı getırdıklerı portekızlı garıban hocaya ıkıncı yarı murt ceylan ve ermanı alacaksın dııee emır verıyor agzına gelen kufuru edıyor macın prımını ıkye katlıyor ve trıbune cıkıyor ...ıkıncı yarı mac malum hale donusuyor...aylar sonra taslar yerıne oturunca ısmaıl denen subuse bu kadar para verılmesının sebebını anlamaya basladım...bunu anlatanda genclık spor mud.bır arkadas...sıvaslı degıl ama...
selimdelen 04.08.2009, 22:43 Aslinda boylesi konular bizi sasirtmamasi lazim...tam tersine gururlanmamiz lazim..Cunku bu bi korku demek..."BUYUK" saydigimiz takim boyle seylere ihtiyac duyuyorsa, bize, kenara oturup keyfini cikarmak duser.. Bu tur olaylar ne ilk ne de son olacak..Sadece bizden korktuklarini gormek herseye bedel..
helal olsun be ya aynı benım gıbı dusunuyorsun tam adamsın ve soyledıklerın cuk dıye oturdu ve bu sekılde bakmak bence bardagın hem dolu tarafından bakmak hemde bızım ıcın en guzel sekılde bakmak dıye yorumlanır herkezın bu dusuncede olmasını kımsenın kımseyı para alma macı satma adam ol demeye gucu yetmez ne kadar ugrasırsan ugras macı satıcak adam bır goz kırpmaya bıle macı satar lakın sıvasdan korktugunu bu takım sampıyon olucak ne yapsak dıye telaslanan takım buyuk takımsa ne ala ne ala her macı kazanırız her nereye kadar kac mac ıcın odeme yapacaklar hadı bakalım bu sezon cok cok seyler beklıyoruz umarım anadolu takımlarındanda antep gıbı bu tur paralara mac satıp kendı haysıyetlerını sereflerını ayaklar altına almazlar
burakkova 04.08.2009, 22:47 usta eğer bu haber tarih olarak önceden açıldıysa, birşeyler yapılması lazım. batuhan transferini okumasam inanmazdım.. ama batuhanı verince şok oldum..
selimdelen 04.08.2009, 22:57 alakası yok ya son haftalarda stresi kaldıramadık
aga olmazmı olmazmı yapma etme ben zaten beledıyenın yenmesıne hıc bır soz bulamıyorum krıtık durumda ve mutlak kazanması gereken bır takımdı ancak antep olemıydı hıcde deıldı lakın ortaya konun bazı sozlerın sonradan dogru tutması pekde olaya sıcak bakmamamıza sebeb olmuyormu benım oluyor ve bır cok kısınınde mutlak oluyordu bu olayın eger gun yuzune cıkıp dogru ozu sozu bır blınen resmı bır kısılıkdende duyarsak vay ben o zaman o kupayı alan takımın way halıne bazen onur lu
eyuphulagu 04.08.2009, 23:23 Dün Ahmet Çakar'da bu konuyla ilgili bir yorum yaptı .TV de hakemlerin davet edildiği bir programdı..İsmail'in .transferiyle ilgili ;bu oyuncuya verilen paranın çok olduğunu ve G.Antep -BJK arasında ligde duygusal olaylar yaşanmış olabileceğini ima etti..Ahmet Çakar isim vermeden bizim maçı kasdederek (G.Anteple oynadığımız maç) bu olayın 2 takımın birbiriyle olan sıcak temasından doğduğunu ve bir nevi bir şeyin borcunu kapatmak olduğunu üstü kapalı da olsa ima etti...
Batuhan G.Antep'ten ayrıldı!
Gaziantepspor'un Beşiktaş'tan transfer ettiği genç golcü Batuhan Karadeniz, takımdan ayrıldığını ve siyah beyazlılara geri döndüğünü açıkladı..
05 Ağustos 2009 , 14:17
Yorumlar (42)Arkadaşına GönderFacebook'ta PaylaşYazdır
HABER İLE İLGİLİ TAKIMLAR
Gaziantepspor
Lig TV'de yayınlanan Futbol Gündemi adlı programa telefonla katılan Batuhan, Başkan İbrahim Kızıl'a geldiği günden bu yana destek olduğu için teşekkür ederken, artık Gaziantepspor'un futbolcusu olmadığını ve Beşiktaş'a geri döndüğünü söyledi.
Genç golcünün açıklamalarından Ajansspor.com'un derledikleri şöyle:
"Ben Beşiktaş'ta kaldım. Beşiktaş'a geri döndüm şu an. Antep kulübüyle idmana çıktım. Hocam 1.5 gün izin verdi. İznimi değerlendim. İzmir'e gittim. Antep'ten kaçma gibi durumum olmadı. Mustafa hocamla konuştuklarım aramızda kalsın. Ben Mustafa hocanın yanında çekinerek oturan bir insanım. Böyle bir ukalalık yapmam. Beşiktaş kulubüne saygısızlık yapmadım. Benim Beşiktaş'la hiçbir sorunum yok. Mustafa hocamla da ve takımdaki ağabeylerimle de sorunum yok. Eskişehir'de oynadığım sürede herkes bana sahip çıktı. Bana çocukları gibi baktılar. Eskişehir'e geri dönme şansım olur mu bilmiyorum. Başka bir yer de olabilir"
ajansspor
biri bundan birsey anladiysa banada anlatsin.
hiç bi şey anlamadım!:confused:
ya sadece antep mi bizi şampiyonluktan etti arkadaşlar kaç puan kaybettik ya her maçı mı satın aldı bjk biraz düşünmek lazım bunları da...
BJK nin türkiye icinde gönderdigi veya aldigi her adam Kirli yöntemlerinin diyetidir. Bunlar kimlerle kirli iliskiye girmisse onlara diyet borcu ödediler. Gökan zan Gs ye kaptirilmadi diyet borcu olarak verildi. Antepden alinan ve verilenlerde öyle. Isin vahim ve tehlikeli olani bunlar ne kanun ne kural nede ahlak taniyorlar ve kimseden de kormadan cekinmeden rezilliklerine devam ediyorlar. Hatta son FB-BJK süper kupa macinda Fedarsyon baskanini türkiyenin gözü önünde bu hakemi maca niye verdin diye azarliyor. Demirören azarini Fedarasyon baskanida kafasi önde dinliyor. asil tehlikeli olan bunlar Tek maclik bir kupa macinda bu kadar rezilik yapanlar bir sezonda neler yapmistir yada yapacaktir artik gerisini düsünün!!!
BJK nin türkiye icinde gönderdigi veya aldigi her adam Kirli yöntemlerinin diyetidir. Bunlar kimlerle kirli iliskiye girmisse onlara diyet borcu ödediler. Gökan zan Gs ye kaptirilmadi diyet borcu olarak verildi. Antepden alinan ve verilenlerde öyle. Isin vahim ve tehlikeli olani bunlar ne kanun ne kural nede ahlak taniyorlar ve kimseden de kormadan cekinmeden rezilliklerine devam ediyorlar. Hatta son FB-BJK süper kupa macinda Fedarsyon baskanini türkiyenin gözü önünde bu hakemi maca niye verdin diye azarliyor. Demirören azarini Fedarasyon baskanida kafasi önde dinliyor. asil tehlikeli olan bunlar Tek maclik bir kupa macinda bu kadar rezilik yapanlar bir sezonda neler yapmistir yada yapacaktir artik gerisini düsünün!!!
Demirören'in federasyon başkanına fırça atması hiç de garip değil abicim! Bizim şampiyonluğu cukka etmeden bir kaç hafta önce beraber oturup yemek yememişler miydi? Baba-oğul gibi, aslında çok normal! :) Ne olmuş küçük bir fırça atmışsa!... :)
Şaka bir yana biraz sorgulamak lazım. Bu kadar insanın önünde federasyon başkanına fırça atmakta hiç bir beis görmeyen Demirören kapalı kapılar ardında birlikte yemek yerlerken federasyon başkanına karşı kimbilir nasıl gürlemiştir, ne hava basmıştır?
Ama...... Biz hesabını ilk maçımızda soracağız inşallah! Bu hesap sorulacak bjk'den, antep'ten!...
babayavuz 05.08.2009, 18:22 inşallah böyle bir şey söz konusu olamaz ama yinede sinek pistir ve mide bulandırır şayet öyle bir şey olmuşsa ki ateş olmayan yerdende duman tütmez bu her iki takımında acizliğini gösterir ve her iki takımın yöneticilerininde nasıl bi şahsiyet olduklarını gösterir ayrıca böyle bi şey sivassporun büyüklüğünün en büyük kanıtıdır sön söz olarakta şayet öyle bir şey varsa her iki takımın şahsiyetsiz ve kişiliksiz yöneticilerinin türk futbolunda söz sahibi olmaları çok acıdır ve türk futbolu ve anadolu kulüplerinin geleceği açısından hiçte iyi değildir eğer sivassporun hakkına gasp edildi ise buda onlara haram olsun inşallah gaziantep yöneticilerinin aldıkları paralar boğazlarından geçmez haram para insanın boğazına takılır kalır
GokhanTurna 06.09.2009, 15:25 GARİPLİKLER HER GÜN YENİ BOYUT KAZANIYOR!..
http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/86538_1_090906160811.jpg
Beşiktaş'ın Tabata'dan daha ucuz olan Meksikalı Dos Santos'u almamasının perde arkası...
GAZETE HABERTURK'ün haberine göre, Beşiktaş'ta Tabata-Dos Santos trafiğindeki gariplikler her gün yeni bir boyut kazanıyor. Beşiktaş cephesi suskunluğunu koruyor ama araştırdıkça da yeni bilgiler ortaya çıkıyor.
Beşiktaşlı bir yöneticinin Meksikalı yıldız Dos Santos'un transferini 5 milyon euro bonservis üceriti, 1.6 milyon euro ad futbolcuya ödenecek yıllık para karşılığında bitirdiğini ancak Yıldırım Demirören'in bu transferin önüne set çekip Tabata'yı aldığını gördük. Bu yönetici, 5 milyon euroya da değil, 4.5 milyon euro bonservis ücreti karşılığı bu transferi sonlandırıyor. Konuyu başkana aktartıyor. Bakşanın ilk yanıtı "Bu işi bırak. Hoca da zaten transfer istemiyor" oluyor. Yönetici biraz diretiyor ama nafile.Demirören, ilginç olduğu kadardüşündürücü cevabıyla olaya noktayı koyuyor:
"Onu istemiyorum. Ben Gaziantep Başkanı İbrahim Kızıl'a söz verdim." Kısa süre sonrada Tabata, çok yüksek rakamlara Beşiktaş'a geliyor.
Yani Beşiktaş Başkanı göz göre göre, kulübün kasasından çok daha fazla paranın çıkacağını bile bile Santos'u elinin tersiyle itiyor. Başkan ile yönetici arasındaki konu orada kapanıyor belki amayankıları yöneticiler arasında da Beşiktaş kulislerinde de sürüyor.
Deniliyor ki:" Başkanın başı 3-4 sene sonra bu işlerden çok ağrır.". Demek istiyorlar ki: " Başkan bu kongreyi de kazanır, gelecek dönemden sonra başkanlığını bırakmasının ardından geriye dönük hesaplar incelendiğinde cevabını zor verir." Başkan bu kongreyi kazanır mı kazanamaz mı bilinmaz ama özelikle bu transfer sezonu birçok soru işaretini geride bırakarak tamamlandı.
06.09.2009
Besyo_cu 06.09.2009, 17:50 GARİPLİKLER HER GÜN YENİ BOYUT KAZANIYOR!..
http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/86538_1_090906160811.jpg
Beşiktaş'ın Tabata'dan daha ucuz olan Meksikalı Dos Santos'u almamasının perde arkası...
GAZETE HABERTURK'ün haberine göre, Beşiktaş'ta Tabata-Dos Santos trafiğindeki gariplikler her gün yeni bir boyut kazanıyor. Beşiktaş cephesi suskunluğunu koruyor ama araştırdıkça da yeni bilgiler ortaya çıkıyor.
Beşiktaşlı bir yöneticinin Meksikalı yıldız Dos Santos'un transferini 5 milyon euro bonservis üceriti, 1.6 milyon euro ad futbolcuya ödenecek yıllık para karşılığında bitirdiğini ancak Yıldırım Demirören'in bu transferin önüne set çekip Tabata'yı aldığını gördük. Bu yönetici, 5 milyon euroya da değil, 4.5 milyon euro bonservis ücreti karşılığı bu transferi sonlandırıyor. Konuyu başkana aktartıyor. Bakşanın ilk yanıtı "Bu işi bırak. Hoca da zaten transfer istemiyor" oluyor. Yönetici biraz diretiyor ama nafile.Demirören, ilginç olduğu kadardüşündürücü cevabıyla olaya noktayı koyuyor:
"Onu istemiyorum. Ben Gaziantep Başkanı İbrahim Kızıl'a söz verdim." Kısa süre sonrada Tabata, çok yüksek rakamlara Beşiktaş'a geliyor.
Yani Beşiktaş Başkanı göz göre göre, kulübün kasasından çok daha fazla paranın çıkacağını bile bile Santos'u elinin tersiyle itiyor. Başkan ile yönetici arasındaki konu orada kapanıyor belki amayankıları yöneticiler arasında da Beşiktaş kulislerinde de sürüyor.
Deniliyor ki:" Başkanın başı 3-4 sene sonra bu işlerden çok ağrır.". Demek istiyorlar ki: " Başkan bu kongreyi de kazanır, gelecek dönemden sonra başkanlığını bırakmasının ardından geriye dönük hesaplar incelendiğinde cevabını zor verir." Başkan bu kongreyi kazanır mı kazanamaz mı bilinmaz ama özelikle bu transfer sezonu birçok soru işaretini geride bırakarak tamamlandı.
06.09.2009
Herşey ortada işte başka söze ne hacet ama ne yazıkki herkes derin bir uykuda kimsenin bişey dediği yok...
İbrahimAyas01 06.09.2009, 17:55 ah be Sivasım 2-3 maç ölümüne oynasaydın kazansaydın. şimdi herşey daha güzeldi.yazık oldu o günlere.bu sene fenerde iyi durumda gs de.bakalım nasıl bir lig olacak.inşallah istanbul saltanatı yıkılır.Bursaspordanda bir çıkış bekliyorum yukarısı için.
|