Orijinalini görmek için tıklayınız : Teşekkürler Yiğidolar
SivasSpor.Com 04.05.2009, 05:47 http://www.sivasspor.com/images/stories/devBayrak.jpg
Yiğidoların buluşma noktası www.sivasspor.com istikrarlı yükselişine devam ediyor. Sitemizin Üye Sayısı 03.05.2009 Tarihi itibari ile 50.000 eşiğini aşmıştır.
Yıllardır sürdürdüğümüz dürüst yayın anlayışı, güvenli, hızlı haberleri ve en önemlisi Sivas’a, Sivaslıya yakışır, spor kültürünü geliştirmeye yönelik ilkelerimizle hemşerilerimizin ve spor kamuoyunun taktirini topladık.
Dinamik yönetim kadromuz, ilkeli yayın anlayışımız ile Sivasspor’umuza, hemşerilerimize ve SivasSpor.Com gönüllülerine hizmet etmeye devam edeceğiz.
Sitemize gösterdiğiniz ilgiden dolayı bütün SivasSpor.Com gönüllülerine teşekkür ediyoruz.
SivasSpor.Com Yönetimi
bizlere verdiğiniz bu hizmetten dolayı sizlere sonsuz selamlarımı yolluyorum değişik şehirlerden kardeşlerimizle konuşmak özlem gidermek ve sivassporumuza destek olmak amacımız 50.000 üyeyi sürekli takip ettik erdalabi58 olarak kayda geçtim bu kardeşimizide kutluyorum emeği geçen herkese çok çok teşekkürler
slasher//z 04.05.2009, 09:36 50000. UYE KIM? KENDİSİNE FORMA WERİLSİN? :D
50000. UYE KIM? KENDİSİNE FORMA WERİLSİN? :D
dün 1/0 öndeydik maçla beraber 50.000 üyeyide takip ettim rakam elli bini gösterdiğimde {erdalabi58]olarak gördüm kendisini kutluyorum
SivasLady 04.05.2009, 13:15 sitemiz 50 binci üyeyi asti hepimize hayirli olsun
gün gectikce büyümekde olan sitemize yorumlariyla güzellik katan üyelerimize cok tesekkür ederim
Bizler Spor Sevgi Baris ve Kardesliktir diyerek yolumuza baskoyduk
ve Üyelerimiz sagolsunlar sitemizin kalitesini seviyesini her zaman yüksek tuttular,
misafirperverligimizi ve saygimizi her zaman düsünerek yorum yapiyorlar
nasil SivasSpor`umuzla gurur duyuyorsak ben üyelerimizlede duyuyorum
cünkü onlar küfüre karsi küfür etmiyorlar
her zaman bu durusumuzu korumak dilegiyle, insaAllah böylece nice üyelere diyeyim
noname87 04.05.2009, 14:13 50bin üyeyi avantaja dönüştürmek lazım herkesten 10lira gelse 500bin lira :) site üzerinden sivasspor resmi atkı forma bayrak satışı yapılabilir
Bende kendi adima siz site yöneticilerini hem verdiginiz emekden dolayi hemde dünyanin cesitli yerlerine savrulmus bu gün elli bin üzerindeki sivasliyi ayni cosku sevdada bulusturdugunuz icin binlerce kez tesekkürler. dedigimiz gibi bu gün elli bin üzeri yarin bu sevdaya milyonlar ortak olacak.
sevgiler selamlar saygilar tekrar emegi gecen herkese tesekkürler.
50.000 uye var
ama bunlardan kaci:
-yurtdisindaki yigidolar
-turkiyedeki yigidolar
-rakip takimlarin taraftari
merak ediyorum dogrusu
emreakbulut58 04.05.2009, 14:33 sadece int olanlar ve destek çıkanlar daha bunun bi 50000 daha çıkar
emreakbulut58 04.05.2009, 14:44 bütün sivasspor tarafatarları sivassporu şampiyonluk yolunda yalnız bırakmadığınız için teşk
mehmetyildiz58 04.05.2009, 15:49 dünyada 7 milyon sivaslı var.bence bu sayı az en az 1 milyon kişi olması lazım....
Dark Force 04.05.2009, 18:00 Sivasspor.com olarak bizlere yıllarca hizmet sunduğunuz için teşekkürler...
Mursallı yiğido 04.05.2009, 18:53 Sivasspor başarılarını sürdürdükçe üye sayısı 100.000'i de geçer.
sivasli215 04.05.2009, 19:20 sitemi büyüyerek devam edecek
100.000i görmek dileğiyle...
Del Piero 04.05.2009, 20:15 50000. üyeye hediye verilmeli bence :)
spainloco 04.05.2009, 20:16 50.000 uye var
ama bunlardan kaci:
-yurtdisindaki yigidolar
-turkiyedeki yigidolar
-rakip takimlarin taraftari
merak ediyorum dogrusu
valla bende merak ediyorum..
Sitemize gelince katkısı olan herkese tebrikler ve teşekkürler..
Bide ayrıca reklam alınabilir gelir acısından.. çünkü sonuçta sizinde host domain gb paralar ödüyorsunuz..
Metal Gear 04.05.2009, 20:21 Sitemizi yapanların ellerine sağlık,ancak bizler de okumak yerine biraz daha aktif olup yorumlarda bulunursak her şey daha kaliteli olur..
merkez_emre 04.05.2009, 20:29 aynı 50.000 üye acaba bır organız yapıldıgında kacı destek verır oda cok dusundurucu :confused::confused:
Ertugrul 04.05.2009, 20:54 Yıllardır Sivasspor'a ve Yiğidolara kaliteli hizmet vermeye çalışan ve her geçen gün kalitesini arttıran SivasSpor.Com ekibinin gayretli çalışmalarının en büyük ödülü hemşerilerimiz gösterdiği ilgi ve alakadır. İlkelerimizden ödün vermeden çıktığımız yolda başarı ile ilerlemekteyiz. Spor kamuoyunun ve taraftarlarımızın taktirleri bizleri şevklendirmektedir. Taraftar siteleri arasında zirveye doğru hızla ilerliyoruz. Hemşerilerimizin desteği ve yöneticilerimiz gayretleri ile başarılı çalışmalarımıza devam edeceğiz. Sitemizin kurucusu Rüştü Elmas ağbeye özellikle teşekkür etmek istiyorum, gayretleri ve çabaları olmasaydı bu gün Sivasspor Taraftarlarının bu kalitede bir sitesi olmayacaktı.
50.000 üye sayısı önemli bir eşik, Anadolu Takımları arasında SivasSpor.com birinci sırada ve Taraftar siteleri arasında da ilk 5'te yer almaktadır. Bu başarının en büyük sırrı Anadolu kültürü ve hoşgörüsünün SivasSpor.Com da hayat bulmasıdır. Spor Sevgi, Barış ve Kardeşlik ilkemiz bir çok taraftar sitesi için uygulanamaz bir idolken biz bu ilke çerçevesinde güzel dostluklar kurmayı başardık. Küfürsüz, hakaretsiz ve çirkinliklerden uzak Taraftar sitelerininde başarılı olabileceğinin en büyük kanıtı SivasSpor.Com'dur.
SivasSpor.Com kurumsal yapılanmasınıda hızla tamamlamak üzeredir. Yakın zamanda çok daha kaliteli ve profesyönel çalışmalar ile üyelerimize hizmet edeceğiz.
Sitemize güvenen, desteğini her zaman yanımızda hissettiğimiz bütün Yiğidolara teşekkürler.
SivasSpor.Com'u izlemeye devam edin ...
sinan-58 04.05.2009, 21:09 50.000 üye oldu ama malesef çoğu siteye bir kere girebilmek için üye oluyor
club7house 04.05.2009, 21:14 Bu büyük rakam büyük kitle 50.000 üye arasında yer almanın gururu ve onurunu yaşamaktayım. Şahsım adına bu kalitede ve düzeyde bize yorumlarda bulunma zemini ve fırsatı verdikleri için kendi adıma Teşekkür ederim. Sivasspor ve Sivasspor.com'un bu anlamlı başarılarının devamınıda temenni ediyorum...
velibircan 04.05.2009, 21:47 Hayırlı Olsun....İnşallah 100 Bin'inide Görürüz...Bizi Temsil Eden Bu Sitenin Daha Güzel Yerlere Gelebilmesi İçin Gece Gündüz Çalışan Abilerimize Sonsuz Teşekkürler...Onların Çektiği Çileyi Az Çok Bilirim :)
Nice Binlere İnşallah
carizma0658 05.05.2009, 01:59 daha çok tarfatar çıkacak yeterkı sivasımız istedigimiz noktaya gelsin
burak_baykal 05.05.2009, 15:15 50000. UYE KIM? KENDİSİNE FORMA WERİLSİN? :D
aslın da formayı 58.000 kişiye verilmesi iyi olur hemde sivasımızın plakası bunu site yönetimine uygun görmesini talep ederim.
altuntas58 05.05.2009, 16:08 Dürüst ve ilkeli bir sitenin üyesi olduğum için gurur duyuyorum iyiki varsın SİVASSPOR:COM
myigitsoy 06.05.2009, 00:40 Tebrikler Şanslısın Gerçekten Yigido :)
Sivassporumuza, kalan dört maçında başarılar diyiyor ve mutlu sona ulaşmasını canı gönülden destekliyor ve tüm Türkiye olarak bu sevinci yaşarız inşallah.
bayrak*61 06.05.2009, 09:48 sivas spora şampiyonluk yolunda sonsuz başarılar.. ben takımının arkasında boyle şehir gormedim. sivas tarabzon maçını sahanızda izledim şehrinizde 4 gün kaldım maç sonrası sokaklar o çoşku harikaydı.tabiki maçı sedat 27 formamla sıvaslılar arasında izledim.sonsuz başarılar
şemedağı 06.05.2009, 09:56 yiğidolara binlerce teşekkürler bizden gurbetci yiğidolar olarak gönlümüz ve kalbimiz hep sıladaki yiğidolarla çarpıyor bu sene allahın izniyle şampıyonluk turunu galatasaray maçından sonra istanbul sokaklarında ellerimizde şanlı yiğido bayraklarıyla istanbulu karnaval yerine çevireceğiz inşallah yolumuz açık olsun. haydi istanbuldaki yiğidolar bayrakları hazırlayın şampıyonluk kutlaması nasıl yapılır öğretelim fb gs bjk ye.
crashbecool 06.05.2009, 10:20 SİVASSPOR.COM TEBRİK GÖNDERMİŞ BİZİM BEYEFENDİLERDEN BAZILARIDA BUNU BEĞENMİYOR
50000 ÜYEYE FORMA VERİLSİN FALAN FİLAN BİR SÜRÜ SAÇMALIK
SİVASSPOR'A ŞAHSIM ADINA TEBRİK EDER KALAN MAÇLARINDA BAŞARILAR DİLERİM ŞAMPİYONLUKTA SONADIMLARLA İLERLEYEN YİĞİDOLAR SÜPER LİGİ YÜZDÜ KUYRUĞUNA GETİRDİ VE 4 HAFTA SONUNDA AĞIZLARDAN TEK KELİME ÇIKACAK
İŞTE TARAFTAR İŞTE ŞAMPİYON
hanedan58 06.05.2009, 10:36 Aksine biz sivaslılar olarak sizlere minnet borçluyuz sivas sivassporla sivasspor sizlerle daha güzel
58sadi58 06.05.2009, 10:45 Allahın izniyle şampiyon olcagımıza inanıyorum şampiyonlar ligindede yakacaz ortalıgı
senin gitigin yer bize memleketimizi hatırlatır sivasım
cansivaslı 06.05.2009, 11:31 BUSENE ŞANPİYON ANADOLUDAN PAROLASIYLA ÇIKTINIZ BUYOLDA DAİMA VE DEVAMLI BAŞARILAR BEKLİYORUZ ARZULUYORUZ. SİZLER SİVASI YÜCELTTİKÇE BİZLER GURUR DUYACAGIZ VEDAİMA SİZLERİ AYAKTA ALKIŞLAYACAGIZ
myalcin58 06.05.2009, 12:04 canyiğidolara birkez daha teşekkürler bizleri oynadıkları futbolla gururlandırdıkları için iyiki varsın sivasspor teşekkürler mustafa
bayanfanatik 06.05.2009, 14:08 gaziantepe yenildiğimize cok üzüldüm aman şu kalan 4 maçı yeneriz inşallah.
sivassporu konusmadıkları zaman sin,ir oluyorum hadi yiğidolarım şampiyon olun. istanbulda arabaya bayragı takıp konvoy yapacağız. sivasın şanını sivasspor gösterecek. inşallah eurovizyondada yeneceğiz...
bülent uyguna ve sporcularımıza tesekkur ediyorum...
sserdarr58 06.05.2009, 16:47 slm herkese.şampiyonluğa koşuyoruz
58ÖREN58 06.05.2009, 18:35 teşekkürler yigidolarım inşallah bu dort maçımızıda alıp şampiyon olacagız
erdalabi58 06.05.2009, 20:00 ÖNCELİKLE SİTEMİZİN ÜYE SAYISININ 50000 İ AŞMASINDAN DOLAYI SİTE YÖNETİCİLERİNİ TEBRİK EDİYORUM.
VE 50000. ÜYE OLDUĞUMU AÇIKLIYORUM. BUNU SİTE YÖNETİCİLERİDE TEYİT EDERSE SEVİNİRİM. GURURLUYUM
erdalsahin_58 06.05.2009, 20:31 ÖNCELİKLE SİTEMİZİN ÜYE SAYISININ 50000 İ AŞMASINDAN DOLAYI SİTE YÖNETİCİLERİNİ TEBRİK EDİYORUM.
VE 50000. ÜYE OLDUĞUMU AÇIKLIYORUM. BUNU SİTE YÖNETİCİLERİDE TEYİT EDERSE SEVİNİRİM. GURURLUYUM
tebrikler kardeşim. yönetimdeki arkadaşlar heralde bu konuya duyarsız kalmazlar. 50000. üye olmak bence gurur verici
GokhanTurna 06.05.2009, 20:35 58 bine bu sene sonuna kadar ulaşırız diye düşünüyorum. Sitemizi tercih eden yiğidolara teşekkürler
hayri_58 06.05.2009, 20:38 hepinize teşekkürler şampiyonluk tüm sivaslılara hayırlı olsun ama gerçek yiğiddoya
boyraz58 06.05.2009, 20:40 Sivasspor, sivasspor a gönül veren sevdalıları ile sene sonu, sevdalıların duaları ile mutlu sona ulaşarak türkcell süper ligin makus tahilini değiştirerek kafalardaki prangaları da ortadan kaldıracak ve ligimizin makus tahilini değiştirecektir. darısı şampiyonlar liginin makus tahilini değiştirmeye yürü sivasım gidebildiğin yere kadar yanındayız Allah utandırmasın
boyraz58 06.05.2009, 20:45 yazılacak çok şey var aslında ilk olarak bizimdimizde sivasspor olarak ligimizde devrim yapmaya hazırlanırken kendimizinde eski zamanlardan kalma düşünceleri kafamaızdan atmamız lazım örnek mi anadoludan şampiyon çıkacak ve anadolu takımları sivas maçlarına asılmayacak düşüncesi sivasspor abu hafta gaziantep maçında pahalıya mal olması sivassporumuz buralara kadar bileğinin hakkı ile geldi ve kimseden medet ummadan kalan maçlarını kazanacak güç ve kuddrette yürü sivasım sen yeterki moral ve motivasyonunu bozma şampiyonluk sana çok yakın Allah mutlu sona ulaştırsın ve utandırmasın
erdalsahin_58 06.05.2009, 21:06 50000. UYE KIM? KENDİSİNE FORMA WERİLSİN? :D
BENCE ARKADAŞ HAKLI. 20000. ÜYEYE FORMA, ATKI , MAÇ BİLETİ VERİLMİŞTİ. NEDEN 50000. ÜYEYE DE VERİLMESİN
58 bine bu sene sonuna kadar ulaşırız diye düşünüyorum. Sitemizi tercih eden yiğidolara teşekkürler
yigideleri unutuyorsunuz ama hep:rolleyes:
:D
CRAZY_OSMAN_58 07.05.2009, 12:30 asıl biz bu sitenin kurucularına ve devamlı çalışanlarına boyle bir hoş bir mekan hazırladıkları için sonsuz teşekkürler ediyorum..
allah(c.c) hepsinden razı olsun..
allah(c.c) onları başımızdan eksik etmesin..
sağolun var olun..abiler ablalar gardaşlar..
GokhanTurna 07.05.2009, 13:33 yigideleri unutuyorsunuz ama hep:rolleyes:
:D
aa ayıpsın sevda bizim gözümüzde herkes aynıdır :)
herkeze merhaba bende tum ıstanbulda oturanlar gıbı sıvassporun lsanslı ürünlerini bulamamaktan şikayetçiyim artık yeter internet üzerinden forma atkı şapka anahtarlık bayrak satıışlarını klubün yapması lazım artık küçük düşünmemek lazım artık şanpiyonluğa koşan bir takımın taraftarlarıyız hem avrupada hem türkiyede kendimizi göstermemizin zamanıdır bunuda ordan burdan aldığımız dandik mallarla yapamayız klüp en kısa zamanda lisanslı ürünlerini satışa çıkarsın bizi çakma satıcılara yar etmesinnnnnn
kartalkaya 09.05.2009, 10:49 nice iller gezdim izmir i ankarası istanbulu balık esiri konyası ...vs 27 ilde sivaslıyım deyince sivassporlu diye anılmak gurur verici aslın da türk futbolunun temeli sivasspor ha koçlar şahlandır uyuyan kangalı yiğidim namın dünyayı sarsın
bayrak*61 09.05.2009, 11:10 emeklerinize sonsuz teşekkurler. futbolcularınız hakkında daha ayrıntılı bilgi olsa seviniriz.hep aynı isimlerden bahsediliyo.bu takım bir iki kişiden oluşmuyor . saygılar.
Gurbetdelisi 09.05.2009, 11:58 Yağmur Çamur demem Her maçına gelirim yollarına düşerim kanım Sivas
altuntas58 09.05.2009, 14:23 Daha nice 50 000 bin üyelerle birlikte hep beraber olmak dileklerimle
FANATIK YIGIDO 09.05.2009, 14:37 iyiki varsin sivasspor com yoksa sivassporumuzun haberlerini alacak dogru durust yeryok umarim enkisazamanda sivasspor tvde olur tvlerde egoyist spor kanallarini izlemekten piskalojim bozulacak yoksa :D
turanharman 09.05.2009, 23:10 sivasspor samiyonolur hocam bidakine sezer abibimizi ilk yarrida oynatalim
turanharman 09.05.2009, 23:13 sivasspor uzulmeyin biz sampionuz nerde bulent hocamiz orda sampionluk
vahit5834 12.05.2009, 09:45 Arkadaşlar sadece sivassporu sivaslı olarak değerlendirmeyelim yıllardanberi büyüklerden sıkılmış çok kardeşlerimiz var herkesi sivas çatısı altında toplayalım emeği geçen herkese teşekürler
Epeydir Sivasspor u takip ediyorum (3. ligden beri) fırsat buldukça da maçara giderim. ikinci ligin son iki sezonu ve süper ligin tüm sezonlarında ise tüm maçlara gitmişimdir. hiç bir maçını kaçırmadım. benim ve tüm gerçek taraftarların rahatsız olduğunu düşündüğüm bir konuyu paylaşmak ve yorumlara açmak istiyorum. bu konu en çok son İBB maçında gün yüzüne çıktı. ben stadımızda kendi sporcusuna yöneticisine hocasına ağız dolusu küfür eden, bırakın kendi takımına başka takım futbolcularına, yöneticilerine ve hocalarına da küfür eden seyirci istemiyorum. biz bu takıma destek için oradaysak bu desteği en çok kötü günde vermeliydik. İBB maçındna sonra staddan çıkmadım ve çıkan insanların tepkilerini izledim. elbette içimizde çok büyük bir üzüntü ve acı vardı çok büyük bir yıkılmışlık duygusu hakimdi ama çıkan insanların çoğunun düştüğü rezillik beni utandırdı.
insanlar ağızlarını doldura doldura küfürler savurarak statdan dışarıya çıkıyorlardı.
Utandım
Üzüldüm
Yıkıldım
bu mudur sizin taraftarlığınız
bu mudur sizin takımınıza sahip çıkma çekliniz
oradaki seyircinin o takımı çağırıp alkışlaması moral vermesi gerekirdi.
size bu mutluluğu bu heyecanı veren orada terinin son damlasına kadar mücadele eden insanlar değ.lmiydi?
bu takımı buraya başka takımın hocaları futbolcuları mı getirdi?
Bu Sivassporumuzun düşüşünü dört gözle bekleyen leş kargalarının ekmeklerine yağ sürmektir.
BEN BÖYLE TARAFTARI STADIMIZDA İSTEMİYORUM.
Ya destek verin Ya da Gelip Köstek Olmayın
Saygılar
Benim Gibi düşünen biliyorum ki binlerce yüzbinlerce insan var ve bu site aracılığıya gerek bu sitenin yönetimini gerekse diğer taraftar oluşumlarını hareket etmeye çağırıyorum
yamakasi58 13.05.2009, 10:02 her zaman her yerde yüreğimizle sivaslıyız
sivaslı doğduk sivaslı öleceğiz
her maçta bizi sevinçtende üzüntüdende ağlattığı için teşekkür ederim ......
murataykol58 13.05.2009, 19:25 BIZLER INANDIK SIZDE INANIN BIZIM ICIN SU KUPAYI ALIN
BU SENE SAMPIYON ANADOLDUAN
yahyabeyli 14.05.2009, 14:24 kardesim bende küfürü sevmem ve edini hic sevmem ,ama suda bir gercek ki mehmet yildiz bu performansini gösterdikce ve hakime her seyi itiraz edecek se ve bir de kavgaya girip kavganin cikmasina sebep olacaksa bu adam bizleri küfürbaz eder ve SIVAS SPOR umu lekeler. Sen hangi mantikla ordaydin bilmem ama gercekleri görmüyorsun.ben bunu stad tan degil TV den izliyorum ,cünkü ben Gurbetci bir YIGIDO lardanim.
ErzincanSivas 15.05.2009, 20:50 58 bin şöleni yapılabilir...tabiki tavsiye;)
çağrı ata 16.05.2009, 16:33 Gurbette gözümde tüten sivas
sivas ellerinden çıkan yiğindo
:):):):):):):):):) teşkkürler
çağrı ata 16.05.2009, 16:39 Kuşadasındaki ilk ve tek sivassporlu ve kanı kırmızı beyaz akan benim:D
crashbecool 16.05.2009, 17:05 ÜLKENİ SEVMEYE MEMLEKETİNDEN BAŞLA
YİĞİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ
ANKARAGÜCÜ BU HAFTA BEŞİKTAŞI YENECEK SİVAS HACETTEPEYİ YENECEK YİĞİDOLAR ŞAMPİYON OLACAK İTİRAZI OLAN VARMI
kangal06 16.05.2009, 17:35 58 bin şöleni yapılabilir...tabiki tavsiye;)
katılıyorum:D
nice 50000 lere ve bizim gibi 50 000 leri stadlarda da görmek isteriz gerçekten:D:D
özgühertaş 16.05.2009, 17:53 ÜLKENİ SEVMEYE MEMLEKETİNDEN BAŞLA
YİĞİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ
ANKARAGÜCÜ BU HAFTA BEŞİKTAŞI YENECEK SİVAS HACETTEPEYİ YENECEK YİĞİDOLAR ŞAMPİYON OLACAK İTİRAZI OLAN VARMI
yok kurban ne itirazı ağzından bal damlıyor.
Yadigar Barcin 16.05.2009, 18:10 Hayirli olsun tüm Sivas sevdalilarina!!
Emegi gecen herkese icten tesekkürler.
Almanyadan Sivasa ve sivasspora bu sitenin sayesinde cok daha yakin oldum ve Gurbetin ayirdigi es dost ve akrabalari cok uzun yillar sonra burada buldum, Siteye emegi gecenlere ne kadar tesekkür etsem azdir, iyiki varsiniz ve iyiki böyle bir siteyi kurdunuz.....
konartr58 17.05.2009, 11:22 sayıla önemlidir.ancak sayılar kadar işlevde önemlidir
58_babacan_58 17.05.2009, 11:31 ZAMAN GEÇTİKÇE TARAFTARIMIZ BÜYÜYOR BU SÜPER BİŞEYYYY.
zuzzurellone 17.05.2009, 21:45 sen ligin son 5 haftasında 6 puan kaybedersen beşiktaş işte böle gömer ankaraya......
duygusal61 18.05.2009, 00:27 haklısın yiğido katılyıorum sana::) ama doğru bılgıyede önem verırselerse sevınırım
tugcu111 27.05.2009, 09:27 Sivasspor'a ve her nerede olursa olsun Sivassporlu'ya kucak dolusu sevgiler.
Aydın'dan sizin takipçiniz ve başarınızla sevinen, coşan Sivas'lı (Suşehri)
|