Orijinalini görmek için tıklayınız : Hani Nerde Anadolu Kardeşliği
Abdullah DuMaN 04.05.2009, 07:44 Sivastan çıktık kalabalık bir şekilde Antepe gidiyoruz yolda gerek mola verdiğimiz yerlerde herkes Sivassporun kazanmasını ve Şampiyon olmasını istediklerini söylüyor Stada girdik maçın başlamasına iki saat var antep taraftarı maça fazla ilgi göstermemiş Bizler sürekli antepe tezahürat yapıyor ortamı güzelleştiriyoruz antep takımını çağırıyoruz güzel görüntüler yansıtıyoruz herkese ve maç başladı
biz ilk golü attıktan sonra antep taraftarı satılmış antep diye tezahürata başladılar ilk yarı sonunda hakemin gösterdiği karttan sonra satılmış hakem diye tezahürata başladılar ve maç sonu maç öncesi "Bu Sene Şampiyon Anadoludan" Kırmızı Beyaz Şampiyon Sivas" tezahüratı yapan antep maç sonında i.......Sivas olamazsın Şampiyon demeye başladı bu tezahürat bizleri kahretti. "Hani Nerde Anadolu Kardeşliği" bu saatten sonra bizim bizlerden başka dostu yok bunu iyi bilin bir takım rakip takımımızla berabere kaldı diye kardeş takım dediniz bizim kardeşimiz takımımız yok herkes bir yerde ayağımızı kaydırmaya çalışıyor biz bu yolda yanlızız
bizim bizden başka ne dostumuz ne kardeşimiz var o çirkinlik onlara yeter hak ettiler kazandılar lafımız yok ama söylenen sözleri hiçbir zaman haketmedik
sizin dostunuzuz diyen takımların dosluğundan şüpe ederim
ÇANKAYA 58 04.05.2009, 08:25 antep önüzdeki seneler sivasta elimize düşme
üçyıldız58 04.05.2009, 08:30 anadolu kardeşliğini adanadaki maçta adanademir,ve kayseri maçında gördük konyada gördük ........sivas olamasın diye tezahürat yaptılar
sonra dün trabzon kayseri maçı var trabzon seyircisi koro halinde sivasa küfür ediyor ...... sivas olamasın şampiyon diyor bence bu anadolu kardeşliği saçma sapan hiçbir değeri olmayan iki kelimeden oluşadan bir söz artık benim için hiçbir değeri yok
bu sene taraftarından destek gördüğümüz büyük bursaspor taraftarını vede ankaragücü taraftarına çok ,çok teşekkür ediyorum
anadolu kardeşliğini adanadaki maçta adanademir,ve kayseri maçında gördük konyada gördük ........sivas olamasın diye tezahürat yaptılar
sonra dün trabzon kayseri maçı var trabzon seyircisi koro halinde sivasa küfür ediyor ...... sivas olamasın şampiyon diyor bence bu anadolu kardeşliği saçma sapan hiçbir değeri olmayan iki kelimeden oluşadan bir söz artık benim için hiçbir değeri yok
bu sene taraftarından destek gördüğümüz büyük bursaspor taraftarını vede ankaragücü taraftarına çok ,çok teşekkür ediyorum
ankarada olmam itibarı ile ben bir bizi destekleyen ankaragücü taraftarını gördüm biz yendik bizim takımı ve bizi desteklediler helal olsun onlara başka kimseyi tanımam herkes kuyumuzu kazmaya çalışıyor
a gücü bjk maçında bir sivaslı olarak a gücünün türübünlerinde yerimi alıp destekleyeceğim onları
ErdalGüler 04.05.2009, 08:52 Kardeşlik ayrı şey hak hukuk ayrı şeydir. Ben Gaziantepi tebrik ediyorum, hiçbir şaibeye pirim vermeden çıkıp oyunlarını oynadıkları için. Takımımız dün çok iyi oynayamadı bunu kabul edebilmek lazım.. Ayrıca Anadoludan kardeş takımlarımız olsa bile maçı bize vermeleri çok mu doğru? Ozaman olunan şampiyonluğun ne anlamı var? Önemli olan hakkınla bunu başarabilmek, eğilmeden bükülmeden bir yerlere gelebilmek değil mi? nitekim takımımız bunuda gerçekleştiriyor. Tabiki taraftarın yaptığı davranış çok yanlış ve istenmeyen bir davranış ama bu şu demek değildir ki Anadolu kardeşliği gereği maçı bize verecekler kesinlikle bu yanlıştır. Takımlar Çıkarlar hakeden kazanır. Eğer haksız bir şekilde ve emeğiyle maç kazanmadan şampiyon olunacaksa hiç olunmasın daha iyi bence...
[QUOTE=ErdalGüler;512939]Kardeşlik ayrı şey hak hukuk ayrı şeydir. Ben Gaziantepi tebrik ediyorum, hiçbir şaibeye pirim vermeden çıkıp oyunlarını oynadıkları için. Takımımız dün çok iyi oynayamadı bunu kabul edebilmek lazım.. Ayrıca Anadoludan kardeş takımlarımız olsa bile maçı bize vermeleri çok mu doğru? Ozaman olunan şampiyonluğun ne anlamı var? Önemli olan hakkınla bunu başarabilmek, eğilmeden bükülmeden bir yerlere gelebilmek değil mi? nitekim takımımız bunuda gerçekleştiriyor. Tabiki taraftarın yaptığı davranış çok yanlış ve istenmeyen bir davranış ama bu şu demek değildir ki Anadolu kardeşliği gereği maçı bize verecekler kesinlikle bu yanlıştır. Takımlar Çıkarlar hakeden kazanır. Eğer haksız bir şekilde ve emeğiyle maç kazanmadan şampiyon olunacaksa hiç olunmasın daha iyi bence...[/QUOTE
güzel yazmışsın sana katılıyorum bize maçı veren kardeş takım olsun demiyoruz
bize yapılan kötü taraftar tezahüratleri için yoksa hakedeni kutlamak lazım
LIONELMESSI 04.05.2009, 09:41 Neanadolu kardeşliği arkadaşlar anadolu takımları sivassporun şampiyon olmasının istermi eğer sivasspor şampiyon olursa gaziantep gibi gbirliği gibi kayseri gibi takımlar nasılbir sorumluluk altına gireceklerini bilmiyorlarmı sivassporun şampiyonluğu en çok anadolu takımlarına zarar verir kendi camiaları taraftarları benzer beklentiler içine girerler. birde şunu belirteyim haftalardır 3 büyükler kupanın ist. dışına çıkmasının istemiyorlar diye teoriler üretildi başkanlar yemek yendi denildi ama helal olsun fenerbahçeye bu kadar eksiğe rağmen gitti inönüde beşiktaşı yendi teşekkürler fenerbahçe
GLoBe-Y-Gençlik 04.05.2009, 09:41 Bizim şampiyon olmamızı istemeyenlerden biri gazi antep dir sahte gardaşlığın luzumu yok. atkıyı nasıl aldıysak öyle yakarız Antep sen sivas olaman dıyon ama yazık..:!! YAŞASIN ANADOLU INADINA ANDOLU
gezgin58 04.05.2009, 09:49 Ne kardeşliği gardaşım kardeş dediklerimizi gördük,bu saatten sonra bırak kardeşi, babamı tanımam. En büyük SiVaSSpoR, gerisi hikaye, üç büyük yok artık tek büyük var, oda Sivassporum...Antep bu maçın vebalini gelecek sene ödeyecektir.
GLoBe-Y-Gençlik 04.05.2009, 09:58 Ne kardeşliği gardaşım kardeş dediklerimizi gördük,bu saatten sonra bırak kardeşi, babamı tanımam. En büyük SiVaSSpoR, gerisi hikaye, üç büyük yok artık tek büyük var, oda Sivassporum...Antep bu maçın vebalini gelecek sene ödeyecektir.
evet ödeyecektir. dişe diş kana kan intikam...
basayev58 04.05.2009, 10:20 Konyaspor maçınca farklı şeyler mi yaşadık?Trabzon’u Anadolu’dan saymıyoruz zaten.Onlar şahsına münhasır ne idüğü belirsiz bir camia.Sorsan Anadolu edebiyatı yaparlar,ama her ortamda Sivaslılara edilen hakaretler ardına Sivas olucağına Beşiktaş olsun derler,İstanbul takımlarının koynuna girerler.Eee bunların zaten adı unutuldu.Şimdi bide Sivasspor çıkarsa,haketmeden aldıkları pastadaki dilim küçülürse...Allah bunlar beter edecek bizde göreceğiz.Onlar hakkında çok yazmak istemiyorum artık.Ama Konya ve Gaziantep’te gördük ki,Anadolu dayanışması hikayeden ibarettir. Başarı herzaman bir çekememezliği yanında getiriyor.Gaziantepspor başkanıda istemez Sivasspor’un şampiyonluğunu.Çünkü ertesi sene olası bi başarısızlıkta yine uyutacaktır camiasını,geçen sene gördünüz Sivasspor’u, İstanbul takımlarından başka şampiyon çıkmaz diye.Bugün bu sitemler dökülüyorsa dilimizden ve yüze gülen arkadan iş çevirenler gülüyorlasa,bu bizim 1-0’dan sonra 2. golü bulamayışımızdandır.Gerisi angarya...Kimse kimsenin kardeşi değil,alayına İsyan...hangi devrim kavgasız olmuş?
Anadolu Takımlarının derdi Biz olamıyoruz Şampiyon Bari Sivassporda Olmasın diyorlar.
yazıklar olsun bu şehre..sahte dostluklara ihtiyacımız yok..lanet olsun böyle siyaset kokan halka..
Biz bu sene tek bir takımın şampiyon olmasını istiyoruz şuan kulvarda 2 anadolu takımı 1 istanbul takımı var bizler anadolu takımlarının şampiyon olmasını diliyoruz ama ts nin değil sadece yiğidonun şampiyonluğu bizleri sevindirecektir. Dün gece sizler için değil kendimiz için kazandık ama birçok taraftar kardeşim aynı fikirde sivas diyoruz başka bişey demiyoruz. sizler muhteşem bir taraftarsınız delikanlı akıllı sempatik ve vatansever başarılar sivasspor
maç öncesi sohbet ettigimiz abiler kardeşler gönlümüz sivasın şampiyon olmasından yana kimse maçı satın demiyor yalnız maçdan önce sivasspor şampiyon olsun sivasa diye bagırıpda maçda 2-1 kazanınca i..ne sivasa olmazsın şampiyon demeleri bir kaç kişinin şampiyon beşiktaş demeleri çok çirkin söz gardaşlık konusuna gelince her şehrin takımı kendine has dır desteklemeleri normal fakat çirkin tavırları hiç de hoş olmadı
Yigido58_NL 04.05.2009, 10:55 Kardeslik diye birsey yok arkadaslar simdiye kadar Istanbul takimlari nasil sampiyon oluyordu Anadolu takimlarina para verip mac satin alarak hakemi satin alarak.Nasil beklersiniz Anadolu takimlarindan destek,oyle birsey hic olmadi ve olmazda.Ben yalnizca Ankaragucu ve Kayserispor taraftarindan beklerim oyle birsey gerisi fis.Ellerin inadina sampiyon olacagiz insallah.Kimler ne derse desin,kimler cekemezse cekemesin hepsinin inadina Sampiyon Sivassporum.Olurda sampiyon olamazsak yinede bizim gozumuzde Sivassporumuz sampiyon.Cunku ikincide olsak Sivassporumuz sampiyonlar liginde oynayacak varmi boyle bir gurur varmi boyle bir seref,sonucu ne olursa olsun yensekte yenilsekte o gururu onuru yasamak gibisi yok.Ama yinede Sivassporuma sampiyonluk yakisir bu sene .
Durmak yok Yigidom yola devam,Sampiyon SivaSSpor
Ankaragucu taraftari haricinde bu ulkede hicbir takimdan ve taraftarimdan beklentim yok...Anadolu kardesligi diye birsey de kesinlikle yok..Kimse kendini kandirmasin...
antepe gelecek sezonda bol mağlubiyetler diliyorum
bortecine 04.05.2009, 11:10 Sanırım fark etmediniz. Antep taraftarından çok bjk taraftarı vardı
yusufaydin 04.05.2009, 11:20 Su kardes lafini birakin ne kardesligi hickimse Sivasin sampiyonlugunu istemez,dun gorduk antepi nasil oynadilar mucadelerinde buram buram tesfik kokuyordu almislar prim vaadini olumune oynadilar.Sonrada mac sonu antepli oyuncu cikmis ben Sivasin sampiyon olmasini istiyorum diyor utanmadan,ama Allahin izniyle herturlu zorlu sartlara ragmen SAMPIYON OLACAGIZ.
Bu arada tesekkurler FENERBAHCE.....
Sivasspor'umuzu Tsl'de destekleyen tek tribün Ankaragücü tribünüdür.Anadolu kardesliği hikaye..Biz demiyoruzki anadolu ekiplere bize yatsın..Bize karsı nasıl mücadele ediorlarsa besiktasa,galatasarayada öyle mücadele etsinler..Maç öncesi lehimize tezahurata yapan,maç sırasında da besiktasa verdiğimiz tepkiyi ıslıklayan yanar döner antep taraftarını kınıyorum!
Fener bizi Daha çok istiyor dün gösterdi:D
svs ayhan 04.05.2009, 11:31 biz artık kendi yağımızla kavrulalım dostuda düşmanıda biliyoruz yanımızda gözükenler arkamızdan vurabilir ama çekirge bir sıçrar ikincisinde b..ka saplanır o yüzden sloganımız değişti artık bu sene şampiyon iç anadoludan
yanar döner taraftar istemiyoruz.. adi insanlardan dost olmaz bize..
alaybeyi 04.05.2009, 11:38 Bütün bir Spor Medyasında köşe başlarını tutmuş iri cüsseli spor yazarı ağabeylerin sekiz hafta evvel ŞAMPİYON ilan ettikleri Beşiktaş gerçeği ortada dururken, birilerinin buna rağmen çıkıp büyük bir safdillikle ŞAMPİYON SİVAS şarkıları söylemelerine ve iyi niyetli ANAOLU KARDEŞLİĞİ masallarına inanmaları doğru bir tarif ile biraz saflığıda aşıp aptallık sınırlarını zorlarken, Sivassporumuzun dün Gaziantep'de atlattığı ucuz kaza nedeni ile bütün Sivasspor Camiasına geçmiş olsun diyorum.
Efendim, boyalı büyük medya gerek gazete, dergi ve gerekse TV ve radyo yolu ile Beşiktaş'ı haftalar öncesinden Şampiyon ilan etmediler mi?
Sekiz hafta önce Spor Basınımızın duayenleri(!) lider Sivasspor olmasına ve arada Beşiktaş ile altı puanlık bir fark bulunmasına rağmen o gece ağız birmliği ederek Beşiktaş'ın şampiyonluğunu bilimsel(!) verilerle açıklamadılar mı?
Bütün bu ortada çevrilen fırıldağı görmezden gelip de, birileri hala ANADOLU KARDEŞLİĞİnin edebiyatını yapabiliyorsa pes!...
Ortada dört maç kaldı, ŞAMPİYON olmak isteyen çıkar takır takır yapar maçını ve alır puanları ilan eder şampiyornluğunu...
Şampiyon olmayı birilerinin himmetine bırakırsanız o birileri gün gelir maskara eder sizleri.
incifatih27 04.05.2009, 11:46 SELAMLAR ÖNCELİKLE MAÇ İÇİN YORUMUM SİVASSPOR ÖZELLİKLE İKİNCİ YARIDA ÇOK VASAT Bİ FUTBOL SERGİLEDİ İYİ OYNAYAN TARAF ANTEPSPORDU VE KAZANDI ERDAL GÜNEŞ KARDEŞİM SENİ TAKDİR EDERİM YAZDIKLARIN ÇOK DOĞRUDUR BEN ANTEPLİYİM ANTEP SİVAS MAÇINDA SİVAS TRİBÜNÜNE OTURDUM İYİKİDE OTURMUŞUM SİVASI DESTEKLEDİK YALNIZ BEN DEGİL BENİM GİBİ ONLARCA ANTEPLİ VARDI İÇİNİZDE BUNDAN EMİN OLUN İ... SİVAS OLAMASIN ŞAMPİYON DİYE TEZAHÜRAT YAPAN İ...LER YÜZDE Bİ MİLYON BEŞİKTAŞLIDIR YİNE SİVAS ALEYHİNE TEZAHÜRAT YAPAN BAZI GRUPLAR VARDI ONLAR COLUK COCUK ANTEPE GELEN SİVASLI TARAFTARLARI TAKDİR EDERİM GALEYANA GELMEDİLER ÇİRKİN TEZAHÜRATA ALKIŞ İLE KARŞILIK VERDİLER,,,, SAMİMİ SÖYLÜYORUM BUGÜNE KADAR BELKİ YÜZÜN ÜZERİNDE ANTEP MAÇINA GİTTİM MİSAFİR TRİBÜNÜNDE BENİMDE İÇİNDE BULUNDUĞUM TRİBÜNDE SİVAS TARAFTARI KADAR KALİTELİ TERBİYELİ VE SAYGILI TARAFTAR GÖRMEDİM İYİKİ ANTEPE GELDİNİZ ŞUNDAN EMİN OLUNKİ HAS ANTEPLİLERİN GÖNÜLLERİ SİVASSPORDAN YANADIR ANTEPİN YÜZDE 40 I ÇEŞİTLİ BÖLGELERDEN GÖÇ GELME ONUN İÇİN İÇİMİZDE HER TÜRLÜ İNSAN VAR ANLAYIŞLA KARŞILARSINIZ UMARIM BİR KAÇ KENDİNİ BİLMEZ İNSAN YÜZÜNE (HAYVANDA DENİLEBİLİR) ANTEP İÇİN GENELLEME YAPMAYINIZ UMARIM SİVASSPOR ŞAMPİYON OLUR ŞAMPİYON OLSADA OLMASADA SİVAS SPORU SEVİYORUZ... BAŞARILAR DİLERİM SAYGILARRR
sivaslim58 04.05.2009, 11:46 bende antepteydim.maçtan önce şehirde gezdik.herkez inşallah yenrsiniz diyordu.burda bjk taşa antebin maçı 3-0 gibi bir skorla verdiğini söylediler.bir tane pozisyonları bile yokmuş.kendi insanları antepspor için maçtan önce ağza alınmayacak küfür söylediler.sonra biz maçta 1-0 öne geçince satılmış antep i... hakem sonra öne geçtiler.iii ... sivas olamazsın şampiyon.sadece tek kelime fransızlar antepi gerçekten işgal etmişler.
şehirde gezdigimiz zaman büyük abilerle dayılarla sohbet etme fırsatımız oldu kimi gönlünden sivassporun şampiyon olmasını ister kimi de sırf laf olsun diye söyler anadoludan şampiyon çıksında bu sivas olmuş bursa olmuş veya bir başkası olmuş farketmez şu üç büyüklerin hegomanyasını kıralım anadolu şehirlerinden de başarılar gelsin
Anadolu kardeşliğine inanmayın Anadoluda kimse Sivassporu istemiyor Çünkü Kendileri Şampiyon olmak isterler olamadıklarından kimsenin olmasını istemezler o yüzden bilenirler taraftarda aynıdır Sadece Büyük takımlar fenerbahçe ve galatasaray taraftarları Beşiktaş olacağına Sivas olsun diyorlar bu da güzel tarafı Hangi anadolu takımı bu sene bize bilenmediki Kayseri den tut konyaya sonra ankasraspora.
furkancfc 04.05.2009, 12:20 Şampiyon Adayı Aldı Babayı diye tezahüratlarda duydum ben yazık be yazık... Bizim kardeşlerimiz Ankaragücü ve Sakaryadır başkada kimse olamaz
07reis58 04.05.2009, 12:22 kırmızı beyaz tek kardeş,gerisi kalleş
handsome5867 04.05.2009, 12:23 bizim bizden başka ne dostumuz ne kardeşimiz var o çirkinlik onlara yeter hak ettiler kazandılar lafımız yok ama söylenen sözleri hiçbir zaman haketmedik
sizin dostunuzuz diyen takımların dosluğundan şüpe ederim
özsivasli1903 04.05.2009, 12:32 arkadaslar kimse kimseye mac satmaz veya yatmaz...
anadolunun diger sehirleri bize imreniyor ve kiskaniyo sivasi...
bize buralara eze eze geldik... ve sonunda sampiyonda olacagiz...
fener besiktasa yatar dedik ben bile öyle düsünmüstüm dedigimden cok utandim... fener cikti topunu oynadi ve kazandi...
lütfen sivassporlu oyuncularda konusurken falan dikkat etsinler... kimseye laf vurmalarina gerek yok son 4 mac hepsini alip sampiyon olacagiz...
emreakbulut58 04.05.2009, 13:07 antep in yaptığı ayıp bi çaban yok ortalardasın nie böle yapıolar elimize düşücekler ama bu maçı unutmayacağım unuturmayacağız bir dahaki sene görş antep
alix_özdemir 04.05.2009, 13:09 Bu kardeşliğin olmayacağı Antep maçından önce de belliydi. Kimse kendi kazanamadığını başkasının kazanmasını da istemez. Bu insalık halini unutmayalım. Sivas'a verilen destekler hep lafta. Dünkü maçta sanki şampiyonluğa oynayan Antep'ti. Yazıklar olsun, ölümüne top oynadılar. Ama bizim de payımız büyük; çünkü ne olursa olsun o takımı orada yenmelisin, çünkü sen şampiyonluğa oynuyorsun. Sağlık olsun inşallah bu sene şampiyonuz.
her anadolu takiminin gonlunde bir buyuk takim yatar..
buyuk takimlara sirin gorunmek icin boyle yapiyorlar....
bizi desteklemesinler istemez, biz bize yeteriz...(destek derken mac vermek degil)
bundan buyuk bir ders cikarmalidir sivas taraftari ve sivas halki,
gorun bakin her macta bize kufur edenleri....
sivasli oldugunuz icin gurur duyun, destek verin.
Arkadaşlar güçlü olursanız iyi oynarsanız herkes yanınızda ama kaybederseniz herkes karşınızda olur.
Sivas dün eze eze antebi yenseydi emin olunki "Bu sene şampiyon Anadoludan" diye tezahurat yaparlardı ama bizim oyuncularımız ellerine geçen fırsatları harcayıp skoru rakibe hediye edince onlarda bu oyunlamı şampiyon olacaksınız demeye getirdiler.
Artık oyun planlarında değişiklik yapıp daha iy futbol oynamak gerek yoksa bu oyunla işimiz çok zor.
Kimse gelipte Sivas'a yatmaz ama sen şampiyonluğa oynuyorsun ve 1:0 öne geçmişsin ama senin forvetlerin ciddiyetsiz oynayıp maçı rakibe hediye ediyor ve Teknik direktöründe oyundan düşen oyuncuları sahada tutup iyi oynayanı kenera alırsa tabi rakiplerde sana saygı duymaz doğal olarak.
Sen şampiyonluğa oynuyorsan ne yapıp edip maçı alacaksın öne geçmişsen farkı dahada açıp skoru garantiye alacaksın. ondan sonrada kimseye konuşma fırsatı vermeyeceksin.
Sen kendi elinle şampiyonluğu rakibine hediye edersen, hiçbir Anadolu takımı sana saygı duymaz çünki sivasspor tüm anadolunun ümüdi olmuş ve şampiyonluğa bu kadar yaklaşmışken, şampiyonluğu götürüpte bir istanbul takımına hediye etme gibi bir hakkı yok.
Böyle birşey yaparsa bütün Anadolu kulüpleri sivas'a sitemde eder, saygısınıda kaybeder.
Ve bundan dolayıda onlara kızmayada hakkımız yok. nasıl seneler önce eline geçen şampiyonluk fırsatını FB'ye hediye eden Gaziantepe herkes kızıyorsa, eline geçen şampiyonluk şansını BJK'ye hediye eden bir sivas'ada doğal olarak bütün Anadolu takımları kızacaktır.
biyolog4 04.05.2009, 14:06 Hasar büyük
Ligin bitimine 4 hafta kaldı. Eğer hedefe koşuyorsan kaza yapmayacaksın. Kaza yaptığın zaman da hasar büyük olmayacak. Sivasspor dün Gaziantepspor önünde büyük bir kaza yaptı. Bu hiç beklenmeyen kazada şampiyonluğa koşan Sivasspor için hasar da büyük oldu! Maçtan önce Gaziantep'e gelen taraftar Sivasspor'un şampiyon olmasını istiyor ve bu maça da üç puan gözüyle bakıyordu. İşte bu istekle Sivasspor maça iyi başladı ve 20. dakikada golü bulunca rahatladı. İyi oynamaya başladı. Gaziantepspor'un golden sonra direnci kırıldı. Bu dakikalarda Sivasspor eğer ikinci golü de bulabilseydi şampiyonluğa iyice yaklaşmış olacak, hatta karşılaşmayı da galibiyetle bitirebilecekti.
Asla pes etmek yok
Ancak ikinci yarıda oyunun hakimiyeti Gaziantep'in eline geçti. Erman Özgür ve Murat Ceylan oyuna girince teknik kapasitesi yüksek olan Gaziantepspor, daha iyi oynamaya başladı. 52. dakika maçın kader anıydı. Mehmet Yıldız yakaladığı net gollük pozisyonu değerlendiremeyince bu top dönüp Gaziantep'in beraberlik golü olarak Sivasspor filelerine gitti. Golden sonra Sivasspor oyundan düşüp takım disiplinini kaybetti. Bu durum ev sahibi ekibin işine yaradı. 84. dakikada da Beto, Sivasspor'un hayallerini yıkan golü attı. Henüz lig bitmedi. Daha dört hafta var. Bu 4 haftada çok şeyler değişebilir. Yeter ki Sivasspor "Nasıl olsa ben Şampiyonlar Ligi'ne katılıyorum" düşüncesine kapılmasın. Futbol bu sürprize açık. Bir bakarsınız ki kendinizi UEFA'da buluverirsiniz. Sivasspor dün üzülürken elbette sevinenler olmuştur. Olacaktır da. Üç büyüklere uygulanan galibiyet priminin bu maç için Gaziantep'te ikiye katlanması Ali ERDOĞAN(fotomaç)
bu maç sivassporun şampiyon olacaksa bileğinin hakkıyla olacağını göstermiştir.bundan sonraki maçlarımızda antep maçından farklı olmayacak.bu hafta ankaraspor beşiktaş maçında ankaraspor nasıl oynayacak göreceğiz.sivasspor maçındaki gibi istekli oynayacaklarmı bakalım....
AnadoLu27 04.05.2009, 14:24 Antepten SeLamLar... SevgiLi..SivasLı KardeşLerim Ben GeNÇLik27 ÜyeLerinden Biriyim Yaşım 22---Yedi Yaşından Berii Antep MaÇLarına GeLirim..Ve Fanatik Bir Antep Taraftarıyım.Ben Size Şunu SöyLemek İstiyorum..BiLindiği gibi her şehirde böyle istanbul sevgisini kalbinden atamayan çok it köpek sürüsü var.. dünkü maçta kesinlikle genclik27 size bi hakarette bulunmadıı..size hakarette bulunan bir grup ********z bjk taraftarıydı...biz maç çıkışında onların oldu bölüme gittik fakat hepsi bir yere dağılmıştı ve kimin sivasspora hakarette bulunduğunu çözemedik..yani o idlerden bitanesi başlatıo tezahratu dierleri eşlik edio...İnanın bir sivaslıdan çok sivasın şampiyon olmasını istiyorum ama sahadaki maçta sivas galibiyeti hakedecek bir şey yapmadı bunuda hatırlatım...+ Ne OLur BizLerii YanLıŞ Tanımayın Bir Kaç Tane İd Sürüsü İçin İçinizde NefretLe DoLu Bir Yerde DurmayaLım...Bide Şunu SöyLemek İstiyorum...Geçen Sene Kümeye Düşmemeye Oynuyorduk ALt SıraLardaydık konya bize maçı verdi..Sivasda Sivas Bizi 2-1 yendi... Ve Yenmesi Bir Sorun DeiL Stadda Ne Kadar SivasLı Varsa Antep Kümeye Başka KüfürLü HakaretLerde BuLunduLar..YapıLanı Biz Unutmuyoruzz Amaa Yinedeeeee İnadınaa AnadOLu Dioruuzzz......Şampiyon SİVASSPOR GenÇLik27
club7house 04.05.2009, 14:54 Bundan sonra anadolu kardeşliği diye birşeyi savunmuyorum arkadaş. Bizim can gönülden şampiyon olmamıızı isteyen antalyaspor , ankaragücü fenerbahce denizli dışındaki takımlarıda sevmiyorum. Kimse bana gelipte anadolu kardeşliği saçmalığında bulunmasın antep bjk'nin peşkeşçisi bunu bütün takım taraftarlarıda söylüyor. Bu maçta sivasspor 3 puan kaybetmiştir antep hakederek kazanmıştır eyvallah tbrk ederiz. Yalnız antep çok antipati kazanmıştır bundan sonraki maçlarının hepsinde rakiplerine başarılar diliyorum benim gönlümde antep sevgisi diye bişey kalmadı o kötü tezuruhatlardan sonra anti ist anti antep İÇİMİZDEKİ FRANSIZLAR !!!!
sivaslıbaki 04.05.2009, 15:04 benim okuldaki sınıfımda böyle Sivas şampiyon olsun bjkyi boşver diyorlar...
dün okula gittim bu gidişler Sivas 130k şampiyon olur diyorlar. bjk tezahüratı yapıyorlar
AnadoLu27 04.05.2009, 15:34 Bundan sonra anadolu kardeşliği diye birşeyi savunmuyorum arkadaş. Bizim can gönülden şampiyon olmamıızı isteyen antalyaspor , ankaragücü fenerbahce denizli dışındaki takımlarıda sevmiyorum. Kimse bana gelipte anadolu kardeşliği saçmalığında bulunmasın antep bjk'nin peşkeşçisi bunu bütün takım taraftarlarıda söylüyor. Bu maçta sivasspor 3 puan kaybetmiştir antep hakederek kazanmıştır eyvallah tbrk ederiz. Yalnız antep çok antipati kazanmıştır bundan sonraki maçlarının hepsinde rakiplerine başarılar diliyorum benim gönlümde antep sevgisi diye bişey kalmadı o kötü tezuruhatlardan sonra anti ist anti antep İÇİMİZDEKİ FRANSIZLAR !!!!
Bak GüseL Kardeşim..Bizi İSter Dost İster Düşman OLun Ama Ben Sadece Burda EdiLen KüfrLeri Has AntepLiLer Etmedi Şerefsiz bjk taraftarları etti biz kimin antepli kimin bjkli oldunu çözemeyiz Her Yerde OLdu Gibi Antepdede Çarşı Grubu Var.. herhanqi bir kaşkol polar atkıda yoktu üzerlerinde onun için müdahale edemedi...Bu Arada en büyüğü küfürü bizlere fransızlar dierek ettin tşk edrm sana yinede ŞAMPİYON ALLAHIN İZNİYLE SİVAS....
_____
İSTER KİN KUSUN İSTER NEFRET EDİN KALBİMİZİN SİZİNLE SİVAS...
GenÇLİk27 Grubu Adına Yazıyorum...!!
yeniceri_can 04.05.2009, 15:35 100 kere dedim gene diyorum bizim bizden başka dostumuz yok.dışarda kardeş ayağına yatarlar içerde aslan kesilir bunlar.
gaziantepli 04.05.2009, 15:59 Dün skora üzgündüm.., bugün hayatımda ilk kez sitenize girdim ve uzun bir süre forumlarınızda
dünkü maç ile ilgili yorumları okudum.. Okudukça haklılar dedim kendi kendime. Kendimi yerinize
koydum, yine.. ben de olsam böyle yazardım herhalde dedim. arkadaşlar belkide maçın ikinci
yarısındaki G.Antep'in baskılı oyunundaki değişim herhalde sadece PROFESYONEL olmaları ile
anlatılabilir. Yani bence de imalarınızda haklısınızdır. Ama arkadaşlar size soruyorum sizce
kaç tanesi gerçekten burada doğmuş ve büyümüş sadece bu şehir adına maça çıkan FUTBOLCU dur???
birkaç kendini bilmez taraftarın maç heyecanı ile yaptıkları sevimsizlikleri sizden ricam tüm
Gaziantep halkına maletmemenizdir. "Ben o eşeklerin kulaklarını çekerim" diyeceğim ama nafile...
dün üzgündüm bugün biraz daha az üzgünüm. Sivas için bu önemli maç saat 15:00'da Beşiktaş için 19:00 ..
sanki burada hiç ışıklandırma yok, gece maçı oynanamıyormuş da!!! Resmen Beşiktaş'a maçın sonucunu
bilmeleri için fırsat tanıdılar. Bunu yapanlar da güya büyüklerimiz, bu işi bilenler!!! Ama yukarıda
bir ALLAH var ve kimsenin yanına koymaz ne güzel oldu Beşiktaş'a!!.içim ancak gece soğudu emin olun.
İnanıyorum ki bu sene hakettiğiniz şampiyonluğu bileğinizin hakkı ile alacaksınız ve ben de burada
sizinle birlikte sevineceğim.Saygılar.Gaziantep li
gaziantepli 04.05.2009, 16:05 Dün skora üzgündüm.., bugün hayatımda ilk kez sitenize girdim ve uzun bir süre forumlarınızda
dünkü maç ile ilgili yorumları okudum.. Okudukça haklılar dedim kendi kendime. Kendimi yerinize
koydum, yine.. ben de olsam böyle yazardım herhalde dedim. arkadaşlar belkide maçın ikinci
yarısındaki G.Antep'in baskılı oyunundaki değişim herhalde sadece PROFESYONEL olmaları ile
anlatılabilir. Yani bence de imalarınızda haklısınızdır. Ama arkadaşlar size soruyorum sizce
kaç tanesi gerçekten burada doğmuş ve büyümüş sadece bu şehir adına maça çıkan FUTBOLCU dur???
birkaç kendini bilmez taraftarın maç heyecanı ile yaptıkları sevimsizlikleri sizden ricam tüm
Gaziantep halkına maletmemenizdir. "Ben o eşeklerin kulaklarını çekerim" diyeceğim ama nafile...
dün üzgündüm bugün biraz daha az üzgünüm. Sivas için bu önemli maç saat 15:00'da Beşiktaş için 19:00 ..
sanki burada hiç ışıklandırma yok, gece maçı oynanamıyormuş da!!! Resmen Beşiktaş'a maçın sonucunu
bilmeleri için fırsat tanıdılar. Bunu yapanlar da güya büyüklerimiz, bu işi bilenler!!! Ama yukarıda
bir ALLAH var ve kimsenin yanına koymaz ne güzel oldu Beşiktaş'a!!.içim ancak gece soğudu emin olun.
İnanıyorum ki bu sene hakettiğiniz şampiyonluğu bileğinizin hakkı ile alacaksınız ve ben de burada
sizinle birlikte sevineceğim.Saygılar.Gaziantep li
GokhanTurna 04.05.2009, 16:06 Önce Konyadan yedik bu küfürleri şimdi Antepden yazıklar olsun. Bizim en çok sevdiğimiz kulüplerin başında gelirdi bu iki kulüp ama artık istanbul takımlarından farkları yok.
gaziantepte yaşayan bir yiğido olarak anteplileri kınıyorum..dün yaptığın bizans oynundan farksızdı..
her takımın galibiyet için oynaması normal biz halen olaya duygusal yönden bakıyoruz. maç 1-0 giderken şampiyon sivas diye bagıran bir kısım seyirci sonra ne hikmetse antepspor lu oldugunu hatırlıyor antep diye bagırmaya başlıyor ona da eyvellah i..ne sivas olmazasın şampiyon şampiyon beşiktaş olacagına dair tezehurat yapmak çok çirkin oldu.. anadolu birbirini yesin o zaman istanbul ekipleri ve yalakaları atlarını koştursunlar birbirimizi yemek yerine istanbul ekiplerinin futbola uzannan pis ve kirli ellerini çekelim
GLoBe-Y-Gençlik 04.05.2009, 16:33 SİVAS`LININ SİVASTAN BAŞKA DOSTU YOKTUR
gaziantep inşallah elimize düşersin
televizyonda antep seyircisinin küfürlerini duyduk
sizin inadınıza şampiyon olacağız
bunlar kıskançlıktan böyle hareketler yapıyorlar
Siiivasliii 04.05.2009, 16:46 Iki yüzlüler birgün sizde elimize düsersiniz o zmn öcümüzü aliriz gerçi onlarin seviyesine dusmek bize yakismaz ama olsun
hoLiGan Enes 04.05.2009, 16:47 Ne diyelim kıskananlar çatlasın
SİVASIN SİVASLIDAN BAŞKA DOSTU YOK
Abdullah DuMaN 04.05.2009, 17:16 Bak GüseL Kardeşim..Bizi İSter Dost İster Düşman OLun Ama Ben Sadece Burda EdiLen KüfrLeri Has AntepLiLer Etmedi Şerefsiz bjk taraftarları etti biz kimin antepli kimin bjkli oldunu çözemeyiz Her Yerde OLdu Gibi Antepdede Çarşı Grubu Var.. herhanqi bir kaşkol polar atkıda yoktu üzerlerinde onun için müdahale edemedi...Bu Arada en büyüğü küfürü bizlere fransızlar dierek ettin tşk edrm sana yinede ŞAMPİYON ALLAHIN İZNİYLE SİVAS....
_____
Arkadaş ne dersen de ama dün küfür meselesi gençlik 27 grubundan başladı ondan önce biz yan taraf çocuk tribünü ile güzel tezahürat içerisindeyidik haaaa siz bjk taraftarısınızdır orasını bilemem ama başlatan sizlerdiniz bunu inkar etmeyin o kadar hakaretinize karşın bir tane bile koltuğunuz kırılmadı buda bizim Asaletimizden kaynaklanıyor
Bu saatten sonra onca yapılan şeyden sonra bana kardeşlikten bahsetme lütfen
Abdullah DuMaN 04.05.2009, 17:23 Bundan sonra anadolu kardeşliği diye birşeyi savunmuyorum arkadaş. Bizim can gönülden şampiyon olmamıızı isteyen antalyaspor , ankaragücü fenerbahce denizli dışındaki takımlarıda sevmiyorum. Kimse bana gelipte anadolu kardeşliği saçmalığında bulunmasın antep bjk'nin peşkeşçisi bunu bütün takım taraftarlarıda söylüyor. Bu maçta sivasspor 3 puan kaybetmiştir antep hakederek kazanmıştır eyvallah tbrk ederiz. Yalnız antep çok antipati kazanmıştır bundan sonraki maçlarının hepsinde rakiplerine başarılar diliyorum benim gönlümde antep sevgisi diye bişey kalmadı o kötü tezuruhatlardan sonra anti ist anti antep İÇİMİZDEKİ FRANSIZLAR !!!!
Antalya Denizli Fenerbahçe nerede bizim şampiyon olmamızı istiyor sorabilirmiyim ha Ankaragücü taraftarı destek veriyor ona birşey demem ama diğer üç takımdan bugüne kadar böyle birşey duymadım
özgühertaş 04.05.2009, 17:24 kimseden kardeşlik beklemeyin arkadaşlar.kardeş arıyorsanız bizler yiğidolar birbirimize yeteriz.bursa eskişehir.konya antep bunlarmı bizim kardeşlerimiz.bizimle oynadıkları maçlarda aslan kesiliyorlar.
GLoBe-Y-Gençlik 04.05.2009, 17:28 Lany O Kadar Gazi()Antep Diye Bağırdık Sizde Tribün Adına BirŞey Yok Paso Kağıt Kendı Evınızde Degıl Deplasmandasınız Yazık Yazık......SivaSGüCü...
RECEP_YÜKSEL 04.05.2009, 17:28 Hepsi hikaye eğer ANADOLU gerçekten Birlik olsa İstanbul dan şampiyon çıkmaz ama Anadolu onlara çalışıyor ve onlarda Anadoluya çalışıyor
GLoBe-Y-Gençlik 04.05.2009, 17:33 Hepsi hikaye eğer ANADOLU gerçekten Birlik olsa İstanbul dan şampiyon çıkmaz ama Anadolu onlara çalışıyor ve onlarda Anadoluya çalışıyor
Aynen Recep Abi Aynen Katılıyorum...
SIVASLIIBO38 04.05.2009, 18:22 s.a bencede erdal guler arkadasim cok güzel yazmis ona katiliyorum hak edeceksin alacaksin sadece herkese ayni sekilde mücadele etsinler bize direnen ötekinin altina yatmasin yeter.arkadaslar ankaragucü ve bursa demis destekleyen taraftarlar haklilar ama denizli taraftarinida unutmayin yendigimiz halde bizi desteklediler hepsine tesekur özelliklede fenere büyüksun.ama bu yil en büyük sivasspor tabiki
sivaslıkamber 04.05.2009, 18:26 ARKADASLAR SİVASI SİVASLIDAN BASKA KİMSE DÜSÜNMEZ BOSUNA KAFA YORMAYIN
tekdoktirin 04.05.2009, 18:55 GARDAŞ BU ANTEP PİRİMMİ ALDI ANLAMADIM ADAMLAR FITBOL DERSİ VERDİ BİZE YA ASLINDA BÖYLE OYNASALARDI BUGÜNAKADAR HERHALDE ŞAMPIYON OLURDU ANTEP ,,, HAFİK PUSAT KÖYÜ ALP ERENLERİ,,,
DArkViruS 04.05.2009, 19:04 SivasSpor'un Sivas'lıdan Başka Kardeş'i yohktur Bu böyledir abdullah'a katılıyorum bende ordaydim adamlar mac sonrasi agıza alınmayacak küfür'lerle ugurladilar bizi ama kendi halki bile kendilerine küfür ediyor antep deyil orasi Gazi'ayiptep
Del Piero 04.05.2009, 19:04 Duyduğuma göre futbolculara 300 er milyar prim verilmiş.. antep teşvik psimi için oymanış... Ve başkanları yıldırım demirörenin iş ortağıymış... Bei üzen bunlar değil ama ateplilerin bu küfürleri etmesi...
zaten bunlar adam olsalardı ilk yarı feneri 3-0 yeneceksin 2. yarı 4-3 yenileceksin eğer anadoludan şampiyon çıkmasını isteselerdi ozaman kendileri şampiyon olurdu...
DArkViruS 04.05.2009, 19:06 Bi taraf'tan yenilmemiz iyi oldu 1 haftadir gaziantep maci vercek vercek dediler demirören bile öyle dedi maci verirler anadolu yardım yapar sivas'a dedi ALLAH'a şükür lideriz bırakın mutlu olsunlar şahibe laf'lara iyi oldu bi yandan'da
biz attık da hakemmi saymadı mehmet yıldızın önündeki topa vuramaması kamananın topu göglendirmesi hayettinin golü atan kişiye müdahele de gecikmesi önce kendi hatamızı kendimizde aramalıyız şike şaibe bunlar boş laflar maglubiyetin arkasına sıgınmak için laf ola ber gele
merkez_emre 04.05.2009, 19:21 aksama kadar hangı anteplıyle konussak sıvas alsın sıvas sampıyon olsun dıye konusdular kırmızı beyaz cekdık...yıne lokallerınde bızı dıger grup uyelerını agırladılar saolsunlar....
gollerden sonra bız bjk aleyhıne bagırdıkca "sadece " kale arkasında oturanlar tepkı gosterdı...onu da butun gazıantep e yaymaya gerek yok bence...aynı tur olaylar sıvasdakı bursa antalya ankaragücü maclarında da bızım taraftarımız yapdı...
gazıantep benım ıcın dosttur...
(bir iki polis sayısı ve kale arkasındakı bazı taraftarlar haric)
okan27ank 04.05.2009, 19:29 ARKADAŞLAR BENDE MAÇTAYDIMM MAÇTAN ÖNCE ŞEHRİ GEZDİK BİZE KARŞI ÇOK İYİ DAVRANDILAR. GÖNLÜMÜZ SİVASTAN YANA DEDİLER. BİZİ TEBRİK ETTİLER.. STADA GİRDİK. BİZ ANTEP DİYE BAGIRDIK ONLARDAN SES GELMEDİ.. BİZ ONLARI ALKIŞLADIK ONLARDAN KÜFÜR YEDİK.. HELE BİTANESİ VARDI KAPALIDA , YAZIDA KALMIŞ GÜZ BUGDAYI GİBİ KAPKARA BİŞEY BİDE GÖZUNE GÖZLÜK TAKMIŞ ZATEN TİP KAYIK İYİCE KAYDIRMIŞ AZCIKTA BENZİYOR İ....YE , ETMEDİĞİNİ BIRAKMADI BİZİM TARAFA..YAZIKLAR OLSUN.. BİR TEK 27 GENÇLİK SAHİP ÇIKTI BİZE MAÇ ÖNCESİDE MAÇ SONRASIDA DESTEK VERDİLER. KENDİLERİNE TEŞEKÜR EDERİZ.AYNI İLGİYİ SİVASTA KENDİLERİDE GÖRECEKTİR. DİĞER TARAFTARLARIDA ALLAHA HAVALE EDİYORUZ... MAÇTAN SONRA EMNİYETTEN BİR KOMSERİN BİZİM TRİBÜNLERE YAPTIĞI HAREKETİ İSE MANİDAR BULUYORUM. VE HANİ ESKİLERİN BİR LAFI İLE ''KOMSER OLMUŞSUN AMA ADAM OLAMAMIŞSIN'' DEMEK İSTİYORUM. EVET MAÇA İYİ BAŞLADIK SONUNU GETİREMEDİK HERŞEY BİR YANA AMA O KADAR YOLU SİVASTAN ANTEBE GELİP TAKIMI DESTEKLEMEYEN ÇEKİRDEKÇİ TAYFAYADA SİTEM ETMEZSEM VALLA ÇATLAYACAM.. YA BRADER SİZ NESİNİZ NECİSİNİZ.. ANTEP- SİVAS ... YAHU OKADAR YOL GELMİŞSİN NE GÜZEL ÜZERİNDE FORMAN ATKIN VAR ,TRİBÜNDE BİZE AYRILAN YER AGZINA KADAR DOLU ,POSTACI BİRYANDAN YİĞİDO GENÇLİK BİR YANDAN BOGAZ PATLATIYOR BIRAK ŞU ÇEKİRDEĞİ YEME 90 DAKİKA ÖLÜRMÜSÜN.. SANKİ ARKADAŞLARA SERUM NİYETİNE ÇEKİRDEK (SİVAS TABİRİYLE ŞEMŞAMER) BAGLAMIŞLAR ÇIT-ÇIT-ÇIT. YİYORLAR.. AYIP VALLAHA AYIP.. AMA ALLAH BÜYÜK SİZLERE RAGMENDE SİVAS ŞAMPİYON OLACAK..
sivasbursa 04.05.2009, 19:32 aksama kadar hangı anteplıyle konussak sıvas alsın sıvas sampıyon olsun dıye konusdular kırmızı beyaz cekdık...yıne lokallerınde bızı dıger grup uyelerını agırladılar saolsunlar....
gollerden sonra bız bjk aleyhıne bagırdıkca "sadece " kale arkasında oturanlar tepkı gosterdı...onu da butun gazıantep e yaymaya gerek yok bence...aynı tur olaylar sıvasdakı bursa antalya ankaragücü maclarında da bızım taraftarımız yapdı...
gazıantep benım ıcın dosttur...
(bir iki polis sayısı ve kale arkasındakı bazı taraftarlar haric)
Aynen önce çuvaldızı herkes kendisine batırmalı
Her takımda sivrilmeye çalışanlar olmakta ama geneli yansıtmaz
Sivası Bursa da canı gönülden destekliyor ama biz onlara küfür etmişiz stadda çirkin yakıştırmalarla. İşte bu tarz kendini bilmezler kendilerini taraftar zanneden ama asıl amacı farklı olan kişiler milleti de galeyana getiriyor.
Bizler inançlı insanlarız
Kul hakkı nedir biliriz
O halde davranışlarımıza daha fazla dikkat edelim.
Keser döner sap döner.
Gün gelir hesap döner
Kalın sağlıcakla kardeşlerim
Allaha emanet olun.
Hayatcoqqberbat 04.05.2009, 19:33 Arkadaşlar anadolu kardeşliğini bilmem sivassporun şampiyon olmasını isteyenler kadar istemeyenlerde olacaktır elbet ama bu hafta bizim arkamızı toplayan fenerbahçeye ben kupada sonuna kadar destek veriyorum :))) bizi eleseler bile yensinler şu beşiktaşıda moral falan kalmasın beşiktaşta
gaziantep de bir kısım insanın yaptıgı yanlışı bütün Gaziantep e mal etmek yanlış biz sivas halkı olarak halen olaylara duygusal yaklaşıyoruz gaziantepspor da bir takım belki şampiyonluk veya bir avrupa kupasına katılmak gibi iddası olmasa bile adamlar oynamadan 3 puanı alıp gittiler biz ne desek de boş
club7house 04.05.2009, 19:42 Bak GüseL Kardeşim..Bizi İSter Dost İster Düşman OLun Ama Ben Sadece Burda EdiLen KüfrLeri Has AntepLiLer Etmedi Şerefsiz bjk taraftarları etti biz kimin antepli kimin bjkli oldunu çözemeyiz Her Yerde OLdu Gibi Antepdede Çarşı Grubu Var.. herhanqi bir kaşkol polar atkıda yoktu üzerlerinde onun için müdahale edemedi...Bu Arada en büyüğü küfürü bizlere fransızlar dierek ettin tşk edrm sana yinede ŞAMPİYON ALLAHIN İZNİYLE SİVAS....
_____
Sende bak güzel kardeşim senin niyetinde olan insanlarla zaten problemim yok , problem ettiğim çift oynayan iki yüzlüler. Msjımıda dikkatli okursan kime nasıl konustuğumu anlıyacaksın.
club7house 04.05.2009, 19:45 Antalya Denizli Fenerbahçe nerede bizim şampiyon olmamızı istiyor sorabilirmiyim ha Ankaragücü taraftarı destek veriyor ona birşey demem ama diğer üç takımdan bugüne kadar böyle birşey duymadım
Ben burasının dışında bir çok platformda gördüklerimi belirtiyorum.
Abdullah DuMaN 04.05.2009, 19:53 Ben burasının dışında bir çok platformda gördüklerimi belirtiyorum.
bende gördüklerimi belirterek diyorumki ne Antalya ne Fenerbahçe bize dostça hiç yaklaşmadı
Metal Gear 04.05.2009, 19:54 Millet olayı tam anlayamamış ki hala "çıkıp oyanyıp yenseydiniz" diyorlar..
Yahu biz Antepspor'a değil küfür eden Antep taraftarına..
"Şampiyon adayı babayı aldı" lafını asla unutmayacağım..Gerekirse tüm Sivas'a karşı Antep maçında Antep kümeye diye bağıracağım.
Ha olumlu düşünelim diyorsanız bunlar hep bizim büyüdüğümüzün göstergeleridir..
Konya,Kayseri,Antep hiçleri oynarken Sivas denen bir takım hepsini altına almış böcek ezer gibi ezmiştir..Bu da ister istemez kıskançlığı beraberinde getirmekte..
Ya çıkıp şampiyonluğa oynayacaksın,ya da fazla afkurmayacaksın kısıtlı imkanlarla,yüreğiyle şampiyonluğa oynayanlara..
herseyın hesabı bırgun kesılır merak etmeyınnn
club7house 04.05.2009, 20:05 bende gördüklerimi belirterek diyorumki ne Antalya ne Fenerbahçe bize dostça hiç yaklaşmadı
Bende diyorumki bjk gs ts ile aynı kefeye koyulmuyacağını, bahsettiğim takımların diğer takımlardan ayırdığımı, onların genelinde bizim için iyi dilek ve düşüncede oldukları... !!!
Birtanemsin 04.05.2009, 20:34 ne kadar saçma yaa.. antep yenilseydi kardeş takım mı olcaktı..? unutmadık 4 eylülde ankaragücü maçında ankaragücü kümeye diye tempo tutanları... ankaraspor maçında rakip oynculara küfürleri.. antalya maçında küfürleri.. ve dahası..... malup duruma düştügünde küfür, gelip olurken alkış yok öle bi mantık madem anadolu kardeşliginden bahsediyorsunuz...
candayanmaz58 04.05.2009, 20:35 öğrencilik zamanlarında ankaragücü maçlarına giden birisi olarak, sivasta ve ankarada yenildikleri halde sivassporumuza çoğu tribün izleyicilerimizden daha fazla tezahüratta bulunmaları, gs maçımızda en az sarı lacivert ankaragüçlü taraftarların maçı bizlerle beraber izlemesi vb gibi nedenlerden dolayı ankaragücü sivasspor sevgisi vardır bundan sonrada olacaktır
sivasspor taraftarları olarak bize hangi takımdan(konya g.antep gayseri vs) ne yapılmışsa bunları unutmamak ve bunlara karşı açık ve net bir şekilde tavır almak gerekir
şampiyonuz,100. yılında ankaragücü
sergio1989sivas 04.05.2009, 20:47 sivasımıza bulaşmıyan takımlar
ankaragücü
denizlispor
fenerbahce
ama bunların en iyisi fb çünkü ismail kartal bülent uygun fenere maal olmuş oyunxcuların sivasımıza hizmetleri büyük olmuştur
selama arkadaşlar anadolu takımları maçları veriyormuş diyorlar. o diyenler şimdi neler yapıyorlardır. bilemiyorum. seneye antep elimizden çekeceği var. b jk' den aldığı parayı nerede kullancak acaba
Birtanemsin 04.05.2009, 21:12 sivasımıza bulaşmıyan takımlar
ankaragücü
denizlispor
fenerbahce
ama bunların en iyisi fb çünkü ismail kartal bülent uygun fenere maal olmuş oyunxcuların sivasımıza hizmetleri büyük olmuştur
fenerbahçemi...xD haa dogru haklısın... sivas FB maçında rakip türbüne giren FB yi desteleyen sivassporluyum diyenleride biliyoruz.....
AdanaDemirSpor 04.05.2009, 21:13 anadolu kardeslıgı dıyoruz...sımdı sunu bırıncısı soyleyım ben sıvasta okuyorum allah var bıze orda atkıyla gorduklerınde cok ıyı davrandı herkes tesekkur ederız...sımdı adanademirli olarak sıvasın sampıyon olmasını bır sıvaslı kadar hatta ondan fazla ıstıyorum...bakın sahıpsızlık umutsuzluk basarızlık...16 senedır bız bunu yasıyoruz...kötü tezhurata gelınce sonuna kadarda haklısınız...ama sunu unutmayın buyuk basın derdı buyuk olur...bu lafı hıcbır zaman unutmayın...saygılarımla BU SENE SAMPIYON ANADOLUDAN...
SEVGİ,SAYGI,BAGLILIK...ŞİMŞEKL ER GRUBU
yiğido26 04.05.2009, 21:34 anadolu kardeşliğini diyoruz... anadolu kardeşliğini istememizin sebebi yıllardır süren istanbul hegamonyası yıkmak isteyişimizdir yıllarca teşvik veren lobi yaparak şampiyonluğu alan 3 takıma karşı durmaktır hatırlayın geçen yıl çıkan 3 lü averajı pazar günkü antep maçını... hepimizin içinde bozuk taraftarlar takımlar çıkabilir önemli olan içimizdeki irlandalıları eleyip bu 3 takıma karşı sivasımızın yaptığı gibi başı dik durabilmektir bir maç yüzünden hevesimiz kırılmasın her ne kadar antepte gerçekten heves kırıcı şeyler olsada tüm anadolu ama gerçek anadolular sivasımızın şampiyonluğunu istiyorlar biz bu uğurda 5 arkadaş antep yollarına düştük 2 eskişehirli bir adanalı bir ankaralı ve bir maraşlı ve elimizden geldiğince desteklemeye çalıştık tüm olumsuzluklara rağmen çünkü artık yeter anadolunun şahlanma vakti geldi buna inanıyoruz ve bunu istiyoruz bu aradada hiç tanışmadığımız halde yola çıkmadan bir saat önce görüştüğümüz otobüste yer olmamasına rağmen bizi ortada bırakmayan kendi yerlerini verip ayakta giden yeniçerilere bir teşekkürü borç bilirim... hepiniz sevgiler saygılar... BU SENE ŞAMPİYON ANADOLUDAN...
merkez_emre 04.05.2009, 22:02 anadolu kardeşliğini diyoruz... anadolu kardeşliğini istememizin sebebi yıllardır süren istanbul hegamonyası yıkmak isteyişimizdir yıllarca teşvik veren lobi yaparak şampiyonluğu alan 3 takıma karşı durmaktır hatırlayın geçen yıl çıkan 3 lü averajı pazar günkü antep maçını... hepimizin içinde bozuk taraftarlar takımlar çıkabilir önemli olan içimizdeki irlandalıları eleyip bu 3 takıma karşı sivasımızın yaptığı gibi başı dik durabilmektir bir maç yüzünden hevesimiz kırılmasın her ne kadar antepte gerçekten heves kırıcı şeyler olsada tüm anadolu ama gerçek anadolular sivasımızın şampiyonluğunu istiyorlar biz bu uğurda 5 arkadaş antep yollarına düştük 2 eskişehirli bir adanalı bir ankaralı ve bir maraşlı ve elimizden geldiğince desteklemeye çalıştık tüm olumsuzluklara rağmen çünkü artık yeter anadolunun şahlanma vakti geldi buna inanıyoruz ve bunu istiyoruz bu aradada hiç tanışmadığımız halde yola çıkmadan bir saat önce görüştüğümüz otobüste yer olmamasına rağmen bizi ortada bırakmayan kendi yerlerini verip ayakta giden yeniçerilere bir teşekkürü borç bilirim... hepiniz sevgiler saygılar... BU SENE ŞAMPİYON ANADOLUDAN...
bırak ya bırak :D sızın yuzunuzden 1 saat anca oturdum normal...gelırkende baska arabaya ucduk ıyı mı :D
saka maka bızde mısafır ayakda bırakılır mı :)
anadolu kardeşliğini diyoruz... anadolu kardeşliğini istememizin sebebi yıllardır süren istanbul hegamonyası yıkmak isteyişimizdir yıllarca teşvik veren lobi yaparak şampiyonluğu alan 3 takıma karşı durmaktır hatırlayın geçen yıl çıkan 3 lü averajı pazar günkü antep maçını... hepimizin içinde bozuk taraftarlar takımlar çıkabilir önemli olan içimizdeki irlandalıları eleyip bu 3 takıma karşı sivasımızın yaptığı gibi başı dik durabilmektir bir maç yüzünden hevesimiz kırılmasın her ne kadar antepte gerçekten heves kırıcı şeyler olsada tüm anadolu ama gerçek anadolular sivasımızın şampiyonluğunu istiyorlar biz bu uğurda 5 arkadaş antep yollarına düştük 2 eskişehirli bir adanalı bir ankaralı ve bir maraşlı ve elimizden geldiğince desteklemeye çalıştık tüm olumsuzluklara rağmen çünkü artık yeter anadolunun şahlanma vakti geldi buna inanıyoruz ve bunu istiyoruz bu aradada hiç tanışmadığımız halde yola çıkmadan bir saat önce görüştüğümüz otobüste yer olmamasına rağmen bizi ortada bırakmayan kendi yerlerini verip ayakta giden yeniçerilere bir teşekkürü borç bilirim... hepiniz sevgiler saygılar... BU SENE ŞAMPİYON ANADOLUDAN...
Yeniçeri kardeşliktir,paylaşmaktır,feda karlıktır...Asıl bizler takımımızı desteklemek için o kadar yolu katleden sizlere teşekkür ederiz ;)
izmirliyigido 04.05.2009, 22:52 Bak GüseL Kardeşim..Bizi İSter Dost İster Düşman OLun Ama Ben Sadece Burda EdiLen KüfrLeri Has AntepLiLer Etmedi Şerefsiz bjk taraftarları etti biz kimin antepli kimin bjkli oldunu çözemeyiz Her Yerde OLdu Gibi Antepdede Çarşı Grubu Var.. herhanqi bir kaşkol polar atkıda yoktu üzerlerinde onun için müdahale edemedi...Bu Arada en büyüğü küfürü bizlere fransızlar dierek ettin tşk edrm sana yinede ŞAMPİYON ALLAHIN İZNİYLE SİVAS....
_____
üzel kardeşim madem Sivas'a küfür eden bir avuç güruhtu, sizler has Antep'liler bizi destekliyorsunuz, o halde neden hep birlikte ıslıklarla onları boğupta, hep bir ağızdan Sivasspor diye bağırıp onları protesto etmediniz? Öyle değil mi ama.
Aynı durum Sivas'ta olsa gerçek Sivas'lılar hemen o gurubu susturuyor. Bizde Trabzonspor'a bile bu kadar kötü tezahürat yapılmadı. Neyse Allah yolunuzu açık etsin.
İnşallah seneye sondan 2. maçımız sizinle olur ve sizde düşmemek için 1 puana ihtiyacınız olur. Eee, düşmez kalkmaz bir Allah. ... Allah o günleri gösterir inşallah sizde karşılığını alırsınız.
AYK
izmirliyigido 04.05.2009, 23:00 Anadolu kardeşliği diye birşey yoktur. Bizim insanın mayasında vardır. Başarılı olup sivrileni aşağıya çekmek. Biraz başarılı olunca onu alaşağı etmek için elimizden geleni yaparız.
Sivasspor'unda durumu böyle. Güya bize destek olanlar başarılı olmamamız içinde ellerinden geleni yapıyorlar. Amaç ne? Amaç, Sivasspor bu kısıtlı bütçeyle bşampiyon olursa G.Antep gibi, Kayseri gibi, Eskişehir gibi parayı bol kepçe harcayanlar neden şampiyon olamıyor diye taraftarına hesap vermek zorunda kalacaklar. Taraftarı da kıskançlık krizine girecek.
Şu anda kıskanıyorlar, yarın şampiyon olalım binbir türlü senaryo yazacaklar. Yok hakemlerle şampiyon oldunuz, yok aleyhinize penaltılar verilmedi vs vs vs...
Neyse biz şampiyon olalımda kıskananlar hasetinden çatlasın, hiç umurumuz değil.
AYK
konartr58 04.05.2009, 23:10 ülkemizin başında onca ayrım var.Birde yeni ayrım konusunu işlemek ve pekiştirmekde yanlışher koyun kendi bacağından asıldığı gibi her takımda kendi göbeğini kendisi keserek yükselecek.Saf olan biziz.Hem devlerle çarpışacağız.Hemde güçlenmemiş bir takımla şampiyon olalım istiyoruz.Bu takım yarın daha zor maçlara çıkacak.Kimseyi küçümsemedenoynamayı öğrenecek.
trabzon maçına hazırlandığı gibi hazırlanmadıkca büyük olamazsın.
duygusallığı bırakalım.Takımımızın iyi bilenmiş,bilgilenmiş olması lazım.
antep maçında aslında braga maçını yaşayan sivassporun portekiz futbol sistemini bilmesi anlaması ve ona göre önlem alması gerekirdi.
sarhoşlayan sivasspordur.Portekizl futbolunu az çok tanıdık.ona göre önlem alması gerekirdi.
olan oldu.dersler çıkarmak gerek.ağlamak büyük olana yakışmaz.Ne antebin icazeti ile maç kazanmak isterim.nede antep bizim himayemizle bir yere ulaşsın.En büyük adaletsizlik budur.Kardeşlik adına himaye beklemekten daha kötü düşkünlük olur mu?Sivas büyük olduğunu oyunu ilede,yenilse bile vakur duruşu ile de göstermelidir.
mdeniz58 04.05.2009, 23:18 ARKADAŞLAR HEM SİVASLILAR HEM SİVASPORLU FUTBOLCULAR ANTEP MAÇI İÇİN AĞLAMAYI SUÇLAMAYI BIRAKIN.
ARTIK SEMPATİMİZ GİTTİKÇE AZALIYOR.....ALIN SİZE BİR İNT.SİTESİNE YAZILAN YORUMLAR...BEN OKUDUKÇA KAHROLDUM.
BU TAVIRLARLA ARTIK GÖNÜLLERİNDE ŞAMPİYONU DEĞİLİZ......
Gaziantep'e neden yendin sitemi!..turkkartal / Futbolun Ahlak anlayışı
Boşuna söylememiş BÜYÜK ATATÜRK Sporcunun ahlaklısını severim diye Bu sporcu rakibin nasıl oynamasını istiyorsa onu söylesindeTürkiyedeki düşünce değişikliğine ihtiyaç olduğunu nasıl yozlaştığımız meydana çıksın.Hiç olmazsa doğru yapanı takdir edelim böylelerini de tasvip etmeyelim.yoksa millet olarak doğrularımızı farkında olmadan kaybediyoruz.
04 Mayıs 2009 Pazartesi 16:52
bobo-munir / bak sen!!!
bunlar sanırım karşılaşacakları öteki rakiplarini de öyle korkutmak istiyorlar...baskı altında tutmaya çalışıyorlar ,öyle şey olabilir mi allah aşkına. yenince güzel yenilince acaba... vayy be !!!bu sene bjk şampion sivas hiç heveslenmesin.. bundan sonra tüm maçları kaybedecekler inş
04 Mayıs 2009 Pazartesi 16:29
MeSsi_GS / tsdirva
helal kardeşim aynen öyle. 2 sezondur anadolu kulüplerinin hepsi sivasbahçeye yatıyo, sivasbahçede febeşe yatıyo zaten. bu sivasbahçe febeşin pilot takımı olduğu için teknik direktörleri ve futbolcularda bu yüzden saçma sapan konuşuyolar. böyle saçma konuşmaları febeşlilerden duymaya alışkınız yıllardır demek gerçekten üzüm üzüme bakınca kararıyomuş. eğer sen temiz bi takım olsaydın bugün tüm Türkiye seni desteklerdi sivasbahçe! ama malesef şansına küs. seni sivaslılar ve febeşliler hariç kimse sevmiyo, hatta yavaş yavaş febeşlilerde soğudu senden. şampiyon felan olamayacaksınız. son hafta biz size çakıp bjkyi şampiyon yapıcaz inş kimse merak etmesin.
04 Mayıs 2009 Pazartesi 16:28
nizamettin / Sizin hesabınıza göre...
Bende Trabzonspor taraftarı olarak diyorum ki, “Ey Vanspor Trabzonspor’u Trabzon’da yendin de eline ne geçti. O maçta gösterdiğiniz performansı diğer maçlarda gösterseydiniz o sezon zirveye oynardınız. Her neyse fazla uzağa gitmeye gerek yok, ey Denizlispor, ey Konyaspor Trabzonspor’u yendiniz de elinize ne geçti… Trabzon maçlarında gösterdiğiniz performansı diğer maçlarda gösterseydiniz, şimdi ilk dört arasındaydınız. Beyhude sözler bunlar… Sportmenliğe yakışmıyor… Diğer takımda ki sporcu arkadaşlarınızı zan altında bırakmaktır… G.Antep Trabzonspor’u yendiği zaman iyiydi da sizi yenince mi kötü oldu… Peki, BJK’lılar Fenerlilere ne demesi gerekir sizin hesabınıza göre
04 Mayıs 2009 Pazartesi 16:28
tsdirva / alışmış kudurmuştan beterdir
alıştılar ya rakiplerinin maça yatmalarına,hakemler sayesinde puanlar almaya... iş böle olmayınca zorlarına gitti tabi
04 Mayıs 2009 Pazartesi 15:19
şanlı_galatasaray / bülent uygun
sürekli saçma sapan açıklamalrla gündemi meşgul edipsivasa antipati çekiyor,,al bide harettinden yak,,,iyi bıraksaydı antep maçı allah allah
04 Mayıs 2009 Pazartesi 14:25
Lincoln66 / ne bu hirs neden
iyi oldu vallah,size geldin mi hic bi takim oynamasin demi. HELAL OLSUN ANTEPE,zaten öbürleri adam gibi oynamadi diye yeniyordunuz,alin size antep agam baklavasi afiyet seker olsun
04 Mayıs 2009 Pazartesi 14:01
palaturka / ne güzel hayat
saçmalamışlar antep yenmiyecek kayseri yenmiyecek ee maçlara çıkma rakip takımda gelmesin mücadele zaten olmasın ne güzel dünya el birliği ile sivası şampiyon yapalım kimse sıkıntı çekmesin
04 Mayıs 2009 Pazartesi 13:11
the wild galatasaray / ne yapcaklardı
ben anlamıyorum bir tutturmuslar sivas sampiyon olsun neden sivas oluyorda hak eden olmuyor anadolu klüpleri tututurmus sivas sampiyon olsun yanı sivas a yenilelim diyorlar acıkcası dün antep güzel bir futbolla savas ı yendi diyorlarki neden yendin.böyle birsey varmı yani diyorlarki şike yapalım
04 Mayıs 2009 Pazartesi 12:28
fırtına / anlaşıldı
reziller demekki bazı takımlar size karşı gevşek oynamış. antep bastırınca acı verdi değilmi.anlaşıldı neden lidersiniz. yok öyle utanmadan neden böyle oynadınız bizi yendiniz. bu ne ya yatsalarmıydı. diğer takımların emeğine ne olacak.çok rezilsiniz çok
04 Mayıs 2009 Pazartesi 12:11
danismaz / Aynaya Bakın
Aslında oynamaları gerekmiyordu çünkü onların gururları haysiyetleri yok.Anlaşılan geçmiş yıllarda bu alışkanlıklar o kadar bellek altında yer etmiş ki abileri anılarını bunlara anlatırken ''sıkıntı yapmayın oğlum bu maçı bağlarlar''demiş olmalı ki,SİVAS lı oyuncu bu talihsiz açıklamayı yapmış. Aynaya bak HAYRETTİN,MURAT kendilerinizi onların yerine koyarak demeç verin.
04 Mayıs 2009 Pazartesi 11:52
ulubatlı souness / .
Böyle saçma birşey olabilirmi? Antep tabiki kazanmak için oynayacak. Sivasspor açık açık bize yatın propagandası yapıyor. Çok ayıp. Anadolu takımları 3 büyüklere karşı herzaman hırslı ve ekstra mücadele ile oynarlar. Madem şampiyonluk potasına girip, büyük takım olmak istiyorsunuz o zaman bu tür rakibin ekstra mücadelesinden şikayetçi olmayacaksınız.
04 Mayıs 2009 Pazartesi 11:22
bencemavi / çok geriyiz
avrupadan okadar geriyiz ki alın size en guzel ornek; bulent uygun bunu italya,almanya,ispanya vb. ülke liglerinden birinde yapmş olsa, antönörlük belgesini elinden alırlar..bizim federasyonda baksın işte..zaten bi fenerlinn ağzından başka ne denmesini bekliyorsunuzki..
04 Mayıs 2009 Pazartesi 10:58
blackman / Sivaslı kardeşlerimize bir kredi daha
Beşiktaşı yendik topu size gönderdik gene umarım şampiyon olursunuz.....Sivasspora başarılar
04 Mayıs 2009 Pazartesi 10:50
emre553 / anadoludan şampiyon çıkmaz...
enteresan bir maç izledim dün..sanki sahada şampiyonluk mücadelesini antep veriyordu..o kadar hırslı o kadar yürekten oynadılar..madem böyle oynuyordunuz bunu daha önceleri neden yapmadınız...neden bu kadar maça asıldılar anlamış değilim...bırakın maçı alsın siva ne olacak..bu zamana kadar istanbul takımlarına hiç mi maç satmadınız...ama yok anadoludan şampiyon çıkarsa zorlarına gider bunların...işte bu zihniyette oldukları için anadoludan şampiyon çıkmaz...
04 Mayıs 2009 Pazartesi 10:49
baros_ua / yazıklar olsun
kendi oyuncularının emeklere saygı beklerken başkalarının emeklerine saygı göster..
04 Mayıs 2009 Pazartesi 10:27
vaneri / çamurculuk
Bakın ülkede bazı şeyler hızla değişiyor.Gaziantep ve fenerbahçe yiğitçe mücadele edip rakiplerini yendiler.Ben bir Beşiktaşlı olarak feneri ve antepi tebrik ediyorum.Artık herkes dürüstlüğü seçmeli,yeter artık çamur içinde yıllar geçti!Kim hakediyorsa o olsun.
04 Mayıs 2009 Pazartesi 10:23
Sehzade_38 / Ayıp
Ne yapacaklardı siz şampiyon olun diye maçı bırakacaklarmıydı?Sivas çok kötü oynadı,orda sivası kim olsa yenerdi.Asıl yenmeseler garip olurdu
04 Mayıs 2009 Pazartesi 10:23
tokgoz09 / sizene kardelşim adamlar
adamlar istedigigibi oynar yanisiz şampiyon olcak dio adamlar maçı versinmibravo antep helal olsun sizesizinle gurur duyuyoruz hemde sivas şampiyonlar ligindeoynuyacaksın sen böyle takıımıyenmiyorsun daha ne işin var senin avrupada hemde böle konuşuyorsun bukadar hırslı olmaları beklemiyorudk akrşına barcelona arsenalm.unite gelse ne yapcaksınız adamlar hepsiçok hrılıydımız diyeceksizsaçam sapan koşuyorsunuz bea
04 Mayıs 2009 Pazartesi 10:11
tribalzx 04.05.2009, 23:27 Önemli olan bu atmosferi yaşamak değerli arkadaşlar. Biz küçükken bırakın şampiyonluğu Sivas 1'inci lige çıkacak deseler heralde o söyleyeni hayalperestlikle suçlardık. Allah'ın bugününe sonsuz şükürler olsun. Sabır ve dua edelim inşallah hayırlı olacak. Herkese saygılar....
Keser döner sap döner gün gelir hesap döner.
gazikentlee 05.05.2009, 00:01 dün akşam bi topic açılmıştı Antep taraftarına sitem diye.oraya yazmıştım biraz ama galiba tamamı ile silinmiş konu.buraya da aynısını yazmak zorundayım..
şimdi öyle şeyler yazılmışki edilen hakaretler küfürler satışlar vsvs.
1. si Genclik 27 olarak stadın altındaki lokalimize uğrayan sivaslılara misafirperverlikte sorun yaşandımı??hayır gelenler bilir..
2.si şehirde gezmediğiniz yer kalmadı en ufak bi tepki oldumu?hayır
3.sü Genclik 27 olarak maçtan önce ''Bu sene şampiyon Anadoludan diye bağırdığımızı duymadınızmı??beşiktaşa ettiğimiz küfürleri?
4. sü taraftar ister bişeyleri sizin lehinize olsun yada olmasın hiç bişey farketmez topcu çıkar oyununu oynar iyi olanda kazanır!
5.si hiç bi zaman savunulmayacak bişey olan ;sizin şampiyonluğunuz hakkındaki aleyhte tezahüratları duydukca tiksindim o bağıran antepli ********lerden.şunu da belirteyim gecen sezon ki sivasda oynanan maçda antep kümeye diye bağıran ********lerden ayrıca tiksinmiştim..
6. sı Genclik 27 olarak sivasın şampiyonluğu hakkındaki olumsuz tezahürat yapılmadı o tezahüratları atan gercek gaziantepsporlular deildir.sizin hemen yan tarafınızdaki antep tribununde bulunan hayata siyah beyaz bakan antepli köpek lerdir antepli beşiktaş taraftarıdır.
7. si sivasa ne yaşandıysa antepte de aynısı yaşandı.burdaki maçtan önce misafir perverliğimiz .maç içerisinde köpeklerin attığı tezahüratlar..
sivasdaki maçta ise yiğido genclik deki bi kaç elemanın bizim servisin önünü keserek hoşgeldiniz deyip atkı paslaşması yapmaları sıcak bi şekilde karşılamaları maç içerisinde ise bazı kendini bilmez sivaslıların antep kümeye diye bağırması dikkat edin 2 maçtda aynı olaylar..
8. cisi sivas golü attığında zıpladım sevindim kendi takımım gol atmışcasına .bu yüzden kendi grubumdaki kardeşlerimle bi kaç arkadaşımla papaz oldum ufak çaplı.stadı terkedip takımım yendiği halde moral bozuk bi şekilde eve geldim fb-bjk maçını izledim ve biraz olsun içim rahatladı..5 parmağın 5 i hiç bir zaman bir olmamıştır..kimisi gercekten Anadolu adına istemiştir sivasın galibiyetini yada şampiyonluğunu..kimisi kıskanmıştır trabzondan sonra bu ihtilali ilk biz gercekleştirelim diye. kimisi de bjk li köpekler mesala yaşadığı şehrin takımını tutmaz ekmeğini yer sonra maça girer gaziantepsporluymuş gibi .... ortalık karıştırır.
Son olarak bazı sivaslı arkadaşlar antep taraftarı sivasa geldiğinde şöyle olacak böyle olacak çıkamayacak vs yazmış.bu sene nasıl geldiysek gelecek sezon aynı şekil geleceğiz her şey olacağına varır.
Bu Sene Şampiyon Anadoludan inş!!
merkez_emre 05.05.2009, 00:08 dün akşam bi topic açılmıştı Antep taraftarına sitem diye.oraya yazmıştım biraz ama galiba tamamı ile silinmiş konu.buraya da aynısını yazmak zorundayım..
şimdi öyle şeyler yazılmışki edilen hakaretler küfürler satışlar vsvs.
1. si Genclik 27 olarak stadın altındaki lokalimize uğrayan sivaslılara misafirperverlikte sorun yaşandımı??hayır gelenler bilir..
2.si şehirde gezmediğiniz yer kalmadı en ufak bi tepki oldumu?hayır
3.sü Genclik 27 olarak maçtan önce ''Bu sene şampiyon Anadoludan diye bağırdığımızı duymadınızmı??beşiktaşa ettiğimiz küfürleri?
4. sü taraftar ister bişeyleri sizin lehinize olsun yada olmasın hiç bişey farketmez topcu çıkar oyununu oynar iyi olanda kazanır!
5.si hiç bi zaman savunulmayacak bişey olan ;sizin şampiyonluğunuz hakkındaki aleyhte tezahüratları duydukca tiksindim o bağıran antepli ********lerden.şunu da belirteyim gecen sezon ki sivasda oynanan maçda antep kümeye diye bağıran ********lerden ayrıca tiksinmiştim..
6. sı Genclik 27 olarak sivasın şampiyonluğu hakkındaki olumsuz tezahürat yapılmadı o tezahüratları atan gercek gaziantepsporlular deildir.sizin hemen yan tarafınızdaki antep tribununde bulunan hayata siyah beyaz bakan antepli köpek lerdir antepli beşiktaş taraftarıdır.
7. si sivasa ne yaşandıysa antepte de aynısı yaşandı.burdaki maçtan önce misafir perverliğimiz .maç içerisinde köpeklerin attığı tezahüratlar..
sivasdaki maçta ise yiğido genclik deki bi kaç elemanın bizim servisin önünü keserek hoşgeldiniz deyip atkı paslaşması yapmaları sıcak bi şekilde karşılamaları maç içerisinde ise bazı kendini bilmez sivaslıların antep kümeye diye bağırması dikkat edin 2 maçtda aynı olaylar..
8. cisi sivas golü attığında zıpladım sevindim kendi takımım gol atmışcasına .bu yüzden kendi grubumdaki kardeşlerimle bi kaç arkadaşımla papaz oldum ufak çaplı.stadı terkedip takımım yendiği halde moral bozuk bi şekilde eve geldim fb-bjk maçını izledim ve biraz olsun içim rahatladı..5 parmağın 5 i hiç bir zaman bir olmamıştır..kimisi gercekten Anadolu adına istemiştir sivasın galibiyetini yada şampiyonluğunu..kimisi kıskanmıştır trabzondan sonra bu ihtilali ilk biz gercekleştirelim diye. kimisi de bjk li köpekler mesala yaşadığı şehrin takımını tutmaz ekmeğini yer sonra maça girer gaziantepsporluymuş gibi .... ortalık karıştırır.
Son olarak bazı sivaslı arkadaşlar antep taraftarı sivasa geldiğinde şöyle olacak böyle olacak çıkamayacak vs yazmış.bu sene nasıl geldiysek gelecek sezon aynı şekil geleceğiz her şey olacağına varır.
Bu Sene Şampiyon Anadoludan inş!!
aynen katılıyorum gardasım...lokalde de antep genelınde de bırakın antepsporu bır kısı bıle berabere kalalım dahı demedı...macdan once bende cogu kısıden duydum bjklılern maca gelıp kıskırtma yapacagını bunun ıcın onlara uymamamızı soyleyen cok anteplı oldu...kuzenımın arkadası da genclık 27 den ama geldı sıvas trıbunden sıvassporu destekledı...
kısacası cogu sıvas macına gıtmeyen ama bır heves gezmek ıcın antepe gelenlerle veya tv basında ızleyıp buraya antepe kotu laf soyleyenlere sız kafanızı takmayın...
gercek yıgıdolar herseyın farkında...
Gardaslarim Gaziantep Uni de okuyorum ve Gazikentlee arkadasimla mac oncesi 5 dk oturup konustugumuzda samimi dileklerde bulundu. gercekten gaziantepli olan icerisinde siyah-beyaz kimligi bulundurmayan insanlar Sivasi destekledi ben buna gunlerdir sahit oluyorum..Ayrica Gaziantepin icsaha maclarinda da Sivasspor formami giyip taraftar27 ile birlikte Antepe tezahuratta bulunacagim. Artik sari-kirmizi,sari-lacivert,siyah-beyaz kimliklerden burunme vakti... Sivasta da ayni durum soz konusu...Misafir trubunlerin yarisi Sivasli oluyor buyuk maclarda... taraftar27 ye tesekkur etmek gerekir bu konuda. bence kale arkasindaki siyah beyaz formali insanlarin yaptigini Antepe mal etmeyelim. Resmen gaza getirdi Besiktaslilar kalearkasini... Zaten orasi da Cocuk Trubunu,buyukler ne dediyse cocuklar da onu dedi...
Ayrica sunu da soylemeliyiz: takimimiz kotu oynadi... Trabzon macinin yildizlari sag ve sol beklerimiz bu macta kayboldular. ilk golde Abdurrahmanin hatasi ikinci golde ise Hayrettinin hatasi barizdi. son 5 haftaya lider giren takim bu basit hatalara dusmemeli. Besiktasin da kaybetmesi bize bir firsat dogurdu hatalarimizdan ders cikartmamiz icin.
Abdullah DuMaN 05.05.2009, 07:38 sivasımıza bulaşmıyan takımlar
ankaragücü
denizlispor
fenerbahce
Eski ile yeniyi neden karıştırıyorsun anlamıyorum geçen sene trabzona maçı vererek ilk üç sıraya istanbul takımlarını getirtmedimi bana fbyi övmeyin kimlerin ne olduğu ortada
bizim sözümüzde zaten antepspor stadında beşiktaş yalakaları
bortecine 05.05.2009, 08:39 Antepspor çıktı oynadı kazandı. Ama 27 grubu demekki antepte sozu gecmeye bir gurup. 3 5 Sekiztaş yalakasını susturamadıysa orada durmlarının anlamı yok zaten.
Abdullah DuMaN 05.05.2009, 17:06 Diyorum ya adamlar önce satılmış antep diye bağırıyorlar sonrada o galibiyete seviniyorlar acıdım valla
Kangall58 05.05.2009, 17:18 Arkadaşlar Ben Gaaziantepliyim Şunu Belirtmek İsterimki ANADOLU KARDEŞLİĞİ Demek Maç Satmak Değildir!! 2. Yarı Güzel Oynadı Şike Var Diyoruunuz G.Antebin İyi Oynadığı Zaman Maçı Kaybediyorsanız Ve Bu Şekil Diyorsanız Nasıl Şampiyon Olacakınız.. Anlınızın Teriyle Alabilirdiniz Değilmi :confused::confused: g.antebe ve g.anteplilere edilen hakaretleri kınıyorum sizin gibi büyük kulube yakışmıyor..
Abdullah DuMaN 05.05.2009, 17:36 Arkadaşlar Ben Gaaziantepliyim Şunu Belirtmek İsterimki ANADOLU KARDEŞLİĞİ Demek Maç Satmak Değildir!! 2. Yarı Güzel Oynadı Şike Var Diyoruunuz G.Antebin İyi Oynadığı Zaman Maçı Kaybediyorsanız Ve Bu Şekil Diyorsanız Nasıl Şampiyon Olacakınız.. Anlınızın Teriyle Alabilirdiniz Değilmi :confused::confused: g.antebe ve g.anteplilere edilen hakaretleri kınıyorum sizin gibi büyük kulube yakışmıyor..
arkadaşım sen konuyu iyi oku benim yazımda bahsettiğim anteplilerin çirkin tezahüratı oldu
Kangall58 05.05.2009, 17:44 arkadaşım sen konuyu iyi oku benim yazımda bahsettiğim anteplilerin çirkin tezahüratı oldu
kardeş çoğunlu bjkliydi özellikle kale arkasını gördüysen siyah-beyazdı o grub kesinlikle gençlik 27 değildir . kötü tezahurat yapan bjk taraftarlarıydı.. sadece kale arkası değil aralardada siyah beyaz formalı kişiler vardı ..
Kangall58 05.05.2009, 17:57 g.antep taraftarı böyle birşey yapmadı bjk liler anadolunun prensini çekemedikleri için böyle yapıyorlar.:D
Oynadıkları oyuna birşey söyleyemeyiz ama hakkaten fesat bunlar:mad:
Kendimizi kandırmayalım Anadolu Kulüpleri İstemiyor Sivasın Şampiyonluğunu İşlerine gelmiyor ve türkiyede çekemiyorlar sivasın liderliğini.
AdanaDemirSpor 06.05.2009, 02:13 arkadaslar bakın konu cok uzadı uzadıkca da ısın boyutu degısıyor...sımdı sıvaslı arkadaslar kardesımız yok dıyorda...yanı ne demek sımdı bu...allahını seversenız...gecen sene yardım kampanyası oldu dıyarbakır-antalya-kayserı-adanademirspor vb bır cok takım baskanı yardımda bulunmadımı...ben bızım baskan ıcın konusım mustafa tuncel gecen senekı adanademirspor baskanı cıktı dedıkı:'' Sivasspor gıbı onuruyla gururuyla serefıyle mucadele eden takımların herzaman arkasında ve yanındayız...'' allahınızı seversenız ne beklıyorsunuz...bakın sunu unutmayın boyle elestırıyorsunuz ama bırazda takıma bakın...sıvas erken gol buldu ve ustune yatmaya kalktı ne zamana kadar? antep 2-1 one gectıkten sonra 2 net pozısyon...ya arkadaslar anadolu sızın yanınızda olmasa bır ankaragucu-bır eskısehır-bır adana bu takımların elıne ne gececek....bıraz gercekcı olun...bakın tekrar dıyorum bız 16 senedır super lıgı gormemısız...ya bıraz anlayın ve takımınıza daha cok sahıp cıkınkı bırlık beraberlık gorsun herkes...bu ıs baska takımlara kalmasın...bakın dedıklerımden bıraz bırseyler anlayın...ben 3 senedır sıvastayım ve sıvaslı arkadaslara maca gıdek dedıgımde ne ısımız var sampıyonmu olucaz dıyorlar...yapmayın baskasına ne gerek var sız ılk olarak sehırdekı herkesı bır havaya sokun emın olun basarı kendılıgınden gelecek...benı yanlıs anlamayın bıraz özelestiri ıyıdır...saygılarımla...BU SENE SAMPIYON ANADOLUDAN(INSALLAH)
SEVGİ,SAYGI,BAGLILIK:ŞİMŞEKLER GRUBU
fahrenayt 06.05.2009, 04:32 Antepten fayda bekleyen antepli olsun kayseriden fayda bekleyen kayserili olsun Allah korusun.Sivası buraya onlar mı getirdi sanki hakkımızla şampiyonluk nasip etsin Cenab-ı Allah.Herşey hakedenin olsun.Haketmeyen Bankasyada yer bulsun.Antep in takımı satılık sanki seyirciside satılık tezahüratlara baktım golü yiyince hakeme saldırdılar satılık hakem diye galip gelince rahatladılar.Bir dertleri var ama anlayamadım.
mirkelam2727 06.05.2009, 12:41 ne yapalım yani dostuz diye maç mı verelim?
tribünde dostuz ama saha da asla!!!
SenSetik 06.05.2009, 12:45 ne yapalım yani dostuz diye maç mı verelim?
Biz kimseden maç istemiyoruzki? Tribünlere kırılmıştır bu taraftar o kadar!!! Bizim burda bir laf vardır meşhur kamyonların servis minübüslerinin arkasına yazılan...duanlamı doğdum ki bedduanla öleyim :) Sizin sloganlarınız bizi üzer ama aldığınız galibiyet yaptığınız beddualar asla yolumuzdan döndürmez...Tek hedef şampiyonluk...hem İstanbul medyasına hem Anadolu'ya inat...
SenSetik 06.05.2009, 12:47 Ayrıca içinizde oturan bjk formalı arkadaşlar trübünlerinize çok yakışmış...sizinle çok güzel bir bütünlük ve ahenk oluşturmuş...Ne diyelim Allah tamamına erdirsin...Ömür boyu bir yastıkta kocatsın sizi...:rolleyes:
Abdullah DuMaN 06.05.2009, 14:18 ne yapalım yani dostuz diye maç mı verelim?
Sizin anlamanızda kıtlık var çözdüm artık biz maçtan bahsetmiyoruz halen biz maç vermeyiz diyorsunuz sizden maç isteyenmi oldu sadece tribün kültürünüz yok onu dile getiriyoruz sanki bugüne kadar hiç size karşı kazanmamışızda sizden maç dileneceğiz :)
burak_baykal 06.05.2009, 20:12 bu anadolu kardeşliği sadece sözde geçerli onlar için ama dua ediyorum.inşallah istekleri yerinde olmaz ne kadar kalan maçları varsa yenilir inşallah :D:D:D:D:D
abdullah58 06.05.2009, 20:47 herzaman diyorum anadolunun en büyük düsmani trabzonspordur
kendilerinden baska takimin anadoluda söz sahibi olmasini istemezler
zaten -kayseriyi,konyayi,antepi,eskis ehiri,biliyoruz kiskaniyorlar
hemide catlarcasina hazimsizlar,maden suyu icin
tek dostumuz.bursa ve ankaragücü
helal size dostlar
merkez_emre 06.05.2009, 21:09 SELAM ALEYKUM TUM GENCLIK27 OLARAK SUNU DILE GETIRMEK ISTIYORUZ SİVAS MACINDA OLAN KUFURLU TEZAHURATLAR BIZZAT 2 . 3 NOLUDA OTURAN BESIKTAS TARAFTARLARINA AYITTIR .. BU KUFURLU TEZAHURATTAN DOLAYI SIZLERDEN OZUR DILERIZ BIZLERDE SIVASIN SAMPIYON OLMASINI TABIKI ISTIYORUZ ANADOLUNUDAN KIM SAMPIYAN OLURSA OLSUN ARKASINDAYIZ HERZAMAN GENCLIK27 OLARAK TUM SIVASSPORLULAR BUNU BILSIN LIGIN BITIMINE 4 HAFTA KALA MACTA INSALLAH HEDEFINIZE ULASIRDA SAMPIYON OLURSUNUZ INSALLAH SIZLERDEN TEK SAMPIYON OLMANIZI ISTIYORUZ .. SİTENIZDE YAZAN O ARKADASLARINIZ DEPLASMANA ELBET GELECEK DIYENLER BIZLER GAZİANTEP UGRUNDA HAZIRIZ OLMEYE HERYEREDE GELIRIZ EVEL ALLAH KIMSEDEN KORKUMUZDA YOKTUR ALLAHA EMANET OLUN KENDINIZE IYI BAKIN
yıne soyleyım benım ve arkadaslarımın sızınle bır sorunu yok asla da o karsılamadan antep halkının bıze gosterdıgı ılgıden sonrada olamaz...bunu bıldıgım kadarıyla dıger grup ve derneklerde desteklıcekdır...
seneye deplasmana gelırsınız dıyenlerı de ben cok merak edıyorum kac deplasmana gıtmıs yada ts lıler bızı öldürmeye calısırken sanırsam onlar bu sene onlara cıcek verıyorlardı...
daha da cok sey soylerım de neyse...once bu takıma son sampıyonluk macında destek degıl genelde destek ver maddı yada manevı ondan sonra dost dusman et bazılarını..oyle tv den mac seyretmekle taraftar olunmuyor...
merkez_emre 06.05.2009, 21:14 Ayrıca içinizde oturan bjk formalı arkadaşlar trübünlerinize çok yakışmış...sizinle çok güzel bir bütünlük ve ahenk oluşturmuş...Ne diyelim Allah tamamına erdirsin...Ömür boyu bir yastıkta kocatsın sizi...:rolleyes:
abi cuvaldızı bıze de yapıp kendı ozelestırımızı de yapmamız lazım bence...ben sampıyonluga gıden bır takımın trıbunde bıle hala fb gs bjk formalarıyla maca gelıp yetmeyıp cocuklarına bıle gıydırınler var...
AdanaDemirSpor 06.05.2009, 23:03 merkez_emre kardesıme katılıyorum...cuvaldız olayı...sivasta suna tanık oldum ve sahsen zoruma gıttı...fb-gs macındn sonra kongre muzesının orda fb lıler sevınırken 25-30 tane sıvaslı gelıp karsı cıktı dıye polıs sıvassporlu taraftarlara mudahele edıyor...işte ben buna yanıyorum...anlatmak ıstedıgım bu...sivasta emın olun sıvassporu sevenden cok fb yı seven var....kardas ınsallah sampıyon olursunuz...sunu unutmayın kavga bırsey degıldır...ama yerı geldımıde seklınızı koyacaksınız...Saygılarımla...
SELAM ALEYKUM TUM GENCLIK27 OLARAK SUNU DILE GETIRMEK ISTIYORUZ SİVAS MACINDA OLAN KUFURLU TEZAHURATLAR BIZZAT 2 . 3 NOLUDA OTURAN BESIKTAS TARAFTARLARINA AYITTIR .. BU KUFURLU TEZAHURATTAN DOLAYI SIZLERDEN OZUR DILERIZ BIZLERDE SIVASIN SAMPIYON OLMASINI TABIKI ISTIYORUZ ANADOLUNUDAN KIM SAMPIYAN OLURSA OLSUN ARKASINDAYIZ HERZAMAN GENCLIK27 OLARAK TUM SIVASSPORLULAR BUNU BILSIN LIGIN BITIMINE 4 HAFTA KALA MACTA INSALLAH HEDEFINIZE ULASIRDA SAMPIYON OLURSUNUZ INSALLAH SIZLERDEN TEK SAMPIYON OLMANIZI ISTIYORUZ .. SİTENIZDE YAZAN O ARKADASLARINIZ DEPLASMANA ELBET GELECEK DIYENLER BIZLER GAZİANTEP UGRUNDA HAZIRIZ OLMEYE HERYEREDE GELIRIZ EVEL ALLAH KIMSEDEN KORKUMUZDA YOKTUR ALLAHA EMANET OLUN KENDINIZE IYI BAKIN
iyi dileklerin icin tesekkurler.. birde kucuk harflerle yazarsan sevinirim.. bi kisim bilmesede o kufurlerin besiktaslilar tarafindan edildigini genel itibariyla durumun farkinda herkes...bize destek olan 27 grubuna tekrar tesekkurler..
burda durum farkli.. sivasli zaten misafirperverdir iyi agirlar misafirlerini...klavye ortaminda bol bol kufur yazan trabzonlulari bile karsilamistir anadolu misafirperverligini gostermistir... mactan once de futbolcularimiz karanfil atmistir trabzon tribunlerde hernekadar onlar geri savurup atsada..demem o ki sizde gelirsiniz sivasa misafirligi gorursunuz,...
burda bizim taraftarimizin kirginligi, gaziantepspor sivasa nasil gelecek derken sampiyonluk yolunda agir yenilginin uzuntusu var.. ayrica hacettepe ve genclerbirligi macinda hicbir gayret gostermeyen gaziantepsporun bu mac icin ozel ikramlarda bulunulmus olsa gerek ki sanki bir final maci oynar derecede bir gayretleri var... tamam biz maci verin demiyoruz tabikide elbetteki antepde kazanmak icin oynayacak, bu ligin tadi boyle cikar zaten ama kizginlik hacettepe macinda antreman yapan antepsporun sivasspor a boyle bilenmesi... acaba besiktasla oynasa su donemlerde bu eforu gosterirmiydi dusundurucu...sivasli da gaziantep takimini elbet protesto edecektir birdaha sivasa geldiklerinde.. bu protesto size degil onu demek istemiyorum... o saydigin besiktaslilar gelmiyor zaten sizinle deplasmana....
bu duzende piyon degil SAMpiyon olacak insallah Sivasim.. saygilar...
altuntas58 06.05.2009, 23:52 arkadaslar bakın konu cok uzadı uzadıkca da ısın boyutu degısıyor...sımdı sıvaslı arkadaslar kardesımız yok dıyorda...yanı ne demek sımdı bu...allahını seversenız...gecen sene yardım kampanyası oldu dıyarbakır-antalya-kayserı-adanademirspor vb bır cok takım baskanı yardımda bulunmadımı...ben bızım baskan ıcın konusım mustafa tuncel gecen senekı adanademirspor baskanı cıktı dedıkı:'' Sivasspor gıbı onuruyla gururuyla serefıyle mucadele eden takımların herzaman arkasında ve yanındayız...'' allahınızı seversenız ne beklıyorsunuz...bakın sunu unutmayın boyle elestırıyorsunuz ama bırazda takıma bakın...sıvas erken gol buldu ve ustune yatmaya kalktı ne zamana kadar? antep 2-1 one gectıkten sonra 2 net pozısyon...ya arkadaslar anadolu sızın yanınızda olmasa bır ankaragucu-bır eskısehır-bır adana bu takımların elıne ne gececek....bıraz gercekcı olun...bakın tekrar dıyorum bız 16 senedır super lıgı gormemısız...ya bıraz anlayın ve takımınıza daha cok sahıp cıkınkı bırlık beraberlık gorsun herkes...bu ıs baska takımlara kalmasın...bakın dedıklerımden bıraz bırseyler anlayın...ben 3 senedır sıvastayım ve sıvaslı arkadaslara maca gıdek dedıgımde ne ısımız var sampıyonmu olucaz dıyorlar...yapmayın baskasına ne gerek var sız ılk olarak sehırdekı herkesı bır havaya sokun emın olun basarı kendılıgınden gelecek...benı yanlıs anlamayın bıraz özelestiri ıyıdır...saygılarımla...BU SENE SAMPIYON ANADOLUDAN(INSALLAH)
Görüşlerinize katılıyorum bize ne olursa bizden olur takıma sahip cıkmayız ondan sonrada başka takımlardan medet umarız Sivassporumuz hiç bir şaibeli macın içinde bulunmaz alnımızın akıyla şampiyon olursak ne ala aksi taktirde asla cirkinliklerin içinde olmayız
aynı muhabbet dönüp durmaya başlamış:)bence artık bu konu kapanmalı.arada hala dostuz dıye mac mı satacaz dıyen bırı cıkıyo sonra o anlasın dıye tekrar aynı muhabbet takrar aynı muhabbet takrar aynı muhabbet:)
FALÇATA 58 07.05.2009, 09:59 haklarıyla kazandılar ama tribünde ayıp etmişler Sivas taraftarını kutluyorum olay çıkartmamalarından dolayı
ah antep ahhhhhhhhah antep ahhhhhhhh
|